10 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεo: Δείτε το... άδοξο τέλος της βόλτας μιας γυμνής ποδηλάτισσας!

Η εμπειρία παραήταν χαλαρωτική, με αποτέλεσμα η όμορφη νεαρή να φάει τελικά τα μούτρα της

Να νιώσει το δροσερό αεράκι πάνω στο γυμνό της κορμί φαίνεται πως ήθελε μια ποδηλάτισσα στην Ιταλία, όμως απ' ό,τι φαίνεται η εμπειρία παραήταν χαλαρωτική, με αποτέλεσμα η όμορφη νεαρή να φάει τελικά τα μούτρα της.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 11-09-2016

Δείτε τα (με τον Χατζηνικολάου να κρατάει ακόμα μούτρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την άδεια που έχασε ο Βαρδής του):

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Οι ΣΥΡΙΖΑαίοι έσπασαν την απεργία και η ΕΡΤ3 μεταδίδει Τσίπρα

Ένα χάος επικράτησε τόσο στους ιδιωτικούς σταθμούς όσο και στην κρατική τηλεόραση σχετικά με την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι Ενώσεις του Τύπου, μεταξύ των οποίων και η ΠΟΣΠΕΡΤ μέσω του Διασωματειακού.

TO "NA ΌΥΜ΄" ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΛΑΝΙ! Παππάς σε δημοσιογράφους: «Δεν μασάμε»

Διαμαρτυρία στη νότια πύλη της ΔΕΘ πραγματοποιούν αυτή την ώρα και μέλη των Ενώσεων Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τα οποία πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία με το μπλοκ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΦΩΤΟ-Ο σύζυγος της Τζούλιας απάντησε στον Κυριάκο... ανορθόγραφα εννοείται

Από τις μεγαλύτερες τρολιές είναι να αναφέρεται ο σύζυγος της γνωστής Τζούλιας στη γυναίκα του Κυριάκου... κατά τ'άλλα οι γνωστές αρλούμπες απ'τα Lidl... και εννοείται ανορθόγραφες... ο αμόρφωτος δεν ξέρει ότι το ΘόδΩρος γάφεται με ωμέγα...

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολίασε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Realnews που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες φάπες Τσίπρα σε διαδηλωτές στη ΔΕΘ

Μικροένταση επικράτησε στην πλατεία της ΧΑΝΘ κατά την άφιξη ενός τμήματος των διαδηλωτών. Οι συγκεντρωμένοι σταμάτησαν σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ, φωνάζοντας δυναμικά συνθήματα.

ΦΩΤΟ-ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ! Πρώτος-πρώτος ο Λεβέντης στην ομιλία Τσίπρα

Περίπου στις 20:40 έφτασε στην ΔΕΘ για την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο Βασίλης Λεβέντης είχε μεταβεί πολύ πιο πριν.

ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Ο Πολάκης τα βάζει με τους ΣΥΡΙΖΑίους της ΠΟΣΠΕΡΤ για την απεργία στα κανάλια

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί μαζί με όλα τα κανάλια λόγω των τηλεοπτικών αδειών, κάτι που δεν άρεσε στον Παύλο Πολάκη επειδή δεν θα μεταδώσουν ζωντανά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι δέκα φόροι – σοκ που θα αυξηθούν μέχρι το τέλος του 2016

Μετά τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ, την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, τους ειδικούς φόρους στη μπύρα, την αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης επί των μισθών και των συντάξεων, τις αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης των αυτοκινήτων… νέες αυξήσεις φόρων (όπως προβλέπονται από την υλοποίηση των στόχων του τρίτου Μνημονίου) έρχονται μέχρι το τέλος του 2016 και τον Ιανουάριο του 2017.

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατιωτίνα Ειδικών Δυνάμεων αναφέρεται στον Σαββίδη

"Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ" του είπε και κέρδισε μια υπόκλιση:

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Προβάδισμα ΜΟΝΟ 3,9% για τη ΝΔ

Δυσαρεστημένοι οι πολίτες, ζητούν να μην πέσει μαύρο στα κανάλια - Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 22% έναντι 18,1% του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφορά 3,9 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου υπέρ της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα».

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Στη ΔΕΘ για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις

Δηλ. τι ακριβώς διαφημίζουν οι ειδικές δυνάμεις; Έχουν κάτι να πουλήσουν;

Φιλοξενούνται σε ειδικό εκθεσιακό χώρο Για πρώτη φορά συμμετέχουν οι Ειδικές Δυνάμεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από σήμερα μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου και φιλοξενούνται σε ειδικό εκθεσιακό χώρο που έχει διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Σαμαράς για τον καραγκιόζη Δήμαρχο Καλαμάτας: “Θα τον τελειώσω”

Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου λαμβάνει η αντιπαράθεση στη Νέα Δημοκρατία Μεσσηνίας. Αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με τον Π. Νίκα στα άκρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Με τη φράση «θα τον τελειώσω πολιτικά» απαντά στην χθεσινή ανακοίνωση Νίκα που στρέφεται εναντίον της κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.

.40% ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ->Αντιδράσεις στο Τυμπάκι Κρήτης για τη φιλοξενία προσφύγων - Ζητούν να εξαιρεθεί η περιοχή

Λαϊκή συνέλευση για το προσφυγικό - μεταναστευτικό πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τυμπακίου, η οποία συνεκλήθη από «Δημότες και Φορείς της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου».

Σε κλοιό διαδηλωτών η ΔΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλοιό διαδηλώσεων βρίσκεται η Θεσσαλονίκη με τους διαδηλωτές να κατευθύνονται στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου αναμένεται η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μπακογιάννη: ΓΙΔΙΑ έρχονται πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές που έχουμε ζήσει

Την εκτίμηση ότι «την Ελλάδα περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές τις οποίες έχουμε ζήσει» κάνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ημερησία.

Ο σκοπός των Μακρονησιωτών

[ΦΩΤΟ: Η ακαταμάχητη γοητεία της Αριστεράς. Με άλλα λόγια; Ο Χριστός και η Παναγία!..]

​«Δίνουμε όρκο συνέχισης για εκπλήρωση του σκοπού των Μακρονησιωτών». Πρόκειται για τίτλο από τη χθεσινή σελίδα του «Ριζοσπάστη», σε ρεπορτάζ για την εκδήλωση του ΚΚΕ στη Μακρόνησο, όπου μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας. Δηλαδή, να ρωτήσω εγώ, ο όρκος αφορά την εκπλήρωση μιας ένοπλης προσπάθειας με σκοπό την επιβολή μαρξιστικής δικτατορίας στην Ελλάδα; Προφανώς, διότι το στρατόπεδο της Μακρονήσου άρχισε να λειτουργεί το 1947, μεσούντος του Εμφυλίου.

Η κόρη του Πανταζή είναι το κάτι άλλο... (pics)

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα φώτα πάνω της...

Οταν με διέταξαν να ντυθώ... Καμμένος

Είναι Δεκέμβριος του 1994 και η είδηση στο στρατόπεδο του Καβουρίου –ναι, υπάρχει στρατόπεδο και στο Καβούρι– πέφτει σαν βόμβα. Η διμοιρία στην οποία ανήκε η αφεντιά μου θα ήταν το άγημα στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο κολυμβητήριο του Φωκιανού.

ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! «Φρούριο» στήθηκε γύρω από τον Τσίπρα – Δεκάδες άνδρες της ασφάλειας σε κάθε του βήμα στη Θεσσαλονίκη

Η φετινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, είναι η πρώτη ως πρωθυπουργός.

Πέρυσι βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο και έτσι ο Τσίπρας είχε πάει στη Θεσσαλονίκη ως υποψήφιος. Φέτος όμως είναι εκεί ως πρωθυπουργός και μάλιστα στο πλάι του βρίσκεται η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου.

Σαν Μπερναντίνο: Νέα έκθεση αποκαλύπτει την ηρωική δράση τριών ανδρών που όρμηξαν στον μακελάρη

Δημοσιοποίηση αναφοράς για τις συνθήκες που έγινε η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση

Μία αναφορά για την τρομοκρατική επίθεση που έκανε ένα αντρόγυνο στο Σαν Μπερναντίνο, στην Καλιφόρνια, αποκαλύπτει τη μάχη που έδωσαν τρεις εργαζόμενοι της τοπικής κομητείας, προκειμένου να σταματήσουν την επίθεση, καθώς ο Σιέντ Ριζουάν Φαρούκ και η γυναίκα του, Τασφίν Μαλίκ «γάζωναν» με σφαίρες την αίθουσα διάλεξης, που ήταν γεμάτη από τους συναδέλφους τους.

Το γεύμα Τσίπρα σε Μπουτάρη-Τζιτζικώστα σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα [εικόνες & βίντεο]

Όλα τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή τέθηκαν επί τάπητος στο γεύμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ! «Γαλάζιος» βουλευτής και «συριζαίος» υπουργός τα… έπιναν στο Κολωνάκι

Άναυδοι έμειναν όσοι πέρασαν από γνωστό στέκι του Κολωνακίου την Τρίτη το βράδυ. Δυο πολύ σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι. Αυτό φυσικά δεν είναι περίεργο, αλλά γίνεται παράξενο όταν οι δυο φίλοι προέρχονται από αντιδιαμετρικά αντίθετους χώρους.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΛΕ! Έκλεισε ο Πούτιν το μόνο ανεξάρτητο ινστιτούτο δημοσκοπήσεων στη Ρωσία

Το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Levada Centre, το μοναδικό ανεξάρτητο κέντρο κοινωνιολογικών μελετών στη Ρωσία, διέκοψε τις δραστηριότητές του την Τρίτη αφότου η ρωσική δικαιοσύνη το χαρακτήρισε «πράκτορα του εξωτερικού».

Μπουτάρης και Σαββίδης στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της βασίλισσας Ολγας [εικόνες} Δημοσίευση

Τη βούληση της ρωσικής πλευράς να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των ελληνορωσικών σχέσεων εξέφρασε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ρωσικής ομοσπονδίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδη, πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της βασίλισσας Όλγας, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜ@ΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Ο Νικολόπουλος καταθέτει μήνυση εναντίον του Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος θα καταθέσει μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου όπως είπε και δημόσια κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής.

ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ! Πάνω από 5 εκατ. ευρώ το κόστος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τον αποκλεισμό της γραμμής στην Ειδομένη

Τα 5 εκατ. ευρώ ενδέχεται να ξεπεράσουν τελικά οι συνολικές οικονομικές επιπτώσεις για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εξαιτίας του παρατεταμένου αποκλεισμού της σιδηδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, από πρόσφυγες.

Καλλιάνος: Τα 54+1 ερωτήματα προς τον Τσίπρα

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων παραθέτει λίστα με 55 ερωτήματα προς τον κ Αλέξη Τσιπρα ζητώντας να απαντηθούν στην ΔΕΘ

Λουκέτο και σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς από τους «ράμπο» της Εφορίας

Συνεχίζει στα καταστήματα την πίεση του κλεισίματος με τα λουκέτα το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πατάξει την φοροδιαφυγή του ΦΠΑ από την μη έκδοση αποδείξεων, αυτήν την φορά «θύμα» των κομάντο της εφορίας έπεσε γνωστό μπαρ της Κηφισίας στέκι της νεολαίας.

Κεραυνοί Βενιζέλου για τις καταγγελίες Χουντή κατά Τσίπρα για τη μοιραία διαπραγμάτευση

Με μία χειμαρρώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση σχετικά με τις καταγγελίες που διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής για την τακτική που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές το 2015.

Τα σκουπίδια της Αριστεράς

Δεν ξέρουμε αν «αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός», όπως είχε δηλώσει με καμάρι η περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου (ΣΚΑΪ 24.02.2014), αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα πρόστιμα από την Ευρώπη, για μη συμμόρφωση με τις κοινοτικές οδηγίες, συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

Αλμπουκέρκε: «Τεράστια ζημιά από κυβέρνηση, Βαρουφάκη»

Είναι δύσκολο να είσαι φτωχός ή ο φτωχότερος στο κλαμπ των πλουσίων. Σημασία, όμως, έχει να παραμείνεις μέλος του κλαμπ. Εξάλλου, κανένας δεν ανάγκασε χώρες, όπως η Πορτογαλία ή η Ελλάδα, να ενταχθούν στην Ευρωζώνη. «Οταν μπήκαμε, αποδεχθήκαμε τους κανόνες», λέει στη συνέντευξή της στην «Κ» η πρώην υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας Μαρία Λουίς Αλμπουκέρκε, προσθέτοντας ότι τα μετριοπαθή ευρωπαϊκά κόμματα πρέπει να δημιουργούν «ρεαλιστικές προσδοκίες» και ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να καταλαβαίνει και να υπερασπίζεται τις μεταρρυθμίσεις.

Γκεοργκιέφσκι: Δεν έχουμε κανένα ίχνος σύνδεσης με τους αρχαίους Μακεδόνες, είμαστε Σλάβοι...

«Tα Σκόπια όχι μόνο ρίζες δεν έχουν, αλλά ούτε ίχνη, που να σχετίζονται με την αρχαία ιστορία της περιοχής», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι σε συνέντευξή του στη σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων «Ούτρινσκι Βέσνικ» με την ευκαιρία των 25 ετών της ανακήρυξης των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος.

Τα νέα στοιχεία που ζητά ο Αλέξης Κούγιας για την τραγωδία στην Αίγινα


Νέα στοιχεία στο θρίλερ της ναυτικής τραγωδίας της Αίγινας θα αναδειχθούν από την αίτηση που κατέθεσε χθες ο δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας, με την οποία ζητά τα ημερολόγια συμβάντων του επιχειρησιακού κέντρου του Λιμενικού Σώματος, τις δορυφορικές καταγραφές των πορειών του σκάφους, αλλά και τις στιχομυθίες από τους ασυρμάτους που έχουν καταγραφεί μεταξύ των επιτελών του Λιμενικού Σώματος.

Ερώτημα Ν.Δ για τα Πόθεν Έσχες των υπερθεματιστών

Το ερώτημα αν η κυβέρνηση θα επιλέξει τη διαφάνεια και θα φέρει τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή όπως ζητά η ΝΔ θέτει απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά ο Μακάριος Λαζαρίδης.

ΜΑΣ ΤΑ 'ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ! Μητσοτάκης: Είμαι αποφασισμένος να τελειώσω με το άβατο των Εξαρχείων από τον πρώτο μήνα

Κι ο Σαμαράς μας είπε "θα τους βγάλω τις κουκούλες" αλλά το indymedia λειτουργούσε μια χαρά... και μην ακούσω καμιά μπούρδα "μα τα επεισόδια δεν ήταν τόσα πολλά επί Σαμαρά" γιατί και επί Σαμαρά τα Εξάρχεια ήταν άβατο

Αποφασισμένος «να τελειώσει με το άβατο των Εξαρχείων, από τον πρώτο μήνα» δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη της τζιχαντίστριας που θα έσπερνε τον θάνατο στο Παρίσι

Τις δραματικές στιγμές της σύλληψης μίας από τις τρεις τζιχαντίστριες που σχεδίαζαν επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού κατέγραψε ένας περαστικός με την κάμερα του κινητού του, στην περιοχή Μπουσί-Σεν-Αντουάν, περίπου 30 χλμ. νοτιοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστός επιχειρηματίας (στο ιντερνετ) ο πέμπτος νεκρός της κακοκαιρίας

Ο 30χρονος Σπύρος Βαλιμήτης είχε κάνει θραύση στο διαδίκτυο με βίντεο που παρουσίαζε την επιχείρησή του - Έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου

ΔΕΘ: Κέρασε καριόκες τον Τσίπρα, με ένα «καρφί» -«Αφού δεν μπορείτε να μας γλυκάνετε εσείς»

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις «διάσημες» καριόκες της Ξάνθης είχε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, αλλά ακούγοντας και ένα «καρφί».

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Βίντεο: Ο Τσίπρας ακούει το «Final Countdown» από μπάντα του Στρατού

Η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού έπαιξε μέχρι και Pink Floyd

Η στρατιωτική μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση κατά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

Πέρασαν και οι τέσσερις νέοι καναλάρχες τον έλεγχο του «πόθεν έσχες»

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα ο έλεγχος για Κυριακού, Μαρινάκη, Καλογρίτσα, Αλαφούζο - Σε 15 ημέρες θα πρέπει να καταβάλουν την πρώτη από τις τρεις δόσεις

Και οι τέσσερις νέοι καναλάρχες πέρασαν τελικά τον έλεγχο του πόθεν έσχες για τα χρήματα που πόνταραν προκειμένου να εξασφαλίσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που δημοπράτησε η κυβέρνηση.

BINTEO-Απανωτά κραξίματα πολιτών εναντίον Τσίπρα-Τους πήρε σηκωτούς η ασφάλειά του

Ενας άνδρας περίπου 60 ετών βρισκόταν στην ΔΕΘ και μόλις ο πρωθυπουργός έκανε την καθιερωμένη βόλτα του, άρχισε να φωνάζει εναντίον του-Νωρίτερα άλλος ένα πολίτης είχε προσπαθήσει να τον πλησιάσει ρωτώντας τον "Γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά", αλλά τον πήρε σηκωτό η ασφάλειά του

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ! Πρωτεύουσα της... Σλοβενίας η Μπρατισλάβα λένε στο ΥΠ.ΟΙΚ.

Μπέρδεψαν τα μπούτια τους οι αμόρφωτοι που έχει πάρει στο ΥΠ.ΟΙΚ. ο Τσακαλώτος και αντί για να αναφέρουν ως χώρα στην οποία έγινε το Eurogroup της Μπρατισλάβας την Σλοβακία, τονίζουν με ανακοίνωσή τους πως... αυτοί πήγαν στην Σλοβενία.

Viral βίντεο: Δείτε πώς κατάφερε να πάρουν όλοι οι συμφοιτητές του 10 στη χημεία!

Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια πέτυχε o νεαρός φοιτητής, αφού αναδείχθηκε θρύλος στο σημάδι αλλά και ήρωας του έτους του!

Είδηση σοκ: Με ΕΝΦΙΑ χρεώθηκε ηλικιωμένος που έμεινε πολλή ώρα ακίνητος 0

«Αναγκαστήκαμε να μάθουμε παρκούρ για να μη φορολογηθούμε» λέει ο κ. Αγησίλαος
Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Θεσσαλίας όπου ηλικιωμένος έλαβε ΕΝΦΙΑ για το χώρο έξω από το σπίτι του που περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ηράκλειο: Φώτο με την τρελή που έκανε γιόγκα γυμνή στο αεροδρόμιο!

Λίγες ώρες μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από τον νεαρό που πέταξε τα ρούχα του και έτρεχε τσίτσιδος στην αίθουσα αναχωρήσεων, μια άλλη παρουσία φρόντισε να κάνει άνω κάτω το αεροδρόμιο, βγάζοντας κι αυτή τα ρούχα της!

Ποιοι υπουργοί θεωρούν ότι ο Κωνσταντινέας τους… δούλεψε;

Πολλά ερωτηματικά και… νεύρα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα. Ο λόγος;

Βίντεο-ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Στεφανουδάκη στο Ρίο

Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό στην κατηγορία F53/54

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για λογαριασμό της Ελλάδας κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος διακρίθηκε στον ακοντισμό της κατηγορίας F53/54.

«Ο Λαζόπουλος έκανε εκτελέσεις συμβολαίων “θανάτου” κατά των προσωπικών του αντιπάλων»

«Τώρα που το πληρώνει ο ίδιος καταλαβαίνει τι συνέβη».

Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη. Ο γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πακιστανοί τα έσπασαν μετά από φήμη για νεκρούς λάθρο στη Μυτιλήνη

Μια φήμη για επτά νεκρούς μετανάστες, πέντε Πακιστανούς και δύο Μαροκινούς, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο σε κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας, έβγαλε όλη νύχτα στους δρόμους της Μυτιλήνης περίπου 200 Πακιστανούς μετανάστες.

Με διαμαρτυρία πολυτέκνου ξεκίνησε η μέρα τους Τσίπρα στο εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη- ΒΙΝΤΕΟ

Τον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης επισκέπτεται, αυτή την ώρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ! «Καπέλο» 350 εκατ. ευρώ στον ΕΝΦΙΑ ζητά το κουαρτέτο

Κατάργηση φοροαπαλλαγών και επανεξέταση όλων των ελαφρύνσεων - Ποιοι ιδιοκτήτες μπαίνουν στο στόχαστρο - Τι θα ισχύσει για γονικές παροχές και δωρεές