11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΔΙΑ! Κατακραυγή από Alpha και Star για τις απαντήσεις Τσίπρα ενόψει "μαύρου" [vids]

Όσο συνεχίζεται να μιλάτε για "μαύρο στην ΕΡΤ" καλά σας κάνει και σας σκίζει... συνεχίστε συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ που τα διόρισε πάλι η κυβέρνηση της ΝΔ και να μιλάτε για μαύρο στην ΕΡΤ παρότι μετά από μερικές μέρες εξέπεμπε σαν ΔΤ και μετά από 3 μήνες διορίστηκαν πάλι όλα τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΕΡΙΤ... καλά το πάτε...

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα και του Star Ειρήνης Σαββοπούλου ήταν από τις λίγες που έκαναν αίσθηση στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Όχι μόνο για τη συναισθηματική φόρτιση των δυο συναδέλφων, δυο από τις πολλές που απειλούνται με απόλυση όταν τα κανάλια τους κλείσουν γιατί δεν πήραν άδεια και πέσει "μαύρο" αλλά και για τον τρόπο που τους απάντησε ο πρωθυπουργός.

Η ιστορία πίσω από την πιο αμφιλογόμενη φωτογραφία της 11ης Σεπτεμβρίου

Δεκαπέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 ο φωτορεπόρτερ του Associated Press, Richard Drew, μιλά για τη φωτογραφία που τράβηξε, η οποία συνεχίζει να στοιχειώνει όλους όσους θυμούνται τα τραγικά εκείνα γεγονότα.

ΤΕΛΟΣ Η ΔΕΘ... ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΦΑΠΕΣ! Με υπερταμείο και διαφθορά ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Αρχίζουν εκ νέου τη Δευτέρα οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, με αντικείμενο την ολοκλήρωση των 15 ορόσημων- ουρά της πρώτης αξιολόγησης και την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ (εκ των οποίων το 1,7 δισ. ευρώ θα δοθεί για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες).

Αγενής και απροετοίμαστος ο Tσίπρας

Για τον «χειρότερο Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίων ετών», καθώς και για «έναν από τους χειρότερους Πρωθυπουργούς που πέρασαν από τη ΔΕΘ», κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Δημοκρατική Ευθύνη» Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Θα μας σώσουν οι... Ιορδανοί -Για πρώτη φορά στη Ρόδο τουρίστες από τη χώρα της Μ. Ανατολής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώτη πιλοτική πτήση από την Ιορδανία στη Ρόδο που έφερε τους πρώτους τουρίστες στο νησί ενώ είναι προγραμματισμένες να γίνουν δύο ακόμα πτήσεις στην διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Αυτή είναι η καλλονή κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ [εικόνες & βίντεο]

Μία ακόμα κόρη διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ κατακτά τη μόδα, με τον διεθνή Τύπο να τη θέλει να είναι το νέο πρόσωπο της βιομηχανίας.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από την πανέμορφη κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ, Μάγια, η οποία δεν φαίνεται πως δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια.

Βίντεο: Εισβολή πάνω από 30 ανδρών με στιλέτα σε ναό των Σιχ στην Βρετανία

Πενήντα πέντε συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής - Πρόκειται για διαδηλωτές που κατέλαβαν τον ναό διαμαρτυρόμενoi για την τέλεση γάμου μεταξύ Σιχ και μουσουλμάνας

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΣΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ! Έρχεται «κούρεμα» χρεών σε Δημόσιο, τράπεζες και Ταμεία

Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση για τη ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων και την εξυγίανση των μικρομεσαίων αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κυριακής.

ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ! Πιο αργός και από το… replay ο Παππάς (ΦΩΤΟ)

Τα… ποδοσφαιρικά του παπούτσια φόρεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για να αγωνιστεί στο φιλικό μεταξύ προσωπικοτήτων και βετεράνων Ελλάδας-Ρωσίας, στο πλαίσιο του έτους φιλίας των δύο χωρών.

ΙΕΚ Όλγας-Εννοείται πως ο Τσίπρας δεν επέτρεψε ερωτήσεις από ενοχλητικά ΜΜΕ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ξεκίνησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι παραχωρεί συνέντευξη ενώ οι προκάτοχοί του τα προηγούμενα πέντε χρόνια «κρυβόντουσαν», όμως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη φρόντισε με τις πράξεις της να δείξει πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου.

Ο άλλος τόλμησε να πλησιάσει την Περιστέρα με κινητό! Την κομμουνίστρια Μπέτυ ρε;

Μικροεπεισόδιο προκλήθηκε μεταξύ της συζύγου του πρωθυπουργού και ενός δημοσιογράφου με αφορμή ένα κινητό. Ο δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ πλησίασε την Περιστέρα Μπαζιάνα με σκοπό, να την ρωτήσει για την εμπειρία της ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Η στιγμή που λιποθύμησε η Χίλαρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανησυχία επικράτησε όταν η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία Χίλαρι Κλίντον, κατέρρευσε, αποχωρώντας από την τελετή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.

Ο υπουργός που… ζήλεψε τις κάλτσες του Μπουτάρη! (ΦΩΤΟ)

Να… «τιμήσει» τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε προφανώς υπουργός της Κυβέρνησης, φορώντας τις κάλτσες που… πρώτος έχει «λανσάρει» ο δήμαρχος της πόλης, ακόμα και σε επίσημες επισκέψεις του στο εξωτερικό…

ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Στα τούρκικα οι ευχές του Αναστασιάδη για το μπαϊράμι

Στα ελληνικά και τούρκικα στέλνει τις ευχές του στο twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αυριανή γιορτή των Θυσιών, μία από τις δύο μεγάλες γιορτές των Μουσουλμάνων, γνωστή και ως «Κουρμπάν Μπαϊράμ».

Βίντεο: Τι έβαλες ρε Σταφυλλίδη; Βέρντερ - Άουγκσμπουργκ 1-2!

Ο Έλληνας αμυντικός με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ οδήγησε τη Άουγκσμπουργκ στην ανατροπή και στη νίκη μέσα στη Βρέμη

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει και να λέει ψέματα στους Έλληνες

«"Και συνεχίζουμε τα ψέματα". Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού. Του πρωθυπουργού που συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους Έλληνες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Βίντεο: Σκάφος με 150 επιβάτες έπιασε φωτιά και έπεσε σε προβλήτα του Τάμεση

Οι φλόγες είχαν αχρηστεύσει και τις δύο μηχανές

Ένα σκάφος αναψυχής με σχεδόν 150 επιβάτες έπεσε σήμερα το απόγευμα πάνω σε προβλήτα στον ποταμό Τάμεση, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο.

Μυτιλήνη: «Επέλαση» Τούρκων τουριστών για τη γιορτή του κουρμπάν μπαϊράμ

Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, με συνεχή δρομολόγια από την απέναντι ακτή πέρασαν συνολικά 1800 Τούρκοι επισκέπτες - Ατέλειωτες ουρές στο τελωνείο στο Αϊβαλί

Ατέλειωτες ουρές σχηματίζονται στο τελωνείο στο Αϊβαλί από Τούρκους τουρίστες που επέλεξαν να περάσουν τη μεγάλη μουσουλμανική γιορτή του κουρμπάν μπαϊράμ στη Λέσβο.

Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα πήγε για μπάλα στο Καυτανζόγλειο-ΒΙΝΤΕΟ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα μεταξύ βετεράνων και προσωπικοτήτων από Ελλάδα και Ρωσία.

«Εφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλα- ΝΔ: Ξεχώρισε για το ήθος του

O δημοσιογραφικός κόσμος θρηνe;i για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος έχασε σήμερα το μεσημέρι τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό.

Άννα Κορακάκη: Τιμήθηκε από ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό! Τι υποσχέθηκε ο Σαββίδης [pics]

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες βράβευσαν την Άννα Κορακάκη. Τι υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στην χρυσή Ολυμπιονίκη.

Eικόνες βιβλικής κατατροφής στη Θάσο -Χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης [εικόνες]

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν για δεύτερο 24ωρο εναέριες και επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και εκατοντάδων εθελοντών στη Θάσο σε μια προσπάθεια να ελέγξουν όλα τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει στο νησί από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΦΩΤΟ-Συντρόφισσα Όλγα μας πολεμάν κι οι μεσογειακές εφημερίδες

Μας πολεμούν και οι Μεσογειακές Εφημερίδες! Ξέχασαν να βάλουν στο εξώφυλλο τη ΤΙΤΑΝΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ οι κερατάδες:

ΦΩΤΟ-ΣΩΣΤΟΣ! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής γύρισε την πλάτη του στον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Την πλάτη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γύρισε ο γνωστός από την παρουσίαση του επιτυχημένου τηλεοπτικού show...

ΦΩΤΟ-Άπαιχτος γνωστός δημοσιογ΄ραφος για την προκήρυξη απεργίας από την ΕΣΗΕΑ

"Το κατάφερε κι αυτό η ΕΣΗΕΑ. Το Σάββατο προκήρυξε απεργία σε ΣΚΑΙ & Αντ1 σε συμπαράσταση του Αλφα ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα απεργήσει!" έγραψε ο Κώστας Ζούλας της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στοTwitter για να του απαντήσει ο ΝίκοςΥποφάντης του ΣΚΑΪ:

ΦΩΤΟ-ALERT! Σύντροφοι ο Μάρδας χρειάζεται τη στήριξή σας

Δείτε ρε γατάκια ΝΔίτες με τι ασχολούνται οι σοβαροί υπουργοί:

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΣΗ-"Καμία περσινή δέσμευση δεν έμεινε ανολοκλήρωτη" είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Του αφιερώνουμε το video με όλα τα ψέματα από πέρυσι:











https://twitter.com/omadaalithias

«Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση έχει τα αρχ…ια να κλείσει το Star και τον Alpha…»

«…εκτός κι αν το κάνει για να πέσει και να λέει μετά ότι τη ρίξανε οι διαπλεκόμενοι».

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε ο...

Το δώρο του Βάσια στον πρωθυπουργό... μια μπάλλα για να την πετάει στη εξέδρα όποτε στριμώχνεται

Στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου βρίσκεται μια ποδοσφαιρική μπάλα της Μπαρτσελόνα. Τώρα άλλη μία με βαριά υπογραφή μπορεί να βρεθεί δίπλα σε αυτή. Ο πρωθυπουργός είχε τετ α τετ με τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης της Θεσσαλονίκης.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Το 42% των Γερμανών προτιμά τον Ζεεχόφερ για υποψήφιο

Ενα μεγάλο ποσοστό των Γερμανών πιστεύει ότι ο Χορστ Ζεεχόφερ και όχι η Ανγκελα Μέρκελ θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία ως υποψήφιος καγκελάριος.

Φώναζε "Allahu Akbar" και "θα πεθάνουμε" μέσα στο αεροπλάνο! [audio]

Τον... τρόμο έζησαν οι επιβάτες πτήσης της εταιρίας Easy Jet με προορισμό τη Βενετία, όταν ένας άνδρας σε αμόκ άρχισε να φωνάζει "Allahu Akbar", "θα πεθάνουμε σήμερα" και "ο θάνατος έρχεται" σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού!

Βλαμμένος ΣΥΡΙΖΑίος γερμανός βουλευτής έκρυψε ορφανό σε βαλίτσα και το μετέφερε στη Γερμανία

Ενα ορφανό από την Αφρική έκρυψε μέσα στη βαλίτσα του και μετέφερε στη Γερμανία, ο βουλευτής του κόμματος της αριστεράς Die Linke, Ντίτμαρ Ντεμ.

«Ναι, έφερα ένα ορφανό από μητέρα παιδί από την Αφρική στον πατέρα του», επιβεβαίωσε στην κυριακάτικη Bild

Δεν φαντάζεστε τι έσπασε με την γροθιά του ο Τσάκι Τσαν, κρατώντας ένα αβγό! (vid)

To γύρο του διαδικτύου κάνει πάλι ένα βίντεο με τον Τσάκι Τσαν. Ο διάσημος Κινέζος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τις εκπληκτικές του δεξιότητες στις πολεμικές τέχνες. Όλοι, σίγουρα, έχετε τον έχετε δει κάποια στιγμή στα παιδικά σας χρόνια, να κατατροπώνει τους κακούς με τις γροθιές και τις κλωτσιές του.

Telegraph: Τέλος ο Μαρινάκης για Νότιγχαμ, που μιλά με Αμερικανούς επενδυτές

Οι περιπέτειες του Β. Μαρινάκη με τη δικαιοσύνη οδήγησαν σε «ναυάγιο» την αγορά της Νότιγχαμ, που ήδη μιλά με Αμερικανούς επενδυτές, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη Telegraph.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι δημοσιογράφοι που εκνεύρισαν τον Τσίπρα: Εσύ μας απολύεις - Τσίπρας: Μη με διακόπτεις-Το νταβατζιλίκι τελείωσε-Δεν κλάψατε για την ΕΡΤ

«Σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε» είπε η Ευαγγελία Τσικρίκα - Δίνουμε 360 ευρώ για να προσληφθούν τυχόν άνεργοι απάντησε ο πρωθυπουργός

Φορτίστηκε το κλίμα στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ όταν τέθηκε η πρώτη ερώτηση για το μέλλον των εργαζομένων στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια στην πρόσφατη δημοπρασία.

Λάθρο απείλησαν οδηγούς με μαχαίρι στη Χίο!

Οι αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο το μεσημέρι της Παρασκευής και διαμαρτύρονταν επειδή δεν τους επιτρέπεται να φύγουν σε χώρες της Ευρώπης - Όταν οι διερχόμενοι οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους ένας από τους μετανάστες έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τους τραυματίσει,

Η «υποδοχή» των τεχνικών των καναλιών στον Τσίπρα έξω από το Βελλίδειο [εικόνες]

Η σιωπηλή διαμαρτυρία των τηλεοπτικών συνεργείων με «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» στις κάμερές μεταφέρθηκε έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Πρωθυπουργός ξεφτιλίζει (για ξεκάρφωμα) υπουργό φίλο του για να πουλήσει μούρη: Αν δείτε τον Παππά, πείτε του...

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη και ειδικά για την συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Παππάς στο iefimerida.

Το ερώτημα αφορούσε συγκεκριμένα και τον Νίκο Παππά, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο iefimerida ότι δεν θέλει να αλλάξει υπουργείο.

Τετραγωνίσε τον κύκλο ο Έλληνας Αϊνστάιν-Τσαμπουκάς για τα κανάλια γατάκι για την ΕΛΣΤΑΤ

Γραφικό το αίτημα Μητσοτάκη για εκλογές - Δεν αμφισβητούμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα αλλά η δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση - Το 2017 θα έρθει η ανάπτυξη, δεν ξέρω αν θα είναι διαρκής - Μίλησε για «συμφόρηση» από τους πρόσφυγες στα νησιά

Γέμισε το γήπεδο με «PA PA DO POU LOS»-BINTEO

Οι φίλαθλοι της Jubilo θέλησαν να τιμήσουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο φορώντας μάσκες με το πρόσωπό του. Το απίστευτο σύνθημα!

Φωτογραφία: Η Ρωσίδα αστυνομικός που χαλβάδιαζε ο Αναστασιάδης

Η φρουρός στην είσοδο της οικίας της επικεφαλής της UNFICYP δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Κύπριο πρόεδροΔεν πέρασε απαρατήρητη από τον Κύπριο Πρόεδρο η Ρωσίδα αστυνομικός που εκτελούσε χρέη φρουρού στην είσοδο της οικίας της επικεφαλής της UNFICYP (Ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στη Κύπρο).

Η Μπέλα Χαντίντ ολόγυμνη στο GQ

Κέρδισε τον τίτλο του «μοντέλου της χρονιάς» στα βραβεία GQ, οπότε ήταν σίγουρο πως θα ποζάρει για χάρη του περιοδικού.

Ο λόγος για την Μπέλα Χαντίντ, η οποία φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού εντελώς γυμνή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΡΙΖΑίος ψάχνει τον κρυμμένο Τόσκα για τη φωτιά στη Θάσο και του λένε "πάρε μετά τις 3"

Όμως ο υπ. Δημόσιας Τάξης δεν «βγαίνει» στο τηλέφωνο παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις του βουλευτή Καβάλας του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Εμμανουηλίδη

Δραματικές είναι οι ώρες που περνούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θάσου από τα τέσσερα μέτωπα φωτιάς που καίνε από το πρωί του Σαββάτου στο νησί.

ΛΕΝΕ "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ! ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΜΙΑ! Γιώργος Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): Κακώς λέγαμε για 13η σύνταξη

Στην παραδοχή πως «κακώς» η κυβέρνηση μιλούσε για 13η σύνταξη στις προεκλογικές της υποσχέσεις προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

Το νέο κίνημα λέγεται "Δεν έχω να πληρώσω"

Του Κωνσταντίνου Β. Κόλλια*

Eν έτει 2016, η εικόνα, που παρουσιάζουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, είναι απογοητευτική και άκρως ανησυχητική:

Left: Χρειαζόμαστε περισσότερους Λαζόπουλους για να ανακοπεί η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ

[Μόνο ένας τιτάνας της έκφρασης θα έγραφε : "Τι πρέπει να γίνει ώστε να ανακοπεί η μη αναστρέψιμη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ"... μόνο η αριστερά μπορεί να ανακόψει κάτι μη αναστρέψιμο]

Ενα άρθρο με πολύ κριτική απέναντι στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με προτάσεις, έκανε την εμφάνισή του στο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr.

Το άρθρο υπογράφει τοπικό μέλος του κόμματος και έχει τίτλο "Τι πρέπει να γίνει ώστε να ανακοπεί η μη αναστρέψιμη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ".

Ε ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝ; ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ; Βενεζουέλα: Γιατροί «γράφουν» κτηνιατρικά φάρμακα σε ασθενείς!

Συνέντευξη με τη διευθύντρια του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου των Ανδεων - Σε ποσοστό 85% η έλλειψη σε φάρμακα - 166 νεογνά πέθαναν σε ένα μήνα εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στα νοσοκομεία - Εξαγοράστηκε η ψήφος των φτωχότερων με τρόφιμα

Αθλήτρια της κωπηλασίας σκοτώθηκε πανηγυρίζοντας το μετάλλιο που κατέκτησε

Μία αθλήτρια της Ιρλανδίας έχασε τη ζωή της, όταν τραυματίστηκε πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα, στην Πολωνία.

ΝΔ: Το χρονικό του «μαύρου στην πολυφωνία» από την κυβέρνηση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναλύει εκτεταμένα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, παρουσιάζοντας τα τρία στάδια από τα οποία πέρασε η πρακτική της κυβέρνησης ώστε να πέσει «μαύρο στην πολυφωνία», που ολοκληρώθηκε με το «διαγωνισμό-οπερέτα» για τις άδειες. Σε πρώτη φάση αναφέρεται το θέμα του ΕΣΡ και της αλλαγής των μελών του, σχολιάζοντας πως, κατά  το σκεπτικό της κυβέρνησης «το Ε.Σ.Ρ έπρεπε να τεθεί εκτός της διαδικασίας αδειοδότησης».

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Σε γνωστό και… ακριβό εστιατόριο της Καλαμαριάς το τσιμπούσι του Τσακαλώτου

Σε γνωστή και… ακριβή ψαροταβέρνα της Νές Κρήνης επέλεξε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου του, παρουσία μόλις λίγων φίλων μετρημένων στα δάχτυλα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Βγήκε από το ψυχιατρείο ο άνδρας που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρήγκαν

Ο Τζον Χίνκλι ο νεότερος, ο άνθρωπος που είχε αποπειραθεί το 1981 να δολοφονήσει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν για να εντυπωσιάσει την ηθοποιό Τζόντι Φόστερ, έλαβε εξιτήριο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί 30 χρόνια και πήγε να ζήσει μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του.