13 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Σε ρεπορτάζ ΕΡΤ αποκαλύπτεται ότι υπάλληλος ΕΡΤ βλέπει τσόντες στο PornHub

Όταν το ρεπορτάζ για το «πόθεν έσχες» πήρε μια αναπάντεχα... αισθησιακή τροπή

Μία πιο... ροζ διάσταση πήρε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 αναφορικά με το ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες».

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι ο θυληκός Καρανίκας, γυναίκα βουλευτή, από το παρεάκι της Αίγινας, που θέλουν να χώσουν στο Υπερταμείο

Η κυρία Όλγα Χαρίτου, σύζυγος του βουλευτή Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, είναι, όπως υποστηρίζει το newmoney, η μία εκ των τριών προτεινόμενων από την κυβέρνηση για τις τρεις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Βερύκιος: Τιμώ και υπολήπτομαι τον ένδοξο ΠΑΟΚ-Είναι ψευδές ότι μίλησα περιφρονητικά

Διαψεύδει ο Δήμος Βερύκιος δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μίλησε περιφρονητικά και ειρωνικά για τον ΠΑΟΚ παρότι υπάρχει βίντεο που τον κάνει ρόμπα (δείτε το στο τέλος).

Ο γνωστός δημοσιογράφους του ΑLPHA με κείμενο στο προσωπικό του blog μιλά για ψέματα επισημαίνει πως ο ΠΑΟΚ είναι και παραμένει στην καρδιά του.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ->Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ασθενών σε κοινή θέα στο fb του Πολάκη

Φωτογραφίες από εγχειρήσεις με λεπτομερείς περιγραφές και απεικονίσεις αξονικών τομογραφιών χωρίς να προστατεύει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ασθενών, δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.

Άγριο ξύλο σε πισίνα - Πιάστηκαν όλοι στα χέρια [video]

Σκηνές χάους διαδραματίστηκαν σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος, με το βίντεο από το περιστατικό να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι εμπλεκόμενοι φαίνονται να ανταλλάζουν γροθιές δίπλα σε μια σειρά από ξαπλώστρες σε πισίνα στο San Marcos, στο Τέξας.

Επίσκεψη του Ρέντσι και άγρια επεισόδια στην Νάπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Νάπολη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη επίσκεψη του Ματέο Ρέντσι. Ομάδες διαδηλωτών προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Ιταλό Πρωθυπουργό με τις δυνάμεις της αστυνομίας να τους απωθούν με τις ασπίδες και τα γκλοπ. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Αμηχανία στο Μαξίμου για τη γκάφα Δραγασάκη που ξεβράκωσε Τσίπρα -ΝΔ: Ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του Τσίπρα

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός υποστήριζε από την ΔΕΘ ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ρύθμιση του χρέους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης «κούρεψε» τις ελπίδες, μεταθέτοντας τις όποιες ελπίδες για το 2018.

ΝΔ για παραίτηση Βουδούρη: Η κορυφή του παγόβουνου-Κικίλιας:: "Παίζουν παιχνιδάκια με Μουζάλα τους αντί να βάλουν τάξη στο προσφυγικό"

Με ευθείες βολές για τον κυβερνητικό συντονισμό απάντησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην είδηση της παραίτησης του Οδ. Βουδούρη από την θέση του γ.γ. Πρώτης Υποδοχής προσφύγων.

Ο Ν. Παππάς να αποκαλύψει τον υπεράκτιο συνεργάτη τους

O υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, κατέθεσε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας, κ. Νίκο Παππά, σχετικά με το νομικό καθεστώς και τους φυσικούς ιδιοκτήτες της κυπριακής εταιρίας που συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της “Αυγής Α.Ε.”.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπορεί να κόστισε 100 δις αλλά έκανε τις καλύτερες κ@λοτούμπες.

Αυτά έλεγε πριν και μετά για αεροδρόμια και το Ελληνικό, η σύμβαση παραχώρησης του οποίου κατατέθηκε σήμερα στη ΓΓ της Κυβέρνησης:






https://twitter.com/omadaalithias

Ρώσοι χάκαραν τη WADA και αποκαλύπτουν ντοπαρισμένους αθλητές των ΗΠΑ

Σκάνδαλο στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Mια ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι βρήκε πρόσβαση στους υπολογιστές της WADA και πήρε αρχεία που δείχνουν ότι κορυφαίοι αθλητές των ΗΠΑ, μεταξύ αυτών η Σερένα Γουίλιαμς και η Σίμον Μπάιλς, έλαβαν απαγορευμένες ουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! Δήμαρχος Ωραιοκάστρου σε πολίτες: Νόμιμα δεν υπάρχει, πάρτε το νόμο στα χέρια σας

Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης που αρνήθηκε τα παιδιά προσφύγων να ενταχθούν στα σχολεία, ο δήμαρχος της περιοχής προέτρεπε τους πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Ο Σνόουντεν ζητά από τον Ομπάμα να του δώσει χάρη

Υποστηρίζει ότι από τις αποκαλύψεις του ωφελήθηκε η χώρα

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να του απονείμει χάρη πριν λήξει η θητεία του, τον Ιανουάριο του 2017, υποστηρίζοντας ότι από τις αποκαλύψεις του ωφελήθηκε η χώρα.

Τέλος η αποχή των δικηγόρων από την Παρασκευή

Το Δικηγορικό Σώμα παραμένει ωστόσο σε διαρκή ετοιμότητα για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, εν αναμονή της υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων για το ασφαλιστικό

Τέλος στην πολύμηνη Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από την ερχόμενη Παρασκεύη, βάζει η ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα.

Αυστρία: Έδιωξαν δύο φοιτήτριες από πισίνα επειδή φορούσαν μπουρκίνι

Οι υπεύθυνοι πισίνας στη Βιέννη ζήτησαν από δύο μουσουλμάνες που πήγαν να κολυμπήσουν με μπουρκίνι, το μαγιό που καλύπτει το κεφάλι και το σώμα, να φύγουν από τον χώρο. Το επεισόδιο συνέβη την περασμένη Παρασκευή και έχει γίνει είδηση στον αυστριακό Τύπο καθώς προκλήθηκε διαμάχη μεταξύ των δύο μουσουλμάνων φοιτητριών και της διεύθυνσης της πισίνας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της όμορφης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ

«Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε, καληνύχτα», τα τελευταία της λόγια σύμφωνα με τον πατέρα της. Στις 27 Αυγούστου η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και μέχρι σήμερα οι γονείς της δεν έχουν κανένα νέο της. Σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία ήταν και η τελευταία που την είδε, το διάστημα λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της.

Το Politico κάνει γκάλοπ για τη διάσωση της Ευρώπης -Το Grexit είναι μία από τις επιλογές

Δώδεκα προτάσεις για τη διάσωση της Ευρώπης έθεσε σε ψηφοφορία το Politico, σε διαδικτυακό γκάλοπ του.

Με αφορμή την ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Στρασβούργο την Τετάρτη και τη Σύνοδο Κορυφής στην Μπρατισλάβα την Παρασκευή, το Politico έδωσε μερικές ιδέες για το πώς μπορεί να «επιδιορθωθεί» η Ευρώπη. Ανάμεσά τους και να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Δύο ακόμη Ρώσοι Ολυμπιονίκες χάνουν τα μετάλλιά τους -Λόγω ντόπινγκ

Αλλα δύο Ολυμπιακά μετάλλια στίβου, από τους αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, θα αλλάξουν χέρια, λόγω ντόπινγκ.

Η Μαρία Αμπακούμοβα, που είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο τότε και ο...

Νέοι μπελάδες για την κόρη του Ομπάμα: Φωτογραφίες από παιχνίδι με μπύρες [εικόνες]

Στο μάτι του κυκλώνα φαίνεται ότι έχει μπει η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, καθώς σε φωτογραφία της που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται να συμμετέχει σε ένα πάρτι παίζοντας beer pong.

Πολικές αρκούδες πολιορκούν επιστήμονες -Τους απέκλεισαν σε μετεωρολογικό σταθμό

Μία περιπέτεια ζουν Ρώσοι μετεωρολόγοι, που δηλώνουν ότι ο σταθμός τους, στο νησί Τροϊνόι, πολιορκείται από πολικές αρκούδες.

Οι πέντε επιστήμονες δήλωσαν στο TASS ότι περίπου δέκα ενήλικες αρκούδες και τα μικρά τους περικυκλώνουν τη βάση τους, ενώ μία θηλυκή περνά τις νύχτες ακριβώς έξω από τα παράθυρα του σταθμού.

Πρωτιά για το Mega την εβδομάδα 5-11 Σεπτεμβρίου

Μπορεί το μέλλον του Mega να δείχνει ότι δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά το «Μεγάλο κανάλι» μέτρησε μια σημαντική πρωτιά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Ποια Κεντροαριστερά; Μόνο με τον Μητσοτάκη θα μπορούσε να γίνει συνεργασία, λέει ο Φωτήλας

«Το πραγματικό δίλημμα για την διακυβέρνηση της χώρας είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας.

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να μετατοπιστεί η συζήτηση περί πολιτικών συνεργασιών από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη προς τη Νέα Δημοκρατία.

Καμπάνια 30 εκατ. δολαρίων για την πρώτη Γερμανίδα στο Διάστημα

Έχουν κατατεθεί πάνω από 400 αιτήματα και έχουν επιλεγεί μέχρι τώρα στη λίστα 120 υποψήφιες - Το μεγάλο όραμα της Κλαούντια Κέσλερ

Ισότητα... και στο διάστημα απαιτούν οι γυναίκες στη Γερμανία, το κίνημα των οποίων δείχνει αποφασισμένο να πετύχει το στόχο του και να στείλει την πρώτη γυναίκα στο διάστημα, στην αποστολή που οργανώνεται για το 2020 από τον Διεθνή Διαστημική Υπηρεσία.

Η εγγονή του Μπελμοντό τρελαίνει το ίντερνετ, ημίγυμνη

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι η Αναμπέλ Μπελμοντό, εγγονή του γάλλου ηθοποιού και σταρ της δεκαετίας του '80 Ζαν Πολ Μπελμοντό, έχει την τέχνη να κάνει τα social media πλεονέκτημα.

Η χουντοδιορισμένη Φωτίου: Δεν κόβουμε προνοιακά επιδόματα, εξορθολογίζουμε το σύστημα

«Δεν περικόπτουμε προνοιακά επιδόματα, αντίθετα εξορθολογίζουμε όλο το σύστημα» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μετά την ομιλία της σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα «Διαβούλευση για τον ευρωπαϊκό πυλώνα κοινωνικών δικαιωμάτων», που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Μέσα στη γενική απέχθεια για Πολάκη, η Σβίγκου τον στηρίζει επίσημα!

«Οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη!» έφτασε στο σημείο να πει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Αντιστροφή της πραγματικότητας» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου το «να λέγεται ότι οποιοσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προσωπικό θέμα με τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο».

Βίντεο: Πληθωρικό μοντέλο πάλεψε με σεκιουριτά πριν τα... πετάξει όλα στο γήπεδο

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς
Το κορίτσι ήταν αποφασισμένο να κάνει το κομμάτι του και βέβαια δεν ήταν ικανός να ανακόψει την πορεία της ένας... απλός σεκιουριτάς στο γήπεδο της Γκρέμιο, στη Βραζιλία.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Γνωστό μπαρ στα νότια Προάστια διοργάνωσε βραδιά... ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Bραδιά...ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε γνωστό μπαρ των νοτίων προαστίων. Ξαφνικά από τα ηχεία ακούστηκε ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ και το μαγαζί γέμισε με σημαίες του κόμματος. Οι belvedere και οι ακριβές σαμπάνιες άρχισαν να ανοίγουν ακατάπαυστα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μισέλ Ομπάμα έγινε συμπαρουσιάστρια της Ντε Τζένερις -Το έριξε στον χορό, «πήρε» κλήση για παρκάρισμα

Τώρα που πλησιάζει η εποχή που θα φύγει από τον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα έδειξε ότι θα μπορούσε να είχε μέλλον στην τηλεόραση.

Η Πρώτη Κυρία έγινε συμπαρουσιάστρια της Ελεν Ντε Τζένερις, σε μία απολαυστική εκπομπή, που είχε από χορό, μέχρι κλήση για παρκάρισμα και selfie με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! «Ναι» στη φιλοξενία 2.000 προσφύγων είπαν οι δήμαρχοι της Κρήτης

Υπέρ της φιλοξενείας 2.000 προσφύγων στην Κρήτη τάχθηκαν οι δήμαρχοι του νησιού.

Η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κρήτης, που συνεδρίασε σήμερα, είπε «ναι» στην προσωρινή  φιλοξενία 2.000 πρόσφύγων στο νησί, σε μικρές δομές, όπως σπίτια και ξενοδοχεία.

Τσικρίκα: Αυτό σκέφτηκα πριν ρωτήσω τον Πρωθυπουργό – ΒΙΝΤΕΟ

Τις σκέψεις της πριν κάνει την επίμαχη ερώτηση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Alpha Eυαγγελία Τσικρίκα μιλώντας στο Ε.

ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! Βίντεο: Διαδηλωτής τρώει φάπες σε προεκλογική ομιλία του Τραμπ

Yποστηρικτής του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου έπιασε από τον λαιμό τον άνδρα διαδηλωτή και τον γρονθοκόπησε

Ένας διαδηλωτής γρονθοκοπήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Βόρεια Καρολίνα, καθώς ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ επέκρινε την αντίπαλο του στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του κ. Τραμπ «αξιοθρήνητους».

Στημένο Βίντεο: Άπλυτοι κάνουν τους "μπάτσους" και κυνηγάνε και καλά βαποράκια στα Εξάρχεια

Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα οι αντιεξουσιαστές εμφανίζονται να κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και να τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας συνθήματα

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΧΑΧΑΧΑ! Ενδιαφέρον από έξι funds για τα κόκκινα δάνεια

Έξι funds έχουν υποβάλει, ως τώρα, αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να αδειοδοτηθούν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων στη χώρα, σύμφωνα με τραπεζικό στέλεχος.

Ισόβια στον σερβιτόρο που έκανε τον γιατρό στην Σκύρο - ΒΙΝΤΕΟ

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας στον «μαϊμού» γιατρό με την FERRARI και το ιδιωτικό αεροσκάφος, που διετέλεσε διευθυντής για 13 χρόνια στο ιατρείο Σκύρου,  έχοντας πλαστό πτυχίο.

Βίντεο: Εταιρεία ζήτησε από υπαλλήλους να φάνε σταφύλια από το... μπούστο συναδέλφων τους - Δείτε γιατί!

Οι δράσεις ενίσχυσης του πνεύματος της ομαδικότητας δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις κινεζικές εταιρείες που πιστεύουν - και δικαίως - ότι για το μυστικό της επιτυχίας μιας επιχείρησης είναι η καλή συνεργασία μεταξύ των μελών του προσωπικού της.

ΒΙΝΤΕΟ-Παίκτες της Μπάγερν κοντρολάρουν μπάλες που πηγαίνουν με 100 χλμ την ώρα

Στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, μπάλες εκτοξεύθηκαν από κανόνι, άγγιξαν τα 96 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ οι παίκτες προσπάθησαν να τις κοντρολάρουν

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Κατατέθηκε στη γ.γ. της κυβέρνησης το τελικό σχέδιο παραχώρησης του Ελληνικού

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν όσες βελτιώσεις κρίνεται απαραίτητο, με στόχο να ψηφιστεί από τη Βουλή μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας

Στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης κατατέθηκε, από το αρμόδιο υπουργείο, το τελικό σχέδιο για την κύρωση παραχώρησης του Ελληνικού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ! Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα της Δήμητρας Παπανδρέου

Το ακίνητο με συνολική επιφάνεια 444 τ.μ. και κήπο 798 τ.μ, έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί στις 8 Μαρτίου

Σε πλειστηριασμό τον προσεχή Μάρτιο, βγαίνει η μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στην οδό Αγράμπελης 3 στην Εκάλη. Το σπίτι που χτίστηκε στη θέση της περίφημης ροζ βίλας γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης.

Θεσμοί σε Σκουρλέτη: Τέλειωνε με τον ΔΕΣΦΑ ρε καραγκιόζη

Του ασκούνται υψηλές πιέσεις να αποφευχθεί το ναυάγιο της πώλησης του Διαχειριστή - Εκτίμηση της ελληνικής πλευράς είναι πως οι θεσμοί θέλουν να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση, άσχετα με το ποιος μπορεί να είναι ο επενδυτής

Παραολυμπιονίκες και πο@τσες μπλε! Ο 4ος έτρεξε πιο γρήγορα από τον χρυσό Ολυμπιονίκη στα 1.500 μέτρα

Απίστευτο τι μαϊμουδες εμφανίζονται σαν ανάπηροι...

Στις 12 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο Μαρακανά ο Παραολυμπιονίκης Fouad Baka από την Αλγερία τερμάτισε τον αγώνα των 1.500 μέτρων στην τέταρτη θέση, με 3 λεπτά και 49,59 δευτερόλεπτα.

Eπίθεση ΠΑΟΚ σε Βερύκιο και Κατίνες του ALPHA

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των παρουσιαστών του ALPHA και τους προειδοποίησε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα προβεί σε νομικές ενέργειες.

Πρόεδρος Συλλόγου Ωραιοκάστρου: «Γιατί δεν θέλουμε στο σχολείο μας τα προσφυγόπουλα»

Μετά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου ακόμη ένα σχολείο έρχεται να αντιδράσει στην ένταξη των προσφυγόπουλων στις μαθητικές αίθουσες.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, η οποία αναφέρει πως έπειτα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη αποφασίστηκε ομόφωνα να μην δεχθούν τα παιδιά των προσφύγων στον χώρο του σχολείου καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι γονείς πρόκειται να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος.

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι η μεταλλαγμένη έκδοση του Πολάκη

«Στις δημοκρατικές χώρες, ισχύει η απόλυτη διάκριση των εξουσιών. Εκτελεστικής, Νομοθετικής, Δικαστικής. Όχι, όμως, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της απαντώντας «στα όσα διαρρέουν από το Μέγαρο Μαξίμου» όπως σημειώνεται. Και συνεχίζει:

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ! Η ένταξη 8 επιπλέον ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο αγκάθι για τις διαπραγματεύσεις

Η ένταξη άλλων οκτώ ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και η στελέχωση της Εταιρίας Συμμετοχών που έχει συσταθεί για να εποπτεύει τη ΔΕΚΟ, είναι δυο σημεία "αγκάθια" στις διαπραγματεύσεις Κυβέρνησης και Τρόικας που ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Ενατο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς: Ασημένιο ο Κωνσταντινίδης

Ηρθε και το 9ο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παρολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τον Θανάση Κωνσταντινίδη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες στον τελικό της κορίνας F32.

Αποδεκτή η παραίτηση Βουδούρη που έκανε καταγγελλίες για φαγοπότι με την άδεια Μουζάλα

Το κόστος ενός πρόσφυγα στη Νορβηγία, είναι 12.000 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα είναι 15.000» είπε ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας - Βαριές καταγγελίες για τους χειρισμούς του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης

ΞΥΔΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ! “Οργή” ΠΑΣΟΚ κατά ΕΡΤ - “Πρώτη φορά η δημόσια τηλεόραση κόβει ομιλία πολιτικού αρχηγού”

Την οργή του ΠΑΣΟΚ κατά της ΕΡΤ που επέλεξε να “κόψει” την ομιλία της επικεφαλής του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, εξέφρασαν με επιστολή τους προς τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, ο εκπρόσωπος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη.

Τους γλεντάει ο Στουρνάρας: Φέτος θα έχουμε ύφεση 0,3%-Δεν πιάνουμε τους στόχους

Η κρίση δεν έχει τελειώσει φέρεται να διαμηνύει ανώτατο στέλεχος της Τραπέζης της Ελλάδας μετά την συνάντηση που είχε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας με εκπροσώπους των θεσμών.

H Μεγάλη Ληστεία της Ελλάδας

Από τον Αθανάσιο Χ. Παπανδρόπουλο

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι σίγουρος για την εκλογική νίκη του «Κινήματος» στις εκλογές του Οκτωβρίου και η συζήτηση είναι πού θα βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια για να μοιραστούν στις ορδές των «μη προνομιούχων» που ανυπόμονοι περιμένουν την ώρα της μεγάλης εισβολής. (Διαβάστε το όλο. Θα αυξηθεί κατακόρυφα η οργή σας και δεν θα πιστεύετε τις αποκαλύψεις οι οποίες λόγω του έγκριτου δημοσιογράφου είναι όλες τεκμηριωμένες).