14 Σεπτεμβρίου 2016

Ενοχλήθηκε ο Φίλης που τον λένε "χοντρό"... όταν το λεγε απ'την Αυγή για Βενιζέλο-Πάγκαλο ήταν καλά...

Ο Νίκος Φίλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα διαμαρτύρεται ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον λένε χοντρό και απαίδευτο. Φαίνεται όμως πως ξέχασε όσα έγραφε η Αυγή με διευθυντή τον ίδιο για τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο.

Η δασκάλα με καμπύλες που δίχασε τα social media -Τα στενά ρούχα της προκάλεσαν σάλο

Υποτίθεται πως οι γυναίκες δεν χρειάζεται να απολογούνταν για τα ρούχα που φοράνε, αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Πολλοί ισχυρίζονται πως όταν μια γυναίκα δείχνει τις καμπύλες της, «ψάχνει την προσοχή» ή «θέλει να προκαλέσει».

ΚΙ Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΝΔ! Ανάρτηση Αλ. Τσίπρα για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ο σαλτιμπάγκος είναι ικανός να παντρευτεί σε εκκλησία και να βαφτίσει και το παιδί, ολόκληρο μαντράχαλο, προκειμένου να πάρει κανα ψηφαλάκι

«Η 14η Σεπτεμβρίου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας, μας υπενθυμίζει ένα σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας μας: Αυτό του ξεριζωμού και της προσφυγιάς», τόνισε ο πρωθυπουργός σε αναρτήσεις του στο Twitter, προσθέτοντας ότι:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Ιταλία: Δικαστήριο άφησε ελεύθερο μετανάστη που προσπάθησε να κάψει τη σύζυγό του

Το σκεπτικό της απόφασης που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ήταν ότι «παραδέχθηκε τις πράξεις του» και «είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ»

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ! Ηράκλειο: Ενστάσεις και προτάσεις του Δήμου για το προσφυγικό

Υπάρχει έντονη ανησυχία απ'τα γίδια για τις εξελίξεις και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αλλά το πιο αστείο είναι πως ρωτάνε "αν υπάρχει ορίζοντας αποχώρησης των λάθρο" και ζητάνε "γρήγορη διεκπεραίωση των διαδικασιών προώθησής τους προς τις τελικές χώρες προορισμού" ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είστε πραγματικοί μαλ@κες αφού δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚόνησο είναι ο "τελικός προορισμός" για τους λάθρο!

Σοβαρές ενστάσεις για το σχέδιο φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη εκφράστηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου το οποίο ασχολήθηκε με το μείζον ζήτημα του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την απόφαση της ΠΕΔ Κρήτης, υπέρ της προσωρινής φιλοξενίας των 2.000 προσφύγων και μεταναστών, σε μικρές όμως δομές, όπως σπίτια και ξενοδοχεία.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ Ο ΝΑΖΥ ΦΟΥΧΤΕΡ ΑΛΟΝΗΖΗ ΠΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ! Συνάντηση Ιερώνυμου - Φούχτελ

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο αρχιεπίσκοπος έκανε αναφορά στα προγράμματα της Εκκλησίας, επισημαίνοντας ότι θα διαμορφωθούν νέα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης που μπορούν να στηριχθούν με τη συνεργασία της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης

Ενώ η Σία αδειάζει Πολάκη ο Λεβέντης πιστεύει πως λέει αλήθειες αλλά με κακό ύφος

Με τον δικό του τρόπο γλυψίματος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης τον σάλο που έχει προκληθεί με τον Παύλο Πολάκη.

Ο κ.Λεβέντης τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης της Ενωσης Κεντρώων σχολιάζοντας «Υπάρχουν άνθρωποι με κακό ύφος που λένε όμως αλήθεια».

Τη διαφύλαξη των ελληνικών γραμμάτων ζητά ο Άδωνις

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά – όπως ο ίδιος αναφέρει- τις δυσμενείς διαστάσεις που μπορεί να λάβει παγκοσμίως η υποβάθμιση της διδασκαλίας των κλασικών γραμμάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Ελλάδος.

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ! Οι Σουηδοί προωθούν τις συζύγους τους στην πορνεία για... έξτρα εισόδημα

Το μέγεθος της υπόθεσης βγήκε στην επιφάνεια μετά τον εντοπισμό ενός 45χρονου άνδρα, από την περιοχή Västernorrland, ο οποίος εξέδιδε την 25χρονη σύντροφό του

Φωτογραφίες: Άπλυτοι γέμισαν με συνθήματα το δημαρχείο και σχολεία του Ωραιοκάστρου

Τα συνθήματα περιλάμβαναν ύβρεις κατά της διοίκησης του δήμου αλλά και προσωπικά κατά του δημάρχουΆγνωστοι γέμισαν συνθήματα το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι του δήμου αντίκρισαν σε όλους τους τοίχους της πρόσοψης του κτιρίου, συνθήματα με ύβρεις κατά της διοίκησης του δήμου αλλά και προσωπικά κατά του δημάρχου.

Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega

Η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης το δελτίο, που φαίνεται πως ήταν το «κύκνειο άσμα» για την ενημέρωση από το Μεγάλο Κανάλι - Επιδόθηκε σήμερα η επίσχεση εργασίας των δημοσιογράφων, από Δευτέρα ξεκινά και εκείνη των τεχνικών

Το ζωντανό σ@ξ σε ριάλιτι οδήγησε σε «έκρηξη» κατά του βρετανικού ΕΣΡ

Ο Ρυθμιστής  Επικοινωνιών της Βρετανίας υποστήριξε ότι το ριάλιτι απευθύνεται σε ενηλίκους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα το οποίο περιέχει τακτική σεξουαλική δραστηριότητα  και ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζουν τι να περιμένουν

ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Δικαίωση Βγενόπουλου από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο

Τα πάνω-κάτω στις υπό διερεύνηση υποθέσεις εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου και των στενών συνεργατών του στη MΙG και την πρώην Λαϊκή φέρνει ενδιάμεση απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, που εδρεύει στο Παρίσι.

ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑίες ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ; ΗΠΑ: Θανατώνονται 45.000 άγρια άλογα γιατί... κοστίζουν πολύ

Η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε την ευθανασία των ζώων, προκειμένου να δημιουργηθούν μεγάλες φάρμες για βόδια

Την απόφαση να θανατωθούν πάνω από 45.000 άγρια άλογα που διαβιώνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έλαβε η κυβέρνηση, προκειμένου να κατασκευαστούν μεγάλες φάρμες με βόδια, τα οποία θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη στην οικονομία της χώρας.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ! Έρευνα: Οι Αθηναίοι «το έριξαν» στα ψυχοφάρμακα στα χρόνια της κρίσης

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στα αντικαταθλιπτικά, τα αγχολυτικά και τα αντιψυχωσικά, καθώς και σε φάρμακα για την αντιμετώπιση του γαστρικού έλκους και της υπέρτασης

Χίος: Ξύλο σε συγκέντρωση κατά των λάθρο-Έφαγαν τα χημικά ΣΥΡΙΖΑ οι φασίστες που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν

Επεισόδια προκλήθηκαν κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών της Χίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το προσφυγικό.

Αν και η συγκέντρωση ξεκίνησε ειρηνικά, στη συνέχεια οξύνθηκαν τα πνεύματα και τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών.

Διαμαρτυρία κατοίκων για το κλείσιμο απ'τον Τόσκα ΑΤ στο Τυχερό και το Σουφλί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να συγχωνευθούν τα Αστυνομικά Τμήματα Τυχερού και Σουφλίου, πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία του Τυχερού, κάτοικοι και φορείς της περιοχής.

Κουμουτσάκος: Δεν κατανοούμε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για τις δηλώσεις Γιούνκερ

«Εδώ και καιρό, ήταν γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Γιούνκερ προετοίμαζε και είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην ανακοίνωση της σειράς των θετικών προτάσεων, που ανακοίνωσε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΦΑΠΕΣ! Ελληνικό: Αποσύρεται προτεινόμενη διάταξη του Μπαλτά

Αποσύρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από το τελικό κείμενο του σχεδίου νόμου για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του Ελληνικού, η διάταξη που πρότεινε το υπουργείο πολιτισμού να ενσωματωθεί, σύμφωνα με την οποία...

ΝΑΙ ΜΑΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ! Σάσα Σταμάτη: Δεν έβρισα τον αστυνομικό-Ειδικοί Φρουροί: Ο νόμος δεν διαφοροποιείται για τους επώνυμους που βρίζουν

Για την περιπέτεια της μίλησε η Σάσα Σταμάτη  σε συναδέλφους της που την περίμεναν έξω από τα Δικαστήρια του Πειραιά. Όπως ανέφερε δεν έβρισε ποτέ τον αστυνομικό φρουρό και απέδωσε το περιστατικό σε παρεξήγηση.

Οργή Αγκυρας κατά Der Spiegel -Παρουσιάζει τον Ερντογάν σαν δικτάτορα, με μαύρα γυαλιά και μιναρέδες να εκτοξεύονται

«Ιδιαίτερα προκλητική» χαρακτηρίζει η Άγκυρα την ειδική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφόρησε την Τρίτη και παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν δικτάτορα.

Εκαναν γυαλιά καρφιά τα γραφεία του Σώρρα στην Τρίπολη

Καταστροφές στα γραφεία του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Τρίπολη, προξένησαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! Παραολυμπιακοί: «Χρυσή» μέρα για την Ελλάδα με Μάμαλο και Σε Τζον Φερνάντες!

Ο αρσιβαρίστας Μάμαλος έκανε νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ με 238 κιλά και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -107 κιλών - Ο Σε Τζον Φερνάντες κατέκτησε το χρυσό στην σφαιροβολία (κατ. F53 - κάκωση νωτιαίου μυαλού), πετυχαίνοντας και νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ

Ο Παππάς θα αποφασίσει αν ο Alpha «θα δει» το υλικό της δημοπρασίας

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρει ότι το υλικό που καταγράφηκε στις 66 ώρες της δημοπρασίας αφορά σε απλά, και όχι σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης πετάει το ...μπαλάκι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) αναφορικά με το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού  Alpha για χορήγηση του μαγνητοσκοπημένου υλικού από τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Έκπτωτος ο Ντογιάκος-Ήταν θέμα χρόνου αφότου στοχοποιήθηκε από τον Μαρινάκη

Σημειώνεται πως επίθεση εναντίον του Ισίδωρου Ντογιάκου και του Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος είναι ο Εισαγγελέας Εφετών που προ ημερών είχε εισηγηθεί την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε εξαπολύσει στις 6 Σεπτεμβρίου με γραπτή του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ! Τέσσερις φάπες από την τρόικα ο σημερινός απολογισμός της κυβέρνησης

Κακή ημέρα, τουλάχιστον σε διαπραγματευτικό επίπεδο, ήταν η σημερινή για τους κυβερνητικούς εκπρόσωπους καθώς όπως φαίνεται στις συναντήσεις με τους θεσμούς τα «όχι» έπεσαν «βροχή» και οι ενστάσεις στις αντιπροτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης ήταν κάτι περισσότερο από σημαντικές.

ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Bank of America: Υπάρχει 50% πιθανότητα να ζούμε μέσα στο... Matrix

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη τριλογία των ταινιών, o πρωταγωνιστής Neo συνειδητοποιεί ότι ζει σε μια προσομοίωση του κόσμου μας, όπου τίποτα απολύτως δεν είναι αληθινό
Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη τριλογία των ταινιών Matrix, o πρωταγωνιστής Neo συνειδητοποιεί ότι ζει σε μια προσομοίωση του κόσμου μας, όπου τίποτα απολύτως δεν είναι αληθινό.

Εμετική ανακοίνωση του τμήματος τζούντο του Ηρακλή: "Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο"

Άκρως επιθετική ανακοίνωση του τμήματος τζούντο του Ηρακλή για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου του Ωραιοκάστρου, στο οποίο δεν θα είναι δεκτά προσφυγόπουλα.

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αποφάσισε να διαμορφώσει ολιγοπώλιο στην ενημέρωση

Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ! Βίντεο: Ο Πούτιν φωτογραφίζεται με πανέμορφες Ρωσίδες νύφες

Το πονηρό χαμόγελό του καθώς ποζάρει ανάμεσα σε αυτές τις πανύψηλες και εντυπωσιακές κοπέλες τα λέει όλα...
Τα 869 χρόνια από την ίδρυση της γιόρτασε η Μόσχα το περασμένο Σάββατο, με δεκάδες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πανέμορφης πόλης.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ! Αγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το Ωραιόκαστρο

Νέους διαξιφισμούς μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας έφερε η δήλωση του Βασίλη Κικίλια, συντονιστή Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, για τα προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ζήτημα λέγοντας ότι «είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το χάος που επικρατεί στους καταυλισμούς και πλέον σε πολλά σχολεία μας».

Η κρυφή πλευρά του Βουδισμού: Σεξουαλικά σκάνδαλα, ταπεινώσεις και μπίζνες

Ο Δαλάι Λάμα βρίσκεται στη Γαλλία, σε επίσημη επίσκεψη αυτή την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή δημοσιεύεται ένα βιβλίο-έρευνα που δίνει μια άλλη εικόνα για την πρακτική των βουδιστών στη Δύση.

Mega deal: Η Bayer εξαγόρασε τη Monsanto με $66 δισ! Ποια είναι η πολυεθνική Monsanto

Η γερμανική εταιρεία συμφώνησε να πληρώσει το αντίτιμο των 128 δολαρίων ανά μετοχή - Εάν η συμφωνία διευθετηθεί και επίσημα, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο deal φέτος.

ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΠΟΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Όχι μόνο ανιστόρητος,αλλά και αγεωγράφητος θα έλεγα.
    Διαβάζω  στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον πόλεμο που γίνεται σχετικά με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Ειλικρινά η ιδεολογική υπεροχή των αριστερών οφείλεται εν μέρει στην ασχετοσύνη της από εδώ πλευράς.

Πλήρης απογοήτευση επικοινωνιακά η ΝΔ! Καμία δέσμευση για τίποτα εκτός απ'την οικονομία... που την καθορίζουν άλλοι

Είναι πασιφανές ότι στο κόμμα της ΝΔ επικρατεί η λογική ώριμου φρούτου ("προσοχή μη πούμε κάτι και μας πουν οι αριστεροί ανάλγητους φασίστες") και γιαυτό είναι και κολλημένη στο 22-23-24-25% παρά το ξέσκισμα που ρίχνει στον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ. Το λάθος είναι ότι ψάχνει ψήφους (δεν θα αναφερθούμε στις γελοίες προσεγγίσεις με Διαμαντοπούλου που έλεγε στους γονείς να βγάζουν φωτοτυπίες και κατήργησε τη βάση του 10 για τα παν/μια ή στις αστοχίες να παρουσιάζει ο Κυριάκος βιβλία γραφικών της ΔΡΑΣΗΣ) σε μετατοπίσεις αυτών που πάνε στις κάλπες και όχι στο 50% που δεν ψηφίζει. Μεταξύ αυτών πολλοί άνθρωποι...

ΦΩΤΟ-Επειδή του Πολάκη του αρέσουν οι φώτο...

Γίγαντα που ξεμπρόστιασες την Τσικρικά με τις φώτο, δείξε στα γίδια που σε ακολουθούν και αυτή:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας ανακάλυψε πως όταν βρέχει... βρέχει πάρα πολυ νερό

Αυτός ο αμόρφωτος μας κυβερνάει ρε φίλε! Πόσο γίδια είναι οι Έλληνες:

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει στα διόδια και κάνει τούμπα 360ο στον αέρα

Και όμως ο οδηγός του τη γλίτωσε μόνο με ελαφρά τραύματα

Τη σοκαριστική στιγμή μιας τούμπας 360 μοιρών στον αέρα ενός αυτοκινήτου σε σταθμό διοδίων κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην Κίνα.

ΦΩΤΟ-ΠΣΟΦΑ ΤΩΡΑ ΓΙΔΑ! Αυτό ακριβώς που ψήφισες είναι η αριστερά Ρένακι

Τα γίδια ψήφισαν Τσίπρα για να πάρει τα λεφτά των άλλων μέχρι που πήρε και τα δικά τους...

Δείτε τι έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος του ALPHA Ρενα Κουβελιώτη, τώρα που δεν πήρε άδεια το κανάλι της:

ΦΩΤΟ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; Υστερία με την υγεία της Χίλαρι: Την παρουσιάζουν ως ζόμπι -«Επαθε 3 εγκεφαλικά, έχει Αλτσχάιμερ και θρομβώσεις»

Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αμέτρητες... Το στρατόπεδο της Κλίντον κάνει λόγο για πνευμονία, χθες ένας γνωστός γιατρός των ΗΠΑ έγραψε στο twitter ότι μπορεί να την δηλητηρίασαν ο Τραμπ με τον Πούτιν, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του ABC News την... πέθαναν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΕΘ! Ο Καμμένος δεν θέλει να κάνουμε το χατίρι του Μητσοτάκη αλλά θέλει εθνική συμφιλίωση...για να κυβερνάει μέχρι το 2023

«Δεν θα του κάνουμε το χατίρι του κ. Μητσοτάκη, που ζητάει εκλογές, αν και με συγκινεί ιδιαίτερα η φράση του Κώστα Καραμανλή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά, γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 81η ΔΕΘ.

Νέες "νουθεσίες" Πολάκη σε Τσικρίκα με επίθεση σε Κοντομηνά

Διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, που "ξαναχτυπά" μετά το σίριαλ με την δημοσιογράφο του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα και τις αντιδράσεις από τις προσβολές του σε βάρος της. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν την εξυβρίζει, αλλά κάνει μικρή στροφή και επιτίθεται στον κ.Κοντομηνά.

H αριστερή Liberation λασπώνει τον Γιούνκερ: Είναι όντως φθαρμένος, αλκοολικός και άρρωστος;

Ο διάσημος δημοσιογράφος της Liberation Ζαν Κατρεμέρ σκιαγραφεί μοναδικά τον πρόεδρο της Κομισιόν, ξεκινώντας από τα κουσούρια του.

Γράφει σε σημερινό του άρθρο:

H Μπο Ντέρεκ προπονείται για τον μαραθώνιο των Σπετσών: «Ελλάδα έρχομαι για τσίπουρα!»

Η θρυλική Μπο Ντερεκ, πανέμορφη και κομψή στα 60 της χρόνια, προπονείται στην κολύμβηση και δηλώνει με ανάρτησή της στο Instagram, «Ελλάδα έρχομαι».

Γιατί συνελήφθη η Σάσα Σταμάτη... προφανώς για το γνωστό ελληνικό "ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;"

Κρατούμενη στο Α.Τ. Πειραιά η Σάσα Σταμάτη…

Ένα… ατυχές περιστατικό με όργανο της τάξης οδήγησε τη γνωστή δημοσιογράφο  στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά. Η εντυπωσιακή και συνάμα…

Βορίδης: Ο Πρωθυπουργός δίνει και το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Αδωνις: Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης -Είναι μάσκα το χαμόγελό του

«Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Εκτίμησε δε, μιλώντας στον Βήμα fm, ότι όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, έκαναν «μεγάλη ζημιά» στην κυβέρνηση.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ! Γινεται ιδιωτική η Εγνατία Οδός

Εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού (35ετής παραχώρηση της Οδού και των τριών κάθετων αξόνων), σύμφωνα με πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ! Ο χάρτης με τα ποσοστά αυτοκτονιών στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η αυτοκτονία, μάλιστα, αποτέλεσε τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου για τις ηλικίες 15-29 ετών για το έτος 2012. Η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών ήταν η Γουιάνα, με 42 άτομα στα 100.000 να χάνουν τη ζωή τους από σκόπιμους αυτοτραυματισμούς.

Στο βρόντο η φοροκαταιγίδα, λόγω της σπατάλης στο Δημόσιο!

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις ετήσιες δαπάνες του Δημοσίου - Η μέση μισθολογική δαπάνη όλο και αυξάνεται
Πολύ υψηλές είναι οι ετήσιες δαπάνες του ελληνικού Δημοσίου όπως αποκαλύπτεται από έκθεση που παρουσιάστηκε στο Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου.

ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"! Εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα του Ωραιοκάστρου

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τόσο η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με τη μη ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής, Αστέριου Γαβότση.