16 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσκοπήσεις Palmos Analysis και Alco: Ξεκάθαρο προβάδισμα ΝΔ ακόμα και στη δημοσκόπηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Με διαφορά καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το 75% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα ενώ το 85% δηλώνει μη ικανοποιημένο από την απόδοση της κυβέρνησης  - Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 61%

ΦΩΤΟ-Καμμένος: Έχω στρατό από 80 κομματόσκυλα για να πετάνε λάσπη στα social media

Δεν τα λέω εγώ μόνος του τα λέει:

Πρετεντέρης: Το Ζόρι της κυβέρνησης

Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Πρετεντέρη:

Παγκόσμιο success story: Εξαφανίζεται η τρύπα του όζοντος

Παγκόσμια Ημέρα προστασίας του στρώματος του όζοντος σήμερα και φαίνεται πως η τρύπα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας των ρύπων μικραίνει και σύντομα μάλιστα θα εξαφανιστεί, όπως ισχυρίζονται πλέον οι επιστήμονες.

Atlantropa: Το απίστευτο γερμανικό σχέδιο για την ένωση Ευρώπης - Αφρικής!

Μερικές φορές ο κόσμος φαίνεται να ειναι βαρετός. Άλλες φορές, όχι και τόσο. Μερικές φορές ακόμη κάποιοι τρελλοί επιστήμονες προσπαθούν να εφαρμόσουν απίθανα σχέδια όπως για παράδειγμα την "αποστράγγιση" της Μεσογείου για την ένωση Ευρώπης και Αφρικής. Αυτό ήταν το σχέδιο του γερμανού αρχιτέκτονα Χέρμαν Σόργκελ (Herman Sörgel), ο οποίος το παρουσίασε στους Ναζί όταν ανέλαβαν την εξουσία.

Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση του ΡΚΚ σε τουρκική βάση – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το PKK σε τουρκική στρατιωτική βάση κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Οι μαχητές του ΡΚΚ ανήρτησαν και βίντεο με την επίθεση τους υποστηρίζοντας ότι κατέστρεψαν τρία ελικόπτερα. Από τα πυρά των ανταρτών σκοτώθηκαν έξι Τούρκοι στρατιώτες.

Ο Καμμένος αφού δεν μπορεί να πουλήσει άλλο παππά στους στρατιωτικούς, κάλεσε... τους Αστυνομικούς!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πλέον σημαντικό θέμα για τους ένστολους αυτή την περίοδο, που δεν είναι άλλο από τα ειδικά μισθολόγια καθώς φαίνεται ότι έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία πριν από την ανακοίνωσή τους και όλοι εκτιμούν ότι θα έχουν μειώσεις, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ! Τους δούλευε η Μέρκελ για τη Σύνοδο του Νότου

Διάλογο σε χαλαρό κλίμα είχαν ο Αλέξης Τσίπρας, η Άγγελα Μέρκελ και ο Αντόνιο Κόστα, στο περιθώριο των εργασιών της άτυπης Συνόδου των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος των εργασιών στη Μπρατισλάβα, η Γερμανίδα καγκελάριος...

Διαμαντίδης: Δεν θα μπορούσα να παίξω στο NBA για αυτό δεν πήγα

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την καριέρα του, το NBA, τον Ομπράντοβιτς και το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για το αν του λείπει το μπάσκετ: «Αρχικά, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν έχω μιλήσει μαζί σας και δεν σας ξέρω. Είναι μεγάλη μου χαρά που όταν ήμουν αθλητής σας άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόμουν. Δεν θα έλεγα ότι μου λείπει πάρα πολύ. Απλά υπάρχουν στιγμές που το μπάσκετ μου λείπει. Δεν μου λείπει σε μεγάλο βαθμό ακόμα».

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την ληστεία στη Μαλεσίνα: Η γυναίκα που θεωρεί η Αντιτρομοκρατική ότι είναι η Πόλα Ρούπα

Οι διάλογοι, η εικόνα και οι κινήσεις της γυναίκας που συμμετείχε στη ληστεία στην τράπεζα στη Μαλεσίνα, «φωτογραφίζουν» την Πόλα Ρούπα σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει όλη η Ιθάκη με το βοσκοτόπι των ΣΥΡΙΖΑίων που άξιζε 100 εκ.-Δείτε το από drone

Το βοσκοτόπι, που έχει δώσει ως εγγύηση για να πάρει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ο Χρήστος Καλογρίτσας αποκαλύπτει το Star.

Drone καταγραφεί την περιοχή από ψηλά, με τους κατοίκους, που μιλούν στην κάμερα, να αναφέρουν πως οι εκτάσεις αγοράζονταν σταδιακά εδώ και χρόνια.

Μετά το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ο Καμμένος σταμάτησε τις κρυφές εργασίες στο στρατόπεδο που προόριζαν για hotspot

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου διακόπτονται οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο μέρες εργασίες (δηλ. είχαν ξεκινήσει χωρίς την έγκρισή του; Οι φαντάροι ξύπνησαν την Τετάρτη και είπαν τι νακάνουμε; Δεν φτιάχνουμε ένα hot spot;) διαμόρφωσης σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας στην περιοχή Λεμονού βόρεια της Μυτιλήνης.

Ο Τατούλης «απασφάλισε» κατά Σκουρλέτη: Είναι πολιτικάντης, περιοδεύοντος θιάσου

Επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πάνο Σκουρλέτη, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την δήλωση του υπουργού για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Δημοκρατική Συμπαράταξη σε Φωτίου: Το αν είστε απατεώνες είναι αυτονόητο

Η κυρία Φωτίου προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως όλοι οι συνταξιούχοι ανεξαιρέτως, έχουν υποστεί μειώσεις στο εισόδημά τους, με την αύξηση των εισφορών υγείας και τη μείωση του αφορολόγητου, σημειώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ 5€ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ (ΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Διπλό και αναδρομικό «κούρεμα» συντάξεων λόγω εισφοράς ασθενείας υπέρ ΕΟΠΥΥ

Αναδρομικές μειώσεις, από την 1η Ιουλίου, φέρνει στις διπλές (ή και περισσότερες) καταβαλλόμενες συντάξεις η πολλαπλή παρακράτηση, για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, της εισφοράς ασθενείας 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ! Παύλος Μάμαλος: Στο σχολείο με έλεγαν ανάπηρο

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σχολείο μίλησε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Παύλος Μάμαλος. Από τα παιδικά του χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με τις ειρωνείες των συμμαθητών του που δεν δίσταζαν να του πετούν ακόμη και τις τσάντες τους κάτι που τον έκανε να εγκαταλείψει το σχολείο.

ΕΥΓΕ! Ο Γιαννόπουλος του «Χαμόγελου του Παιδιού»: Αυτή η γυναίκα πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ

Σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού μια γυναίκα που ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ. Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 57.313,31 ευρώ, το οποίο πλήρωσε τελικά η Κλέλια Χατζηιωάννου.

ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ! "Χάλασαν" τα μηχανήματα... και δεν έδειξαν σε εκπροσώπους ALPHA-STAR το υλικό από τη δημοπρασία

Μηχανήματα που κόλλησαν, πρωτόκολλο που... έκλεισε και μυστικοί αστυνομικοί που δεν έπρεπε να ...αποκαλυφθούν εμπόδισαν τους εκπροσώπους των καναλιών να δουν τις καταγραφές στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

Μουτσινάς: «Δεν μπορεί να ανοίγεις την ΕΡΤ και να κλείνεις τέσσερα κανάλια»

«Μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θέλει να μαζέψει λεφτά η κυβέρνηση;».
Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και την Έφη Θεοδωρίδου παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, που μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για τη νέα του εκπομπή «Ξαναδέστε τους» με την Μαρία Ηλιάκη στον Alpha.

Διαμαντίδης: Υμνοι της Μακάμπι για τον 3D [vids]

O σεβασμός της Μακάμπι και των οπαδών της προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι έκδηλος. Η ομάδα του Τελ Αβίβ ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το αφιερωματικό βίντεο με τον “Μήτσο”.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ! Αναβάθμιση της Κύπρου από τον οίκο Standard & Poor’s

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s αναβάθμισε σήμερα την Κύπρο. Ειδικότερα, οι S&P`s αναβάθμισαν τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Κύπρου σε ξένο και εγχώριο νόμισμα κατά μία βαθμίδα, από “ΒΒ-”, σε “ΒΒ”, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαίωσε τη βραχυπρόθεσμη αξιολόγησή της σε ξένο και εγχώριο νόμισμα στο “Β”. Παράλληλα διατήρησε σε θετικό ορίζοντα τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑίοι κοπρίτες αλληλέγγυοι έβαλαν τους λάθρο να κάνουν τζερτζελέ με τους ευρωπαίους του ΕΛΚ! Τους ηρέμησε ο Τζιτζικώστας

Ένταση επικράτησε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά.

Ολυμπιακός και ΠΑΟ έβαλαν συνολικά 1 Έλληνα στο Europa League

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League μπορεί να έφερε τέσσερις βαθμούς στην Ελλάδα, ωστόσο τα μαντάτα για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές δεν ήταν καθόλου καλά.

Βίντεο: Νεαροί Ρώσοι αυτοπυρπολούνται και πηδούν από γέφυρα – Για να πάρουν likes!

Η απελπισμένη επιθυμία για επιβεβαίωση στα social media έκανε νεαρούς από την Ρωσία να κάνουν κάτι σοκαριστικό: Αυτοπυρπολούνται και πηδούν από μια γέφυρα σε ποτάμι!

Νέος πρόεδρος της Attica Bank o Π. Ρουμελιώτης - Ολο το νέο Δ.Σ.

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ο νέος πρόεδρος της τράπεζας Αττικής η οποία ανακοίνωσε την νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της.

Αναπληρωτής CEO τοποθετείται ο Ι. Τσακιράκης. Οπως σημειώνει η Attica Bank η νέα σύνθεση του ΔΣ «αναμένεται να οδηγήσει σε άρση του παγώματος νέων δανείων από ΤτΕ»,

Ελεύθερο το σούργελο η Σταμάτη – Ζήτησε έγγραφη συγγνώμη

Ελεύθερη αφέθηκε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη καθώς ο ειδικός φρουρός ανακάλεσε την μήνυση και η ίδια του ζήτησε συγνώμη.

Το αυτόφωρο μονομελές στο οποίο οδηγήθηκε η πανελίστρια, δεν εκδίκασε την υπόθεση καθώς η δημοσιογράφος ζήτησε εγγράφως συγνώμη και ο αστυνομικός ανακάλεσε την μήνυσή του.

Μανώλης Καψής: Το Mega δεν έκλεισε, θα ξαναβγεί δελτίο

O Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, Μανώλης Καψής μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις του τηλεοπτικού σταθμού.

«Το Mega συνεχίζει να λειτουργεί, το Mega συνεχίζει να εκπέμπει... Να πείτε ότι το Mega δεν έκλεισε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καψής τονίζοντας εν συνεχεία...

Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ! 170 ΜΚΟ έδρασαν συνολικά στην Ελλάδα από το ξέσπασμα της προσφυγικής κρίσης

Σε 170 ανέρχονται οι ελληνικές και ξένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που πραγματοποίησαν δράσεις στην Ελλάδα, από την εποχή της έξαρσης της προσφυγικής κρίσης μέχρι σήμερα, σύμφωνα με καταγραφή που πραγματοποίησε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Kim Kardashian-Χαμός τα social media με τις γυμνές φωτογραφίες της!

Καιρό είχε να κάνει κάτι τόσο extreme, αλλά η Kim Kardashian επέστρεψε δυναμικά. Ναι, η διάσημη τηλεπερσόνα με τις καυτές καμπύλες, που συχνά πυκνά γδύνεται στα social media, αυτήν τη φορά έριξε το Snapchat με τις ολόγυμνες πόζες της.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ! “Αθώος ο Μηλιώνης, ένοχος ο Φλώρος και άλλοι 11” προτείνει η εισαγγελέας για την υπόθεση της Energa και Hellas Power

Την αθώωση του Βασίλη Μηλιώνη όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Energa και Hellas Power. Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του έτερου βασικού κατηγορουμένου, Άρη Φλώρου, καθώς και άλλων έντεκα κατηγορουμένων κατά περίπτωση για αδικήματα όπως ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και λαθρεμπορία.

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια ξεκάθαρη γραμμή με το παρελθόν

«Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια ξεκάθαρη γραμμή με το παρελθόν. Από μένα κι από μας, τη ΝΔ, δεν πρόκειται να ακούσετε ούτε ψέματα, ούτε παραμύθια, ούτε προγράμματα Θεσσαλονίκης. Θα ακούσετε την αλήθεια, το ναι θα είναι ναι και το όχι θα είναι όχι»  τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε δημάρχους, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση του αγνοούμενου Μπεν

Το BBC μεταδίδει πως έχουν προγραμματιστεί δύο εκσκαφές στην Κω κοντά σε σημεία στα οποία εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός ο Μπεν Νίνταμ.

ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Εφοδος των εισαγγελέων Διαφθοράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ... μες στη νύχτα

Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο το πρωί στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς πέρασαν το κατώφλι της εισόδου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι λίγο πριν τις...

Κόμμα Μπαλτάκου: Ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής

«Υπάρχει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι σε εμάς, εφόσον δεν υιοθετούν ακραίες πρακτικές».

Η άγνοια είναι μέρος της αλήθειας

Η Νέα Δημοκρατία, όπως επαναλαμβάνει ο αρχηγός της σε κάθε ευκαιρία, προετοιμάζει μια «συμφωνία αλήθειας», την οποία και θα προτείνει στους ψηφοφόρους. Με τον όρο «αλήθεια», υποθέτω ότι η Ν.Δ. δεν εννοεί τίποτε περισσότερο παρά τα δεδομένα που προτιμάμε να αγνοούμε, επειδή δεν μας συμφέρουν είτε ως προς τη συλλογική ευθύνη για την κρίση είτε ως προς τις λύσεις που υπάρχουν. Μέρος της αλήθειας, με την έννοια αυτή, είναι και το ότι μερικά πράγματα στην πολιτική και στη ζωή είτε δεν γίνονται είτε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως γίνονται.

Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του Stoiximan για τον θρύλο Δημήτρη Διαμαντίδη! [vid]

O Stoiximan σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Superfoods δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του μυθικού Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος πριν από λίγους μήνες αποσύρθηκε από τη δράση. Δείτε τα πρώτα του βήματα στην Καστορία μέχρι τα σπουδαία κατορθώματά του με το "τριφύλλι".

Αποκάλυψη ΣΟΚ απ΄την ΑΥΓΗ! Η Πούσκουρη που έκοψε ο Στουρνάρας έχει φεσώσει την Αττικής με 1,5 εκ κατακόκκινο δάνειο κι ο άνδρας της είναι στα Panama Papers

Σήμερα η ΑΥΓΗ λέει ότι ο Στουρνάρας στριμώχτηκε και γιαυτό έκοψε τη διοίκηση που πρότεινε η κυβέρνηση (μέσω του ΤΣΜΕΔΕ που ελέγχει) για την Τράπεζα Αττικής... 

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Κοντομηνάς κατά Λαζόπουλου: «Έχει συμφωνήσει με Τσίπρα και Παππά να...»

Μπορεί ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς να βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αμερική, για επαγγελματικούς λόγους, αυτό όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr και του Διονύση Θανάσουλα, δεν τον εμπόδισε να ξεσπάσει κατά του “εκλεκτού” του μέχρι πρότινος και άτυπου συμβούλου Λάκη Λαζόπουλου.

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Αλαφούζου κατέθεσε ο Νικολόπουλος - ΦΩΤΟ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

Ομολογία ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Αλεξιάδη περί ελλιπών ελέγχων για το λαθρεμπόριο καυσίμων

«Στους 3 άξονες του Υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων είναι η πλήρης εφαρμογή του συστήματος εισροών – εκροών. Θα πιέσουμε να εφαρμοστεί το πλαίσιο όσο πιο γρήγορα και βεβαίως όχι μόνο για να συλλέγουμε τα στοιχεία, γιατί παλιά υπήρχε πλήθος αρχείων που δεν ήλεγχε κανένας ή τώρα ηλεκτρονικά αρχεία που δεν ελέγχονται όσο θα έπρεπε». Με αυτή την αναφορά ο Τρύφων Αλεξιάδης παραδέχτηκε από τη Βουλή ότι οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων είναι ακόμα ελλιπείς.

Ο Φωτήλας αδειάζει «στεγνά» τον Θεοδωράκη!

«Αδειάζει» στεγνά την ηγεσία του Ποταμιού ο Ιάσων Φωτήλας, σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ασκώντας σκληρή κριτική.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για βοσκοτόπι Καλογρίτσα: Πώς είναι δυνατόν να παίρνει κανάλι με τέτοια στοιχεία; -Καμμένος: Σκιές για απιστία κατά του Δημοσίου

Για σκιές, έκανε λόγο ο Σάκης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Εμένα με παρεξενεύει πάρα πολύ»

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι προκαλούν οι αποκαλύψεις για την περιουσιακή κατάσταση της εταιρείας Καλογρίτσα βάσει της οποίας εξασφάλισε την μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στην πρόσφατη δημοπρασία.

Μπακογιάννη: Πρωτοφανές αυτό που γίνεται με τον Στουρνάρα

Πρωτοφανές χαρακτήρισε αυτό που γίνεται με τον Γιάννη Στουρνάρα η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στον ρ/σ FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης.

Σύροι αντάρτες πήγαν να βγάλουν selfie και ανατινάχθηκαν [βίντεο]

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει έναν Σύρο αντάρτη να προσπαθεί να βγάλει selfie και το κινητό να ανατινάζεται.

Το βίντεο, η γνησιότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί, δείχνει αρχικά 8 άνδρες, που πιστεύεται ότι είναι μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, να κάθονται μπροστά από μια κάμερα και να τραγουδούν.

Το λαμόγιο Πανταλάκης με τα λεφτά στο εξωτερικό είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Αττικής-Στον εισαγγελέα πόρισμα της ΤτΕ

Σε συμβιβαστική λύση για τη διοίκηση της τράπεζας Αττικής κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπλεκόμενες πλευρές. Μη εκτελεστικός πρόεδρος της τράπεζας προωθείται ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος μόλις χθες απορρίφθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος για τη θέση του διευθύνοντας συμβούλου.

Τους τρολάρει η ΕΣΕΕ: Ζητάει την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ -Μπορεί να γίνει σε δύο δόσεις

Σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ σε δύο δόσεις και επιδότηση της εργασίας, αλλά και αύξηση του ποσοστού των απολύσεων στο 10% μηνιαίως ζητά η ΕΣΕΕ.

Τι είπε στους αστυνομικούς η φοιτήτρια που βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Βρέθηκε πάνω της μεγάλο χρηματικό ποσό σε δολάρια

Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της.

Ολοκληρώθηκε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου

Στόχος είναι να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επίσπευσε το θάνατό του

Μπουτάρης για Μητσοτάκη: «Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος από όλους»

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονικης είχε συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στο κτίριο ο δήμαρχος και στην συνέχεια ανηφόρισαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται στο γραφείο του.

Χρησμός Σπίρτζη: Εκτιμώ τον Alpha -Πιστεύω θα υπάρχει και μελλοντικά

Σε έναν ιδιότυπο χρησμό ως προς το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προχώρησε ο υπουργός Yποδομών και δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος μάλιστα εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον σταθμό που αυτή την περίοδο «πυροβολεί» την κυβέρνηση για τις άδειες.

ΤΙ ΠΙΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ; Φωτίου: Δεν ήταν φοβερές οι περικοπές στις συντάξεις- Μου το λένε οι συνταξιούχοι στον δρόμο

Επινόηση  των Μέσων Ενημέρωσης είναι οι μειώσεις στις συντάξεις, σύμφωνα με τη Θεανώ Φωτίου, η οποία υποστήριξε ότι συναντά στον δρόμο συνταξιούχους και «δεν είχαν αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα μίντια.»

ΚΕΡΔΑΜΕ! Φεύγουν οι Θεσμοί από την Ελλάδα χωρίς συμφωνία για ακατάσχετο λογαριασμό, αδήλωτα εισοδήματα και Υπερταμείο

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές των εκπροσώπων των θεσμών με τους υπουργούς της κυβέρνησης με τους πρώτους να αποχωρούν από την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία.

Συγκεκριμένα τρία ζητήματα παραμένουν ακόμα ανοιχτά: ο ακατάσχετος λογαριασμός, η στελέχωση του Υπερταμείου και τα αδήλωτα εισοδήματα.