17 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με τον γέροντα Παΐσιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ότι πει, μέσα πέφτει ο μπαγάσας...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 18-09-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ! Στο Μαξίμου για ουίσκια το βράδυ του Σαββάτου ο Καμμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο της παρουσίας του ήταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ του Σαββάτου ο Πάνος Καμμένος.

Τα πρωτοπαλίκαρα και μία γυναίκα στην ομάδα κρούσης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο "αίμα" της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια σε Κερατσίνι και Θεσσαλονίκη σε πορεία κάφρων για τον Φύσσα

Μέτωπο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ άνοιξαν κουκουλοφόροι στην συγκέντρωση μνήμης για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Καταχειροκροτήθηκαν στο Βελλίδειο Σαμαράς-Καραμανλής

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι προσερχόμενοι στο Βελλίδειο...

ΚΑΡΤΕΣ! Κυριάκος: Δραστική μείωση φόρων-Μείωση ΕΝΦΙΑ και τέλους ΕΡΤ-Ο λαός να πάρει τη Δημοκρατία στα χέρια του

Αναφέρθηκε σε μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% σε 2 έτη και ΦΠΑ 11% και 22% - Δεσμεύθηκε για μείωση στο μισό του ειδικού τέλους για την ΕΡΤ - Παρουσίασε λεπτομερή κατάλογο μείωσης δαπανών

ΦΩΤΟ-Μοίρασμα σανού στα γίδια

Με ΣΥΡΙΖΑ χαλαρά...

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Κυριάκου στη ΔΕΘ

ΠΣΟΦΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Παπανώτας: Οσο χάρηκα όταν βγήκε ο Τσίπρας, τόσο λυπάμαι σήμερα

Την απογοήτευσή του γιατί αλλιώς φανταζόταν πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα όταν τον Ιανουάριο του 2015 ανέβαινε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εξέφρασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας.

Στα Μις Ιταλία έκαναν τη διαφορά -Στη δεύτερη θέση μια χυμώδης 22χρονη [εικόνες]

Την ανατροπή έκαναν στα Μις Ιταλία, όπου το δεύτερο τίτλο κατέκτησε μια 22χρονη με καμπύλες, ένα κορίτσι, δηλαδή, πέραν των αποστεωμένων προτύπων που συνήθως προβάλλονται σε τέτοιους διαγωνισμούς.

Oktoberfest στο Μόναχο υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας -Εφτιαξαν φράχτη, απαγορεύονται οι τσάντες!

Η παραδοσιακή γιορτή της μπύρας στο Μόναχο εγκαινιάστηκε σήμερα υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς η Βαυαρία βυθίστηκε στο πένθος το καλοκαίρι έπειτα από δύο επιθέσεις την ευθύνη των οποίων ανέλαβαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και μια σφαγή που διέπραξε ένας ψυχικά διαταραγμένος έφηβος.

Ποιος παρουσιαστής μετά την τηλεόραση πιάνει πόστο σε σουβλατζίδικο;

Μόλις σβήσουν τα φώτα μπαίνει πίσω από την μπάρα του ...ψητοπωλείου.

Μπορεί να ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου στο Epsilon, ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη του δουλειά. Ο λόγος για τον...

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016: O Θανάσης Κωνσταντινίδης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή λήξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η δημοσιογράφος του BBC «ξαναχτυπά»: Τώρα με μπικίνι στο Instagram

Η 33χρονη παρουσιάστρια του BBC Έλεν Σκέλτον τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών όταν παρουσίαζε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο

Η Έλεν Σκέλτον «τάραξε τα νερά» στις πισίνες του Ρίο τον περασμένο μήνα όταν, ενώ παρουσίαζε τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το BBC, οι τηλεθεατές δεν είχαν μάτια, παρά για το σέξι μίνι μαύρο φόρεμα που φορούσε.

ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΑΥΤΗ! «Εχω το δικαίωμα να κάνω διακοπές -Πήρα τα λεφτά των γονιών μου (28.000 δολ.) και έφυγα»: Η κατάθεση της 27χρονης που είχε εξαφανιστεί

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από την 27χρονη Μαρία Νέστορα, η οποία μετά από 21 μέρες εξαφάνισης, εντοπίστηκε χθες (16/9) σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕ; "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ"; Στουρνάρας: Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσης μου-Τσίπρας σε Στουρνάρα: Ο ρόλος σου είναι ανεξάρτητος, δεν είσαι πολιτικός

«Η σύζυγός μου, με την οποία ζω 40 χρόνια, αισίως φέτος συμπληρώσαμε 40 χρόνια, θα μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το πιο έντιμο ειλικρινές, δημιουργικό και στοργικό άτομο που υπάρχει στον πλανήτη αυτό. Έχει σπιλωθεί εδώ και πολύ καιρό με την ιστορία αυτή, υπερασπίζεται τον εαυτό της μονή της, με τον ικανό συνήγορό της, και θα συνεχίσει να το κάνει», δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της συζύγου του ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας του.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΔΙ! 30.000 ευρώ θα κοστίσουν οι λιμουζίνες Τσίπρα-Σταλίνα στη Ν. Υόρκη

Στο έγγραφο φαίνεται πως ο Σταλίνας έχει φάει ήδη το ετήσιο προυπολογισθέν ποσό για ενοικιάσεις αυτοκινήτων!!!

Υπέρογκο φαίνεται πως θα είναι το κόστος των μετακινήσεων της ελληνικής αποστολής στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την 71η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «άφησε» την ΔΕΘ και… το «έκαψε» την πίστα (ΦΩΤΟ)

Σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός γνωστό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά την εντολή από την Κουμουνδούρου στα στελέχη του κόμματος να μην βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο λόγω της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο...

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου... φιλόλογος... αλλά εργάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Είναι φιλόλογος, αγαπά τα ταξίδια και τα ζώα και διδάσκει ξένες γλώσσες, αλλά προπάντων πολύ όμορφη. Ο λόγος για την Μάχη, την κόρη της αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Επιστολή Γερασιμίδου στη χουντικιά Θεανώ!

Με... καυστικό τρόπο σχολίασε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεανώς "η χούντα με έκανε καθηγήτρια" Φωτίου αναφορικά με τις περικοπές στις συντάξεις. Τι αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας.

Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο Κ. Μητσοτάκης

Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλει μήνυμα σε όλους του Έλληνες να κινηθούν προς τη ίδια κατεύθυνση. Αυτή της αρωγής προς τους συνανθρώπους μας.

Διεθνής κατακραυγή για την εισβολή στην οικία Στουρνάρα: Τι γράφουν οι Financial Times

Μεγάλο θόρυβο και ανησυχία έχει δημιουργήσει σε ξένα Μέσα η έφοδος στα γραφεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ για τις 6 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το τετ-α-τετ του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η δημόσια τάξη απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη

"Η δημόσια τάξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη, στηρίζουμε τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ στο καθοριστικό έργο που έχουν αναλάβει", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κυριάκος: Με προβάδισμα 8% πάει να παρουσιάσει το πρόγραμμά του-Παρών οι 2 πρώην Πρωθυπουργοί

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς - Αύριο το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ

Αλαβάνος: Μαφιόζικο στυλ στην λειτουργία της κυβέρνησης

«Έχουμε πολλές συμπτώσεις και ανησυχητικά φαινόμενα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και το θέμα Στουρνάρα που δείχνουν ένα μαφιόζικο στυλ το οποίο υπεισέρχεται στην λειτουργία της Κυβέρνησης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Πρόεδρος του κόμματος “Σχέδιο Βήτα”.

ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ Η ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ! «Όχι» σε όλα από δανειστές - Ακόμη και για τις παροχές από τα έσοδα των τηλεοπτικών αδειών

Βέτο των δανειστών για τον ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό, μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - «Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται» λένε στην κυβέρνηση

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ! Μποναμάς, 5% ακριβότερο το ηλεκτρικό μετά την αξιολόγηση

Αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος της τάξης του 4%-5% φέρνει η ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων στα ενεργειακά για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης. Οι αυξήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, προκύπτουν από την αναγκαία αναπροσαρμογή του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) για τον μηδενισμό του ελλείμματος του λογαριασμού των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και παράλληλα τη νέα μεθοδολογία κατανομής του στις διάφορες κατηγορίες καταναλωτών, που προβλέπει το μνημόνιο και αποτελεί ένα από τα συνολικά πέντε προαπαιτούμενα στον τομέα της ενέργειας.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Φλαμπουράρης: Ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία του


Ενώ ο Τσίπρας που μας έχει γονατίσει στους φόρους και λέει θα μειώσω τη φορολογία, δεν ελέγχεται...

«Ό,τι λέει ο κ. Μητσοτάκης ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία σε σχέση τα πεπραγμένα του», δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα... γυρίζει η Θεανώ μετά τα γέλια που προκάλεσε! Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου-Ήθελα να πω πως φοβάμαι τα φτυσίματα και δεν κυκλοφορώ

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, αναφέρει πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις περικοπές στις συντάξεις, οι οποίες και προκάλεσαν σάλο.


ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Μια ωραία ατμόσφαιρα με Καρανίκα, πανηγύρια Ρένας και Ευκλείδη στο πλάτωμα

Τα χαμόγελα... περισσεύουν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Άπαντες παρόντες με τον... απαραίτητο καφέ να είναι άφθονος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας... συστήνει την αγαπημένη του! [pic]

Είναι ερωτευμένος και το δείχνει! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του...

Κατάντια: Ο ΟΣΥ συμβουλεύει τους οδηγούς λεωφορείων/τρόλεϊ να αποφεύγουν τα Εξάρχεια

Μετά από τα περιστατικά βανδαλισμών και περιστατικών σε τρόλεϊ, στο κέντρο της Αθήνας, η διοίκηση των ΟΣΥ, που διαχειρίζεται λεωφορεία και τρόλεϊ, συμβουλεύει τους οδηγούς της να μην κινούνται στα Εξάρχεια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ-Ρόμπα ο Μπάρκας για το ασυμβίβαστο καναλάρχη – εργολάβου

O Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας ισχυριζόταν σε πάνελ με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι το ασυμβίβαστο καναλάρχη – εργολάβου ισχύει. Είπε μάλιστα ότι θα δικαιώσει τα λεγόμενά του η Ομάδα Αλήθειας!

«Μάχη» για μια… καλή θέση στην ομιλία Μητσοτάκη

Όσο πλησιάζει η ώρα για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον των στελεχών του κόμματος να… πιάσουν μια καλή καρέκλα.

Στο Συριζαϊκό Φαρ Ουεστ με υποψήφιους... Ντάλτον

Στην αρχή της διακυβέρνησης ήθελαν να δημιουργήσουν ένα «παράλληλο τραπεζικό σύστημα» (Νοέμβριος 2015), εκτός της εποπτείας της ΕΚΤ. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν, θα δημιουργούσαν τοπικές τράπεζες, δήθεν κατά το πρότυπο των ταμιευτηρίων της Γερμανίας. Ουσιαστικά, επρόκειτο για τράπεζες που θα τις έλεγχε η κυβέρνηση Σύριζα- Ανελ προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα νέα τζάκια ή «βοσκοτόπια», καλή ώρα όπως του «κόκκινου» Καλογρίτσα.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ! Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρώτο Ελληνο – Κινεζικό forum που διοργανώνει ο Ψινάκης στο Ζάππειο

Κέντρο διεθνούς ενδιαφέροντος πρόκειται να γίνει ο Μαραθώνας το Νοέμβριο, λόγω του μεγάλου ιδρυτικού forum της Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου Ηλία Ψινάκη, την υποστήριξη της Κινεζικής κυβέρνησης και την αρωγή του Κινέζου πρέσβη στην Ελλάδα, ενώ το επόμενο forum, θα γίνει του χρόνου στην Κίνα.

ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Επανεξελέγη ο Ισίδωρος Ντογιάκος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών

Για δεύτερη συνεχή θητεία

Νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας επανεξελέγη ο  εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος θα  βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για ακόμη δύο χρόνια.

Παγκόσμια ρεκόρ για τους κεραυνούς: Σε διάρκεια και απόσταση

Δύο νέα παγκόσμια ρεκόρ για τους κεραυνούς, ένα για τη μεγαλύτερη διάρκεια και ένα για τη μεγαλύτερη απόσταση, πιστοποίησε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός.

Η μητέρα του Μπεν: Νιώθω οργή.... Το κράτησαν μυστικό για 25χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στο νησί της Κω ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Μπεν να μην έπεσε θύμα απαγωγής αλλά να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κάτω από μεγάλο όγκο χώματος.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ! «Ζώα» αποκαλεί τους Παναθηναϊκούς η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού!

Χωρίς ιδιαίτερη εγκράτεια σχολίασε στο facebook η γενική διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και έφορος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.

ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! Ο Ν. Παππάς σε συζήτηση στο όρθιο... έθεσε στον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ θέμα μείωσης πλεονασμάτων

Θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων έθεσε στον σύμβουλο του Ομπάμα και στον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ, ο υπ. Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! O Πάνος Καμμένος κάνει πλάκα με το βοσκοτόπι Καλογρίτσα: Γίδα resort!

Απευθύνεται στα γίδια... τον Τσίπρα δεν έχει τολμήσει ούτε καν να τον απειλήσει με παραίτηση...

 Πλάκα με το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα, που αποτελεί εγγύηση για την τηλεοπτική άδεια που πήρε, κάνει ο Πάνος Καμμένος.

"Σκοτωμός" στο Συμβούλιο της Επικρατείας ανάμεσα στους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών - Καναλάρχες εναντίον καναλαρχών και όλοι εναντίον κυβέρνησης

- Η συνεδρίαση διήρκησε 3,5 ώρες και έγινε κεκλεισμένων των θυρών
- Μέσα στη συνεδρίαση έγινε “σκοτωμός” ανάμεσα στους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών
- Οι δικηγόροι του ΣΚΑΙ ζήτησαν από το ΣτΕ να μην καταβληθεί η πρώτη δόση πριν την έκδοση των αποφάσεων
- Εντός της συνεδρίασης στο ΣτΕ βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Κρέτσος

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΑΗΔΕΣ! Ναύπακτος: Άγριο ξύλο στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης! Στο νοσοκομείο τραυματισμένος μεταφέρθηκε ένας υπάλληλος

Πολίτης επισκέφτηκε χθες τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης για προσωπικό του θέμα. Μέσα σε λίγη ώρα, ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο, με τις φωνές και τις ύβρεις να ακούγονται μέχρι την πλατεία.

Μητσοτάκης-Τζιτζικώστας: Δεν μας χωρίζει τίποτα, προχωράμε ενωμένοι [εικόνες]

«Προχωράμε ενωμένοι» στην επόμενη μέρα, δήλωσαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, αφήνοντας πίσω τα όποια προβλήματα υπήρξαν, όταν και οι δύο διεκδικούσαν την προεδρία της ΝΔ.

Βρετανός τουρίστας στην Ελλάδα εγκλωβίστηκε σε προσφυγικό καταυλισμό στην... Τουρκία!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Κέρκυρα και κατέληξε μετά από έναν μήνα στη... Σόφια μέσω Κωνσταντινούπολης
Μία απίθανη ιστορία, με ευτυχές τέλος, που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για κινηματογραφική ταινία, είδε το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστής είναι ένας Βρετανός, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ελλάδα και ξαφνικά, βρέθηκε εγκλωβισμένος σε καταυλισμό προσφύγων στην... Τουρκία!

Επένδυση Ελληνικού: Ξεκινάει με ένα εντυπωσιακό βίντεο

Στην Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου για την Επένδυση του Ελληνικού υπό την μορφή του κατεπείγοντος, καθώς η συγκεκριμένη επένδυση είναι ανάμεσα στα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση από τους θεσμούς.

Αργυρός Παραολυμπιονίκης ο Πολυχρονίδης στο Ρίο

Αργυρό ήταν, τελικά, το 13ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό BC3 μετά την ήττα 8-1 από τον Κορέατη Χο Βον Γεόνγκ.

Γέφυρα Θεσσαλονίκης: Η απομόνωση του 14χρονου δολοφόνου και ο βουβός πόνος

Παρότι έχει ξεκινήσει η νέα σχολική περίοδος ακόμα ο ανήλικος, που παρακολουθείται από ψυχολόγους, δεν έχει εγγραφεί σε κάποιο σχολείο - Η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της

Κρήτη: Ένταση στο Κούλε κατά τη διάρκεια συναυλίας - Άφησαν μόνο τους... τοπικούς άρχοντες να μπουν

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν χθες βράδυ στον Κούλε, όπου είχε προγραμματιστεί συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με αφορμή την ανακαίνιση του ενετικού φρουρίου.
Δεκάδες πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την συναυλία έμειναν τελικά στον... λιμενοβραχιονα καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο φρούριο!