19 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο: Την έπιασαν στα πράσα να βγάζει selfie τον... πισινό της σε δημόσιο πάρκο

Το s@x game που έγινε viral εν αγνοία της πρωταγωνίστριάς του στο διαδίκτυο

Selfie... η νέα μόδα που εξελίσσεται σε... παράνοια. Μία παράνοια που από τη μία προκαλεί γέλιο και από την άλλη θυμηδία. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα το... φυσάει και δεν θα... κρυώνει, καθώς «συνελήφθη» από έναν ερασιτέχνη καμεραμάν να βγάζει selfie τον... πισινό της, σε δημόσιο πάρκο.

ΦΩΤΟ-Πάντως ο Παππάς απέδειξε ότι η Αμερική είναι μπο@ρδέλο κράτος

Μπαίνει ο άλλος με περούκα σε πεντάστερο ξενοδοχείο, λέει τον γκαρσόνι "τσίμπα 2 Corona", τις πίνει, έρχεται ο λογαριασμός βάζει μια τζίφρα σαν GeoGre Χριστιφρίδης, όχι σαν George για να μην κινήσει υποψίες, και φεύγει...

Η ΕΟΕ τίμησε την Ολυμπιακή αποστολή του Ρίο – Συγκινήθηκε ο Κωνσταντίνος

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο η εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τιμήν της ελληνικής ομάδας που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σοκ από τις καταθέσεις στη δίκη για την Marfin: Μας έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα και φώναζαν «να καείτε»

Συγκλόνισαν οι συγγενείς των θυμάτων - Δεν μπόρεσαν να καταθέσουν από τη συγκίνηση οι γονείς της αδικοχαμένης εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου - Αρνήθηκαν εμπλοκή οι δυο κατηγορούμενοι - Φρίκη από τις περιγραφές των τραγικών στιγμών μέσα στην τράπεζα

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Λέσβο: Διαδηλώσεις κατοίκων, φωτιές στη Μόρια

Συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών εθνοτήτων στον καταυλισμό - Απομακρύνθηκαν τα παιδιά- Τρεις κοπέλες τραυματίσθηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από ακροδεξιούς

Εκτός ελέγχου τείνει να εξελιχθεί η κατάσταση στη Λέσβο με το προσφυγικό, καθώς αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη άγρια επεισόδια μέσα στον καταυλισμό της Μόριας με συγκρούσεις μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων.

ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Βίντεο σοκ: Δύο ταύροι συγκρούονται «μετωπικά» και πεθαίνουν ακαριαία

Το παράξενο δυστύχημα συνέβη όταν τα δύο πελώρια ζώα αφέθηκαν ελεύθερα στην αρένα, προς τέρψη των θεατών του φεστιβάλ ταυρομαχίας της Sangueza

Η σοκαριστική «μετωπική σύγκρουση» δύο ταύρων στο φεστιβάλ της Sangueza που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο άτυχων ζώων καταγράφηκε  καρέ-καρέ από ένα μέλος του κοινού, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Δημάδης κάνει... χιούμορακι με το στήσιμο που έκανε - ΦΩΤΟ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ALPHA, στην οποία ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει ότι έχει καλέσει τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ να απέχει από τα καθήκοντά του, ο Θάνος Δημάδης σχολιάζει το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη.

Αυτά είναι τα ονόματα των ντοπέ αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό! Η ομάδα των Ρώσων χάκερ που κατάφεραν να εισχωρήσουν στα απόρρητα έγγραφα της WADA, έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αθλητών που φέρεται να ήταν ντοπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μο Φάρα, Σίμον Μπάιλς και Ράφα Ναδάλ ανάμεσα στα τεράστια ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, ενώ για τον κάθε αθλητή, οι Ρώσοι χάκερ έχουν και τα αποδεικτικά έγγραφα της WADA!

ΒΙΝΤΕΟ-Τους άλλους τους είπαν να φτιάξουν διαφήμιση για μπέργκερ και κόντεψαν να φτιάξουν τσόντα

Τρεις καλλονές φορούν τα εσώρουχά τους και... ζαλίζουν τον θεατή με τις γεύσεις που ετοιμάζουν - Δείτε το βίντεο που θα σας ανοίξει την όρεξη για... burger

Γνωστή αλυσίδα fast food κατάφερε να κάνει τη διαφορά, κάνοντας τα burger της πιο νόστιμα και θελκτικά από ποτέ.

Συνελήφθη ο ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη

Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Ahmad Khan Rahami, κάτοχο αμερικανικής υπηκοότητας, 28 ετών, γεννημένο στο Αφγανιστάν, ως βασικό ύποπτο για τη βομβιστική επίθεση στη Νέα Υόρκη η οποία τραυμάτισε 29 ανθρώπους.

Τράπεζα Αττικής: Δάνεια 77,6 εκατ. € στον Καλογρίτσα επί ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους 20 μήνες

[Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικών: Εκτός από τα υπέρογκα δάνεια, οι τράμπες των μετοχών που έκανε με τον πατέρα του για να εμφανίσει τα μετρητά στο πόθεν έσχες αποτελούν παραβίαση των όρων της δανειακής σύμβασης. Τώρα κανονικά καταρρίπτεται το πόθεν έσχες και καταγγέλεται η δανειακή του σύμβαση με την Aττικής. Κινδυνεύει και με χρεοκοπία τώρα αφού θα περάσει στον Τειρεσία και δεν θα έχει χρηματοδοτική γραμμή.]

Στις 27 Ιουνίου 2016 ο εργολάβος πήρε από την Τράπεζα Αττικής 15 εκατ. ευρώ, τα οποία κατά παράνομο τρόπο φέρεται να μεταβιβάσθηκαν στον ίδιο, από δύο εταιρείες του και πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών - Άλλα 7,6 εκατ € είχε πάρει απο την αρχή της χρονιάς - Είναι πιθανόν αύριο να τοποθετηθεί επίτροπος στην Τράπεζα αν δεν υπάρξει συμφωνία για το νέο ΔΣ

ΝΔ: Φιάσκο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες -Να λογοδοτήσουν στη Βουλή Παππάς και καναλάρχες

Για δημοπρασία-φιάσκο κάνει λόγο η ΝΔ αναφερόμενη στην διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση «οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ευμενής μεταχείριση των παιδιών αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης

Αντισυνταγματική μεν η ευμενής μεταχείριση των παιδιών των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης τα οποία αναγκαστικά προσλαμβάνονται σε ιδιωτικές εταιρείες, σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο καθώς παραπέμφθηκε η υπόθεση προς οριστική λύση, λόγω αντίθετης απόφασης του Αρείου Πάγου.

Αμερικανοί κομάντο αναπτύσσονται στη Βόρεια Ελλάδα! Τι έχει συμβεί; ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, μέλη των περίφημων Sealsλαμβάνουνμέρος φέτος στην εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας ΣΑΡΙΣΑ 2016, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ! Πάολα: Δυναμική επιστροφή με 20.000 άτομα στη ΔΕΘ

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό

H Πάολα, μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα είχε απομονωθεί στον εαυτό της και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Σε λίγο καιρό όμως θα την απολαύσουν οι θαυμαστές της στο ίδιο stage, με τον Σάκη Ρουβά,σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.Η μεγάλη επιστροφή της Πάολα, όμως, έγινε με τη εμφάνισή της στη ΔΕΘ.

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ! H Attica Bank διατηρεί ακόμα τη σύμβαση με τον φυλακισμένο Τάκη Μουσά!

Μπορεί να είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο για την εμπλοκή του, μαζί με τον Χρήστο Φράγκου και τον Παν. Μαυρίκο που έχασε τη ζωή στο τραγικό ατύχημα στην Αττική οδό, στο σκάνδαλο των εκβιασμών, μπορεί μέσα από τη φυλακή να δηλώνει «πολιτικός κρατούμενος», αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TheΤΟC παραμένει ακόμη εν ισχύ η σύμβασή του με την Attica Bank.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ! Νέους φόρους 4 δισ. ευρώ φέρνει ο Προϋπολογισμός 2017

Νέους φόρους άνω των 4 δισ. ευρώ θα εμπεριέχει το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2017 που αναμένεται να κατατεθεί στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ! Σπ.Καραμπάτσος: Δε θα σας δώσω αναφορά γιατί έδωσα τα βοσκοτόπια μου στον Καλογρίτσα!

Απάντηση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις επίμαχες εκτάσεις στην Ιθάκη, που δόθηκαν στον Γιάννη Καλογρίτσα, δίνει με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Σπύρος Καραμπάτσος, καταγγέλλοντας «συκοφαντική, ψευδή και χυδαία» επίθεση εναντίον του.

ΕΝΤΑΞΕΙ! Μάθημα... κλειτορίδας στα πρωτάκια της Γαλλίας

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας

Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε... βάθος θα διδάσκονται τα «πρωτάκια» της Γαλλίας με τα γυναικεία γεννητικά όργανα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει νοθεία στις εκλογές της Ρωσίας

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Ρωσίας καθώς σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται μία γυναίκα να ρίχνει στην κάλπη πολλά ψηφοδέλτια.

Ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και μαζί τους πολύς κόσμος σε διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας έζησαν φέτος την αξέχαστη εμπειρία των Antetokounbros και όλα δείχνουν πως διανύουμε μόλις τις πρώτες… πτήσεις σε ένα μεγάλο ταξίδι!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ! Τινάζεται στον αέρα και η δίκη του ΤΤ για μια… μετάφραση;

Με επ´ αόριστον αναβολή κινδυνεύει και η δίκη για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της περιόδου 2008 – 2010.

Και αυτή τη φορά το προβλήματα έγκειται στη μη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος στη μητρική γλώσσα Σέρβου κατηγορουμένου στην υπόθεση. Το τι θα συμβεί θα γίνει γνωστό στις 6 Οκτωβρίου 2016 ημερομηνία κατά την οποία ορίστηκε να συνεχιστεί η δίκη.

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο ΤΣΚΑΛΩΤΟΣ! Διευκρινίσεις από τον Μητσοτάκη ζητά ο Τσακαλώτος παρότι ο Χατζηδάκης τον έκανε ρόμπα

«Ο κ. Χατζηδάκης ξεχνά τις αυξήσεις που προτείνει ο Πρόεδρός του για τα φάρμακα», επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με δήλωσή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε, μεταξύ άλλων πως...

#perouka_gate: Ο Alpha δεν απολύει τον Δημάδη αλλά περιμένει εξηγήσεις-"Έκανα πιάτσα κι αυτοί λενε ότι παρακολουθούσα τον Παππά" ας πούμε

Ο τηλεοπτικός σταθμός ξεκαθαρίζει τη θέση του και τονίζει ότι «δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος να έχει τελέσει»

"Πόλεμος" για τις μπολιασμένες νερατζιές-"Δεν γίνονται λεμονιές" λέει ο Δήμος Κορυδαλλού

Η κίνηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να μπολιάσει τις νεραντζιές στους δρόμους για να δώσουν δωρεάν λεμόνια στον κόσμο έγινε «viral» και οι υπηρεσίες πολλών δήμων δέχτηκαν ανάλογες προτάσεις και «πιέσεις» από κατοίκους.

BINTEO-Ασπίδα Ποπάρας στον κακομοίρη Παπαχριστόπουλο για να μην τον δείρει πολύ ο Άδωνις

Οι καταγγελίες του Οδυσσέα Βουδούρη για ατασθαλίες στις δαπάνες για το ασφαλιστικό άναψαν όντως «φωτιές» όμως και στο πλατό της Πόπης Τσαπανίδου όπου ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε η δίκη Σισέ-Μαρινάκη - Τί είπε ο Καλόπουλος

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε η δίκη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση για τις οποίες κατηγορείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 2011 στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Δείτε τι έγινε όταν μοντέλο περπάτησε γυμνόστηθο στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει την ισότητα

Η Emily Bloom αποφάσισε να κυκλοφορήσει γυμνόστηθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης ώστε να προωθήσει την καμπάνια υπέρ της ισότητας των δύο φύλων.

Το 23χρονο μοντέλο δήλωσε την έμπρακτη συμπαράστασή του στο κίνημα Free the Nipple, σε ελεύθερη μετάφραση "χωρίς σουτιέν".

Ο Βαγγέλης Περρής «σφάζει» τον Τσίπρα για τις… υπουργάρες του: Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι

Με περίσσια δόση ειρωνείας ο Βαγγέλης Περρής ρίχνει τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζει σε κείμενο του στην Athens Voice τα καμώματα κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, υπουργών που διάλεξε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι που μας λέει πολλά…

Για όσους αναρωτιούνται ακόμα αν έχουμε χούντα

Στρατιωτικοί γιατροί κάνουν εφημερίες σε πολιτικά νοσοκομεία...

Ο απίστευτος ελιγμός μαχητικού αεροσκάφους που σαρώνει στο ίντερνετ! [vid]

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε στην επίδειξη αεροσκαφών RIAT (Royal International Air Tattoo) στην αεροπορική βάση της RAF στο Fairford, στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν ένα χρόνο. Είναι όμως τόσο εντυπωσιακό που αξίζει να το ξαναδείτε.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Τα βοσκοτόπια τα μεταβίβασε νεκρή και άξιζαν 100 εκατ. το 2011 αλλά… 190.000 για τον ΕΝΦΙΑ του 2012!

Η εγγραφή υποθήκης στη συνέχεια έγινε στα 52 εκατομμύρια ευρώ, όσο (τυχαίο;) κόστισε η άδεια

​Και το παρδαλό κατσίκι πλέον γελάει με τις μηχανορραφίες και τα περίεργα τεχνάσματα στην υπόθεση με τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και την εγγύηση με την οποία εξασφάλισε μία από τις τέσσερις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες, κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό.

Ικανοποίηση στη ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σε αποδρομή -Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός εν αναμονή

Χαμόγελα και ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ΝΔ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως οι πολίτες πλέον μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους συγκρίνοντας την παρουσία και τον πολιτικό λόγο στη Θεσσαλονίκη του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πέντε κορίτσια κλωτσούν στο πρόσωπο μια συμμαθήτριά τους και τραβούν βίντεο

Σοκ από το απίστευτο περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο του Λονδίνου

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει την πρωτοφανή επίθεση που υπέστη μια νεαρή κοπέλα από πέντε συμμαθήτριές της.

Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Έδωσε μια μοναδική «παράσταση» με γαργαλητά, μαντίλια στην φαλάκρα και αγκαλιές με γυναίκα

Ο Δαλάι Λάμα, ο πνευματικό ηγέτης του Θιβέτ, δεν φημίζεται για τις στιγμές εκείνες στις οποίες μπορεί κανείς να τον συναντήσει χαλαρό.

Μητσοτάκης: Επιμένει σε Εξεταστική για τον αφελληνισμό των τραπεζών

«Τι έγινε ακριβώς και από εκεί που το ελληνικό Δημόσιο κατείχε το 62% των συστημικών τραπεζών, πέσαμε στο 25%; -  Πώς η περιουσία του Έλληνα φορολογούμενου καταστράφηκε τελικά από τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα και του κ. Βαρουφάκη;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Άδωνις γελάει με τις βόλτες Παππά στη Νέα Υόρκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter σχολίασε και μια άλλη πτυχή του σκανδάλου ΣΥΡΙΖΑ με τις περούκες αφού λίγοι ασχολήθηκαν με τις βόλτες του Παππά στη Νέα Υόρκη:

ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! Συρμαλένιος: Εμείς ζητούσαμε εκλογές γιατί μας πήγαινε το κύμα

«Εμείς ζητούσαμε εκλογές επειδή ήμασταν στον αφρό του κύματος, ο κόσμος ήταν στα κάγκελα, μας πήγαινε το κύμα» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλενιός, ερωτηθείς γιατί το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή ζητάει πρόωρες εκλογές.

Τη βίαζε από 7 χρόνων – Έξι χρόνια μαρτύρησε στα χέρια του 55χρονου

- Το κορίτσι βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει τον περασμένο Ιούλιο
- Ο 55χρονος βιαστής είχε εξαφανιστεί για μήνες, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη
- Πάγωσαν όλοι στα Καλύβια στο άκουσμα της είδησης
- Ο δράστης οδηγήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Πάτρας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας έντονος καβγάς που έγινε, σήμερα το πρωί, σε αρτοποιείο της Πάτρας, λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το επεισόδιο συνέβη σε κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Παπαφλέσσα 36-38.

Θλίψη για τον Σουμάχερ -«Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, ούτε με τη βοήθεια των γιατρών του» [εικόνα]

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το τρομακτικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Έκτοτε, πολλά έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού υπέρ-πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Από την αρχή η δίκη Μαντέλη

Της Άννας Κανδύλη

Από την αρχή ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου η δική του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη, μια υπόθεση που συνδέεται με το σκάνδαλο των "μαύρων ταμείων" της Siemens.

ΚΛΑΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ->Ετοιμάζουν ρύθμιση- «πλυντήριο» για το The Mall Athens

Του Κασσιανού Τζέλη

«Συγχωροχάρτι» και μάλιστα στα κρυφά δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος στο αυθαίρετο «The Mall Athens» του Αμαρουσίου, βάζοντας έτσι την τελευταία «πινελιά» σε μια σειρά από ρυθμίσεις που προωθήθηκαν διαχρονικά και είχαν στόχο να παρακαμφθούν όλες οι δικαστικές αποφάσεις και τελικώς να νομιμοποιηθεί το ακίνητο που ανήκει στον Ομιλο Λάτση.

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΠΑ! Μέρκελ μετά το Βερολίνο: Αν μπορούσα θα γύριζα πίσω το χρόνο...

«Απογοητευτικό και δυσάρεστο» χαρακτήρισε τη Δευτέρα η Άνγκελα Μερκελ το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών στο Βερολίνο που βρήκε το κυβερνών κόμμα CDU να καταποντίζεται στο 17,6%. «Δεν αποποιούμαι των προσωπικών μου ευθυνών σαν πρόεδρος του κόμματος» τόνισε.

Ανησυχία για τα κρούσματα βίας σε κέντρα υποδοχής – Δολοφονήθηκε μετανάστης

Ανησυχία προκαλούν τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας μεταξύ των μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, συνέπεια των κακών συνθηκών που βιώνουν, της διάψευσης των ελπίδων που έτρεφαν για καλύτερη ζωή, αλλά και αντικρουόμενων συμφερόντων μεταξύ κυκλωμάτων που λυμαίνονται τα κέντρα.

ΦΩΤΟ-Πρίντεζης και Σπανούλης περίμεναν τον... m@l@k@... τελικά δεν πήγε

Οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στη Βαρκελώνη μετά το φιλικό με την Καρσίγιακα, για τα γυρίσματα σποτ για τις ανάγκες της Euroleague. Κατά την επιστροφή τους όμως συνάντησαν κάτι απίστευτο...

28χρονος Αφγανός καταζητείται από το FBI για τις χύτρες-βόμβες στο Μανχάταν

Τα στοιχεία του βασικού υπόπτου για τις βομβιστικές επιθέσεις σε Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ δημοσιοποίησαν οι αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες.

Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που δήλωσε ανοιχτά πως είναι gay [εικόνες]

Ο λόρδος Ivar Mountbatten, εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ της Μ. Βρετανίας, έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δηλώνει ανοιχτά πως είναι γκέι.

Λέσβος: Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων ο Αθανασίου-Πλακώνονται Χρυσαυγίτες με αλληλέγγυους ΣΥΡΙΖΑίους

Εκατοντάδες πολίτες της Μόριας αλλά και των άλλων χωριών βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης διαδήλωσαν σήμερα από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι στους δρόμους της πόλης, στο δημαρχείο, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τι θα συμβεί αν όλοι οι άνθρωποι στη Γη κάνουν ταυτόχρονα ένα επιτόπιο πηδηματάκι [βίντεο]

Πολλά έχουν ακουστεί για το τι θα συμβεί αν όλοι οι άνθρωποι στη Γη (περίπου 7 δισ άτομα) συντονιστούν και κάνουν ένα επιτόπιο πηδηματάκι.

Ντοκουμέντο - Η στιγμή της έκρηξης στο Νιού Τζέρσει - ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρή έκρηξη έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό «Ελίζαμπεθ» στο Νιου Τζέρσεϊ.