20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο καυτός χορός της «έριξε» το Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Χορεύει μπροστά στην κάμερα και τρελαίνει τους followers της…

Ο λόγος για τη τραγουδίστρια της ποπ, Britney Spears, που πλέον δείχνει δεξιά και αριστερά το καλογυμνασμένο της κορμί αφού με πολύ κόπο κατάφερε να χάσει τα κιλά που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια.

Με δάνειο της Attica Bank πλήρωσε ο Καλογρίτσας πρόστιμα για φοροδιαφυγή

Με χρήματα από δάνειο που πήρε από την Attica Bank, πλήρωσε οφειλές από πρόστιμα για φοροδιαφυγή ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Άδωνι - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Τράπεζα Αττικής

Αποφασισμένη να μην αφήσει την κυβέρνηση «σε χλωρό κλαρί» φαίνεται η Νέα Δημοκρατία και με κάθε ευκαιρία επαναφέρει το ζήτημα της Τράπεζας Αττιικής στο προσκήνιο.

Δέσμευσαν τους λογαριασμούς σε μεγάλο εκδοτικό Όμιλο

Ραγδαίες εξελίξεις στον εκδοτικό χώρο, μετά από την αποφασιστική κίνηση των τραπεζών να δεσμεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς μεγάλου επιχειρηματικού Ομίλου του χώρου.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Το ΒΙΝΤΕΟ με τον φοιτητικό καυγά που έγινε viral

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται φοιτητές που αποφάσισαν να κάνουν πλάκα τραβώντας τις αλογοουρές συμφοιτητριών τους.

Φωτογραφίες πολιτικού κρατούμενου: Αύριο στο αυτόφωρο ο γίγαντας Στέφανος

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο Στέφανος Χίος, μετά τη σύλληψή του στο σπίτι του και την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση που το άσκησε ο εισαγγελέας, ενώ την Τετάρτη θα περάσει αυτόφωρο. Ο δημοσιογράφος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΟΦΤΗ! «Τρύπα» 584 εκατ. ευρώ στα έσοδα – Σημαντικά μειωμένες οι δαπάνες

Αισθητά μειωμένες εμφανίζονται οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού αλλά υπάρχει και «τρύπα» 584 εκατ. ευρώ στα έσοδα, με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών.

Η αποκάλυψη του ντετέκτιβ: Αυτή είναι το τρίτο πρόσωπο και η αιτία χωρισμού Τζολί-Πιτ

Σαν... βόμβα έπεσε παγκοσμίως η είδηση του χωρισμού της Ατζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ.

Πλέον, τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ επικεντρώνονται στους λόγους που ενδεχομένως οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

Η εκτόξευση του ΦΠΑ προκάλεσε ζημιές στην Aegean

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Στην αύξηση του ΦΠΑ, σε πρώτη φάση από 13% σε 23% και σε δεύτερη φάση από 23% στο 24% που προχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδίδονται, σε μεγάλο βαθμό, οι ζημιές μετά φόρων, ύψους 23,7 εκατ. ευρώ, που παρουσίασε, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 ο αεροπορικός όμιλος Aegean. Η "βίαιη" αναπροσαρμογή του ΦΠΑ κατά 11 ποσοστιαίες μονάδες δεν θα μπορούσε να μην έχει επίπτωση στα μεγέθη της εισηγμένης εταιρείας, καθώς αύξησε σημαντικά το κόστος των εισιτηρίων.  Παρόλ' αυτά, ο κύκλος εργασιών παρέμεινε περίπου στα ίδια επίπεδα με το αντίστοιχο διάστημα του 2015, διαμορφούμενος στα 403,5 εκατ. ευρώ.

Απίστευτο περιστατικό: Τερματοφύλακας έφαγε 43 γκολ και μετά... συνελήφθη

Τις χειρότερες ημέρες του ζει ο Μάρκο Κβίοτεκ.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του τερματοφύλακα της ερασιτεχνικής Βόντερορτ (αποτελείται κυρίως από πρόσφυγες) κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Βορίδης: Ο Καλογρίτσας είναι δικός τους

«Ο Καλογρίτσας είναι ο δικός τους, είναι γνωστό ότι είναι φίλος της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Πολωνία: Βρέθηκε κάψουλα με έγγραφα και αυτοβιογραφία του Χίτλερ

Μία πολύ σημαντική ανακάλυψη ανακοίνωσε ομάδα αρχαιολόγων στην Πολωνία, φέρνοντας στο φως μία κάψουλα που χρονολογείται στο 1934, μέσα στην οποία βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση έγγραφα, εφημερίδες και δύο αντίγραφα από την αυτοβιογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, την οποία είχε ξεκινήσει να γράφει πριν σύρει τον κόσμο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Παπαγγελή

«Με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έλλη Παπαγγελή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανακοίνωσε επίσημα στα social media, πως θα είναι υποψήφια για...

Δείτε πόσο μας στοιχίζουν τα κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Μαξίμου

Το κόστος του «κομματικού κράτους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» παρουσιάζει μέσω ενός γραφήματος ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει σε ειρωνικό ύφος «λεφτά για τα δικά μας παιδιά πάντα υπάρχουν» και παραθέτει τα κόστη των γραφείων πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης «για όποιον συνεχίζει να αναρωτιέται «πόσο επιτέλους μας στοιχίζει το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»:

ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΓΙΔΙΑ! Εγκύκλιος για τη φοροδιαφυγή - Έγκλημα ακόμα και η ανακριβής δήλωση για τον ΕΝΦΙΑ

- Νέα εγκύκλιο με διευκρινίσεις για τις νέες ποινές της εφορίας ανάλογα με το μέγεθος της φοροδιαφυγής
- Έγκλημα φοροδιαφυγής θεωρούνται η παράλειψη ή και η ανακριβή δήλωση με σκοπό κάποιος να πληρώσει λιγότερο ΕΝΦΙΑ
- Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο χρόνια εάν ο φόρος που αναλογεί στα φορολογητέα εισοδήματα υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ
- Διαβάστε αναλυτικά πως τιμωρείται το έγκλημα φοροδιαφυγής στο ΦΠΑ

ΚΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! Ρεκορ δεκαετίας σε χαμένες θέσεις εργασίας τον Αύγουστο

Ακόμη και εν μέσω της τουριστικής περιόδου, οι “αποχωρήσεις-απολύσεις” εργαζομένων, σημείωσαν αρνητικό ιστορικό ρεκόρ ξεπερνώντας τις προσλήψεις κατά 16.128

Τα capital controls, η αύξηση της φορολογίας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις), αλλά και η αύξηση των εισφορών οδήγησαν συνδυαστικά σε οικονομικό αδιέξοδο τις επιχειρήσεις και σε μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών.

Πώς θα χωρίσουν τα 400 εκατ. $ ο Πιτ με την Τζολί - Η αμύθητη περιουσία τους [εικόνες]

Μπορεί η 41χρονη ηθοποιός να έβαλε τέλος στη δωδεκαετή σχέση με τον Μπραντ Πιτ «λόγω ασυμβίβαστων διαφορών» και να ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ωστόσο το ζευγάρι έχει ακόμα πολλά να διευθετήσει πριν μπουν οριστικά οι υπογραφές που θα σημαίνουν και το τέλος της σχέσης τους.

Σε «non paper» πανηγυρισμών για το τι έκαναν στον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονται να μοιράσουν τα 246 εκ απ'τις άδειες

Τα κατά Μαξίμου επιτεύγματα στον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τη δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Με την προσφιλή τακτική των «non paper» επέλεξε η κυβέρνηση να... πανηγυρίσει για τη συμπλήρωση, σήμερα, ενός έτους από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

Αδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας πήρανε χαμπάρι, είστε βουτηγμένοι στα σκάνδαλα


«Σήμερα τελειώνει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Φαντάζομαι δεν θα διανοηθείτε να ξαναμαζευτείτε σε κανένα πεζοδρόμιο και να φωνάζετε», ήταν ένα από τα φαρμακερά του σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και τώρα, να ακυρώσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον οποίο επιδίωξε να κλείσει κανάλια και να ελέγξει την ενημέρωση στη χώρα.

Πέθανε ο πιο διάσημος εξορκιστής του Βατικανού - Τα είχε «βάλει» με... 70.000 δαίμονες

Είχε υποστηρίξει κάποτε ότι ακόμα το Βατικανό έχει καταληφθεί από τον Σατανά - Ο ίδιος θεωρούσε ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο επιρρεπείς στον δαιμονισμό

Ο πιο γνωστός αλλά και αμφιλεγόμενος εξορκιστής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο οποίος μάλιστα είχε υποστηρίξει κάποτε ότι ακόμα το Βατικανό έχει καταληφθεί από τον Σατανά, «έφυγε» την Παρασκευή, σε ηλικία 91 ετών.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ! Χριστοφορίδης για #perouka_gate: Ήθελαν να μας χρεώσουν ότι κάνουμε μεγάλη ζωή στη Νέα Υόρκη

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση εναντίον των δημοσιογράφων Θάνου Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη,ο Γιώργος Χριστοφορίδης, το όνομα του οποίου πλαστογράφησαν οι δύο ανταποκριτές υπογράφοντας απόδειξη πληρωμής για δύο μπίρες

Η ταινία του Ρουβά είναι η ελληνική πρόταση στα φετινά Οσκαρ

Το «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη είναι η ταινία που επελέγη από την ειδική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για την υποψηφιότητα του Οσκαρ ξενόγλωσσης στην φετινή απονομή.

ΑΠΑΠΑΠΑ! ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ! Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους Σύρους πρόσφυγες με δηλητηριασμένες καραμέλες

Ο μεγαλύτερος γιος του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, παρομοίασε, σε μήνυμά του στο Twitter, τους Σύρους πρόσφυγες με «δηλητηριασμένες καραμέλες».

Αυτό προκάλεσε ζωηρές αντιδράσεις κυρίως στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ! Ο Νικολόπουλος μήνυσε τον Ψυχάρη για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μηνυτήρια αναφορά, αυτή τη φορά κατά του υιού Ψυχάρη, κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

ΕΤΣΙ! ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ! Τι απαντά ο Φίλης στον Ιερώνυμο για τα Θρησκευτικά

"Είναι λάθος ένα ώριμο αίτημα όπως η αναβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών από ομολογιακό  σε μάθημα γνώσης των θρησκειών, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ορθοδοξία, να μετατρέπεται σε αφορμή ακατανόητης αντιδικίας και κινδυνολογίας" τονίζει ο Υπουργός Παιδείας... Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης με αφορμή την δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου για τις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών.

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ! Ξεκινούν τα έργα στο Ελληνικό – Εγκρίθηκε το ν/σ από την Επιτροπή της Βουλής, αύριο ψηφίζεται

Με συντριπτική πλειοψηφία πριν από λίγο εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου για το Ελληνικό.

Ολα τα κόμματα ψήφισαν «ναι» πλην...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! Ερευνα: Πρωταθλητές στον τζόγο και το αλκοόλ οι Eλληνες μαθητές

Οι έφηβοι στην Ελλάδα μείωσαν το κάπνισμα, παρ’ ότι βρίσκουν εύκολα τσιγάρα, αλλά αύξησαν το αλκοόλ, που το ξεκινούν ακόμη και από τα 13 τους χρόνια.

Δεν προτιμούν -όσο οι συνομήλικοί τους Ευρωπαίοι- τις παράνομες ουσίες, αλλά είναι πρωταθλητές στον τζόγο, καθώς διπλάσιοι Έλληνες μαθητές δηλώνουν ότι έχουν στοιχηματίσει στο διαδίκτυο ή σε άλλους χώρους, σε σχέση με παιδιά ίδιας ηλικίας στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τζολί-Πιτ: Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι -Ο κεραυνοβόλος έρωτας που κράτησε 12 χρόνι

Τίτλοι τέλους γράφτηκαν για το μυθικό ζευγάρι του κόσμου την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπράντ Πιτ με τα δημοσιεύματα να θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου διαφωνώντας με τον άνδρα της στην ανατροφή των παιδιών.

Γαλλία: 10 εκατ. το χρόνο κοστίζουν στο κράτος οι πρώην πρόεδροι -Σπίτια, αυτοκίνητα, δωρεάν ταξίδια

Οι πρώην πρόεδροι της Γαλλίας κοστίζουν στο κράτος 10,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον Φρανσουά Ολάντ.

ΓΛΕΝΤΙΑ! «Κόκκινο» δάνειο με υποθήκη το «βοσκοτόπι» που έδωσε στον κουμπάρο Καλογρίτσα να ξαναυποθηκεύσει, έχει η εταιρία ΑΓΥΙΑ

«Κόκκινο δάνειο» ύψους 1,8 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει η εταιρεία ΑΓΥΙΑ του Σπύρου Καραμπάτσου, του ιδιοκτήτη του βοσκότοπου στην Ιθάκη που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Καλογρίτσας για να μετάσχει στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Στην φυλακή για βιασμό Κουβανός βολεϊμπολίστας που έπαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ

Σοκ στο παγκόσμιο βόλεϊ με την φυλάκιση πέντε Κουβανών αθλητών του βόλεϊ.

Καταδικάστηκαν οι πέντε Κουβανοί βολεϊμπολίστες, για την υπόθεση βιασμού Φινλανδής, κατά τη διάρκεια τουρνουά του World League που έγινε στο Τάμπερε.

Ο καραγκιόζης Κουρουμπλή τα γυρίζει... αφού ο Παππάς έχει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος με συνέντευξή του άνοιξε θέμα ποινικών και πολιτικών ευθυνών για την υπόθεση Καλογρίτσα

Τεχνικοί τηλεόρασης σε Παππά-Τσίρπα: Εσείς είστε ο εργοδότης που μας απολύει

Στον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά, καθώς και στον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, απευθύνονται οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης, με το ψήφισμά τους στη Γενική τους Συνέλευση.

Βίντεο με το ελικόπτερο Απάτσι την ώρα που έχει καταπέσει θάλασσα


Ο Ελληναράς που τα ξέρει όλα: Σκ@τά ζουν!

Ο κυβερνήτης του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι που έπεσε στον κόλπο Ορφανού το πρωί της Τρίτης, πρόλαβε να αναφέρει από τον ασύρματο, απώλεια ισχύος στον κινητήρα, λίγο πριν πραγματοποιήσει την βαριά προσθαλάσσωση.

Ο Αντετοκούνμπο και... οι άλλοι – Η λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων αθλητών

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1994. Σε τρεις μήνες θα γίνει 22 ετών και θα έχει γράψει κιόλας ιστορία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι άλλωστε από μόνος του... μια ιστορία. Απο τα ανοιχτά γήπεδα στα Σεπόλια και μικροπωλητής αντικειμένων με τον αδερφό του Θανάση, στα σαλόνια του NBA με ένα «καράβι» λεφτά να τον ακολουθεί.

Στουρνάρας σε Σπίρτζη: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Ο Γιάννης Στουρνάρας σήκωσε το γάντι μετά τις αιχμές του Χρήστου Σπίρτζη για το θέμα της Attica Bank.

Ο Υπουργός Υποδομών απέδωσε ευθύνες στον Στουρνάρα, αλλά ο Διοικητής της ΤτΕ απάντησε μέσω συνεργατών του, οι οποίοι τόνιζαν...

ΦΩΤΟ-Χτύπησαν πάλι οι αμόρφωτοι Καρανίκες του Μαξίμου... με λιτή γκάφα

Θέλουμε να αποδώσουμε στη βιασύνη αλλά ο διορισμός Καρανικέων στο Μαξίμου δείχνει ότι μάλλον πρόκειται περί άγνοιας το ότι ο συντάκτης του ενημερωτικού σημειώματος με την απάντηση των κυβερνητικών πηγών στη Νέα Δημοκρατία έγραψε...

Βαρδινογιάννης στην Εξεταστική: Το STAR έχει άδεια, το MEGA που δεν έχει μπορεί και να βαρέσει κανόνι

«Εγώ δεν άκουσα ότι έχασα την άδεια. Το κανάλι έχει άδεια και θέλω να πιστεύω ότι θα μείνει η άδειά του. Ότι θα δικαιωθούμε. Περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και θα δούμε από κει και πέρα. Εκπονούμε για την επόμενη μέρα διάφορα σχέδια για να συνεχίσουμε την εκπομπή του σταθμού. Δεν σκοπεύουμε να εκπέμψουμε παράνομα. Γίνονται όλες οι επιχειρηματικές ενέργειες για να αποτρέψουμε τη διάλυση του σταθμού. Έχουμε ήδη δώσει αρκετά δικά μας χρήματα για να υπάρχει, και δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια».

Πρετεντέρης: Το δίλημμα

Να φύγουν γρήγορα μήπως περισώσουν ό,τι σώζεται ή να φύγουν αργότερα ακόμη κι αν δε μείνει τίποτα να φύγει μαζί τους;

Το τεχνολογικό θαύμα της F1

Τα μονοθέσια κινούνται πιο γρήγορα παρότι 17% βαρύτερα ενώ καταναλώνουν 35% λιγότερο καύσιμο σε σχέση με το 2013

Το προηγούμενο Σάββατο στη Σιγκαπούρη ο Ρόσμπεργκ στην προσπάθεια που του έδωσε την pole πέτυχε χρόνο 1:42.5 δηλαδή διένυσε την απόσταση των 5.065m της Μαρίνα Μπέι με μέση ωριαία ταχύτητα 177km/h. Σημειώστε πως η συγκεκριμένη διαδρομή έχει 23 στροφές, τις περισσότερες από κάθε άλλη πίστα στη F1 σήμερα.

ΦΩΤΟ-Έχω αυτόγραφο Τσίπρα... το ανταλλάσσω με Μπίμπερ, Πάολα ή Βαμβακούλα!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες, Δευτέρα (20/09/2016), στη Νέα Υόρκη, και οι προτάσεις του για το προσφυγικό δεν φαίνεται να περνάνε διόλου απαρατήρητες, ιδίως από το twitter του ΟΗΕ.

Με μια ανάρτηση που έκανε ο πρωθυπουργός retweet στον λογαριασμό του @PrimeMinisterGR, απεικονίζεται ο ίδιος...

Βέλιος: Γι’ αυτό δεν έκανε ευθανασία στην Ελβετία – Ανατρίχιασε η Χριστίνα Λαμπίρη

Τι; Δεν θα 'ταν καλύτερα να τον αποτέφρωναν και να τον είχαν σε βάζο στο σαλόνι τους; Δηλ. δεν είναι καλή η αποτέφρωση; Απαπαπα

Ύστερα από εισαγγελική εντολή και παρουσία της συζύγου του, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου. Η εκταφή είχε συναποφασιστεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ! Attica Bank: Ενήμερα τα δάνεια στις εταιρείες του ομίλου Καλογρίτσα

Tη διαβεβαίωση ότι η νέα διοίκηση της Attica bank θα συνεργαστεί πλήρως με τις εποπτικές αρχές και, ειδικότερα, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον SSM, έδωσε ο νέος πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της έκτακτης γενικής συνέλευσης της τράπεζας.

Η ιστορία πίσω από τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα [pics]

Έναν από τους κορυφαίους γελοιογράφους της χώρας μας, τον Ιωάννη Κυριακόπουλο (ΚΥΡ), τίμησε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, απονέμοντάς του το παράσημο του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΩΡΑΚΙ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ! Μειώσεις μισθών και εθελούσια έξοδος στην τράπεζα Αττικής

Με το καλημέρα η νέα διοίκηση της τράπεζας Αττικής έδειξε τα δόντια της. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Πανταλάκης προανήγγειλε μειώσεις μισθών και εθελούσια έξοδο υπαλλήλων, ενώ ο πρόεδρος Παναγιώτης Ρουμελιώτης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να δεχθούν παρεμβάσεις και στην περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο η παραίτηση είναι στη διάθεση του βασικού μετόχου.

Αυτή είναι η συνέχεια της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» -Τι συνέβη μετά το τελευταίο επεισόδιο [βίντεο]

Αν έχεις μείνει στο τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου  οι δυο τους παντρεύονται, τότε σε ενημερώνουμε πως υπάρχει και συνέχεια.

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: «Ακόμα και για τους ίδιους, ημέρα λήθης και θλίψης»

Στην επέτειο του ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού πέρυσι σαν σήμερα έγιναν οι βουλευτικές εκλογές αναφέρθηκε σκωπτικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Απίστευτες εικόνες: Κάνουν κανό στους δρόμους της Κρήτης, μετά τη νεροποντή [βίντεο]

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Γάλλοι τουρίστες εκμεταλλεύτηκαν την έντονη βροχόπτωση στην Αλμυρίδα Χανίων και βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το κανό(!) τους και να βγουν στο... δρόμο.

Φιλιππιάδα: Τι απαντούν περιφερειάρχης και δήμαρχος για τις αντιδράσεις για τα παιδιά των λάθρο

Την αντίδραση του για την ένταξη στο εκπαιδευτικό σύστημα, των προσφυγόπουλων που ζουν στο κέντρο φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα, διατυπώνει με έγγραφο που απέστειλε προς τις τοπικές αρχές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Εικόνες καταστροφής στο hotspot της Λέσβου -Έκαψαν το μισό τα ζώα, άστεγοι 2.000 λάθρο

Πάνω από 50 οικίσκοι που φιλοξενούσαν περισσότερους από 800 πρόσφυγες καταστράφηκαν από την πυρκαγιά στη Μόρια της Λέσβου, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα καταγραφή των ζημιών από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.