21 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή είναι η… επικηρυγμένη από τους Τζιχαντιστές π@ρνοστάρ (φωτογραφίες)

Η μουσουλμάνα από τη Βηρυτό, έχει εξοργίσει μες την καριέρα της τη μουσουλμανική κοινότητα. Μάλιστα είναι η No1 «καταζητούμενη» του ISIS .

H Mia Khalifa κάνει καριέρα στις ταινίες...

ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ! Ποιον υπουργό αποκαλούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι «Αριστερό με δεξιά τσέπη»;

Υπάρχει υπουργός που στον ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλούν «αριστερό με δεξιά τσέπη»; Και όμως υπάρχει και είναι και… κορυφαίος.

Ο λόγος για τον...

ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΑΦΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τι εξόργισε τον Τσακαλώτο – Στα «κάγκελα» με Σπίρτζη και Σκουρλέτη

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο περιβάλλον του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες,  το γεγονός ότι ο ίδιος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί μόνος του τη σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού που κυρώθηκε σήμερα στη Βουλή.

Απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου του ενός Τούρκου στρατιωτικού -Τι καταγγέλλει η δικηγόρος τους

Οι δικηγόροι του ενός εκ των 8 Τούρκων στρατιωτικών, που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, θα προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή προσφυγών, μετά από την απόρριψη του αιτήματός του.

Δικαστική ήττα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ από τον ... γιό του

Νέα στοιχεία και έγγραφα για την πολύκροτη υπόθεση Σαραντίτη έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Η δικαστική διαμάχη καταγράφηκε για πρώτη φορά στο φύλλο του «Πρώτου Θέματος» της 20.12.2015, όπου δημοσιεύτηκε εκτενές ρεπορτάζ για τη σκληρή αντιδικία μεταξύ του δικηγόρου και παλαιού πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Σαραντίτη, και του γιου του, Γιάννη Σαραντίτη, επίσης δικηγόρου και επιχειρηματία.

Bloomberg: Πώς ο Στουρνάρας «κέρδισε» τον Τσίπρα στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής

Σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο η νίκη του κ. Στουρνάρα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική

Για ήττα του Αλέξη Τσίπρα από τον Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με το ζήτημα της Τράπεζας Αττικής κάνει λόγο το Bloomberg, σε εκτενές του αφιέρωμα στο θέμα.

Bild: 10.000 πρόσφυγες έχουν «εξαφανιστεί» από την Ελλάδα -Γιατί το κρύβει η κυβέρνηση

«Τι κρύβει η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους αριθμούς προσφύγων;», αναρωτιέται σε άρθρο της η Bild, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «μαγειρεύει» τα νούμερα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 60.000 πρόσφυγες βρίσκονται στη χώρα, με περίπου 8.150 από αυτούς να είναι άγνωστο το πού είναι ή αν είναι ακόμα στην Ελλάδα.

ΔΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ! Διαψεύδει ότι έχει δάνειο σε καθυστέρηση ο Καραμπάτσος (έγγραφο)

Και τι θα πει ότι αποπληρώνει κανονικά το δάνειο; Το θέμα είναι ότι για να πάρει το δάνειο έχει βάλει εγγύηση το βοσκοτόπι, που σημαίνει πως το βοσκοτόπι είναι δεσμευμένο μέχρι την αποπληρωμή του δανείου, αλλά παρόλα αυτά το μεταβιβάζει στο Καλογρίτσα ο οποίος το ξαναυποθηκεύει για δικό του δάνειο! Αυτή είναι η απάτη και όχι αν 9 χρόνια τώρα το λαμόγιο έχει αποπληρώσει 70.000 ευρώ από τα 1,2 εκ δάνειο!

Απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας του με ημερομηνία 21/09/2016, όπου αναγράφεται Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62, Ποσόν Καθυστέρησης: 0 και τόκοι υπερημερίας: 0, παραθέτει ο επιχειρηματίας Σπυρίδων Καραμπάτσoς, διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα.

Τεράστια ρουφήχτρα στις Αγκαθωπές Σύρου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να δουν σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι και οι τουρίστες στην περιοχή των Αγκαθωπών Σύρου.

Συγκεκριμένα έκανε την… εμφάνισή της μια τεράστια ρουφήχτρα.

ΑΠΑΠΑ! ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ! Πανεπιστημιακός γιατρός κατηγορείται για απάτη σε βάρος του δημοσίου -100.000 ευρώ σε παράνομα επιδόματα

Καθηγητής Χειρουργικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης κατηγορείται για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο γιατρός φέρεται να απέκρυπτε για χρόνια ότι ασκούσε παράλληλα με τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα και ιδιωτικό έργο, εισπράττοντας παράνομα επιδόματα.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φτερό αεροσκάφους περνά εκατοστά από το κεφάλι πιλότου

Δεν πιστεύει στην τύχη του ένας πιλότος, ο οποίος έφτασε μία... ανάσα από τον θάνατο, σε ατύχημα σε αεροδιάδρομο στη Νεβάδα.

Ο Τομ Ρίτσαρντ μετείχε σε αγώνες στο Ρίνο, στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν ένα άλλο αεροσκάφος χτύπησε από πίσω το δικό του, με το φτερό να περνά εκατοστά από το κεφάλι του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Ψινάκης απένειμε… παράσημα στους στρατιώτες (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο ΓΕΣ και μπροστά σε αξιωματικούς ο Ψινάκης με μαύρα γυαλιά...

Μικρή τελετή, προκειμένου να τιμήσει τους στρατιώτες που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία κοινωνικών δομών του Δήμου Μαραθώνα, διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Πήγε να δει τον Μπουτάρη και «έφαγε» κλήση ο δήμαρχος Δέλτα

Κλήση για παράνομο παρκάρισμα δέχθηκε σήμερα ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος ο οποίος έδωσε το παρών σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, για ενημέρωση των δημάρχων σχετικά με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

ΒΙΝΤΕΟ-#perouka_gate: Μετά τον Δημάδη και ο Σουλτογιάννης «απαντά»

Ποια είναι η δική του εκδοχή - Τα ερωτήματα που θέτει στον ανταποκριτή του ΑΠΕ (γιατί δεν τα θέτει στον φίλο του τον Δημάδη που τον έμπλεξε;)

Με μια προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης παραθέτει ερωτήματα ζητώντας απαντήσεις από το ΑΠΕ για το περίφημο ρεπορτάζ της σύλληψης και τα όσα ακολούθησαν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση: Νίκη Κυριάκου στη ΔΕΘ-Το 83% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση

Την εντονότατη απογοήτευση, σε συντριπτικά ποσοστά, για τις επιδόσεις της κυβέρνησης, αποτύπωσε η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%, οι Έλληνες πολίτες δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για τις επιδόσεις της κυβέρνησης και την απουσία ελπίδας για το μέλλον. Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση που αφορά τα συναισθήματα που διακατέχουν τους ψηφοφόρους, με τις λέξεις οργή, θυμός, δυσπιστία και απογοήτευση να ανταποκρίνονται στο 81% των ερωτηθέντων.

ΚΛΑΨΤΕ! Δραγασάκης: Ήμουν σύμβουλος της Αττικής... όταν δίναμε τα δάνεια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Δύο χρόνια παραδέχεται ότι ήταν σύμβουλος... το 2010-2012... δηλ. την περίοδο που η Αττικής δάνεισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και πριν από μερικές ώρες το Μαξίμου ρωτούσε "πώς σας έδωσαν τα δάνεια"...

Για επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, με στόχο την απαξίωση της Attica Bank και της ιδέας του παράλληλου τραπεζικού συστήματος, έκανε λόγο ο Γιάννης Δραγασάκης.

Β. Κικίλιας: Επαναλειτουργούν την Αμυγδαλέζα, που αποκαλούσαν «κολαστήριο»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την επαναλειτουργία μέρους των εγκαταστάσεων της Αμυγδαλέζας, την οποία -όπως είπε- ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε «κολαστήριο» επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Ελβετία: Υποχρεωτική η χειραψία με τη δασκάλα ακόμη και αν είσαι μουσουλμάνος

Απόφαση σχολικού συμβουλίου για 15χρονο μαθητή που για θρησκευτικούς λόγους αρνήθηκε να σφίξει το χέρι της δασκάλας του

Σχολείο στην Ελβετία απέρριψε την Δευτέρα την έφεση που είχε καταθέσει στο σχολικό συμβούλιο ο 15χρονος μουσουλμάνος μαθητής Amer Salhani, ο οποίος ζητούσε να απαλλαγεί από την υποχρέωση να χαιρετά δια χειραψίας την δασκάλα του. Ο μαθητής, που φοιτά σε σχολείο στο καντόνι της Βασιλείας, είχε αρνηθεί να σφίξει το χέρι της δασκάλας του στην τελετή αποφοίτησης τον Ιούνιο και το ίδιο είχε κάνει και ο μεγαλύτερος αδελφός του, που έχει ήδη αποφοιτήσει.

Η ΝΔ για τα Θρησκευτικά: H κυβέρνηση επιχειρεί συνειδητά να διχάσει και να πολώσει

"Η αιφνίδια αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών, χωρίς καμία συνεννόηση με την Εκκλησία, όταν δεν υπάρχουν καν νέα βιβλία για να το υποστηρίξουν, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συνειδητά να διχάσει και να πολώσει", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Εγκρίθηκε με κ@λοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ το Ελληνικό και αφιερώνουμε στον Τσίπρα τη φωτο που θέλει να… ξεχάσει

«Κόκκινο» χτύπησαν οι αντιπολιτευτικοί τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την κύρωση της συμφωνίας παραχώρησης της Ελληνικό ΑΕ στην εταιρεία Lamda Development.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ! Βρετανία: Ημίγυμνες φοιτήτριες γιορτάζουν την νέα πανεπιστημιακή χρονιά

Για ακόμα μία φορά το αλκοόλ ήταν αυτό που κυριάρχησε με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να μεθύσουν και να βγουν εκτός εαυτού
Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βγήκαν στους δρόμους της Πόρτσμουθ στη Βρετανία για να γιορτάσουν την έναρξη του νέου πανεπιστημιακού έτους κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας όπου πραγματοποιούνται οι αφίξεις.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν'ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Μάρδας "φένω ανάπτυξη": Συνάντηση Ελλήνων με Κοσοβάρους κατασκευαστές στην Αθήνα

Τις δυνατότητες διεύρυνσης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας συζήτησαν κατά τη σημερινή συνάντησή τους, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, με τον Κοσοβάρο ομόλογό του, Βάλον Μουρτεζάι.

ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΚΕΕΛΠΝΟ: 89 τα κρούσματα ελονοσίας, τα έξι χαρακτηρίζονται ως εγχώρια δηλ. κόλλησαν από λάθρο

Οι έξι ασθενείς που δεν έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και μολύνθηκαν με το παράσιτο της νόσου εντοπίστηκαν στην Αχαΐα, την Ηλεία, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλονίκη - «Τα κρούσματα είναι σποραδικά και ελεγχόμενα» λέει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός

ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ! Βουλή: «Μαθήματα»... Ίντερνετ από τον Τσακαλώτο στον Αμυρά

Ο βουλευτής του Ποταμιού πληκτρολόγησε gov.com αντί για gov.gr και ο ΥΠΟΙΚ δεν έχασε την ευκαρία να τον «τρολάρει»...

Τον συνεργάτη του στη διάθεση του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, έθεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να του δείξει πώς... λειτουργεί το Ίντερνετ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτάει γιατί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πήραν μόνο το 20% των δανείων που έδωσαν αυτοί σε Καλογρίτσα-Τι απαντά η ΝΔ

Οι δικαιολογίες που ψελλίζει το Μαξίμου για την Αττικής

«Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν φεσώσει με 13 εκατ. ευρώ, την Τράπεζα Αττικής για την οποία σήμερα υποτίθεται ότι κόπτονται», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ελεύθερος ο γίγαντας Χίος

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου κατέθεσε ένσταση για αναρμοδιότητα του δικαστηρίου

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα, Τετάρτη, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», τη Δευτέρα.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ! Παραμένει η «τρύπα» στο ΦΠΑ για το 8μηνο - Τα «λουκέτα» συμμάζεψαν τη φοροδιαφυγή στα νησιά

Σοφή αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά η παροιμία που λέει ότι «και ο Άγιος φοβέρα θέλει», με κερδισμένα τα κρατικά ταμεία.

Τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα της θερινής περιόδου, τα στοιχεία από τις εισπράξεις ΦΠΑ στα νησιά προκάλεσαν πανικό στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς έδειχναν αποκλίσεις ως και 60% από τους στόχους.

Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ! Τσιρώνης: «Η αγορά θα απαξιώσει την επένδυση στο Ελληνικό»

Το κομμούνι ξέρει και πως λειτουργεί η αγορά...

Την επιτυχή ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό αμφισβήτησε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την αξιοποίηση της έκτασης.

Μουσουλμάνος καπετάνιος έπνιξε έξι χριστιανούς πρόσφυγες λόγω δεισιδαιμονίας

Όπως ισχυρίζεται η εισαγγελία, ο Alain N.B. στοχοποίησε μετανάστες που φορούσαν σταυρούς, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την καταιγίδα που είχε ξεσπάσει

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας μουσουλμάνος καπετάνιος ενός «δουλεμπορικού», ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε έξι χριστιανούς πρόσφυγες που επέβαιναν στο σκάφος του πετώντας τους στη θάλασσα, επειδή πίστευε ότι προκαλούσαν κακοκαιρία με τις προσευχές τους.

Έγκυος η «ερωμένη» του Brand Pitt – Ποιος είναι ο πατέρας (;)

Η Marion Cotillard είναι έγκυος στον 6ο μήνα!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των Brangelina άλλη μια είδηση έσκασε σαν βόμβα. Η υποτιθέμενη πέτρα του σκανδάλου, Marion Cotillard είναι έγκυος.

Έφυγε από τη ζωή ο Γ. Καστινάκης


Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι στο Λαϊκό Νοσοκομείο δημοσιογράφος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Χίος: Νέα συγκέντρωση των κατοίκων για το προσφυγικό την επόμενη Τετάρτη

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού για την «ειρηνική, ακομμάτιστη» διαμαρτυρία

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Βουνακίου της Χίου, από τη νεοσύστατη «Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα».

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Έμπλεξε ξανά με την τροχαία η Σάσα Σταμάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως είναι… επιρρεπής στα παράνομα παρκαρίσματα η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, αφού μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία, πριν λίγες ημέρες, για παράνομο παρκάρισμα στον Πειραιά, υπέπεσε στο ίδιο λάθος.

ΦΩΤΟ-Για φαντάσου να είχε συλλάβει ο Σαμαράς το λαμόγιο του ΧΩΝΙ

Ας πούμε γιαυτό το πρωτοσέλιδο:

Ο Παναγούλης τους έχωνε αλλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι πάλι τα βαλαν με τον Άδωνι!! «Μεγαλύτερο το σκάνδαλο Καλογρίτσα από αυτά των Κοσκωτά και Τσοχατζόπουλου»

«Δεν έχει ούτε χαρτομάντιλο να σκουπίσει τον ιδρώτα του» είπε για τον εργολάβο ο ανεξάρτητος βουλευτής - Επιθέσεις από Άδωνι και Κωνσταντινόπουλο - Εκνευρισμός στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ

Με αμηχανία και εκνευρισμό αντιδρούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην σφοδρή κριτική -η οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, λαμβάνει διατάσεις άγριου τρολαρίσματος- που τους εξαπολύει η αντιπολίτευση για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, τα βοσκοτόπια και τη σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού.

Ένταση στη Βουλή με Κωνσταντινόπουλο - Τσιρώνη - Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τη σύμβαση του Ελληνικού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τα έδρανα απευθύνθηκε φωνάζοντας στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη και εκείνος ανταπάντησε.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τρεις Αντιπεριφερειάρχες της Δούρου κατά της επένδυσης στο Ελληνικό

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής και εκλεγμένου μέλους του ΠΕ.ΣΥ Αττικής στο Νότιο Τομέα, Παναγιώτη Αθανασιάδη για το Ελληνικό ,παρεμβαίνουν στο θέμα με κοινή δήλωσή τους ο Γ. Γαβρίλης  Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, και Σπ. Τζόκας Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα .

Τρία σενάρια για τις τηλεοπτικές άδειες – Ποιο είναι «εφιαλτικό» για την κυβέρνηση

Τρία  είναι τα σενάρια για την εξέλιξη του διαγωνισμού με βάση τα αποτελέσματα ελέγχου του Πόθεν Έσχες των υπερθεματιστών.

Σενάριο 1ο: παραμένουν οι ίδιοι οι υπερθεματιστές

Τι δουλειά έκαναν μεγάλοι σταρ πριν γίνουν διάσημοι -Από μασέρ και τηλεμάρκετινγκ μέχρι... κηδείες

Ποιος είπε πως ο δρόμος προς τη δόξα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα; Πολλοί μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ μπορεί σήμερα να πληρώνονται αδρά για τις εμφανίσεις τους, κάποτε όμως ήταν κι εκείνοι απλοί άνθρωποι που αγωνιζόταν για ένα ταπεινό μεροκάματο. Μερικοί μάλιστα από αυτούς έκαναν απίστευτες δουλειές.

Πήγε να πιάσει την ανθοδέσμη και έπεσε με τα μούτρα στο πάτωμα- Η τούμπα που έγινε viral [βίντεο]

Οι περισσότερες ανύπαντρες γυναίκες θέλουν να είναι και οι τυχερές που θα πιάσουν την ανθοδέσμη της νύφης, αλλά η συγκεκριμένη καλεσμένη... το είχε βάλει σκοπό.

ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ! Τσακαλώτος στην αντιπολίτευση: Πήρατε πολύ θάρρος τις τελευταίες ημέρες

«Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσουμε τι κάναμε καλά και τι πήγε λάθος και γιατί είχαμε αυτή την ήττα στη διαπραγμάτευση», επεσήμανε σήμερα στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ! Κ@λοδάχτυλο και μπινελίκια Ντουτέρτε σε ευρωβουλευτές! «Να πάτε να γα@@@@@τε!

Με ομοβροντία ύβρεων "απάντησε" και πάλι ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση –έπειτα από ανάλογες αντιδράσεις εναντίον της διεθνούς κοινότητας– με αφορμή την κριτική που του ασκήθηκε για την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει για να πατάξει την εγκληματικότητα στη χώρα του.

Καφριλίκια Βούτση στη Βουλή μετά το ξεβράκωμα ότι ο Δραγασάκης ΄ταν 30 χρόνια σύμβουλος στην Αττικής

Ο πρόεδρος της Βουλής καθήμενος στα βουλευτικά έδρανα σχολίασε έντονα τον εισηγητή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, προκαλώντας την παρατήρηση του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη.

ΚΕΡΔΑΕΙ ΚΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! Μειωμένα κατά 4,8% τα έσοδα από τον τουρισμό στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος οι ταξιδιωτικές εισπράξεις διαμορφώθηκαν στα 6,783 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στη μείωση κατά 4,2% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 4,445 δισ. ευρώ, όσο και στη μείωση κατά 7,4% των εισπράξεων από κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2,120 δισ. ευρώ.

Απίστευτο! Πιλότος μαχητικού πίνει νερό ενώ πετά ανάποδα! [vid]

Σε αυτο το καταπληκτικό βίντεο (που αγγίζει τα όρια της φαντασίας) ο πιλότος... πίνει ένα ποτήρι νερό, χωρίς το νερό να χυθεί απο το πλαστικό ποτήρι και ενω το μαχητικό αεροσκάφος ειναι στον αέρα ανάποδα!

Η λογομαχία του Γιάννη Μπουτάρη με δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λογομαχία με Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο είχε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των «Δημητρίων».

Ο εκπρόσωπος του Τύπου διαμαρτυρήθηκε στον κ. Μπουτάρη για το γεγονός ότι σε μέρη όπου παραχωρούνται συνεντεύξεις τύπου (όπως είναι το Δημαρχείο) από...

Ίντερνετ αλά... Κιμ Γιονγκ Ουν: Μόνο σε 28 ιστότοπους έχουν πρόσβαση οι Βορειοκορεάτες

Μπορεί οι διεθνείς ειδησεογραφικοί ιστότοποι να περιλαμβάνουν σχεδόν καθημερινά άρθρα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον αυταρχικό τρόπο διακυβέρνησής του και τις πυρηνικές του δοκιμές, ωστόσο η «συνεισφορά» της Βόρειας Κορέας στον παγκόσμιο web είναι... απειροελάχιστη, όπως φαίνεται από μια πρόσφατη διαρροή δεδομένων που αποκάλυψε ότι η ασιατική χώρα έχει μόλις 28 ιστότοπους!

Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η τρελή για το Ελληνικό

Επείγον διάβημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιεί η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ μέσω του λογαριασμού της στο twitter προανήγγειλε «από αύριο σειρά ενεργειών».

ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ ΔΡΙΤΣΑ! Με 5ωρη προθεσμία και περσινή ημερομηνία ο διαγωνισμός ναύλωσης πλοίου για τους λάθρο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις η χθεσινή διαδικασία που ακολούθησαν οι αρμόδιοι για τη δημοσίευση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για ναύλωση πλοίου με σκοπό τη φιλοξενία 1.000 προσφύγων, μετά τη δημιουργία συνθηκών εκτάκτου ανάγκης που έχει δημιουργηθεί στη Μυτιλήνη, έπειτα από την καταστροφή του στρατοπέδου φιλοξενίας μεταναστών στη Μόρια.

Δασκάλα έκανε το πιο ντροπιαστικό λάθος μπροστά στους μαθητές της!

Ο χειρότερος φόβος μιας καθηγήτριας πήρε «σάρκα και οστά» πρόσφατα κατά την παράδοση του μαθήματος σε μια ομάδα μικρών παιδιών.