22 Σεπτεμβρίου 2016

Παρουσιάστρια έκανε την εκπομπή της… ακατάλληλη on air (BINTEO)

Αργά ή γρήγορα, η εκπομπή «Jukeboxx live» φαίνεται πως θα γίνει η αγαπημένη των αντρών. Ο λόγος; Το show που προβάλλεται από το κανάλι του Playboy, στις ΗΠΑ,  χτυπάει κόκκινο στις τηλεθεάσεις και όπως θα δείτε στο βίντεο δεν είναι καθόλου τυχαίο. Καλεσμένη της εκπομπής έγινε θεαματικά διαχυτική με την παρουσιάστρια, Ryan Keely.

ΦΩΤΟ-Τι να του πείτε του Παππά απ' τη ζωή σας ρε γατάκια

Σιγά μη σας δώσει και βιογραφικό:

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ! ΜΟΝΟ ΜΠΑΓΙΕΡΝ! ISIS: 80 βουρδουλιές σε όποιον φορά φανέλες Μέσι-Ρονάλντο

Οι τζιχαντιστές του ISIS έχουν σκορπίσει τον θανάτο παγκοσμίως με τα χτυπήματα τους και τώρα βάζουν... πλώρη και με απειλές μέσω του ποδοσφαίρου και διάσημων ποδοσφαιριστών.

Κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και στην Υγεία

Ο φαρισαϊσμός του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο. Ενώ κατηγορούσαν τους Άδωνη και Βορίδη ότι είχαν δώσει χρήματα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, εκείνοι δίνουν 4 φορές περισσότερα και μάλιστα εν κρυπτώ και παραβύστω, χωρίς να ενημερωθεί ο Τύπος και η Βουλή!

Η ΤτΕ παρέδωσε στην Εξεταστική το πόρισμα της Τράπεζας Αττικής

Το πολυαναμενόμενο πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την Attica Bank παρεδόθη απόψε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Βέλγιο: Ανθρωποκυνηγητό για τον καλλιτέχνη που ζωγραφίζει... πέη σε κτίρια!

Τεράστια πέη, με μέγεθος μεγαλύτερο από δύο ορόφους έχουν κατακλύσει τα κτίρια στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στις αρχές, οι οποίες αναζητούν εναγωνίως τον καλλιτέχνη που έκανε το τεράστιο και «ειδικού θέματος» graffiti.

Απίστευτες καταγγελίες για «λαμόγια» και «διαπλοκή» στην Πυροσβεστική-Εμπλέκουν τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Απίστευτες καταγγελίες για διαπλοκή και «λαμόγια» κάνει αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά την παραίτηση του αρχηγού του Π.Σ. Ιωάννη Καρατζιά. Ο γ.γ Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Καπάκης προσφεύγει εναντίον του καθώς τον κατονομάζει, ενώ σε απολογία καλεί τον αρχιπυραγό ο Ν. Τόσκας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση Marc: 9,6% μπροστά η ΝΔ-Ακόμα διψήφιοι οι μπάσταρδοι!

Πέρσι τον Ιούνιο προηγούνταν με 14,5%...

Mε 7,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας marc για τον Alpha. Το ποσοστό με το οποίο προηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση στην πρόθεση ψήφου ανεβαίνει περίπου στις δέκα ποσοστιαίες μονάδες (9,6%) αν γίνει αναγωγή των απαντήσεων χωρίς τον υπολογισμό πρόθεσης αποχής, λευκού και άκυρου.

#Νέος_Κοσκωτάς: Χαμός στο Twitter με τις συγκρίσεις Κοσκωτά – Καλογρίτσα

Χαμός επικρατεί στο twitter την τελευταία ώρα με το hash tag #ΝεοςΚοσκωτας.


Oι χρήστες κάνουν σύγκριση του Γιώργου Κοσκωτά με… τον Χρήστο Καλογρίτσα, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες για τον δεύτερο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΛΕΜΕ! Σύρος πρόσφυγας πέταξε τα τρία παιδιά του στο κενό επειδή η γυναίκα του ήθελε «ελευθερίες»

Σε δικαστήριο της Βόννης ξεκίνησε την Τρίτη η ασυνήθιστη υπόθεση ενός Σύρου πρόσφυγα που δικάζεται για απόπειρα δολοφονίας των τριών ανήλικων παιδιών του και για κακοποίηση της συζύγου του. Ο 36χρονος Σύρος είχε φθάσει στην Γερμανία το 2015, αφού το 2014 διέφυγε από την χώρα του και ταξίδεψε, μέσω Τουρκίας και Βουλγαρίας στην Γαλλία για να καταλήξει σε κέντρο φιλοξενίας κοντά στην Βόννη.

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Μαθήτρια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τσίπρα στην Αστόρια-ΒΙΝΤΕΟ

Μια μικρή μαθήτρια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο ελληνοαμερικανικό σχολείο της Αστόρια «Αγιος Δημήτριος».

Η σκληρή προετοιμασία της σχολικής χορωδίας φαίνεται να εξάντλησε τη μαθήτρια, η οποία έχασε τις αισθήσεις της για λίγα λεπτά, με την ομιλία του πρωθυπουργού να διακόπτεται.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ζητά την παραίτηση του Φίλη και αναλύει τις αντιθέσεις της

«Δεν θα εφαρμόσουμε ανορθόδοξα Προγράμματα Σπουδών» διαμηνύουν - Τα χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικά, αντιπαιδαγωγικά και αντορθόδοξα

Την παραίτηση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και του συμβούλου του, Στ. Γιαγκάζογλου, αναμένει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ), ζητώντας την άμεση απόσυρση των νέων Προγραμμάτων Σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών.

«Κρας τεστ» ΣΕΒ στις ομιλίες Τσίπρα - Μητσοτάκη στη ΔΕΘ... τους βρίσκει ίδιους...

Οι παρουσιάσεις των πολιτικών αρχηγών συγκλίνουν στην αναγκαιότητα ταχείας εξόδου από την κρίση και την ύφεση, επισημαίνει ο ΣΕΒ - Εντοπίζει δύο ελλείψεις και από τις δύο ομιλίες

Συγκλίσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών διαπιστώνει ο ΣΕΒ, αναλύοντας τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.

ΜΑΣΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; ΑΠΑΠΑ! Βουδούρης: Υπάρχουν «σημαντικές σκιές» στο υπουργείο Μετανάστευσης

«Εξάντλησα όλα τα περιθώρια που είχα για να εκπληρώσω την αποστολή μου», επισήμανε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου - Καταγγέλλει ασάφεια στις ανακοινώσεις αναφορικά με τον αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα

ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ! Ο Τόσκας «καταργεί» τη Δίωξη Ναρκωτικών σε όλη την επαρχία!

Προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να καταργήσει όλες τις Διευθύνσεις Δίωξης Ναρκωτικών στην επαρχία και να τις μετατρέψει σε «γραφεία» μέσα στην κάθε υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Βίντεο-σοκ: Κοριτσάκι προσπαθεί να ξυπνήσει την ηρωινομανή μαμά του σε πολυκατάστημα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι», η οποία έδειχνε δύο ηρωινομανείς να έχουν λιποθυμήσει στο αμάξι τους με τον τετράχρονο γιο τους στο πίσω κάθισμα, έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Βενεζουέλα: Σάλος από φωτο που δείχνουν νεογέννητα μέσα σε χαρτόκουτα


Οι Πολάκηδες βέβαια θα μας πούνε ότι αυτές είναι προβοκάτσιες των φασιστών που θέλουν να ανακόψουν το δρόμο του λαού της Βενεζουέλας προς τον σοσιαλισμό

Οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα και δείχνουν νεογέννητα σε κρατικό νοσοκομείο να είναι τοποθετημένα σε χαρτοκιβώτια αντί σε ειδικούς θαλάμους

ΝΤΑΞ'! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ! Κούγιας: Δεν χαστούκισα τον Ντεγκρά, είμαι 1,79 μ. και αυτός 1,94 μ.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον Ντεγκρά μετά το παιχνίδι της Λάρισας με τον Ηρακλή κάνει γνωστές ο Αλέξης Κούγιας στο εξώδικο που απέστειλε σε εφημερίδα για το σχετικό δημοσίευμα.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε αυτό περιγράφει πως έγιναν τα πάντα, και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο: «Αυτός έχει ύψος 1,94μ. κι εγώ 1,79», αναφέρει.

Μητσοτάκης: Θα αποκαταστήσουμε το ρόλο των Συμβουλίων στα ΑΕΙ

Με τους προέδρους και τα μέλη των Συμβουλίων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ληστής για κλάματα στη Λάρισα: Φοβήθηκε κι έφυγε από το βενζινάδικο!

Αν κάτι τρόμαξε τον επίδοξο ληστή ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να τραπεί σε φυγή, δεν ήταν σίγουρα η τρομοκρατημένη 55χρονη ιδιοκτήτρια που «πάγωσε» όταν αντίκρισε το όπλο που κρατούσε!

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι του «perouka gate»

Με την υπόθεση των δύο δημοσιογράφων, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν και παρακολούθησαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη, ασχολήθηκε σήμερα, Πέμπτη το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών.

Το ΑΠΕ έβγαλε "φασιστόμετρο" και κατηγορεί με κείμενο του left.gr τους κατοίκους της Λέσβου και την τοπική ΝΔ

Με ένα κατάπτυστο κείμενο με κλεμμένα κομμάτια από χθεσινό άρθρο της δικιάς τους ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και σημερινό του ΣΥΡΙΖΑϊκου left.gr το ΑΠΕ προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές στους κατοίκους που διαδηλώνουν και την τοπική ΝΔ ταυτίζοντάς τους με τη Χρυσή Αυγή ή στην καλύτερη παρουσιάζοντάς τους σαν πρόβατα. Βέβαια επειδή η αλήθεια δεν κρύβεται το ΑΠΕ αναγκάζεται να παραδεχθεί "το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μόριας για αποζημίωση από το κράτος σχετικά με τις ζημιές στις περιουσίες τους" χωρίς να μας λέει ποιοι προκάλεσαν αυτές τις ζημιές...

Στη Βουλή η αποκάλυψη για το 1 εκ έξτρα σε ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑίου Μαντά και τα 20 εκ. σε ΜΚΟ Ψυχικής Υγείας

Μεταξύ των ΜΚΟ είναι η Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (ΕΠΡΟΨΥΗ), της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι ο ψυχίατρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς (φώτο), που έλαβε «μπόνους» 1.006.128 ευρώ


Η κατάργηση των Θρησκευτικών είναι η μεταρρύθμιση Θεοδωράκη... γιαυτό θα μείνει εκτός Βουλής

Θεοδωράκης για τη ΝΔ και τα Θρησκευτικά: Ήμαρτον Άγιε... μεταρρυθμιστή μου!

«Η Παιδεία έχει πέσει σε κώμα και στη ΝΔ προτάσσουν τη συνεννόηση με την Εκκλησία για τα Θρησκευτικά»

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού την στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των Θρησκευτικών.

ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ! Ιερώνυμος: Ανιστόρητες και συμπλεγματικές οι απόψεις Φίλη για την Εκκλησία

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών απαντά στον υπουργό Παιδείας που αναρωτήθηκε «πού ήταν η Εκκλησία στην Κατοχή και στη Χούντα» - Διαβάστε την επιστολή του κ. Ιερώνυμου προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση

Στις 1.326 οι «χρυσές βίζες» στην Ελλάδα

«Τις 1.326 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νέων αδειών διαμονής που χορηγήθηκαν σε επενδυτές προερχόμενους από τρίτες χώρες για την αγορά ακινήτων. Οι πρώτες χώρες στο επίπεδο των αδειών διαμονής είναι:

ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ! Οι Πόντιοι κατακεραυνώνουν το Ρέμο: Είσαι ανιστόρητος!

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού (μέσω του πατέρα του γνωστού παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη) καλεί τον τραγουδιστή να του πει την ιστορία του Κεμάλ Ατατούρκ και τα όσα υπέστη ο ποντιακός ελληνισμός από εκείνον

Κεφαλονίτικα πεσκέσια Κουρή στους βουλευτές της Εξεταστικής (Photos)

Το είπε, το υποσχέθηκε και το έκανε ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Κουρής.Μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ ο εκδότης είχε αναφερθεί εκτενώς στις αγροτικές του ασχολίες, εκθειάζοντας τα προϊόντα της πατρίδας του, της Κεφαλονιάς.

ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! Νικόλαος Φθιώτιδος: Αργά θυμήθηκε ο Ιερώνυμος να αντιδράσει

Για καθυστερημένη αντίδραση κατηγόρησε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Ιερώνυμου για τα νέα βιβλία των θρησκευτικών, τα οποία χαρακτήρισε απαράδεκτα κι επικίνδυνα.

Σύζυγος Στουρνάρα: Θα απαντήσω νομικά στην εκστρατεία σπίλωσης εναντίον μου

«Εκστρατεία σπίλωσης» που έχει ως πραγματικό στόχο τον σύζυγό της, Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, αναφέρει σε δήλωση της η Λίνα Νικολοπούλου.

ΗΠΑ: «Ξαναχτύπησε» ο πρώην γερουσιαστής Anthony Weiner - Έκανε sexting και με 15χρονη!

Αντιμέτωπος με τον νόμο μπορεί να βρεθεί αυτή τη φορά ο πρώην γερουσιαστής των δημοκρατικών Anthony Weiner, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα αμερικάνικά ΜΜΕ με τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.

Καραμανλής: Ο θείος μου τα έβαλε με τους εργολάβους των media – Ο Τσίπρας φτιάχνει νέους

«Ο Καραμανλής και η ΝΔ τα έβαλαν με τους εργολάβους των media. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους στο χώρο» είπε ο Κώστας Καραμανλής.

Με την επισήμανση αυτή ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ τοποθετήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9,89.

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ από Star Channel και ΣΚΑΪ

Το Star κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα - Το ΣΚΑΙ ζητά να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία

Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση της Aegean από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα για τη Θεσσαλονίκη. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00, ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ένας επιβάτης ζήτησε επιτακτικά να κατέβει από το αεροσκάφος, διότι, όπως υποστήριξε, είχε ξεχάσει ένα προσωπικό του αντικείμενο.

Γερμανία - προσφυγικό: Ο Σόιμπλε «υπερασπίζεται» τον Ζεεχόφερ του CSU

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπερασπίστηκε σήμερα το αδελφό βαυαρικό κόμμα της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), σε μια νέα τροπή στην κρίση στο συντηρητικό στρατόπεδο όσον αφορά την προσφυγική και μεταναστευτική πολιτική, η οποία πλήττει τις προοπτικές επανεκλογής της καγκελαρίου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ; Αναδιάρθρωση ΕΛ.ΑΣ.: Ποια αστυνομικά τμήματα καταργούνται σε όλη τη χώρα

Μείζονες αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών και φυσικά των αστυνομικών θα επιφέρει το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών και διευθύνσεων που εξήγγειλε η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατά Παρασκευόπουλου: Μη λες ψέμματα και πες ότι υπάρχει και δεύτερο κελί VIP

Λένε ότι τους υποδείχτηκε να εγκατασταθούν στο «ιδιαίτερο» κελί των φυλακών νέων Αυλώνας ο πρώην ΥΠΕΣ Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Μιχάλης, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για την υπόθεση TOR M1

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει ότι ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, το οποίο κάνει το γύρο του πλανήτη, ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του

Χολιγουντιανοί σταρ γύρισαν βίντεο κατά του Τραμπ - «Είναι δειλός»

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ράφαλο, Τζούλιαν Μουρ, Στάνλεϊ Τούτσι. Αυτοί οι αστέρες του Χόλιγουντ μιλούν για τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές ζητώντας από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ψήφο τους.

Ντεπαρντιέ: Η Γαλλία κατοικείται από ηλίθιους που φτιάχνουν βρωμερά τυριά

Με μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην ιταλική Corriere della Sera, ο γάλλος ηθοποιός σκοπεύει να τσακωθεί οριστικά με τους συμπατριώτες του.

Το Μαξίμου απάντησε για τις Τούρκικες σημαίες... και Σαμαράς και φώτο τους κάνουν ρόμπα

Δείτε τη φώτο στο τέλος του άρθρου

Ερωτήματα αλλά και φωνές -κυρίως στα social media- προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Helliniko is not for sale»

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς:

ΦΩΤΟ-Πρώτη θέση ο Καλογρίτσας σε εκδήλωση του Παππά για τη διαπλοκή και τα ΜΜΕ!

Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου ήταν ο εργολάβος και επίδοξος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «ΜΜΕ – Διαπλοκή και Διαφθορά».

Στο twitter κάνουν πάρτι με τη φωτογράφιση του Τσίπρα για το #Reuters

Tη συνέντευξη-φωτογράφιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Reuters σχολιάζουν καυστικά στο twitter οι χρήστες του Διαδικτύου.

Ορισμένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια στο twitter:

NASA: Ετοιμάζει έκτακτη ανακοίνωση για «ευρήματα-έκπληξη» στο δορυφόρο «Eυρώπη»

Η «Ευρώπη» θεωρείται από τα πιθανότερα μέρη στο ηλιακό μας σύστημα, όπου θα μπορούσε να βρεθεί εξωγήινη ζωή
Η NASA φαίνεται πως έχει να ανακοινώσει κάτι εντυπωσιακό σχετικά με τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, «Ευρώπη», στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

350.000 ευρώ το χρόνο για κλειστά αστυνομικά τμήματα

Για αρκετά χρόνια, η Ελληνική Αστυνομία πλήρωνε 18 κτίρια αστυνομικών σταθμών που δεν λειτουργούσαν, με ετήσιο κόστος που άγγιζε τις 350.000 ευρώ.

ΣΦΑΓΗ ΠΟΛΑΚΗ-ΞΑΝΘΟΥ-Ο Πολάκης απαιτεί να παραιτηθούν τρία στελέχη του Ξάνθου, που εμπλέκονται με ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας

Για τον βουλευτή τους τον Μαντά που επίσης εμπλέκεται ΜΟΚΟ ο Πολάκης

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, με πραγματική σύρραξη απειλεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εάν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επιμείνει να μην ξεκαθαρίζει το γραφείο του από στελέχη τα οποία έχουν ύποπτες διασυνδέσεις με συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας.

Η απάντηση της ΕΡΤ για την εκπομπή του Μπέζου

Απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν το κόστος του ενός επεισοδίου της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου στην ΕΡΤ να φτάνει τα 50.000 έδωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, λέγοντας ότι είναι μόνο...

ΝΔ για Ελληνικό: Ο καλός, ο κακός και ο άσχετος – Ποιο ρόλο παίζει ο Τσίπρας;

«Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Ελληνικού» αναφέρει σκωπτικά η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για το Ελληνικό.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση:

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Oι έξι ΔΕΚΟ που μεταφέρονται στο Υπερταμείο

Στο δεύτερο άρθρο του πολυνομοσχεδίουπροβλέπεται πως με το δεύτερο κύμα μεταφοράς ΔΕΚΟ στο υπερταμείο όταν συσταθεί θα μεταφερθούν τελικά έξι επιχειρήσεις και συγκεκριμένα το ποσοστό του Δημοσίου σε...