24 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 25-09-2106

Δώστε προσοχή στο μήνυμα Χατζηνικολάου στην κυβέρνηση "σας παίζω στο πρωτοσέλιδο αλλά μέσα έχω κρυμμένη δημοσκόπηση που σας τεμαχίζει" και το έπος Μπόμπολα που μες στην κατρακύλα που ζούμε ανακάλυψε τον "γιατρό της γειτονιάς" που φέρνει ο Αλέξης κι ο Πολάκης...

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Δημοσκόπηση MRB: Μόνο 9% διαφορά-Παραμένουν διψήφιοι οι μπάσταρδοι-ΚΑΡΤΕΣ

Στο 7,3% είναι η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η Real News του Νίκου Χατζηνικολάου (τι έγινε Νικόλα; τώρα που το αφεντικό έχασε την άδεια δημοσιεύεις και δημοσκοπήσεις; Κρυμμένη κιόλας χωρίς αναφορά στην πρώτη σελίδα, σα να θέλουμε να στείλουμε μήνυμα "προσέξτε γιατί θα αρχίσω να σας βαράω";).

Ο Φίλης αφού έκανε τη δουλειά του κάνει και καλά ότι υποχωρεί-Ζήτησε συνάντηση με τον Ιερώνυμο - Αρνήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Η κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο... φούντωσε, αλλά τώρα ο υπουργός κάνει βήματα προς τα πίσω.

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα μαθαίνει στο δίχρονο παιδί της να καπνίζει!

Στο συγκλονιστικό βίντεο, που έχει εξοργίσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και τους αναγνώστες διεθνώς, η μητέρα δίνει ένα τσιγάρο στο δύο ετών παιδί, προτείνοντάς το να καπνίσει, ενώ ακούγονται και τα γέλια ενός άνδρα, ο οποίος δεν εμφανίζεται στο βίντεο

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στον διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα»

Παρουσία του ασημένιου Ολυμπιονίκη, οι Παριανοί τιμούν τη μνήμη των 81 αδικοχαμένων θυμάτων του Εξπρές Σάμινα, στο πλαίσιο του δεύτερου Κολυμβητικού Διάπλου 2χλμ. «Θυμάμαι το Σάμινα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/09

Καλλιάνος σε Λεβέντη: Τωρα ο Τσίπρας δεν είναι καλό παιδί;

«Αυτό είναι το «νέο ήθος» που θέλει να φέρει η Ένωση Κεντρώων ή μήπως αυτή η δήλωση ήταν πιο "ευγενική" από την «υβριστική» δική μου ως Εκπρόσωπος Τύπου;», δηλώνει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων

#perouka_gate: Σουλτογιάννης-Δημάδης απειλούν με μηνύσεις το ΑΠΕ για τις “ανακρίβειες”

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των δημοσιογράφων Δημήτρη Σουλτογιάννη και Θάνου Δημάδη, με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την αρχική είδηση που μετέδωσε το Πρακτορείο και μιλούσε για πλαστογραφία αλλά και συλλήψεις των δύο.

Μ. Λαζαρίδης: Πρωθυπουργός σε αναμονή ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Πρωθυπουργό σε αναμονή» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», υπενθυμίζοντας πως με τον οδικό χάρτη που κατέθεσε στη ΔΕΘ, απέδειξε πως «είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την ελληνική κοινωνία», σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι «πρωθυπουργός σε αποδρομή».

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν'ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ! Καλογρίτσας: Δήλωνε 11 χρόνια ότι ζούσε με 300 ευρώ το μήνα

Με πόρισμα του το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου, αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγος του απέκρυπταν δεκάδες εκατομμύρια για περισσότερα από 11 χρόνια στις φορολογικές δηλώσεις τους.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008

Νέο «χτύπημα» για τον ελληνικό αθλητισμό και για την Πηγή Δεβετζή!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Εθνους της Κυριακής», το δείγμα της Πηγής Δεβετζή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία!

Βουλευτής ξυλοφορτώνει συνάδελφό του μετά από τηλεοπτικό debate (βιντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό, με έναν θερμόαιμο Ουκρανό βουλευτή να ξυλοφορτώνει συνάδελφό του και στη συνέχεια να προσπαθεί να καταστρέψει το αυτοκίνητό του.

Δημοσκόπηση Opinionpoll: Διψήφια διαφορά ΝΔ αλλά διψήφιοι κι οι μπάσταρδοι!

Ποιοι μπαίνουν στη Βουλή - Ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Σταθερά μεγάλο προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποκαλύπτει και νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Opinionpoll για λογαριασμό του Τύπου της Κυριακής, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Κράξιμο Τσίπρα από ομογενή στη Νέα Υόρκη

- Πρωτοφανές να αποδοκιμαστεί Έλληνας Πρωθυπουργός στο εξωτερικό!
- Φωνές και διαμαρτυρίες από ηλικιωμένο ομογενή κατά του πρωθυπουργού σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη
- Δεν ταράχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας που ζήτησε να τον δει κατ' ιδίαν πριν αποχωρήσει

Ιδιαίτερα επεισοδιακό αποδεικνύεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 24 Σύροι για εμπόριο ναρκωτικών στον καταυλισμό της Softex

Είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση - Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν έξι γυναίκες, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν ανήλικες

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη προσφύγων που είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διακινούσαν ναρκωτικά, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία στον προσφυγικό καταυλισμό της Softex, στη Θεσσαλονίκη.

Μητσοτάκης: Οι εικόνες αναρχίας στη Μυτιλήνη και τη Χίο, πιστοποιούν την ανικανότητα της κυβέρνησης


Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, για τους χειρισμούς της στη διαχείριση του προσφυγικού, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Μυτιλήνη και τη Χίο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι «οι εικόνες καταστροφής και αναρχίας στη Μυτιλήνη και τη Χίο, πιστοποιούν την ανικανότητα της  Κυβέρνησης να διαχειριστεί και το μεταναστευτικό ζήτημα».

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κόντρα της κυβέρνησης με τη δημοκρατία

«Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αφορά την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και πως είμαστε υπεύθυνοι να προασπίσουμε το σύνταγμα της χώρας και τη νομιμότητα», δήλωσε η πρώην υπουργός

Έφτασε η εβδομάδα του λογαριασμού για ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος

Με το χέρι στην τσέπη θα είναι οι φορολογούμενοι την εβδομάδα που ξεκινάει. Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ τόσο για τους φορολογούμενους, όσο και για το υπουργείο οικονομικών που θέλει να δει τα ταμεία να γεμίζουν. Από την άλλη οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις θα δουν τους λογαριασμούς τους να αδειάζουν.

Η Στεφανίδη υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας Ευρωπαίας αθλήτριας της χρονιάς

Εχοντας ολοκληρώσει την καλύτερη χρονιά της καριέρας της, η Κατερίνα Στεφανίδη διεκδικεί ένα ακόμη «τρόπαιο». Τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς για την Ευρώπη.

Τη... γλιτώνει ο Μπραντ Πιτ: Δύσκολο να αποδειχθεί κακοποίηση του Maddox-"ο γάμος τους ήταν μια απάτη"

Ο καυγάς ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον 15χρονο γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία στις ΗΠΑ μπορεί να ήταν αυτό που φαίνεται να οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί στο διαζύγιο αλλά δεν φαίνεται πως θα φέρει τον 52χρονο ηθοποιό αντιμέτωπο με μια δίωξη.

Πόρισμα - φωτιά από ΣΔΟΕ! “Κρυφή αποθήκη για ΕΠΟ, αγνοείται 1 εκατ.”-Διαψεύδει η ΕΠΟ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” φέρνει στην επιφάνεια συγκλονιστικά πράγματα για την Ελληνική Ομοσπονδία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το ΣΔΟΕ -μετά από έρευνα- βρήκε ότι έχει "χαθεί" ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων, δηλαδή, περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία είχε λάβει η ομοσπονδία από...

Ετσι θα λειτουργήσει ο Alpha χωρίς τηλεοπτική άδεια

Ο Alpha δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια στην πρόσφατη δημοπρασία, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί και να εκπέμπει σύμφωνα με το σχέδιο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Θρίλερ! Ηθοποιός βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου Τζορτζ Στρουμπουλόπουλου στο Λος Άντζελες!

- Μία δραματική υπόθεση εξελίσσεται στις ΗΠΑ
- Ένας ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Ελληνοκαναδού δημοσιογράφυ Τζορτζ Στρουμπουλόπουλου
- Όλα δείχνουν δολοφονία
- "Το θύμα ήταν αγαπητός μου φίλος και έμενε στο σπίτι μου ενώ εγώ έλειπα. Αισθάνομαι συντριβή" το μήνυμα του δημοφιλούς παρουσιαστή
- Όλες οι λεπτομέρειες

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από Κομισιόν: Απόφαση Τσίπρα η πώληση κόκκινων δανείων σε κοράκια-Τσακαλώτος: Οι δανειστές το πρότειναν


Εσείς δηλ. ποιον πιστεύετε;

Αποκαλυπτικό επίσημο έγγραφο της Κομισιόν, που έχει στη διάθεση του ο ΣΚΑΪ, αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε τα κόκκινα δάνεια σε funds χωρίς να παρέχεται το δικαίωμα στον οφειλέτη να εξαγοράσει το δάνειο του.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά για την ΕΡΤ του και διαφημίζει τη μείωση του τέλους που έκανε ο Σαμαράς

Η απόφαση για την πρόσληψη 55 συμβασιούχων στην ΕΡΤ, έχει ξεκινήσει νέα αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Νωρίτερα, η «Πειραιώς» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειωνόταν μεταξύ άλλων ότι οι προσλήψεις γίνονται «προφανώς για την ενίσχυση της προπαγάνδας», και η κυβέρνηση αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί το μαγαζί της κατηγορώντας τη ΝΔ ότι θέλει την ΕΡΤ κλειστή και στο περιθώριο.

Φυσικά η απόλυτη γελοιότητα είναι πως διαφημίζουν ότι το κόστος της δεν είναι τόσο υψηλό αφού από το 2013 το ανταποδοτικό τέλος μειώθηκε 30% και δεν λένε ότι τη μείωση την έκανε ο Σαμαράς μόλις άνοιξε τη ΝΕΡΙΤ...

Αλλεπάλληλες διευκολύνσεις σε Καλογρίτσα απο την Τράπεζα Αττικής

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πόρισμα - κόλαφο για την Τράπεζα Αττικής, που αποκαλύπτει χορηγήσεις προνομιακών δανείων άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους με πολύ χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα, εν μέσω capital controls και με τις καταθέσεις της τράπεζας να φυλλορροούν.

ΝΔ: Βαρύτατες οι ευθύνες για τον κ. Τσίπρα στην Τράπεζα Αττικής

Το «πόρισμα–καταπέλτης» της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM, για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, αποδεικνύει ότι στην Τράπεζα Αττικής υπήρχαν σημάδια έντονης κακοδιαχείρισης και συστημικής ανεπάρκειας, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Αντάρτικο» ΑΝΕΛ για τα θρησκευτικά... αλλά δε θα διακινδυνεύσουν και τις καρέκλες τους

"Δεν ψηφίζουμε" είπε το σούργελο ο Τέρενς-Νικόλαος-Ριχάρδος-Κάρολος και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι

Να αποσύρει τις αλλαγές για το μάθημα των θρησκευτικών ζήτησε ο Τέρενς Κουίκ από τον Νίκο Φίλη, σε δηλώσεις του. Μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, στην οποία επισημαινόταν ότι το κόμμα με δημόσια τοποθέτησή του έχει ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών, μιλώντας στον Real, ο κ. Κουίκ ζήτησε την απόσυρση των αλλαγών, επέστησε προσοχή στον κ. Φίλη, ενώ άφησε αιχμές για τον υπουργό Παιδείας ότι ακολουθεί προσωπική ατζέντα.

Πέντε οι νεκροί του μακελειού στο Μπέρλινγκτον! Ασύλληπτος ο δράστης [vids, pics]

Ο κατάλογος των θυμάτων δυστυχώς αυξάνεται. Οι νεκροί μετά τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στις ΗΠΑ έχουν πλέον ανέλθει σε πέντε και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Οι κατασχέσεις από τους ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑ έφεραν έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία

Ακρως αποτελεσματική κρίνεται η διαδικασία δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών μέσω ηλεκτρονικών κατασχετηρίων από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», καθώς φαίνεται ότι και στην περίπτωση των οφειλών προς τα Ταμεία ισχύει η παροιμία «ο φόβος φιλάει τα έρημα». Στο 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2016 έχουν εισπραχθεί από δέσμευση περίπου 135.000 τραπεζικών λογαριασμών, που ανήκουν σε συνολικά 27.502 οφειλέτες, 25 εκατ. ευρώ.

«Τεμαχίζει» τον Τσίπρα η SZ: Είναι ψεύτης, επιπόλαιος και λαϊκιστής

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία της δεύτερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η εφημερίδα του Μονάχου Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει πορτραίτο του Έλληνα πρωθυπουργό, που μόνο κολακευτικό δεν είναι για τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσκόπηση της πο@τσας από μαϊμού εταιρία του ΣΥΡΙΖΑ για το ΧΩΝΙ: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ με 4%

Προβάδισμα 4,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει νέα δημοσκόπηση. Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή και ποια μένουν εκτός.

Η νέα δημοσκόπηση έρχεται από την γνωστή ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ εταιρία του ΣΥΡΙΖΑ Βridging Europe και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Το Χωνί την Κυριακή (25.09.2016).

Μητσοτάκης μέσω facebook: Ελπίζω πως η δίκη για τη Marfin θα αποδώσει δικαιοσύνη

Την ελπίδα του πως η δίκη για τον εμπρησμό της Marfin θα αποδώσει δικαιοσύνη εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook τονίζει πως είναι εξίσου σημαντικό η δίκη που ξεκίνησε να σηματοδοτήσει όπως χαρακτηριστικά λέει, «την τομή ένα χθες που διαχωρίζει τη βία σε καλή και κακή ανάλογα με τα κίνητρα αυτού που την ασκεί».

Οι γυμνές φωτογραφίες στο κινητό της Pippa Middleton και ο χάκερ που ζητάει... λύτρα

- Θύμα χάκερ η αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και κουνιάδας του πρίγκιπα Γουίλιαμ
- Ο χάκερ Crafty Cockney υπέκλεψε από το κινητό της 3.000 φωτογραφίες και ψάχνει... αγοραστή
- Ζητά πάνω από 55.000 ευρώ απ’ όποιον ενδιαφέρεται να τις αγοράσει
- Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ανάμεσα στα αρχεία που κλάπηκαν είναι φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, των παιδιών της με τον Γουίλιαμ και γυμνές φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΑΠΕΣ! Τελεσίγραφο Βερολίνου! "Καθυστερείτε και θα υπάρξουν συνέπειες"

"Μηνύματα" στην Αθήνα για μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος, στέλνει το Βερολίνο, προκαλώντας... πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά και συχνά λείπουν οι προτεραιότητες που προωθούν την οικονομία της Ελλάδας», ανέφερε πηγή από τη γερμανική κυβέρνηση στα «Νέα». «Δεν μπορούμε να κάνουμε συνεχώς τις ίδιες συζητήσεις. Εκείνο που συχνά λείπει είναι η στοχευμένη δουλειά πάνω σε συγκεκριμένα έργα» , τόνισε η ίδια πηγή.

«Ο άντρας μου αποκαλούσε τη Ρένα Βλαχοπούλου φασιστόγρια»

«Τραγουδούσε "Παττακός περνάει και...

Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε για τη Ρένα Βλαχοπούλου πολύ γνωστή κυρία από τη showbiz. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας ...

ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Τσίπρας για το προσφυγικό: Να βοηθηθεί η Τουρκία! Να της δώσετε τη βίζα! Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραία τσιγάρα!

Τι να τη βοηθήσουν ρε στόκε αφού έχουνε εσένα που έκανες τη χώρα αποθήκη λάθρο;

- Σε υψηλούς τόνους οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τη μίνι Σύνοδο Κορυφής στη Βιέννη για το προσφυγικό 
- Ζήτησε από την Ευρώπη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς την Τουρκία για να διατηρηθεί η συμφωνία του περασμένου Μαρτίου
- Πρέπει να δοθεί οικονομική βοήθεια στην Τουρκία και να απελευθερωθεί η βίζα, τόνισε ο πρωθυπουργός
- Ακούστηκαν φωνές πως η Ευρώπη πρέπει να σηκώνει φράκτες είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως αυτό θα οδηγήσει σε άνοδο των εθνικιστών
-Ζήτησε μετεγκατάσταση... για να μπορεί να φέρει κι άλλους

ΑΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 4%! Και πάλι μαζί Λαφαζάνης και Αλαβάνος – Συμφώνησαν για συμπόρευση ΛΑΕ και Σχεδίου Β

Προέρχονται και οι δύο από το ΚΚΕ, από το οποίο αποχώρησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που παρέμεινε στον -τότε- Συνασπισμό. Παναγιώτης Λαφαζάνης και Αλέκος Αλαβάνος πορεύτηκαν μαζί και στον Συνασπισμό και έπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

"Μπουρλότο" στις συντάξεις! 3,12 δισ. ευρώ έλλειμμα για το... καλωσόρισμα στο υπερ - Ταμείο!


- Αποκαλύψεις για τους προϋπολογισμούς των Ταμείων για το 2017
- Ένα βήα πριν τη χρεοκοπία 5 από τα 8 ασφαλιστικά ταμεία
- Οικονομικό "κραχ" παρά τις τελευταίες περικοπές και τις μεγάλες αυξήσεις στις εισφορές
- Μόνο το ΙΚΑ θα έχει το 2017 έλλειμμα 1,8 δισ. ευρώ!
- Ο ΟΑΕΕ θα εμφανίσει "τρύπα" 1 δισ. ευρώ, αυξημένη κατά 57,2%
- Μόλις 338 εκατ. θα δοθούν για το ΕΚΑΣ από 923 εκατ. το 2015

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ! ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕ! Λεβέντης: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη σύμφωνα με την οποία «αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα». Σύμφωνα με την εφημερίδα Real ο κ. Λεβέντης έκανε τη δήλωση αυτή σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μεγαλύτερο έμπορο κοκαΐνης στην Κρήτη – Οκτώ ώρες έσκαβαν να βρουν τα ναρκωτικά [εικόνες]

Πρόκειται σύμφωνα με την Αστυνομία της Κρήτης για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαϊνης, τα τελευταία χρόνια στο νησί.

ΦΩΤΟ-Έλα ντε! Πως τα κατάφερνε ο μπινές;

Μια εύλογη απορία έχει ο φίλος:

Τι είναι Αριστερά.... (ενδεικτικός κατάλογος)

Αριστερά είναι:

Καρχαρίας «έκανε την ανάγκη του» μπροστά σε δύτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σπάνιο όσο και φυσικό περιστατικό συνέβη στον Ινδικό Ωκεανό. Την ώρα που δύτες έκαναν έρευνα στον βυθό, παρακολουθώντας την θαλάσσια ζωή και την συμπεριφορά των καρχαριών, εμφανίστηκε μπροστά τους απειλητικός ένας καρχαρίας.

Απολαυστικό βίντεο: Ετσι σέβονται στα Τρίκαλα τους πεζούς -Σταματούν τα γαϊδούρια, στρώνουν... χαλιά

Εκπληκτικό βίντεο με τον τρόπο στα Τρίκαλα σέβονται τους πεζούς ανέβασε ο Δήμος Τρικκαίων, με τον Δήμαρχο να πρωταγωνιστεί σε αυτό.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΙΖΑΪΚΟ ΑΠΕ: Παραδέχεται πως δεν υπήρξε ποτέ «σύλληψη» δημοσιογράφων!

Με μια βδομάδα καθυστέρηση αποκαλύπτεται το τεράστιο μέγεθος της δημοσιογραφικής «μαιμουδιάς» του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με την υπόθεση των δύο δημοσιογράφων – ανταποκριτών στην Νέα Υόρκη και την ανύπαρκτη υπόθεση «σύλληψη» τους.

Έτσι σώσαμε τον πιλότο του Απάτσι: Η μαρτυρία των 3 ηρώων ΕΠΟΠ - ΒΙΝΤΕΟ

Τη μαρτυρία των τριών ηρώων ΕΠΟΠ που έσωσαν τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου Απάτσι που κατέπεσε στη Χαλκιδική, μετέφερε χθες το κρατικό κανάλι.

Οι τρεις ήρωες ΕΠΟΠ περιγράφουν τη συγκλονιστική διάσωση του πιλότου, ένα λεπτό μετά την πτώση του Απάτσι.

Οι «συνιστώσες» του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν μηνύματα ενόψει Συνεδρίου

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δεύτερου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου και όλες οι τάσεις παίρνουν «θέση μάχης».

Ο «Εξολοθρευτής» Σβαρτζενέγκερ στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα [εικόνες]

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ βρίσκεται στην Βαρκελώνη αυτές τις ημέρες και την Παρασκευή επισκέφθηκε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Φλέγεται η Μυτιλήνη με το Μεταστανευτικό

Στα αποκαΐδια του καταυλισμού της Μόριας στήθηκαν σχετικά γρήγορα μικρές σκηνές για να μπορέσουν να επιστρέψουν οι πρόσφυγες και μετανάστες. Οι οικογένειες αναζητούσαν στις στάχτες οτιδήποτε από τα υπάρχοντά τους, ενώ στα καφενεία της Μόριας και της Μυτιλήνης το Προσφυγικό έχει ξαναγίνει πρώτο θέμα συζήτησης. Στις κουβέντες των κατοίκων διαπιστώνει εύκολα κανείς τόσο τον θυμό και την αγανάκτηση όσο και τον φόβο για την επόμενη έκρηξη που όλοι εκτιμούν ότι δεν είναι μακριά.

ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! Ερευνα: Ποιους πρόσφυγες θέλουν οι Ευρωπαίοι -Μορφωμένους, βασανισμένους και όχι μουσουλμάνους

Σε τρεις κατηγορίες προσφύγων είναι πιο πρόθυμοι οι Ευρωπαίοι -δεξιοί και αριστεροί - να δώσουν άσυλο: σε ανθρώπους με μόρφωση και εξειδίκευση που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευρωπαϊκή οικονομία, σε όσους έχουν υποστεί διώξεις και βασανιστήρια στις χώρες καταγωγής τους, καθώς επίσης σε εκείνους που είναι χριστιανοί και γενικότερα στους μη μουσουλμάνους.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΔΙΑ! Πάτρα: Διαμέρισμα θα "πλειστηριαστεί" επί Τσίπρα για... 250 ευρώ! Έτσι θησαυρίζουν τα "κοράκια"

Σπίτια αλλάζουν χέρια για ένα κομμάτι ψωμί...

Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των νέων δεδομένων στο χώρο της εκποίησης σπιτιών στην Πάτρα έχει ήδη αρχίσει, όπως προκύπτει από το στοιχείο που φέρνει σήμερα στο προσκήνιο το patrastimes.gr