25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! «ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Τσίπρας σε Αφρουδάκη "Παρακαλούθησα 2 αγώνες σας..." και δείτε τι έγινε

Κοντονής συστήνει στον Τσίπρα τον αρχηγό της Εθνικής πόλο, Χρήστο Αφρουδάκη. Ο Τσίπρας του λέει "παρακολούθησα 2-3 αγώνες σας είναι η αλήθεια" (τονίζει το "αλήθεια" γιατί ξέρει ότι μας έχει φλομώσει στο ψέμμα και κανείς δεν τον πιστεύει). Οπότε ο Αφρουδάκης τον ρωτάει "πως ήταν" και ο Τσίπρας απαντάει:

Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση αυτών των ατόμων - Δείτε την φάρσα που προκαλεί ανατριχίλα! (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το κανάλι του Youtube, Roadshow Entertainment. Oι συντελεστές συνέβαλε στην δημιουργία της ταινίας τρόμου «The Conjuring 2» σκέφθηκαν να κάνουν μια τρομακτική φάρσα σε ανυποψίαστους πολίτες και να την ανεβάσουν στο διαδίκτυο.

H Σουηδία ψάχνει νοσηλευτές, μάγειρες και γιατρούς στην Ελλάδα -Συνεντεύξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [εικόνα]

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Σουηδία για νοσηλευτές, γιατρούς και μάγειρες έχουν την δυνατότητα να καλυφθούν από Ελληνες πολίτες που επιθυμούν.

Τι είδε το ΣΔΟΕ το 2015: Καφετζής με περιουσία 3,5 εκατομμύρια και συνταξιούχοι με αδήλωτο... κομπόδεμα εκατομμυρίων

- Αν και αποψιλωμένο από υπαλλήλους το ΣΔΟΕ φέρνει αποτελέσματα στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος
- Ιδιοκτήτης καφενείου με περιουσία εκατομμυρίων αλλά και συνταξιούχος διακινητής ναρκωτικών
- Κρυμμένα εισοδήματα δεκάδων εκατομμυρίων, δικηγόροι και γιατροί που αποκρύπτουν εισόδημα και άλλες περιπτώσεις
- Ολοκληρώθηκε και ο έλεγχος 116 φυσικών προσώπων που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ [<- 10="" 5="" font="">]

“Συναγερμός” στους πετρελαϊκούς κολοσσούς για νέο μεγάλο κοίτασμα στον Πατραϊκό Κόλπο

- Ύπαρξη “Πρίνου 2” επιβεβαιώνει μελέτη των ΕΛΠΕ στον Πατραϊκό Κόλπο
- Σε 300 εκατομμύρια ετησίως εκτιμώνται τα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου για κάθε κοίτασμα 100 εκατομμυρίων βαρελιών
- Ενδιαφέρον για την περιοχή από κολοσσούς Exxon Mobil, η Shell, η BP, η Total και η Repsol
- Ίσως και το 2017 η πρώτη γεώτρηση που έχει αρχίσει να προγραμματίζεται από τα ΕΛΠΕ

«Μετωπική» αποφάσισε ο Μητσοτάκης την Τετάρτη

Με την παρέμβαση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ να αποτελεί ουσιαστικά τον πρώτο σταθμό της φθινοπωρινής αντεπίθεσης που θα «ξεδιπλώσει» η ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση, η μάχη πλέον μεταφέρεται στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, με αφορμή την ψήφιση για το πολυνομοσχέδιο την Τρίτη και την προ ημερησίας συζήτηση για την Παιδεία την Τετάρτη, που –όπως είναι φυσικό– το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσουν οι τηλεοπτικές άδειες και η Τράπεζα Αττικής

Έτοιμος να βάλει φρένο στα σενάρια ο Καραμανλής

Με έντονο προβληματισμό φέρεται να αντιμετωπίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την φημολογία που τον θέλει να είναι θετικά διακείμενος στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να τρέφει προσωπική αλλά και πολιτική συμπάθεια στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Γέλιo στο twitter με τη δημοσκόπηση της Bridging Europe

Η Bridging Europe ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά βγάζει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο με 4 μονάδες.
Στο twitter όμως φαίνεται να αμφισβητούν την εγκυρότητα της δημοσκόπησης…

Aναβρασμός στην Ενωση Δικαστών για τις μειώσεις μισθών ΔΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ-Αντικαταστάθηκε μέλος του ΔΣ-Εκτακτη ΓΣ

Με αφορμή την αντικατάσταση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) Ευάγγελου Κασαλιά από τον Ευστάθιο Βεργώνη, έχει δημιουργηθεί νέα ένταση στους κόλπους της ΕΔΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι απαντά η Σίσσυ Φειδά για τον νταβά άντρα της που έδειρε τον δικαστικό επιμελητή-Τι λέει ο δικηγόρος του δικαστικού επιμελητή

Μια υπόθεση που θ' αργήσει να κλείσει φαίνεται πως άνοιξε ανάμεσα στην Σίσσυ Φειδά, τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, τον δικαστικό επιμελητή Παύλο Καλκιτανίδη και τον πρώην συνιδιοκτήτη -σε επιχείρηση -της διακοσμήτριας, Δημήτρη Κιτσινέλη.

Στον εισαγγελέα ο εμίρης του Κατάρ - Ακύρωση των επενδυτικών προσπαθειών

Η πλευρά του Κατάρ έχει αποστείλει επιστολές στον Αλέξη Τσίπρα, που εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το μέλλον των επενδύσεων της

Αντιμέτωπος με απίστευτες καταστάσεις έχει βρεθεί στην Ελλάδα ο εμίρης τουΚατάρ. Ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, που έχει δρομολογήσει επενδύσεις 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα υπό διαμόρφωση πρότζεκτ του.

Σωφρονιστικός υπάλληλος διέσυρε την πρώην του με γυμνές φωτογραφίες

Στα χέρια της αστυνομίας ο 38χρονος που εργαζόταν στον Κορυδαλλό μετά την καταγγελία της 32χρονης – Έφτιαχνε ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και έστελνε τις φωτογραφίες ακόμα και σε πρώην καθηγητές της

Απαγωγή Μαρτίνου: Βλέπουν συνεργασία ποινικών και αναρχικών - Το απόρρητο έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής

- Τα συμπεράσματα της Αντιτρομοκρατικής για την αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου το 2013
- Μεικτό σχήμα ποινικών και αντιεξουσιαστών η ομάδα που επιχείρησε την αρπαγή
- Τα χειρόγραφα και η πλαστή πινακίδα που “καίνε” τους δράστες
- Η ομάδα των επίδοξων απαγωγέων κατέγραφε συστηματικά σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και τις σχέσεις των επιχειρηματιών-στόχων

ΤΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ; Αίτημα Μαινάκη να μην δοθεί βίντεο έγινε δεκτός από τη ΓΓΕΕ

Ένα περίεργο αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη - το οποίο μάλιστα έγινε αποδεκτό από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, εγείρει σοβαρά ερωτήματα ως προς τους όρους διαφάνειας στη διαδικασία του διαγωνισμού.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες [εικόνες]

Οι πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, «βαθμολογούν» αρνητικά την πολιτική της κυβέρνησης και οκτώ στους δέκα εκτιμούν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί σύμφωνα με την δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Opinion Poll για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Βενιζέλος: Η χώρα κινδυνεύει με πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση

Δυστυχώς, υπάρχει κίνδυνος θεσμικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης και η κυβέρνηση κάνει σαν να μην καταλαβαίνει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρότεινε μια εθνική στρατηγική για την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση, μια συνέγερση της κοινωνίας, στη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα "Ποιο μέλλον για την Ελλάδα; Οι προϋποθέσεις μιας εθνικής στρατηγικής", που οργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση (ekyklos.gr) στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

ΤΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!ν Ο Κουρής στο πλευρό του Ψυχάρη ζητάει να σώσει η κυβέρνηση τον ΔΟΛ

Με άρθρο του στην κυριακάτικη Kontranews, ο ιστορικός εκδότης Γιώργος Κουρής παρεμβαίνει στο υπαρκτό πλέον ζήτημα της κατάρρευσης του ΔΟΛ και του λουκέτου των εντύπων του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουρής γράφει:

ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Έρχεται ο γιατρός της γειτονιάς αλλάζοντας ριζικά το ΕΣΥ

Οικογενειακός γιατρός και ομάδα υγείας σε κάθε γειτονιά. Αξιολόγηση ποιότητας της παρεχόμενης φροντίδας

Πρόκειται για τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου συστήματος εξωνοσοκομειακής φροντίδας που υλοποιεί από το 2017 το υπουργείο Υγείας. Το κόστος του εγχειρήματος, που βασίζεται στο μοντέλο της Πορτογαλίας, ανέρχεται ετησίως στα 80 εκατομμύρια ευρώ, κατά τα πρώτα έτη εφαρμογής (2017 και 2018).

Ανεργος ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος! "Δεν είναι αμαρτία;" [vid]

Ενα σοβαρό ζήτημα επιβίωσης έθιξε ο Παύλος Μάμαλος. Ο λεoντόκαρδος Παραολυμπιονίκης έχει πολλές φορές εξηγήσει ότι είχε πέσει θύμα μπούλινγκ στο σχολείο. Αργησε πολύ να το τελειώσει με αποτέλεσμα όταν χρειαζόταν το απολυτήριο για να διοριστεί στο δημόσιο να μη το διαθέτει.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ->Δ. Καμμένος στον Φίλη: Ρατσιστική η δήλωσή του για την Εκκλησία - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τ'άλλα στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Φίλη εξαπέλυσε Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τα όσα έχει δηλώσει ο υπουργός Παιδείας για τη στάση της Εκκλησίας την περίοδο της κατοχής και της χούντας.

Ο Στουρνάρας διαψεύδει κατηγορηματικά επίσκεψη στον Σημίτη: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Με δήλωσή του, ο Γιάννης Στουρνάρα διέψευσε κατηγορηματικά ότι επισκέφθηκε το σπίτι του Κώστα Σημίτη, μετά από την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στην εταιρεία της συζύγου του.

Έτοιμη για «μάχη» η Τασία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Λέγεται πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου αρχίζει να χάνει ερείσματα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούγεται δηλαδή ότι μέσα στο κόμμα στα χαμηλότερα κλιμάκια έχει ακόμα ανθρώπους που την στηρίζουν, όχι όμως στα υψηλότερα…

Απίστευτη παραδοχή από την 'Αυγή'

Αυγή: Με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ισχυροποιούνται νέες δυνάμεις και κερδίζουν θέση στα κέντρα εξουσίας.

Αναγνωρίζεται δηλαδή κυνικά ότι...

Die Welt: Η Γερμανία θα δέχεται 6.000 πρόσφυγες το χρόνο από Ελλάδα και Ιταλία

Η Γερμανία θα δέχεται 500 πρόσφυγες μηνιαίως από την Ελλάδα και την Ιταλία. Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί κυρίως η επανένωση οικογενειών οι οποίες διαλύθηκαν κατά τη φυγή τους, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που επικαλείται πηγές στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΓΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΡΗ! Δεβετζή: Η πρώτη αντίδραση για την υπόθεση ντόπινγκ - "Θα διαψευστούν!"

-Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Πηγής Δεβετζή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει ότι “έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη για τους Αγώνες στο Πεκίνο”
-Δείγμα της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου έχει βρεθεί θετικό σε απαγορευμένες ουσίες
-Ο κανονισμός αναφέρει ότι σε τέτοια περίπτωση αφαιρείται το μετάλλιο, ωστόσο ο δικηγόρος της Πηγής Δεβετζή αναφέρει ότι όσοι προεξοφλούν κάτι τέτοιο θα διαψευστούν καθώς “ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ και αυτό θα αποδειχθεί”
-Θυμίζουμε ότι υπάρχει θετικό δείγμα της αθλήτριας και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Οζάκα, ενώ έχει τιμωρηθεί και με διετή αποκλεισμό για άρνηση ελέγχου

Ντόρα για διαγωνισμό αδειών: Το απόλυτο φιάσκο, μπορεί να δώσει τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση

«Είναι νομοτελειακή η κατάργησή του και για να είμαστε ξεκάθαροι, η ΝΔ το δήλωσε αυτό πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Εμείς θα εφαρμόσουμε το Σύνταγμα. Τις άδειες τις δίνει η αρμόδια Αρχή, δηλαδή το ΕΣΡ, όχι ο υπουργός Επικρατείας».

Φίλης ξεβρακώνει τον Ιερώνυμο: "Είχε συμφωνήσει στις αλλαγές-Έχω την κάλυψη Τσίπρα" λέει κι ο αστείος Ιερώνυμος ζητά να τον διώξει ο Τσίπρας

Φίλης: "Τέλειωσα ότι ξεκίνησε η Διαμαντοπούλου"

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ξαναχτύπησε και μάλιστα κυριακάτικα, λέγοντας ότι δεν κάνει πίσω στο θέμα των Θρησκευτικών και ότι οι ενέργειές του στο ζήτημα αυτό είναι συμφωνημένες απόλυτα με τον Πρωθυπουργό.

AN ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Δημοψήφισμα στην Ελβετία: Οι πολίτες δέχονται να τους παρακολουθούν σε τηλέφωνα και Ιντερνετ

Οι Ελβετοί είπαν μαζικά "ναι" σήμερα στον νόμο που δίνει στις μυστικές υπηρεσίες το δικαίωμα να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τη δραστηριότητα των χρηστών στο διαδίκτυο προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενες τρομοκρατικές απειλές.

Το «γαλάζιο»… ξεπούλημα!

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και για το λόγο αυτό προχώρησε και σε οικονομική εξόρμηση.

Ο τρόπος δεν ήταν άλλος από τα…

Θρίλερ με τον Γκάρεθ Μπέιλ! Πάνοπλοι αστυνομικοί στο δωμάτιό του - Συμμορία ναρκωτικών απειλεί την οικογένειά του - Η εμπλοκή της... καυτής ξαδέλφης

- Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται με πρωταγωνιστή τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ
- Η βαλίτσα με μετρητά, κοκαϊνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών που έκανε... φτερά
- Συμμορία ναρκωτικών έβαλε φωτιά σε σπίτια και αυτοκίνητα συγγενών της αρραβωνιαστικιάς του ως αντίποινα
- Πως εμπλέκεται η ξαδέλφη της, η οποία είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!
- Συνεχής παρουσία αστυνομικών έξω από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης

Κοσμοσυρροή πιστών στο σπίτι πασίγνωστου ηθοποιού για να προσκυνήσουν τον σκούφο του Αγίου Παϊσίου

«Είχα μια φίλη που ο γιος της είχε καρκίνο, πήρε τον σκούφο και το παιδί...»

Ο Πέτρος Ξεκούκης αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ότι είχε στην κατοχή του τον σκούφο του Αγίου Παϊσίου. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά τόνισε πως αρκετός κόσμος τον επισκεπτόταν για να προσκυνήσει!

ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζε ότι θα απαγορεύσει την πώληση κόκκινων δανείων σε funds

Τώρα η Κομισιόν λέει ότι ο Τσίπρας τα παραχώρησε σε funds και δε νομίζω πως υπάρχει Έλληνας που δεν την πιστεύει:

Πρετεντέρης: Ζούμε το τέλος του παιχνιδιού...

... το οποίο όσο αργεί να τελειώσει τόσο περισσότερο θα κοστίσει γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΦΩΤΟ-Τα «ροζ» βίντεο ζευγαριού στον Έβρο που αναστατώνουν το διαδίκτυο…

Εκείνη επαγγελματίας στον στρατό και εκείνος απλός στρατιώτης… Το ζευγάρι όπως φαίνεται αποφάσισε να μοιραστεί με ολόκληρο τον κόσμο τις παθιασμένες στιγμές που έζησε και ίσως ακόμα ζει στον Έβρο, ανεβάζοντας σε ιστοσελίδες «ροζ» περιεχομένου, τα προσωπικά του video. Μάλιστα όπως λέγεται δεν πρόκειται για κάποια κρυφή βιντεοσκόπηση αλλά για βίντεο που τραβήχτηκαν εν γνώσει και της κοπέλας και από τα οποία έχει αφαιρεθεί το πρόσωπο της.

Η Μις Κολομβία 2016 κολάζει την φθινοπωρινή Μύκονο -(video)

Η εκρηκτική βουτιά που δεν αφήνει τους Μυκονιάτες να ηρεμήσουν!

Η Κολομβιανή καλλονή απολαμβάνει τις φθινοπωρινές διακοπές της στην Μύκονο όπου βουτάει στα κρυστάλλινα νερά και κολάζει τους υπόλοιπους λουόμενους.

Τα SMS που οδήγησαν στην αυτοκτονία την σύντροφο του Τζιμ Κάρεϊ

Σπαρακτικά μηνύματα μεταξύ του Τζιμ Κάρεϊ και της πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun, σε μια προσπάθεια να δείξει το δράμα της 30χρονης κοπέλας, η οποία αυτοκτόνησε πιστεύοντας πως ο πρώην σύντροφός της της είχε μεταδώσει αφροδίσια νοσήματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Αν η Τρόικα ζητήσει από τον Τσίπρα να πουλήσει την Ακρόπολη, θα το κάνει

Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «άσχετο» με τις αγορές.

«Γιατί χριστιανέ μου μας κατέστρεψες; Χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας. Θα βγούμε στις αγορές το 2017,ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη, ενώ συμπλήρωσε...

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο Κουρουμπλής παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που θα μπορούσε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός, δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΣΟΚ! Ρουβίκωνας απειλεί ότι θα κλ@σει τα παπάρια του Μητσοτάκη για τα Εξάρχεια

Λίγες μέρες μετά την αινιγματική φράση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα για «έκπληξη» που ετοιμάζεται για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, η αναρχική ομάδα απειλεί και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Αφορμή η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνέντευξή του πως «θα τελειώσω με το άβατο των Εξαρχείων σε ένα μήνα».

ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Παίρνουν πίσω τον «φωτογραφικό» διαγωνισμό για τη σίτιση στα hot spot

Καταγγελίες ότι ο διαγωνισμός για τη σίτιση των προσφύγων στα hot-spot είναι «φωτογραφικός»

Μετά το δημοσίευμα του «protothema.gr» ότι πριμοδοτούνται μεγάλες εταιρείες catering, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας είπε ότι ο διαγωνισμός θα είναι σε μηνιαία βάση και όχι σε ετήσια

ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ! Και άλλος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ κατά της θρησκείας

Τα θρησκευτικά κατάντησαν η ώρα του παιδιού, λέει ο Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος

«Λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης του Νίκου Φίλη με την Εκκλησία για το μάθημα των θρησκευτικών έρχεται να ρίξει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος...

Publico: Η Goldman Sachs καθοδηγούσε τον Μπαρόζο όσο ήταν επικεφαλής της Κομισιόν

O Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης μετά την πρόσληψή του από την Goldman Sachs, διατηρούσε στενές επαφές κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (2004-2014) με την αμερικανική τράπεζα, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκάλυψε σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα Publico.

Θεοδωρικάκος: Υπάρχει μεγάλη πολιτική ανατροπή υπέρ του Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας, εκτιμά ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Επίθεση με μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο

Ενταση επικράτησε για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας, με αγνώστους να επιτίθεται με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Μετά από 94 χρόνια ξανά Ορθόδοξος Μητροπολίτης στη Σμύρνη

Λαμπρή μέρα για τη Σμύρνη, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Στον ανακαινισμένο από το δήμο του ιστορικού κέντρου της τουρκικής μεγαλούπολης ναό του Αγίου Βουκόλου, στο μόνο σωσμένο από την Καταστροφή της Σμύρνης το 1922 Ορθόδοξο ναό, έγινε η ενθρόνιση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου. Του πρώτου Μητροπολίτη της Σμύρνης μετά το Χρυσόστομο που μαρτύρησε στις 14 Σεπτεμβρίου 1922 στη διάρκεια των τραγικών γεγονότων εκείνων των ημερών.

Ντόπινγκ... εις τριπλούν για τη Δεβετζή! Η ΕΟΕ το γνώριζε από το καλοκαίρι

- Αλλο ένα κρούσμα ντόπινγκ συνδέεται με την Πηγή Δεβετζή και πάλι έπειτα από επανέλεγχο!
- Βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες στην επανεξέταση του δείγματός της που ελήφθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου
- Τα δείγματα επανεξετάστηκαν λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώθηκε προφορικώς άμεσα
- «Δεν γνωρίζω τίποτα, όλα τα χειρίζεται ο δικηγόρος μου» δήλωσε στο newsit.gr η Πηγή Δεβετζή που σύμφωνα με τους κανονισμούς αναμένεται να χάσει το χάλκινο μετάλλιο του Πεκίνου

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Σε απολογία 520 γιατροί του ΕΟΠΥΥ για παραβάσεις στη συνταγογράφηση επιθεμάτων κατακλίσεων

Σαρωτικούς ελέγχους στους παρόχους του, αλλά και στους ασφαλισμένους διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τα πρώτα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά, καθώς ακόμη και σήμερα εντοπίζονται παραβατικές συμπεριφορές που ζημιώνουν τον Οργανισμό.

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο -20χρονος Τούρκος σκότωσε 5 άτομα [εικόνα]

Μετά από ανθρωποκυνηγητό σχεδόν μίας ημέρας, η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που άνοιξε πυρ στο εμπορικό κέντρο της πολιτείας της Ουάσιγκτον, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους.

Αυτό είναι το video της δολοφονίας Αφροαμερικανού που έβαλε "φωτιά" στις ΗΠΑ

Δυο video από τη στιγμή της δολοφονίας του Κιθ Λαμόντ Σκοτ έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Σάρλοτ στις ΗΠΑ. Μόνο που σε κανένα από τα δυο (ένα από κάμερα μέσα στο περιπολικό και ένα από κάμερα ενσωματωμένη στη στολή αστυνομικού) δεν δίνει απαντήσεις για το τί ακριβώς συνέβη.

Κουμουτσάκος: Ο δήθεν ανθρωπισμός της κυβέρνησης στο προσφυγικό έκρυβε επιδιώξεις πλουτισμού

Εξηγήσεις για τις «σκιές» που υπάρχουν στην διαχείριση του προσφυγικού, μετά τις καταγγελίες του πρώην γ.γ πρώτης υποδοχής Οδυσσέα Βουδούρη, θα ζητήσει η ΝΔ.