26 Σεπτεμβρίου 2016

Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο: Του έκανε στοματικό σεξ σε ρόδα λούνα παρκ

Μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, διασκέδαζαν μικρά παιδιά

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με το θράσος και την αναισθησία του ένα νεαρό ζευγάρι, που «συνελήφθη» από τον φακό ενός αυτόπτη μάρτυρα να κάνει σεξ σε ρόδα λούνα πάρκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο όπου διασκέδαζαν μικρά παιδιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπααα! Ο Παππάς δεν υπερασπίζονταν τον Καλογρίτσα επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ

Απλά ο Παππάς στη Βουλή μας εξηγούσε πόσο μεγάλης αξίας είναι τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα που ειρωνευόμασταν:

Το twitter… γλεντάει με τον Καλογρίτσα και τις τηλεοπτικές άδειες

Απ’ την ώρα που έγινε γνωστό πως αποχώρησε ο Καλογρίτσας από τη μάχη για την τηλεοπτική άδεια, στο twitter άρχισε ένα πραγματικό …γλέντι

ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! 7 ψεκασμένοι προορίζονται για διευθυντικές θέσεις στο πιθανό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Επτά στελέχη του Πάνου Καμμένου προορίζονται να διοριστούν στο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αν λάβει την άδεια, όπως προκύπτει από τον φάκελο που κατατέθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΟΣ ΑΔΩΝΙΣ! Είτε Σπίρτζης είτε Σπρίτζης το ίδιο αρδιλαμόγιολαμόγιο είναι-Αυτός είναι πίσω από το Καλογρίτσας gate

«Ο κ. Σπίρτζης που έδινε τα έργα στον Καλογρίτσα και τον δανειοδοτούσε μέσω της Τράπεζας Αττικής εμφανίζεται στη Βουλή;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Με κραυγές και χτυπήματα εδράνων επιχειρούν να αντιμετωπίσουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας τα καταιγιστικά πυρά της αντιπολίτευσης που αγγίζουν τα όρια τρολαρίσματος για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω του Υπερταμείου, τα βοσκοτόπια και την εξέλιξη στην υπόθεση Καλογρίτσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ! Προσκλητήριο Τσίπρα... ανταποκρίθηκαν Κουβέλης, Ρεπούση, Μαριλίζα και λοιπές δυνάμεις

Χαρακτήρα προσκλητηρίου σε δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς είχε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη για τον απολογισμό του έργου του στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο Παύλος Μάμαλος μας συστήνει τη σύντροφό του, Ευαγγελία

Είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και στηρίζει ο ένας τον άλλον

O Παύλος Μάμαλος έκανε περήφανη ολη την Ελλάδα όταν σήκωσε 238 κιλά στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και βγήκε πρώτος κερδίζοντας  το χρυσό μετάλλιο.

Μετά το σ@ξ με διάφορους λάθρο Βρετανίδα αλληλέγγυα στο Καλαί διάλεξε να παντρεύτει έναν Σύρο

«Τροφή» στον σάλο που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας ανώνυμος εθελοντής στην «ζούγκλα του Καλαί» αποκάλυψε ότι Βρετανίδες εθελόντριες κάνουν σεξ με τους πρόσφυγες, δίνει τώρα η συνέντευξη μιας εθελόντριας στην εφημερίδα Sunday Times

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Παραιτήθηκε μετά από απειλές και προπηλκακισμούς η πρόεδρος του συλλόγου γονέων στο σχολείο της Ημαθίας

- Μιλώντας στο newsIT.gr καταγγέλλει ότι κάποιοι πήγαν στο σχολείο για να την προπηλακίσουν επειδή... έχει διαφορετική άποψη
- Καταγγέλλει μάλιστα ότι στη συνέλευση δεχόταν απειλές τόσο η ίδια όσο και εκείνοι που είχαν διαφορετική γνώμη
- Λέει ότι η ίδια μαζί με τον άντρα της έχουν βοηθήσει πρόσφυγες και ότι η συγκεκριμένη απόφαση στο σχολείο δεν την εκφράζει
- Ακούστε όλα όσα λέει στο newsIT.gr για την παραίτησή της και για τους γονείς που... δε θέλουν προσφυγόπουλα στο σχολείο

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, ή η αριστερή δημοσιογραφία από τον Φλωράκη... στον Τσίπρα

Του Γιώργου Καραμπελιά

(Αναδημοσίευση από το "Άρδην", με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα)
Τελικώς ο “αγωνιστής” Καλογρίτσας παραιτήθηκε ώστε να δικαιολογηθούν οι αθλιότητες που διέπραξε προσφάτως η κυβέρνηση γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες κα να τις φορτώσουν σε αυτόν.

Γιατί ο Σαββίδης ΔΕΝ θα πάρει τελικά τηλεοπτική άδεια


[Τα παρακάτω είναι λογικά συμπεράσματα που γίνονται όμως σε μια χώρα παραλογισμού... οπότε τίποτα δεν αποκλείεται]

Ακόμη και ο Σαββίδης αιφνιδιάστηκε σήμερα με την απόφαση του Καλογρίτσα να ΜΗΝ βάλει τα λεφτά της πρώτης δόσης.

Οι γενικόλογες δηλώσεις του Ιβάν, «αγοράζω το Star και τον Alpha», «σε μερικές μέρες θα είμαι έτοιμος να πληρώσω την δόση κ.λ.π.» τις ακούσαμε περισσότερο ως  δηλώσεις… ψυχολογικής υποστήριξης στο υπό κατάρρευση «αγαπημένο» του καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και λιγότερο ως προθέσεις ουσίας.

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Ετοιμάζονται να δώσουν στον Καλογρίτσα έργο της ΔΕΗ 70 εκατ €

Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για να (ξανά)μπει στο παιχνίδι η εταιρεία του παρ΄ολίγον καναλάρχη- Άγνωστο αν θα αλλάξει κάτι μετά το σημερινό φιάσκο και τις αποκαλύψεις για βοσκοτόπια, δάνεια και φοροδιαφυγή

Οι δουλειές εκατομμυρίων φαίνεται πως ήταν μία ρουτίνα για τον τέως υπερθεματιστή από την ημέρα που πήρε την εξουσία στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μπουχέσας δεν τόλμησε να πάει στη Λέρο και έδωσε εντολή να μην αφήσουν βουλευτή της ΝΔ να καταθέσει στεφάνι

Αν και ήταν ο μαναδικός παρών στην εκδήλωση - Δεν παρέστη κανείς εκ των τριών βουλευτών Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση και εντυπώσεις προκαλεί η κίνηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο, μέσω του Πολεμικού Ναυτικού, είχε την ευθύνη για το τελετουργικό κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης για τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» στη Λέρο.

Ασπροβάλτα: Υποπτος τζιχαντιστής εμβόλισε περιπολικό φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ»

Ενα ιδιαίτερα περίεργο επεισόδιο έγινε στην Ασπροβάλτα με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο Γάλλο τον οποίο η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε ως ύποπτο για σχέσεις με τζιχαντιστές.

Ρεπορτάζ της Daily Mail για τους επικίνδυνα περίεργους τουρίστες στο αεροδρόμιο της Σκιάθου – ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει την απογείωση ενός αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Από ότι φαίνεται στο βίντεο, αρκετοί τουρίστες έχουν προσεγγίσει το διάδρομο τη στιγμή που ήταν έτοιμο να απογειωθεί ένα boeing 757’s.

«Κόφτης» στις συντάξεις βουλευτών και νομαρχών

Για παράδειγμα, ένας βουλευτής-μηχανικός που παίρνει σύνταξη από το Δημόσιο και το ΤΣΜΕΔΕ θα υποστεί τον «κόφτη» που ισχύει για όσους λαμβάνουν πολλαπλές συντάξεις με άθροισμα από 3.000 ευρώ και άνω - Η εισφορά υπέρ ΕΟΠΥΥ θα υπολογίζεται στο άθροισμα των συντάξεων, είτε πρόκειται για κύριες είτε για επικουρικές

Μπραντζελίνα: Η «μάχη» για τα 400 εκατ. δολάρια και τα ακίνητα

Παρόλο που τα πρώτα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την είδηση «βόμβα» για τον χωρισμό των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δεν ανέφεραν λέξη για προγαμιαίο συμβόλαιο, τελικά οι δύο σταρ του Χόλιγουντ αποδείχθηκαν πολύ πιο προνοητικοί απ' ό,τι φαντάζονταν οι δημοσιογράφοι και οι φαν τους.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Τσακαλώτος: Η ένταξη ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο μπορεί να σημαίνει ιδιωτικοποίηση

Σαν «βόμβα» έπεσε πριν από λίγο, ειδικά στους κόλπους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η ευθεία παραδοχή του υπουργού Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτου στη Βουλή πως η ένταξη ΔΕΚΟ και δημόσιων οργανισμών στο νέο Υπερταμείο μπορεί να σημαίνει και ιδιωτικοποίησή τους.

Ντομπρόφσκις: Ο λαϊκισμός Τσίπρα υπεύθυνος για τη σκληρότερη λιτότητα στην Ελλάδα

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόφσκις μιλώντας στη Ρίγα αναφορικά με την αυξανόμενη στήριξη των ευρωπαίων πολιτών σε λαϊκίστικα κόμματα, σημείωσε πως θα πρέπει να δουν όλοι το παράδειγμα της Ελλάδας η οποία το 2015 «με μια νέα κυβέρνηση ήρθε με μια λαϊκιστική στάση, ότι δεν χρειάζεται καθόλου λιτότητα, θα ξοδεύουμε όσα θέλουμε.

Η Κομισιόν ερευνά αν απειλείται η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα

Σε συνέντευξή του στο Βερολίνο ο ευρωπαίος επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ εκφράζει αμφιβολίες αναφορικά με τη διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα. Στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης του έντυπου τύπου της Γερμανίας ο ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Γκίντερ Έτινγκερ, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις πρόσφατες προτάσεις της Κομισιόν πάνω σε θέματα ψηφιοποίησης στα ΜΜΕ.

Το χιούμορ του Κακλαμάνη στον Αποστόλου για τα βοσκοτόπια της Ιθάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Χιούμορ με φόντο το βοσκοτόπι που έχει δώσει ο Καλογρίτσας ως εγγύηση για να πάρει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη βουλή.

ΝΔ: "Κοίτα ποιος μιλάει"! Παππάς: "Ονειρεύεστε αλλά... ξυπνήστε"!

[Ο στόκος που πριν 3 μέρες έλεγε ότι αποκλείστηκαν όσοι δανείζονταν με αέρα, λέει στη ΝΔ πως ονειρεύεται...]

- Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία... στα χαρακώματα για τις τηλεοπτικές άδειες!
- Στην επίθεση του Γ. Κουμουτσάκου το Μαξίμου απαντά πως η ΝΔ "εξευτελίζεται για να υπερασπιστεί τη διαπλοκή"
- Η ΝΔ επανέρχεται κατηγορεί την Κυβέρνηση για "προφάσεις και φτηνό λαϊκισμό"
- Στον... πόλεμο μπαίνει και ο Νίκος Παππάς κάνοντας λόγο για "όνειρα θερινής νυκτός"
- Αφορμή η αποχώρηση Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό
- Έτοιμος να βάλει τα χρήματα ο πρώτος επιλαχών υπερθεματιστής, Ιβάν Σαββίδης

Θεσσαλονίκη: Mε νταούλια απάντησαν στον Σπίρτζη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ [εικόνες & βίντεο]

Στα γραφεία του ΟΑΣΘ βρίσκονται οι εργαζόμενοι του οργανισμού πραγματοποιώντας διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

ΜΙΑΟΥ! ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Φίλης: Βάζω στην άκρη το θέμα με το μάθημα των Θρησκευτικών

Οπισθοχώρηση για το μάθημα των Θρησκευτικών σάλπισε ο υπ. Παιδείας Νίκος Φίλης μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις από την Εκκλησία.

Σχεδόν 24 ώρες μετά την δήλωσή του ότι θα επιμείνει καθώς έχει την στήριξη του Πρωθυπουργού, ο Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στον Real fm εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός:

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΑΦΟΥ! Αποκεφάλισαν την προτομή της ηρωίδας Λέλας Καραγιάννη στην πλατεία Τοσίτσα [εικόνες]

Αγνωστοι βανδάλισαν την μαρμάρινη προτομή της Λέλας Καραγιάννη επί της οδού Τοσίτσα.

Τη θέαμα αντίκρισαν Δευτέρα πρωί τα συνεργεία του Δήμου της Αθήνας που ήρθαν αντιμέτωπα με τον αποκεφαλισμό της προτομής.

«Φίμωτρο» σε Φίλη από Μαξίμου - Δεν είναι της ώρας...


Καλά αυτός ο καραγκιόζης χθες δεν έλεγε πως έχει την κάλυψη του Μαξίμου;

Έμμεση αποδοκιμασία του υπουργού Παιδείας από κυβερνητικές πηγές - «Είναι άγονο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα» τονίζουν κυβερνητικές πηγές μετά τις δηλώσεις Φίλη για το ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο της Κατοχής

ΝΔ: Αδιανόητο να πάρει άδεια ο Σαββίδης-Η κυβέρνηση να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία με τις άδειες

«Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα. Είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΚΛΑΨΟΜΟ@ΝΗΣ! Σπίρτζης: Μόνο ο Ιησούς Χριστός θα αγόραζε υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να πωληθούν οι υπερχρεωμένες δημόσιες επιχειρήσεις που εντάσσονται στο υπερταμείο εξήγησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές της Βουλής.

Όταν το ΠΑΣΟΚ μοίραζε μπριζόλες. Η μικρή Ηλιάνα και η έκθεση δημοτικού που έγινε viral

[Πιθανώς -κρίνοντας από το βαθμό "Άριστα 10"- η έκθεση να είναι μαϊμού, αλλά βγάζει τρελό γέλιο]

Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Και σίγουρα, έχουν τον καλύτερο τρόπο για να σχολιάζουν την πολιτική όπως την αντιλαμβάνονται στην καθημερινή τους ζωή (Pic)

Σπίτι των κοσμοναυτών η Κρήτη

Μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του διάσημου Ρώσου κοσμοναύτη Γιούρι Μαλέντσενκο, ακόμη δύο Ρώσοι κοσμοναύτες αναμένεται να φιλοξενηθούν το προσεχές διάστημα στο πολυτελές ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Η αλληλογραφία του Ελγιν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα συνεχίσω να πριονίζω τα ανάγλυφα»

«Θα συνεχίσω τις ανασκαφές με την πιο μεγάλη θέρμη στο Ναό της Αθηνάς και θα συνεχίσω να πριονίζω τα ανάγλυφα» έγραφε στην αλληλογραφία του με τον Ελγιν ο βοηθός του.

«Είναι μία εργασία που απαιτεί χρόνο- Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να έχουμε το σύνολο της Πανδρόσου εγώ δεν απελπίζομαι για μία από τις Καρυάτιδες».

Το ρομπότ που μιλάει και χορεύει ποντιακά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ρομπότ, το οποίο μιλάει και χορεύει ποντιακά, κατασκεύασε το εργαστήριο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η γραμματέας του Αλέξη Τσίπρα σε ειδικό γραφείο στις Βρυξέλλες

Αλλαγή φρουράς στο Γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής των Ελλήνων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για θέση πολύ σημαντική, καθώς ο κάτοχός της βοηθάει καθοριστικά τους βουλευτές αλλά και τους ευρωβουλευτές στο έργο τους, όμως ταυτόχρονα και επίζηλη, λόγω του ότι όποιος την κατέχει έχει μια επιπλέον σημαντική αμοιβή, που στην εποχή της λιτότητας πολλοί θα ζήλευαν.

Τρελό γέλιο και «πόλεμος» ΕΡΤ – ΣΚΑΪ στον αέρα! Δείτε πώς πέρασαν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας. Την ώρα των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες, οι «Αταίριαστοι» συνδέθηκαν με την ΕΡΤ -και το ανέφεραν "να συνδεθούμε τώρα με την ΕΡΤ"- και μετέδιδαν απευθείας τα όσα έλεγε ο επιχειρηματίας… πριν από λίγο!

Κόντρα Ασημακοπούλου – Καφαντάρη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου και της Χαράς Καφαντάρη.

Κι άλλο ταμείο (εκτός του ΤΣΜΕΔΕ) φύτεψε τα λεφτά του στην Αττικής κατόπιν υπόδειξης της κυβέρνησης

Όλοι πλέον ξέρουν ότι το ταμείο των μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ έχασε τα λεφτά του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Λιγότεροι γνωρίζουν ότι και οι τραπεζοϋπάλληλοι “την πάτησαν”. Και μάλιστα, με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση της κυβέρνησης, που χρειαζόταν απελπισμένα τα αποθεματικά του ταμείου τους ΤΑΠΙΛΤΑΤ για να μην πέσει έξω η τράπεζα.

Βίντεο: Διαιτητής και ποδοσφαιριστής «τις έπαιξαν» για μία κόκκινη κάρτα!

Τρομερά σκηνικά σε αγώνα ποδοσφαίρου της Ζιμπάμπουε, με τον ρέφερι ν' αποβάλλει ποδοσφαιριστή, τον τελευταίο ν' απαντά με μπουνιές και τους δυο τους ν' αρχίζουν το ξύλο

O Χατζηδάκης για τις τηλεοπτικές άδειες: Δούλεψαν τον κόσμο

Στις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Τζιτζικώστας: «Πρακτικές Ερντογάν» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Με τις πρακτικές του Ερντογάν παραλλήλισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας την απόφαση της κυβέρνησης να διορίσει γραμματείς σε Περιφέρειες και Δήμους.

AKYΡΟΣ ο διαγωνισμός, αφού υπάρχει καταφανής αλλοίωση των προσφορών!

Είναι βέβαιο πως μετά το κυβερνητικό φιάσκο με τον Καλογρίτσα, τινάσσεται πλέον στον αέρα ολόκληρος ο διαγωνισμός για τις άδειες, αφού έχουμε δύο περιπτώσεις εμφανούς και αποδεδειγμένης ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ των προσφορών.

Πολύ large το Μαξίμου: 3 μέρες προθεσμία ζήτησε ο Σαββίδης... 15 έδωσαν

Ολοκληρώθηκε η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων σχολείων στην Αλεξάνδρεια για την απόφαση της ΣΓ να μη δεχθούν παιδιά λάθρο

Όχι μόνο δεν δέχονται παιδιά λάθρο αλλά το δηλώνουν και στην κάμερα κι ας αφρίζουν οι αριστεροί

Όπως έγινε γνωστό, σε συνέλευση του Συλλόγου Γονέων των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Αλεξάνδρειας, αποφασίστηκε η άρνηση της υποδοχής προσφύγων μαθητών στα σχολεία.

Δε θα προλάβει την παρέλαση ο Μπέντο...

Τον Βίκτορ τον έκραξαν στην πρώτη στραβή αλλά φαίνεται πως στην περίπτωση του Πορτογάλου υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στις λάθος επιλογές του...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΚΛΑΜΑ! Παππάς πήρε σπίτι του άστεγο αλκοολικό και αυτός του πήδηξε τη γυναίκα

Ενας εφημέριος στην Αγγλία έκανε το καλό και του βγήκε σε κακό. Πήρε σπίτι του έναν άστεγο αλκοολικό και αυτός ενεπλάκη σε ερωτική σχέση με την επί 29 χρόνια σύζυγό του.

Ο Ivan Mascarenhas, 49 ετών, μετακόμισε στο σπίτι του Matthew και της Sandra Taylor στο Northamptonshire, αφότου άρχισε να πίνει ξανά και η γυναίκα του τον πέταξε έξω από το σπίτι τους.

Η γκάφα εκφωνήτριας ειδήσεων του Epsilon: Έβρισε τον σκηνοθέτη στον «αέρα»

Τα «γαλλικά» της εκφωνήτριας του δελτίου ειδήσεων στον σκηνοθέτη

Την ψυχραιμία της έχασε εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων του Epsilon, επειδή δεν είχε ότο-κιου, όσο παρουσιάζε τις ειδήσεις της ημέρας.  Μάλιστα έβρισε τον σκηνοθέτη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν στον «αέρα».

ΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΣ ΑΔΕΙΑ; Καμμένος: Αποδείξαμε ότι οι «δήθεν» κολλητοί κόβονται

Αντί να ρίξεις κανα μπινελίκι στο Στουρνάρα, να γελάσουμε, που σας χάλασε τη μπίζνα μας λες παπαριές....

«Η κυβέρνηση απέδειξε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε οι δήθεν "κολλητοί" κόβονται και οι "μη κολλητοί" με το σπαθί τους περνάν 255 έκατ. ευρώ ταμείο»

Γκλέτσος: Μετάνιωσα που η δήλωσή μου για το ψάρι δεν πήρε την έκταση που θα ήθελα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο για το αν μετάνιωσε για την δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Διερεύνηση των καταγγελιών Βουδούρη για «σκιές» στο προσφυγικό ζητά η ΝΔ

«Σταράτες» εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες το απερχόμενου Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, Οδυσσέα Βουδούρη, περί «σκιών» στη διαχείριση το προσφυγικού ζητά από την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ; Χάνεται το στοίχημα του τουρισμού -346 εκατ. ευρώ έσοδα λιγότερα

Τον κίνδυνο να χαθεί το στοίχημα του τουρισμού και τα έσοδα να κλείσουν σε επίπεδα σημαντικά χαμηλότερων των προσδοκόμενων παρά την αύξηση των τουριστών επισημαίνει ο ΣΕΤΕ.

«Το ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται, ψάχνουν τον νέο Καλογρίτσα»

«Ο διαγωνισμός πλέον είναι όλος παρελθόν! Ας μήν κοροιδευόμαστε μεταξύ μας» έγραψε στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την αποχώρηση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από το διαγωνισμό.