27 Σεπτεμβρίου 2016

Βγήκαν από το αυτοκίνητο για να κάνουν σεξ στο δρόμο [Βίντεο]

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι περαστικοί από πολυσύχναστο δρόμο του Ρίο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι περαστικοί από πολυσύχναστο δρόμο του Ρίο, αντικρίζοντας ένα ασυγκράτητο ζευγάρι να κάνει σεξ ολόγυμνο στη μέση του δρόμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο επικό σαρδάμ Τσακαλώτου


Νέο σαρδάμ έκανε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Όπως ήταν φυσικό, το λεκτικό λάθος του υπουργού Οικονομικών εντόπισαν οι υπόλοιποι βουλευτές και το σχολίασαν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Βουλή: Τελικά μάθαμε αν ο Σκουρολιάκος ρούφηξε την πο@τσα του Ψαριανού;

Φωνές και απίστευτες ύβρεις με αφορμή τα φυλλάδια που πέταξαν πρώην βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτοφανής διάλογος συνέβη πριν από λίγο στους διαδρόμους της Βουλής, με ύβρεις και φωνές μεταξύ του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου και του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού.

Ο βουλευτής με την Porsche μιλούσε στο κινητό από το βήμα της Βουλής!

Σε γέλια, χειροκροτήματα και ιαχές ξέσπασαν οι βουλευτές όταν ο Θανάσης Καβαδέλλας, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, έφτασε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο

Ιβάν Σαββίδης: Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση

"Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση", δήλωσε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Μεγαλοπρεπές “άδειασμα” Τσίπρα σε Σκουρλέτη για τη Socar! Ο Πρωθυπουργός κλείνει τη συμφωνία με... νέο υπουργό, μετά τον ανασχηματισμό

- Ραγδαίες οι εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης
- Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση της εταιρείας Socar, για την εξαγορά του ΔΕΣΦΑ
- Η εγγυητική επιστολή της εταιρείας παρατείνεται για ένα μήνα

«Αγγίζουν» τα 100 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα!

91,5 δισ. ευρώ χρωστούν 4.030.910 φορολογούμενοι - 79.247 κατασχέσεις στο πρώτο οκτάμηνο του 2016 - Απλήρωτοι 1,368 δισ. «τρέχοντες» φόροι, ενώ πληρώθηκαν 214 εκατ. για τα παλαιά χρέη στην εφορία

Πρετεντέρης: Συναινέσεις α λα καρτ δεν υπάρχουν

Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Γελάει ο Βρούτσης με τον Τσιρώνη και το «φαινόμενο του ψευτοαντάρτη»

«Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε για πρώτη φορά, μετά τους ψευτοαγανακτισμένους, το φαινόμενο του ψευτοαντάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, για το νερό.

Εκπαιδευτικοί προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά του Νίκου Φίλη

Τα πυρά των εκπαιδευτικών (μετά τα πυρά της Εκκλησίας) δέχεται ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, καθώς η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και 300 και πλέον αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Χαμός στη Βουλή: Σύντροφοι του Λαφαζάνη πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα» έγραφε το φυλλάδιο που πέταξε ο Στάθης Λεουτσάκος της Λαϊκής Ενότητας με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου

Η ΝΔ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΒΑΒΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΡΟΜΠΑ βουλευτής ΝΔ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη

[Το ότι έβαλαν τον Αναστασιάδη να αυτοδιαψευστεί δείχνει ότι η ΝΔ βρίσκεται σε πόλεμο με τον Σαββίδη -όχι άδικα μετά τις μπαρούφες που είπε για λαγούς κ.λπ. (βέβαια από την πλευρά του ο Σαββίδης καλά κάνει αφού ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τον Σαμαρπά τον εξυπηρέτησε και πλήρωσε 11 εκ ξεχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ ενώ ο Σαμαράς τον κορόϊδευε)- αλλά όχι με τον βουτηγμένο στο βούρκο Μαρινάκη που της κάνει σκληρότερο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ πόλεμο μέσω του κοντού με τα τακούνια, Κουρτάκη, που θα γίνει και καναλάρχης... τον οποίο δε χάνει ευκαιρία να γλύφεί όλη η ηγετική ομάδα που όπως ορθώς είπε το όνομα του Σαββίδη δεν τολμάει να πει το όνομα Μαρινάκη]

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τσακαλώτος: Βάλαμε τις ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο, για να σταματήσει το «ρουσφέτι»

«Είναι ένας συμβιβασμός» τόνισε, «που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ»-Δένδιας: Υπό επιτροπεία το σύνολο της χώρας

Για να σταματήσει το «ρουσφέτι» μεταφέρθηκαν οι ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο, ισχυρίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το βήμα της Βουλής, επιχειρώντας να δικαιολογήσει εκ νέου γιατί το Δημόσιο παραχωρεί τα ποσοστά του στο νέο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.

ΖΩΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ... "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Απήγαγαν 16χρονο και τον βίαζαν στο κέντρο της Αθήνας

Σοκ προκαλεί η είδηση της απαγωγής ενός 16χρονου από το κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα είχε πέσει θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από έναν 27χρονο Πακιστανικής υπηκοότητας.

Απίστευτες καταγγελίες για τις διοικήσεις της Αττικής: «Παρά τις συστάσεις, τα μέλη της διοίκησης δεν συμμορφώνονταν-Δεν καταλάβαιναν τι ερχόταν και τι υπέγραφαν»

Για συστηματική παραβίαση των ορθών τραπεζικών πρακτικών και αδιαφορία των αυστηρών συστάσεων των εποπτικών μηχανισμών κατηγόρησε τις προηγούμενες διοικήσεις της Τράπεζας Αττικής η κυρία Σίσσυ Παπαγιαννίδου, διευθύντρια εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, καταθέτοντας στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων.

Ελβετία: Με μία ψήφο διαφορά εγκρίθηκε σε πρώτη φάση η απαγόρευση της μπούρκας

Το μέτρο για απαγόρευση σε όλη την Ελβετία, το οποίο πέρασε στην Κάτω Βουλή, θα πάει στην Άνω Βουλή, η αρμόδια επιτροπή της οποίας όμως είχε εκφραστεί προ μηνός αρνητικά με 10 ψήφους έναντι 2

Βίντεο: Ιταλίδα πρώην πολιτικός εγκατέλειψε τον Ρέντσι για να γίνει… πορν@στάρ

«Εγώ είμαι η Μαλένα από την Απουλία», λέει η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο - Εγκατέλειψε την πολιτική καριέρα της για να «εκφράσει την ερωτική της πλευρά»

Από την πολιτική στο π@ρνό: Αυτή ήταν η στροφή στην καριέρα της Φιλομένα Μαστρομαρίνο, η οποία από το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι «βυθίστηκε» στην αγκαλιά του «μαέστρου» του ερωτικού κινηματογράφου, Ρόκο Σιφρέντι.

Έγινε viral: Φαρσέρ λέει ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για ακουστικά του iPhone 7 και κέρδισε 10 εκατ. views

Παρά το εξωπραγματικό της πρότασής του, υπάρχουν αρκετοί που το προσπάθησαν

Όταν πρόκειται για το iPhone οι πιστοί οπαδοί του έχουν αποδείξει ότι θα κάνουν τα πάντα είτε για να το αποκτήσουν είτε για να το βελτιώσουν.

Μωυσής Κατούμπι: Ο «Έλληνας» επόμενος πρόεδρος του Κονγκό

Ο Economist, το BBC, το CNN, όλα τα μεγάλα διεθνή δυτικά δίκτυα ενημέρωσης τον θεωρούν ως την επόμενη μεγάλη αφρικανική προσωπικότητα. Τα εγκυρότερα παγκόσμια media τον αποκάλεσαν ως τον «μεταρρυθμιστή – businessman Νέλσον Μαντέλα του 21ου αιώνα». Δύο εκατομμύρια Κονγκολέζοι διαδήλωσαν υπέρ του όταν το καθεστώς επιδίωξε να τον φυλακίσει.

To... γυμνό βίντεο της Katy Perry για τις Αμερικάνικες εκλογές

Η pop star προτρέπει τη νεολαία να πάνε στις κάλπες όπως αυτοί θέλουν και να ψηφίσουν... Hillary

Η Katy Perry, δίνει το δικό της μήνυμα προς τους νεαρούς Αμερικανούς, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές με ένα χιουμοριστικό και.... γυμνό βίντεο. Στις 8 Νοεμβρίου ο λαός των Η.Π.Α. θα εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο, με τη μάχη ανάμεσα σε Doland Trump και Hillary Clinton να έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Αερομαχίες στο Αιγαίο -Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 μεταξύ Λέσβου και Χίου

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Τριάντα λεπτά μετά τις 14:00 τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 μπήκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο και έκαναν υπεπτήσεις πάνω από τη νήσο Ανθρωποφάγοι.

DW: Ο τούρκος υπουργός Νεολαίας θυμίζει βαρόνο ναρκωτικών ή οπλαρχηγό

H DW πήρε κατά πάσα πιθανότητα την πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη της χρονιάς και δεν μπορεί να την μεταδώσει, είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη με τον γενικό διευθυντή του γερμανού σταθμού Πέτερ Λίμπουργκ ο δημοσιογράφος της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Γελάει όλη η χώρα με τη νομοτεχνική για να ψηφίσουν Τσιρώνης-Δημαράς: Πώληση του νερού μόνο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση που κάνει λόγο για «γελοιότητα» και «κοροϊδία» της κυβέρνησης, καλώντας την να πάρει πίσω τη νομοτεχνική βελτίωση στην οποία προχώρησε προς ικανοποίηση των «διαφωνούντων» βουλευτών του προερχόμενων από τους Οικολόγους Πράσινους.

ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΑ! ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ! Σπίρτζης: To ΠΑΣΟΚ του σήμερα με το ΠΑΣΟΚ του χθες δεν έχουν καμία σχέση

Για δεύτερη μέρα σήμερα υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση του Χρήστου Σπίρτζη με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΜΕ! Βίντεο: Βρετανός ζωγράφος δημιουργεί με το... πέος του!

Άναυδοι έμειναν το πρωί της Δευτέρας οι παρουσιαστές αλλά και οι τηλεθεατές της βρετανικής πρωινής εκπομπής This Morning, καθώς ο καλεσμένος που κάθισε στον καναπέ για να δώσει συνέντευξη στον Phillip Schofield και στην Holly Willoughby ήταν «ιδιαίτερος».

ΒΙΝΤΕΟ-Βεντέτα Καμμένου με τα Σώματα Ασφαλείας - Σκληρή απάντηση των Ομοσπονδιών


Βεντέτα φαίνεται να άνοιξε μεταξύ Πάνου Καμμένου και των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά την ένστολη διαδήλωση αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα το πρωί.

Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας διαδήλωσαν στην πορτα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σήμερα το πρωί.

Κάθειρξη 23 ετών στον πρώην υπάλληλο της ΕΡΤ3 για την αποπλάνηση της 9χρονης

Ποινή κάθειρξης 23 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος του 57χρονου πρώην υπαλλήλου της ΕΡΤ3, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για αποπλάνηση ενός 9χρονου κοριτσιού.

Μεξικανικά ΜΜΕ: Η Ελληνίδα μοντέλο με την οποία απάτησε τη σύντροφό του ο Πουλίδο [εικόνες]

Μοντέλο από την Ελλάδα ήταν τελικά η αιτία του χωρισμού του Άλαν Πουλίδο με την σύντροφο του Ιλεάνα Σάλας, σύμφωνα με ΜΜΕ από το Μεξικό.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν λίγους μήνες, αλλά χώρισε επεισοδιακά, με την Σάλας να δηλώνει σίγουρη για τις απιστίες του Μεξικανού πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Η απίθανη συνομιλία του Δημήτρη Μάρδα στο Facebook με Σύρο επενδυτή... που ήταν Έλληνας!

Ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης θέλησε να κάνει φάρσα στον υφυπουργό Εξωτερικών, εμφανιζόμενος ως «κ. Mohsen Abdullah from Syria» - Δείτε τι έγινε, όταν εκείνος «τσίμπησε» και του απάντησε και μάλιστα γράφοντας το messenger σαν  messAnger!

Άγριο ξύλο Άδωνι σε Σπίρτζη-Σκουρλέτη-Τρέμοντας του απάντησε ο κουμπάρος του Καλογρίτσα-ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πάνος Σκουρλέτης στη βουλή. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον υπουργό Περιβάλλοντος ότι  κάνει τα πάντα για "την καρέκλα".

Viral: Πετάει το κολατσιό του άντρα της από τον 7ο όροφο... μέσα στην οροφή του αμαξιού [βίντεο]

Όλοι ξέρουμε πως είναι να ξεπαρκάρουμε το αυτοκίνητό μας και να συνειδητοποιούμε πως έχουμε ξεχάσει κάτι, όπως το φαγητό, το κινητό και διάφορα έγγραφα για το γραφείο. Έτσι μία γυναίκα από την Νότιο Κορέα βρήκε τον τρόπο για να μην πηγαινοέρχεται ο άντρας της κάθε φορά που ξεχνάει κάτι.

Βίντεο: Δείτε τι συνέβη όταν χαμπουργκεράδικο στη Σαουδική Αραβία πρόσφερε δωρεάν μπέργκερ

Μικροί και μεγάλοι όρμησαν σαν τις... ακρίδες για να εξασφαλίσουν ένα μπέργκερ

Χαμός επικράτησε στα καταστήματα της αλυσίδας fast food Kudu στη Σαουδική Αραβία όταν ανακοίνωσε την προσφορά της για ένα δωρεάν μπέργκερ σε κάθε πελάτη.

Μυστική δημοσκόπηση » κόλαφος» για την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση που παρήγγειλε γνωστός επιχειρηματίας δείχνει σε μεγάλο βαθμό την απογοήτευση που νιώθουν οι πολίτες όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά συνολικά για το πολιτικό σύστημα.

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ! Κομισιόν: Πολύ νωρίς για να σχολιάσουμε ποιες ΔΕΚΟ θα πουληθούν

Πριν στελεχωθεί το Δ.Σ. του υπερταμείου δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε για το ποιες εταιρείες θα ιδιωτικοποιηθούν,  ανέφερε η εκπρόσωπος της Κομισιόν ανακοινώνοντας ότι εγκρίθηκαν τα πρόσωπα που πρότεινε η κυβέρνηση για το Εποπτικό Συμβούλιο του Ταμείου.

Βουλευτής ΝΔ: Θετικό να πάρει κανάλι ο Σαββίδης

«Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδη», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης κόντρα στην ΥΠΟΠΤΗ (αφού ζητάει πχ. αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες στον Σαββίδη -και σωστά κάνει- αλλά αφήνει απέξω τον Μαρινάκη, τον εργοδότη του ενορχηστρωτή του ναρκοπλοίου) κεντρική γραμμή του κόμματός του που κατακεραυνώνει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδια έξω από το Εφετείο μεταξύ καφέ και κόκκινων φασιστών

Με επεισόδιο εκτός της δικαστικής αίθουσας ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με μάρτυρες, στέλεχος της Χρυσής Αυγής που ανήκε στο περιβάλλον του Νίκου Μιχαλολιακου με δυο ακόμη μέλη της οργάνωσης θέλησαν να μπουν στο δικαστήριο από την είσοδο που μπαίνουν οι δικηγόροι που παρίστανται στην υποθεση.

ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ TWITTER Η ΚΟΤΑ! Καμμένος σε αστυνομικούς: Εμείς παλεύουμε και για εσάς -Δεν θέλετε, καλό δρόμο

Επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη 27/9, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος.

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Κατρούγκαλος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτες-Τι απαντά για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας

Ως ψεύτες κατηγόρησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο που αφορά την εκταμίευση δόσης 2,8 δισ. ευρώ.

Θάσος: Επιστολή του δημάρχου στον υπουργό Παιδείας για τα μεγάλα κενά σε διδακτικό προσωπικό

Την κάλυψη των κενών διδακτικών θέσεων στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στη Θάσο, λόγω άρνησης ή και αδυναμίας των εκπαιδευτικών να αποδεχτούν την τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες του νησιού, ζητάει μετ’ επιτάσεως ο δήμαρχος του νησιωτικού δήμου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, με επιστολή του προς τον υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη.

Ούτε μια ώρα δεν κράτησε το αντάρτικο της πο@τσας και το Μαξίμου ανακοίνωσε πως όλα τα γίδια θα ψηφίσουν

Μετά από κυβερνητική παρέμβαση, ο Γιάννης Τσιρώνης και ο Γιώργος Δημαράς αποφάσισαν να υπερψηφίσουν το άρθρο που αφορά στην ιδιωτικοποίηση των εταιριών ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.

Ο έντονος διάλογος Τσακαλώτου- Βενιζέλου για τις ΔΕΚΟ και το υπερταμείο - ΒΙΝΤΕΟ

Έναν έντονο διάλογο είχαν στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις ΔΕΚΟ που μεταβιβάζονται στο υπερταμείο.

ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Και μειωμένα έσοδα και μικρότερο πλεόνασμα στο 8μηνο παρά τη φοροκαταιγίδα

«Ψαλίδισαν» τις επιστροφές φόρων για να εμφανίσουν αύξηση καθαρών εσόδων τον Αύγουστο

Έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.040 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1.104 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015 και στόχου του Προϋπολογισμού 2016 για έλλειμμα 3.880 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

«Σοβαρές δυσλειτουργίες» στην Τράπεζα Αττικής είχε διαπιστώσει η ΤτΕ

Για σοβαρές δυσλειτουργίες σε πολλά επίπεδα στην διοικητική λειτουργία της Τράπεζας Αττικής, έκανε λόγο η Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου, διευθύντρια εποπτείας πιστωτικού συστήματος στην Τράπεζα της Ελλάδος, μιλώντας ενώπιον των μελών της εξεταστικής επιτροπής που είναι επιφορτισμένη με τη διερεύνηση των δανείων των πολιτικών κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το σχέδιο της ΝΔ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Τις προτάσεις της ΝΔ για την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και την αύξηση του πλαστικού χρήματος, παρουσίασαν σήμερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, ο συντονιστής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπεύθυνος Φορολογικής Πολιτικής, Απόστολος Βεζυρόπουλος.

Σπίρτζης: Εγώ είμαι κολλητός με τον "άγγελο" γιο Καλογρίτσα, όχι με το λαμόγιο τον γέρο

"Οι καταγγελίες αφορούν στον πατέρα όχι τον γιο" είπε ο γίγαντας για τους δύο που πούλαγαν μετοχές ο ένας στον άλλο για να εμφανίζουν χρήματα στο πόθεν έσχες

Οι καταγγελίες αφορούν στον πατέρα Καλογρίτσα, όχι στον γιο του, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης,μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: «Καλογρίτσα είσαι ''τρέλα'', με του Σπίρτζη τη φανέλα»

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω είναι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μάλιστα σήμερα τα συνθήματά τους ήταν εμπνευσμένα για τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Κούλογλου: Ο Καλογρίτσας είχε συμφωνήσει με μέλη της κυβέρνησης αλλά δεν αποδείχθηκε τόσο ισχυρή

Υποστήριξε, επίσης, ότι «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης»

Ως φυσικό χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου το να έχει η κυβέρνηση κάποια φιλικά ΜΜΕ.

ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! 31 Συριζαίοι ρωτάνε «πότε θα αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα για ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ»

5 Μαΐ 2015

Ερώτηση με θέμα την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας σχετικά με την επαναφορά μετοχών της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και ΕΥΑΘ Α.Ε. από την ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. κατέθεσαν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με ποιον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Νίκος Παππάς;

Η συνάντηση έγινε μακριά από κάμερες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Το ραντεβού των δύο ανδρών αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νίκος Παππας και ο...

«Ναυμαχία» στη Βενετία -Άπλυτοι επιτέθηκαν σε κρουαζιερόπλοια [βίντεο]

Εκατοντάδες Βενετοί ΑΠΛΥΤΟΙ συμμετείχαν στη θαλάσσια διαδήλωση κατά των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων μιας και οι τουρίστες τους χαλάνε τη ρέκλα και η πόλη διατηρείται καθαρή ενώ οι ίδιοι δεν μπορούνε να πίνουν μπύρες καθισμένοι στα πεζοδρόμια ας πούμε. 

Οργισμένοι Βενετσιάνοι ΑΠΛΥΤΟΙ σε βάρκες διαμαρτυρήθηκαν κατά της αύξησης του μαζικού τουρισμού στην πόλη τους, πετώντας φωτοβολίδες και φωνάζοντας συνθήματα.

Στο Μαξίμου η Socar για την ιδιωτικοποίηση ΔΕΣΦΑ -Κρίσιμες οι διαπραγματεύσεις

Ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Αζέρων και Σκουρλέτη για το θέμα του ΔΕΣΦΑ καλείται να παίξει το Μαξίμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Socar με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας Ροβνάγκ Αμπνουλάγιεφ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.