02 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Μνημείο αμορφωσιάς η ανακοίνωση Κοτζιά στα αγγλικά... την άλλαξαν και έχει πάλι λάθη!

Όταν γράφουν Καρανίκες και διάφορα αμόρφωτα κομματόσκυλα τις ανακοινώσεις σου αυτά παθαίνεις...
Ακόμα κι εγώ που είμαι των γερμανικών και δεν διδάχθηκα ποτέ αγγλικά βρήκα 5 συντακτικά λάθη (εκτός του γελοίου "μάλωναν για ξένο αχυρώνα")... ειδικά με τις προθέσεις είναι προφανές ότι έχουν ένα θέμα οι άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ:

Δείτε το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε η Χίλαρι σε δωρεές για την εκστρατεία της

Τα ποσά αυξάνονται όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών - Ένας ιδιώτης δεν μπορεί να προσφέρει παρά το ανώτερο 2.700 δολάρια σε έναν υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

95% OXI σε λάθρο από τους Ούγγρους αλλά μάλλον άκυρο το δημοψήφισμα

Ωστόσο δεν επιτεύχθηκε το μίνιμουμ συμμετοχής, δηλαδή το 50%, με αποτέλεσμα το δημοψήφισμα να κινδυνεύει να ακυρωθεί - Ελαττώνονται οι  δυνατότητες του Όρμπαν να ασκήσει πιέσεις στις Βρυξέλλες

ΦΩΤΟ-Η επικότερη διαφήμιση αφαίρεσης τατουάζ

"Το μετάνιωσες ε;;;
Όλα τα λάθη μπορούμε να τα σβήσουμε για εσάς!!!
Thirio Tattoo Removal με το καλύτερο laser παγκοσμίως, έχουμε αποδεδειγμενα τα καλύτερα αποτελέσματα από τον καθένα!" γράφει στο Facebook το Thirio tattoo removal και δημοσιεύει τη διαδικασία αφαίρεσης του παρακάτω τατουάζ:

Που να βρισκόταν άραγε ο Φίλης όταν έγινε το Πολυτεχνείο;

Δεν φαίνεται να συγκινήθηκε ο Νίκος Φίλης από την ομολογία Κουτσούμπα, ότι ο παππούς του και πολλοί άλλοι παπάδες συμμετείχαν στην Εθνική Αντίσταση.

Το ράσο για τον Φίλη είναι αντιδραστικό ακόμα και όταν πρωτοστατεί στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"-Θεσσαλονίκη: Τρεις λάθρο ασέλγησαν σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, έχουν γίνει επτά-οκτώ προσαγωγές αλλοδαπών, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες - Εάν βρίσκονται μεταξύ των προσαχθέντων, θα κατηγορηθούν για βιασμό

Θα ανοίξει ο Δραγασάκης την πόρτα στον… παλιόφιλο Κουλούρη;

Το προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα στην κεντροαριστερά αναζωπύρωσε τη σεναριολογία για πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να μεταπηδήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΕΒ απαντά στην Λουμπούτιν: Είναι γνωστή η διαδρομή σου

Ο ΣΕΒ τσακώνεται και απαξιώνει την αρμόδια υπουργό... άλλο ένα δείγμα του πόσο φανταστικά τα πάει η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών...

Αιχμηρή απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η υφυπουργός Οικονομίας Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε απόψε ο ΣΕΒ.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η επίθεση της υφυπουργού Οικονομίας στον ΣΕΒ και τον πρόεδρό του είναι εκτός από υβριστική και απολύτως αβάσιμη».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει κομματική προπαγάνδα, αλλά είναι δικαίωμά του»

«Όποιος δεν θέλει να τον βλέπει, ας μην τον βλέπει».

Ο Γιάννης Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο, υποστηρίζοντας ότι δεν κάνει σάτιρα, αλλά κομματική προπαγάνδα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΤ, ξύλο ΣΥΡΙΖΑϊκο, κράξιμο αλλά και οργανωμένοι κλακαδόροι για τον Τσίπρα

«Τελεσίδικη η καταδίκη του φασισμού στη συνείδησή μας» είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκδήλωση του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης, στο Σκοπευτήριο - Λαϊκή Ενότητα και αριστερές οργανώσεις πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, που έκαναν και χρήση χημικών

Ποιος είναι αλήθεια ο Ιβάν και που βρήκε τα λεφτά

Ηταν έντονα δραστήριο το φετινό καλοκαίρι για τον Ιβάν Σαββίδη. Μα κυρίως ήταν χαλαρό, χαρούμενο και μάλλον τυχερό. Ο Ιβάν, Ιωάννης πλέον, όπως αποδέχθηκε ο Δήμος Θέρμης να ονομάζεται ύστερα από πολλές προσπάθειες πολιτογράφησής του ως Ελληνα πολίτη-, για πρώτη φορά φέτος τον Δεκαπενταύγουστο δεν παραβρέθηκε στη θεία λειτουργία της Παναγίας Σουμελά στο κατάφυτο όρος Μελά της Τραπεζούντας.

Ο Σόιμπλε τάσσεται υπέρ ενός "γερμανικού Ισλάμ"

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπελ, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το αντικείμενο του, την οικονομία, προέτρεψε σήμερα τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να αναπτύξουν ένα «γερμανικό Ισλάμ» που θα βασίζεται στον φιλελευθερισμό και την ανεκτικότητα επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι οι ροές ανθρώπων που αναζητούν καταφύγιο, πολλοί εκ των οποίων μουσουλμάνοι, αποτελούν μια πρόκληση για την γερμανική κοινωνία.

Σόου του Τραμπ με μιμήσεις για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον [vid]

Όχι μόνο ειρωνεύτηκε την Χίλαρι Κλίντον, για την κατάσταση της υγείας της, αλλά προσπάθησε να αναπαραστήσει και τις κινήσεις της, στο περίφημο βίντεο μπροστά από το αυτοκίνητό της.

Το Μαξίμου εκλιπαρεί τον Βαρδή Βαρδινογιάννη να συνεργαστεί με τον Σαββίδη

Στο Μαξίμου θεωρούν βέβαιο ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα συνεχίσει τις επιθέσεις του προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να αποδειχθεί και αυτός «τοξικός», σαν τον Καλογρίτσα, δίνοντας τροφή για συνέχιση της σκανδαλολογίας.

Πρετεντέρης: Ώρα να φεύγουμε σύντροφοι;

Σύντροφοι, όσο μένετε στην εξουσία κάνετε κακό στην χώρα αλλά επειδή αυτό το έχετε γραμμένο στα παπάρια σας ο Πρετεντέρης επισημαίνει ότι κάνετε και κακό στον ίδιο σας το κόμμα το οποίο οδηγείτε ολοταχώς στο διαααάολο, από εκεί που ήρθε:

Και πάνω που η Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν είχε πονοκεφάλους... ξανάρχισαν να την ψεκάζουν


Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζει περί πονοκεφάλων, σκονισμένων μπαλκονιών, σκόνης από την Αφρική και φυσικά... ψεκασμών

Είναι γνωστό ότι οι θεωρίες περί... ψεκασμών έχουν αρκετούς υποστηρικτές, αλλά σε αυτούς δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι συγκαταλέγεται και η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων, Χρυσηίδα Δημουλίδου.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Ο Λεβέντης απορρίπτει την «πρόσκληση» Καμμένου να μπει στην κυβέρνηση

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβερνητική πλειοψηφία - Δεν θέλω να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία, απαντά ο πρόεδρός της - «Εάν αισθάνομαι ότι κάτι είναι καλό θα το ψηφίσω, σαν Ένωση Κεντρώων, αν είναι κάτι κακό, αρνούμαι ψήφο»

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ! Γίνεται Ραχήλ χωρίς… διαμαρτυρία; (ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 185 χρόνια από την δολοφονία του Καποδίστρια παρευρέθη η πρώην Βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Ναύπλιο παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια την επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Σπυρίδωνα.

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ο διάλογος του εκνευρισμένου Τσοχατζόπουλου με αστυνομικό

Μες στα νεύρα ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρά το γεγονός ότι τελικά… βγήκε από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Δυστυχώς για τον ίδιο, όχι μέσω της αίτησης αποφυλάκισης που κατέθεσε, αφού αυτή απορρίφθηκε πανηγυρικά, αλλά επειδή εκλήθη στην Ευελπίδων για την υπόθεση των χρεών στο δημόσιο για την οποία είναι κατηγορούμενος.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ! Τήρησε και μια υπόσχεση ο Τσίπρας

Μπορεί να δέχεται τα «πυρά» της αντιπολίτευσης για σειρά δεσμεύσεων που δεν τήρησε ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε μια υπόσχεση που είχε δώσει δημόσια.

Ο γιος του Δουρή και αδερφός του θύματος: Ο πατέρας μου αδικήθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο πατέρας μου έπεσε θύμα δικαστικής πλάνης» δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος ο Δημήτρης Δουρής, γιος του Μανώλη Δουρή που καταδικάστηκε για την δολοφονία και τη σεξουαλική κακοποίηση του 6χρονου γιου του Νίκου.

ΤΗ΅ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ και του Πολάκη οι δημοσκόποι

Με αφορμή τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων τα οποία παρουσιάζουν την κυβερνητική πλειοψηφία να χάνει έδαφος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ξεσπά στο facebook.

Το απίθανο κάρφωμα του Παπαγιάννη που ξεσήκωσε τους Κινγκς (video)

Οι Κινγκς άνοιξαν τις πόρτες στο κοινό για την προπόνηση της ομάδας και ο Γιώργος Παπαγιάννης κέρδισε τις εντυπώσεις.

Και ξαφνικά ένας Γάλλος διανοούμενος... χρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό! Φυσικά προς... τέρψιν του ακροατηρίου.

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη:

Θεσσαλονίκη: Οδηγός πήρε ''παράσημο'' στο facebook για το επικό παρκάρισμα που έκανε [pics]

Η εικόνα στο παράθυρο του αυτοκινήτου, έκανε τον οδηγό να επιταχύνει. Όταν πλησίασε διάβασε το μήνυμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου...

ΑΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Ο Δημήτρης Καμμένος για τον Φίλη: Ξεπέρασε τα όρια μιλώντας για τον Χριστόδουλο

Σκληρή (ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ!) κριτική ασκεί με ανακοίνωσή του ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για «εμμονική στάση» του υπουργού απέναντι στην Εκκλησία, καθώς και για "σοβαρό ολίσθημα", σημειώνοντας πως είναι το σοβαρότερο μέχρι σήμερα.

Ανησυχεί το Πατριαρχείο για τη βία στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα-Δεν έχουν εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους για τη Χάλκη

Ο Μητροπολίτης Προύσης και Ηγούμενος της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, Ελπιδοφόρος, δηλώνει ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανησυχεί από το συνεχιζόμενο κύμα βίας στη μετά το πραξικόπημα εποχή στην Τουρκία.

Νύχτα επεισοδίων στη Δρέσδη – Πυρπόλησαν 3 περιπολικά - ΦΩΤΟ

Άγνωστοι πυρπόλησαν τρία περιπολικά της αστυνομίας χθες το βράδυ στη Δρέσδη, όπου έχουν ληφθεί ισχυρά μέτρα ασφάλειας για τις τριήμερες εκδηλώσεις των εορτασμών για τη συμπλήρωση 26 ετών από την επανένωση της Δυτικής και της Ανατολικής Γερμανίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η καλλονή κόρη του Λιβιεράτου εντυπωσιάζει με το τραγούδι της [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανου στο Ε, ήταν την Κυριακή ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος.

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης η κουβέντα οδηγήθηκε και στα παιδιά του και εκεί η παρουσιάστρια του είχε μια έκπληξη.

Τριπλή απόκρουση σε πέναλτι – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκτέλεση ενός πέναλτι δεν παίζει ρόλο μόνο η δεινότητα του εκτελεστή και η ικανότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα να αποκρούσει την μπάλα. Ρόλο παίζει και η τύχη.

Απίστευτη απάντηση του σταλίνα Κοτζιά στην Τουρκία για τις "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο

"Κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν την Τουρκία σε συμπεριφορές αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο" απάντησε ο σταλίνας! Η καλή (απρόσωπη) Τουρκία που κάποιοι την οδηγούν σε λάθος δρόμο... τι κι αν οι κάποιοι είναι ο Πρόεδρος της χώρας και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης; Έλα μωρέ τώρα! Με λεπτομέρειες θα ασχολούμαστε; Το σημαντικό είναι πως η απρόσωπη Τουρκία είναι καλή και κάποιοι την παρασέρνουν... Πάλι καλά που δεν έγραψε το κλασικό "το ελληνικό προλεταριάτο δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους Τούρκους εργάτες"..
 
Με μία... ήπια ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών απαντά στην Τουρκία σχετικά με τις αναφορές για "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο.

ΕΧΟΥΜΕ Ν'ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΪΚΟ! Ο Λεβέντης απαντά στον Καμμένο: Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται -«Μην πας με τον Τσίπρα», μου λένε

Απάντηση στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης, δηλώνοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να μπει στην κυβέρνηση.

Ο υπουργός Αμυνας, σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι η Ενωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβέρνηση.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ! Βόλος: Άγριο ξύλο για την... ανάγκη του σκύλου - Στο νοσοκομείο αιμόφυρτο ένα 15χρονο παιδί!

Χαμός σε πεζοδρόμιο του Βόλου με το παιδί να δέχεται χτυπήματα εξαιτίας του σκύλου που κρατούσε. Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά η οικογένειά του...

Η ΝΔ για τη δημοσκόπηση της «Αυγής»: Έχει προκαλέσει πανικό στον κ. Τσίπρα

«Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύει σήμερα η "Αυγή",έχει προκαλέσει πανικό στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

Ρόδος: Μουσουλμάνος καπετάνιος μοίρασε 1 τόνο ψάρια σε άπορους μέσω της Εκκλησίας

Χίλια κιλά ψάρια διανεμήθηκαν σήμερα σε κατοίκους του νησιού από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Ρόδου αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Τα ψάρια...

Το twitter μας παρουσίασε τα #Syriza_Books και έπεσε τρελό γέλιο!

Για ακόμα μια φορά οι χρήστες του twitter έδωσαν ρέστα! Δείτε τα καλύτερα tweets και γελάστε με την ψυχή σας..

Θέμος: Εχουμε Ιστορία - Εχουμε Θρησκεία, όχι στην Παιδειο-Φιλήα

Θέμος Αναστασιάδης

Χρειάζεται πανεθνικό μέτωπο πριν μας κάνουν και Διεθνές Πανεπιστήμιο Τσαμουριάς

Μπορεί ο Φίλης να θέλει να βάλει τη Ριάνα και τον Νικόλα Ασιμο στα σχολικά βιβλία, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτός όλων των άλλων Ελλήνων θα σηκωθεί και θα τον κυνηγάει και το φάντασμα του τελευταίου «Αγίου των Εξαρχείων». Οχι, δεν θα αντιτείνουμε την Τέιλορ Σουίφτ και τον... άλλο άγγελο των λαϊκών γειτονιών, τον Παντελή Παντελίδη, καθώς εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα η αναφορά κάποιων ονομάτων και μόνο εκ μέρους του υπουργού συνιστά προσβολή νεκρών. Αλλά και των ζωντανών:

Swingers ξανά στην Κρήτη: Μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων από ολλανδικό πρακτορείο

Οι swingers ψηφίζουν Κρήτη. Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα πακέτο διακοπών που υπόσχεται 6 «καυτές» νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers από την Ολλανδία και όχι μόνο.

Η δημοκρατία σε κατήφορο και η κοινωνία στον βούρκο

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ*

Βρισκόμουν στην Πράγα προσκαλεσμένος ως κεντρικός ομιλητής σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από Ελληνα δημοσιογράφο που μου ζήτησε να σχολιάσω τις (αρχικές) δηλώσεις του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη για τον δημοσκόπο, που, σύμφωνα με τον ίδιο, του ζήτησε μερικές χιλιάδες ευρώ για να ανεβάσει τα ποσοστά της Ενωσης Κεντρώων στην επόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας του. Σχολίασα γρήγορα, πως αυτό που απλώς οφείλει να κάνει ο κ. Λεβέντης είναι να πάει στον εισαγγελέα.

ΑΓΓΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗ΅ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! ΦΩΤΟ-Ημίγυμνη ασέλγησε σε... δεινόσαυρο σε οικογενειακό αξιοθέατο

Παρά το γεγονός ότι είχαν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους, οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που ξεγυμνώθηκε πριν από λίγες μέρες σε οικογενειακό αξιοθέατο του Ντέβον και ασέλγησε επιδεικτικά πάνω σε ένα μικρό δεινοσαυράκι από φάιμπεργκλας, αφήνοντας άφωνους και... αηδιασμένους παιδιά και γονείς.

Δημοσκόπηση Public Issue για ΑΥΓΗ με μεγάλο προβάδισμα ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-Υπέρ των πρόωρων εκλογών η πλειοψηφία των ψηφοφόρων

-Θεοδωρικάκος για γκάλοπ «Αυγής»: Είναι συντριπτική η υπεροχή Κυριάκου έναντι Τσίπρα
-Επίθεση της κυβέρνησης σε ΝΔ και Θεοδωρικάκο: Αδικα αγχώνονται, εκλογές θα γίνουν το 2019
-Η δημοσκόπηση της Public Issue διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «Αυγή»
-Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται καταλληλότερη
-Εννιά στους δέκα ψηφοφόροι δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης

Αλλοιώνεται το πολίτευμα μας

Του Σάκη Μουμτζή

Το πολίτευμα της αστικής δημοκρατίας έχει κάποιες σταθερές που αν αυτές εκλείψουν παραμορφώνεται και ο χαρακτήρας του. Ακυρώνεται η μορφή του. Ο σεβασμός και η υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων, η διάκριση των εξουσιών, το Κράτος Δικαίου, ο σεβασμός – σε τελική ανάλυση- του Συντάγματος και των κείμενων νόμων, που αποτυπώνουν και διασφαλίζουν την λειτουργία του συγκεκριμένου πολιτεύματος, όλα αυτά, είναι μια αδιάσπαστη ενότητα εννοιών, πρακτικών και συμπεριφορών που ορίζουν την αστική δημοκρατία.

Αγανακτισμένος πεζός εναντίον παραβάτη ποδηλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που δεν συμβαίνει συχνά στους δρόμους, έλαβε χώρα στο Λονδίνο, μια από τις λίγες πόλεις στον κόσμο που ο κώδικας κυκλοφορίας τηρείται στο έπακρο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ποδηλάτης δεν σταμάτησε σε διάβαση πεζών όπως όφειλε, με αποτέλεσμα ένας πεζός να του κόψει τον δρόμο.

Μοιράζουν φυλλάδια στο Ωραιόκαστρο -Καλούν σε συγκέντρωση [εικόνα]

[Βέβαια οι κάτοικοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού κανένα παιδί λάθρο δεν πρόκειται να πάει σχολείο γιατί πρώτο δεν τους ενδιαφέρει και δεύτερον δεν μπορεί να παρακολουθήσει αφού το κράτος ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ικανό να οργανώσει μαθήματα ένταξης... και πως να εντάξεις άλλωστε έναν παιδί που δεν μιλάει ούτε καν αγγλικά με δασκάλους που δεν μιλάνε τη γλώσσα του]

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε στο ζήτημα της φοίτησης των προσφυγόπουλων σε σχολεία στο Ωραιόκαστρο, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται και τη λύση να εκκρεμεί, κάποιοι μοιράζουν φυλλάδια στην περιοχή.

ΜΟΥΓΓΑ ΣΥΡΙΖΑ! Το Τουρκικό ΥΠΕΞ θέτει ζήτημα κυριότητας νησίδων στο Αιγαίο-ΝΔ: Απαντήστε τους και αφήστες τα τουίτ και τις "πηγές του ΥΠΕΞ"

Κάνουν λόγο για προβλήματα και θέμα θαλάσσιων συνόρων

Με μία προκλητική ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για ζήτημα κυριότητας με νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο και θέμα με τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζονται αναληθείς οι καταγγελίες περί μεταβίβασης της κυριαρχίας νησιών ή νησίδων στο Αιγαίο σε άλλη χώρα μετά το έτος 2003.

Γιατί έφυγε από το σπίτι της η 16χρονη

Τα οικογενειακά προβλήματα και οι δύσκολες στιγμές που ζούσε - Ο χωρισμός των γονιών της αλλά και η απουσία της αδερφής της την είχαν επηρεάσει πολύ

Τέλος στην αγωνία των συγγενών και των φίλων της έδωσε χτες η 16χρονη Άννα Τερζίδου, η οποία εμφανίστηκε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης.

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ! Φάπες από Τόμσεν: Εχουμε κανόνες, δεν τους αλλάζουμε για την Ελλάδα

Τις προθέσεις του επιτελείου της Κριστίν Λαγκάρντ ξεκαθάρισε σε συνομιλητές του στην Ουάσινγκτον ο Πόουλ Τόμσεν, λίγες ημέρες πριν την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.

ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΠΕΣΤΑ! Δήμαρχος Λέσβου: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης

«Επικίνδυνες» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάννης.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Οι επενδυτές περιμένουν να βγουν στο σφυρί τα «κόκκινα» ακίνητα

Την αμφιταλάντευση του να θέλουν να επενδύσουν λόγω των ιστορικά χαμηλών τιμών, αλλά να διστάζουν να προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα, έχοντας το βλέμμα στις επαφές για τα ανοιχτά θέματα της ελληνικής οικονομίας με τους θεσμούς, βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι επενδυτές στο εγχώριο real estate, αναμένοντας παράλληλα και τα μεγάλα ακίνητα που θα βγουν στην αγορά από τα κόκκινα δάνεια.

ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ! Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε κάποια προσαγωγή, ενώ έκλεισε για μία ώρα η οδός Πατησίων

ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ-Ο Ρότζερ Γουότερς στον Τραμπ: Είσαι ένας ηλίθιος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βρετανός τραγουδιστής Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτής των Pink Floyd, στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε το Σάββατο στο Μεξικό, κάλεσε τον Μεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί και έβρισε τον Ντόναλντ Τραμπ που θέλει να ανεγείρει ένα τείχος ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ; ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΦΟΥ! Δρίτσας: Να πω ηττηθήκαμε; Ναι ηττηθήκαμε - ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η κυβέρνηση ηττήθηκε και πως η σκληρή πραγματικότητα στην Ευρώπη είναι αμείλικτη, επανέλαβε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΗΛΙΘΙΩΝ! Καμμένος: Καλοδεχούμενη η Ενωση Κεντρώων στην κυβέρνηση -Λεβέντης: Δεν προσφέρομαι για τσόντα

Η Ενωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβερνητική πλειοψηφία, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας στην Realnews.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον παπαροαριστερό Φασουλή

Ακούει Γεωργιάδη ο στόκος και ανησυχεί... γιατί συμφωνεί με όσα λέει ο Άδωνις... όλοι αριστεροί, μέχρι να έρθει η αριστερά και να τους βάλει το χέρι στην τσέπη... αυτοί οι στόκοι μας κατέστρεψαν και όχι οι πολιτικοί: