03 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ! Πορν@στάρ δηλώνει ερωτευμένη με τον Πολάκη και θέλει να γίνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η γιατρός-πορνοστάρ και δηλώνει ερωτευμένη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Η Αφροδίτη Αδάμη λέει πως είναι ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όνειρο της είναι κάποια στιγμή να γίνει βουλευτής του κόμματος, ενώ μάλιστα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Παύλο Πολάκη:

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟ@ΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά με 12,5 μονάδες η ΝΔ-KΑΡΤΕΣ

Νέο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ- Η διαφορά ήταν στις 10 μονάδες πριν από ένα μήνα - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 12,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του Σκάι. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%  έναντι 16%   του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛ.ΑΣ: Βρήκαν έναν κακομοίρη να του φορτώσουν τα χημικά

Διατάχθηκε ΕΔΕ - Μαζί με τον προϊστάμενό του και όλη τη διμοιρία θα παρουσιαστεί στην αρμόδια επιτροπή των αξιωματικών, που θα ερευνήσει την υπόθεση

Μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους μετά τη δυσφορία του πρωθυπουργού, όμως η υπόθεση δεν δείχνει να σταματάει εδώ.

ΝΔ: Είμαστε σε ετοιμότητα για εξελίξεις, όποτε και αν προκύψουν

Η Νέα Δημοκρατία είναι σε ετοιμότητα για εξελίξεις όποτε προκύψουν διαμηνύουν τα στελέχη της Εκτελεστικής Γραμματείας που συνεδρίασε απόψε παρουσία του Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε "σκουπιδότοπους" έχουν μετατραπεί δημόσια πολυϊατρεία - Γιατροί σε ρόλο καθαριστών - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πολυϊατρεία του Πειραιά οι γιατροί έχουν υπερβεί τους εαυτούς τους, καθώς εκτελούν και χρέη καθαριστριών.

Στα πάντα ψεύτης και υποκριτής

Τότε ο Τσίπρας φώναζε για τα χημικά, τώρα η κυβέρνησή του ρίχνει στους συνταξιούχους


«Non paper» Μαξίμου: Οι δημοσκοπήσεις δεν λένε την αλήθεια-ΝΔ: Για την ΑΥΓΗ το λέτε;

Επικοινωνιακή αντεπίθεση επιχειρεί η κυβέρνηση, «αποδομώντας» τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές και το δημοψήφισμα

Θέμα εγκυρότητας των δημοσκοπήσεων ανοίγει με «non paper» το Μέγαρο Μαξίμου, περνώντας στην -επικοινωνιακή- αντεπίθεση και... υιοθετώντας την γραμμή Πολάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να υπολείπεται στα γκάλοπ, αλλά κερδίζει τις εκλογές.

Μαρτυρία-σοκ για τον βιασμό της φοιτήτριας από τρεις μετανάστες

Για πρώτη φορά, άνθρωπος από το περιβάλλον της 23χρονης και του φίλου της αποκαλύπτει στο protothema.gr πώς οι αλλοδαποί βασάνισαν σεξουαλικά την άτυχη κοπέλα - Για ληστεία και βιασμό κατηγορούνται οι δράστες

Πολάκης: Καυγάς «πεζοδρομίου» στο Facebook με στέλεχος της ΛΑΕ

Πέρα από την ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων, οι δύο πρώην σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν και απειλές
Ανταλλαγή δημόσιων χαρακτηρισμών άνευ προηγουμένου, που όμως επιβεβαιώνουν ότι οι εμφύλιοι είναι οι πιο ανηλεείς πόλεμοι, σημειώθηκαν ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Βασίλη Πριμικήρη, με αφορμή την παρέμβαση των ΜΑΤ εναντίον των διαδηλωτών, κατά την εκδήλωση στην Καισαριανή για την παράδοση του χώρου του Σκοπευτηρίου στον δήμο.

ΗΛΙΘΙΟΙ! Πρώτοι στην κατανάλωση αντιβιοτικών χωρίς λόγο οι Ελληνες -«Σοβαρές οι συνέπειες», προειδοποιούν οι γιατροί... ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ

«Πρωταθλητές» στην κατανάλωση αντιβιοτικών, δίχως να υπάρχει λόγος, παραμένουν οι Ελληνες, με τους γιατρούς να προειδοποιούν ότι αυτή η συνήθεια έχει επικίνδυνες συνέπειες.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια νέων για τρίτη φορά, η 16χρονη σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου

Νέα μεγάλη παγκόσμια διάκριση της νεαρής Καβαλιώτισσας σκακίστριας, Σταυρούλας Τσολακίδου, η οποία σε ηλικία μόλις 16 ετών κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στους διεθνής σκακιστικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία.

ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ"-Σύμβουλος του υπ.Παιδείας ζητά την παραίτηση Τόσκα

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ζητά ο Θέμης Δημητρακόπουλος, σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στην πορεία των συνταξιούχων.

Μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η εταιρεία, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων

Μήνυση σε βάρος του προέδρου της Ένωσης Κεντρών Βασίλη Λεβέντη καταθέτει η εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis για τις πρόσφατες δηλώσεις του, δύμφωνα με τις οποίες «η εταιρεία έδειχνε το κόμμα του με "μηδέν" στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρεία "από την Αθήνα"».

ΝΔ για τα δακρυγόνα σε συνταξιούχους: Αναλγησία, ανευθυνότητα, μικρότητα Τσίπρα

Ανακοίνωση για τη χρήση δακρυγόνων εναντίον των συνταξιούχων κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Το νέο κανάλι Alter Ego έκανε πρόταση χορηγίας στην Super League

Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ» του Βαγγέλη Μαρινάκη που απέκτησε τηλεοπτική άδεια με επιστολή της προς την Super League ζητάει συνάντηση προκειμένου να καταθέσει πρόταση για χορηγία-ονοματοδοσία στο πρωτάθλημα.

Όταν ο Σαρκοζί καμάρωνε στους υπουργούς του για το στήθος της Μπρούνι!

«Πικάντικες» αποκαλύψεις  για τον Νικολά Σαρκοζί κρύβει το νέο βιβλίο του πρώην συμβούλου του, Πάτρικ Μπουισόν.

Περιοδεία Αυγενάκη σε Αμαλιάδα, Παραμυθιά, Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα (Photos)

Ανοικτές συζητήσεις από τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, στην Αμαλιάδα, την Παραμυθιά Σουλίου, το Αγρίνιο, την Άρτα και τα Ιωάννινα με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

ΕΜ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ; Τα ΤΕΙ μετονομάζονται σε Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών

Όπως είπε στο «protothema.gr» ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών Μιχάλης Μπρατάκος, ήδη το ΤΕΙ Αθηνών, με απόφασή του, αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας την μετονομασία του ΤΕΙ Αθήνας σε Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών Αθήνας

ΦΩΤΟ-Restart στη ΝΔ: Ο Κυριάκος τα αλλάζει όλα... λέμε τώρα

Άνοιγμα σε νέους ανθρώπους ήταν η δημιουργία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών που παρουσίασε σήμερα στον Ελληνικό Κόσμο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΙ; ΤΟΥ 'ΠΕ "ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ, ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ";Τις τουρκικές προκλητικές δηλώσεις έθεσε ο Τσίπρας στον Ανώτατο Διοικητή Ευρώπης του ΝΑΤΟ

Τετ α τετ με τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ), Στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι, είχε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

ANTE NA ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Ο Αρκάς αποσύρει τα σκίτσα του από τα social media: «Χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα»

Η «πλαστογράφηση» των σκίτσων του για επικοινωνιακούς λόγους οδήγησαν στην απόφαση αφαιρεθούν από το Facebook

Την απόφαση να αποσύρει τα σκίτσα του από τα social media και ιδιαίτερα στο facebook, έλαβε ο γνωστός σκιτσοσγράφος Αρκάς και οι διαχειριστές της σελίδας του στα social media.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ χορεύει Mάικλ Τζάκσον και γίνεται viral [βίντεο]

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής ενός βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες στο διαδίκτυο.

Είναι αυτός ο Βασίλης Λεβέντης; - Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral

Αυτό το βίντεο διχάζει τους χρήστες του ίντερνετ που τις τελευταίες ώρες συζητούν, αν πρόκειται για τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Μέσα στο σκοτάδι, ένας ασπρομάλλης άνδρας με καπέλο τζόκεϊ εμφανίζεται σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης κρατώντας ένα σπρέι.

Οργισμένος ο Καλογρίτσας που τον άφησαν «ξεκρέμαστο»

ΗΙΝΤ: Όλοι φαίνονται στη φώτο

Οργισμένος με ένα κυβερνητικό στέλεχος και δύο γνωστούς δημοσιογράφους που κινούνται ιδεολογικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Χρ. Καλογρίτσας.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Το απόλυτο ξεβράκωμα του σαλτιμπάγκου Πολάκη

Στις 15 Ιουλίου ορκίστηκε Υπουργός στην Αθήνα με πολιτικό όρκο... στις 28 Αυγούστου του 2014 ορκίστηκε...

Βίντεο: Λύκειο από το Χολαργό γίνεται viral σε όλο το Facebook!

Λύκειο από τον Χολαργό κάνει το γύρο του Facebook με τον... ύμνο του Champions League να τους συνοδεύει

Οι... παίκτες ετοιμάζονται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο (προαύλιο).

Πρετεντέρης: Το πουλόβερ ξηλώνεται

Ψυχραιμία... αλλά χωρίς εκπτώσεις συστήνει ο Γ. Πρετεντέρης με άρθρο του στα ΝΕΑ:

Κόλαση στο FB με το «Θηρίο» που έσβησε τo τατουάζ ΣΥΡΙΖΑ

Θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα. Αγανακτισμένος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ απηυδυσμένος περνά την πόρτα γνωστού τατουατζίδικου, υψώνει τη γροθιά του και ζητά να του αφαιρέσουν το τατουάζ του που είναι το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ! Ο Άδωνις στον Τόσκα: Όταν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη υποβάλλουμε και την παραίτησή μας

Με ανάρτησή του στο twitter o Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει το γεγονός ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη χρήση χημικών στη σημερινή πορεία διαμαρτυρίας των συνταξιούχων προς το Μέγαρο Μαξίμου.

WSJ: Η ελληνική κυβέρνηση σαμποτάρει τις ιδιωτικοποιήσεις

Τι εκτροχιάζει το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων; Η ίδια η ελληνική κυβέρνηση, γράφει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κυβερνών κόμμα πρέπει να ιδιωτικοποιήσει μέρος των υποδομών της χώρας, προκειμένου να τηρήσει τους όρους του προγράμματος διάσωσης, αλλά πολλοί υπουργοί στέκονται εμπόδιο.

«Σύζυγος από την κόλαση» η Αντζελίνα Τζολί - Χτύπαγε τον Μπραντ Πιτ

Οι αποκαλύψεις, οι φήμες και τα δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα. Καθημερινά, τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη ξεσκονίζουν τη ζωή του πρώην ζευγαριού και αποκαλύπτουν διάφορες πτυχές - αληθινές ή μη - για την οικογενειακή τους ζωή.

Σε σοβαρή κατάσταση ο αρχηγός του ΙSIS -Τον δηλητηρίασαν στο φαγητό του

Τον αυτοαποκαλούμενο χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, προσπάθησε να δολοφονήσει άγνωστος, ο οποίος έβαλε δηλητήριο στο φαγητό του.

Από το hot spot της Χίου ο "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" που επιτέθηκε στην 23χρονη

Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες, δύο Σύροι και ένας Αφγανός - Ενας από αυτούς πριν 20 μέρες ήταν στη Χίο - Όσα κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ! Δραματική η κάμψη των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία

Δραματική κάμψη εμφανίζουν οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία το πρώτο επτάμηνο του έτους ενώ πτώση σημειώνεται και στις εισαγωγές.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατέλαβε την 35η θέση μεταξύ των εμπορικών εταίρων της χώρας αυτής κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016, με μερίδιο 0,5% επί του συνολικού όγκου εμπορίου της Ρωσίας.

ΣΙΓΑΑΑΑ! ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ! Μέλη των ΑΝΕΛ: Δεν θα επιτρέψουμε την πώληση ούτε μιας μετοχής της ΔΕΗ

«Δεν επιτρέπουμε την πώληση έστω και μίας μετοχής της ΔΕΗ Α.Ε., είτε από το 17% του ΤΑΙΠΕΔ είτε από το 34% του υπερταμείου», τονίζουν οι συντονιστικές επιτροπές σε Γρεβενά Καστοριά, Φλώρινα και  Κοζάνη

ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΛΑΘΡΟ! Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια των γυναικών

Οι παρακάτω καταχωρίσεις αποτελούν ενδεικτικές συμβουλές γενικού περιεχομένου για την ασφάλεια των γυναικών, με στόχο να αποτρέψουν ή να προλάβουν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος τους και να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες να καταστούν θύματα μιας εγκληματικής πράξης.

Δήμος Βερύκιος: «Ο κύβος ερρίφθη για τον Alpha! Πολύ σύντομα οι ανακοινώσεις»

«Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται...»

Εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε πολύ σύντομα στον Alpha, με αφορμή τον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day.

Αστυνομικός σταμάτησε για παράβαση τον Σβαρτσενέγκερ -Πώς... πλήρωσε ο σταρ [εικόνα]

Προβλήματα με την αστυνομία της Γερμανίας αντιμετώπισε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και σούπερ σταρ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου, αστυνομικός σταμάτησε τον σωματοφύλακα του, αλλά και τον 69χρονο πρώην πρωταθλητή του μπόντι μπίλντινγκ, καθώς παραβίασαν τους κανόνες κυκλοφορίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ! Μετά το Brexit ο Bρετανός υπ. Yγείας θέλει να «πάρουν πόδι» σχεδόν όλοι οι ξένοι γιατροί

Ο υπουργός δηλώνει έτοιμος να στείλει στα σπίτια τους εκατοντάδες εργαζομένους στον τομέα της Υγείας που προέρχονται από άλλες χώρες της ΕΕ κι αυτό γιατί ισχυρίζεται ότι μεγάλος αριθμός Bρετανών γιατρών δεν βρίσκει θέσεις εργασίας μετά τις σχολές

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! Φίλης: Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία μετά τις δύο το μεσημέρι

Για το μάθημα των Θρησκευτικών ο υπουργός Παιδείας σημείωσε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

Ανοιγμα στους νέους καναλάρχες, «μαύρο» στους παλιούς με 4 τροπολογίες

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες για να απαγορεύσει στην ΕΡΤ αλλά και στα κανάλια που δεν έχουν άδεια να δέχονται διαφημίσεις

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης μπήκαν από την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση και τα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια, εξαπολύοντας μαζικά πυρά ο ένας εναντίον του άλλου.

Οι διάλογοι που οδήγησαν στη ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ για τις άδειες

του Παναγιώτη Στάθη

Αντεγκλήσεις και πρωτοφανείς διαλόγους, πρωτόγνωρους για τα δεδομένα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας, μεταφέρουν παριστάμενοι στην θυελλώδη απόπειρα διάσκεψης της περασμένης Παρασκευής για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας.

ΟΛΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού: Θα πληρώσουμε επιπλέον 4,​5 δισ. ευρώ!

Με τον νέο προϋπολογισμό, η κυβέρνηση προβλέπει ότι με νέα εισπρακτικά μέτρα 4,5 δισ. ευρώ που θα λάβει μέσα στο 2017, θα επιτύχει πρωτογενές ​πλεόνασμα 3,5 δισ. ευρώ

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, ο οποίος θα προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 2,7% το 2017.

Μεταγραφή: Από το Μega στον ΑΝΤ1 η Μαρία Σαράφογλου

Από την Μεσογείων στο Μαρούσι μετακομίζει η Μαρία Σαράφογλου.

Η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων του Μega, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ημέρες...

Δύο ηγετικά στελέχη του ISIS στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δύο στελέχη ισλαμικών ριζοσπαστικοποιημένων ομάδων, που είχαν ενταχθεί στον ISIS και βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας καταζητούμενων όλων των ευρωπαϊκών Αστυνομιών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη βόρεια Ελλάδα με διαφορά λίγων ημερών.

Μα τι έπαθε η Αυγή;

Του Γιάννη Παντελάκη

Το ενδιαφέρον με την δημοσκόπηση της Public Issue, δεν είναι τόσο στα ευρήματά της. Με εξαίρεση το προβάδισμα εκείνων που προτιμούν πρόωρες εκλογές, τα υπόλοιπα είναι λίγο ως πολύ είναι γνωστά από σχεδόν όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξένησε μια δημοσκόπηση όλα τα στοιχεία της οποίας δείχνουν μεγάλη υστέρηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλα τα επίπεδα.

Aποδοκίμασαν τη Μέρκελ στους εορτασμούς για την επέτειο επανένωσης της Γερμανίας

Με τις κραυγές "Η Μέρκελ πρέπει να φύγει" και "προδότες του λαού" υποδέχτηκαν την γερμανίδα καγκελάριο και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας οπαδοί της της κίνησης «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης» (Pegida).

Θύμωσε ο Τσίπρας για τα... δακρυγόνα και θα τα ξανακαταργήσει ενώ ο Τόσκας ανέλαβε την πολιτική ευθύνηχαχαχα

Τι θα πει ρε νούμερο "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη"; 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την ρίψη χημικών στους συνταξιούχους χωρίς όμως άλλες συνέπειες

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απ' ευθείας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τη ρίψη χημικών στους εκατοντάδες συνταξιούχους που διαδήλωναν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Συστάσεις Μητσοτάκη με Τούρκο πρέσβη: Οι αντιπαραγωγικές τοποθετήσεις βλάπτουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Συνάντηση με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα κ.Kerim Uras, ο οποίος ολοκλήρωσε, μετά από πέντε χρόνια, τη θητεία του στη χώρα μας είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ιερώνυμος στους βουλευτές: Ευχόμαστε και σε εσάς και σε εμάς καλή δύναμη

Ο σημερινός αγιασμός για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο έδωσε την αφορμή στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ρίξει νέα καρφιά, αναζωπυρώνοντας την κόντρα Εκκλησίας-Πολιτείας με αφορμή το θέμα των θρησκευτικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελά γούστα έβγαλαν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους-Και ψέκασμα και ξύλο-Έξαλλος ο Τσίπρας... που δεν τουσ γ@μησαν κιόλας

Η πορεία των συνταξιούχων που ξεκίνησε στις 10:00 από την πλατεία Κοτζιά έφτασε κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και βρέθηκε αντιμέτωπη με αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Πoιον σύντροφο διέγραψε ο Πολάκης...

Με ευχαρίστηση πληροφορήθηκα τη διαγραφή μου στο F/B από τον ψευτόμαγκα υπουργό του Τσίπρα Πολάκη.
Ο λόγος η κριτική μου στην απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στον ιερό τόπο για την αριστερά της Καισαριανής.