04 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Κορυφαία προσόντα για το κορίτσι θαύμα του ΣΥΡΙΖΑ

Η όμορφη Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου, το Μαξίμου και η Τράπεζα Αττικής... με εμπειρία στη μουσική  και τη διδασκαλία σε Αλληλέγγυο φροντιστήριο μπορείς να γίνεις εκπ΄ροσωπος του δημοσίου στην Αττικής και Διευθύνων σύμβουλος σε Οργανισμό:

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με τον αντεξουσιαστή και τη Γεροβασίλη που τον κάρφωσε

[Όταν είσαι μάχιμος αντεξουσιαστής δεν πας να δουλέψεις στο Μαξίμου ρε μάστορα!! Έλεος πια! Και που 'σαι μια χαρά δουλειά είχε πάλι στο κομματικό ραδιόφωνο όπου μπορούσε και ξεσήκωνε τους άλλους να κάνουν και καμιά απεργία όσο ήταν απλήρωτοι... ποιος ο λόγος να πάει στο Μαξίμου; Αλλά ήταν κι αυτός αντεξουσιαστής του κ@λου σαν τους κομμουνιστές της Εκάλης... εμείς να περνάμε καλά και να ταϊζουμε επαναστατικό σανό τα γίδια]

Νωρίτερα σήμερα γράψαμε για το θάνατο του Πέτρου Παπαθανασίου: Ο @Galaxyarchis του Twitter, των μπλογκς (γνωστός για το δικό του «Γαλαξιάρχης-Μάλλον Ακίνδυνος» αλλά και τη συμμετοχή του στο «ΠαραλληλοΓράφος») και του Radio Bubble.

Φρίκη στη Ρόδο – Κυνομαχία σε σκάφος με θεατές ακόμη και παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με κυνομαχία πάνω σε σκάφος στη μαρίνα της Ρόδου μπροστά στα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών.

Βρήκε τον… δάσκαλο του ο Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

Κάτι που λίγοι γνώριζαν αποκάλυψε ο πάτερ Θεόδωρος πριν τελέσει τον αγιασμό των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε ήταν...

«Φυσικά και ζορίστηκα οικονομικά! Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να παίρνω…»

«Φυσικά και ζορίστηκα οικονομικά. Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να παίρνω τα ίδια χρήματα κάθε χρόνο».

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό ήταν η ...

ΝΔ: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ

Στην καταβολή του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και στη στάση πληρωμών του κράτους στους ιδιώτες αποδίδει η Νέα Δημοκρατία την υπέρβαση των δημόσιων εσόδων το Σεπτέμβριο κατά 800 εκατ. ευρώ.

Πατέρας ΖΩΟ έταζε κινητό στην 11χρονη κόρη του για να ασελγεί πάνω της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος από την Πτολεμαΐδα, «έταζε» στην κόρη του, πως θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του, αν αυτή τον άφηνε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του

Η 25χρονη Ελληνοβρετανίδα που μαγεύει με τα ποδοσφαιρικά της κόλπα

Το 25χρονο μοντέλο Harriet Pavlou, διαθέτει δικό της κανάλι στο YouTube μέσα από το οποίο προωθεί το ταλέντο της. Το 25χρονο μοντέλο Harriet Pavlou, έχει δύο πάθη στη ζωή της, το μόντελινγκ και το freestyle ποδόσφαιρο.

Εντυπωσιακό βίντεο: Δείτε πώς φαίνεται ο τυφώνας Matthew από το διάστημα

Εκπληκτικές εικόνες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Τεράστιο σε μέγεθος, κινείται αργά και σαρώνει τα πάντα στο διάβα του... Ο τυφώνας Matthew κατευθύνεται προς τις ακτές της Καραϊβικής και της Κούβας, με «τελικό προορισμό» του τις ΗΠΑ.

Εντυπωσιακές εικόνες από τη διάσωση αιωροπτεριστή – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Πολεμική Αεροπορία βίντεο από τη διάσωση αιωροπτεριστή που κατέπεσε βόρεια της Δράμας.

Ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε από την 130 Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου και αφού διέσωσε τον άνδρα τον μετέφερε στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα.

Η χορωδία της DW τραγούδησε στα Καλάβρυτα

Σε μία συμβολική χειρονομία για τη σφαγή των κατοίκων της μαρτυρικής πόλης από τους ναζιστική Γερμανία κατά τον Β' Παγκόσμιο ΠόλεμοΣτον μαρτυρικό τόπο των Καλαβρύτων, εκεί όπου το 1943 περισσότεροι από 700 Έλληνες εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής του γερμανικού ζυγού, βρέθηκε η χορωδία της DW, η οποία τραγούδησε στη μνήμη των θυμάτων, σε μία κίνηση γεμάτη συμβολισμούς.

Nαυάγησε οριστικά η συνεργασία Σαββίδη με Βαρδινογιάννη

Σε ναυάγιο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επίδοξο καναλάρχη Ιβάν Σαββίδη με κορυφαία στελέχη του ομίλου Βαρδινογιάννη.

ΡΟΜΠΕΣ! Βαφτίζουν προσλήψεις στο ΕΣΥ με τα λεφτά από τις άδειες, τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Οι προσλήψεις που εξήγγειλε ο Νίκος Παππάς είναι ψεύτικη εικόνη λέει η ΠΟΕΔΗΝ- Ποσοτικό και ποιοτικό έλλειμμα στους επαγγελματίες υγείας παρά τις κυβερνητικές μεγαλοστομίες -

Έφοδος του Ρουβίκωνα με στόχο Τσακαλώτο και Σταθάκη! (ΦΩΤΟ)

Στο ξενοδοχείο « ΤΙΤΑΝΙΑ» έκαναν έφοδο μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνα και συγκεκριμένα σε εκδήλωση του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό το τσίρκο μας κυβερνάει!

Κούτρας: Θα κοπούν συντάξεις το 2017;
Καρακώστα: Όχι
Κούτρας: Στον προϋπολογισμό λέει θα κοπούν. Ξέρετε τι θα ψηφίσετε;

Καραμανλής στον Σαμαρά: Εχω βαρεθεί να βαράω παλαμάκια [βίντεο]

Κατά την έναρξη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στα νέα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε όλους τους πρώην προέδρους που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά.

ΦΩΤΟ-Πορνοστάρ πήγε να μπει στα γραφεία της ΝΔ στην εκδήλωση για τα 42 χρόνια... πήρε πούλο

Ενα απρόοπτο συνέβη στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στα νέα γραφεία της ΝΔ ήταν και ο επονομαζόμενος «Ντίνος ο γιατρός», γνωστός από τις ταινίες για... ενηλίκους, του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Ο Τσακαλώτος υπονόησε Grexit; Ο ίδιος το διαψεύδει

Διάψευση εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπονόησε Grexit.

Παρασκευόπουλος για Ντογιάκο: Οι δικαστές βγήκαν με κλήρωση... ΕΠΟ, με ζεστά και κρύα μπαλάκια

Η ανακοίνωση του Ποταμιού, με την οποία «χρέωνε» στην κυβέρνηση στην έκπτωση του Ισίδωρου Ντογιάκου από τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για υποτίμηση των αρμόδιων οργάνων της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και τόνισε ότι τα μέλη του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου επιλέγονται με κλήρωση.

Επίθεση ποδοσφαιριστή σε δημοσιογράφο: "Είναι π@@@@@@ς γιος" [vid]

Σε δύσκολη θέση ήρθε ένας Ισπανός δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Χιχόν. Τα "άκουσε" από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟ@ΤΑΝΑΡΙΟ! «Μετά το πάρτι η Μελίνα μου ψιθύρισε: «Έλα σπίτι, θα σε περιμένω…»

«Φιληθήκαμε. Ο Χαροκόπος κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο...»

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Καθημερινή και στην Τασούλα Επτακοίλη, ο ηθοποιός Γιάννης Φέρτης μιλά για τη γνωριμία του με την Μελίνα Μερκούρη και τη σχέση που είχαν…

ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! «Μαντάς: Ό,τι παρουσιάζεται ως νέο μέτρο είναι ήδη ψηφισμένο»-Πανηγυρίζει ο Τσίπρας τη φορομπηχτική πολιτική

Αυτό έλειπε ρε καραγκιόζη! Να μας βάζατε μέτρα και φόρους που δεν έχουν ψηφιστεί! Όχι ότι δεν προβλέπεαι στον κομμουνισμό σας αλλά τηρείτε τα προσχήματα...
Πάντως ο τύπος είναι θεός! Τότε που ψηφίστηκαν δεν μέτραγαν γιατί θα εφαρμόζονταν μετά από ένα χρόνο, τώρα που εφαρμόζονται πάλι δεν μετράνε γιατί ψηφίστηκαν... πριν ένα χρόνο!!

Μιλώντας στο ΑΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς υποστήριξε: "Δεν υπάρχουν νέα μέτρα, φορολογικά ή άλλα στον προϋπολογισμό. Ό,τι παρουσιάζεται ως νέο μέτρο είναι ήδη ψηφισμένες ρυθμίσεις που ενεργοποιούνται σταδιακά και αφορούν τα μέτρα 5,4 δισ. στη διάρκεια του τριετούς προγράμματος"

ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ; Τι πουρμπουάρ άφησε ο Παπανδρέου σε παραλιακό καφέ της Κρήτης;

Στο Ηράκλειο ως γνωστόν βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εθεάθη ουκ ολίγες φορές με την παρέα του, ανάμεσα της και η κόρη του, σε μαγαζιά και δρόμους της πόλης και μάλιστα χωρίς να συνοδεύεται από προσωπικό ασφάλεια

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΙ Η ΝΔΙΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ποια υπουργός δήλωσε:«Έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» έδωσε η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η οποία μίλησε για την καλή σχέση που έχει με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει για το κόμμα.

ΒΛΕΠΕ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! Ο Μαδούρο ζητά να τεθούν εκτός νόμου οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης!

Ο Μαδούρο ζήτησε την κατάργηση-κήρυξη εκτός νόμου των εκλεγμένων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στην Asamblea Nacional (Κογκρέσο-Κοινοβούλιο) που κατέχουν μετά τις τελευταίες εκλογές την απόλυτη πλειοψηφία με 65% καθώς, όπως δήλωσε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο από την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, κινούνται πλέον εκτός του Συνταγματικού πλαισίου της χώρας.

Με non paper οι κότες Ξανθός-Πολάκης δηλώνουν ότι θα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια το ΣτΕ

Η απάντηση του υπουργείου στην απόφαση- κόλαφο του ΣτΕ που δικαιώνει τους τρεις αποπεμφθέντες της διοίκησης του οργανισμού

Επιλέγοντας ένα non paper και όχι επίσημη ανακοίνωση, έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας το στίγμα της αναφορικά με την απόφαση- κόλαφο του ΣτΕ που δικαιώνει τους τρεις αποπεμφθέντες της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ακόμα γελά η Ευρωβουλή με το αίτημα της ελληνικής δικαιοσύνης για άρση ασυλίας του Γραμματικάκη... μετά από 20 χρόνια

Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής είχε ζητήσει επίμονα την άρση της ασυλίας του για εκκρεμούσα ποινική διαδικασία και υπερψήφισε σήμερα το αίτημα των ελληνικών αρχών

Με ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ολοκληρώθηκε σήμερα η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Γ. Γραμματικάκη. Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής είχε ζητήσει επίμονα την άρση της ασυλίας του για εκκρεμούσα ποινική διαδικασία και υπερψήφισε σήμερα το αίτημα των ελληνικών αρχών.

Σκαμπίλι στον Πολάκη! Το ΣτΕ δικαίωσε τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο - Άκυρες οι αποφάσεις για απομάκρυνσή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΣτΕ με σημερινή απόφασή του ακυρώνει τις υπουργικές αποφάσεις Ξανθού και Πολάκη και επαναφέρει στην θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στην δημόσια διοίκηση που δείχνει την προχειρότητα με την οποία κινούνται στην Αριστοτέλους…

Νέα "πυρά" από τον Σεραφείμ: Ο Φίλης και οι συνεργάτες του παραπλανούν δολίως τον λαό - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα "πυρά" κατά του υπουργού Παιδείας εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τεράστια ταλαιπωρία επιβατών σε αεροδρόμιο του Λονδίνου – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε χιλιάδες ταξιδιώτες που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ! Βλέπει ανάπτυξη (2,8%) πιο υψηλή και από την κυβέρνηση

Άκρως αισιόδοξες προβλέψεις από το Ταμείο - Τώρα «υιοθετεί» τις προβλέψεις και παραδοχές των Ευρωπαίων εταίρων για το πρόγραμμα, τις οποίες προηγουμένως απέρριπτε

Βίντεο: Οι εστεμμένες των καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» διασκεδάζουν τη νίκη τους

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» έκλεισε με την Χριστίνα Ομερίτη να κατακτά τον πρώτο τίτλο 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου Elite City Resort ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» με την Χριστίνα Ομερίτη να κατακτά το στέμμα της Star Ελληνική Ομορφιά 2016. 

Ρηγίλλης, Συγγρού, Μοσχάτο: Λαμπρά εγκαίνια για τη νέα έδρα της ΝΔ (φωτογραφίες)

Παρουσία όλων των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της νέας έδρας του κόμματος

Μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού ήρθε η ώρα της Πειραιώς. Την τρίτη έδρα των γραφείων της μετά την μεταπολίτευση εγκαινίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στο Μοσχάτο, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύξηση φορων παντού, 2η δόση φόρου εισοδήματος και 1η του ΕΝΦΙΑ (που δεν υπήρχε πέρσι) αύξησαν τις εισπράξεις

Νέοι φόροι ​και εντατικοποίηση ελέγχων έφεραν ​έσοδα 5,1 δισ. ευρώ​ στα κρατικά ταμεία τον Σεπτέμβριο​

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη χρειάστηκε να βάλουν οι φορολογούμενοι ​τον Σεπτέμβριο, για να προκύψει το θεαματικό «ριμπάουντ» ​που ​έκαναν τον ​συγκεκριμένο μήνα τα φορολογικά έσοδα.

Περίεργη ανακοίνωση του Δήμου Κω για τον μικρό Μπεν και... τα σενάρια που "σπιλώνουν υπολήψεις"

Έκκληση προς όλους να αφήσουν τις αρμόδιες αρχές να ολοκληρώσουν τις έρευνές τους για τον μικρό Μπεν, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο δήμος της Κω, που στηρίζει τις έρευνες αυτές.

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ έχει συνηθίσει τις φάπες και φοβάται την κλωτσιά: "Θα συμφωνήσω με ΔΝΤ αν πει πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα"

- "Βάσιμες" χαρακτήρισε τις ελπίδες να έχουμε λύση στο ζήτημα του χρέους μέχρι το τέλος του χρόνου, ο υπουργός Οικονομικών
- "Το ταμείο θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το χρέος είναι βιώσιμο", σημείωσε
- "Κακό για την κυβέρνηση και για την χώρα" αν η σχετική απόφαση "πάει για πιο κάτω"

Δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ για το Ελλάδα - Κύπρος που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη» την αντίστοιχη της Ελλάδας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΡΑ! Γιατζόγλου: Αν είχα πάει στο ΚΚΕ θα ήταν όλα καλά;

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM “Aποκάλυψη Τώρα” ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η κίνηση του

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! Αναδρομικές επιστροφές φόρου 2.500 – 15.000 ευρώ σε δικαστικούς

Την επιστροφή και αναδρομικά των επιπλέον φόρων που πλήρωσαν κατά τα τελευταία τρία έτη οι δικαστικοί, λόγω μη συνυπολογισμού της φοροαπαλλαγής του 25% των ακαθάριστων αποδοχών τους που κέρδισαν στο Μισθοδικείο, προβλέπει εγκύκλιος που απέστειλε στις ΔΟΥ όλης της χώρας ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

ΤΣΙΡΚΟ! Το αμερικανικό Πεντάγωνο κάνει «δώρο» στους στρατιώτες αλλαγές φύλου!

Θα πληρώνει εφεξής τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε όσους στρατιώτες αποφασίσουν να αλλάξουν ταυτότητα και βεβαίως έχουν την έγκριση των γιατρών

Κι όμως! Το αμερικανικό Πεντάγωνο θα πληρώνει εφεξής τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε όσους στρατιώτες αποφασίσουν να αλλάξουν ταυτότητα και βεβαίως έχουν την έγκριση των γιατρών.

Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους φίλος Καμμένου και αφεντικό Βαξεβάνη

Του επιβλήθηκε εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα

Με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα με εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά την εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ελεύθερος ο εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ! Ο Ιερώνυμος ζητά δημοψήφισμα για χωρισμό Εκκλησίας- Κράτους

«Η Πολιτεία, αν το θελήσει και έχει την συγκατάθεση αυτού του λαού, ας το επιχειρήσει» ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σχολιάζοντας τα περί διαχωρισμού Εκκλησίας- Κράτους.

Μητσοτάκης: "Η κυβέρνηση είναι αδίστακτη - Διχάζει τον λαό-Λέμε λίγα για να μπορούμε να τα κάνουμε"-Παρόντες όλοι οι πρώην της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να χτίσει ιστό διαπλοκής και ότι παρεμβαίνει διαρκώς στο έργο της Δικαιοσύνης, επικαλούμενος το ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος.

Βίντεο: Δεν ξανάγινε! Απίστευτα γκολ σε αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U17 γυναικών!

Η Βενεζουέλα κέρδισε με 2-1 το Καμερούν για τον Β’ όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U17 γυναικών, αλλά τα δύο γκολ που μπήκαν στο 93’ (1-1) και στο 94’ (2-1) είναι από τα highlights της χρονιάς

Έξαλλη με την ΑΥΓΗ η ψυχοπαθής: "Είναι Δούρειος Ίππος και 5η φάλλαγα"... του Κούλη να υποθέσω

Αυτοί όταν χάσουν τις καρέκλες θα σφαχτούν μεταξύ τους... διαβάστε τι σέρνει στην ΑΥΓΗ η ψυχοπαθής στο tsantiri.gr:

Μια γάτα Ιμαλαΐων στην Ομόνοια…

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Ως γνωστόν μερικά πράγματα δεν λέγονται, γίνονται …

Τι γίνεται όμως όταν συντρέχουν όλα, δηλαδή και λέγονται και γράφονται και γίνονται ;

Το πρώτο μη ορθογώνιο γήπεδο ποδοσφαίρου στον πλανήτη (video)

Μια ευχάριστη και εντυπωσιακή έμπνευση είχαν οι δημιουργοί ενός ασυνήθιστου ποδοσφαιρικού γηπέδου, στη συνοικία Khlong Toei της Μπανγκόκ.

Είναι το πρώτο μη ορθογώνιο γήπεδο ποδοσφαίρου στον πλανήτη, για τη δημιουργία του οποίου συνεργάστηκαν οι AP thailand και CI worx.

Ο Πανούτσος σχολιάζει το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ: Τα «99 ωραιότατα ονόματα του Αλλάχ»

Αποφασίζει ο Νίκος Φίλης να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τα σχολεία. Ξεκινάει από τις αλλαγές στα σχολικά βιβλία αλλά αμέσως αποφασίζει να τσαμπουκαλευτεί θέτοντας ζήτημα στάσης της Εκκλησίας στην Κατοχή και τη δικτατορία

Πρετεντέρης: Ωραίο πράγμα η Αριστερά, αλλά δεν αποτελεί επαρκή λόγο για να διαλύσουμε τη χώρα!

Άπαιχτος ο πο@στης ο Πρετεντέρης:

ΓΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕΕΕ! Το ΓΙΔΙ ο Παππάς λέε ότι η δόση απ' τις άδειες θα πάει σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ προσλήψεις στο ΕΣΥ

Στην κάλυψη 4.000 κενών θέσεων στα νοσοκομεία θα διατεθούν τα 48,8 εκατ. ευρώ που εισπράχθηκαν ως αντίτιμο για την πρώτη δόση των τηλεοπτικών αδειών αλλά δε λένε ότι οι προσλήψεις ήταν προγραμματισμένες να γίνουν και τα χρήματα είχα προυπολογισθεί στον προυπολογισμό στα έξοδα όπως είχαν εγγραφεί και στα έσοδα αυτά που πήραν από τις άδειες

Στην  κάλυψη 4.000 θέσεων απασχόλησης στα νοσοκομεία,  με στόχο οι προσλήψεις να έχουν γίνει  έως τις αρχές του Ιανουαρίου, προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσαν μετά από σύσκεψη που είχαν υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η οργή του Πάγκαλου για τις μειώσεις στη σύνταξή του

Για τις μειώσεις στη σύνταξη που λαμβάνει ως δικηγόρος μίλησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει σε νομικούς, ζητώντας να εξετάσουν την υπόθεσή του, ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.