06 Οκτωβρίου 2016

Φωτογραφίες: Διαιτητής-μοντέλο «κόβει την ανάσα» στους ποδοσφαιριστές του τοπικού Ηρακλείου

Η διατροφολόγος που έχει προκαλέσει... παραζάλη σε οπαδούς και παίκτες του τοπικού πρωταθλήματος

«Φωτιές» ανάβει μέσα στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο μία γυναίκα που αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του… διαιτητή.

Μέσω ΑΥΓΗς έδινε συμβουλές «πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ»... και διορίστηκε σε 3 θέσεις

Οι ίδιοι άνθρωποι απολαμβάνουν σήμερα την εργασιακή ασφάλεια στο γραφείο κάποιου υπουργού ή σε μια ΔΕΚΟ - σε ορισμένες περιπτώσεις και στα δύο – ξεχνώντας όσα έλεγαν πριν από περίπου δύο χρόνια

Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για την αύξηση των εσόδων του Σεπτεμβρίου, στην οποία συνετέλεσε (και) η εφάπαξ καταβολή του ΕΝΦΙΑ για αρκετά μικροποσά. Και μαζί με την κυβέρνηση πανηγυρίζουν και αρκετά στελέχη της, αν και προεκλογικά καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν τον «παράλογο φόρο, που δεν διορθώνεται, μόνο καταργείται».

ΦΩΤΟ-Για να μην έχετε κενά για το πως βρέθηκε ο Κιμούλης να αλλάζει το Σύνταγμα

Πάντα με την αξία του:

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ; Κοτζιάς: Βουλευτές της ΝΔ επιδιώκουν να τινάξουν στον αέρα την εξωτερική πολιτική της χώρας

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στις δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ για το τσάμικο ζήτημα.

«Οι βουλευτές της ΝΔ είναι έκθετοι για τη συνεχή και άκριτη υιοθέτηση ψεμάτων και κάθε είδους ανακρίβειας παραγόντων της αλβανικής κυβέρνησης σε βάρος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, ακόμα και εκείνων που γίνονται για μικροπολιτικές εσωτερικές σκοπιμότητες στην Αλβανία», τονίζει ο κ. Κοτζιάς επαναλαμβάνοντας, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, σε τέσσερα σημεία, τη στάση και τις ενέργειες του υπουργείου Εξωτερικών γύρω από αυτό το ζήτημα.

Τσίγκας στην Εξεταστική: Τα δάνεια του Mega εξυπηρετούνταν κανονικά μέχρι το 2015

Στην απόφαση των μετόχων να μην προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος, αλλά και στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα που επέβαλαν οι τράπεζες για την παροχή ρευστότητας στην εταιρεία μέσω του ομολογιακού δανείου, απέδωσε το «κλείσιμο» του Mega ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, Ηλίας Τσίγκας.

Σοκ στη Λάρισα: Ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Σοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινωνία της Λάρισας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 32χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης της ομάδας του. Ο άτυχος άνδρας αγωνιζόταν στο αθλητικό σωματείο «Μαρίνος Αντύπας», το οποίο βρίσκεται στη Γ’ Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.

Δισεκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν μυστικά επιστήμονες για να μας «βγάλουν» από το... Matrix

Πολλοί από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Elon Musk αλλά και της Bank of America, είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Η Πρωθυπουργός της Νορβηγίας: Είναι ωραίο όταν βρίσκω σπάνια Pokemon

Φανατική παίκτρια του Pokemon Go δηλώνει η Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Έρνα Σόλμπεργκ, την οποία ο φακός συνέλαβε να παίζει κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.

Μητσοτάκης από το Αγρίνιο: Να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση -Κέρδισε με ψέματα τις εκλογές

«Στη χώρα αξίζει μια καλύτερη κυβέρνηση», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο, όπου και βρίσκεται σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Νορβηγία: Mαντίλα και σταυρός «ναι», Μπούρκα «όχι»

Την απαγόρευση της μπούρκας από τα πανεπιστήμια και τα σχολεία σχεδιάζει η νορβηγική κυβέρνηση εν μέσω φόβων για τρομοκρατικές επιθέσεις Ισλαμιστών.

Πάρτυ με ούζα στο Μαξίμου για τους ΣΥΡΙΖΑίους

Τους βουλευτές του κόμματός του για ένα «χαλαρό» κοκτέηλ υποδέχεται σε λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Η συνάντηση γίνεται για ανταλλαγή απόψεων, αλλά και για να αμβλυνθεί η δυσαρέσκεια που έχουν εκφράσει αρκετοί από τους κυβερνητικούς βουλευτές, ότι δεν είχαν εδώ και καιρό τη δυνατότητα να δουν των κ.Τσίπρα, κυρίως λόγω των υποχρεώσεων του εκτός Ελλάδας.

Ο κομμουνιστοσυμμορίτης παίκτης του Ολυμπιακού που έσφαζε στρατιώτες και στο τέλος εκτελέστηκε

Το 1921, στο Αϊβαλί της Μικράς Ασίας, γεννήθηκε ο Νίκος Γόδας, ο οποίος αργότερα έγινε βασικός παίκτης του Ολυμπιακού. Πέρα από την αθλητική του δράση όμως, υπήρξε λοχαγός του ΕΛΑΣ και αγωνίστηκε στην Εθνική Αντίσταση (ΔΕ: Ξέρετε αυτούς που συμφώνησαν με τους Γερμανούς ώστε κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα να τους δίνουν τον οπλισμό που δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους) κατά των Γερμανών. Μέχρι και τη τελευταία στιγμή της ζωής του, δεν εγκατέλειψε τους κοινωνικούς αγώνες και την ιδεολογία του. Εκτελέστηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1948 στην Κέρκυρα....

Νικολάι: Ο πατέρας της την τεμάχισε-Το βράδυ της δολοφονίας πήγαμε σε ντισκοτέκ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 30χρόνος Νικολάι ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρόνης Άννυ απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Γεροβασίλη: Ισχύουν τα συμφωνηθέντα για τα Θρησκευτικά... απλά ο Φίλης λέει καμιά μαλ@κία για τα γίδια

Ικανοποιημένη δηλώνει η Εκκλησία από τη συνάντηση της Τετάρτης με τον πρωθυπουργό, ειδικά μετά την πρωινή επικοινωνία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΟ" ΠΡΟΣΤΙΜΟ... ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑίους! Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα που πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια

Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αρχές σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του, όμως τώρα καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε άδεια.

O Κατρούγκαλος ειρωνεύεται αυτούς που καλούσε χθες να διαδηλώσουν για να τον στηρίξουν στη διαπραγμάτευση

Δέχτηκε εκπροσώπους του ΠΑΜΕ για να τους διώξει λέγοντάς τους «δεν έχουμε να πούμε τίποτα αφού θα βγείτε από εδώ και θα με κατεγγείλετε»

Ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος όχι μόνο δεν άκουσε τα αιτήματά τους αλλά ότι τους ειρωνεύτηκε κιόλας καταγγέλλει η αντιπροσωπεία των τεσσάρων ατόμων του ΠΑΜΕ που συναντήθηκε νωρίτερα με τον υπουργό εργασίας.

Παρακολουθείστε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο (LIVE)

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρολάρισμα Βορίδη σε Παππά: «Νίκο είσαι έτοιμος για αύριο;» – «Εδώ και μέρες» απάντησε ο Νικολάκης

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα παραστεί την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Η επιστολή αγανάκτησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στον Φίλη

Την αγανάκτηση του αναπηρικού κινήματος εκφράζει με επείγουσα επιστολή της στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη η  Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, για την απαράδεκτη -όπως τη χαρακτηρίζει- διάταξη που συμπεριλαμβάνεται στην εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, έτους 2016-17, μέσω της οποίας αποκλείονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία όρασης ή ακοής ή είναι τετραπληγικοί - παραπληγικοί, από την πρόληψή τους σε ΚΕΔΔΥ ή σε πρόγραμμα παράλληλης στήριξης.

1.120.843 οι άνεργοι στην Ελλάδα -Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Στο 23,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στη χώρα τον Ιούλιο εφέτος, μειωμένο αισθητά σε σύγκριση με το 24,8% του ίδιου μήνα πέρυσι και οριακά σε σχέση με το 23,4% του Ιουνίου 2016.

Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΑΠΟ 3 ΘΕΣΕΙΣ! Το κορίτσι-θαύμα του Τσίπρα-ΒΙΝΤΕΟ

[Ακούστε τη στο βίντεο να φρικάρετε με την υποκρισία και το σανό που πούλαγε στα γίδια!!]

Η Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου είναι 32 χρονών. Και έχει καταφέρει πολλά, για την ηλικία της. Εκτός από εκπρόσωπος του δημοσίου στην Τράπεζα Αττικής είναι πλέον και διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Όλα αυτά, με εμπειρία στη μουσική –παίζει φλάουτο– και τη διδασκαλία σε Αλληλέγγυο Φροντιστήριο στο Αιγάλεω. Δίδαξε για έναν χρόνο και στο Λονδίνο, όπου μελετούσε για το διδακτορικό που δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

Με αφορμή τα γεγονότα γύρω από την Attica Bank, κάποιοι αναρωτήθηκαν ποιαν ακριβώς δουλειά κάνει ο εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου στο διοικητικό συμβούλιο μιας τράπεζας, και γιατί στην περίπτωση αυτή δεν άσκησε αποτελεσματικότερο έλεγχο.

ΝΔ: Χωρίς κύρος και θεσμική υπόσταση η Επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Κριτική στον πρωθυπουργό για τη συγκρότηση της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος ασκεί η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «τεχνάσματα αποπροσανατολισμού».

Το βίντεο που φουντώνει τις φήμες ότι η Χίλαρι πάσχει από Πάρκινσον

Η εμφάνισή της σε συνέντευξη Τύπου δημιούργησε νέα ερωτήματα για την υγεία της

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες ότι η Χίλαρι πάσχει από Πάρκινσον με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει πως το κεφάλι της τρέμει αρκετά.

Φρίκη στο Τέξας: Δεκάχρονος «πυρπόλησε» συνομήλικό του με ειδικές ανάγκες

Το άτυχο θύμα, το οποίο νοσηλεύεται σε κώμα με εγκαύματα να καλύπτουν το 20% του σώματός του, θεωρούσε τον βασανιστή του φίλο του, σύμφωνα με τη μητέρα του

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα έγκλημα που φέρεται να διέπραξε ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά σε έναν συνομήλικό του με ειδικές ανάγκες.

Βίντεο: Γιατί ξεκαρδίζεται στα γέλια ο Πάπας Φραγκίσκος

Ποιο ήταν το ανέκδοτο με θέμα τους… τρομοκράτες που είπε ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι, και διασκέδασε τον ποντίφικα

Με εξαιρετική διάθεση υποδέχθηκε τον αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι, Τζάστιν Ουέλμπι, ο Πάπας Φραγκίσκος στο Βατικανό.

Εφραίμ: «Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο, εκτός είμαστε αδέρφια»

Εκ μέρους των Κυπρίων παικτών ο Εφραίμ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα

Ο Μητσοτάκης προέβλεψε τρεις αριθμούς του τζόκερ! -Για την αποψινή κλήρωση

18, 27, και 40 είναι τρεις αριθμοί που προέβλεψε για την αποψινή κλήρωση του τζόκερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στο Μεσολόγγι.

Νέα επίθεση του ΣΕΒ στην κυβέρνηση: Στήνεται πελατειακός μηχανισμός με τα κοινωνικά επιδόματα

«Αναμένεται να δούμε στην πράξη εάν ο γάιδαρος του Χότζα θα μάθει να ζει νηστικός». Με αυτή τη φράση ο ΣΕΒ εγκαλεί την κυβέρνηση για την επιλογή της να φορτώσει με φόρους 2,6 δις ευρώ τους συνεπείς φορολογούμενους, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης που μαίνεται εδώ και εβδομάδες.

Διαβάστε πως περιγράφεται η αύξηση 5% στο ηλεκτρικό ρεύμα της ΔΕΗ με υπογραφή Σκουρλέτη

Οι ακαταλαβίστικες θεωρίες του ΑΠΕ που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν το εξής πρακτικό αποτέλεσμα: Με υπογραφή Σκουρλέτη αυξάνεται η τιμή του ρεύματος περίπου 5% σε αγρότες, επιχειρήσεις και σε κάποιος άλλες κατηγορίες τιμολογίων της ΔΕΗ...

Διαβάστε τώρα και πως μπορεί να παρουσιαστεί η είδηση από τα ΜΜΕ που "πολεμάνε" τον ΣΥΡΙΖΑ:

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΣΟΝΤΑ! Με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Λεβέντη πέρασε το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σε σύνολο 252 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Καρχιμάκης: Μια στημένη υπόθεση από σκοτεινούς ανθρώπους με κακουργηματικές ενέργειες

Μετά την απόφαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών να παραπεμφθεί ο ίδιος μαζί με τον πρώην Αμερικανό πράκτορα William Bazil και άλλα δύο μέλη της ΕΥΠ σε δίκη

Απειλούσαν τον Άδωνι με ειδικό δικαστήριο για το "σκάνδαλο ΠΟΥ" και επέκτειναν τη συμφωνία του με διπλάσιο κόστος!

Θυμηθείτε στο τέλος τι έλεγε ο Κουρουμπλής τον Μάρτιο του 2015 για την εν λόγω συμφωνία

Ο φαρισαϊσμός του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο. Ενώ κατηγορούσαν τους Άδωνη και Βορίδη ότι είχαν δώσει χρήματα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, εκείνοι δίνουν 4 φορές περισσότερα και μάλιστα εν κρυπτώ και παραβύστω, χωρίς να ενημερωθεί ο Τύπος και η Βουλή!

Ληστεία στο σπίτι του Παττακού -Πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και μετάλλια

Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ο Στυλιανός Παττακός, στα Πατήσια, και τον λήστεψαν.

Γιαννιώτας: Ελληνες εναντίον... Ελλήνων

Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο, όπως δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας στη συνέντευξη Τύπου.

ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ! ΕΣΗΕΑ: «Αθώοι» οι Πορτοσάλτε, Μαλέλης, Κονιτόπουλος -Για τη στάση τους στο δημοψήφισμα του 2015

Δικαιώθηκαν οι δημοσιογράφοι Πορτοσάλτε, Μαλέλης και Κονιτόπουλος

Μη ελεγκτέοι κρίθηκαν οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε, Σταμάτης Μαλέλης και Νίκος Κονιτόπουλος από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, σχετικά με τη στάση που τήρησαν στο δημοψήφισμα του Ιούλη 2015 στη χώρα μας.

Τούρκος βουλευτής: Τυχαία το κλείσιμο της Αγίας Σοφίας και της Παναγίας Σουμελά;

Για ποιους λόγους δεν επαναλειτουργεί ως μουσείο το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, ρωτά με γραπτή ερώτησή του προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (Cumhuriyet Halk Partisi - CHP).

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΡΕ ΤΙΤΑΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ-Αρης Σπηλιωτόπουλος: Τα περισσότερα χρήματα στην πολιτική τα έβγαλα από τις αγωγές


"Να αυγατεύεται η περιουσία μου..."

«Tα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα από τις αγωγές που κέρδισα», αποκάλυψε ο Αρης Σπηλιοτόπουλος.

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει από την πολιτική είναι από τις αγωγές τις οποίες έχω κερδίσει.

Απέρριψαν ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ πρόταση να κληθεί πάλι ο Κοντομηνάς στην "ΕΚΠΟΜΠΗ" τους

Λάππας(ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα επιτρέψουμε να κάνει πρωϊνάδικο την ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ - Λοβέρδος: Το Μέγαρο Μαξίμου βλέπει τα πρωινάδικα, ρωτήστε τον Καρανίκα να σας πει

Οι καταγγελίες που έκανε χθες ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη απασχόλησαν σήμερα την εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης καθώς το θέμα αυτών των καταγγελιών έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος ζήτησε ο κύριος Κοντομηνάς να κληθεί εκ νέου στην επιτροπή.

ΝΔ: Πρόκληση για κάθε Έλληνα οι αποφάσεις του Φίλη

«Οι αποφάσεις του Υπουργού Παιδείας για το περιεχόμενο μαθημάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, συνιστούν πρόκληση για κάθε Έλληνα» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μεθοδεύσεις στον χώρο της Παιδείας», και συνεχίζει:

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Ο Ελληνικός Στρατός κάνει απόβαση στη Χίο -Κομάντο, τανκς και ελικόπτερα στο νησί [εικόνες]

Ευρεία κλίμακας αποβατική ενέργεια της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών πραγματοποιήθηκε στη Χίο στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2016».

Euroleague: Σπανούλης και Μπουρούση σε ρόλο διαρρηκτών! (video)

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό είναι το trailer για τη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας στο οποίο βλέπουμε μεγάλα αστέρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ανάμεσα τους και οι Βασίλης Σπανούλης και Γιάννης Μπουρούσης.

Δεν κινδυνεύει ο ευρωβουλευτής που έφαγε ξύλο σε συνεδρίαση στο Στρασβούργο

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή, Στίβεν Γουλφ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Στρασβούργου μετά από διαπληκτισμό που είχε με συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος του.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπάνιο ντοκουμέντο: Χριστόδουλος και Άνθιμος ρίχνουν ξύλο στον Τρίτση για τις κορώνες του για την εκκλησιαστική περιουσία

Είναι 1987 και μαίνεται η κόντρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την Εκκλησία της Ελλάδας για το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας με τον Τρίτση να ρίχνει από τότε σανό στα γίδια

Αρπακολατζήδες και επικίνδυνοι

Είναι απολύτως αναμενόμενο. Όταν "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και το "μένουμε στην εξουσία πάση θυσία " είναι οι κεντρικές πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης  τότε το πάνω χέρι το έχουν αδίστακτοι, οι ιδεοληπτικοί και οι αρπακολατζήδες. Και η χώρα πάει όπισθεν ολοταχώς.

Υποκλοπές εναντίον Καραμανλή: Εισαγγελέας ζητεί να δικαστεί ο Καρχιμάκης και 3 άλλοι

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία - Σοφία Βαϊτση, ζητεί να παραπεμφθούν σε δίκη ο πρώην Αμερικανός πράκτορας William Bazil, δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ για παραβίαση μυστικών της πολιτείας κατ´εξακολούθηση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης ως ηθικός αυτουργός

Οι ερευνητές βρήκαν μέχρι ποια ηλικία μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος

Δείτε ποια είναι η μέγιστη διάρκεια της ζωής και γιατί δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στις 10.000 να πάμε πάνω από τα 125
Ο γηραιότερος άνθρωπος που πέθανε στη Γη -τουλάχιστον με βάση τα αποδεδειγμένα στοιχεία- ήταν η Γαλλίδα Ζαν Καλμάν, η οποία απεβίωσε το 1997 σε ηλικία...

Τι θα γίνει ρε Παππά με εκείνο το MEGA; Αυτό δε λέει να… μαυρίσει!

Όλο λένε ότι θα ρίξει «μαύρο» αλλά τελικά κάνει αρκετούς να… μαυρίζουν από το κακό τους. Με μηδέν καινούργιο πρόγραμμα το MEGA συνεχίζει όχι μόνο να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά και να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών.

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για την πρωινή συναλλαγή Τσίπρα-Ανώτατων δικαστών στο Μαξίμου

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την πρωινή επίσκεψη των πρόεδρων των ανωτάτων δικαστηρίων στο Μέγαρο Μαξίμου. Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 5% ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να πληρώνουν μόνο οι καταναλωτές

Προτιμήσαμε να πληρώσουν οι παραγωγοί ενέργειας, υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος – Σκρέκας: Κοροϊδεύετε τους πολίτες

Για έλλειμμα 350 εκατ. ευρώ στον τομέα της πράσινης ενέργειας μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποφύγει μέχρι στιγμής τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Βγενόπουλος: Παράνομη η ποινική δίωξή μου

Μη σύννομη χαρακτηρίζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του και ακόμα 14 στελεχών της τράπεζας Marfin σχετικά με δάνειο περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Φίλης: Θα δίνω και κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας... θα εξετάζει ο Τσίπρας κι ο Καρανίκας

Σχέδιο νόμου για την καθιέρωση και διεύρυνση του προγράμματος διδασκαλίας ξένων γλωσσών με την κατοχύρωση κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση και θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.