07 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; Το Δεξί Εξτρέμ δίνει γραμμή στο κανάλι της Βουλής;

Ξέφυγε η αλήθεια στο Κανάλι της Βουλής καθώς στην απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έπεσε η κάρτα με το όνομα και την ιδιότητα του υπουργού Νίκου Παππά στην τοποθέτηση του...

Ενταση στο Ωραιόκαστρο ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και ακροδεξιούς

Ενταση επικράτησε μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση και των δύο συγκεντρώσεων.

ΑΥΤΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΗΝ Ψ@ΛΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ-ΠΑΠΠΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ! Στουρνάρας: Υπάρχουν υπουργοί που δεν θέλουν τις αποκρατικοποιήσεις

Έφθασε η στιγμή οι δανειστές να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση του χρέους, δηλώνει ο διοικητής της ΤτΕ - Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές «είναι ακόμη κάτι μακρινό» αναφέρει ο ίδιος

Τα highlights από τη σύναξη στο Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, με τραγούδια στο πιάνο, κρασί και καναπεδάκια κύλησε η χθεσινή βραδιά στο Μέγαρο Μαξίμου στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού στους υπουργούς και τους βουλευτές της κυβέρνησης.

Η ΝΔ καλεί τους εργαζομένους στην ΥΠΑ να σταματήσουν την απεργία

Να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις καλεί τους εργαζομένους της ΥΠΑ η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας τους να «βάλουν πάνω απ' όλα το εθνικό καλό».

Αυτή είναι η επιστολή που θα λάβουν οι συνταξιούχοι από τον Κατρούγκαλο - ΒΙΝΤΕΟ

Την επιστολή που άρχισε να στέλνει από σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος στους συνταξιούχους, οι οποίοι είδαν τις επικουρικές τους να πετσοκόβονται, αποκάλυψε το STAR.

Η Τζολί ζητά από την Άνιστον να καταθέσει κατά του Μπραντ Πιτ!

Η Αντζελίνα φέρεται διατεθειμένη να καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης την άλλοτε «αντίζηλό» της, προκειμένου να καταθέσει για τα προβλήματα του Πιτ με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Πρετεντέρης: Κυβέρνηση με απίστευτη αντοχή στο κράξιμο

"Κυβέρνηση: Παντελής έλλειψη ενδοιασμών με μεγάλη αντοχή στο κράξιμο. Ή απλώς δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα;"... Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Ευχολόγια το αποτέλεσμα της σύσκεψης στο Μαξίμου για το προσφυγικό

Σε κοινότυπες διαπιστώσεις και ευχολόγια που δεν οδηγούν στην αντιμετώπιση του ασφυκτικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αιγαίου με το προσφυγικό, κατέληξε η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη ευρέως κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον Αλέκο Φλαμπουράρη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων των νησιών στο Μαξίμου.

Επιστρέφει στην Αστυνομία ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

Μια ιδιαίτερη συνάντηση, με τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Αντώνη Τσαπατάκη, είχε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την απόδοση τιμής στα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Εκεί από όπου ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι το 15% των θέσεων στο Δημόσιο που προκηρύσσονται από το ΑΣΕΠ, θα καλύπτονται αποκλειστικά από άτομα με αναπηρία.

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ! Ο παρουσιαστής που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ τα όσα είπε ο παρουσιαστής του Fox News, Shep Smith αναφερόμενος στον τυφώνα Μάθιου. «Εσείς και όλοι όσοι γνωρίζετε είστε νεκροί! Θα πεθάνετε όλοι! Είναι αδύνατον να επιβιώσετε εκτός αν είστε πολύ τυχεροί! Και τα παιδιά σας θα πεθάνουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής σοκάροντας τους τηλεθεατές.

Σπύρος Φωκάς: Χρωστάω 5 ενοίκια, κινδυνεύω με έξωση από το σπίτι μου

Στα 79 του ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς βιώνει δύσκολες οικονομικά στιγμές.

Μάλιστα, επειδή χρωστάει πέντε ενοίκια στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού του, κινδυνεύει με έξωση από αυτό.

Δικηγόροι εναντίον Ανωτάτων Δικαστικών

Στόχος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας έγιναν οι Ανώτατοι Δικαστικοί λειτουργοί μετά τη συνάντηση τους  με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΑΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΑ ΣΑΚΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ->Τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει χάρτη που δείχνει τη μισή Ελλάδα... στην Τουρκία

Προκλητικό δημοσίευμα φιλοξενείται σήμερα στην τουρκική εφημερίδα, Star, σχετικά με τα σύνορα που θα είχε η Τουρκία εάν δεν ίσχυε η Συνθήκη της Λωζάννης.

ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 4% ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 61 μέλη ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν στον Πειραιά, κανένας βουλευτής δεν εξελέγη σύνεδρος στο Ηράκλειο


Ο Σπουρδαλάκης που έβαλε ο Τσίπρας στην Επιτροπή για τη Συνταγματική αναθεώρηση πήρε 8 ψήφους και βγήκε τελευταίος

Πανωλεθρία περίμενε τους εκλεκτούς της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των τοπικών οργανώσεων Πειραιά και Ηρακλείου, για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος ( το Συνέδριο στις 13 Οκτωβρίου).

Γελάνε οι Times με τον μαϊμού τραυματισμό του ευρωβουλευτή - ΦΩΤΟ

Με τον δικό τους καυστικό τρόπο σχολίασαν τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη στη συνεδρίαση του ξενοφοβικού κόμματος, UKIP στο Στρασβούργο με τον σοβαρό τραυματισμό του ευρωβουλευτή, Στίβεν Γουλφ, οι Times του Λονδίνου.

ΗΠΑ προς Τούρκους αξιωματούχους: Αδύνατη η λύση του Κυπριακού με παραμονή ξένων στρατευμάτων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η πρέσβειρα της χώρας στην Κύπρο φέρονται να ξεκαθάρισαν σε Τούρκους αξιωματούχους ότι δε νοείται λύση όσο παραμένουν στρατεύματα στο νησί

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Κορακάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Η Άννα Κορακάκη πρόσθεσε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία στο παλμαρέ της με την κατάκτησή του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια.

Απίστευτο: Αλβανίδα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο γιος της

Καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία η ίδια έπεσε θύμα βιασμού από τον γιο της, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ; Λιου σε Τσακαλώτο: Εφαρμόστε τα ψηφισθέντα μέτρα, «τρέξτε» τις μεταρρυθμίσεις

Διπλό «μήνυμα» σε Ελλάδα και δανειστές έστειλε ο Τζακ Λιου στη συνομιλία που είχε σήμερα με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ! Ο Βελόπουλος παρουσιάζει την… Ελληνική Λύση (BINTEO – ΦΩΤΟ)

Tο κόμμα του «Ελληνική Λύση» παρουσιάζει αυτή την ώρα ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.

Tόμσεν: Με τη Λαγκάρντ δε μιλάω με επιστολές

Διαψεύδει ότι απέστειλε επιστολή σε Λαγκάρντ για αποχώρηση από το ελληνικό πρόγραμμα - Η Έκθεση για τη Βιωσιμότητα του Ελληνικού Χρέους θα είναι έτοιμη τον Δεκέμβριο - «Προσπαθούμε να δούμε πώς η Ελλάδα θα επιτύχει τους στόχους», τόνισε το κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ

«Μαύρο» σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια την Δευτέρα -Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Για πέντε ώρες το πρωί της Δευτέρας θα πέσει «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ! Πρόεδροι ανωτάτων δικαστηρίων: «Δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε» να ασχολούμαστε με τα μισθολογικά των δικαστών

Κοινή ανακοίνωση των πρόεδρων του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου - Τι απαντούν στην κριτική για συναλλαγή με την κυβέρνηση -Τι λένε για τις αυξήσεις μισθών στους δικαστές

Εξαφανισμένοι και από τη Βουλή Τσακαλώτος – Πολάκης

Γενεές δέκα τέσσερις πέρασαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Παύλο Πολάκη ο Λεωνίδας Γρηγοράκος και Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την συστηματική απουσία τους από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Πρόεδρος Παραολυμπιονικών κατά Τσίπρα: Πλήρωνα ΕΝΦΙΑ 65 € και το πήγες 340€

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία του κ. Φουντουλάκη: «Στα άτομα με αναπηρία κάθε περικοπή είναι πιο βαριά απ' ότι στα άλλα άτομα»

Δριμύ κατηγορώ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα των ατόμων με αναπηρία εξαπέλυσε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο Γιώργος Φουντουλάκης, πρόεδρος της ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής.

Η απάντηση του δήμου Αθηναίων στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς

Απαντώντας στο non paper της κυβέρνησης που αναφέρεται σε πλειστηριασμό κατοικίας στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηνών διαψεύδει κατηγορηματικά όσα μεταδίδονται από ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης, περί εκτέλεσης πλειστηριασμού κατοικίας, σημειώνοντας ότι είναι εντελώς ανυπόστατα.

Ομιλητής στο Χάρβαρντ ο Μητσοτάκης μετά από πρόσκληση του Νίκολας Μπερνς

Στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και συγκεκριμένα στο Κέντρο Belfer θα βρεθεί στις 13 Οκτωβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συζητήσει, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του αμερικανικού πανεπιστημίου, για την οπτικη της Νέας Δημοκρατίας για μία σταθερή και ευήμερη Ελλάδα, αλλά και τις πολιτικές που απαιτούνται για να ξεφύγει η χώρα από την κατάσταση της οικονομικής κρίσης.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ! Ξανά στα χακί ο Πάνος Καμμένος (ΦΩΤΟ)

Τη στολή της παραλλαγής μια ακόμη μια φορά έβαλε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την εξέλιξη της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων» στην περιοχή του Έβρου.

Καβγάς Βορίδη με Παππά και Χριστοδουλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης απηύθυνε ερωτήσεις προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για τον διαγωνισμό σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Τρομακτικό βίντεο: Αεροσκάφος στη δίνη του τυφώνα Μάθιου

Προκαλεί φόβο και μόνο να το βλέπεις

«Τρέμει» ολόκληρο το αεροσκάφος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (NOAA), καθώς πριν λίγο πέταξε μέσα « στη δίνη του τυφώνα» «Μάθιου», προκειμένου να συλλέξει στοιχεία.

Απίστευτο βίντεο: Έκλεψε 21 κινητά μέσα σε μια ώρα χωρίς καν να κατέβει από το μηχανάκι!

Οι δύο νεαροί, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς οι οποίοι έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών τους, έβαζαν στο στόχαστρο άτομα που μιλούσαν στο κινητό

Νέα μόδα στην Αγγλία… Γροθιές στο δρόμο χωρίς λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που απαθανατίζει πεζή στην Βρετανία, να δέχεται επίθεση με γροθιά στο κεφάλι από έναν τελείως άγνωστό της άνδρας.

Μαντέψτε πόσους ψήφους πήρε για να πάει στο Συνέδριο ο Δρίτσας... απ' όλο τον Πειραιά

Ψυχρολουσία επιφύλασσαν στον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, αφού του έδωσαν μόλις την 6η (από τις 8) θέση του συνέδρου για το επικείμενο Συνέδριο του κόμματος.

#bar_Maximou: Τα απρόοπτα -Βουλευτίνα ρωτούσε «Πού είναι το Μαξίμου καλέ;» -Πάρτι στο Twitter

Από πολιτικές «ειδήσεις» δεν έβγαλε και πολλά η χαλαρή βραδιά μετά ποτού στο Μαξίμου που οργάνωσε ο Πρωθυπουργός για τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Βόμβα» Βορίδη: Η ΝΔ προαναγγέλλει προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά

Για την πρόθεση της ΝΔ να διερευνήσει το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του Υπουργού Επικρατείας στη διαγωνιστική διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, προϊδέασε από τη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έκανε η σύζυγος του Στουρνάρα

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα Λίνα Νικολοπούλου. Η κα. Νικολοπούλου ζήτησε να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την «άδικη και παράνομη» εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της, Mindwork Business Solutions.

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ! Στον Χουάν Μανουέλ Σάντος το Νόμπελ Ειρήνης

Στον Κολομβιανό πρόεδρο Χουάν Μανουέλ Σάντος απονεμήθηκε το Νόμπελ Ειρήνης για το 2016 και όχι στα γίδια τους νησιώτες που έμειναν με την όρεξη

Η Επιτροπή Νόμπελ απένειμε το βραβείο στον Κολομβιανό πρόεδρο για τις προσπαθειές του να τερματίσει τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα του με τους αντάρτες της οργάνωσης FARC, των οποίων ηγείται ο Τιμοτσένκο, παρά το γεγονός ότι η ειρηνευτική συμφωνία καταψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τους Κολομβιανούς.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήγε στα νέα γραφεία της ΝΔ, στο Μοσχάτο [εικόνες]

Τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο επισκέφθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να δει από κοντά τον χώρο που θα σηματοδοτήσει για τα επόμενα χρόνια το στρατηγείο του κόμματος.

Ποτάμι: Η παραίτηση Παραρά που δείχνει ελαφρότητα της κυβέρνησης

«Ο κ. Παραράς μιλάει για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, όμως δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαψεύσει ότι είχε συμμετάσχει και στην επιτροπή για το Σύνταγμα της χούντας» σχολιάζει το κόμμα

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Αναρμόδιοι οι πρόεδροι των δικαστηρίων να διαπραγματεύονται τα μισθολογικά

Αναρμόδιοι είναι οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων να διαπραγματεύονται με τον Πρωθυπουργό για τα μισθολογικά τους, επισημαίνει η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) σε ανακοίνωσή της, ενώ διαφωνεί με τις εξαγγελίες για δικαστές δύο ταχυτήτων με την παροχή ειδικών επιδομάτων στις κορυφές της δικαστικής πυραμίδας.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Λέρος: Σύρος ασέλγησε σε προσφυγόπουλα την ώρα που κολυμπούσαν

Για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων προσφυγόπουλων κατηγορείται 33χρονος πρόσφυγας από την Συρία, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου.

Δεσπότης ψήφισε για Μητροπολίτη Αρτης τον... Νίκο Φίλη

Mε την ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Άρτης ολοκληρώνονταν οι εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Νέος Μητοροπολίτης εξελέγη ο βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, κ.κ. Καλλίνικος.

Ετοιμάζουν σόου με γουέστερν και ποπ κορν στις καταθέσεις Στουρνάρα - Θέμου

Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, ήταν προσεκτικός στις εκφράσεις του.

O δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη ΝΔ; Τι λέει ο ίδιος [vid]


ΠΡΟΔΨΣΕ ΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!

Το ενδιαφέρον του για το Δήμο Πατρέων εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ο Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα με το οποία φλερτάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Η κουβέντα που έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πιτταρά σε φιλικό του σπίτι στην Πάτρα έκρυβε μια έκπληξη.

Παραιτήθηκε ο Παραράς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κοινοποίησε ένα από τα μέλη της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, Πέτρος Παραράς, μετά τις κατηγορίες για σχέσεις με την Χούντα των Συνταγματαρχών.

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου με το κίνημα κατά των πλειστηριασμών -Απάντηση με non paper-Απροστάτευτη από πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία για χρέη στην Εφορία

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από τις αντιδράσεις πολιτών που σταματούν στα Ειρηνοδικεία τους πλειστηριασμούς σπιτιών, κυβερνητικοί κύκλοι δίνουν τη δική τους ερμηνεία.

20.000 ευρώ το χρόνο χάνουν οι συνταξιούχοι λόγω Κατρούγκαλου

Η μεγαλύτερη «σφαγή» για τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα - Απόλυτη η στοχοποίησή τους από τον νόμο Κατρούγκαλου - Στον «κάδο απορριμάτων» οι εισφορές που έχουν καταβάλει - Δείτε παραδείγματα

Το παράπονο του χρυσού Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Δώσαμε την ψυχή μας, την καρδιά μας, το αίμα μας σε αυτό που λέγεται Παραολυμπιάδα» τόνισε, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος, παίρνοντας τον λόγο στην ειδική εκδήλωση προς απόδοση τιμής στα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο Κοινοβούλιο.

ΝΔ: Δυσφορία για τους αστείους Μίχαλο-Αγοραστό που έγιναν δεκανίκια Τσίπρα

[Και φυσικά θα πούνε "εκπροσωπούμε θεσμικά το Επιμελητήριο και την Περιφέρεια εκφράζοντας όλα τα μέλη μας και τους πολίτες"... ΣΩΣΤΑ! Τότε όμως ρε γελοίοι γιατί συμμετέχετε στα κομματικά όργανα της ΝΔ αφού πρέπει να εκφράζετε τα μέλη σας και τους πολίτες; Τέλος πάντων φταίει και ο Κυριάκος που άλλαξε το καταστατικό και συνέχισε να επιτρέπονται τέτοια ρεμάλια εξ οφίτσιο στην ΠΕ της ΝΔ]

Απορία, ενόχληση και οργή έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ η παρουσία και συμμετοχή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνου Μίχαλου και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και προέδρου της ΕΝ.ΠΕ Κώστα Αγοραστού στην οργανωτική επιτροπή διαλόγου για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η σύσταση και σύνθεση της οποίας αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.