08 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 9-10-2016

Χατζηνικολάου, Μπόμπολας συνεχίζουν να βαράνε τον Τσίπρα σα χταπόδι... ο ένας εκθειάζει το σκληρό πόκερ για το χρέος και ο  άλλος τα ρίχνει στ ξένα κοράκια που ζητάνε και τα κλειδιά... μην ανησυχείς Νικόλα, ο Αλέξης δεν θα τους τα δώσει, απλά του έφερε στην Ελλάδα για να τους κάνει καψόνι... Δείτε τα πρωτοσέλιδα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Ο Γαλαξιάρχης και ο Γαλαξίας Μαξίμου

Μεσουράνησε στο βασίλειο του ανώνυμου Διαδικτύου με το ψευδώνυμο Γαλαξιάρχης. Ηταν μια περσόνα επιθετική απέναντι σε όποιον θεωρούσε «μνημονιακό». Εφυγε από τη ζωή και μάθαμε ότι ήταν συνεργάτης της Γεροβασίλη. Πόσοι άλλοι τέτοιοι υπάρχουν στο Μαξίμου;

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ – «Πρόγευση» σφαγής στα Γιάννενα

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι κόντρες κορυφώνονται.

Χαρακτηριστική είναι η αντιπαράθεση της «Ενωτικής Κίνησης» με τους «53»

Μεξικό: Σάλος με 55χρονο που βίασε 8χρονο κορίτσι και τιμωρήθηκε με... μπύρες!

Πρώην πάστορας ασέλγησε σε ανήλικο κορίτσι και παρέμεινε ατιμώρητος - Οι δικαστικές αρχές του επέβαλαν ως ποινή να αγοράσει δύο κιβώτια με μπύρες στον πατέρα του παιδιού!

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι βομβιστές αυτοκτονίας πυροδοτούν 200 κιλά εκρηκτικών [βίντεο]

Για μία ακόμη φορά μία επίθεση αυτοκτονίας σκορπά τον τρόμο και τον πανικό στην Τουρκία.

Διπλή γκάφα Τσακαλώτου: Χαρακτήρισε «ελέφαντες» Γερμανία- ΔΝΤ και πανούργο τον Σόιμπλε

Θα πρέπει να ασκήσουμε πιέσεις ώστε να... χτυπήσουν τα κεφάλια τους, μήπως κατορθώσουν να βρουν μία λύση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών που χαρακτήρισε την Ελλάδα σαν... γαζέλα

Σε νέες γκάφες υπέπεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg από την Ουάσιγκτον.

Οι άγνωστοι διάλογοι Τσίπρα – Ιερώνυμου – Φίλη

Διάλογοι και άγνωστες πτυχές της συνάντησης Τσίπρα – Ιερώνυμου παρουσία Υπουργών και Αρχιερέων, φανερώνουν πώς το κλίμα καλής συνεργασίας μπορεί να επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση, προηγήθηκαν ωστόσο αρκετές «μπηχτές», πριν φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό.

Πρετοιμασίες για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη (φωτο)

Παρουσία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και αρκετών στελεχών του κόμματος και αυτοδιοικητικών στελεχών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Ακόμη... δέρνονται σε αγώνα ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα

Σε «πυγμαχία» κατέληξε ο αγώνας ποδοσφαίρου της Νίκης Καρυών με τον Αγιο Οικουμένιο για το τοπικό πρωτάθλημα του Νομού Τρικάλων.

Πέθανε ο Στυλιανός Παττακός σε ηλικία 104 ετών

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο Ρέθυμνο που ήταν και ο τόπος καταγωγής του

Σε ηλικία 104 ετών έφυγε από τη ζωή ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της 7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στυλιανός Παττακός.

ΑΠΑΠΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-Λέσβος: Γονείς έβαλαν λουκέτο σε σχολείο που θα πάνε την Δευτέρα παιδιά λάθρο

Μετά το Ωραιόκαστρο, γονείς και από την Λέσβο δεν θέλουν παιδιά προσφύγων στα σχολεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, οι γονείς των Δημοτικών Σχολείων της Μυτιλήνης – κυρίως για τα 8ο, 9ο, 11ο και 15ο – στα οποία πληροφορήθηκαν από τα παιδιά τους, ότι από τη Δευτέρα θα πηγαίνουν μαζί τους στο σχολείο και 15 παιδιά προσφύγων.

Ν.Δ.: Ο διαγωνισμός – φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών

«Φάρσα» χαρακτηρίζει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας ότι «έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών».

Γεωργιάδης: Η αυτοδυναμία είναι στόχος ρεαλιστικός

Την πεποίθησή του πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, αλλά θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 2017 εκφράζει, στη συνέντευξή του στο «Κεφάλαιο», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Βορίδης-Γεωργαντάς: Ανέκδοτο η «διοικητική μεταρρύθμιση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Στην «διοικητική μεταρρύθμιση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών αναφέρονται με ανακόίνωση τους ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, κ. Μάκης Βορίδης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Τρέχει στο ΣτΕ το γίδι με τα "11.000 εκλογικά κέντρα ΣΥΡΙΖΑ"

Οι φαρμακοποιοί που τον έχουν ακόμα Πρόεδρο πόσο κιλά μαλ@κες είναι; 

Η κυβέρνηση που με υπουργικές της αποφάσεις απελευθερώνει το ζήτημα της ιδιοκτησίας των φαρμακείων, φαίνεται πως άλλα λέει από τη μία και άλλα από την άλλη. Αυτό φαίνεται ότι διεφάνη ξεκάθαρα, κατά τους φαρμακοποιούς στη συνεδρίαση του ΣτΕ για το θέμα.

Οι τράπεζες σφίγγουν τη θηλιά στον Ψυχάρη-Κατήγγειλαν δυο δάνεια

Κορυφώνεται η αγωνία  για την τύχη του ΔΟΛ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκαν από τις τράπεζες δύο δανειακές συμβάσεις του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.

📺ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! Πέταξαν έξω τους ΆΠΛΥΤΟΥΣ👏👏💪💪ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Εκκένωση του κτίριου από τα ΜΑΤ και προσαγωγές στο Πολυτεχνείο, όπου το βράδυ της Πέμπτης (12.11.2020) είχαν μπει και είχαν κάνει κατάληψη περίπου 40 άτομα διαμαρτυρόμενα για την απόφαση της κυβέρνησης να μην εορταστεί φέτος η επέτειος της εξέγερσης. 

Η επέμβαση των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο έγινε λίγο πριν από τις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Τα ΜΑΤ συγκέντρωσαν τα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα μέσα στο Πολυτεχνείο στο προαύλιο και τους βγάζουν λίγους λίγους από την την πλευρά της οδού Στουρνάρη, προκειμένου να τους βάλουν σε κλούβες για να τους μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο. 

Όταν ολοκληρωθεί η εκκένωση του κτιρίου, θα σφραγιστούν και οι τρεις πύλες του Πολυτεχνείου σε Στουρνάρη, Τοσίτσα και Πατησίων και 24 ώρες το 24ωρο θα βρίσκονται εκεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

 
Ήταν χθες το απόγευμα όταν μια ομάδα περίπου 40 ατόμων εισέβαλε στο Πολυτεχνείο και έκανε σύσκεψη στο κεντρικό αμφιθέατρο, καλώντας παράλληλα σε συγκέντρωση. Σκοπός τους, όπως ανέφεραν σε κείμενό τους στο indymedia, ήταν να μείνει το Πολυτεχνείο ανοιχτό, να γίνει κανονικά ο τριήμερος εορτασμός και η καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Μάλιστα χθες το απόγευμα έγινε προσπάθεια συγκέντρωσης ατόμων τόσο στο εσωτερικό του Ιδρύματος, όσο και στην πύλη της οδού Στουρνάρη, αλλά λόγω της αυξημένης αστυνομικής παρουσίας, απετράπη η συγκέντρωση.

Ο Ντε Νίρο σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ βρίζει τον Τραμπ: Είναι αλήτης, σκύλος, γουρούνι και ηλίθιος!

Δείτε το επικό βίντεο -Ο διάσημος ηθοποιός λέει επίσης ότι θέλει να του ρίξει μια μπουνιά στη μούρη

Λίγος καιρός έχει μείνει για τις εκλογές στις ΗΠΑ και δεκάδες είναι οι επώνυμοι που έχουν μαζευτεί για να αποτρέψουν την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Εικοσάχρονος ΜΑΛ@ΚΑΣ απειλούσε 12χρονη με γυμνές της φωτογραφίες

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑ! Θεσσαλονίκη: Βγαίνουν “στο σφυρί” οκτώ εργατικές κατοικίες!

Σε μια καταγγελία που έκανε αίσθηση προχώρησαν με ανακοίνωση τους μέλη του συντονιστικού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ! Η "Οδύσσεια" μιας καρκινοπαθούς ανύπανδρης μητέρας

- Αδιανόητη ταλαιπωρία για καρκινοπαθή που πάσχει και από θρομβοφιλία
- Η ανύπανδρη μητέρα από την Πάτρα έχει διαγνωσθεί με καρκίνο και χειρουργηθεί δύο φορές
- Έχει υποστεί και 6 μικρά εγκεφαλικά!
- Η εργοδοσία της εταιρίας που εργάζεται αρνήθηκε να αλλάξει το αντικείμενο της για λόγους υγείας
- Η γυναίκα ουσιαστικά υποχρεώθηκε να συνεχίσει να μεταφέρει κιβώτια και βαριά αντικείμενα!
- Δεν... δικαιούται άλλη αναρρωτική άδεια λέει ο ΕΟΠΥΥ!
- Το χρονικό της συγκλονιστικής της ιστορίας

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Καρανίκας μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη

Το περιοδικό πέρασε στην αντεπίθεση - Όπως θα ακούσετε στο video, ο Νίκος Καρανίκας - μεταξύ άλλων - εκθειάζει την αγαπημένη του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την «όμορφη, ευγενική, διακριτική»...

Και αργυρό η Κορακάκη-Το πρωί είχε κάνει και παγκόσμιο ρεκόρ

Ασταμάτητη (ενώ η άλλη που πήρε το χρυσό είναι σταματημένη...) είναι η Αννα Κορακάκη, η οποία μετά τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το χρυσό στα 25 μέτρα, κατέκτησε και το αργυρό στα 10μ. πιστόλι.

Αυτός είναι ο 22χρονος Σύρος ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ που ετοίμαζε βομβιστική επίθεση στη Γερμανία

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σαξονίας δήλωσε ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, υπάρχει ηρεμία στους κατοίκους, δεν υπάρχει πανικός»

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου στη συνοικία Φριτς-Χέκερτ Γκέμπιετ της πόλης Τσέμνιτς Κέμνιτς...

Αναστολή της απεργίας αποφασίζουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

«Ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας έπειτα από συνάντηση με τον υπουργό  Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη

#bar_maximou: "Θα πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ αν έβγαζα δισκάκι" λέει ο... πιανίστας Ζουράρις!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τους γύφτους ο ένας με το ποτό και το τσιγάρο μέσα στο Μαξίμου κι η άλλη άφησε το γυάλινο ποτήρι πάνω στο γυαλισμένο πιάνο...

Δεν τραγούδησε μόνο η Έλενα Κουντουρά μαζί με τον... μαέστρο, Κώστα Ζουράρι, στο "πάρτυ" που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου. Το... επιχειρηματικό δαιμόνιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με τον Τιτανικό του Μαξίμου....

Φυσικά η εικόνα θυμίζει τον Τιτανικό που βυθιζόταν και ο πιανίστας συνέχιζε να παίζει....

Τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας είχε προσκαλέσει το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την παράσταση έκλεψε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έπαιξε πιάνο.

Ο κομμουνιστικός εμφύλιος. Ας τον απολαύσουμε

Του Σάκη Μουμτζή

Ζούμε τις ανεπανάληπτες στιγμές που η μαρξιστική Αριστερά σε όλες τις εκδοχές της επιτίθεται ανηλεώς στον ΣΥΡΙΖΑ, σε βαθμό που ο τελευταίος «κινδυνεύει»  να αποκτήσει την συμπάθεια μου. Άλλωστε είναι η πιο μετριοπαθής έκφραση αυτού του χώρου.

Κίνα: Επτά γυναίκες ξυλοκοπούν άγρια την ερωμένη της φίλης τους

Δείτε το βίντεο -«Γιατί δεν χτύπησαν τον άνδρα που απάτησε τη γυναίκα του και τα έβαλαν μόνο με την γυναίκα;»

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου δείχνει μια συμμορία γυναικών οι οποίες ξυλοκοπούν με πρωτοφανή αγριότητα μια άλλη γυναίκα η οποία πιστεύουν ότι είναι ερωμένη ενός παντρεμένου άνδρα.

Παύλος Μάμαλος: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω πριν το Ρίο

Για τις δυσκολίες που έχουν περάσει και περνούν μίλησαν οι Παραολυμπιονίκες Αγώνες του Ρίο, σε εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή προς τιμήν τους.

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήρε το πτυχίο της στην Θεολογία [εικόνες]

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ άργησε λίγο, αλλά κατάφερε να πάρει το πτυχίο της στην θεολογιά, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ορκωμοσία της.


Η ηθοποιός αναφέροντας πως ποτέ δεν είναι αργά έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα:

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Η ΧΩΡΑ! Έπεσε η ψευδοροφή στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Δείτε το βίντεο -Έπεσε το ταβάνι ευτυχώς όχι πάνω στα κεφάλια ασθενών!

Όλα άρχισαν χθες το βράδυ όταν η ψευδοροφή στο ισόγειο του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου άρχισε να στάζει νερό. Ξαφνικά η ψευδοροφή δεν άντεξε από την υγρασία και υποχώρησε με αποτέλεσμα δυο κομμάτια να προσγειωθούν στον χώρο που βρίσκεται το εκκλησάκι του νοσοκομείου.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΚΟ! Παπαχριστόπουλος: Μας χωρίζει άβυσσος με τον Γεωργιάδη που πουλάει την πραμάτεια του


'Εχεις παλαβώσει, του απάντησε ο Άδωνις

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Διαζύγιο για Θάνου και Παρθένη

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης, μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου.

ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Χαμός με βίντεο Ολυμπιονίκη που χλευάζει το Ισλάμ


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΜΙΘ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ! ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ! 

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία ένα βίντεο που γύρισε ο Ολυμπιονίκης Λούις Σμιθ, μαζί με φίλο του και πρώην αθλητή, στο οποίο χλευάζουν το Ισλάμ.

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ! Reuters: Η Αθήνα είναι πιθανό να εκταμιεύσει 1,7 και όχι 2,8 δισ. ευρώ τη Δευτέρα

Πολύ πιθανό στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας να υπάρξει έγκριση για εκταμίευση ολόκληρης ή μέρος της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ αναφέρει το Reuters επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους.

Αποκατέστησαν την κατεστραμμένη προτομή της Λέλας Καραγιάννη

Βάνδαλοι είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές στο γλυπτό που είχε στηθεί σε ένδειξη τιμής για την προσφορά της γυναίκας στον αγώνα για την απελευθέρωση
Μνημόσυνο στη μνήμη της ηρωίδας της Αντίστασης Λέλας Καραγιάννη, που εκτελέστηκε το 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, τέλεσε το πρωί του Σαββάτου ο δήμος Αθηναίων, στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα.

Πακιστανά ΖΩΑ ασέλγησαν σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα στην Κρήτη

Τον βιασμό του παιδιού της από δύο αλλοδαπούς κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή τους.

«Ο Μπιλ μου είπε ότι η Χίλαρι είναι bisexual», λέει πρώην ερωμένη του Κλίντον

«Είναι τρομερό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη η Χίλαρι Κλίντον σε μήνυμά της στο Twitter, αναφερόμενη στα σεξιστικά σχόλια του Ντόλαντ Τραμπ την ώρα που μία από τις ερωμένες του συζύγου της αποκαλύπτει ότι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι bisexual.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! Καλλιάνος: Δεν είμαι δεξιός, με «άγγιξε» το άνοιγμα Μητσοτάκη στο κέντρο

«Δεν δηλώνω δεξιός», τόνισε το νέο στέλεχος της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες προσχώρησε στο κόμμα, μετά από την αποχώρησή του από την Ενωση Κεντρώων.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ! B.Ντομπρόβσκις: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέστρεψε τη μεταρρυθμιστική πορεία της Ελλάδας

«Επίθεση» δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σε πάνελ του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) στην Ουάσιγκτον, όταν υποστήριξε πως στην περίπτωση της Ελλάδας η Ευρώπη έδειξε πως ξέρει επιτυχώς να αντιμετωπίζει τις κρίσεις.

ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ! Πρόστιμο 3.100 ευρώ σε μικροπωλητές ​αν δεν ​δηλώνουν έναρξη

«Ταρίφα» από την εφορία και για εμπόρευμα μόλις... 15 ευρώ

Σε βαριά πρόστιμα από την εφορία οδηγεί η πρακτική πολλών –ακόμα και απελπισμένων από την οικονομική κρίση ανθρώπων- να απλώνουν πάγκους στο δρόμο για να πουλήσουν μικροπράγματα ευτελούς αξίας, χωρίς πρώτα να έχουν δηλώσει έναρξη εργασιών στην εφορία και χωρίς να προμηθευτούν ταμειακή μηχανή.

Βορίδης: Η παραμονή της κυβέρνησης συμφέρει τη ΝΔ, αλλά καταστρέφει τη χώρα

Η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές, εκτίμησε ο Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας ότι η παραμονή της κυβέρνησης συμφέρει τη ΝΔ, αλλά καταστρέφει τη χώρα.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ! Έκοψαν την αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Οργισμένη και αγανακτισμένη η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας, ξεσπά με αναρτήσεις της στο Facebook για την άδικη απόφαση του κράτους να κόψει την αναπηρική σύνταξη του παιδιού της, που δεν είναι πάνω από 350 ευρώ

Αγκυρα: Δύο βομβιστές αυτοκτονίας ανατινάχτηκαν όταν τους σταμάτησε η αστυνομία -Είχαν 200 κιλά εκρηκτικών

Δύο βομβιστές αυτοκτονίας ενεργοποίησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς τους, σε περιοχή κοντά στην Αγκυρα, όταν τους σταμάτησαν αστυνομικοί και τους ζήτησαν να παραδοθούν.

Ε ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; Χαμηλώνει ο πήχυς στο γυμνάσιο

Οι μαθητές του γυμνασίου μπορούν να προαχθούν και να πάρουν απολυτήριο από τη βασική, υποχρεωτική εννεαετή εκπαίδευση της χώρας μας με 5, 6, 7 σε βασικά μαθήματα, όπως η Ελληνική Γλώσσα, η Ιστορία, τα Μαθηματικά και η Φυσική. Σε αυτή την ποιοτική έκπτωση οδηγεί η χθεσινή απόφαση του υπουργείου Παιδείας, που ανατρέπει προηγούμενη απόφαση, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε κάνει... περίπατο το γυμνάσιο, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Ο Μαδούρο θεσπίζει το δικό του βραβείο Ειρήνης: Να το απονείμουμε στον Πούτιν

Την ημέρα που το Νόμπελ Ειρήνης απονεμήθηκε στον πρόεδρο της Κολομβίας, ο Νικολάς Μαδούρο αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θεσπίζει το δικό του αντίστοιχο βραβείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η κόντρα Βενιζέλου - Παππά

Όχι αποσπάσματα που βολεύουν αλά ΕΡΤ... Δείτε το βίντεο:

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Το Eurogroup έχει κουραστεί με τους μαλ@κες-Πιέζουν γιατί μόνο έτσι γίνονται πράγματα

Το Eurogroup είναι πιθανό να εγκρίνει την εκταμίευση μέρους ή όλης της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ τη Δευτέρα, σύμφωνα με δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ευρωζώνης.

Χίος: Επεισόδια και πυρκαγιά στον καταυλισμό της Σούδας από τους κάφρους λάθρο

Δεκαπέντε προσαγωγές και τρεις συλλήψεις - Κάηκαν σκηνές και αποθηκευτικοί χώροι 

Πέντε κοντέινερ, που χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι, καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου στον καταυλισμό της Σούδας της Χίου.

Ξαφνικές φάπες και από το «φίλο» Λιου: Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά το χρέος

H πρόοδος στην ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων είναι απαραίτητες για τους Ευρωπαίους ώστε να ξεκινήσουν συζητήσεις με το ΔΝΤ για το χρονοδιάγραμμα ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους, ξεκαθάρισε ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ

Του Θάνου Τριανταφύλλου

Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, παραμένει στην προμετωπίδα των παρεμβάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.