10 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Δάσκαλος συνοδεύει παιδιά λάθρο στο σχολείο

Θαυμάστε τον και κάντε το σταυρό σας να μη σας τύχει:

ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ! Στον ρυθμό των Πυξ Λαξ το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο γνωστός συνθέτης Φίλιππος Πλιάτσικας στο πενταμελές Συμβούλιο μετά από απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά

Ένα όνομα που παραπέμπει σε μεγάλες στιγμές του έντεχνου τραγουδιού συμπεριλήφθηκε στο νέος πενταμελές Δ.Σ. του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μετά από απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδη Μπαλτά.

Εμμένει στην αντισυνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ αλλά και στον... τριπλό διορισμό του

«Γιατί είναι παράλογο να διαφωνώ, αλλά να παραμένω διορισμένος;» λέει ο δικηγόρος Γιάννης Καρδαράς που το 2014 έγραφε υπέρ του «δεν πληρώνω» και μετά έγινε σύμβουλος υπουργού και μέλος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ

Οι τζιχαντιστές κήρυξαν πόλεμο στα… γατάκια: Επίσημη φετβά για την εξόντωσή τους

Σύμφωνα με απόφαση οι γάτες είναι αντίθετες στην οπτική και την ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους

Μπορεί για αρκετό καιρό και στο πλαίσιο της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους οι τζιχαντιστές να χρησιμοποιούσαν τρυφερές εικόνες με χαριτωμένα γατάκια για να προσελκύσουν επίδοξους μαχητές, αλλά η περίοδος αγάπης στα χνουδωτά τετράποδα έχει παρέλθει.

Θεοδωράκης προς κυβέρνηση: Πόσο πληρώνετε τα trolls - Tι είπε για τον υπάλληλο της Ο. Γεροβασίλη

Με τη βοήθεια της διαπλοκής έφτασε στην εξουσία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού - «Μετατρέψατε το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε σόου»

«Φτάσατε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι επιχειρήθηκε να «μαρκαρισθεί» ως διαπλεκόμενο και το Ποτάμι, είπε ότι η επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης από την πλευρά των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έγινε με τη βοήθεια δεκάδων έμμισθων τρολ.

Στο ΣτΕ η ΑΔΕΔΥ στο ΣτΕ και οι εργαζόμενοι στα κανάλια για τις άδειες

Η Ολομέλεια συζήτησε σήμερα τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alfa, Star και της Κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ-«Άγνοια» Τσακαλώτου για το ύψος της υποδόσης: «Well... Τι 1,7, τι 1,8 δισ.»!

Ο υπουργός φάνηκε μάλιστα να μην γνωρίζει ούτε την ημερομηνία καταβολής των υποδόσεων!

Ερωτήματα προκαλεί η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Η απάντηση του δικηγόρου του Κοσκωτά στον Μητσοτάκη

Για προσωπικό μένος του προέδρου της ΝΔ εναντίον του, κάνει λόγο σε δήλωσή του οδικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, καθώς είναι ο δικηγόρος -όπως σημειώνει- «που απεκάλυψε στα ΜΜΕ τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens».

ΕΣΥ ΕΚΤΙΜΙΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ! Νίκος Παππάς κατά Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά για τις τηλεοπτικές άδειες

«Θα μπορούσε ο κ. Βαρδινογιάννης να είναι υπερθεματιστής, που κατέθεσε μεγαλύτερη πρόταση 18 εκατ. ευρώ, ενώ συμμετείχε με δύο εταιρείες; Ποιος του φταίει του κ. Κοντομηνά, που οι εκπρόσωποί του δεν πέρασαν σε καμία άδεια στην τελική φάση;»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΦΩΤΟ! Βουλή: Τα ασυγκράτητα γέλια και τα πόδια πάνω στο τραπέζι [εικόνες]

Πολλά ήταν τα παραλειπόμενα από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή που «κατέγραψε» ο φωτογραφικός φακός.

Από τα άφθονα γέλια μέχρι τον εκνευρισμό και από τις ενδυματολογικές επιλογές μέχρι τις... νυσταλέες διαθέσεις υπουργών.

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ! Έπαιρνε για 10 χρόνια παράνομα δεύτερη σύνταξη και ζημίωσε το ΙΚΑ με 250.000 ευρώ

Για περισσότερα από 10 χρόνια λάμβανε παράνομα δεύτερη σύνταξη ένας 76χρονος με αποτέλεσμα να προκαλέσει 250.000 ευρώ ζημιά στο ΙΚΑ.

Γονείς προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο προσφυγόπουλων στο σχολείο στο δήμο Βόλβης

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη ημέρα των προσφυγόπουλων στο δημοτικό σχολείο Προφήτη του Δήμου Βόλβης, εξαιτίας των κινητοποιήσεων μιας ομάδας κατοίκων του χωριού, που αντιδρούν στη φοίτηση 41 παιδιών στη συγκεκριμένη δομή.

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ; ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Το υπουργικό… χάι φάιβ στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Δεν ξέρουμε αν ήταν απλά ένας υπερβολικά ενθουσιώδης χαιρετισμός ή αν επρόκειτο για επικρότηση το σίγουρο είναι πως ο υφυπουργός εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστικός με το χάι φάιβ στον αναπληρωτή υπουργό άμυνας Δημήτρη Βίτσα.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ! Τσακαλώτος: Για τεχνικούς λόγους δεν πήραμε όλη τη δόση -Δεν χρειαζόμαστε χρήματα τώρα

Σε τεχνικούς λόγους απέδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το γεγονός ότι το Eurogroup δεν ενέκρινε την εκταμίευση ολόκληρης της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, παρά μόνο το 1,1 δισ. ευρώ.

Μάχη και με non paper -Μαξίμου: Κρύβεται ο Μητσοτάκης -ΝΔ: Επικρατήσαμε πλήρως

Η σκληρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίστηκε και αφού κατέβηκαν από τη Βουλή οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιμένει ο υστερικός Ντε Νίρο: Καλός τύπος ο Βόιτ, αλλά έχει παραισθήσεις

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Γιον Βόιτ, για τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, δηλώνοντας ότι ο συνάδελφός του έχει... παραισθήσεις.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ντε Νίρο επιτέθηκε στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, τον οποίο χαρακτήρισε ηλίθιο και αλήτη μεταξύ άλλων, καταλήγοντας ότι θέλει να του ρίξει μία μπουνιά.

ΝΔ: Εν υπνώσει το ΕΤΕΑΝ τους τελευταίους 21 μήνες- Μόλις 50 εκατ. για στήριξη ΜμΕ

Παρά την ισχυρότατη κεφαλαιακή επάρκεια, το  ΕΤΕΑΝ τους τελευταίους 21 μήνες υπολειτουργεί ενώ η αγορά ασφυκτιά από την έλλειψη ρευστότητας αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη.

ΑΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΦΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟ->“Δεν θα κάνετε ασκήσεις σε Χίο και Ψαρά” λένε οι Τούρκοι με απαράδεκτη NOTAM!

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν την ΝΟΤΑΜ Α4440/16 με την οποία αναφέρονται στην ελληνική ΝΟΤΑΜ Α2176/16, η οποία δεσμεύει περιοχές εντός FIR ΑΘΗΝΩΝ λόγω διεξαγωγής ασκήσεων για το χρονικό διάστημα 10/10 έως 8/12.

ΖΩΑ ΓΥΦΤΟΙ έδειραν άγρια κοριτσάκι τριών ετών - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονο κοιλιακό άλγος, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κλωτσιές στο στομάχι - Τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική του Παίδων - Η 20χρονη μητέρα του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Κλόουν σκορπούν τον τρόμο στη Βρετανία - ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες Βρετανών στην αστυνομία για επιθέσεις που δέχονται από άτομα μεταμφιεσμένα σε κλόουν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι μέσα σε μόλις 24 ώρες έχουν γίνει 14 καταγγελίες από άτομα που δέχτηκαν επίθεση από μεταμφιεσμένα σε κλόουν άτομα.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ! Σε δόσεις η δεύτερη υποδόση – Μόνο 1,1 δισ. ενέκρινε το Eurogroup

Από αλλού περίμεναν το stop, από αλλού τους ήρθε η ψυχρολουσία. Μετά από αγώνα ταχύτητας 10 ημερών η κυβέρνηση κατόρθωσε να τακτοποιήσει κακήν- κακώς τις εκκρεμότητες με τα 15 προαπαιτούμενα, αλλά «κόπηκε» στις εξετάσεις για την πληρωμή των οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες!

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Μειώθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Αύγουστο

Μειώθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότεερα, ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Αυγούστου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Αυγούστου 2015, παρουσίασε μείωση κατά 0,3%, έναντι αύξησης 4,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2015 προς το 2014.

Βίντεο: Πιάστηκαν στα χέρια γονείς και αλληλέγγυοι στο 66ο δημοτικό στην Ακαδημία Πλάτωνος

[Φυσικά και όλα τα κάνουν για την προπαγάνδα... το μάθημα που έκαναν τα παιδιά των λάθρο είναι να παίζουν στο προαύλιο, ενώ λέει θα αξιολογήσουν τις γνώσεις τους για να δουν τι θα τους διδάξουν... τώρα πως Έλληνας δάσκαλος (κατά κόρον της πλάκας και ημιμαθής) θα αξιολογήσει γνώσεις παιδιών που δεν μιλάνε λέξη ελληνικά ή αγγλικά, αποτελεί μυστήριο] 

Ακτιβιστές διαπληκτίστηκαν έντονα με γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου - Διαμαρτύρονταν γιατί κανείς υπεύθυνος δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και υγιή

Εκπρόσωπος της Κλίντον: «Aντε γαμ@@@@» Τραμπ

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε στο twitter ο Jesse Lehrich, εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του debate των δύο υποψηφίων

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας εκτός εαυτού: Στοχοποίησε επιχειρηματίες, επένδυσε στην πόλωση, απέτυχε να πείσει

Με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στις 15.10 η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας σας ως πρόεδρος της ΝΔ ζητήσατε εκλογές κι ας είχαν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από τις προηγούμενες εκλογές» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Ποιον κοροϊδεύεις; Με τον κ. Ψυχάτη εσύ δεν συναντήθηκες παρέα με μια γάτα;

Προκηρύξτε εκλογές - Ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις Σπίρτζη- Καλογρίτσα; - Δεν αποκλείσατε εσείς τον κ.Καλογρίτσα αλλά οι αποκαλύψεις & ο έλεγχος της αντιπολίτευσης - Κατηγορείτε τον κ. Κοντομηνά, ο Λαζόπουλος σε ποιό κανάλι δούλευε; - Τι θα αφήσετε πίσω σας; Τους Καρανίκες; - Δεν αξίζει στη χώρα μας να είστε εσείς ο πρωθυπουργός της

Για κρεσέντο λαϊκισμού και παραλήρημα ανορθολογίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθατε εδώ με ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας, είπε στον πρωθυπουργό, στη συνείδηση του λαού είστε μαύρο και σκοτεινό παρελθόν.

ΒΙΝΤΕΟ-Για τον Κουικάρα τα μνημόνια σταμάτησαν στα δύο...

Ο Τέρενς-Σπεενσερ-Νικόλαος που επί Καραμανλή τσέπωσε από τον Κοντό 55.000 αργομισθία για κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ μας ενημερώνει:

Τι δείχνει η «δεύτερη» ανάλυση των γκάλοπ

Είναι στημένες όλες οι δημοσκοπήσεις, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση; Και για να κάνουμε πιο συγκεκριμένο το ερώτημα: Είναι δυνατόν επτά, δέκα ή και δώδεκα ποσοστιαίες μονάδες που δείχνουν πλέον όλες οι έρευνες να προηγείται η Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ να είναι τόσο άστοχες εκτιμήσεις, κατασκευάζοντας μια εντελώς ψευδή εικόνα της πραγματικότητας;

Θέμος: Τώρα που ξέρουν ότι πέφτουν να δεις τρέλες!

Εντάξει, αφού το ξέρουν και οι πέτρες, να μην το ’χουν καταλάβει τα κομματικά ντουβάρια; Οπως έλεγε και κορυφαίος πολιτικός, όταν ο υπουργός αντιληφθεί ότι οι υπάλληλοί του «δεν ακούνε», δηλαδή δίνει εντολές και δεν γίνεται τίποτα, σημαίνει ότι γύρισε ο τροχός και είμαστε πια στα τελειώματα. Συνέβη σ’ όλους τους προηγούμενους -μνημονιακούς και μη- πρωθυπουργούς, συμβαίνει τώρα και στον Τσίπρα παρότι η Ιστορία στάθηκε γενναιόδωρη και μεγαλόψυχη μαζί του.

Επάγγελμα... ΣΥΡΙΖΑ

«Ξέρεις τι δεν θα μπορέσω να καταλάβω ποτέ; Γιατί η ομάδα Τσίπρα είναι τόσο χαρούμενη - δεν έχει αντιληφθεί, επιτέλους, πόσο ζημίωσε την Ελλάδα;».

Η εύγλωττη απορία ενός ξένου πεπειραμένου πολιτικού, περιγράφει σε 20 λέξεις όλα όσα ζει τα δύο τελευταία χρόνια η χώρα.

Σοκαριστικό ατύχημα! Πτώση διασώστη που προσπαθούσε να σώσει πεζοπόρο - Απίστευτο λάθος του πιλότου [vid]

Οι κάμερες κατέγραψαν το σοκαριστικό ατύχημα πυροσβέστη από ύψος 30 ποδιών που προσπαθούσε να σώσει πεζοπόρο.

Ο πυροσβέστης επέβαινε στο καλάθι ασφαλείας μαζί με τον πεζοπόρο. Ενώ το ελικόπτερο τους είχε σηκώσει σε ύψος 30 ποδιών, το καλάθι χτύπησε σε κολόνα, με αποτέλεσμα ο πυροσβέστης να πέφτει στα βράχια.

ΚΛΑΙΜΕ! Το ΣΥΡΙΖΟκομμούνι του thepressproject κατηγορεί τους εργαζομένους του γιατί... απεργούν και δε δουλεύουν τζάμπα

Το κομμούνι που καμαρώνει πως από 9 χρονών (στην τρίτη δημοτικού δεν ήξερε ότι το "συΓχωρΕΙτΕ" γράφεται με Γ, ΕΙ και Ε και έγραφε "συΝχωρΗτΑΙ") ζητούσε συνδρομές και κρύβει ότι οι τελευταίες του 1101 με τον Βαρουφάκη πήγαιναν στον προσωπικό του λογαριασμό, σε ένα γράμμα όπου σαν κλαψομούνης το παίζει ανάπηρος, κατηγορεί τους εργαζόμενους που δεν δουλεύουν τζάμπα...

Προς αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται η ιστοσελίδα the press project, ιδιοκτησίας Κώστα Εφήμερου (Παπαδόπουλου), αφού οι εργαζόμενοι του site μπήκαν σε διαδικασία απεργίας διαρκείας, έως ότου η ιδιοκτησία τούς καταβάλει μέρος των δεδουλευμένων τους.

Βίντεο: Κυνηγητό δημοσιογράφων και αστυνομικών έξω από το Μαξίμου

Ενταση όταν πέρασαν αιφνιδιαστικά στην Ηρώδου Αττικού - Ανέβασαν πανό: «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» στα κάγκελα του πρωθυπουργικού μεγάρου

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν και σήμερα έξω από το Μαξίμου, όταν δημοσιογράφοι και τεχνικοί που διαμαρτύρονται για το μαύρο στα κανάλια κατάφεραν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς και να φτάσουν έξω από το Μαξίμου.

Κως: Στο σκαμνί δάσκαλος χορού για αποπλάνηση ανήλικης

Ο 63χρονος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μια 15χρονη μαθήτρια, την οποία είχε γνωρίσει στα μαθήματα που παρέδιδε σε πνευματικό κέντρο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω κάθεται σήμερα ένας 63χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μια 15χρονη μαθήτρια, την οποία είχε γνωρίσει στα μαθήματα που παρέδιδε σε πνευματικό κέντρο στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! Eurogroup: Πληροφορίες ότι δεν θα εκταμιευθεί σήμερα η δόση των 2,8 δισ.

Για «success story» κάνει λόγο ο Επίτροπος Μοσκοβισί και τονίζει: «Τα προαπαιτούμενα ολοκληρώνονται, βεβαίως πολλά έγιναν τελευταία στιγμή -όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα- αλλά είμαστε σε καλό δρόμο»

Τι δουλειά έκαναν οι βουλευτές πριν μπουν στη Βουλή, πόσοι έχουν πτυχίο και μεταπτυχιακά

Όπως καταλαβαίνετε στο μέτρημα περισσεύει ένα 20%... ανεπάγγελτοι

Οι δικηγόροι εξακολουθούν να είναι, όπως και πριν τη Μεταπολίτευση, το… πλειοψηφούν κόμμα της Βουλής με ποσοστό 15,7 % επί των 300.

Βίντεο-σοκ: Κόρη δημοσίευσε βίντεο με τους αναίσθητους από χρήση ηρωίνης γονείς της

Η κοπέλα προσπάθησε να ξυπνήσει τον πατέρα της κλωτσώντας τον, χωρίς επιτυχία 

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς μια νεαρή κοπέλα από τις ΗΠΑ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο προβάλλονται οι αναίσθητοι από χρήση ηρωίνης γονείς της.

ΦΩΤΟ-Από τις γυμνές φωτογραφίες στην τρομοκρατία! Συνέλαβαν μοντέλο για συνδέσεις με τζιχαντιστές


Μετά τις τολμηρές πόζες για την εφημερίδα "The Sun", η Kimberley Miners ακολούθησε τα μονοπάτια της τρομοκρατίας. Οι αρχές συνέλαβαν το 27χρονο μοντέλο μετά από επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας.

Μάριος Σαλμάς: Σκληρή απάντηση στις καταγγελίες Πολάκη και πρόσκληση debate

«Η επίθεση που δέχθηκα εντάσσεται στην προσπάθεια συκοφάντησης από την κυβέρνηση των πολιτικών της αντιπάλων»

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΑLERT! ΈΦτασε ο Πούτιν στην Πόλη, την αρπάζει και μας τη δίνει-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια διάσκεψη για την ενέργεια και να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμφιλίωση των δύο χωρών παρά τις διαφωνίες τους για την κρίση στη Συρία.

Πρετεντέρης: Ο Παππάς τα ομολόγησε όλα μόνος του

"Κάθε λέξη που είπε είναι το αυριανό κατηγορητήριο" γράφει στο άρθρο του στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης:

Εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής προς Μπαλτά και Τσακαλώτο: «Δεν ανεχόμαστε άλλα παιχνίδια με τους μισθούς μας»

«Το Μέγαρο Μουσικής κινδυνεύει από τους Σωτήρες του», τονίζουν οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά και υπουργό οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο

Τι απαντά η ΣΥΡΙΖΑία που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο με το ντύσιμό της στο πάρτι του Μαξίμου

Tη δική της απάντηση μέσω Facebook δίνει η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, όσον αφορά την εμφάνισή της στο χαλαρό ποτό στου Μαξίμου που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! «Μας ψεκάζουν! Ξέρω πολλά που δεν τα λέω…»-ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι πολύ σοβαρά θέματα, κρύβονται πολλά από πίσω».

Το ισχυρισμό της ότι μας ψεκάζουν υποστήριξε η Χρυσηίδα Δημουλίδου σε δηλώσεις της στις κάμερες. Επίσης, τόνισε πως γνωρίζει κι άλλα πράγματα, για τα οποία όμως δεν μιλάει…

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Ουρές στη βροχή για ένα τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη - Η παράκληση και το αντίτιμο

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναγκάστηκε να πιάσει δουλειά μία ώρα νωρίτερα. Οι ευαισθησίες που τον χαρακτηρίζουν, αποδεικνύονται για ακόμα μία φορά...

Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο Γιώργος Μαυρίδης και ήδη η ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το μαγαζί του (Tattoligans) στην οδό Συγγρού 9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη.

Σε διαθεσιμότητα ο παρουσιαστής που έκανε τα χυδαία σχόλια με τον Τραμπ [βίντεο]

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έθεσε σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή της εκπομπής «Today» Μπίλι Μπους, μετά τη συμμετοχή του στο βίντεο του 2005 με τη χυδαία συνομιλία για τις γυναίκες που είχε με τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο στόκος λέει πως πλειστηριάζουν μόνο βίλες και η λίστα 21 ακινήτων που βγάζουν στο σφυρί είναι βίλες... σε Εύοσμο, Συκιές και Λαγκαδά Θεσ/νίκης

Δείτε πρώτα τι λέει καραγκιόζης Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά δείτε τη λίστα των ακινήτων οφειλετών της ΓΓΔΕ με ληξιπρόθεσμες οφειλές

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Υπόθεση Noor 1: Νέες διώξεις μετά από απόρρητη κατάθεση για τον χρηματοδότη του

Στην άσκηση - εντός των επόμενων ημερών - νέων ποινικών διώξεων και στη σύλληψη και άλλων κεντρικών προσώπων για την υπόθεση του «Noor 1» αναμένεται να οδηγήσει η μυστική κατάθεση του «μάρτυρα υπό προστασία» για τους ασύλληπτους πρωταγωνιστές και χρηματοδότες της μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης, αξίας 50 εκατ. ευρώ, με το πλοίο το καλοκαίρι του 2014.

ΦΩΤΟ-Από τους ψόφους και τους καρκίνους στα γκουρμέ με τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και παράνομα σταθμευμένη τη Μερσεντές απέξω

Δείτε φωτογραφίες - Πώς ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων άλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ - Μοτσαρέλα, chicken wings και ξερό ψωμί
Στάθμευσε παράνομα την BMW του, άναψε τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο, μοίρασε κάρτες, δοκίμασε chicken wings, στικ μοτσαρέλας και πρόσφερε κρασί τους αστυνομικούς του προτού τους εκμυστηρευτεί: «Θα μας φάνε λάχανο αν μπούμε στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Επίσημο τεστ: Πόσο ΣΥΡΙΖΑ είσαι; - Δείτε το ερωτηματολόγιο

Περιλαμβάνει ερωτήσεις όπως: «Διαβάζετε μόνο “Αυγή” ή avgi.gr;», «Είστε αντεξουσιαστής ή ελευθεριακός;», «Αν γίνει επένδυση στην περιοχή σας, πώς θα αντιδράσετε;»

Το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης ξεκινά το πολυδιαφημισμένο και κατά πολλούς κρίσιμο για τη συνέχεια της κυβερνητικής παράταξης 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Περίπου 2.800 σύνεδροι, μέλη του κόμματος και το σύνολο των ηγετικών στελεχών του δίνουν ραντεβού για τρεις μέρες στο Τάε Κβον Ντο του Φαλήρου, σε μια διαδικασία ανοιχτού διαλόγου χωρίς προαπαιτούμενα, όπου «οι τάσεις θα λειτουργούν πράγματι ως ρεύματα ιδεών και όχι ως μηχανισμοί», όπως προανήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν το εξήγγειλε στα μέλη του κόμματος.

Άνθιμος: «Ασύλληπτο να μην διδάσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος»

Τι λέει για τα Θρησκευτικά και το ζήτημα διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος από τη νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας να μη διδάσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος στην Α΄Λυκείου.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Ρίο - 57χρονος πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

Τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το παράθυρο του 4ου ορόφου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, έβαλε 57χρονος νεφροπαθής.

Λάρισα: Παπάς καβάλα σε άλογο - Σκηνές απείρου κάλλους σε γήπεδο ποδοσφαίρου [pic, vid]

Ο παπάς ήθελε να πλησιάσει τον προπονητή της ομάδας για να του μιλήσει. Το έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο...