11 Οκτωβρίου 2016

Παντρεμένη αεροσυνοδός κατέγραφε σε ημερολόγιο τα... όργιά της - Δείτε πώς την εκδικήθηκε ο άντρας της

Μια νομική μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη, με την άπιστη γυναίκα να προσπαθεί εναγωνίως να κρατήσει κρυφή την προσωπική της ζωή

Ένα καυτό ημερολόγιο γεμάτο με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες των ερωτικών της επαφών με συναδέλφους της αλλά και με αγνώστους κρατούσε μια αεροσυνοδός της ολλανδικής εταιρείας Transavia, το οποίο κατέληξε εν αγνοία της στα χέρια τοπικών ΜΜΕ, τα οποία ενδιαφέρονται να το εκδώσουν σε μορφή... στήλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Η καλύτερη ατάκα Στουρνάρα στην εξεταστική

Κριτική στους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, άσκησε ο Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Βορίδης: Πολιτικός ο λόγος της εκροής καταθέσεων - Στουρνάρας: Είχα πει ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές

Σειρά ερωτήσεων από τον βουλευτή της ΝΔ στον κεντρικό τραπεζίτη «έριξε φως» στα γεγονότα που οδήγησαν στη «φυγή» καταθέσεων και στα capital controls

Τη ροή των δραματικών γεγονότων κατά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και τις ενδοκυβερνητικές διαφοροποιήσεις των Τσακαλώτου - Δραγασάκη από την κεντρική κυβερνητική πολιτική, που τότε εκφραζόταν από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, περιέγραψε ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις του κ. Μάκη Βορίδη.

ΤΙ; ΕΙΣΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ 4% ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ; Μαντάς: Για αυτό δεν με εξέλεξαν σύνεδρο…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν εκλέχθηκε σύνεδρος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

TSIPRAS TOURS! Μετά την τριμερή ο Φαραώ πέρασε και μια βόλτα απότ ις Πυραμίδες

Την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη στις πυραμίδες είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ήπιε, ήπιαμε κι εμείς... Πώς να τον αποτρέψω;

Περίπου οκτώ μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους. Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει σιγά - σιγά να έχουν δυναμική παρουσία στα social media και να... λύνουν τη σιωπή τους για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το μοιραίο τροχαίο.

Το ΠΑΣΟΚ «μεταμφίεσε» σε αστυνόμο Σαΐνη τον Παπαδημούλη -Αφορμή tweet του για τα «τζάκια»

«Σύγχρονο Σαΐνη» αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ τον Δημήτρη Παπαδημούλη, απαντώντας σε tweet του ευρωβουλευτή για τα «τζάκια» της πολιτικής.

«Τι κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου; Καμιά σχέση με τις ικανότητες των πατεράδων τους. "Τζάκια" τέλος...», έγραψε στον λογαριασμό του ο κ. Παπαδημούλης.

Η Ρωσία έχασε κι άλλο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο λόγω ντόπινγκ-Της Λισένκο από το 2012

Ενα ακόμη ρωσικό Ολυμπιακό μετάλλιο θα περάσει σε άλλα χέρια, εξαιτίας της παραβίασης των κανονισμών περί ντόπινγκ.

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι αφαιρείται το χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει η Τατιανά Λισένκο στο Λονδίνο το 2012, στη σφυροβολία.

Σάλος στα social media με τη φωτογραφία που δείχνει την Βαγενά με τα πόδια πάνω στο τραπέζι

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπλοκή.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Φερνάντο Σάντος ευχαριστεί στα ελληνικά [εικόνα]

Ο Φερνάντο Σάντος για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι νιώθει... Ελληνας.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία μετά τα γενέθλια του και τις ευχές που δέχθηκε χθες, απάντησε στα ελληνικά.

ΖΜΠΟ@ΤΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Μετά από... 19 μήνες ανέβασαν στη "Διαύγεια" το πάρτι 24 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!


Κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό δεν δίνουν... και μόλις γίνει η ΝΔ Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ΑΑΑ οι υπουργοί της θα κατουριούνται πάνω τους

Με "καθυστέρηση" περίπου... 14 - 19 μηνών, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανήρτησε σωρηδόν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου στη "Διάυγεια"... δεκατέσσερις (14) υπουργικές αποφάσεις του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τις οποίες χρηματοδοτούνται ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας με το συνολικό ποσό περίπου των 24 εκατ. ευρώ και με ημερομηνίες υπογραφής από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2015!

ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! Αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς

Την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, αποφάσισε σε συνεδρίασή της σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ! Στο «κόκκινο» και η Σάμος με το μεταναστευτικό -Εκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Πήγε όμως ο Φλαμπουράρης... οπότε λύθηκε το πρόβλημα...

Στο «κόκκινο» βρίσκεται και η Σάμος με το μεταναστευτικό με αποτέλεσμα να διεξαχθεί έκτακτη σύσκεψη της κυβέρνησης στο Μαξίμου.

Συμμετείχαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο δήμαρχος του νησιού.

Ποτάμι: Η Γεροβασίλη προσπάθησε να καρπωθεί τη συγκίνηση που φέρνει ο θάνατος

Νέα επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, εξαπολύει το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, με αφορμή τη διαμάχη που άνοιξε στη βουλή σχετικά με “έμμισθα τρολ” αλλά και για τον συνεργάτη της Όλγας Γεροβασίλη που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ παλιότερα ασκούσε κριτική στο Ποτάμι και τον επικεφαλής του.

Εικόνες σοκ! Αυτοκτόνησε σε ζωντανή σύνδεση στο facebook μετά τον χωρισμό [vid]

Πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν στο Facebook Live την αυτοκτονία 22χρονου Erdogan Ceren.

O Erdogan Ceren μετέδιδε live βίντεο μέσα από τη σελίδα του στο facebook, εξηγώντας πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία μετά το τέλος της σχέσης του.

ΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ! Χολέμπας «Δεν με σέβονται στην Ελλάδα γι’ αυτό έφυγα από την Εθνική»-Τσιάρτας: "Δεν ήταν ποτέ Ελληνας"

Ο ομογενής άσος ανέφερε ότι η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ήταν αυτή που τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχαιρετίσει την Εθνική μετά από πέντε χρόνια

Ο Χοσέ Χολέμπας αναμφισβήτητα είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όσοι τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για έναν ακριβοδίκαιο άνθρωπο, ο οποίος δεν διστάζει να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας ακόμη και στις πλέον ακατάλληλες στιγμές.

Αγέλη σκύλων καταστρέφει αυτοκίνητο στην Τουρκία (Video)

Ο Cem Acar ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου ο οποίος διαμένει στην επαρχία της Σακάρια στην Τουρκία, πάρκαρε στις 14 Ιουλίου έξω από το κατάστημά του. Το επόμενο πρωί διαπίστωσε πως το μπροστινό τμήμα του οχήματός του είχε υποστεί σημαντικές ζημιές .

Στηρίζει το... λουκέτο στο σχολείο για τα παιδιά λάθρο ο Δήμαρχος Βόλβης - Παραπληροφόρηση των γονέων κατήγγειλε ο διευθυντής του σχολείου

Στο πλευρό των γονέων που δε θέλουν τα προσφυγόπουλα στο δημοτικό σχολείο του Προφήτη τάσσεται ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας με γραπτή δήλωσή του.

Παρθένα νύφη ξυλοκόπησε τον άνδρα της επειδή την σόκαρε το «τρομακτικό» του πέος

Η άβγαλτη νυφούλα μετατράπηκε σε θηρίο, δαγκώνοντάς τον στο αφτί, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και επιχειρώντας να τον πνίξει με ένα χνουδωτό αρκουδάκι

Δείτε το βίντεο του YouTube που έκανε τη Γιουβέντους να πάρει 10χρονο Παλαιστίνιο «μάγο»

Ο νεαρός Παλαιστίνιος ηλικίας 10 ετών, βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Γιουβέντους, χάρη σε ένα βίντεο που είχαν «ανεβάσει» οι γονείς του στο Youtube

Η κρυφή συνάντηση των τεσσάρων για την Ελλάδα

Τομσεν, Κερέ, Μπούτι και Ρεγκλινγκ είχαν μυστική συνάντηση στην Ουάσινγκτον για την Ελλάδα. Η ομοφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση και η διαφωνία για το θέμα του χρέους. Αποκλειστικό παρασκήνιο.

Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Ουδέποτε ζητήσαμε ούτε επιθυμούμε αυξήσεις εν μέσω κρίσης»

Το ΔΣ της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου τονίζουν ότι οι δικαστικοί λειτουργοί «δε διεκδικούν τίποτε περισσότερο από αυτό που ισχύει σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία»

Οταν οι σταρ τα βγάζουν όλα έξω -Οι 10 πιο γυμνές εμφανίσεις τους

Λένε πως το γυμνό είναι η νέα τάση. Οταν λέμε γυμνό δεν εννοούμε όλα μα όλα στη φόρα, αλλά μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Του κόπηκε το γέλιο -Νεαρός ξυλοφορτώνει κλόουν που κρατούσε μπαστούνι του μπέιζμπολ [βίντεο]

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει ανά τον κόσμο το φαινόμενο με τους κλόουν, δηλαδή κάποιους που βάζουν στολές κλόουν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ανυποψίαστους περαστικούς.

UPDATED! BINTEO-Αγριεμένες ατάκες Στουρνάρα στην εξεταστική-Υστερίες Κασιδιάρη-Και Ξύλο από Βορίδη-Λοβέρδο


Ο Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα
- Όποιον θέλω θα κοιτάζω
Όποιον θέλω καλώ στην ΤτΕ
- Νομίζετε ότι με φοβίζετε;

Ενοχλήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος επειδή ο Γιάννης Στουρνάρας, την ώρα που του απηύθυνε ερώτηση, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κοιτούσε αλλού.

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της Μαρίας Σαράφογλου στον Ant1

Η Μαρία Σαράφογλου, σήμερα είπε το πρώτο δελτίο ειδήσεων στο νέο της «σπίτι» που δεν είναι άλλο από τον Ant1. Η γνωστή δημοσιογράφος που έγινε ευρύτερα γνωστή στους τηλεθεατές μετά την συνεργασία της με το Mega και την ΕΡΤ, έδωσε προ ημερών τα χέρια με τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου για να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο.

ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ; Γεύμα εργασίας του Νίκου Παππά με τον Γιάννη Αλαφούζο στον Σκάι

Στη συνάντηση θα είναι παρόντες και επιφανείς δημοσιογράφοι από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι -Μαζί με τον υπουργό Επικρατείας ο γγ Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος

ΝΔ: «Ο αναξιόπιστος και διχαστικός Τσίπρας, σύντομα θα είναι παρελθόν»

Στη ΝΔ, σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, λένε ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα ζητήματα διαφάνειας, για να ξεφύγει από την δεινή πολιτική θέση όπου τον έχει οδηγήσει η αποτυχία της πολιτικής του και τα ψέματα στα οποία τη στήριξε».

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Ο Ροντ Στιούαρτ χρίστηκε ιππότης -Διά χειρός πρίγκιπα Ουίλιαμ [βίντεο]

Πλέον ο Ροντ Στιούαρτ δεν είναι απλά ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής. Είναι και ιππότης.

Ο τραγουδιστής χρίστηκε ιππότης, από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ! Λάθρο βίασαν ομαδικά ανάπηρη γυναίκα σε κέντρο φιλοξενίας στη Σουηδία

Μια γυναίκα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι έπεσε θύμα βιασμού από έξι μετανάστες στη Σουηδία.

Ο σουηδικός Τύπος φιλοξενεί δηλώσεις του δικηγόρου της 30χρονης γυναίκας, η οποία βρισκόταν καθ' οδόν για το σπίτι της, όταν ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει σε ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ! Fitch: Η δεύτερη αξιολόγηση μπορεί να διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2017

Παραμένουν οι κίνδυνοι για το ελληνικό πρόγραμμα - Μεγάλο «αγκάθι» η μεταρρύθμιση στην αγορά εργασίας - Αναμένει ανάπτυξη 1,8% για το 2017 – Άπιαστοι οι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα της επόμενης 2ετίας

Αρχίζει η κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, με τη μετασκευή παλαιού κτηρίου το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο Λόχτε το... έπνιξε το “κουνελάκι” του Playboy! [pics - vids]

Άφησε πίσω του τα όσα αρνητικά έκανε στους Αγώνες του Ρίο. Ο 12 φορές Ολυμπιονίκης, Ράιαν Λόχτε είναι πλέον ευτυχισμένος, αφού αρραβωνιάστηκε μια από τις πιο ποθητές γυναίκες των ΗΠΑ, το πρώην “κουνελάκι” του Playboy Κάιλα Ριντ.

4 κρούσματα ηπατίτιδας σε καταυλισμό λάθρο στο Κιλκίς - 21 σε 2 μήνες - Μούγγα για την ταμπακιέρα από το Υπουργείο

Ένα κοριτσάκι επτά ετών νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς και τρεις έφηβοι, δύο 18χρονα αγόρια και ένα 14χρονο κορίτσι, νοσηλεύονται στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου

Συνεδριάζει αιφνιδιαστικά αύριο και την Παρασκευή το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Αύριο Τετάρτη 12/10 (απόγευμα) και την Παρασκευή 14/10 (πρωί) συνεδριάζει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου θα εξεταστεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτές είναι οι ποινές για τους δολοφόνους και εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Άννυ

Ανακοινώθηκαν οι ποινές από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για όσους εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση:

Στουρνάρας: Δανειοδοτούσαν Καλογρίτσα σαν να ήταν Microsoft-O Βαρουφάκης πήγε στην ΕΚΤ και τους είπε: «Είμαι υπουργός χρεοκοπημένης χώρας»

Συνεχίζει σήμερα τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της χρηματοδότησης κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Σημεία από την κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα στην Εξεταστική της Βουλής:

O Βαρουφάκης πήγε στην ΕΚΤ και τους είπε: «Είμαι υπουργός χρεοκοπημένης χώρας»

Πεκίνο: Διευθυντής απαιτεί από τις γυναίκες υπαλλήλους να τον φιλούν κάθε πρωί στο στόμα [βίντεο]

Ιδιαίτερες ορέξεις φαίνεται πως έχει ένας διευθυντής εταιρίας στην Κίνα προκειμένου να ξεκινήσει καλά η ημέρα στην δουλειά.

Βίντεο: Ετσι γεννήθηκε η Σαντορίνη

Το γύρου του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο, με εκπληκτικά γραφικά, εξηγεί πώς γεννήθηκε η Σαντορίνη, αλλά και πώς άλλαξε στο πέρασμα των αιώνων.

Μίλα Κούνις: Μπλεγμένη σε σκάνδαλο με κλεμμένα κοσμήματα και διακίνηση ουσιών

Η ηθοποιός που περιμένει το δεύτερο παιδί της συνεργαζόταν με γνωστή εταιρεία κοσμημάτων που διακινούσε απαγορευμένες ουσίες στις ΗΠΑ
Σοβαρά και επικίνδυνα μπλεξίματα με το νόμο λίγο πριν στον κόσμο το δεύτερο παιδί της έχει η πανέμορφη ηθοποιός Μίλα Κούνις.

ΣΟΚ ΚAΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ WALL STREET!! «Κόπηκε» και ο Καρανίκας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ντόμινο «οδυνηρών» εξελίξεων - Ήδη υπάρχουν σκέψεις στην ηγεσία να εξαιρεθούν κάποιες ομάδες στελεχών, όπως οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων και επικεφαλής μεγάλων ΔΕΚΟ

Οι οδυνηρές εκπλήξεις για την ηγεσία της κυβέρνησης από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος συνεχίζονται: Η κομματική οργάνωση του Παγκρατίου δεν εξέλεξε τον πρωθυπουργικό συνεργάτη Νίκο Καρανίκα, ο οποίος θεωρείται από τους πλέον έμπιστους του Αλέξη Τσίπρα και είναι υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού στο επιτελείο του!

Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σ@ξ μέσα στην τάξη με δύο μαντραχαλαίους μαθητές της, την ίδια μέρα [εικόνες]

Μια παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ με δύο μαθητές της μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας, και μάλιστα την ίδια ημέρα.

Η June Kendall κατηγορείται ότι αποπλάνησε τους δύο μαθητές -ηλικίας 17 ετών και οι δύο- στέλνοντάς τους αποκαλυπτικές φωτογραφίες της μέσω Snapchat.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ!! Απορρίφθηκαν άλλες 6 αιτήσεις ασύλου των Τούρκων αξιωματικών -Τι υποστηρίζουν οι ίδιοι

Η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών απέρριψε άλλες έξι αιτήσεις ασύλου των Τούρκων αξιωματικών που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το πραξικοπήματα της 15ης Ιουλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Ελληνες γητευτές των αιθέρων -Απίστευτες αερομαχίες Mirage με F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας

Ολα τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στην άσκηση «Παρμενίων-2016» εντυπωσίασαν τόσο με τις επιδόσεις όσο και με την ετοιμότητά τους.

Αντέδρασε ο Τσοχατζόπουλος για την αναφορά του ονόματός του στη Βουλή

Το όνομα του Ά.Τσοχατζόπουλου αναφέρθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! Μουσουλμάνος βίασε την κόρη του για τιμωρία επειδή ήταν «πολύ δυτική»

Συνέβη στη Νορβηγία - Δεν διευκρινίζεται αν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες - Η 20χρονη κόρη κατήγγειλλε στους Νορβηγούς αστυνομικούς, πως τη βίασε επειδή είχε ασπαστεί το «Δυτικό τρόπο ζωής» και δεν ακολουθούσε τις ισλαμικές συνήθειες του πατέρα της

Στουρνάρας: Δεν απαγορεύεται να αγοράσουν οι δανειολήπτες τα δάνεια πριν τα fund

Θέλει προσοχή όμως για να μην «πριμοδοτηθούν» οι μπαταχτσήδες

Το θέμα των κόκκινων δανείων κυριάρχησε στην κατάθεση Στουρνάρα στην εξεταστική της Βουλής.
Βέβαια η εξεταστική ασχολείται με τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, και όχι με αυτά των νοικοκυριών που είναι και αυτά που «καίνε» την κοινωνία.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Ορίστηκε το Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου - Τα μέλη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Eurogroup που καλούσε την Ελλάδα να τελειώνει με το θέμα αυτό και να διορίσει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός των μελών του πρώτου Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, του υπερταμείου.

Πάγκαλος: Ψυχολογικά άρρωστος ο Κατρούγκαλος-«Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ»

«Μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος» - «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ»

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αλλά και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο «Bήμα Fm».

Στη φυλακή 2 υπάλληλοι του ΙΚΑ -Ζημίωσαν το ταμείο με πάνω από 160.000 ευρώ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη δύο υπάλληλοι του ΙΚΑ που εμπλέκονται σε υπόθεση απάτης με πιστώσεις χρημάτων σε λογαριασμούς συγγενικών τους προσώπων για ψευδείς ιατρικές δαπάνες.