12 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Αισθητικός μήνυσε γνωστό δημοσιογράφο επειδή έδειξε το s@x tape τους στο νέο της σύντροφο

Η αισθητικός Ειρήνη Κωστάζου, έκανε μήνυση στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος, επειδή έδειξε ερωτικό βίντεο μαζί της, στον μετέπειτα σύντροφό της, ο οποίος είναι πολύ γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά της τηλεόρασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον ΣΥΡΙΖΑίο δεν θα τον ρωτάς ότι θες ρε!

Αν ρωτήσεις Συριζαίο κάτι που δεν είναι σε nonpaper σηκώνεται και φεύγει.. Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία δεν αντέχει τις ερωτήσεις και φεύγει:

ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ! Κίνηση των 53+ λίγο πριν το Συνέδριο: "Αν συνεχιστούν οι εκβιασμοί προτιμάμε να πέσουμε"

- Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την Πέμπτη με ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα
- Ιδιαίτερα αιχμηρό είναι το κείμενο της Πρωτοβουλίας των 53+ στην οποία ανήκει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
- Αναφέρουν συγκεκριμένα πως εάν χαθεί η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα δεν θα έχει καμία σημασία η παραμονή στην κυβέρνηση
- Η Ενωτική Κίνηση στην παρέμβασή της αναφέρει πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαλλαγεί από βασικά παθογενή χαρακτηριστικά

ΝΔ: Επί κυβερνήσεώς μας δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

«Το θράσος και ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου για τους πλειστηριασμούς.

ΣτΕ: Πέντε ώρες αντιπαράθεσης για τις τηλεοπτικές άδειες

Κλίμα έντασης στην αίθουσα των διασκέψεων - Ζητούμενο εάν οι καναλάρχες από το προπαρασκευαστικό στάδιο της όλης διαγωνιστικής διαδικασίας και τις κυβερνητικές αποφάσεις που εκδόθηκαν, υπόκεινται ανεπανόρθωτη βλάβη - Την Παρασκευή η δεύτερη διάσκεψη

Μετά το κράξιμο οι αλήτες της ΔΕΗ λένε ότι η αργία θα αντικαταστήσει άλλη αργία... αλλά δε λένε ποια

Δεν πρόκειται για πρόσθετη αργία, λέει η ΔΕΗ - «Θα αντικαταστήσει άλλη αργία η οποία ισχύει από το παρελθόν και δεν έχει κανένα συμβολισμό για την επιχείρηση»

Διευκρινίσεις για την καθιέρωση της 13ης Οκτωβρίου (ημέρα της Μάχης της Ηλεκτρικής) ως επίσημης αργίας για τη ΔΕΗ, δίνει η επιχείρηση με νεώτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

ΦΩΤΟ-Αισθητικός μήνυσε γνωστό δημοσιογράφο επειδή έδειξε το s@x tape τους στο νέο της σύντροφο

Η αισθητικός Ειρήνη Κωστάζου, έκανε μήνυση στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος, επειδή έδειξε ερωτικό βίντεο μαζί της, στον μετέπειτα σύντροφό της, ο οποίος είναι πολύ γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά της τηλεόρασης.

Ισχυρότατη έκρηξη στο βιβλιοπωλείο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ στην Ιπποκράτους - Έντρομοι οι κάτοικοι στα Εξάρχεια

- Κλειστή η Ιπποκράτους στο ύψος της Βουλγαροκτόνου μετά την ισχυρή έκρηξη
- Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πήραν τηλέφωνο στην Εφημερίδα των Συντακτών και ενημέρωσαν για τη βόμβα
- Έντρομοι οι κάτοικοι στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν βγει στους δρόμους
- Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις

Βουλευτής στην Ισλανδία μιλούσε στη βουλή θηλάζοντας την κόρη της - ΒΙΝΤΕΟ

Μια Ισλανδή βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να εκφωνήσει την ομιλία της, ενώ ταυτόχρονα θήλαζε το παιδί της, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης που μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.

ΦΩΤΟ-Σταθάκης: Μάστορας της κ@λοτούμπας ή ασθενής;

Ο καραγκιόζης που έλεγε πως αν η κυβέρνηση Σαμαρά (τον Απρίλιο του 2014) καταφέρει να δανειστεί θα σκίσει τα πτυχία του (Θυμηθείτε τι έλεγε εδώ και δείτε τι έγινε εδώ)... και τελικά δεν τα έσκισε, το τερμάτισε πάλι με αποτέλεσμα να αναρωτιέται όλη η Ελλάδα αν είναι μάστορας της κ@λοτούμπας ή χρειάζεται κανα γιατρό:

Παρέμβαση του Λευκού Οίκου για τους κλόουν τρομοκράτες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαστάσεις υστερίας έχει λάβει το φαινόμενο με τους κλόουν που τρομοκρατούν πολίτες σε Ευρώπη και Αμερική. Τα αλλεπάλληλα κρούσματα προκάλεσαν την παρέμβαση του Λευκού Οίκου.

Έξι ώρες ΜΑΛ@ΚΙΕΣ η Ρένα Δούρου... ανέλυε τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής

"Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό - να διαρκέσει τόσο πολύ συνεδρίαση της Επιτροπής", έλεγε την Τετάρτη στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, βουλευτής, στη διάρκεια της συνεδρίασης με αντικείμενο τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής, από την, διοπτροφόρο για πρώτη φορά, Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά των πλειστηριασμών – ΒΙΝΤΕΟ

Να παγώσει τους πλειστηριασμούς για χρέη στις Εφορίες εξετάζει η Κυβέρνηση μετά τις οργισμένες αντιδράσεις και τα επεισόδια στα Ειρηνοδικεία.

Η Μίνα Αρναούτη διεκδικεί αποζημίωση κι αναρωτιέται: "Γιατί η ασφαλιστική όρισε ιατροδικαστή για τον Παντελή αμέσως μετά το τροχαίο; Συνηθίζεται;"

Δεν έχει τέλος το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη τις τελευταίες ημέρες... Αφού είδαμε την προηγούμενη ανάρτησή της, σήμερα μιλά πιο ανοιχτά από ποτέ... Ξεκαθαρίζει πως δέχεται επίθεση ξεκάθαρα επειδή διεκδικεί την αποζήμίωσή της και περιγράφει τη δύσκολη ζωή στο αναπηρικό καροτσάκι μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Συγκλονιστικό βίντεο – Ποδοσφαιριστής σώζει συνάδελφο του από βέβαιο θάνατο

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση του αμυντικού της Ακτής Ελεφαντοστού, Σερζ Οριέ στον αγώνα με το Μάλι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο επιθετικός από το Μάλι Μούσα Ντουμπιά έπεσε στο έδαφος αναίσθητος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Λαμίν Κονέ.

"ΣΥΖΗΤΑ" ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ! Τελικά τι συζητά η κυβέρνηση για το χρέος; Άλλα λέει ο Τσακαλώτος και άλλα ο Σταθάκης

Ερωτηματικά σχετικά με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την απομείωση του ελληνικού χρέους, ήγειραν οι σημερινές αναφορές του Υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, σχετικά με τα βήματα της λήψης αποφάσεων για τη δημιουργία του περίφημου «καθαρού διαδρόμου», καθώς φάνηκε να διαφοροποιείται από τη γραμμή που είχε δώσει μόλις προ μίας εβδομάδας στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΜΕΤΑ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ! Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τραμπ βίασε 13χρονο κορίτσι το 1994

Γράφει καυλωμένος ο Ευαγγελάτος στη μπο@ρδελοσελίδα του:

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ καθώς ένα νέο δημοσίευμα απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

ΠΙΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου... στην Ουγγαρία

Η αναστολή λειτουργίας της μεγαλύτερης εφημερίδας της αντιπολίτευσης της Ουγγαρίας απασχολεί την ΕΣΗΕΑ, η οποία καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις, που περιορίζουν την ελευθερία του Τύπου.

«Όνειρο» για κάθε δημόσιο υπάλληλο η δουλειά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέας

Αν κάποιος θέλει να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέας θα πρέπει να αναδιαμορφώσει το πρόγραμμά του και να προγραμματίσει μια Παρασκευή να μην κάνει τίποτα άλλο. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, υπάρχει λόγος...

60 χρόνια φυλακή για τον ΑΝΩΜΑΛΟ δάσκαλο και την ασέλγεια σε 10 μαθήτριες δημοτικού στη Θεσσαλονίκη

Καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο δάσκαλος που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δέκα μαθητριών. Ο 52χρονος δάσκαλος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι στήθηκε σκευωρία σε βάρος του από τις μαθήτριες. Έκανε λόγο, μάλιστα, στην απολογία του για μυθεύματα ανήλικων κοριτσιών...

ΑΠΑΠΑ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ! Καταδικάστηκαν δυο αστυνομικοί που διορίστηκαν με πλαστά δικαιολογητικά

Δύο αστυνομικοί καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επειδή προσλήφθηκαν στο Σώμα, προσκομίζοντας πλαστά δικαιολογητικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Βενεζουέλα: Η διακοπή στον αγώνα με τη Βραζιλία προκάλεσε «διαδήλωση» κατά του Μαδούρο

Τα 22 λεπτά συσκότισης που μετέτρεψαν το γήπεδο σε πεδίο διαδήλωσης εναντίον του προέδρου - Αντικυβερνητικά συνθήματα και απαίτηση για δημοψήφισμα το συντομότερο δυνατό

ΝΔ για πλειστηριασμούς: Η κυβέρνηση υπόσχεται σήμερα για να το ξεχάσει τη Δευτέρα

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Ερώτηση Μπακογιάννη σε Τσαβούσογλου: Η Τουρκία θα τιμήσει την υπογραφή της;

Η βουλευτής της ΝΔ και συντονίστρια Eξωτερικών και Aμυνας Ντόρα Μπακογιάννη, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του  Συμβουλίου της Ευρώπης απηύθυνε, εκ μέρους του ΕΛΚ, την ακόλουθη ερώτηση στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μελβούτ Τσαβούσογλου.  

Κλαψομο@νηδες άπλυτα ΣΥΡΙΖΑκια κλάιγονται ότι τα έκαναν νταντα

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το 1ο Δημοτικό σχολείο του Ωραιόκαστρο μεταξύ μελών της και γονέων εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η selfie ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα στον Λευκό Οίκο [εικόνα]

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος βρίσκεται στις ΗΠΑ για το ματς με την Νέα Ζηλανδία και ανέβασε... ιστορικό post στο Facebook στον Λευκό Οίκο.

Καθηγητής στο ΑΠΘ χορεύει τανγκό στο πρώτο μάθημα της χρονιάς [βίντεο]

O Μάρκος Ασσαέλ, καθηγητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ ο οποίος έγινε γνωστός όταν πριν από μερικούς μήνες είχε στήσει έναν εικονικό καβγά με πρωταγωνίστρια τη μέτζο σοπράνο, Κασσάνδρα Δημοπούλου με σκοπό να κάνει πιο ενδιαφέρον το μάθημα της χημικής μηχανικής για τους φοιτητές του, ξαναχτύπησε.

Εκαψαν το μπαρ του Σάββα Πούμπουρα στην Ανδρο [εικόνες]

Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το μαγαζί που άνοιξε ο Σάββας Πούμπουρας στην Άνδρο και στο οποίο εργαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.

Χρυσός Παραολυμπιονίκης θα προπονείται με τα ΛΟΚ

Παρέα με τους... Λοκατζήδες θα προπονείται σε λίγες εβδομάδες ο Παύλος Μάμαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Praktoreio-Sport του ΑΠΕ - ΜΠΕ, με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, θα εγκαταλείψει το... περιβόητο κοντέινερ, στο οποίο πραγματοποιούσε μέχρι τώρα προπονήσεις και θα «μετακομίσει» στο ειδικό χώρο, όπου εδρεύουν τα ΛΟΚ στην περιοχή του Ασπροπύργου.

ΔΩΡΟ +50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Η ΔΕΗ τιμά "μάχη" εργαζομένων της με τον ΕΛΑΣ και κάνει αργία την 13η Οκτωβρίου

Καλά... καθίστε να την πουλήσει το Υπερταμείο τώρα που υπέγραψε ο Σκουρλέτης και θα σας ξηγήσει το όνειρο ο ιδιώτης αγοραστής

Ως επίσημη αργία του προσωπικού της ΔΕΗ καθιερώνεται από την επόμενη χρονιά η 13η Οκτωβρίου, επέτειος της Μάχης της Ηλεκτρικής, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης.

KUNST ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Βίντεο: Βγήκε ολόγυμνη βόλτα με ένα ψυγειάκι στο κεφάλι για χάρη της... τέχνης

Εσείς «πιάνετε» τον συμβολισμό;

Ένα αλλόκοτο βίντεο με μια γυναίκα που κάνει ολόγυμνη βόλτα στο πάρκο φορώντας στο κεφάλι της ένα φορητό ψυγειάκι κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας - όπως ήταν αναμενόμενο - αμέτρητα ερωτηματικά στους χρήστες που το απόλαυσαν.

Κυκλοφόρησε βίντεο από την ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι

Οι πρώτες ώρες βρήκαν την Kim στον καναπέ με αρκετούς αστυνομικούς στο πλευρό της

H Kim Kardashian, είναι εξαφανισμένη και προσπαθεί να συνέλθει μετά τη ληστεία που σημειώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στο Παρίσι και τα εφιαλτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια των ληστών της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! Ωραιόκαστρο: Γονείς έδιωξαν με τις κλωτσιές απ'το σχολείο, κοπρίτες της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη μία ημέρα μεγάλης έντασης στο Ωραιόκαστρο την Τετάρτη το μεσημέρι, με γονείς εναντίον μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έξω από σχολείο.

Τι απαντά το ΝΑΤΟ σε ερώτηση της Καϊλή για τις παραβιάσεις

Το ΝΑΤΟ θα δράσει και πάλι αν χρειαστεί, για την επαναφορά των ισορροπιών, είπε  ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας απαντώντας στην ευρωβουλευτή

"Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία"! Δεν πήγε στο Μαξίμου για το προσφυγικό ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου`

Αρνήθηκε να πάρει μέρος στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό πρόβλημα στη Σάμο, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος.

ΦΩΤΟ-Ελληνίδα με γυμνές φώτο στο Playboy πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικές σειρές στην Αργεντινή

Η Μόνικα Αντωνοπούλου είναι ηθοποιός και μοντέλο. Πρωταγωνιστεί στις δημοφιλείς σαπουνόπερες της αργεντίνικης τηλεόρασης.

Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1982 στην Αργεντινή. Οι γονείς της μετανάστευσαν από την Ελλάδα στην Αργεντινή.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκαμπίλια Άδωνι στον οιΚΩΛΟγο Καραμέρο και στην τηλεόραση

Η αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου με αφορμή τις αφίσες του Αλέξη Τσίπρα στους δρόμους της Αττικής ξεκίνησε αρχικά μέσω twitter.

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., προαναγγέλοντας την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη ζητώντας διερεύνηση για απόκρυψη στοιχείων στα τέλη Σεπτεμβρίου από την προηγούμενη -υπό την Προεδρία του κ. Ρόζενμπερκ- Διοίκηση. Πιο αναλυτικά, το σωματείο αναφέρει:

Δείτε τις γυναίκες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Τραμπ παρά τα σεξιστικά του σχόλια

Ο σύλλογος των Trumpettes αποτελείται από μεσόκοπες κυρίες που κυκλοφορούν δημοσίως με πανάκριβα κοσμήματα και αυτοκίνητα και υποστηρίζουν με θέρμη τα λεγόμενα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών

Στα χέρια κόρης ζάμπλουτου Κύπριου επιχειρηματία το νησάκι των Πικάσο στους Πεταλιούς! (ΦΩΤΟ)

Σε αναβρασμό μετά τη δημοσίευση email στα WikiLeaks μεταξύ της Donna Brazile, αντιπροέδρου της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτη του CNN, και της Jennifer Palmieri, διευθύντριας Επικοινωνίας της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς στην οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. Το νησί μέρος του συμπλέγματος Πεταλιοί πέρασε στα χέρια της κόρης του ισχυρού της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ και του συζύγου της, Κλεμέντε Πινέδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ελλαδικές ιστοσελίδες αναφέρονται τα εξής: «Ουδείς γνωρίζει αν η μεταβίβαση έγινε σε κάποια εταιρεία ή σε φυσικό πρόσωπο, όμως -όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες- πίσω από τη νέα ιδιοκτησία βρίσκεται η Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ και ο σύζυγός της Κλεμέντε Πινέδο». Η Νίκολα Δαυίδ είναι η μοναχοκόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με επιχειρήσεις-μαμούθ, όπως είναι η Coca-Cola 3Ε. Η Νίκολα είναι αδελφή του Αναστάση και του Χάρη Δαυίδ και η μοναδική από την οικογένεια Δαυίδ που δεν ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, έχοντας από μικρή σχετικά ηλικία τραβήξει διαφορετικό δρόμο στη ζωή της. Οι Πεταλιοί είναι θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών, που όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται «ελληνικές Μαλδίβες», καθώς διαθέτουν τιρκουάζ νερά, ακρογιαλιές με αμμουδιές, που παραπέμπουν σε τροπικούς "παραδείσους" ενώ σε κάποια εξ' αυτών πολλοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι επιφανείς πολίτες και επιχειρηματίες έχουν ανεγείρει εντυπωσιακές βίλες. Φήμες αναφέρουν ότι η νέα ιδιοκτήτρια έχει στα σχέδιά της ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό project με ανέγερση πολυτελών κατοικιών που θα πουληθούν σε επιχειρηματίες και celebrities και κραταιούς jet setters, διεθνούς κλάσης... Άλλες φήμες ωστόσο αναφέρουν ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, σενάριο όμως που φαντάζει αρκετά πιο απομακρυσμένο. Παράλληλα, όσοι ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία δεσμεύονται με αυστηρές ρήτρες εχεμύθειας και ως εκ τούτο δεν έχει γίνει εφικτό ακόμα τουλάχιστον να μαθευτεί το τίμημα της εν λόγω αγοραπωλησίας. Την ίδια ώρα πάντως, τεχνίτες κάθε ειδικότητας, επίσης δεσμευόμενοι με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, βρίσκονται στον νησάκι των Πικάσο, προκειμένου να το μεταμορφώσουν σε επίγειο παράδεισο.

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς στην οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. Το νησί μέρος του συμπλέγματος Πεταλιοί πέρασε στα χέρια της κόρης του ισχυρού της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ και του συζύγου της, Κλεμέντε Πινέδο.

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Χαρδούβελης: Η τακτική Βαρουφάκη έχει κοστίσει στη χώρα περί τα 40 δισ. ευρώ

Τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα στην Εξεταστική Επιτροπή για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Γκίκας Χαρδούβελης.

Ρωσίδα σταρ σοκάρει το κοινό – Αφαιρεί τη σιλικόνη από τα χείλη της για να φάει [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία η Εβελίνα Μπλάντανς. Η διάσημη παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης, δεν δίστασε να ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αφαιρεί τη σιλικόνη από τα χείλη της για να φάει.

Βίντεο: Η Μανωλίδου καλεσμένη στην εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη

Δείτε πώς υποδέχτηκε τη σύζυγό του στο πλατό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, υποδέχτηκε σήμερα στο στούντιο του Kontra o Άδωνις Γεωργιάδης, ως καλεσμένη στην εκπομπή του.

Ο Στάθης Δρογώσης για τα πληρωμένα τρολ του Τσίπρα: O ΣΥΡΙΖΑ μας εκμεταλλεύτηκε στο Twitter

«Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουίτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως... οι πιο πολλοί φεύγουν από το κόμμα.μερικοί στοχοποιούνται. Κι εγώ λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο. Καλά να πάθω», γράφει ο τραγουδοποιός 

Ανακάλυψαν στη Σμύρνη αρχαίο σταυρόλεξο με ελληνική γραμματοσειρά

Απεικόνιση σταυρόλεξου με ελληνική γραμματοσειρά ανακαλύφθηκε στα τοιχώματα μίας βασιλικής στην Αγορά της Σμύρνης, κοντά στην περιοχή Ικίτζεσμελικ.

«Μοιάζει με ακροστιχίδα. Οι ίδιες λέξεις υπάρχουν και στις δύο πλευρές, σε πέντε στήλες από αριστερά προς τα δεξιά.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! Αυγενάκης: Θα αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες για τον Βαρουφάκη

Τη δέσμευση της ΝΔ ότι όταν και όποτε αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου θα επαναφέρει την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015, περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης, επανέλαβε ο γραμματέας του κόμματος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

ΚΑτέρρευσαν τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο εξάμηνο

Mειωμένα τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο εξάμηνο-Αν και ο αριθμός των ταξιδιωτών αυξήθηκε στα 8,5 εκατομμύρια από 8,36 εκατομμύρια πέρυσι

Μείωση 7,9% εμφάνισαν οι εισπράξεις από τον τουρισμό στο πρώτο εξάμηνο του έτους σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, παρά την οριακή αύξηση κατά 1,7% που κατέγραψε ο αριθμός των ταξιδιωτών που επεσκέφθη τη χώρα μας την περίοδο αυτή.

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ->Επιστρέφεται το 25% του φόρου εισοδήματος της τελευταίας 5ετίας στους δικαστικούς

Πάρτε τον πο@λο όσοι των Στρατιωτικοί τους ψηφίσατε

Με ΠΟΛ της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων εξισώνονται φορολογικά οι δικαστές με τους βουλευτές

Με απόφαση της Γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων της 20-9- 2016, επιστρέφεται το 25% του φόρου εισοδήματος της τελευταίας πενταετίας (2011-2016) στους δικαστικούς όλων των βαθμίδων καθώς και στους συνταξιούχους δικαστικούς.

«Αυτό ήταν, έρχονται...»: Δείτε την αφίσα του γάλλου ακροδεξιού δημάρχου κατά των λάθρο

Αφίσες που δείχνουν γενειοφόρους άνδρες ως εισβολείς τοποθετήθηκαν την Τρίτη στους δρόμους της Μπεζιέ στη νότια Γαλλία από τον ακροδεξιό δήμαρχο της πόλης Ρομπέρ Μενάρ, ο οποίος αντιτίθεται στη δημιουργία ενός κέντρου υποδοχής προσφύγων.