14 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο: Πόζαρε ολόγυμνη με τεράστια σαλάχια και «έριξε» το Ίντερνετ

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στα social media οι προκλητικές φωτογραφίες ενός 27χρονου μοντέλου από την Ταϊτή, που πόζαρε για τον φακό μέσα στο νερό, χωρίς το μαγιό της και πλαισιωμένη από μερικά τεράστια σαλάχια.

Μυστήριο! Σταμάτησαν στρατιωτικά drones με προορισμό την Κρήτη - ΦΩΤΟ

Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Μπρίντιζι στην Ιταλία χθες με στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε επίδειξη στην Κρήτη.

Συμβούλιο Ευρώπης: Τούρκος υπάλληλος σε αμόκ, βανδάλισε έργο τέχνης με τον Μωάμεθ

Ενας Τούρκος κοινοβουλευτικός βοηθός στο Συμβούλιο της Ευρώπης βανδάλισε ένα έργο τέχνης με θέμα την ελευθερία της έκφρασης το οποίο είχε εκτεθεί στην έδρα του ευρωπαϊκού οργανισμού στο Στρασβούργο, καθώς ξεκόλλησε με το στυλό του μια γελοιογραφία του προφήτη Μωάμεθ.

FIFA: Προσωρινός πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Κουτσοκούμνης

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η επιστολή της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, στην οποία αναφέρεται η απόφαση για διορισμό προσωρινής «διοίκησης εξομάλυνσης» στην ΕΠΟ.

Καυγάς συντρόφων για το πόσο ΠΑΣΟΚ χωράει στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα χθες, στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πολλά για τις προθέσεις του αναφορικά με το πού θέλει να πάει το κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Πάμελα Άντερσον: Με έχουν φτύσει και χαστουκίσει κατά τη διάρκεια του σ@ξ

Η «αειθαλής» σεξοβόμβα του Playboy και του Baywatch πρωτοστατεί σε καμπάνια κατά του π@ρνό και ζητά από τους άντρες να μην φέρονται στις συντρόφους τους, σαν να είναι πρωταγωνίστριες ταινιών ερωτικού περιεχομένου

Το σχέδιο των Τούρκων για να μπουν στην ελληνική αγορά καφέ

Απόβαση στην Ελλάδα κάνει η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και ζαχαροπλαστείων της Τουρκίας. Η εταιρεία ανοίγει μέσα στις επόμενες μέρες δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει τη βάση της για να βγει στα Βαλκάνια.

«Χρυσά» τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 για πάνω από 1 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ, παρελθόν τα «Μηδενικά Τέλη»

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για να ανοίξει η εφαρμογή των Τελών Κυκλοφορίας 2017 στο Taxisnet χωρίς ωστόσο το οικονομικό επιτελείο να έχει αποφασίσει τον τελικό προσδιορισμό τους.

ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Π. Λαφαζάνης για τις… δραχμές της Ρωσίας

[Η απάντηση Λαφαζάνη "ήμουν παρών σε όλες τις συναντήσεις με Πούτιν και δεν έγινε τέτοια κουβέντα" είναι άσχετη με το περιστατικό που αφηγείται ο Ολάντ! Το τηλεφώνημα Πούτιν σε Ολάντ έγινε την επόμενη του δημοψηφίσματος και αφορούσε συνομιλία με Τσίπρα που έγινε το βράδυ του δημοψηφίσματος... τα πράγματα μιλάνε από μόνοα τους: Το βράδυ του δημοψηφίσματος όταν ο Τσίπρας είχε πάρει το ΟΧΙ που ήθελε τηλεφώνησε στον Πούτιν για βοήθεια, αυτός τον έφτυσε και έτσι εξηγείται και η μεταστροφή Τσίπρα την επομένη όταν και έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ... τόσο απλό είναι]

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο άνθρωπος που έκανε το ουσιαστικό άνοιγμα της Ελλάδας στη Ρωσία παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται με αφορμή τις δηλώσεις Ολάντ στο βιβλίο του…

Βίντεο που σοκάρει - Μαθητής ρίχνει αναίσθητο με αγκωνιά συμμαθητή του

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει έναν μαθητή να χτυπά με αγκωνιά στο πρόσωπο έναν συμμαθητή του. Το θύμα έπεσε στο έδαφος αναίσθητο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γιούτα.

Τσακαλώτος: Οχι τον Βαρουφάκη και τον Κοσμά τον Αιτωλό να είχαμε θα χάναμε

Στα λίγα λεπτά που μίλησε πρόλαβε να υποστηρίξει αρκετούς υπουργούς μέχρι και το Γιάννη Βαρουφάκη, να παραλληλίσει το φλερτ με την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση της αριστεράς για να επιτύχει χωρίς να έχει εγγυήσεις, ενώ είχε αναφορές από τον Μίλαν Κούντερα μέχρι τον Κοσμά τον Αιτωλό και τον Απόστολο Παύλο προκειμένου να ασκήσει κριτική στην Εκκλησία για τη στάση της στο θέμα των Θρησκευτικών.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ερντογάν εναντίον ηθοποιού -Τον χαρακτήρισε κτηνοβάτη και παιδεραστή

Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο τούρκος πρόεδρος κατά της απόφασης να μην διωχθεί ένας κωμικός ο οποίος τον προσέβαλε, μια υπόθεση που είχε προκαλέσει διπλωματική κρίση ανάμεσα στο Βερολίνο και στην Αγκυρα.

Μία άκρως παραπλανητική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων...

"Μετά την ψήφιση του νόμου 4368/ 2016 με τον οποίο θεσπίστηκε η υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και των μελών των οικογενειών τους, τριπλασιάστηκε ο αριθμός των ανασφάλιστων και των οικονομικά αδύναμων πολιτών που είναι δικαιούχοι μηδενικής συμμετοχής στα φάρμακά τους"...

Πρετεντέρης: Επρόκειτο για εφιάλτη

'Αν ο Πρωθυπουργός ήξερε τι είχε μπροστά του και επέλεξε τον Βαρουφάκη τότε δεν πρόκειται για αυταπάτη αλλά για εφιάλτη" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Δημοσκόπηση Alco: Διευρύνει το προβάδισμα η ΝΔ αλλά ακόμα διψήφιοι οι μπάσταρδοι

Ανοίγει η «ψαλίδα» ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρελιας Alco για την ιστοσελίδα newsit.gr.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.000 ατόμων και, όπως προκύπτει, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με...

Βίντεο: Απίστευτα κόλπα από τον Μέσι του πεζοδρομίου στο Μόναχο

Το θέαμα απαθανάτισε ο βοηθός προπονητή της Μπάγερν, στο κέντρο της αγοράς στη γερμανικό πόλη

Ποιος Λιονέλ Μέσι, ποιος Ροναλντίνιο και ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο παικταράς εντοπίστηκε στους δρόμους του Μονάχου και δη από τον βοηθό προπονητή της Μπάγερν, Πολ Κλέμεντ.

ΠΟΝΑΕΙ ΧΟΝΤΡΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ 30 ΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΑΤΟ; Τηλεοπτικές άδειες: Επίθεση της “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ” στην Γ.Γ. Ενημέρωσης

Με ανακοίνωση της η “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε”, καταγγέλλει τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Έτοιμη η Κρήτη για το... μουντιάλ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων! [pic]

Τη Δευτέρα 75 ζευγάρια από διάφορες χώρες θα βρεθούν και πάλι στην Κρήτη για ένα "καυτό" ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο. Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που ασχολείται με τουρισμό swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) επέλεξε για άλλη μια φορά την Κρήτη για τα ταξίδια του.

ΑΠΙΣΤΥΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Κώστας Δουζίνας: Ο κομμουνισμός είναι ο στόχος-Αν κρατήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα μείνουμε για δέκα χρόνια

Η ιδέα του κομμουνισμού είναι ο προσανατολισμός. Ο σοσιαλισμός θα είναι δημοκρατικός ή δεν θα υπάρξει. Οι βουλευτές και το κόμμα έχουν μείνει έξω από το σχεδιασμό

Προς τα πού να πηγαίνει μια αριστερή κυβέρνηση, διερωτήθηκε ο ακαδημαϊκός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας, στο συνέδριο του κόμματος.

Σε κλίμα... γιορτής ψήφισαν σήμερα οι Αμερικάνοι της Αθήνας τον νέο τους πρόεδρο

Με μουσικά συγκροτήματα, ποπ κορν, καπκεικς και αίθουσες... ντυμένες στα χρώματα των ΗΠΑ ψήφισαν σήμερα οι Αμερικάνοι πολίτες - Το προβάδισμα φαίνεται να έχει η Χίλαρι Κλίντον

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τρίτεκνη οικογένεια με χρέος 279.066 ευρώ έσωσε τα 33 χωράφια και τα 14 κτίσματα...

Συνεχίζουν τα δικαστήρια να παίρνουν αποφάσεις εις υγεία των κορόιδων που θα πληρώσουμε το μάρμαρο μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών με την οποία καλύφθηκαν τα φέσια από λαμόγια σαν τα παρακάτω

Προσωρινή Διαταγή που ορίζει τη διάσωση του συνόλου της περιουσίας τρίτεκνης οικογένειας δανειοληπτών εξέδωσε ο Ειρηνοδίκης Σητείας.

Ο σύζυγος είναι συνταξιούχος και η σύζυγος επαγγελματίας αγρότισσα, ενώ η περιουσία τους αποτελείται από κύρια κατοικία, 33 αγροτεμάχια και 14 κτίσματα.

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ! Κύκλοι του Ελιζέ για τη συνομιλία Ολάντ-Πούτιν και τη δραχμή

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη στο βιβλίο της συνομιλίας του Φρανσουά Ολάντ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τα όσα ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του για το τύπωμα δραχμής στη Ρωσία, κύκλοι του Γαλλικού Προεδρικού Μεγάρου...

ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ! Βίντεο: Η 115χρονη (ποιος την πιστεύει άραγε) Σύρια πρόσφυγας στη Μόρια και η απίστευτη ιστορία της

Είδε την Οθωμανική Αυτοκρατορία να διαλύεται, έζησε δύο παγκοσμίους πολέμους, ήταν 21 ετών όταν ιδρύθηκε η ΕΣΣΔ και γεννήθηκε όταν πρόεδρος των ΗΠΑ ανέλαβε ο Θίοντορ Ρούσβελτ. Η Έιντα είναι 115 ετών από τη Συρία και τώρα βρίσκεται στη Λέσβο περιμένοντας το πλοίο για την Αθήνα. 

Αποκαλύψεις Μπερίσα για το «ναυάγιο» με την υφαλοκρηπίδα - Ποιος ο τουρκικός ρόλος

Οι δηλώσεις του Αλβανού πρώην πρωθυπουργού αποκαλύπτουν την ύπαρξη ενός ευρύτερου τουρκικού σχεδίου, σε συνεργασία με την κυβέρνηση Ράμα, για αποσταθεροποίηση της περιοχής των Βαλκανίων

Ευνουχισμός ή εκτέλεση παιδεραστών μετά τον άγριο ομαδικό βιασμό 14χρονης στην Ινδονησία

Νέοι σκληροί νόμοι κατά των παιδεραστών μετά τον άγριο ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία 14χρονης στην Ινδονησία.

Οι κατ' εξακολούθηση παραβάτες και εκείνοι που κακοποιούν μέλη της οικογένειάς τους, σύμφωνα με νόμους που ψηφίστηκαν από το κοινοβούλιο της Ινδονησίας, θα βρίσκονται αντιμέτωποι με 10 έως 20 χρόνια φυλακή, ενώ τα δικαστήρια θα μπορούν να επιβάλλουν τον χημικό ευνουχισμό τους.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Μπύρες, σκουπίδια, βρωμα και δυσωδία σε άδειες καρέκλες

- Δεν θυμίζει σε τίποτα συνέδρια από τα παλιά η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ
- Λιγοστός κόσμος, πολλά σκουπίδια από χθες και αναλύσεις χωρίς ακροατήριο
- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας - Δείτε φωτο μέσα από το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Φιρμάνι καναλάρχη Παππά: Σε πέντε μέρες κλείνουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια!

Νέα δεδομένα δημιουργεί στα ιδιωτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια η τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας σε Πετράκο (το 2015): «Με τη δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους 3 πρώτους μήνες»

Αποκαλυπτικός διάλογος που είχε ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό τον Απρίλιο του 2015

Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά της αριστερής πλατφόρμας όσο και κατά της ΛΑΕ, ο κ. Πετράκος ανέφερε έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015!

ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ! Xρυσόγονος: Δεν μπορεί να είναι κάποιος καναλάρχης με ποινική δίωξη

Τη θέση ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο για τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις είναι ατελές, και χρειάζεται συμπλήρωση, διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στο Πρακτορείο FM. Όπως διευκρίνισε, η συμπλήρωση του θεσμικού πλαισίου είναι απαραίτητη τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα κωλύματα για τη συμμετοχή στη διοίκηση τηλεοπτικών επιχειρήσεων, για την άσκηση των δικαιωμάτων μετόχου σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις και για την ίδια την κατοχή μετοχών σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

Ο Κεδίκογλου για την τραγωδία της Αίγινας: Αστειότητες και πάλι οι ισχυρισμοί του κ. Δρίτσα

«Αστειότητες και πάλι είναι οι ισχυρισμοί του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσα» (ο οποίος χθες παρουσίασε το βιβλίο συμβάντων του Λιμενικού όπου φαίνεται ώρα ενημέρωσης της υπηρεσίας η 12:48 μμ ενώ στην αναφορά για το συμβάν αναφέρεται ώρα ενημέρωσης 12:30 μμ.) επισημαίνει σε δήλωσή του ο Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την τραγωδία της Αίγινας.

Νέοι διάλογοι Ολάντ-Τσίπρα-Το άγχος του Τσίπρα να μη βλέπουν τα γίδια την τρόικα-"Θα σας δίνουμε τα στοιχεία διακριτικά"

Νέοι διάλογοι μεταξύ του Φρανσουά Ολάντ και του Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτονται στο βιβλίο που φέρει τον τίτλο "Ένας πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει αυτά" και περιέχει εκμυστηρεύσεις του Γάλλου προέδρου σε δυο δημοσιογράφους της εφημερίδας Le Monde.

Το απρόοπτο στην επίσκεψη του ντολμά στη Λάρισα


Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε σήμερα στη Λάρισα, την 1η Στρατιά για την τελετή απονομής πολεμικών σημαιών.

Με ποιον γιο πρώην υπουργού συναντήθηκε ο Μητσοτάκης; (ΦΩΤΟ)

Με γιο πρώην υπουργού της ΝΔ, συναντήθηκε, μεταξύ άλλων,στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος για τον...

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Αθήνα: Στην ουρά από το πρωί εκατοντάδες πολίτες για μια σακούλα τρόφιμα

Εκατοντάδες πολίτες στήθηκαν στην ουρά από νωρίς το πρωί στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα για να πάρουν μια σακούλα με τρόφιμα που προσέφερε η ΜΚΟ ΚΕΣΟ.

Πυροσβέστης σε δίκη Marfin: Μας έλεγαν φύγετε από δω θα σας κάψουμε κι εσάς...

Συγκλονιστικές καταθέσεις για την ανείπωτη τραγωδία - Υπάλληλος τράπεζας: Μας έβλεπαν να καιγόμαστε και δεν υπήρχε καμία κίνηση αλληλεγγύης - Πυροσβέστης: Μια ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να μας εμποδίσει να φτάσουμε στην τράπεζα

Δεύτερο βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας-Συνελήφθησαν οι δυο βλαμμένες

Συνελήφθησαν οι μαθήτριες που χτύπησαν την άτυχη κοπέλα - Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο διευθυντής που πήγε να παρέμβει

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση του βίντεο όπου μαθήτριες πιάνονται στα χέρια, ένα δεύτερο -ακόμη πιο σκληρό βίντεο- έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα έχει δημοσιευτεί σε λογαριασμούς ανήλικων μαθητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΟΣΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ-Οι Τούρκοι εμποδίζουν έρευνα διάσωσης βόρεια της Σάμου και στέλνουν και ελικόπτερα στο Αιγαίο

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Σοβαρό επεισόδιο επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα με αφορμή την επιχείρησης έρευνας και διάσωσης για ναυαγό στο Αιγαίο.

Τραμπούκο άπλυτων και αγ@μητων κνιτισσών στον πρύτανη του ΠαΜακ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικρατεί στη 2η Σύνοδο Πρυτάνεων που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης που έχει και την οργανωτική ευθύνη της Συνόδου, προσπάθησε να μιλήσει με τους φοιτητές, που εισέβαλαν στο χώρο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

ΜΑΪΜΟΥ πλεόνασμα με καθυστερήσεις πληρωμών & υπερβάσεις τακτικών εσόδων λόγω αύξησης φόρων

Μόνο 1,35 δισεκατομμύρια ευρώ έφθασαν στην αγορά, από τα συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια που είχε διαθέσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους προς τον ιδιωτικό τομέα.

Η ασθμαίνουσα απάντηση του ΣΥΡΙΖΟφρουρού Λάκη στον Κυριάκο

«Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα» ανέφερε ο παρουσιαστής σε υστερόγραφο άρθρου που δημοσίευσε στο σάιτ του

Με ένα υστερόγραφο σε κείμενο που δημοσίευσε στο σάιτ του με τίτλο «Αποποιούμαι» επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Καταδίωξη Τούρκων αξιωματικών με διπλωματικά διαβατήρια.... στην Ξάνθη!

Μια πολύ περίεργη υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, αλλά με πιθανή… «ουρά», αποκαλύφθηκε μετά την περιπετειώδη νυχτερινή καταδίωξη ενός μπορντό BMW 316 με βουλγαρικές πινακίδες στην Ξάνθη. Κι αυτό, γιατί οι διακινητές ήταν τρεις Τούρκοι… αξιωματικοί (!) και μάλιστα έφεραν διπλωματικά διαβατήρια!

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Χάθηκαν δύο χρόνια με την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών

Την άμεση ανάγκη εκλογών, ώστε να υπάρξει η αναγκαία πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα υπογράμμισε σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΚΙΤΣΟ: 2 ΣΥΝΕΔΡΙΟ CCCyPιzα

Σκίτσο Δ.Χαντζόπουλου στη σημερινή Καθημερινή:

Ο πιο ατσούμπαλος πελάτης- Κατέστρεψε τηλεοράσεις αξίας 5.500 ευρώ με μία κίνηση [βίντεο]

Την καταστροφή έφερε ένας πελάτης σε κατάστημα με ηλεκτρονικά ήδη στην Κορνουάλλη, ο οποίος διάλεγε τηλεόραση και κατάφερε να τις σπάσει όλες.

ΦΩΤΟ-ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Απ' τα μπουζούκια στο Συνέδριο η "συντρόφισσα" του Αλέξη

Την προσοχή του φωτογραφικού φακού απέσπασε η μελαχρινή μεσόκοπη, ντυμένη σα σκυλού της Εθνικής Οδού για να φαίνεται η πρησμένη απ'τη μάσα κοιλιά, που χειροκρότησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξη του πρωθυπουργού στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η #Ρωσική_Δραχμή σαρώνει στο Twitter

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά τις αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο του Φρανσουά Ολαντ ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος να αρχίσει να τυπώνει δραχμή.

Mετά και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις οι χρήστες Twitter με τον δικό του μοναδικό τρόπο δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν και έκανα το hastag #Ρωσική_Δραχμη πολύ γρήγορα πρώτο trend.

ΠΑΛΙ ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΕ; Διακόπηκε χωρίς απόφαση η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Διακόπηκε η σημερινή κρίσιμη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήξει σε απόφαση για το κρίσιμο θέμα του αν θα γίνουν δεκτές η όχι οι προσφυγές των καναλιών.

Στήνουν νέα διόδια στην Εγνατία και τα ΖΩΑ έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Τσίπρα... λες και δεν το ξέρει

Εντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι σχεδιάζεται η κατασκευή νέου σταθμού διοδίων στην Εγνατία οδό.

Κικίλιας: Προσλαμβάνουν συμβασιούχους για κέντρα φιλοξενίας προσφύγων που έχουν κλείσει

Ερώτηση στη Βουλή για τις προσλήψεις συμβασιούχων σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών που έχουν κλείσει κατέθεσε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Βασίλιας Κικίλιας, κατηγορώντας, παράλληλα την κυβέρνηση ότι σπαταλά κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

5 γωνιές του πλανήτη που οι άνθρωποι ζουν ως τα 100 -Η μία στην Ελλάδα

Τον χάρτη της μακροβιότητας δημιούργησαν οι ερευνητές του ιταλικού ινστιτούτου Barilla Center for Food and Nutrition ταξιδεύοντας στα πέντε μέρη του πλανήτη όπου, σύμφωνα με πολλές μελέτες, οι κάτοικοί τους είναι αιωνόβιοι.

Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.: Δεν είναι τρομοκράτης ο 51χρονος Σύρος που συνελήφθη στα Χανιά

Σε λάθος από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας της Κρήτης αποδίδεται η αρχική κατηγορία για «τέλεση τρομοκρατικών πράξεων» σε βάρος του 51χρονου υπηκόου Συρίας που συνελήφθη μετά από βελγικό ένταλμα, σε περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.