15 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 16-10-2016

Πάλι βαράει σα χταπόδι τον κυβερνήτη Τσίπρα ο Χατζηνικολάου... αποκαλύπτει ότι θα πάρει τηλέφωνο τον Ομπάμα για το χρέος... εν τω μεταξύ ο Ομπάμα φεύγει σε 2,5 μήνες και στα παπάρια του όλα... Δείτε τα:

ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΑΛΙ! Έβγαλαν «δίσκο» στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

Μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου την ευκαιρία να ενισχύσουν τη … ρευστότητα του κόμματος, ζητώντας από τους συνέδρους να προσφέρουν τον οβολό τους.

Η Τασία έδωσε ραβασάκι με κόκκινες γραμμές στον Τσίπρα

«Καμπανάκι» χτύπησε στον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου στην ομιλία της στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. που «στρίμωξε» τον Κουρουμπλή

Ξεχωριστό ενδιαφέρον απέκτησε το 27ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Μια ομογενής ανάμεσα στις 11 γυναίκες που κατηγορούν τον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Μέχρι  στιγμής 11 γυναίκες τον κατηγορούν ανάμεσα σε αυτές και μια ομογενή η οποία συμμετείχε στο reality που παρουσίαζε ο Τραμπ. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ! Αδύνατη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης εντός του 2017

Bank of America, Fitch και Moody’s θέτουν υπό αμφισβήτηση τους στόχους του προγράμματος – Απόλυτη ταύτιση με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ για πρωτογενές πλεόνασμα και χρέος – Παραμένει ο κίνδυνος χρεοκοπίας αλλά και έντονης πολιτικής αναταραχής

Τσίπρας: Υποσχέθηκε 3 δύσκολους μήνες (με 586 μέρες ο καθένας)-Σόκαρε τον Σόιμπλε με τελεσίγραφο: Δεν θα ανεχτούμε ολιγωρίες στη διαγραφή χρέους

Μήνυματα εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για εκλογές και ανασχηματισμό
Έχουμε μπροστά μας τρεις μήνες που θα κρίνουν πολλά» προειδοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως θα είναι δύσκολοι μήνες, αλλά «αυτό το κόμμα ξέρει από τα δύσκολα».

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ...Φτιάχνει ρωσικό Κόμμα στην Ελλάδα ο Σαββίδης; Οι επαφές και ο ρόλος του Παπαμιμίκου

- Με ποιους σχεδιάζει να φτιάξει το ρωσικό κόμμα στην Ελλάδα ο επίδοξος καναλάρχης
- Επιχειρηματίες και πρώην πολιτικοί κοντά στο αφεντικό του ΠΑΟΚ για τη δημιουργία κόμματος που θα ταράξει τα νερά
- Εθνικοπατριωτικό δεξιό το κόμμα Σαββίδη θα διεκδικήσει χώρο από ΧΑ, Νέα Δεξιά και Εθνική Ενότητα και ΑΝΕΛ
- Το στηρίζει η Μόσχα που θέλει “αντίβαρο” στην αμερικανική επιρροή στην Ελλάδα

Παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ με οικογενειοκρατία στις λίστες του συνεδρίου- 151 τα μέλη της νέας ΚΕ

Κυκλοφορεί στους συνέδρους προς άγρα ψήφων, επιμέρους λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ζευγάρια, που προτείνονται για την κεντρική επιτροπή

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! Mε τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκαν οι Κινέζοι τον Ηλία Ψηνάκη

Νέες αναπτυξιακές συμφωνίες από τον Δήμαρχο Μαραθώνα

Mε τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός στην Κίνα ο Δήμαρχος Μαραθώνα και Πρόεδρος της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, Ηλίας Ψηνάκης. Ο κ. Ψηνάκης έχει συνομιλίες με ανώτατους Κινέζους αξιωματούχους απ΄όπου προκύπτουν σημαντικές συμφωνίες σε θέματα οικονομίας, επιχειρηματικότητας, τουρισμού και αθλητισμού.

Έρχεται... σοκ στην εκκαθάριση των δηλώσεων του 2017! Οι κρυφές επιβαρύνσεις στα φετινά εισοδήματα

- Οι νέες κλίμακες βάσει των οποίων θα υπολογιστούν ο φόρος εισοδήματος και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης
- Τα επίπεδα, στα οποία θα διαμορφωθούν τα επιπλέον ποσά φόρων που θα αναγράφουν τα χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα των μισθωτών και των συνταξιούχων το 2017
- ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Το αραλίκι Τσίπρα, η σύνεδρος με τη μαντήλα και το...τηλεφώνημα

Στα ορεινά με τη νεολαία - συνομίλησε με μέλη του κόμματος και συνέδρους

Στο κλειστό του Ταεκ βο ντο στο Φάληρο βρέθηκε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας για να παρακολουθήσει την εξέλιξη του συνεδρίου.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΙΝΓΚ! Σκάνδαλο στην Ιταλία: Παράνομοι μετανάστες στα κτήματα του Στινγκ

Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 30-40 άτομα που δεν είχαν εξασφαλίσει άσυλο... αλλά ο Στίνγκ σαν κλασικός αριστερός δεν ήξερε τίποτα... ο επιστάτης φταίει

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον διάσημο τραγουδιστή Στινγκ ξέσπασε στην Ιταλία, καθώς οι τοπικές αρχές εντόπισαν παράνομους μετανάστες να απασχολούνται ως εργάτες διαφόρων ειδικοτήτων στην περιουσία που διατηρεί στη γειτονική χώρα.

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΟΛΟ ΝΔ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ! Αγωγή της Πειραιώς στη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει τώρα απαντήσεις ο Κ. Μητσοτάκης

Άσχημη είναι η τροπή που παίρνει η κατάσταση για τα υπερχρεωμένα κόμματα έπειτα από την αγωγή που κατέθεση η Τράπεζα Πειραιώς εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας το σύνολο της οφειλής της.

Η Σαμπρίνα στηρίζει Γιατζόγλου για το θέμα με τη Χρυσή Αυγή

Τη στήριξή της στον Στηβ Γιατζόγλου μετά τα όσα αρνητικά ακούστηκαν σχετικά με την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εξέφρασε η εκρηκτική Σαμπρίνα.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ; ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΜΑΡΗ ΧΟΥΝΤΙΚΙΑ; Δέσμευση Θεανώς Φωτίου: Εμείς θα δώσουμε σχολικά γεύματα σε όλα τα παιδιά, σε όλη την Επικράτεια

«Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τις μεγάλες μάζεις που κινητοποιήθηκαν τσακισμένες από την κρίση και μας έφεραν στην εξουσία».

Επεισόδιο Μπογδάνου με την κάμερα του Epsilon: «Εάν το παίξετε θα έχουμε μηνύσεις!»

«Εάν το παίξετε θα έχουμε μηνύσεις»!

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη on camera, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο του Epsilon. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος ότι δεν θέλει να μιλήσει στο συγκεκριμένο κανάλι και «εξερράγη» προειδοποιώντας με μηνύσεις στην περίπτωση που παίξει το βίντεο στον αέρα.

Γκρίνια από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΑΥΓΗς στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το ερώτημα «Τι ΜΜΕ θέλουμε;» είναι η αφετηρία για μια ανοιχτή δημοκρατική συζήτηση μέσα και έξω από το κόμμα και οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν από τα μέλη του κόμματος, τα νέα όργανα που θα εκλεγούν στο Συνέδριο και από τους εργαζόμενους στα μέσα του χώρου (έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιόφωνο).

Σε ποιον «σύντροφο» ευρωβουλευτή την «έπεσε» η Σβίγκου;

Τα «καρφιά» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι συχνά μεταξύ των στελεχών ιδιαίτερα μεταξύ του «κύκλου» Τσίπρα και των 53. Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκάλεσαν όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος Ράνια Σβίγκου.

ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΑ 4 ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Απαιτήσεις σοκ από ΔΝΤ για συντάξεις, αφορολόγητο, εργασιακά

Βαθιές αλλαγές, στα εργασιακά και τη φορολογία, απαιτεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκειμένου να μετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Η Τζέσικα Πάρκερ προσέλαβε Ελληνα σεφ -Θα της μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα

Απλή και ακομπλεξάριστη είναι σύμφωνα με τον Ελληνα σεφ, Γιάννη Τόμπα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ποιος Οκτώβριος; Γνωστή ηθοποιός βγήκε ολόγυμνη στο μπαλκόνι να ατενίσει τη θάλασσα! [vid]

Γκρεμίστηκε το Instagram όταν δημοσίευσε βίντεο από το μπαλκόνι του δωματίου της στο ξενοδοχείο!

Η Joanna Krupa, s@xy μοντέλο και ηθοποιός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει τα φλας πάνω της.  Έτσι, κατά την παραμονή της στο Μαϊάμι, το τερμάτισε!

Νέα σκαμπίλια Άδωνι στον καρπαζοειπράκτορα Λαζόπουλο: Την τελευταια φορά πάντως, το έβαλες στα πόδια

Είναι μια κόντρα με πολλά επεισόδια μέχρι στιγμής και αναμφισβήτητα πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν. Άδωνις Γεωργιάδης δεν χάνει την ευκαιρία να καρπαζώνει τον Λαζόπουλο κάθε φορά που του επιτίθεται και έτσι έγινε και σήμερα.

Επαναλαμβάνει η ΝΔ: Το ΕΣΡ περνά υποχρεωτικά από την ακύρωση του νόμου Παππά

Νέα ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφή τη στάση της ως προς το ΕΣΡ εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μούδιασμα και… απογοήτευση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ζητούν οι σύνεδροι από τον Τσίπρα

Μέσα σε κλίμα έντονου προβληματισμού, τόσο για την πορεία της χώρας, όσο και της κυβέρνησης, συνεχίζονται οι εργασίες του δεύτερου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Το κλίμα δεν είναι πανηγυρικό και πολλοί σύνεδροι πιέζουν τον Αλέξη Τσίπρα να τηρήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του. Οι ομιλίες και οι παρεμβάσεις μεσαίων, αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών φανερώνουν έντονες.

Σόιμπλε: Ποιο χρέος ΡΕ ΓΙΔΙΑ; Το 2018 θα αρχίσει η συζήτηση για ελάφρυνση

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναγνώρισε ότι η Ελλάδα σημείωσε πρόοδο, κάλεσε ωστόσο τη χώρα να μην παρεκκλίνει από τη μεταρρυθμιστική οδό. Παράλληλα, απέρριψε εκ νέου κάθε συζήτηση για το χρέος πριν το 2018.

Ελληνας αστυνομικός: Δεν θα βρουν ποτέ τον Μπεν εκεί που ψάχνουν τώρα -Εχουμε ήδη ερευνήσει το σημείο 2 φορές

Μετά από τρεις εβδομάδες, ολοκληρώθηκε η τεράστια νέα έρευνα στην Κω, για να δοθεί επιτέλους μία απάντηση, μετά από 25 χρόνια, στο τι απέγινε ο Μπεν Ντίντχαμ.

Βρούτσης: Κόβουν μισθούς-συντάξεις ενώ διορίζουν άλλα 24 κομματόσκυλα σαν συμβούλους

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Σκληρότατη κριτική κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, κάνοντας λόγο για σταδιακή μετατροπή του, σε «κέντρο νεοσυλλέκτων» διορισμένων φίλων και ημετέρων του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά είπε: «Δυο χρόνια μετά, το υπουργείο Εργασίας δεν βρίσκεται μόνο σε πλήρη αποδιοργάνωση, αλλά μετατρέπεται σταδιακά και σε κέντρο «νεοσύλλεκτων» διορισμένων φίλων και ημετέρων του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ψάχνουν καρέκλα» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουβέλη

Η ολική επαναφορά του Φώτη Κουβέλη στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον γεγονός με πολλά στελέχη να καλωσορίζουν το «άσωτο» στέλεχος. Ωστόσο μια ιστορική μορφή της Αριστεράς, όπως ο ίδιος,  δεν μπορεί να κάτσει…

Το κομμούνι Πολάκης βρίζει και ("έχουμε πόλεμο") ενώ κλαψουρίζει ότι τον απειλούν: Έχουμε πόλεμο - Λένε στη γυναίκα μου να φορέσει μαύρα!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς: «Τα βοθροκάναλα δείξανε ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή» είπε χαρακτηριστικά

Η προσπάθεια της 36χρονης να δωροδοκήσει την τελωνειακό που την συνέλαβε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Με κάθε τρόπο προσπάθησε η Ελληνίδα με καταγωγή από τη Συρία να ξεφύγει από τα χέρια των τελωνειακών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν την εντόπισαν να μεταφέρει, το ποσό μαμούθ, των 2,2 εκατ. ευρώ.

ΦΩΤΟ-Κατενθουσιασμένος ο Πολάκης με την ομιλία Τσίπρα


Μετά το τέλος της ομιλίας Τσίπρα στο #2oSynedrio o Πολάκης δήλωσε: "Άκρως ενδιαφέρουσα η ομιλία του Προέδρου μας ξύπνησε"

Οι 14 πιο αστείες ατάκες του Αλέξη Τσίπρα απ' το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ


 Στο παράλληλο σύμπαν του, να τι εννοεί απ' όλα αυτά που είπε!

Πάρα πολλά έχουν αλλάξει απ' το προηγούμενο (και πρώτο) συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε κυβέρνηση, συνεργάστηκε με τον ακροδεξιό Καμμένο, αγνόησε σχεδόν όλο του το πρόγραμμα, παλιοί σύντροφοι έφυγαν, ξαναέγινε κυβέρνηση.

Τσακίρογλου: Κοιμάμαι και ξυπνάω με την έννοια τι θα πληρώσω-Πρέπει να πορευτούμε με την θρησκεία

Μια γοητευτική παρέα στο θέατρο Χορν. Λίγο πριν τον επίλογο της ζωής, αλλά και στην αρχή ενός έρωτα.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου πρωταγωνιστεί στο έργο «Από τη σιωπή ως την άνοιξη» που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Τετάρτη και υποδύεται τον έναν από τα δύο αδέλφια (Γιάννης Φερτης) που ζουν μόνα, μέχρι που την καθημερινότητά τους, ταράζει μία γυναίκα (Κατερίνα Λέχου).

ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Συνελήφθη Ρωσίδα στο Ελ. Βενιζέλος -Εκρυβε πάνω της 2,3 εκατ. αδήλωτα ευρώ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Την Παρασκευή στις 11.45 το πρωί εντόπισαν στην αίθουσα αφίξεων extra Schengen μία Ρωσίδα επιβάτη της Αεροφλότ που έφτασε από τη Μόσχα έχοντας μαζί της 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια, όλα σε μετρητά.

Η πρώτη συνάντηση του Πιτ με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο-Κλάψανε όλοι μαζί

Ο Μπραντ Πιτ ξέσπασε σε κλάματα, την πρώτη φορά που είδε τα παιδιά του, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά από την απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Πως "χτίζεται" ένα αεροπλανοφόρο - Εκπληκτικό βίντεο

Πως είναι να "χτίζεις" μια ολόκληρη πλωτή πολιτεία όπως είναι ένα αεροπλανοφόρο; Το βίντεο time-lapse, μας εξηγεί σε πολύ γρήγορο ρυθμό, δείχνοντας πως οι αμερικανοί "έχτισαν" το Gerald Ford.

Θρίλερ βιομηχανικής κατασκοπείας πίσω από τα κινητά-βόμβες

Ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων και βαριά δυσφήμιση οι ολέθριες συνέπειες για την Samsung από τις εκρήξεις στο smartphone Note 7 -  H διακοπή παραγωγής του τηλεφώνου από την νοτιοκορεατική εταιρεία δημιουργεί σοβαρές υποψίες ότι ο «ένοχος» εξακολουθεί να διαφεύγει του εντοπισμού.

Αυγενάκης: Πραξικόπημα Τσίπρα- Παππά η τροπολογία για τα κανάλια-

Ως «την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών» χαρακτηρίζει την παρούσα ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνοντας πως οδηγεί τη χώρα σε αντιδημοκρατικό κατήφορο.

Η Τουρκία θέτει θέμα για Αιγαίο και Θράκη! Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης*

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου! Η Τουρκία και ο Ερντογάν στο ίδιο μοτίβο , ίδια τακτική, ίδιες παρανοϊκές ακραίες δηλώσεις, παράλογες διεκδικήσεις και μάλιστα κάθε φορά και πιο προκλητικές, αμφισβητώντας ακόμη και τη συνθήκη της Λωζάνης και την κυριότητα νησιών του Αιγαίου. Ο ίδιος ο χαβάς! . «Ο λύκος τρίχωμα αλλάζει μυαλό δεν αλλάζει» όπως λέει και η λαϊκή παροιμία και αυτό δεν πρέπει να το αγνοούμε.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΣΤΗ ΝΔ->Τηλεοπτικές άδειες - Παππάς: Τι είπε για την επικοινωνία με Βούτση

Την άλλη βδομάδα στη διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή θα προσπαθήσουν να συγκροτήσουν ΕΣΡ . Φυσικά η ΝΔ που λέει παντού "πρώτα να καταργηθεί ο νόμος Παππά" δεν θα συναινέσει (μάλλον δεν θα πάει και καθόλου) οπότε θα επαναφέρουν την χουντική τροπολογία και θα πουν "εμείς προσπαθήσαμε αλλά η ΝΔ φταίει για το «μαύρο»"... γιαυτό την απέσυραν

Μία ακόμη ευκαιρία για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δίνει η κυβέρνηση. Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια συναινέσεων, προαναγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ διαβεβαιώνει πως θα γίνουν σεβαστές οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Συνεργάτες Στουρνάρα: Εάν θέλει ας πάει και ο κ. Βαρουφάκης στην Εξεταστική

«Ο Γιάννης Στουρνάρας ό,τι είχε να πει το κατέθεσε και μάλιστα ενόρκως στην Εξεταστική επιτροπή στη Βουλή» ήταν το σχόλιο συνεργατών του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος

Να σχολιάσει όσα υποστηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ζήτησε το www.protothema.gr από συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρα.

ΦΑΡΣΑ ΘΑ 'ΝΑΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια τα ξημερώματα

Συνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στα πέριξ των Εξαρχείων. Δεν περνάει... σαββατοκύριακο που να μην γίνεται και μία.

Βαρουφάκης “καρφώνει” Μαξίμου: Πολιτική της κυβέρνησης να λέμε στην ΕΕ πως πτωχεύσαμε!

Με άρθρο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ο Γιάνης βαρουφάκης δίνει απάντηση στον Γιάννη Στουρνάρα για όσα του καταλόγισε, μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ "καρφώνει" το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η "πολιτική της κυβέρνησης ήταν η επίσημη παραδοχή του κοινού μυστικού ότι το κράτος είναι πτωχευμένο...".

Τσίπρας - Καμμένος σχχεδιάζουν τον ανασχηματισμό με Περιστέρα και "Τζούλια"

Ξυδάκι στον Ξυδάκη που λέει ότι δεν είναι συντροφός του ο Πανάρας... είναι σύντροφος του Αλέξη και της Μπέτυς

Ο επικείμενος ανασχηματισμός είναι το θέμα συζητήσεων μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι συναντώνται... συχνά, μετά συζύγων και τέκνων!
Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη:

Η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύει φωτογραφίες από τη μοιραία νύχτα!

Περνά στην αντεπίθεση και υπόσχεται και συνέχεια...!

Με τα σενάρια και τις φήμες για εκείνη τη νύχτα λίγο πριν χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης να οργιάζουν, η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ.

Με γκομ@νάκια απ' τη Χαλκιδική στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Καρανίκας

Παρότι δεν εκλέχθηκε αντιπρόσωπος από την οργάνωση του Παγκρατίου, πήγε ως θεατής... 

Παρών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι δεν εκλέχθηκε αντιπρόσωπος από την οργάνωση του Παγκρατίου και ο Νίκος Καρανίκας.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΣΥΡΙΖΑ: Την ημέρα έναρξης της κατάθεσης των «Πόθεν Εσχες», το Taxis κάνει αναβάθμιση…

Όσοι υποχρεούνται να καταθέσουν το ηλεκτρονικό «Πόθεν Έσχες» (που αναμενόταν να ανοίξει σήμερα), καλύτερα να μην δοκιμάσουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε αναβάθμιση του συστήματος.

ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΥΡΙΖΑ! Στον «πάγο» η Αμφίπολη... σε σύνταξη η Περιστέρη

Ο μόνος που κινείται σήμερα στον χώρο είναι ο 8μηνίτης -με πρόγραμμα- αρχαιοφύλακας

Τον Νοέμβριο του 2015 οι ανασκαφές στον Τύμβο Καστά μπήκαν και επίσημα στον πάγο. Οι δηλώσεις που προηγήθηκαν του νέου -τότε- υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη ότι «η Αμφίπολη είχε λάβει υπερβολική δημοσιότητα», «η ανασκαφή αυτή τη στιγμή έχει τελειώσει», «υπήρξε γενναία χρηματοδότηση όσο δεν υπήρξε σε άλλο μνημείο» κ.λπ. ήταν ενδεικτικές του κλίματος που είχε διαμορφωθεί μετά την κυβερνητική αλλαγή.

ΝΔ: Να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για «μαύρο» στα κανάλια η κυβέρνηση

Ανακοίνωση με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Οι Δήμοι βάζουν νέα χαράτσια στους πολίτες με πρόσχημα την ανακύκλωση

Τη δυνατότητα στους Δήμους να επιβάλουν πρόστιμο μέχρι και 500 ευρώ σε πολίτες που δεν υλοποιούν το πρόγραμμα ανακύκλωσης το οποίο έχει αποφασιστεί από την εκάστοτε δημοτική αρχή, δίνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.