18 Οκτωβρίου 2016

«Ο μαθητής μου με αποπλάνησε» -Τι λέει καθηγήτρια που έκανε κάθε μέρα σεξ με 17χρονο επί 6 μήνες

Μια καθηγήτρια που έχει ομολογήσει ότι έκανε σεξ με έναν μαθητή της «εκατοντάδες φορές», ισχυρίζεται ότι την αποπλάνησε!

Για την 24χρονη Mary Beth Haglin, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι «εγώ είμαι το θύμα».

Μετά τη Google, Facebook και GIPHY “τρολάρουν” Tsipras, Varoufakis και SYRIZA (GIFs)

[Δείτε στο τέλος πως τον τρόλαρε η Google τον προηγούμενο καιρό]

Αλήθεια έχετε παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες στο messenger του Facebook την υπηρεσία GIPHY; Aν όχι, τώρα σίγουρα θα την προσέξετε...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο Άδωνι σε δημοσιοκάφρο της Αυγής! “Φασίστες, δεν ντρέπεστε;”

Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Live News και του “E”, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για “μαύρες μέρες για τη δημοκρατία”, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση “εκβιάζει το Ανώτατο Δικαστήριο”.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! “Γιατρός” με… πλαστό πτυχίο δούλευε σε νοσοκομείο της Κρήτης – Τώρα διδάσκει σε ΙΕΚ!

Την παράνομη οδό προτίμησε ένας τελειόφοιτος φοιτητής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης προκειμένου να παρακάμψει το «αγκάθι» της απόκτησης πτυχίου και να εργαστεί ως γιατρός χωρίς καν να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Βίντεο: Δείτε τι έπαθε ένας νάνος όταν μια κοπέλα έκανε twerking μπροστά του!

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, βρέθηκε να ασφυκτιά όταν μια γυναίκα με το διπλάσιο μέγεθος από αυτόν, αποφάσισε να κάνει twerk μπροστά στο πρόσωπό του

Με ποιον νέο καναλάρχη γευματίζει ο Παππάς;

Με νέο καναλάρχη έχει τετ – α- τετ ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών.

Απίστευτο: Μονόφθαλμος ταυρομάχος τραυματίστηκε ξανά στην... άδεια κόχη του ματιού του - Δείτε το βίντεο

Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του

Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι για πολλούς ένας 43χρονος ταυρομάχος ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα σε μια αρένα στη Σαραγόσα από έναν γιγάντιο μαύρο ταύρο, που χτύπησε με το κέρατό του την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Έλληνας ηθοποιός …επιτρέπει στους απλούς ανθρώπους να του μιλάνε και τους μιλάει πίσω!

«Είναι φιλική η επαφή μου με τους θαυμαστές...

Το ακούσαμε και αυτό. Πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός δήλωσε για την απλότητα του χαρακτήρα του. «Γενικώς, είμαι ανοιχτός τύπος. Και άνθρωποι μου μιλάνε..

Η εμφάνιση Τσίπρα στη Βουλή φουντώνει τα σενάρια για επαναφορά της τροπολογίας Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

- Η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ θα γίνει την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι
- Το ναυάγιο στη διάσκεψη θεωρείται βέβαιο, καθώς η Ν.Δ. απαιτεί απόσυρση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες
- Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εμφανιστεί το απόγευμα στη Βουλή αφού έχει ολοκληρωθεί η Διάσκεψη
- Η τροπολογία Παππά προβλέπει πως 5 ημέρες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα υπόλοιπα κανάλια θα πρέπει να σταματήσουν να εκπέμπουν

ΕΞΕΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ! Αφήνουν τους λάθρο να κοιμούνται στη λάσπη για να αποθαρρύνουν νέους μετανάστες

«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα σχετικά με το προσφυγικό τελείωσε. Γιατί οι πρόσφυγες μένουν ακόμα σε σκηνές και κοντέινερ σε καταυλισμούς που θα αποτελούσαν προσωρινή λύση;" ήταν ο κεντρικός προβληματισμός που έθεσαν, η επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Θεσμών της Διεθνούς Αμνηστίας Ιβέρνα Μακ Γκούαν και ο διευθυντής του ελληνικού γραφείου της οργάνωσης, Ηρακλής - Σπυρίδων Ακτύπης σε συνάντηση που είχαν με δημοσιογράφους.

Τέλος τα PressPoint από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος -Θα μπει νέα μειοδότρια εταιρεία

Λουκέτο θα μπει σε όλα τα Presspoint που βρίσκονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού οι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Σαν τους κλέφτες επέλεξαν νέους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου-Τους πρόδωσε το ΦΕΚ!

Χωρίς να ανακοινωθούν επίσημα, όπως συνήθως συμβαίνει, επελέγησαν από την κυβέρνηση τρεις ανώτατοι δικαστικοί για τις τρεις θέσεις αντιπροέδρων στον Άρειο Πάγο που ήταν κενές από τον περασμένο Ιούνιο.

Τι να τα κάνει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ τα μοντέλα -Πόζαρε η ίδια με το μπικίνι που σχεδίασε

Κάτι τέτοιες γυναίκες σαν την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απειλούν να στείλουν στην... ανεργία τα μοντέλα.

Τι κι αν έχει φτάσει στα 51 της, η ηθοποιός διατηρεί σώμα που κάνει πολλές να κοκκινίζουν. Οπως και το μπικίνι που φόρεσε.

ΦΡΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑίων! Τι κατέθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Μετά από επτά ώρες ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 της Τρίτης, η κατάθεση του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Η Θάτσερ «κέρδισε» τον Κάμερον -Ψηφίστηκε η χειρότερη πρωθυπουργός της Βρετανίας

Οταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωνε την παραίτησή του, μερίδα του βρετανικού Τύπου τον αποχαιρέτισε με ανακούφιση, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της χώρας.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Πρώτη σε διαδικτυακούς φοιτητές στο Χάρβαρντ η Ελλάδα

Πρώτη χώρα σε αριθμό διαδικτυακών φοιτητών του Χάρβαρντ, τηρουμένων των πληθυσμιακών αναλογιών, είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντή των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων, Στέφανο Τραχανά.

Βίντεο: Έφηβος πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες στο αεροδρόμιο της Βραζιλίας λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να γαζώνουν με 17 σφαίρες έναν έφηβο στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου στη Βραζιλία, λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Αυγενάκης εγκαλεί Τσίπρα για τις δηλώσεις Τσακίρη περί... Βουλγαρίας-Τον καλύπτει ο Κατρούγκαλος

Να πάρει ξεκάθαρη θέση έναντι των δηλώσεων του διοικητή του ΟΑΕΕ Γιάννη Τσακίρη περί μετάβασης των ασφαλισμένων που δεν τους αρέσει το σύστημα εισφορών στη Βουλγαρία, καλεί τον πρωθυπουργό, ο γραμματέας της ΝΔ.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΠΑΠΑ! Fraport Greece: Δέχτηκε πάνω από 50 χιλ. βιογραφικά για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια!

Σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της στους 550 μέχρι την ερχόμενη άνοιξη

Το εντυπωσιακό νούμερο των 50 χιλ. βιογραφικών έχει δεχθεί μέχρι σήμερα η Fraport, η οποία σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της στους 550 μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΦΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ! Οκτώ νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α σε προσφυγόπουλα στο Κιλκίς

Απο τον Αύγουστο έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί 29 περιστατικά ηπατίτιδας Α, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν παιδιά και εφήβους

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα κρούσματα ηπατίτιδας Α στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας στο νομό Κιλκίς.

Τι ευχήθηκε ο Άδωνις στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Τα 98α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Το ΣτΕ απέρριψε τα «διασταυρούμενα» ασφαλιστικά μέτρα των σταθμών Alfa, Star & ITV CP

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγήτρια την σύμβουλο Επικρατείας Μαρίνα Παπαδοπούλου, απέρριψαν σήμερα, τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alfa, Star και της Κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP).

ΠΑΛΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Ένας Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου ένας 17χρονος Πακιστανός φέρεται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικο ομοεθνή του, ύστερα από μεταξύ τους καβγά.

ΝΔ: Η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί πρακτικές παρακράτους κατά των Δικαστών

Για πρακτικές παρακράτους κατά των Δικαστών κατηγορεί την Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Πιο αναλυτικά, από το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την Παρασκευή μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Το συνέδριο επανίδρυσης ΟΝΝΕΔ θα χαιρετίσει ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης το βράδυ της Παρασκευής στο MEC Παιανίας, στις 20:00.

Γιατί ειναι σημαντική η Μοσούλη;

Ένοπλες δυνάμεις που έχουν περικυκλώσει την Μοσούλη, έχουν καταλάβει 20 χωριά στα περίχωρα της πόλης, σύμφωνα με το Aljazeera, κατά την διάρκεια του πρώτου 24ώρου τις επιχείρησης για την ανακατάληψη του τελευταίου σημαντικού προπύργιου του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ. Η στρατηγική σημασία της Μοσούλης δεν ειναι σημερινό φαινόμενο, ωστόσο για την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος η Μοσούλη εχει τεράστια σημασία.

Μία «Καινή Διαθήκη» και ένα γράμμα έστειλαν άγνωστοι στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη

Τον ύποπτο φάκελο που βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο της Γεωργίας Τσατάνη άνοιξαν πυροτεχνουργοί και εντόπισαν ένα αντίγραφο της «Καινής Διαθήκης» και μια επιστολή που έγραφε: «Καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο σου»

Δικαστικές Ενώσεις: «Προσπάθεια εκβιασμού» η διαρροή προσωπικών δεδομένων δικαστή του ΣτΕ

«Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου  κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο Τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών

ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! «Χτύπημα» και από Λυκούδη: Έντιμη η στάση του Φωτήλα, αγωνιώ για την πορεία του Ποταμιού

«Έντιμη» χαρακτήρισε ο Σπύρος Λυκούδης την στάση του Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος διεγράφη στη συνέχεια, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για την πορεία του Ποταμιού.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη της ΣΥΡΙΖΑίας μουσικής επιμελήτριας και τον μισθό της

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας από τον ΟΑΣΑ, η οποία θα έχει ως μοναδική αρμοδιότητα να επιλέγει τη μουσική που θα ακούν οι επιβάτε μέσα στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το μετρό.

Ν.Δ.: Θα έπρεπε να έχει ζητηθεί ήδη η παραίτηση του διοικητή του ΟΑΕΕ

Ενδεικτική του ύφους και του ήθους της κυβέρνησης είναι, κατά τη Ν.Δ., η δήλωση του προέδρου του ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη «όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει στη Βουλγαρία».

Κόβουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας των νοσηλευτών του ΕΣΥ

Εισοδηματική σφαγή καταγγέλλουν οι νοσηλευτές - Μισθολογικές απώλειες της τάξεως των 150 ευρώ μηνιαίως για προσωπικό του ΕΣΥ/ΠΕΔΥ εντός του 2017

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπει ο Κοτζιάς το Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών της Βενετίας

Στην ελληνική Δικαιοσύνη παραπέμπει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς την υπόθεση του Ελληνικού Ινστιτούτου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, ένα από τα επιφανέστερα ελληνικά ερευνητικά κέντρα που υποστηρίζεται από τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ, μετά τα ανησυχητικά στοιχεία που έφερε στο φως έρευνα σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτικό δυστύχημα με σκάφος στη Βιρτζίνια - Αναποδογύρισε στον αέρα, εκτοξεύοντας ανθρώπους

Ένα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλία της Βιρτζίνια! Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Το σκάφος ενώ έχει αναπτύξει ταχύτητα, για αδιευκρίνιστους λόγους, αναποδογυρίζει στον αέρα και εκτοξεύει δύο ανθρώπους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τους.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο σκ@τόψυχος που κατέστρεψε τη χώρα: Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει 35 χρόνια στην εξουσία

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 1981 και το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που ίδρυσε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, αναλαμβάνει την εξουσία με ποσοστό 48,06%... η αρχή του τέλους με τη λαμογιά και το πλιάτσικο στο κράτος, να περνάει σε άλλο επίπεδο με τους πρασινοφρουρούς

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιαταγάνα χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Το σπίτι της κοντεύει να χάσει η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, αφου βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η τρίτη και κρίσιμη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, με δύο απουσίες δικαστών

Το απόγευμα (στις 5 μμ) αναμένεται να ξεκινήσει η τρίτη κατά σειρά διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για την γνωστή υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Καθιστική διαμαρτυρία από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές έξω από το υπ. Εργασίας

Ζήτησαν και θα έχουν συνάντηση με την Θεανώ Φωτίου - Άνοιξε η Σταδίου - Διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους -Από την το υπ. Εργασίας πήγαν στην Βουλή και ξαναγύρισαν στο  υπ. Εργασίας

ΜΠΑ; ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ; Ο Φίλης απολύει 4 εκπαιδευτικούς για αδικαιολόγητη αποχή

Τις απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών για πειθαρχικά παραπτώματα, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης.

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Ιάσονα Φωτήλα από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ενημερώνει ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ η μουσική επιμελήτρια που προσέλαβε με 3.900 ευρώ ο ΟΑΣΑ

Δείτε το επίμαχο έγγραφο από τη Διαύγεια και τις ομιλίες ενάντια στη διαπλοκή που διοργάνωνε η κυρία με
με τον Βαξεβάνη, Ακριβοπούλου και Αρβανίτη 

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μουσική επιμελήτρια που κρίθηκε απαραίτητη προς πρόσληψη από τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.

Ποιος είναι ο αμόρφωτος ΣΥΡΙΖΑίος διοικητής του ΟΑΕΕ που... μας στέλνει στη Βουλγαρία

«Τα πολυσέλιδα βιογραφικά δεν έσωσαν τα Ταμεία», είχε απαντήσει σε σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα, για το φτωχό βιογραφικό του

Η προτροπή για φυγή στη Βουλγαρία, που διαψεύδεται από τον ίδιο, δεν είναι η πρώτη δήλωση του διοικητή του ΟΑΕΕ  κ. Δημήτρη Τσακίρη που έκανε αίσθηση.

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Τατούλη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο επέβαλε χτες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον περιφερεάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος.

Υπόθεση Μπεν -Ο γιος του Μπάρκα ξεσπά: Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν!

Επίθεση κατά της μητέρας του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991, εξαπέλυσε ο γιος του Ντίνου Μπάρκα, του χειριστή εκσκαφέα που οι Βρετανοί λένε πως σκότωσε άθελά του τον μικρό.

Παρεμβάσεις σε Δικαιοσύνη και ΣτΕ κατήγγειλε ο Βορίδης

Στην καταγγελία πως υπάρχουν εκτεταμένες παρεμβάσεις στον τομέα της δικαιοσύνης και στο Συμβούλιο της Επικρατείας –όπως είπε χαρακτηριστικά- προχώρησε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Πάγκαλος: Εγκληματική σπείρα ο ΣΥΡΙΖΑ – Έχει κάνει συμφωνία με την Χρυσή Αυγή

«Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κόμμα, ούτε με κυβέρνηση. Η ιθύνουσα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, όλοι αυτοί, είναι εγκληματική σπείρα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Μπαλτάς προσέλαβε τον Ολιβιέ Ντεκότ, μετά την αποχώρησή του από το Μπενάκη

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την απομάκρυνση του από την διεύθυνση του Μουσείου Μπενάκη, ο Ολιβιέ Ντεκότ, συνεργάζεται με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Με ανακοίνωση του ο Αριστείδης Μπλτάς, τονίζει οτι ο  Ολιβιέ Ντεκότ, δέχτηκε πρότασή του, και πλέον θα εργάζεται στο Υπουργείο ως ειδικός σύμβουλος.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΘΑ'ΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Διερμηνέας έπεσε θύμα βιασμού στον καταυλισμό μεταναστών του Καλαί

Μια διερμηνέας η οποία συνόδευε έναν δημοσιογράφο στον τεράστιο καταυλισμό μεταναστών του Καλαί, στη βόρεια Γαλλία, βιάστηκε στη διάρκεια της νύχτας στα όρια της "Ζούγκλας",όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Η Μυρτώ είδε από κοντά την ΑΕΚ (pic)

Η Μυρτώ που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2012 στην Πάρο, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στην Λάρισα με την Ένωση.

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρίξει “μαύρο” στη Δημοκρατία

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό από μία κυβέρνηση, που όσο απομονώνεται από τους πολίτες, τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία...Όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών δεν έχουν προηγούμενο», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: