19 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ για κλάμα! Κάποτε λιοντάρι του κ@λου... σήμερα γατάκι ο Τσίπρας

Κάποτε φώναζε ότι κρύβονται οι άλλοι... τώρα δεν τολμάει να εμφανιστεί στη Βουλή παρότι χθες και σήμερα το πρωί η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα πάει αιφνιδιαστικά:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΜΠ ΜΑΡΗ ΓΙΑΓΙΑ! Μαντόνα: Αν ψηφίσετε Κλίντον θα σας κάνω πίπες και είμαι πολύ καλή σε αυτό

Σε επιφωνήματα ξέσπασαν οι παρευρισκόμενοι στο Madison Square Garden με την υπόσχεση της Μαντόνα η οποία βρισκόταν στη σκηνή.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ η διάσημη τραγουδίστρια προέτρεψε το πλήθος να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον με αντάλλαγμα στοματικό έρωτα από τη βασίλισσα της ποπ.

Εσπασε η... παράδοση: Ευρωπαϊκή Ενωση και Ρωσία «πάτησαν» στον Αρη!

Είναι πλέον γεγονός. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες μέσα στις προηγούμενες δεκαετίες, Ευρωπαϊκή Ενωση και Ρωσία κατάφεραν να πατήσουν για πρώτη φορά στο έδαφος του «κόκκινου» πλανήτη.

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν θα βρει συνενόχους στο «μαύρο» στα κανάλια

Σχόλιο για τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στον ΣΚΑΙ έκανε μέσω Twitter ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Fraport Greece: Έτσι θα μεταμορφωθεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), η Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται σύντομα η εταιρεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο Πολυτεχνείο με μολότοφ και χημικά -Κλειστή η Πατησίων

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο Πολυτεχνείο.

Mια ομάδα περίπου 150 ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικές διμοιρίες των ΜΑΤ της περιοχής.

Δευτέρα και Τετάρτη οι δυο νέες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέος γύρος διασκέψεων την ερχόμενη εβδομάδα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να ορίζει τις ερχόμενες συνεδριάσεις, για την ερχόμενη Δευτέρα και Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.

Γιατί ο Φιλ Κόλινς θεωρεί τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ κ@θίκι;

Το θρυλικό «σκαθάρι» τον είχε σνομπάρει και ειρωνευτεί όταν ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του

Για μία ιδιαίτερα δυσάρεστη συνάντηση που είχε πριν από 14 χρόνια με το αλλοτινό του είδωλο, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μίλησε για πρώτη φορά σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 65χρονος Φιλ Κόλινς, αποκαλύπτοντας ότι το θρυλικό «σκαθάρι» τον είχε σνομπάρει και ειρωνευτεί όταν ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ! Κατρούγκαλος: "Αγαπητέ συνταξιούχε..." ενώ ο ΟΟΣΑ βλέπει την απασχόληση στον πάτο

Άρχισαν από τη Δευτέρα να αποστέλλονται τα ενημερωτικά σημειώματα με την υπογραφή Κατρούγκαλου προς τους 240.000 συνταξιούχους που υπέστησαν περικοπές στις επικουρικές τους. Στόχος να περιοριστεί η κοινωνική αγανάκτηση των συνταξιούχων που εδώ και τρεις μήνες δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για το πώς προέκυψε το «ψαλίδι» μέσω του επαναυπολογισμού των επικουρικών τους .

Νέα προαγωγή δικαστή στα μουλωχτά

Με απόλυτη μυστικότητα το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την προαγωγή συμβούλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κωνσταντίνου Κωστόπουλου στο βαθμό του αντιπροέδρου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.

Φιλοκυβερνητική φυλλάδα ετοιμάζει ο συνέταιρος του Φώτη Μπόμπολα, «μπετατζής» Δημήτρης Μάρης

Στην έκδοση εφημερίδας προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα ο ιδιοκτήτης της, κινούμενης στα όρια της νομιμότητας εταιρείας Τζόγου «Stoiximan», Δημήτρης Μάρης.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ; ΙΚΑ: Ψάχνουν λεφτά για συντάξεις στα... κονδύλια για τους μετανάστες!

Από τον «κουμπαρά» του αποθεματικού του κρατικού προϋπολογισμού εξετάζει το υπουργείο Εργασίας να καλύψει το ταμειακό πρόβλημα στις πληρωμές συντάξεων του ΙΚΑ. Με την διαφορά όμως πως το σχετικό κονδύλι του προϋπολογισμού (1 δισ. ευρώ) έχει ήδη αρχίσει να αδειάζει και από το υπόλοιπο πρέπει να καλυφθεί σωρεία άλλων αναγκών και εξαγγελιών της κυβέρνησης.

ΓΑΤΑΚΙ ο Παππάς: Έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ ο διαγωνισμός αλλά δε φταίμε εμείς

«Εάν πέσει στο ΣτΕ ο διαγωνισμός και κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση», επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας

Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, πολύ δε περισσότερο μετά την απόφαση του ΣτΕ και την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας από τον Νίκο Παππά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! Επεισόδια σε πλειστηριασμό στη Θεσσαλονίκη -Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος των συμβολαιογράφων-Ένταση και αναβολή και στην Πάτρα

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού χωραφιού στον Χορτιάτη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα, τα οποία ανάρτησαν πανό κατά των πλειστηριασμών.

Αυτοκίνητο προκάλεσε πανικό σε γήπεδο μπάσκετ - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένα αυτοκίνητο εισβάλει σε γήπεδο μπάσκετ την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας.


ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Απέβαλαν τον Χάρη Θεοχάρη από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε

Οριστικό διαζύγιο με τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη παίρνει η Δημοκρατική ευθύνη, λίγους μήνες μετά την αρχική παρουσίασή της στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τι θα γίνει αν ο Μπομπ Ντίλαν συνεχίσει να σνομπάρει τα Νόμπελ;

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Σουηδικής Ακαδημίας ο Μπομπ Ντίλαν παραμένει άφαντος. Οι υπεύθυνοι των Νόμπελ δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του, ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο βραβείο.

Παυλίνα Βουλγαράκη: Νέο τραγούδι με heavy κιθάρες και Ψαραντώνη

Ολοκαίνουργιο τραγούδι από την Παυλίνα Βουλγαράκη - Σύνθεση και στίχοι από την νεαρή και ταλαντούχο μουσικό - Τολμηρός συνδυασμός σκληρών ροκ ήχων με τη λύρα του Ψαραντώνη

Συνεχίζεται η κατάληψη στη Νομική Αθηνών-Το αληταριό ζητά να αποσυρθούν τα δίδακτρα των μεταπτυχιακών

Ο Φοιτητικός Σύλλογος της Νομικής Αθηνών αποφάσισε να συνεχιστεί η κατάληψη της σχολής, με κύριο αίτημα την απόσυρση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ύψους 1.200 ευρώ.

Ο Ζέκα επιλέγει Εθνική Ελλάδας

Ολα δείχνουν ότι ο Κάρλος Ζέκα πολύ σύντομα θα κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, καθώς έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει ελληνικό διαβατήριο.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για φόρους και διαπραγμάτευση

Το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2017 χαρακτηρίζεται από φοροκεντρική λιτότητα για την επίτευξη του στόχου ως προς ένα πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ σύμφωνα με το τρέχον Πρόγραμμα.

Εκπληξη Σαββίδη: Πρόταση χορηγίας στην Super League 2,5 εκατ.ευρω ετησίως

Ρελάνς από τον Ιβάν Σαββίδη για τη χορηγία της Super League, καθώς η εταιρεία Dimera Media κατέθεσε πρόταση στην διοργανώτρια αρχή.

Τηλεοπτικές άδειες: Δεύτερο «μπλόκο» στην κυβέρνηση

Μετά τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, έρχεται η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να πει «όχι» στη συγκρότηση του ΕΣΡ - Ερωτηματικό εάν έπειτα και από αυτήν την εξέλιξη θα κατατεθεί εκ νέου η επίμαχη τροπολογία για τα μη αδειοδοτημένα κανάλια

Έξω φρενών η Χριστίνα Σούζη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Το βουλώνετε και οι δύο»!

«Τον χάρτη δείχνετε και όχι αυτούς τους δύο! Έλεος»!

Πρωτοφανής «έκρηξη» της Χριστίνας Σούζη κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Οι αλλεπάλληλες διακοπές και παρεμβάσεις έβγαλαν τη μετεωρολόγο από τα ρούχα της!

Απίστευτη επίθεση γυναίκας σε ταξιτζή – Την αποκάλεσε «λάντζα» και αυτή τον έριξε κάτω

Είπαμε οι ταρίφες είναι κ@λοφάρα αλλά η συγκεκριμένη είναι τελείως βλαμμένη, αφού έκανε την παρανομία και ήθελε και τα ρέστα πουλώντας τσαμπουκά εκμεταλλευόμενη το ότι είναι γυναίκα

Επεισόδιο σημειώθηκε σε πιάτσα των ταξί στο Ελληνικό με μία γυναίκα να κάνει επίθεση στον ταξιτζή που καθόταν στο σημείο.

Ο αδελφός του Ομπάμα στηρίζει Τραμπ -Καλεσμένος του Ρεπουμπλικανού στο debate

Ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει προεκλογική καμπάνια για την Χίλαρι Κλίντον, αλλά ο ετεροθαλής αδελφός του στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Φωτογραφία: Στην Ύδρα η Pamela Anderson

To πιο διάσημο κουνελάκι του Playboy για δεύτερη φορά στη χώρα μας 

Η εκρηκτική Pamela Anderson, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο όμορφο και γραφικό νησί της Ύδρας. To πιο διάσημο κουνελάκι του Playboy δεν έχει έρθει στη χώρα μας για διακοπές αλλά για μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Θεσσαλονίκη: Παθολόγος καταδικάστηκε για ασελγείς πράξεις σε νεαρή ασθενή του

Παθολόγος καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους, με 3ετή αναστολή, διότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος νεαρής ασθενούς, την ώρα της εξέτασής της. Το περιστατικό έλαβε χώρα, τον Ιούνιο του 2009, στα πολυιατρεία του ΙΚΑ Κατερίνης, όπου είχε απευθυνθεί η 26χρονη -τότε- καταγγέλλουσα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!Από τον ΑΚΑΓΕ η συνέχιση του «Βοήθεια στο Σπίτι» το 2017

Στο «σπάσιμο» του κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ προσφεύγει εκ νέου η κυβέρνηση, αυτή τη φορά για να καλύψει τις δαπάνες που απαιτούνται για την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κατά ένα έτος και συγκεκριμένα έως τις 31/12/2017, ενώ μέχρι την ίδια ημερομηνία παρατείνονται και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των απασχολούμενων σε αυτό.

"Άταφοι" παραμένουν οι πεσόντες στη Βόρεια Ήπειρο

Το θέμα των "άταφων" πεσόντων στην Αλβανία από το έπος του 1940, επαναφέρουν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, δώδεκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! Βίντεο - ντοκούμεντο! Η στιγμή της αποφυλάκισης πρώην υπουργού μετά το τέλος της Χούντας [pics, vid]

[Όλοι τους άγρια βασανισμένοι... ένας έχει μάλιστα και μια γρατζουνιά! Πως άντεξαν οι ήρωες τόσα βασανιστήρια; Εννοείται πως όλοι τους έγιναν βουλευτές αφού έκαναν καλό μάρκετινγκ της αντίστασης]

Το βίντεο, έχει δημοσιευτεί από το Associated Press τον Ιούλιο του 2015. Πρόκειται για τη στιγμή της αποφυλάκισης στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, την 1η Αυγούστου του 1974, μια εβδομάδα αφού ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ! Παππάς σε βουλευτή ΝΔ: "Σιγά ρε πο@στη"!!!!!!

Πανικόβλητοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε αιφνιδιαστικά τον λόγο και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παρακράτος ανομίας» στους χειρισμούς της απέναντι στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ! Ποιους πρότεινε ο Νίκος Βούτσης για το ΕΣΡ-Εγκρίθηκαν οι διορισμοί για την συγκρότηση τριών ανεξάρτητων αρχών

Την πρότασή του για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης κατέθεσε στη Διάσκεψη των Προέδρων, που συνεδριάζει αυτή την ώρα στη Βουλή, ο Νίκος Βούτσης.

Μύκονος: Αυτή είναι η «Miss Body 2016» [εικόνες & βίντεο]

Βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα, 19 Οκτωβρίου, απεικονίζει το πιο καλίγραμμο κορμί που έκανε την εμφάνισή του στη Μύκονο το καλοκαίρι.

ΟΑΕΔ: Μειώθηκαν τον Σεπτέμβριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι

Οι 479.172 (ποσοστό 54,95%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 392.809 (ποσοστό 45,05%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών

Η θερμή χειραψία του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Λευτέρη Πανταζή

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συνάντησε ο Λευτέρης Πανταζής στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για τις προετοιμασίες της πρεμιέρας του.

Ο Κουμουτσάκος για τον Φωτήλα: Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές, αλλά όχι αφύλακτες-Φωτήλας:«Θα στηρίξω τον Κυριάκο και τη ΝΔ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο προσχώρησης του πρώην βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Άδωνις εξηγεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΣΡ και γιατί η ΝΔ δεν συναινεί

Ακούστε το για να ξέρετε τι γίνεται... μετά το 10:00:

ΦΩΤΟ-Σύντροφε Βαξεβάνη, ο σύντροφος Μπεκιάρης σου κλέβει τα άρθρα!

Ή δεν πειράζει αφού αλλάζοντας απλά τις παραγράφους ανακυκλώνουμε τις ειδήσεις, σύντροφοι; Εκτός αν και του Κώστα Βαξεβάνη στο koutipandoras.gr και του Μπεκιάρη στο periodista.gr τους τα γράφουν από την Κουμουνδούρου και απλά αλλάζουν τη σειρά των παραγράφων...

Δείτε να γελάσετε με τους ξεφτίλες:

ΑΛΕΞΗ ΒΛΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! Αναβάλλονται για μισό χρόνο οι τοπικές εκλογές στη Βενεζουέλα

Την αναβολή των εκλογών για τους επαρχιακούς κυβερνήτες της Βενεζουέλας ανακοίνωσε το εκλογικό συμβούλιο της χώρας, δίνοντας στην παράταξη του προέδρου Νίκολας Μαδούρο ανάσα χρόνου πριν τις κάλπες.

ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ! Επίθεση του Πολάκη στη ΝΔ: Είστε βαθιά νυχτωμένοι...

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! Καλάβρυτα – Βρήκε τον πατέρα της κρεμασμένο σε δέντρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή Ζαχλωρού στα Καλάβρυτα με την είδηση ότι ένας 45χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Γιάννενα: Άπλυτοι βρώμισαν με σπρέι, μπογιές και φυλλάδια μαγαζιά... επειδή θα συμμετέχουν στη Λευκή Νύχτα

Ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολυκαταστημάτων είδαν το πρωί αυτές τις εικόνες. Δείτε τι άφησαν πίσω τους οι αντιεξουσιαστές...

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (18-10-2016) με σπρέι και μπογιές, σε καταστήματα και πολυκαταστήματα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Η τούρτα γενεθλίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον... Μαθουσαλίξ - ΦΩΤΟ

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία από τον εορτασμό των γενεθλίων του πατέρα της,Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Παιδόφιλος συνελήφθη on camera – Σκόπευε να αποπλανήσει 13χρονη [βίντεο]

Μια απίθανη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Νιούκαστλ της Αγγλίας, όπου ένας παιδόφιλος συνελήφθη την στιγμή που είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μια 13χρονη κοπέλα, η οποία όμως απλά δεν υπήρχε.

Βίντεο: Φορτηγάκι της αστυνομίας πέφτει πάνω σε διαδηλωτές στις Φιλιππίνες

Η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε σήμερα χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει ένα πλήθος 1.000 ανθρώπων που διαδήλωναν έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα, ενώ εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν ένα φορτηγάκι της αστυνομίας να πέφτει πάνω στους διαδηλωτές.

ΒΙΝΤΕΟ-Παππάς: Αν κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός, θα επιστρέψουμε στα παλιά-Κρέτσος: Θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές

«Για το θέμα της τροπολογίας θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ, κι εγώ και η κυβέρνηση συνολικά, αφού περαιωθεί η προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ και εξαντληθεί οποιοδήποτε περιθώριο εξεύρεσης συναινέσεων», δήλωσε αρχικά στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και συνέχισε: «Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε σε ένα καθεστώς το οποίο είναι αντισυνταγματικό. Δηλαδή γυρίζουμε σε ένα καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς μη αδειοδοτημένους», σημείωσε.

Αρχιφύλακας “έσπασε τα ρεκόρ” παραβατικότητας

Για πλαστογραφία, υπεξαίρεση, κλοπή ρεύματος και νερού, παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθώς και για άλλα αδικήματα συνελήφθη ένας 53χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο νομό Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος για τη «ροζ» ΑΥΓιανΗ-Ξύλο μέχρι κι από ΣΥΡΙΖΑίους

Αποστάσεις από Κυρίτση: Δεν με βρίσκει σύμφωνο η τακτική της δημοσιοποίησης - Και φίλια πυρά δέχεται η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Από τις εκλογές του 2015 τα φύλλα της Αυγής κυριαρχούσαν στους χώρους της Βουλής, με βουλευτές, στελέχη και υπαλλήλους να τη διαβάζουν, προκειμένου να υπογραμμίσουν την πολιτική τους ταυτότητα.

ΒΙΝΤΕΟ από τον σεισμό στα Ιωάννινα

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αποτυπώνεται η στιγμή που ο σεισμός έπληξε το βράδυ του Σαββάτου τα Ιωάννινα, παραχώρησε στην ιστοσελίδα epiruspost.gr ένας γιατρός της περιοχής από το κλειστό κύκλωμα του ιατρείου του.