20 Οκτωβρίου 2016

Δέκα δασκάλες που έκαναν σ@ξ με μαθητές τους!

Όλο και πληθαίνουν τα νέα –κυρίως από τις ΗΠΑ- για δασκάλες και καθηγήτριες οι οποίες συλλαμβάνονται γιατί έκαναν σεξ με ανήλικους μαθητές τους.

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Το 'πε κι έγινε ο πο@στης!

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας ζορίστηκε λιγάκι να περάσει τη θετική του ενέργεια και να γκαντεμιάσει όσους βρίσκονται τριγύρω του ή τα μέρη που επισκέπτεται... έτσι χρειάστηκαν σχεδόν 2 μήνες για να μετακινηθεί η Πίνδος ώστε την άλλη φορά που θα ξαναπάει στα Τζουμέρκα να δει πάλι...

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; Κοντομηνάς: Με κυνηγάει ο ΣΥΡΙΖΑ.... είμαι άγγελος

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της νέας δίωξης εναντίον του, ο Δημήτρης Κοντομηνάς με δήλωση του έκανε λόγο για επίθεση προς το πρόσωπο του με στόχο να τον στοχοποιήσουν λόγω των εξελίξεων στις τηλεοπτικές άδειες.

Προσφεύγει ξανά στη Δικαιοσύνη για τη νέα καρατόμησή του ο Γιαννόπουλος

Την εκ νέου προσφυγή του στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Θανάσης Γιαννόπουλος μετά τη νέα καρατόμησή του από την προεδρία του ΚΕΕΛΠΝΟ από το υπουργείο Υγείας.

Η πρώτη αντίδραση του Μπομπ Ντίλαν για το Νόμπελ Λογοτεχνίας [εικόνα]

Μπορεί να πέρασε περίπου μία εβδομάδα από τότε που ο Μπόμπ Ντίλαμ τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ωστόσο, όσο και να τον αναζητούσε η σουηδική Ακαδημία, ο τραγουδοποιός ήταν άφαντος.

Η γ.γ. Ενημέρωσης παραδέχεται το μπάχαλο στο ΑΠΕ και την Πρεσβεία στην Άγκυρα... αλλά φταίνε οι άλλοι

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ για τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν για δημοψήφισμα στη Θράκη νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως.

Ριζάι: Είτε με δικάσετε, είτε όχι, σε 1,5 χρόνο θα είμαι έξω

Ο Αλβανός κακοποιός και οι συνεργοί του μεταφέρθηκαν στο Εφετείο Λαμίας προκειμένου να δικαστούν για την επίθεση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου

Ο Παναγιώτης Ρήγας ξανά γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αφού Φίλης-Σκουρλέτης έφτυσαν τον Τσίπρα

Οριστική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα είναι να προτείνει την Κυριακή την επανεκλογή του Παναγιώτη Ρήγα στη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Καυγάς Χρυσαυγίτη-Κουκουέδων στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μετά την τελευταία τοποθέτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτριου Κουκούτση ότι «ο εθνικισμός δεν είναι φάντασμα, αλλά μία πραγματικότητα και ερχόμαστε» κατά τη συζήτηση: «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της κ.ά. διατάξεις».

BINTEO-«Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» σε Μενεγάκη: Λάστιχο ο Καρανίκας!

«Με τον Καρανίκα έχεις δει τι γίνεται ε; Λάστιχο ο Καρανίκας» - «Ακουμπάω Ελένη Καρανίκα!», φώναζε ο «Τσολιάς» αγγίζοντας την παρουσιάστρια

«Χαμός» έγινε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όταν ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» εισέβαλε για μία ακόμη φορά στο στούντιο και προκάλεσε άφθονο γέλιο και αμηχανία στην Ελένη Μενεγάκη. Με το καυστικό του χιούμορ σχολίασε φυσικά τις τηλεοπτικές άδειες, την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την πρόσφατη «εισβολή» του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή. «Ήθελα να φέρω έναν πρόεδρο κι εγώ. Μόνο ο Βερύκιος;

Μπογδάνος στη Μενεγάκη: «Θα μας έρθεις στο Σκάι;» [βίντεο]

Στις φήμες που θέλουν τον Alpha να ενοποιείται με τον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

ΣΕ ΠΟ@ΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟ@ΤΑΝΙΕΣ ΠΡΩΤΟΙ! Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πορν@στάρ αναδείχτηκε Ελληνίδα… (φωτογραφίες)

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν τα ευρωπαϊκά βραβεία πορνό και η νικήτρια είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την όμορφη μελαχρινή Ina Sirina.

ΜΠΑ; ΞΥΠΝΗΣΑΝ; Καταπέλτης ο ΔΣΑ κατά Παρασκευόπουλου: Επικηρύσσουν και διασύρουν δικαστές επειδή δεν είναι αρεστοί

Καταπέλτης ο ΔΣΑ κατά της κυβέρνησης και του υπ. Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου στον οποίο καταλογίζει ευθύνες για την εισαγγελική παραγγελία για την περίφημη «ροζ υπόθεση» ανωτάτου δικαστικού.

Γεμάτο χασίς το σπίτι της γυναίκας που αυτοκτόνησε στη Λάρισα

Μεγάλες ποσότητες χασίς ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι των δυο γυναικών που καυγάδισαν για άγνωστους λόγους στη Λάρισα και προκάλεσαν την επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι είδαν έντρομοι μια από τις ενοίκους να κάνει «βουτιά» στο κενό από τον έβδομο όροφο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΔΙΑ! Αλεξιάδης: Τελειώνουν το 2017 οι αντικειμενικές αξίες, όχι όμως ο ΕΝΦΙΑ

Προς αναβολή η εφαρμογή του φόρου υπεραξίας ακινήτων, καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, δεν υπάρχει ο μηχανισμός για την υλοποίησή του - Μετά την κατάργηση των αντικειμενικών θα εφαρμόζονται στις συναλλαγές οι εμπορικές αξίες

Βίντεο: Οι τζιχαντιστές κρέμασαν δύο Πεσμεργκά από γέφυρα στη Μοσούλη

Οι δύο μαχητές βρήκαν τραγικό θάνατο σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος

Τη στιγμή που η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μοσούλης στο Ιράκ συνεχίζεται, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους «απάντησαν» με την εκτέλεση δύο μαχητών Πεσμεργκά.

ΦΑΠΑ από Ντράγκι στις αγορές ελληνικών ομολόγων - Ζητά βιώσιμο χρέος

Είναι ακόμη "πολύ νωρίς να μιλάμε για την συμμετοχή των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης"

Την ανάγκη να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, επισήμανε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Γκολ παγκόσμιας κλάσης από 18χρονο του Αγιαξ [βίντεο]

Η ομάδα νέων του Αγιαξ αντιμετώπισε την Ισλανδική Μπρεϊντάμπλικ την οποία νίκησε με 4-0.

Στο 13ο λεπτό, ο 18χρονος Κάι Σίερχουις πέτυχε το δεύτερο γκολ με ένα απίστευτο ψαλίδι. Και θύμισε έντονα Φαν Μπάστεν στα... καλά του ή για τους νεότερους τον σούπερ Ζλάταν.

Ερντογάν: Αμφισβητεί εκ νέου τη Λωζάνη και ονειρεύεται Οθωμανική Αυτοκρατορία!

Λέει ότι η χώρα του «εγκλωβίστηκε» με τη Συνθήκη του 1923, ώστε να ξεχαστεί το παρελθόν της με «την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τους Σελτζούκους» - Και η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα έγραψε για δημοψήφισμα στη Δυτική Θράκη

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς την Πάτρα συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 171ο χιλιόμετρο.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ 3 δις ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ; Μηδενικά τα έσοδα από τις διαβόητες λίστες φοροδιαφυγής

Oύτε 40 εκατομμύρια ευρώ δεν έχουν αποφέρει στα κρατικά ταμεία εδώ και 3 χρόνια οι έρευνες για την λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, από τα συνολικά 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ:

Λιαρέλης στην εξεταστική: Απολύτως εγγυημένα τα δάνεια του ΑΝΤ1

«Σήμερα έχει υπάρξει δαιμονοποίηση των μίντια και έχει κοπεί ο δανεισμός. Η λογική είναι είσαι μίντια δεν θα πάρεις. Είσαι μίντια περάστε έξω» επισημαίνει ο κ. Λιαρέλης  - Ενδιαφέρον από τον Αnt1 για υπενοικίαση μέρους της ταινιοθήκης του Mega

Πρετεντέρης: Λογικό να μην καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να διασύρουν και να τραμπουκίζουν δικαστές

"... αφού όλη τους η πολιτεία στηρίχθηκε στον διαασυρμό και τραμπουκισμό γυμνασιαρχών, καθηγητών και εργοδοτών" γράφει στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης:

Viral και θέμα σε ξένα ΜΜΕ η φωτογραφία καλλονής που κολυμπάει στην Κέρκυρα

Η επίμαχη φωτογραφία έχει κάνει άνω-κάτω το διαδίκτυο
Η φωτογραφία μιας όμορφης μελαχρινής κοπέλας με λευκό μαγιό, η οποία κολυμπά στα καταπράσινα νερά της Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα έχει γίνει viral, αλλά όχι για την ομορφιά της εικόνας.

Γιατί «γέρνει» το ηλιακό μας σύστημα; - Ύποπτος ένας γιγάντιος πλανήτης

Δίνεται έτσι μια πιθανή λύση στο μυστήριο του γιατί τόσο η Γη όσο και οι άλλοι πλανήτες «γέρνουν» σε σχέση με τον Ήλιο, χωρίς πάντως να αποκλείονται και άλλες εξηγήσεις

ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ->Ο Καρανικάς προσπαθεί να νομιμοποιήσει την ινδική κάναβη

Ο Νίκος Καρανικάς, ο επιστήθιος  φίλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης, μαθαίνουμε πως τελευταία διάστημα έκοψε τις βόλτες στο Κολωνάκι και δεν βγαίνει στιγμή από το γραφείο του.

Φρίκη στο Μοσχάτο - Αλλοδαπός βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από ανεύρεση απαγχονισμένου αλλοδαπού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων σε δέντρο.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 100 εκ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΠ΄ΤΟ ΤΤ! Ποινική δίωξη για τρελή φοροδιαφυγή σε βάρος του λαμόγιου Δημήτρη Κοντομηνά

Για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος ασκήθηκε ποινική δίωξη σήμερα σε βάρος του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Άρχοντας! Γύρω του πλημμύρα κι εκείνος καφέ κι εφημερίδα! [pic]

Είναι ο άνθρωπος που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την ψυχραιμία και την πραότητά του.

11χρονος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη του σπιτιού του – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή που ένας 11χρονος έρχεται αντιμέτωπος με έναν διαρρήκτη, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ; Πάκης και Ιερώνυμος στη Μύκονο -Ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες

Λαμπρή υποδοχή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επιφύλασσαν στη Μύκονο.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! Την επαναφορά του 5ευρου για τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού!

Είναι απίστευτο, αλλά προβλέπεται ήδη από το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2017, όπως αυτό έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο!

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΦΑΞ' ΤΟΥΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ! Η Παπαρήγα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί προσωρινά να κοροϊδέψετε έναν κόσμο αλλά…

«Μπορεί προσωρινά να κοροϊδέψετε έναν κόσμο αλλά ξέρετε, αν κάποτε ένα κόμμα κυβερνητικό κορόιδευε για καμιά εικοσαετία τώρα δεν είναι τόσο εύκολο» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 15χρονος Μάντοξ αρνείται να δει τον πατέρα του, Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ, έχει να δει τον μεγάλο του γιο Μάντοξ, από την ημέρα που η εν διαστάσει σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗCΟΝ! ΤΙ ΠΙΝΕΙ; Πολάκης εναντίον διαδηλωτών ΕΚΑΒ: Βγαίνουν και μιλάνε, αντί να πουν ευλόγησον;

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τους συνδικαλιστές αλλά και τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ ότι «αυτοεξευτελίζονται», αναφερόμενος στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

Σ@ξ στα ρηχά σε κοινή θέα [Βίντεο]

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα

Δεν πίστευε στα μάτια του μια παρέα λουομένων που πήγε για μια βουτιά στη θάλασσα όταν είδαν ότι στα ρήχα της ίδιας παραλίας ένα ζευγάρι έκανε σεξ.

Απέλυσαν πάλι τον Γιαννόπουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ

Με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας - Είχε επανέλθει μετά τη δικαίωσή του από το ΣτΕ

Λίγες μόνον ημέρες μετά την επάνοδό του στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θανάσης Γιαννόπουλος αποπέμφθηκε εκ νέου από την προεδρία του Κέντρου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ->ΣΕΒ: Κανείς επενδυτής δεν θα φέρει τα λεφτά του μόνο επειδή έγινε ρύθμιση του χρέους

Αναγκαία η ρύθμιση του χρέους όχι όμως και πανάκεια λέει ο ΣΕΒ - «Πρέπει να υπάρξει βαθύτερη, ουσιαστική και μόνιμη αλλαγή στον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και η οικονομία»

Έτσι μεταφέρονται τα επετειακά αεροσκάφη στο Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ


Στο πλαίσιο προβολής της ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας και αξιοποίησης των αποσυρμένων, επετειακών αεροσκαφών, το Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας εμπλουτίζεται με νέα εκθέματα. Πως όμως μεταφέρονται αυτά τα αεροσκάφη;

O πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας πάτησε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητό του!

Μια καθυστερημένη έξοδος απ' το αυτοκίνητο και μια στιγμιαία απροσεξία οδήγησε στο χειρουργείο τη σύζυγο του Χάρι Ρέντναπ.

Εύα Καϊλή: Φανατικός «θαυμαστής» είχε γίνει «σκιά» της και της έστελνε απειλητικά μηνύματα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Εύα Καϊλή, εξαιτίας φανατικού «θαυμαστή» που είχε γίνει «σκιά» της και της έστελνε αισχρά και απειλητικά μηνύματα. Η ευρωβουλευτής, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Espresso, κατάφερε να απεμπλακεί από τον άνδρα, με δικαστική απόφαση.

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Λοβέρδος: Ο Νίκος Παππάς και η Αννέτα Καββαδία επιχειρούν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση

Άγριο επεισόδιο ξέσπασε στην επιτροπή που ερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος ρώτησε τον Στρατή Λιαρέλη από τον ΑΝΤ1 εάν θα δημοσίευε στοιχεία από προσωπικά e-mail φωτογραφίζοντας το πρωτοσέλιδο της Αυγής και τη δημοσίευση του ονόματος του αντιπρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ομολογιούχοι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησε, ο Τσακαλώτος χαμένος, ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει»

Καλούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου σε ανοιχτή συγκέντρωση όλους τους ομολογιούχους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το οικονομικό υπουργείο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν

Κουμουτσάκος: Στην κρίση της οικονομίας προστίθεται και η κρίση δημοκρατίας

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για «μαύρο σύννεφο που συσσωρεύεται πάνω από τη Δημοκρατία».

ΤΟΥΣ ΚΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Λίνα Αλεξίου: Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς

Για αντισυνταγματικό εξοβελισμό του ΕΣΡ και παράλογες διατάξεις στο νόμο για τα κανάλια έκανε λόγο η τελευταία αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Λίνα Αλεξίου (την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε από το ΕΣΡ και βρήκε δικαιολογία για να πάρει ο Παππάς τις αρμοδιότητές του), σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς».

Κινηματογραφική ληστεία στο Ρέθυμνο με λεία 1 εκατ. ευρώ -Εκλεψαν λίρες, μετρητά και κοσμήματα

Μόνο ως κινηματογραφική μπορεί να χαρακτηριστεί η κλοπή που σημειώθηκε χθες το πρωί 19/10 στο Ρέθυμνο.

ΝΔ: Οι αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα καταρρέουν... μετά μουσικής

Την ώρα που οι αστικές συγκοινωνίες «βουλιάζουν» από ταμειακά προβλήματα και τα έσοδα από τα εισιτήρια μειώνονται δραματικά, ο ΟΑΣΑ προσλαμβάνει μουσικό επιμελητή για λεωφορεία και τρόλεϊ που δεν διαθέτουν καν ηχοσυστήματα.

Ο σεισμός άνοιξε ρήγμα 10 μέτρων στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Αρτας

Μεγάλη καθίζηση υπέστη το έδαφος σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από την εθνική οδό Ιωαννίνων-Αρτας στο ύψος του 10ου χιλιομέτρου. Το έδαφος που υποχώρησε συμπαρέσυρε δέντρα αλλά και μια μικρή αποθήκη που βρισκόταν στο σημείο.

Ένας Έλληνας και ένας Ιταλός στον εισαγγελέα μετά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά έξω από το Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησιών για περισσότερες από 5 ώρες.

ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΥ Μεγαλύτερο το έλλειμμα, ΠΟΛΥ μικρότερο το πλεόνασμα το 2015

Με βάση τα νέα στοιχεία διευρύνεται η δημοσιονομική «τρύπα» - Ενώ «ψαλιδίζεται» στο 0,2% από το 0,7% το πρωτογενές πλεόνασμα, αυξάνεται το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 7,5% του ΑΕΠ