21 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! Εισαγγελική έρευνα για την επιβολή των capital controls

Σε εξέλιξη εδώ και μήνες και κάτω από άκρα μυστικότητα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών - Αφορά σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως είναι ακόμα και αυτό της εσχάτης προδοσίας

Εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, έπειτα από δεκάδες μηνυτήριες αναφορές πολιτών, για την επιβολή των capital controls στη χώρα τον Ιούνιο του 2015.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Ο Μπομπ Ντίλαν πήρε πίσω την αποδοχή του Νόμπελ -Διέγραψε το σχόλιό του [εικόνες]

Αν και σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μπομπ Ντίλαν φάνηκε πως αναγνωρίζει τελικά το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, με το οποίο τιμήθηκε, μια ενημέρωση του ποστ δείχνει πως το... πήρε πίσω.

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ! Βίντεο: Αστυνομικός χαστουκίζει γυναίκα δημοσιογράφο και πυροβολεί στον αέρα

Η δημοσιογράφος Saima Kanwal προσπαθούσε επίμονα να πάρει δήλωση από τον αστυνομικό

Πακιστανός αστυνομικός πιάστηκε on camera να χαστουκίζει γυναίκα δημοσιογράφο τη στιγμή που έκανε ρεπορτάζ.

ΦΩΤΟ-Επιβεβαιώθηκε το άδοξο τέλος του «Σκιαπαρέλι» - Συνετρίβη στην επιφάνεια του Άρη

Η ευρωπαϊκή διαστημοσυσκευή Σκιαπαρέλι συνετρίβη την Τετάρτη στην επιφάνεια του Άρη, ανακοίνωσε σήμερα ο Τιερί Μπλανκάρ, ο υπεύθυνος των προσεδαφίσεων της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA).

Γελάει το ίντερνετ με τους παλιοημερολογίτες του Καμμένου που περιέφεραν το νεκρό μητροπολίτη σε θρόνο

Παρά το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των σχολίων έχει καυστικό και χιουμοριστικό ύφος, δεν λείπουν και οι πιο αυστηρές αναρτήσεις, που επιπλήττουν τους χρήστες των social media για έλλειψη σεβασμού

Οι πρώτες εικόνες από τη δολοφονία στην Πανόρμου - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Πανόρμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, 65 ετών πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στη διασταύρωση των οδών Πανόρμου και Βατοπαιδίου.

Μητσοτάκης: Να φύγουν άμεσα ο Τσίπρας και η γερασμένη κυβέρνησή του-Selfies και νεανικά χαμόγελα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές επανήλθε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζοντας ότι «ο εχθρός της νεολαίας κ. Τσίπρας και η γερασμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν το συντομότερο».

Ιταλική και Κινεζική οι προσφορές για τον ΑΔΜΗΕ

Η ιταλική TERNA, και η κινεζική State Grid οf China, είναι οι δύο εταιρείες, σύμφωνα με πληροφορίες, που κατέθεσαν σήμερα Πέμπτη δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ. Πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη.

Δήλωση Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

«Αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την υπόθεση Γιακουμάκη», υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές πέταξαν μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κόκκινη μπογιά στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αριστοτέλους, πέταξαν πριν από λίγο αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στην πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες στο κέντρο της πόλης.

Χίος: Ζητούν τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για το προσφυγικό

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα παρέδωσε ψήφισμα στον πρόεδρο του Συμβουλίου

Αίτημα σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος, την ενημέρωση γύρω από το ζήτημα και την έκδοση ψηφίσματος κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλ. Χρύση η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα.

Hackers μπλόκαραν για 1,5 ώρα μεγάλους ιστότοπους στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Κατέκλυσαν με μηνύματα αιτημάτων ενεργοποίησης (DDoS) τις ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να «τινάξουν» το σύστημα στον αέρα

Μεγάλη επίθεση DDoS (αποστολή μηνυμάτων και αιτημάτων) σε αμέτρητες ιστοσελίδες στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, εξαπέλυσαν άγνωστοι hackers, προσβάλλοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης.

ΑΜΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ->Ενστολοι πλέον οι δασοφύλακες στην ύπαιθρο

Ενστολοι πλέον θα τελούν την υπηρεσία τους οι δασοφύλακες στην ύπαιθρο, ύστερα από δημοσίευση σχετικού προεδρικού διατάγματος.

ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ! Βίντεο: Ιταλίδα σε ημίγυμνη ερωτική εξομολόγηση στον Πούτιν

Τραγουδίστρια ιταλικής καταγωγής φορώντας μόνο τα εσώρουχά της ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο να την παντρευτεί

Φόρεσε τη γούνα της, περπάτησε μέχρι την Κόκκινη Πλατεία και αφού ρύθμισε την τηλεοπτική κάμερα ώστε να την καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια, γδύθηκε και άνοιξε την… καρδιά της στον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών του ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος

Ξανά στο τιμόνι της συνδικαλιστικής ένωσης των δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, μετά τις εκλογές στο εσωτερικό του σώματος.

Βίντεο: To pole dancing της Ρίας Αντωνίου

Η ξανθιά καλλονή τα δίνει όλα με τον χορό της σε σόου της ιταλικής τηλεόρασης

Η Ρία Αντωνίου λικνίζεται στον στύλο και κόβει την ανάσα των τηλεθεατών σε σόου της ιταλικής τηλεόρασης. Η ξανθιά καλλονή που πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης, τα έδωσε όλα με τον χορό της, στο σόου «Colorado».

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ; Δείτε το κήρυγμα του ιμάμη στην Αγία Σοφιά [βίντεο]

Για πρώτη φορά, μετά από 85 χρόνια, ακούστηκε η φωνή ενός ιμάμη στην Αγία Σοφία.

Η προσευχή των μουσουλμάνων μέχρι τώρα ακούγονταν δυο φορές την ημέρα από την Αγία Σοφία και οι μουσουλμάνοι προσεύχονταν και θα προσεύχονται στον χώρο που βρίσκεται έξω από τον ναό, σε κτίριο που έχει χτίσει ο Μουράτ ο Α’. Μέσα στον χώρο του μουσείου δεν επιτρέπεται καμία προσευχή.

Ένας νεκρός από ένοπλη συμπλοκή στην Πανόρμου! Πρώην υποψήφιος της ΧΑ φέρεται ο δράστης

Σε δολοφονία εκτυλίχθηκε ο καυγάς ανάμεσα σε δύο άντρες στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Δείτε Τούρκο πιλότο να αποκαλύπτει πως γίνονται οι παραβιάσεις [εικόνες & βίντεο]

Με τις ευλογίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τις οποίες ελέγχει πλήρως πλέον ο Ερντογάν γίνονται οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών και του ελληνικού εναέριου χώρου, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο οι Τούρκοι πιλότοι βρίσκονται σε συγκεκριμένη αποστολή.

Βρετανικό πανεπιστήμιο σε φοιτητές: Τραβήξτε βίντεο τον εαυτό σας την ώρα του σ@ξ!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", τρία ζευγάρια, ηλικίας 18 με 25 ετών, καλούνται να βιντεοσκοπήσουν μια σεξουαλική πράξη σε «φυσικό περιβάλλον», συμπεριλαμβανομένου ενός φοιτητικού δωματίου κι ενός αυτοκινήτου

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ! Τσίπρας: Μέχρι το Eurogroup του Δεκέμβρη θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εφικτό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους έως το Eurogroup του Δεκεμβρίου δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Λέσβος: Δέσμευσαν αυτοκίνητα ΜΚΟ

Σειρά αυτοκινήτων μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στη Λέσβο και βρισκόταν στο νησί κατά παράβαση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών νόμων δέσμευσε το τελευταίο διάστημα το Τελωνείο Μυτιλήνης.

Ο ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! Το νέο ηγετικό δίδυμο του ΤΧΣ

Aπομένει πλέον να εγκριθούν οι υποψήφιοι από το Euroworking Group

Επελέγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον υπουργό Oικονομικών οι νέοι επικεφαλής του ΤΧΣ και απομένει πλέον να εγκριθούν οι υποψήφιοι από το Euroworking Group.

Στον Ιβάν Σαββίδη η χορηγία της Σούπερ Λίγκας με 5 εκατ. ευρώ!

Αλλαγή πλάνων στη Σούπερ Λίγκα! - Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της DIMERA του Ιβάν Σαββίδη για τη βασική χορηγία του πρωταθλήματος!

Βενιζέλος: Ύβρεις οι δηλώσεις Παππά

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την επίσκεψη του στην Καλαμάτα για τη εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησή του με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε πως τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς ότι τυχόν κήρυξη του νόμου ως αντισυνταγματικού θα σημαίνει προσβολή της δημοκρατίας και πρόβλημα για τη λειτουργία της δημοκρατίας, συνιστά μία «θεσμική ύβρη» πλέον, ενώ για τον κ. Τσίπρα είπε ότι «κορόιδεψε και τους οπαδούς του και το λαό, αλλά δεν μπορεί να κοροϊδέψει την Ιστορία»

ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΦΟΥΖΟ! H απάντηση της Alter Ego στον ΣΚΑΪ

Τη δική της απάντηση σε προγενέστερη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ εξέδωσε η εταιρεία Alter Ego.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η «ακτινογραφία» των μη εξυπηρετούμενων δανείων- Οι κλάδοι και τα ποσοστά

Σε ποσοστό δεκαπλάσιο από αυτό του 2007 (4,5%) και περίπου οκταπλάσιο από αυτό του ευρωπαϊκού μέσου όρου (5,7%) διαμορφώθηκε το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2016, φτάνοντας στο 45,1%.

ΒΙΝΤΕΟ-Κω/λου: Δεν είναι κυβέρνηση Αριστερών, ούτε Δεξιών -Είναι κυβέρνηση Προδοτών

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Γαλλική Λιλ, που βρέθηκε στην αρχή της εβδομάδας, προσκεκλημένη του υποψηφίου για τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές, Ζαν Λυκ Μελανσόν, στην Πανγαλλική Συνδιάσκεψη της καμπάνιας του «Γαλλία Ανυπότακτη».

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ένας πολίτης ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού εν αποστρατεία, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πρώτο Θέματος» της περασμένης Κυριακής, σχετικά με τη μουσική επιμελήτρια που προσελήφθη στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ).

Στο Αγιο Ορος ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πρόκειται να πραγματοποιήσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΔ για εκβιασμό δικαστών: Ο Παρασκευόπουλος ενήργησε βάσει κυβερνητικού σχεδιασμού

Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο για τον ανώτατο δικαστικό εξαπέλυσε η ΝΔ κατηγορώντας τον ότι ενήργησε ενήργησε βάσει ενός συνολικού κυβερνητικού σχεδιασμού.

Reuters: Ο Τσίπρας θα κάνει ανασχηματισμό -Φεύγει ο Σκουρλέτης, μένει ο Τσακαλώτος


Τον χρόνο της διεξαγωγής του ανασχηματισμού αλλά και τα πρόσωπα που θα αξιοποιήσει, αναζητά ο Πρωθυπουργός.

Το ερώτημα είναι αν θα τον κάνει πριν ή μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά, μια απόφαση η οποία θα επηρεάσει αναμφίβολα το πολιτικό κλίμα αλλά και τις επιλογές του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι σχετικές αποφάσεις επισπεύδονται.

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! Σε νέα δίκη παραπέμπονται Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας

Να πεις να είχε και τίποτα να του πάρουν... πάει στο διάολο! Αλλά από κάποιο σημείο και πέρα καταντάει γελοίο αφού όλοι ξέρουν ότι τα λεφτά τα έφαγε στα μπαρ και τις ομάδες ο ταμίας 

Ένα ακόμη δικαστικό χτύπημα για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια, οι οποίοι παραπέμπονται σε νέα δίκη, αυτή τη φορά για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, πράξη η οποία συνδέεται με την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά το διάστημα 1999-2007.

Πρετεντέρης: Το ζήτημα είναι να απεμπλακεί η δημοκρατία από τις φοβέρες...

...τα υπόλοιπα θα τα βρει η δικαιοσύνη στον καιρό τους, γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή θανάτου καρκινοπαθούς με χάπι ευθανασίας

Ήταν το 2012 που ο Max Bromson διαγνώστηκε με καρκίνο τερματικού σταδίου και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία.

Έφτασε στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του με το φάρμακο ευθανασίας Nembutal, βάζοντας τέλος στον βασανιστικό πόνο και έχοντας δίπλα του τα μέλη της οικογένειάς του.

ΣΥΡΙΖΑ = το νέο ΠΑΣΟΚ. Ένας μύθος

Του Σάκη Μουμτζή

Διακινείται η άποψη από σοβαρούς σχολιαστές πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετεξελιχθεί σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, καθώς εκατοντάδες στελεχών του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος έχουν μεταπηδήσει στις τάξεις του. Μοιραία λοιπόν, κατ΄αυτήν την άποψη, αυτά τα στελέχη να έχουν μεταφέρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τις αντιλήψεις τους και τις συμπεριφορές τους από την προηγούμενη κομματική θητεία τους, αλλοιώνοντας έτσι την φυσιογνωμία του νέου κόμματος τους.

ΗΧΗΤΙΚΟ-AKOMA TO ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΛΕΜΕ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Grexit και εκλογές αν δεν βρεθεί λύση για το χρέος

Συμμερίστηκε επίσης την άποψη του Πάνου Σκουρλέτη, ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτήρισε τις σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, καθώς όπως είπε, αν δεν βρεθεί λύση εντός του 2016, για το χρέος και οι δανειστές επιμείνουν στη σκληρή γραμμή τότε είναι ορατό το σενάριο του Grexit και εκλογές.

Viral: Μοναχή στην Κεφαλονιά βγάζει selfie με σελφοκόνταρο μέσα σε εκκλησία [εικόνα]

Τον γύρο τον social media κάνει μια φωτογραφία με πρωταγωνίστρια μια καλόγρια από την Κεφαλονιά.

ΣΦΑΓΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ-ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ-ΕΡΤ: Αναζητείται ΓΔ Ειδήσεων και Ενημέρωσης

«Ακέφαλη» παραμένει η Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ μετά την αποχώρηση του Σταύρου Καπάκου. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονες διαφωνίες με μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ και ιδιαίτερα με το διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη και από τις οποίες επήλθε το «διαζύγιο» [Ο πρώτος ήθελε πολύ προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ κι ο δεύτερος λίγη].

ΡΕ ΣΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΕΣ ΤΟ ΜΑΛ@ΚΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; Τανιμανίδης-Μαυρίδης δεν μιλιούνται μετά το World Party -Η κόντρα τους [βίντεο]

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα της ελληνική τηλεόρασης, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης οι οποίοι παρουσίαζαν επί πολλές σεζόν μαζί το Wordl Party, πλέον δεν μιλιούνται!

Λύθηκε το μυστήριο στο τρίγωνο των Βερμούδων - ΦΩΤΟ

Εξαγωνικά σύννεφα που δημιουργούν τρομακτικές "εκρήξεις ανέμων" που φτάνουν τα 275 χιλιόμετρα την ώρα, ίσως ευθύνονται για τις εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων, σύμφωνα με τους επιστήμονες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Μιμή σκ@τόψυχου: Δεν έχω πέσει θύμα ληστείας - BINTEO

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, διέψευσε την είδηση ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας αρθρογραφούσε σε γνωστό περιοδικό!

Έγραφε στην κατηγορία City Talking.

Σήμερα να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πίσω στο 2006 όμως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν υποψήφιος του Συνασπισμού για το Δήμο Αθηναίων. Έγραφε μάλιστα στο γνωστό περιοδικό...

Όταν ο Kronjurist του ΣΥΡΙΖΑ κρατούνταν στον Κορυδαλλό για το σκάνδαλο Κοσκωτά

«λοιδορού[με] την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης [εννοεί την Athens Review of Books]… Ευτυχώς όμως στη σύγχρονη Ελλάδα … οι δικαστικές αποφάσεις δεν εκδίδονται από παραδικαστικά κυκλώματα»

(Ι. Κ. Μαντζουράνης, Το Βήμα, 15.11.2015).

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι ακέραιοι νομικοί, όπως λ.χ. ο κύριος Ιωάννης Κ. Μαντζουράνης που σέβονται και τιμούν τη Δικαιοσύνη. Και με το αυτόκλητο κύρος τους μας διαβεβαιώνουν ότι οι αποφάσεις δεν εκδίδονται [πλέον;] από παραδικαστικά κυκλώματα.

O Πολάκης διαψεύδει για το πεντάευρο: "Πέταξε μια μπαρούφα ο Άδωνις"

Στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε σχετικά με το πεντάευρo στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΙΕΣ! Πρώτη η Ελλάδα στην ανταγωνιστικότητα... πρώτη απ' το τέλος

Deloitte: «Πρωτιά» των ΗΠΑ στο δείκτη ανταγωνιστικότητας για το βιομηχανικό κλάδο

Στην 40ή και τελευταία θέση της κατάταξης του Παγκόσμιου Δείκτη Ανταγωνιστικότητας στον Βιομηχανικό Κλάδο της Deloitte βρίσκεται η Ελλάδα, ενώ, ακόμα χειρότερα, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι ακόμα και μετά από 5 χρόνια, η χώρας μας θα εξακολουθήσει να είναι τελευταία.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Με άδεια χέρια για το χρέος επιστρέφει ο Τσίπρας

Υποσχέσεις και όχι συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το θέμα του ελληνικού χρέους πήρε ο Αλέξης Τσίπρας στις συναντήσεις που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ και την Άνγκελα Μέρκελ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΟΡΑ, "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Μπακογιάννη: Να σοβαρευτεί η Ευρώπη για το προσφυγικό και το χρέος

Δηλ. οι μαλ@κες Ευρωπαίοι να του πάρουν όλους τους "πρόσφυγες" ώστε να φέρει κι άλλους από Πακιστάν και Μαρόκο ενώ να του διαγράψουν και το χρέος ώστε να δημιουργήσει νέο; Σοβαροί νά 'μαστε αφού δεν έχουμε να κάνουμε με κουτόφραγκους...

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, περνάει σε μια αμφισβήτηση της κεμαλικής παράδοσης, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναικού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104.9 Fm", ενώ συμπλήρωσε πως ταυτόχρονα προσπαθεί να δικαιολογήσει την τουρκική παρουσία στη Μοσούλη, υπό το φόβο της ανάπτυξης των Κούρδων στην περιοχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης πηγαίνει τον Σάκη Ρουβά και πολλούς άλλους στο… Κρεμλίνο!

Μεγάλη αποστολή στη Μόσχα οργανώνεται με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη την ερχόμενη Κυριακή.

Στο πλαίσιο των εορτασμών του έτους «Ελλάδα-Ρωσία 2016» ετοιμάζεται στην ρωσική πρωτεύουσα ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο θα τραγουδήσουν η...

Δικαστές ΣτΕ για δημοσιεύματα: Στοχευμένα για να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη

«Η διαρροή για τον δικαστή αποσκοπεί στην κάμψη του φρονήματος των δικαστών και στον επηρεασμό απονομής της Δικαιοσύνης» - Η εφημερίδα που αποκάλυψε το όνομα ήταν η «Αυγή»

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν μια ώρα την ημέρα

O υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Σαουδικής Αραβίας κατά την διάρκεια ενός debate για την οικονομία υποστήριξε πως υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι στη χώρα που δουλεύουν μόνο μια ώρα την ημέρα.