22 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοσέλιδα 23-10-2016

Η διαπλοκή βαράει τον Αλέξη σα χταπόδι...Ο Μπόμπολας χαρίζει τα χρέη κι ο Χατζηνικολάου θεωρεί ότι στο εσωτερικό είναι όλα καλά οπότε ασχολείται με τον Ερντογάν... Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ! ΕΙΝΑΙΝ ΚΟΝΤΗ ΑΦΟΥ! Ο Τραμπ την έπεσε στην Σάλμα Χάγιεκ έφαγε πόρτα και την είπε «κοντή»

«Θύμα» του Ντόναλντ Τραμπ έχει πέσει, όπως αποκάλυψε η ίδια, και η Σάλμα Χάγιεκ!

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας σε ισπανόφωνο ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ότι στο παρελθόν επειδή είχε απορρίψει πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να βγουν μαζί ραντεβού, εκείνος προώθησε στα ταμπλόιντ δημοσίευμα που έλεγε ότι εκείνος δεν ήθελε να βγει μαζί της επειδή ήταν κοντή!

ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΡΟΖ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΔ-Ο Μητσοτάκης μιλά για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο του μαστού και στέλνει μήνυμα στις γυναίκες

Για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του Μαρίκας Μητσοτάκη η οποία είχε διαγνωστεί, σε μια σχετικά προχωρημένη ηλικία, με καρκίνο του μαστού μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου).

Τους μπούκωσε η ΝΔ και θα λιβανίζουν ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί θα μας ενημερώνουν από την ΕΡΤ...

Εγώ βέβαια δεν τους παρεξηγώ γιατί οι άνθρωποι είναι δημοσιογράφοι και πρέπει να ζήσουν... αυτή είναι η δουλειά τους... όλη η ξεφτίλα ανήκει σε Στυλιανίδηδες-Καραμανλήδες που πλήρωναν τον Κοττάκη, σε Αβραμόπουλους που πλήρωναν τον αστείο Παναγιωτόπουλο ή σε Μεϊμαράκηδες που πλήρωναν με λεφτά ΝΔ την Πλάκα... όχι ότι έχουμε αυταπάτες ότι ο Κυριάκος θα τα κάνει καλύτερα αφού η πιάτσα έχει βουίξει πως οι παρακάτω ξεφτίλες είναι "υπόγεια" πρόταση Κουμουτσάκου... αλλά οι Κουμουτσάκοι δεν έχουν ευθύνες, αφού τις ευθύνες των συνεργατών του τις λούζετε ο Κυριάκος... και το "δεν γνώριζα" δεν είναι δικαιολογία...

Διαβάστε για τους ξεφτίλες:

Έγιναν γνωστά τα ονόματα νέων δημοσιογράφων που προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ για τον τομέα της ενημέρωσης...

ΣΟΥΤ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ο Κ. Αρβανίτης από το κανάλι του Σαββίδη

Πριν από μερικές ημέρες ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» για να αναλάβει επιτελικά καθήκοντα στο νέο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ! Νικολόπουλος εναντίον Νικολόπουλου

Επικροτεί και προσυπογράφει την ανακοίνωση δικαστών και εισαγγελέων που στρέφεται εναντίον του! Το γατάκι ο Νικολόπουλος προσπαθεί να καλυφθεί αφού ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που λειτουργώντας για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το όνομα του δικαστή που εκβιάζουν. Ξέρει ότι ...

ΒΙΝΤΕΟ-Έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη

Μέχρι και ο Λένιν ο Λυριτζής του είπε "να γίνουμε λίγο λογικοί" μόλις ο γελοίος Μπάρκας είπε:

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Στα μαχαίρια «Ριζοσπάστης» – «Εφημερίδα των Συντακτών» για τον Χαρίλαο Φλωράκη

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του «Ριζοσπάστη» και της «Εφημερίδας των Συντακτών» με αφορμή το ένθετο αφιέρωμα της δεύτερης στον Χαρίλαο Φλωράκη.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ! Ο φοιτητής που απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε από τους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ, ένας φοιτητής με κινητικά προβλήματα, που πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Φίλης: Δεν επιθυμώ καμία άλλη θέση στο κόμμα, θέλω να παραμείνω στο υπουργείο

Αισιόδοξος για την αντιμετώπιση των ανοικτών μετώπων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, δηλώνει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Αγορά”, συμπληρώνοντας ότι το γνωρίζουν όλοι και κυρίως η “εσωτερική τρόικα” για αυτό και επιμένει “λυσσασμένα στην περιβόητη τακτική της αριστερής παρένθεσης”.

Κεραυνός χτύπησε πολυκατοικία στο Βόλο -«Εσκαψε» το τσιμέντο στην ταράτσα

Από κεραυνό χτυπήθηκε πολυκατοικία στο Βόλο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο κεραυνός, σχεδόν  άνοιξε τρύπα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ενώ από τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου έχει υποχωρήσει το τσιμέντο και φαίνονται οι σιδεριές

Ο Κύπριος δικηγόρος των off shore και των Panama Papers που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου

Ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, που θεωρείται ένας από τους έμπειρους νομικούς σε ζητήματα offshore εταιριών και το όνομά του περιλαμβάνεται στα περίφημα PANAMA PAPERS, είναι ο άνθρωπος που «μπαινοβγαίνει» με άνεση στο Μαξίμου και φέρεται να έχει στενές σχέσεις με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ! «Κούρεψαν» χρέος 3,5 εκατ. ευρώ Τρικαλινού πρώην επιχειρηματία με δικαστική απόφαση

Το χρέος μετατράπηκε μαζί με προσαυξήσεις σε περίπου …10.000 ευρώ - Ο πρώην επιχειρηματίας καλείται να το πληρώσει μέσω 6 μηναίων δόσεων με αρχή από τον ερχόμενο Ιανουάριο

ΒΙΝΤΕΟ-Το Μέτσοβο από ψηλά μέσα από ένα εκπληκτικό drone βίντεο -Γραφικά χωριά, καταπράσινο τοπίο

Τις απίστευτες ορεινές ομορφιές της πατρίδας μας καταγράφει ένα νέο βίντεο drone.

Αυτή τη φορά το drone του «Drone Photography» πέταξε πάνω από το Μέτσοβο και το Ανήλιο καταγράφοντας τα γραφικά χωριά από ψηλά και το υπέροχο καταπράσινο τοπίο...

Ο ρόλος Ομπάμα-Κλίντον: Τα μυστικά email για να δεχτεί η Ελλάδα το Μνημόνιο του 2015

Το Wikileaks δημοσίευσε αλληλογραφία της 10ης Ιουλίου 2015 με τις μυστικές συνομιλίες ώστε να πειστεί ο Αλέξης Τσίπρας να υπογράψει το νέο μνημόνιο Σύμφωνα με δημοσίευμα του Russia Today, το Wikileaks δημοσίευσε...

Η απίστευτη ανάρτηση-σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη [εικόνα]

Παροξυσμό προκάλεσε στα social media η περιφορά του νεκρού παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη Φθιώτιδος, καθισμένου πάνω σε θρόνο.

Οι φωτογραφίες ήταν σοκαριστικές και τα σχόλια στα social media καυστικά.

Το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει Grexit είναι συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ δηλ. δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

Aίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος ετάχθη υπέρ του Grexit αν δεν βρεθεί λύση με το χρέος!

Εγκλημα στους Αμπελόκηπους: Προβλήματα σε όλη τη γειτονιά δημιουργούσε ο 60χρονος δολοφόνος

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξετάζεται ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία, στις εκλογές του 2012.

Σεισμός! Πρώην υπουργός, γιος πολιτικού και "αρχηγός" κόμματος στη λίστα Μπόργιανς!

- Νέα "λαβράκια" σε νέα... φουρνιά ονομάτων από τη λίστα Μπόργιανς!
- Η λίστα περιέχει μόνο τα επώνυμα των προσώπων αλλά όχι το ύψος των καταθέσεων - Εκκρεμεί η ταυτοποίηση όσων περιλαμβάνονται στη λίστα
- Εγγονός παραδοσιακού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης
- "Πρωτοεμφανιζόμενος" (σε τέτοιες λίστες) πρώην υπουργός "με ρητορική δεινότητα"
- Υπάρχει όνομα που συμπίπτει με αρχηγό κόμματος που βρίσκεται τώρα στη Βουλή κι έχει δηλώσει διεύθυνση ένα... υποκατάστημα ιδιωτικής τράπεζας!
- Δύο ονόματα παραπέμπουν σε κατηγορούμενους στο σκάνδαλο Siemens

ΒΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ; Μέλος της Ακαδημίας Νόμπελ: Αγενής και αλαζονικός ο Μπομπ Ντίλαν

Εξέχον μέλος της Ακαδημίας των Νόμπελ χαρακτήρισε τον Μπομπ Ντίλαν ως αλαζονικό, σχολιάζοντας την απόλυτη σιωπή του καλλιτέχνη, έπειτα από την ανακοίνωση ότι είναι ο νικητής του φετινού βραβείου λογοτεχνίας.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ! Νέος προϊστάμενος στη θέση του Ντογιάκου ο Λιόγας στην Εισαγγελία Εφετών

Νέο προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών ανέδειξαν οι δεύτερες εκλογές που έγιναν στο σώμα των εισαγγελέων και των αντιεισαγγελέων, οι οποίοι εξέλεξαν με 46 ψήφους τον συνάδελφό τους Αντώνη Λιόγα (ο οποίος είχε χάσει από τον Ντογιάκο πριν ένα μήνα με ψήφους 39-30), ενώ έδωσαν 31 ψήφους τον συνυποψήφιό του, Παντελή Στραγάλη.

Νίκος Φίλης: ;Άφησε το συνέδριο και πήγε βόλτα για φαγητό με την σύζυγό και την κόρη του! [pics]

Μπορεί την περασμένη Κυριακή τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονταν από νωρίς στο γήπεδο Tae Kwon Do για την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος προτίμησε να μην χαλάσει τις συνήθειές του και να αφιερώσει το απόγευμα στην οικογένειά του.

Στα χέρια της αστυνομίας ο 60χρονος δράστης του φονικού στην Πανόρμου -Παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ

Μετά από το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία από το απόγευμα της Παρασκευής, τελικά ο 60χρονος που σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους παραδόθηκε στις αρχές.

ΓΕΛΑΕΙ ο Γιούνκερ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ: «Κατόρθωμα» Τσίπρα που φόρτωσε στον ελληνικό λαό μια πιο σκληρή συμφωνία από αυτή που προτείναμε

Η συμφωνία που απέρριψαν οι Έλληνες με το δημοψήφισμα ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που υπέγραψε τελικά η κυβέρνησή τους, λέει ο πρόεδρος της Κομισιόν, περιγράφοντας με σκεπτικισμό, αλλά και έκπληξη το παρασκήνιο των δραματικών ημερών του περασμένου Ιουλίου

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΪΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ! Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας: Υποχώρηση 9,2% στα τουριστικά έσοδα του Αυγούστου

Κατά 9,2% υποχώρησαν τα τουριστικά έσοδα της χώρας, τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Χάσαμε τον Χουλιαράκη, stop-Η συριζοποίηση του Καμμένου-Ολοι θέλουν το Εξωτερικών

Χάσαμε τον Χουλιαράκη, stop

Παράπονα μαθαίνω ότι κάνει τελευταίως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τη διαθεσιμότητα του αναπληρωτή του Γιώργου Χουλιαράκη. Οταν τον ρωτούν για θέματα του Γενικού Λογιστηρίου, όπως για παράδειγμα για τις αποκλίσεις στο πλεόνασμα και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο Ευκλείδης απαντά στους συνομιλητές του: «Για αυτά ρωτήστε τον Χουλιαράκη».

Μέχρι πόσα χρόνια μπορεί να σας ψάχνει για χρέη η εφορία

«Μπούσουλας» της ΓΓΔΕ για εφοριακούς και φορολογούμενους για οφειλές του παρελθόντος – Τι ισχύει για χρέη προ του 1995, για χρέη από το 1996 ως το 2013 και για χρέη μετά το 2014 – Πότε παραγράφεται η κάθε οφειλή.

Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε ηπατίτιδα και έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με την πρώην του

Ο διάσημος ηθοποιός διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Α, έρπη και χλαμύδια, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα στην Καθριόνα Γουάιτ, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε από τον φόβο της ότι την είχε κολλήσει - «Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από μένα» της έγραφε

Γιατί γελάει ο κόσμος με το ΑΠΕ;

Στις 26 Οκτωβρίου του 2015 εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση για το Έπος του 1940 με πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα από τον Τύπο της εποχής. Διοργανωτής ήταν το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (για συντομία θα αναφέρεται παρακάτω ΑΠΕ). Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Επρόκειτο για μια πεντάλεπτη κολακεία προς το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Πάλι γελάει η Bild με τον ξεφτίλα: Ο Τσίπρας έφαγε ξανά χυλόπιτα

Στα όσα συζητήθηκαν στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και της Γερμανίδας καγκελαρίου αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία και σε συνέχεια του χθεσινού προκλητικού της άρθρου, γράφει στο γνώριμο ύφος της:

Η αύξηση του ΦΠΑ "έκαψε" τα έσοδα από τον Τουρισμό

Της Βασιλικής Κουρλιμπίνη

Στην αύξηση της φορολόγησης τόσο στη διανυκτέρευση στα τουριστικά καταλύματα, όσο και στην εστίαση, που βύθισε την κατανάλωση των τουριστών, αποδίδουν στελέχη της αγοράς μιλώντας στο Capital.gr τη νέα "βουτιά” που καταγράφουν τα έσοδα στον Τουρισμό.

Η φατρία των 50 σεντς

Ολα αυτά που κάνουν αυτοί έχουν ξαναγίνει, κάποια εδώ, κάποια αλλού. Αυτό που κάνουν με τα κανάλια το έκανε η Βενεζουέλα το 2007. Αυτό με τη «φιλική» τράπεζα να δίνει δάνεια στους φίλους εργολάβους ή άλλους το είχε κάνει και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό με τον αλεξιπτωτιστή επιχειρηματία από το πουθενά για να φτιάξει μίντια που θα τους παίζουν; Κι αυτό το είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ. Η χρήση εκβιασμών και κιτρινισμού στις εφημερίδες; Ελάτε τώρα. Κι αυτό με τους διορισμούς κάθε καφενόβιου που πέρασε ποτέ από το κόμμα; Αυτό το έκαναν παραδοσιακά όλα τα κόμματα που έχουν περάσει από την εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια. Και τα δύο.

Αδ. Γεωργιάδης: Πολιτικά τοξικός ο Τσίπρας για τους ξένους επενδυτές

Την επιτακτική ανάγκη για πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προκειμένου να απέλθει ένας πολιτικά τοξικός, για τους ξένους επενδυτές, πρωθυπουργός, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Πολυσυνέδριο Capital + Vision με τίτλο "Ανάπτυξη και Επενδύσεις: Δημιουργώντας προοπτικές για την ελληνική οικονομία", που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα "Κεφάλαιο" και το Capital.gr.

Βρήκαν μυστικό νησί-βάση του Χίτλερ στην Αρκτική [εικόνες&βίντεο]

Ενα κρυφό νησί-βάση των ναζί ανακάλυψαν Ρώσοι επιστήμονες. Βρίσκεται στην Αρκτική, στη θάλασσα Μπέρινγκ, ανάμεσα στη Ρωσία και στον Βόρειο Πόλο.

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΛΜΑ! Ο Καμμένος ακύρωσε επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων

O Πάνος Καμμένος ακύρωσε το προγραμματισμένο για το Σάββατο 22/10, ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, λόγω των τουρκικών προκλήσεων.

Πτώση ελικοπτέρου στη Σιβηρία -Σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι

Ενα ελικόπτερο Mi-8 κατέπεσε στη Σιβηρία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 άνθρωποι.

Νέα υποχώρηση εδάφους στα Ιωάννινα εξαιτίας του σεισμού -Με βάθος περίπου 30 μέτρα

Κάτοικοι του Καλπακίου εντόπισαν υποχώρηση του εδάφους σε περιοχή κοντά στο κέντρο, σε οικόπεδο, με βάθος περίπου 30 μ. και έκταση περίπου 130 τ.μ., σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Γιατί ο Τσίπρας δεν θα πάρει τίποτα για το χρέος, όσο μειώνει το ΑΕΠ

Φανταστείτε μόνο τις εικόνες. Σε μια χώρα που έχουν διαλυθεί οι τράπεζες, οι επιχειρήσεις ο τύπος ( εφημερίδες, κανάλια ) η δικαιοσύνη, η δημόσια τάξη έρχεται ο πρωθυπουργός και ζητά από τους δανειστές λύση για το χρέος.

Αεροπειρατεία

Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Οι δανειστές ξεκαθάρισαν στον Αλέξη Τσίπρα ότι πρώτα θα πιει όλο το πικρό ποτήρι μέχρι το τέλος και μετά θα του απαντήσουν αν και πότε θα ξεκινήσει συζήτηση για το χρέος.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Η Λούκα Κατσέλη στη World Bank - Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Χρήστο Παπουτσή ως εκπρόσωπος της Ελλάδας

Σε αναζήτηση του προσώπου που θα διαδεχθεί τον Χρήστο Παπουτσή στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα βρίσκεται αυτή την περίοδο το Μέγαρο Μαξίμου, δεδομένου ότι η θητεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ λήγει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο θάνατος της αγροτιάς με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017

Το αγροτικό εισόδημα έχει μπει στο στόχαστρο της φορολογικής πολιτικής και όποιος ασχολείται είτε κυρίως, είτε συμπληρωματικά με αγροτικές δραστηριότητες, από το 2017... θα το πληρώνει ακριβά...

Για ασήμαντη αφορμή το φονικό στην Πανόρμου - Άφαντος ο εκτελεστής

Ο 63χρονος συνταξιούχος της ΕΛ.ΑΣ έστρεψε το περίστροφό του εναντίον του γείτονα του και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες - Ο απόστρατος αστυνομικός, αμέσως μετά τη δολοφονική του ενέργεια, με ψυχραιμία χαιρέτησε κατοίκους της περιοχής και εξαφανίστηκε, αν και η ΓΑΔΑ είναι δίπλα!