26 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ! Ο Καμμένος τουίταρε με περηφάνια τρολιά ότι θα γίνουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ!

Γκάφα ή τρολάρισμα, το σίγουρο είναι πως με την κίνησή του να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο twitter χιουμοριστικό ρεπορτάζ με το ότι η Ελλάδα θα γίνει η… 51η πολιτεία των ΗΠΑ και πως ο Ομπάμα θα βγάλει διάγγελμα από την Πνύκα και νέο Σχέδιο Μάρσαλ ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Δημοσκόπηση σοκ στα χέρια του Τσίπρα – Ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο;

Μία δημοσκόπηση που είχε παραγγελθεί από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε έφτασε πρόσφατα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα Parapolitika.gr.

ΔΙΑΝΟΗΣΗ! ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Γρηγόρης Βαλτινός: Τον πίστεψα, αλλά είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που συνάντησα

Την απογοήτευσή του για τον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό YOU δήλωσε ότι πίστεψε ότι υπήρχε ελπίδα: «Ενας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Πίστευα διαχρονικά σε αυτή την ελπίδα. Πίστευα ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πιο δίκαιη με τους ανθρώπους, πιο έντιμη.

Στην κινεζική εταιρία State Grid το 24% του ΑΔΜΗΕ

H Κινεζική εταιρία State Grid είναι εκείνη που πλειοδότησε στον διαγωνισμό για την πώληση του 24% του AΔMHE.

Η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για την πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή.

Αυτά έλεγε ο Τσίπρας για τις επισκέψεις του Ομπάμα!

Τώρα πανηγυρίζουν που έρχεται

Βίντεο: Η ΚΝΕ «τρολάρει» τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Η Νεολαία του ΚΚΕ, με σποτάκι της, αποκαλύπτει τα τέσσερα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης με... άρωμα παλιού ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ

ΚΑΡΑΜΑΛΟΣΟΥΡΓΕΛΟ! Ο Βλάχος για τον Άδωνι: Και η παραίτηση μέσα στη ζωή είναι

Ανύπαρκτος στην αντιπολίτευση... προσέχει μη του ξεφύγει κάτι εναντίον του ΣΥΡΖΑ και του τραβήξει το αυτί ο Πάκης... Μόλις όμως άκουσε για Άδωνι πετάχτηκε... ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Την... πόρτα της εξόδου στον Άδωνι Γεωργιάδη δείχνει ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Βίντεο: Απίστευτος καυγάς στη Ναύπακτο για τα μάτια του Αποστόλου

Ο αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς διαμαρτυρόταν διότι δεν έλαβε πρόσκληση για την ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ λίγο έλειψε να πατήσει με το αγροτικό του δήμου την αντιπεριφερειάρχη, Χριστίνα Σταρακά

Άδωνις: Αυτή είναι η σχέση μου με τον Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη δήλωσή του για τις φυλακίσεις των κομμουνιστών σε άλλες χώρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο εκπαιδευτικών σε Φίλη σε σχολείο στο Ιλιον: «Αριστερός με ασφαλίτες, μπράβο...»

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη σε εγκαίνια ειδικού σχολείου στο Ίλιον.

Ο κ. Φίλης βρέθηκε αντιμέτωπος με εκπαιδευτικούς που ζητούσαν διορισμούς στην Παιδεία και τον αποδοκίμαζαν καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του.

Αποχώρησε από το Star μετά από 21 χρόνια ο Θοδωρής Δρακάκης [εικόνες]

​Μετά από 21 χρόνια στο STAR, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Θοδωρής Δρακάκης αποχωρεί από το κανάλι λόγω συνταξιοδότησης.

Βουρκωμένοι οι συνάδελφοί του και μέσα σε κλίμα συγκίνησης τον αποχαιρέτησαν στην αίθουσα σύνταξης, με δυο τούρτες-έκπληξη.

Η Αφγανή - σύμβολο του National Geographic συνελήφθη για πλαστά έγγραφα

Το εξώφυλλο είναι ένα από τα διασημότερα στην ιστορία του αμερικανικού περιοδικού και ανέδειξε την έφηβη τότε Σαρμπάτ σε σύμβολο του αφγανικού λαού, σε μια περίοδο που η χώρα της ήταν υπό σοβιετική κατοχή

Πρόταση νόμου για τα κανάλια καταθέτει η ΝΔ

Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του ΣτΕ, όπως...

Σκληρή μάχη στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε εξέλιξη είναι περίπου από 17:30 η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται σκληρή μάχη με επιχειρήματα ανάμεσα στους ανώτατους δικαστές, που έχουν μπει στο θέμα της συνταγματικότητας του νόμου Παππά.

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; Ο Μπουτάρης στη Hurriyet: Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν φονιάς ή όχι

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στην Άγκυρα για συνομιλίες σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί στις αρχές του 2017.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ! ΥΠΟΙΚ: Πάνω από το στόχο τα καθαρά έσοδα εννεαμήνου

Θετικότερη εικόνα, από αυτή των προσωρινών, παρουσιάζουν τα οριστικά στοιχεία των εσόδων των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ, για το μήνα Σεπτέμβριο και το 9μηνο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Φωτογραφίες: Ουρές αυτή την ώρα στα ΑΤΜ για τις συντάξεις

Η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου ξεκινά τυπικά από αύριο Πέμπτη ωστόσο, όπως συνηθίζεται, τα ποσά πιστώνονται από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Φωτογραφία σοκ: Τι έχει το μάγουλο της Χίλαρι;

Οι χρήστες των social media να βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με μηνύματα του τύπου «Τι έχει η Χίλαρι;» - Συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της

Χίος: Νέα επεισόδια μεταξύ προσφύγων και μεταναστών στο hot spot της ΒΙΑΛ

Συμπλοκές μετά από διαμαρτυρία γυναίκας από τη Συρία -  Τραυματίσθηκε μία υπάλληλος - Εκρηκτική κατάσταση από τις καθυστερήσεις στη διαδικασία του ασύλου

Βίντεο από πλειστηριασμό: Παλιοκοράκι, μας κουνάς και το κεφάλι!

«Θα πρέπει να ντρέπεσαι» - «Εσύ να ντρέπεσαι» - Καβγάς αλληλέγγυων με συμβολαιογράφο - Το κίνημα δεν πληρώνω και φίλοι της ΛΑΕ ανησυχούν ότι μπορεί να εκπλειστηριαστούν σπίτια
«Θα πρέπει να ντρέπεσαι!» λέει ένας αλληλέγγυος από τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας που έχουν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως.
Η εταιρεία του Alter Ego ΜΜΕ Α.Ε. ήταν μία από όσες κατάφεραν να αποσπάσουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Όταν το ΣτΕ αποφασίζει: Οι 5 μεγαλύτερες υποθέσεις των τελευταίων ετών

Ιστορικές αποφάσεις, οι οποίες στην πλειοψηφία τους -αν και όχι όλες- έγιναν σεβαστές από τις εκάστοτε κυβερνήσεις έχει εκδώσει τα τελευταία χρόνια το Συμβούλιο της Επικρατείας, που αποτελεί το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας

Η σβάστικα, ο φοίνικας, το σφυροδρέπανο. Πώς άλλαξαν τα σύμβολα στον χρόνο

Από την αρχαιότητα έως σήμερα οι λαοί έχουν χρησιμοποιήσει σύμβολα για να εκφράσουν και να μεταδώσουν ιδέες.

Μερικά από τα πιο γνωστά σύμβολα, τα οποία απεικονίζονται σε αρχαία κείμενα και τοιχογραφίες είναι τα εξής:

Η Mercedes τρολάρει τους Έλληνες αγρότες! Τώρα που δεν έχουμε δανεικά έβγαλαν αγροτικό

Το πολυαναμενόμενο pick-up της γερμανικής φίρμας παρουσιάστηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση στη Σουηδία, με το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2017.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης... από τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο και όχι απ΄τον Βενιζέλο φυσικά

Σήμερα θα διαβάστε πάλι παντού:

Ο ελληνικός στρατός βάδιζε από νίκη σε νίκη στη Δυτική Μακεδονία. Όμως, από την αρχή των εχθροπραξιών σοβούσε σοβαρή διαφωνία μεταξύ του αρχιστράτηγου Κωνσταντίνου και του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου. Ο διάδοχος επιθυμούσε πρώτα την κατάληψη του Μοναστηρίου προς Βορρά, ενώ ο Βενιζέλος, βλέποντας την πιθανότητα να καταληφθεί η Θεσσαλονίκη από τον βουλγαρικό στρατό, πίεζε τον Κωνσταντίνο να κατευθυνθεί προς τη φυσική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, μια περιοχή με στρατηγική σημασία, η απελευθέρωση της οποίας αποτελούσε διακαή πόθο του ελληνισμού. «Καθιστώ υμάς υπευθύνους διά πάσαν αναβολήν έστω και στιγμής» του τηλεγραφεί επιτακτικά.

Πουθενά δεν θα διαβάσετε ότι αυτό το τηλεγράφημα ο Βενιζέλος το έστειλε μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης και αφού το ήξερε πάνω από 10 ώρες... και εννοείται πως δεν θα διαβάσετε πουθενά πως μετά από 10 ώρες ζήτησε ο ίδιος να μην επιδοθεί στον Κωνσταντίνο και να ακυρωθεί...

Διαβάστε όλη την ιστορική αλήθεια με ντοκουμέντα και όχι μου είπε σου είπα:

ΦΩΤΟ-Η δικηγόρος σύζυγος του Τατσόπουλου -Μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου του

Μαζί με τη σύζυγό του που τον συνόδευσε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Γκαγκάριν –Ο κόσμος από χαμηλά» φωτογραφήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ- Η Δούρου έγινε μνημονιακή... και μαζεύει με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια

Δεν μαζεύουν τα σκουπίδια με τον ίδιο τρόπο οι αντιμνημονιακοί έλεγε η Δούρου... Τώρα η Περιφέρεια ενέκρινε τη μελέτη για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού:

Καταγγελία Γ. Μανιάτη: Η κυβέρνηση συζητά με την τρόικα να μην είναι Ελληνας ο διοικητής της ΥΠΑ

Την καταγγελία ότι η κυβέρνηση συζητά με τους θεσμούς το ενδεχόμενο να μην είναι Έλληνας υπήκοος ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ! Κούλογλου: Να συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν

Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν κριθεί συνταγματικός ο νόμος Παππά, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή. Ο Στέλιος Κούλογλου υποστήριξε ότι δεν πρέπει να κλείσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Δείτε σε βίντεο να φυγαδεύουν τον Μεντβέντεφ από συνεδριακό κέντρο που έπιασε φωτιά

Η φωτιά ήταν μικρή, αλλά για λόγους ασφαλείας ο χώρος εκκενώθηκε

Συναγερμός σήμανε σε συνεδριακό κέντρο στο Σκόλκοβο όπου πραγματοποιούνταν φόρουμ με τη συμμετοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Ντ. Μεντβέντεφ. Ξαφνικά ανιχνεύθηκε καπνός στον χώρο και για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο:

Μητσοτάκης: Δέσμευση η μείωση της φορολογίας κατά 2 δισ. ευρώ

«Η μείωση της φορολογίας κατά 2 δισ. ευρώ είναι δέσμευση της ΝΔ» επισήμανε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πλαίσιο συνάντησής του με ξένους δημοσιογράφους στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Υποσχέσεις για αποδέσμευση 2 εκατ. ευρώ για τους εργαζόμενους του Mega από τις τράπεζες

Εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους της τράπεζας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα της τράπεζας Alpha στην οδό Σταδίου 40 πραγματοποίησαν νωρίτερα εργαζόμενοι στο Mega,  ζητώντας την αποδέσμευση λογαριασμών του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να πληρωθούν.

Στην Ιντερπόλ η Ντούβλη για να βρει το παιδί της - Με νέα σύντροφο ο Μεξικανός

Προσπαθεί να βρει τον γιο της, την ώρα που ο πρώην σύντροφός της ποζάρει με νέα αγάπη
Στην Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας (Ιντερπολ) εναποθέτει τις ελπίδες της για τον εντοπισμό του παιδιού της η Μαριάννα Χατζηαθανασίου – Ντούβλη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ! Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο του προέδρου

Διαμαρτυρία σε ένδειξη συμπαράστασης «στους εργαζόμενους του Κέντρου που δέχτηκαν εκφοβισμό από τη διοίκηση»

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Αθήνας στο γραφείο του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου καθώς οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν απόπειρα εκφοβισμού τους προκειμένου να μην παίρνουν μέρος σε κινητοποιήσεις.

Μητσοτάκης: Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας

Με ένα μήνυμα και μία φωτογραφία στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε τα χρόνια του πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Θεσσαλονίκη που «σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωσή της».

Καπάκος σε Ταγματάρχη: «Τα μεγαλεία σου οφείλονται στη θέση, όχι στο έργο σου»

«Επιμένω, χαιρετώ, δεν αποχωρώ» τιτλοφορεί την επιστολή του ο πρώην διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ

Με μια νέα επιστολή που φέρει τον τίτλο «Επιμένω, χαιρετώ δεν αποχωρώ», ο αποπεμφθείς από την ΕΡΤ διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος απευθυνόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Λάμπη Ταγματάρχη, δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο μετά την απομάκρυνση του πρώτου από την ΕΡΤ με δικαστικό κλητήρα.

Ο Ρουβάς πήγε σε σχολείο όπου οι μαθητές διδάσκονται ελληνικά στη Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σχολείο στη Ρωσία, όπου οι μαθητές διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και την ελληνική παιδεία επισκέφτηκε ο Σάκης Ρουβάς.

ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΣΟΦΟ! «Ψίχουλα» για τους συνταξιούχους από τα 1,8 δισ. της δόσης

Έδωσαν μόνο 27 εκατ. ευρώ ενώ οφείλονται 1,4 δισ. σε αυτούς που σταμάτησαν μεν να εργάζονται, αλλά μάταια περιμένουν να πάρουν συντάξεις και εφάπαξ

Ασημακοπούλου: Δεν έχουμε ιδεολογικές διαφορές στη ΝΔ

Στη ΝΔ «είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή» τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, η Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στο ερώτημα αν στη ΝΔ είναι σε ιδεολογικό διχασμό.

ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ! Μηδενική δόση για άνεργη μητέρα με δάνειο

Με τη χρήση του ευεργετικού νόμου «Κατσέλη» άνεργη δανειολήπτρια, παντρεμένη και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, όχι μόνο έσωσε την περιουσία της, αλλά κατάφερε να μηδενιστεί η μηνιαία δόση του δανείου της, ύψους 63.000 ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ! Κρήτη: Viral ο τουρίστας που... ''τρελάθηκε'' στις διακοπές του - Το βίντεο που σαρώνει τα social media

Ο τουρίστας ήρθε για διακοπές στην Κρήτη, που σίγουρα θα θυμάται για πάντα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να στριμώξει εικόνες και αντιδράσεις...

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ! Σκέφτηκαν χαράτσι 5-10 λεπτών για τις πλαστικές σακούλες

Προκειμένου η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία - Σχεδιάζεται να επιβληθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2017

Μια νέα επιβάρυνση για τους καταναλωτές σχεδιάζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2017 καθώς για τότε προγραμματίζεται η επιβολή αντιτίμου για τις πλαστικές σακούλες σούπερ μάρκετ μιας χρήσης.

Το ριάλιτι της... ακολασίας: Γυμνοί παίκτες σε ερημωμένο νησί ψάχνουν το ταίρι τους [εικόνες]

Αναστάτωση έχει προκαλέσει το νέο γερμανικό ριάλιτι με τίτλο «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα».

Με τον τίτλο του να φανερώνει λίγα πράγματα σε σχέση με όσα θα δουν οι τηλεθεατές, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν κάτι το αδιανόητο... να ζήσουν σε ένα εξωτικό νησί ακριβώς έτσι όπως τους γέννησε η μητέρα τους.

Όσοι πιστεύουν πως ο Άδωνις απλά «τσιρίζει», ας αντιπολιτευθούν τον ΣΥΡΙΖΑ... ακούγοντας την 6η Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι

Του Σάκη Μουμτζή

Οι γνωστές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντιδημοκρατική φύση του κομμουνισμού προκάλεσαν -όπως ήταν φυσικό- θύελλα αντιδράσεων και κύματα συμπαράστασης και αποδοχής. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε το αυτονόητο για κάθε φιλελεύθερο δημοκράτη, πως κομμουνισμός και δημοκρατία είναι έννοιες ασύμβατες. Και προς επίρρωση της άποψής του αναφέρθηκε στο τι αντιμετώπιση έχουν οι κομμουνιστές -όσοι εξακολουθούν να υπάρχουν- στις χώρες που επί 45 χρόνια γνώρισαν την βαρβαρότητα της Σοβιετικής κατοχής. Μια κατοχή που την υπηρέτησαν πιστά και δουλικά τα εγχώρια κομμουνιστικά κόμματα που δρούσαν ως Κουίσλιγκ στις πατρίδες τους.

Οι ευρωπαϊκές διακοπές του Ομπάμα;

Τι σημαίνει για την Αθήνα η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ; Μολονότι η θητεία του θα είναι σε αποδρομή, έχει τη σημασία της. Κατ' αρχάς δεν θα επισκεφτεί παράλληλα την Τουρκία. Και υπάρχει το Κυπριακό & το Προσφυγικό. Και η οικονομία; Μπορείς να βοηθήσεις μια χώρα που δεν θέλει να σωθεί;

Αναστάτωσε τη Μύκονο η Miss Brazil 2016

Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε, αλλά η Μύκονος συνεχίζει να είναι πόλος όμορφων κοριτσιών που όταν λικνίζονται στις παραλίες προκαλούν αμέτρητα εγκεφαλικά στους λουόμενους. Μια τέτοια παρουσία είναι και η κοπέλα που κέρδισε το Μυκονιάτικο τίτλο Miss Brazil 2016.

Η "Αυγή" καρφώνει τον Σκουρλέτη

"Προκάλεσε από ποικιλότροπες ερμηνείες έως αμηχανία" αναφέρει η Αυγή. 

Με τον Σκουρλέτη τα έβαλε σήμερα η Αυγή, με αφορμή το γεγονός ότι θα ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για τα τεκταινόμενα που τον αφορούν, μετά τη στάση εργασίας που είχαν κηρύξει οι εκπρόσωποι του Τύπου! Γράφει χαρακτηριστικά η κομματική εφημερίδα: 

Κορίτσι 12 ετών είχε κακοποιηθεί από τον Μάικλ Τζάκσον –Στη φόρα ερωτικά γράμματα και επιταγές

Μια γυναίκα ηλικίας 42 ετών κατέφυγε στη δικαιοσύνη αποφασίζοντας να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί τρία χρόνια από τον Μάικλ Τζάκσον.

ΦΩΤΟ-Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ σε επίδειξη μόδας

Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου την έχουμε γνωρίσει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησε 62χρονος αγνοούμενος στο Λασίθι

Άφησε σημείωμα ζητώντας συγνώμη από συγγενείς και φίλους καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση του

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση αναζήτησης του 62 χρονου Μιχάλη Καστανού τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα στο Λασίθι.