27 Οκτωβρίου 2016

Οταν η Ν.Δ. ενοχλήθηκε!

Η ​​​​σοσιαλιστική εξουσία είναι η επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου», επιμένουν στο ΚΚΕ. Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην οποία υπάρχουν ακόμη κομμουνιστές που ονειρεύονται παρόμοια κατάκτηση της εξουσίας. Χωρίς να ξεχνάμε ότι τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή τη «σχολή» πέρασαν και σε αυτήν έμαθαν τα πρώτα γράμματα της πολιτικής. Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι οι δικοί μας κομμουνιστές είναι καλοί άνθρωποι και έχουν αγωνιστεί για τα πολιτικά δικαιώματα, άρα έχουν ζυγίσει την αξία της αστικής δημοκρατίας. Μόνον που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ότι «καλή» δικτατορία δεν υπάρχει.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΝΤ: Κάνουμε παράλληλες διαπραγματεύσεις με την Αθήνα για 4ο Μνημόνιο [βίντεο]

Το ΔΝΤ δήλωσε ότι διεξάγει παράλληλες διαπραγματεύσεις με την Αθήνα για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θέτοντας ωστόσο ως προϋπόθεση για να συμμετάσχει σε αυτό ή βιώσιμο χρέος ή ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Άκουσέ τον κι έχεις εγγυημένο τον κουβά

Σ' όλα μέσα πέφτει ο Αλέξης... δείγμα της τεράστιας πολιτικής αντίληψης που διαθέτει η ηγέτης:

Η ΠΟΕΔΗΝ ξεβρακώνει τη Φασιστοβασίλη: Από το ΕΣΠΑ οι προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι απ' τα λεφτά για τις άδειες

«Τα χρήματα για τα 4.000 άτομα που θα προσληφθούν στον τομέα της Υγείας, καλύπτονται από το ΕΣΠΑ και ότι τις τηλεοπτικές άδειες», δήλωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος

Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά: Θα προστατεύσουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας πως «θα υπερασπιστούμε και θα προστατέψουμε τους ομοεθνείς μας στην Ελλάδα».

Σεισμός στην Ιταλία: Στιγμές πανικού σε αγώνα βόλεϊ! [vid]Σεισμός στην Ιταλία: Στιγμές πανικού σε αγώνα βόλεϊ! [vid]

Δύο ισχυροί σεισμοί μεγέθους 5.4 και 6.1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ 80 χιλιόμετρα βόρεια του Αματρίτσε ταρακούνησαν χθες (26/10) το βράδυ τη γειτονική Ιταλία.

Άπλυτοι τραυμάτισαν αστυνομικό έξω από την ΑΣΟΕΕ

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκε αστυνομικός καθώς δέχτηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων στην οδό Μαυροματαίων.

Έως δύο χρόνια ο νόμος-«γέφυρα» για τη λειτουργία των καναλιών

Η νέα διαγωνιστική διαδικασία για τη μόνιμη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών μπορεί να κρατήσει από έξι-επτά μήνες μέχρι και δύο χρόνια - Καναλάρχες θα μπορούν να γίνουν όλοι, έστω και για ένα έτος, αρκεί να καταβάλουν επτά εκατ. ευρώ και να συντηρούν 400 άτομα προσωπικό - Η ρύθμιση μπορεί να γίνει χωρίς τη συμμετοχή του ΕΣΡ

WTF; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Ο Πολάκης αφού πλακώθηκε με Μαλέλη, κατηγορεί ΝΔ ότι του χάκαρε το FB

Την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν τα σχόλια του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σταμάτη Μαλέλη. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφερόμενος στην τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το νόμο Παππά:

O πραγματικός "007" για τον Τζέιμς Μποντ: "Δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει"

Παρά το απαράμιλλο ρεκόρ των προσωπικών του επιδόσεων στη διάσωση του κόσμου από την καταστροφή και τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες πάντα εν ώρα δράσης, ο Τζέιμς Μποντ δεν θα έβρισκε δουλειά ως βρετανός πράκτορας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών εξωτερικού.

Κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων στη Μυτιλήνη

Περίπου 80 άνδρες ιρακινής και συριακής καταγωγής διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους στο hot spot της Μόριας και για τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων ασύλου που έχουν υποβάλλει

«Ο Λάκης Λαζόπουλος νομίζω ότι έχει ψεκαστεί»

Ειλικρινά θα τον ρωτούσε «Τι έχεις πάθει Λάκη;»

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης έκανε τα δικά του σχόλια μετά τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, ενώ σχολίασε και το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου λέγοντας…

Το Hilton Αθηνών περνάει στο σχήμα Κωνσταντακόπουλος - Dogus έναντι 142 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την πώληση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, όπως γνωστοποίησε η Alpha Bank. Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Hilton της Αθήνας μεταβιβάζεται στο σχήμα της Οικογένειας Κωνσταντακόπουλου και της Dogus έναντι συνολικού τιμήματος 142 εκατ. ευρώ.

Πρόεδρος Ένωσης Διοικητικών Δικαστών: Οι απαξιωτικές κριτικές της κυβέρνησης δεν είναι θεσμικά ανεκτές

Προηγήθηκε σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όπως και μια δεύτερη της Ένωσης των Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας

Τη Δευτέρα ο Κυριάκος στον Πάκη-Έτοιμο το σχέδιο νόμου της Ν.Δ. για τις τηλεοπτικές άδειες - Τι περιλαμβάνει

Έτοιμη να απαντήσει στα νέα δεδομένα που θέτει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο Παππά εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία, με την παρουσίαση της πρώτης πρότασης νόμου, που αφορά τα τηλεοπτικά.

ΕΤΣΙ ΠΑΝΟ! ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Ο Καμμένος "τέλειωσε" τον Μπέλτσο μετά τα "τσακίστε τους"!

Με μια λιτή ανακοίνωση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοινώνουν την παύση του Θανάση Μπέλτσου από τα καθήκοντά του ως αναπληρωτής Γραμματέας του συγκυβερνώντος κόμματος.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ; Όργιο παραβιάσεων στο Αιγαίο

Πέντε συνολικά αεροσκάφη, έκαναν 46 παραβιάσεις σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, ενώ ο σχηματισμός των τουρκικών μαχητικών μπήκε σε αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά, κάτι που τους τελευταίους μήνες είχε ατονήσει.

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ; Άνοιγμα της ελληνικής πρεσβείας στην ταραχώδη Λιβύη σχεδιάζει o Kοτζιάς

Τη επανέναρξη των ομαλών διπλωματικών σχέσεων με τη Λιβύη και την επαναλειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη σχεδιάζει το υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με ανώτερες διπλωματικές πηγές.

Το ΒΙΝΤΕΟ του δολοφόνου της Οκλαχόμα μέσα από το κλεμμένο περιπολικό

Σοκ προκαλούν τα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ένας άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διπλή δολοφονία και για επίθεση σε αστυνομικούς.

Θεσσαλονίκη: Τα γέλια στην εξέδρα, ο δρομέας και... τα απρόοπτα της μαθητικής παρέλασης!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στην παρέλαση συμμετείχαν σχολεία που ορίστηκαν από την διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αλλά και τμήματα Σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όταν ο Ρονάλντο είχε φτάσει μια ανάσα από την Καλαμάτα

Η απόκτηση του Ρονάλντο από την Καλαμάτα θεωρείται από πολλούς ως ο απόλυτος αστικός μύθος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μία ιστορία που έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές, δίχως ωστόσο να έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις αλλά και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάλασε το συγκεκριμένο deal.

MAL@KA MOY TI ZOYME! Συνάντηση Κοτζιά – Ψηνάκη στο ΥΠΕΞ (ΦΩΤΟ)

Τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού της στην Κίνα, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, κατά τη συνάντηση που είχαν στο ΥΠΕΞ.

Σουρωτή: Στον Iβάν Σαββίδη δίνει τις μετοχές της η First Athens

Σε εξέλιξη δημόσια προσφορά προς τους μετόχους της «Σουρωτή» και από την Coca Cola

Την απόσυρση του επενδυτικού της ενδιαφέροντος για τη "Σουρωτή" ανακοίνωσε η εταιρία First Athens Corporate Finance, η οποία δίνει τις μετοχές της στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

BINTEO-Ελληνική σημαία 150 τμ υψώθηκε στο λιμάνι της Χίου

Με τις πρέπουσες τιμές παρουσία των αρχών της Χίου και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η έπαρση της μεγάλης σημαίας (150 τμ) στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμανιού σε ένδειξη εθνικής υπερηφάνειας και τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας την 28η Οκτωβρίου 1940.

Συμπλοκή και πυροβολισμοί στο Πεδίον του Αρεως - Θύμα ένας σκύλος

Συμπλοκή μεταξύ αγνώστων με πυροβολισμούς πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Αρεως το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να προχωρούν στη σύλληψη του δράστη.

ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ! Ρέγκλινγκ: Είμαι στη γραμμή Σόιμπλε, η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα χρέους για δέκα χρόνια

Στη σκληρή γραμμή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για μετάθεση της συζήτησης για το χρέος τάσσεται ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, διαμηνύοντας πως η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα εξαιτίας του χρέους για τουλάχιστον μία ακόμα δεκαετία.

Το παρασκήνιο του ΣτΕ: Τι εισηγήθηκε ο ψεκασμένος πρόεδρος και πήρε πούλο

Με το βλέμμα στραμμένο στο σκεπτικό της απόφασης των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και στην νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει η κυβέρνηση, παλιοί και νέοι καναλάρχες ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σε νέα δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 1553/2016 απόφασή του, παρέπεμψε σε νέα δίκη, ενώπιον του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τον Σταύρο Ψυχάρη, για παράβαση, από πρόθεση, του νόμου για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες (περιουσιακής κατάστασης) κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό πλημμελήματος.

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ-Προ νομοθετικής πρωτοβουλίας η Διάσκεψη των Προέδρων - Αντιδρά η αντιπολίτευση

Στις 5 η ώρα, το απόγευμα της Δευτέρας, ορίστηκε τελικά η Διάσκεψη των Προέδρων στο πλαίσιο μίας νέας προσπάθειας της κυβέρνησης για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τον οποίο κάλεσε να αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία πριν την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης "γέφυρα" που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση και από κοινοβουλευτικές πηγές τοποθετείται χρονικά είτε αργότερα το βράδυ της Δευτέρας είτε την Τρίτη.

Πληροφορίες: Σε ελληνο-ινδική κοινοπραξία το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή και λειτουργία του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου, ο οποίος είχε αναβληθεί αρκετές φορές.

Δίκη Marfin: «Οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων με αρχηγό επιτέθηκε στην τράπεζα»

Για «οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων», που είχε εξοπλισμό, αλλά και αρχηγό, και η οποία, αφού ξεχώρισε από την πορεία, επιτέθηκε στην τράπεζα, μίλησαν εκ νέου σήμερα, μάρτυρες που κατέθεσαν στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση εμπρησμού της Marfin Bank, το 2010.

ΝΔ: Πρώτα το νέο νομικό πλαίσιο, και μετά η συγκρότηση του ΕΣΡ

«Να διασφαλισθεί ότι μεταφέρονται όλες οι αρμοδιότητες για την αδειοδότηση και την εποπτεία των καναλιών στο Ε.Σ.Ρ»

«Πρώτα θα οριστικοποιηθεί το νέο νομικό πλαίσιο, με κατάργηση του νόμου Παππά, και μετά θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη.

Βίντεο: Η νύφη κάνει «στοματικό σεξ» στον γαμπρό στη δεξίωση

Δεν σκέφτονται ότι μπροστά τους υπάρχουν ακόμα και μικρά παιδιά

Άλλο ένα τουλάχιστον περίεργο έθιμο που σχετίζεται με τους γάμους στην Κίνα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το Twitter γελάει με την ψ@λιά του ΣτΕ-Τα αιχμηρά και χιουμοριστικά tweets

Η απόφαση του ΣτΕ έπεσε σαν... βόμβα αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Μαξίμου και το Twitter αφηνίασε με τα tweets.

Οι χρήστες υποδέχθηκαν την είδηση με χιούμορ και είχαν στα tweets του τον Νίκο Παππά πρωταγωνιστή, μιας και είναι ο μεγάλος «ηττημένος» της απόφασης του ΣτΕ.

Πρετεντέρης: Ένας πρωθυπουργός που πολύ σοφά προτιμάει να κερδίζει τις εκλογές αντί για τις δημοσκοπήσεις τι κάνει;

Διαβαστε το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

ΕΠΙΚΟΣ! Ο διαδηλωτής με το ποτήρι κρασί στο Σύνταγμα; Δουλεύει οικοδομή και δεν ντρέπεται καθόλου!

Πριν ένα χρόνο, η φωτογραφία του άντρα με το μουστάκι που κατέβηκε στη διαδήλωση του "Μένουμε Ευρώπη" με ένα κολωνάτο ποτήρι κρασί στο χέρι... έγινε viral. Ο κλασάτος κύριος που αποφάσισε να πάει με το ποτό του στη συγκέντρωση υπέρ του “ναι” στο Σύνταγμα -με αφορμή το δημοψήφισμα- χάρισε ένα μοναδικό καρέ στους φωτογράφους και έγινε το talk of the town.

Κόντρα Σβίγκου - Καραγκούνη για την απόφαση του ΣτΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά είχαν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στον ΣΚΑΪ.

Κόλαφος η Citigroup για την Ελλάδα - Μην περιμένετε ούτε μέτρα για το χρέος ούτε ένταξη στο QE για μεγάλο διάστημα

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και πιστωτών δεν θα καταρρεύσουν
Οι διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης ξανάρχισαν και ο δρόμος προς τις επόμενες εκταμιεύσεις δόσεων παραμένει ανηφορικός.

Πάγκαλος «ξετινάζει» Γεροβασίλη! Ήρθε από τα χαμαιτυπεία της Άρτας… μεθυσμένη να κρίνει το ΣτΕ

Λάβρος ήταν κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που μίλησε στο «Βήμα ΦΜ» και στους Νότη Παπαδόπουλο και Μάκη Προβατά με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες.

Βερύκιος για Νίκο Παππά: «Να δει τη Λέξη που δε λες και να αφήσει τις μ…»!

Το απρόσμενο φινάλε του δημοσιογράφου στο Happy Day της Πέμπτης.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση του Happy Day με το ραδιόφωνο του Alpha 98,9, ο Δήμος Βερύκιος έκανε ένα διαφορετικό φινάλε. Μετά από τη συζήτηση που είχαν στο στούντιο για τις τηλεοπτικές άδειες, ο δημοσιογράφος μίλησε για τα νέα σίριαλ του σταθμού. Και κάπου εκεί, απευθύνθηκε και στον Νίκο Παππά.

Έρευνα της Αρχή Προστασίας για την ροζ διαρροή κατά του αντιπροέδρου του ΣτΕ

Έρευνα διεξάγει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικράτειας ο οποίος μετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Φόροι και ΕΝΦΙΑ μείωσαν τις τραπεζικές καταθέσεις τον Σεπτέμβριο

Στις τραπεζικές τους καταθέσεις φαίνεται πως κατέφυγαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στα- παραδοσιακά αυξημένα έξοδα του Σεπτεμβρίου- στα οποία φέτος προστέθηκε εκτός από το φόρο εισοδήματος και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

ΣΙΓΑ ΝΙΚΟΛΑ! ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΣ! Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Στουρνάρα

Μηνυτήρια αναφορά κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κατέθεσε ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, στη σκιά των όσων κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ελληνες και Τσέχοι βατραχάνθρωποι δείχνουν πώς γίνεται η κατάληψη ενός νησιού [εικόνες]

Από τις 17 έως τις 26 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής άσκηση των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας και της Τσεχίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης για ΣτΕ: Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη - Καλώ τους πολίτες σε δημοκρατική εγρήγορση

Τσίπρας: «Ας μην πανηγυρίζει τόσο πολύ ο Μητσοτάκης»

«Χρέος μας να αποκαταστήσουμε την πολιτική ομαλότητα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εκλογές» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - Τι είπε για το ΕΣΡ

Την αυστηρή προειδοποίηση στην κυβέρνηση να μην προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι με τις κινήσεις, δηλώσεις και παρεμβάσεις μελών της κυβέρνησης αφού το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε τον νόμο Παππά ως αντισυνταγματικό διαταράσσεται η ομαλότητα.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ! Μενεγάκη για την απόφαση του ΣτΕ: Ολοι το ίδιο αισθανθήκαμε! [βίντεο]

Στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Μαξίμου: Πάει πίσω ο ανασχηματισμός ... μέχρι να συνέλθουμε απ' τα σκαμπίλια

Η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες προκάλεσε ανατροπή στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα για τον ανασχηματισμό.

ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥ! Μετά τα τέσσερα κανάλια, ο Σπίρτζης θέλει 15 ραδιόφωνα

Στις 15 καθορίστηκαν οι άδειες για ραδιοσυχνότητες εθνικής εμβέλειας με απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το τεράστιο θέμα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αμέσως άνοιξε ένα άλλο ζήτημα: Αυτό της χορήγησης δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων.

Γελάει ο Άδωνις με τον Παππά: Σύνελθε...

Στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλάψα Καμμένου στο ΝΑΤΟ για τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες που προβλέπει το μνημόνιο... που υπέγραψε

Στις περικοπές των δαπανών άμυνας που προβλέπονται στο πλαίσιο του μνημονίου, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη χθεσινή συνεδρίαση την πρώτης ημέρας Συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.