29 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο: Η κάμερα ασφαλείας πρόδωσε τη σερβιτόρα που «εξυπηρέτησε» και σεξουαλικά τον πελάτη

Ασυγκράτητοι οι δύο τους

Κάτι παραπάνω από εξυπηρετική αποδείχθηκε μια σερβιτόρα απέναντι σε έναν πελάτη σε εστιατόριο στην Ταϊλάνδη καθώς λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο του καταστήματος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κάνει σεξ σε καναπέ ακριβώς έξω από την είσοδο του μαγαζιού.

To Τwitter γελάει με Τσίπρα-Πολύδωρα και προτείνει δικό του πρόεδρο για το ΕΣΡ

Η πρόταση της κυβέρνησης να τοποθετητηθεί επικεφαλής στο ΕΣΡ που θα εκδόσει τις τηλεοπτικές άδειες τον Βύρωνα Πολύδωρα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κόμματα αλλά στο twitter προκάλεσε κύματα ...γέλιου.

Η γνωστή ανώμαλη Σουλτάνα χωρίς μούσι, με καπέλο και γραβάτα [εικόνες]

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ντοκουμέντα και αδημοσίευτες φωτογραφίες του Αρη Βελουχιώτη, που περιλαμβάνονται στον φάκελο που είχε δημιουργήσει η Ασφάλεια και ο οποίος σήμερα βρίσκεται στα αρχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κυβερνητικό εγχειρίδιο στη Λιθουανία: Τι να κάνετε αν επιτεθούν οι Ρώσοι!

Ο οδηγός, που αποτελείται από 75 σελίδες, έχει διανεμηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και περιλαμβάνει αναλυτικές λεπτομέρειες για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση ρωσικής εισβολής

Φάπες Άδωνι σε Καμμένο: Μπούφε πρόσεχε τι λες γιατί πάλι θα χάνεις δίκες στη δικαστήρια

Με μία αστείας έμπνευσης, όπως σε όλη του τη ζωή, δήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει ανάμεσα σε Πολύδωρα και Άδωνι του οποίου βέβαια ούτε το όνομα δεν τολμάει να πει.

Το 2015 πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι στη Βραζιλία από ότι στη Συρία!

Ελάχιστα μειώθηκε ο αριθμός των ανθρωποκτονιών στη Βραζιλία πέρυσι, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή από μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Σύμφωνα με το Βραζιλιάνικο Φόρουμ για τη Δημόσια Ασφάλεια, που δημοσιοποίησε τη 10η ετήσια έκθεσή του, 58.383 σκοτώθηκαν στη Βραζιλία το 2015, ένας αριθμός μειωμένος κατά 1,2% σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Ο Μαριάνο Ραχόι εξελέγη πρωθυπουργός της Ισπανίας

Μετά από 314 ημέρες κενού εξουσίας η Ισπανία κατάφερε να εκλέξει τον Μαριάνο Ραχόι πρωθυπουργό της χώρας με κυβέρνηση μειοψηφίας

Επειδή άρχισαν φήμες για Ρουσόπουλο, ο ίδιος ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Διαβάστε σημερινό του άρθρο για την ήττα Τσίρπα στο ΣτΕ:

Έξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι με Τσίπρα-Τους έπεσαν τα σφυροδρέπανα απ' το χέρια μόλις άκουσαν Πολύδωρας

Τι λένε Καραγιαννίδης, Κατριβάνου, Καββαδία

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης να είναι πρόεδρος του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του κόμματος και μέλος της «Κίνησης των 53», εξαπέλυσε επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του πρώην υπουργού.

ΠΟ@ΤΑΝΙΕΣ ΠΑΠΠΑ! Με τροπολογία η κυβέρνηση ξαναφέρνει το νόμο για τα κανάλια

Κυβερνητικές πηγές λένε ότι το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθεί διάταξη που θα προβλέπει την κατάργηση του άρθρου 2Α του νόμου 4339 και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων από το ΕΣΡ στον υπ. Επικρατείας

ΦΩΤΟ-Αφού τον ξεφτίλισε ο Άδωνις, ο Παπαδημούλης παραδέχθηκε το κλίνατε επί δεξιά του Τσίπρα

Η πρώτη τοποθέτηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Βύρωνα Πολύδωρα και την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΣΡ, ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Handelsblatt: 20 μήνες με Τσίπρα και η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ μετά την ανάκαμψη του 2014

Ζοφερό τοπίο... ατέρμονης φτώχειας στην Ελλάδα περιγράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt σε δημοσίευμά της, τονίζοντας ότι 20 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Τσίπρα, η κατάσταση για την πλειοψηφία των Ελλήνων είναι χειρότερη παρά ποτέ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Η ΕΡΤ και ο σκηνοθέτης στο διάγγελμα της Γεροβασίλη

Το βράδυ της Τετάρτης, η κρατική τηλεόραση, έδειχνε, ξανάδειχνε και ξανάδειχνε το διάγγελμα της Όλγας Γεροβασίλη, στο οποίο η κυβερνητική εκπρόσωπος “ξιφουλκούσε” κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας που είχε μόλις κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Άλλα έχουν προτεραιότητα για τον Κουμουτσάκο

Την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ σχολίασε με tweet που ανήρτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ! Νέες αποκαλύψεις WikiLeaks: Οι «οδηγίες» Κλίντον σε Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα

Νέες αποκαλύψεις για τον μεσολαβητικό ρόλο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον τις μέρες μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, ώστε να πείσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, φέρνουν στο φως τα WikiLeaks με μία νέα σειρά από e-mails που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά.

Η «σκιά» του υπουργού θα του «φάει» την καρέκλα;

Ήταν επί μήνες η σκιά του υπουργού και την έπαιρνε μαζί του στη Βουλή ακόμη και στις διαπραγματεύσεις.

Ο λόγος για την 30χρονη...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ! Υποχρεωτική εργασία για τους ρέμπελους πρόσφυγες ζητά ο Αυστριακός ΥπΕξ

Την υποχρεωτική εργασία για πρόσφυγες, παρά το γεγονός πως τέτοιες αιτιάσεις αντιβαίνουν στον αυστριακό «νόμο περί απαγόρευσης της καταναγκαστικής εργασίας», ζητάει ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του αυστριακού εβδομαδιαίου πολιτικο-οικονομικού περιοδικού «Προφίλ» που θα κυκλοφορήσει μεθαύριο, Δευτέρα.

Ζωή για Τσίπρα-Πολύδωρα: Κυβερνητική αποκατάσταση για ανεπάγγελτους πρώην "επαναστάτες"

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας με ανάρτησή της στο Twitter «βάλλει» κατά του Βύρωνα Πολύδωρα.

Οπαδοί στο Μαρόκο σχηματίζουν στις κερκίδες την ελληνική λέξη: Φιλότιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Τη λέξη φιλότιμο σχημάτισαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Κενίτρα στο Μαρόκο. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας έχει απαγορεύσει την ανάρτηση πανό στα γήπεδα όμως οι οπαδοί βρήκαν τη λύση εμπνευσμένοι από την Ελλάδα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο ξεφτιλισμένος Πολύδωρας υμνεί το Νόμο Παππά και απειλεί Πρετενέρη και κανάλια (Video)

Ο Βύρων Πολύδωρας, που προτείνεται σήμερα από την Κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, είχε εκφράσει στο παρελθόν, μιλώντας στην ΕΡΤ, τη συμφωνία του για το νόμο Παππά και έχει επιτεθεί στη ΝΔ ότι δεν "συναινεί" ενώ υξύβριζε τα κανάλια.

Η στιγμή της κατάρρευσης γέφυρας στη Β. Ιταλία – ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή που ανισόπεδη γέφυρα κοντά στο Κόμο της Ιταλίας κατέρρευσε καταπλακώνοντας δύο οχήματα. Στο βίντεο φαίνεται ένα φορτηγό να διασχίζει τη γέφυρα και εκείνη να καταρρέει.

ΒΙΝΤΕΟ-Μάνεσης: Έχω κάτι ερωτήσεις για Λαζόπουλο-Κυβερνάνε Γκαιμπελίσκοι-Πέφτουν σε λίγους μήνες

«Εγώ θα ήθελα να βγει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη και να υπερασπιστεί το κανάλι», είπε σε συνέντευξή του ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Φουρθιώτης στην Αυλωνίτου: Αυτά να τα κάνεις στον Παππά – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα στον αέρα του «Ε», με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», Μένιο Φουρθιώτη, να λογομαχεί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικό ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό στη Λέσβο είναι υποψήφιο για Όσκαρ

Το «4.1 Miles» καταγράφει τις δραματικές επιχειρήσεις των Λιμενικών Αρχών της Λέσβου και του κυβερνήτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, να σώσουν τους πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές του ελληνικού νησιού από τα τουρκικά παράλια

Διακομματικό «όχι» στην υποψηφιότητα Πολύδωρα

ΝΔ: Δεν πληροί τις προϋποθέσεις γιατί στήριξε το νόμο Παππά και είχε προτείνει την αδιανόητη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή - Ποτάμι: Είναι ένα πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας - ΠΑΣΟΚ: Δεν θα ψηφίσουμε τον «υπουργό της ζαρντινιέρας»

Οπερατέρ MEGA: Φταίνε τ'αφεντικά μας, φταίνε κι οι τράπεζες αλλά διπλά εμετικά τα Συριζόσκυλα

Γράφει: Μανόλης Δημελλάς

Να που τα κατάφεραν, θα ακούμε αριστερά και θα τρέχουμε μίλια μακριά για να ξεφύγουμε! Αυτό είναι ότι πέτυχε ο Τσίπρας και η αγωνιστική παρέα του, που ακόμη και σήμερα ψάχνουν για πιστούς, δηλαδή κορόιδα, που με τη σιωπή τους να εξασφαλίσουν συναίνεση στην σταθερή κατρακύλα.

ΑΠΑΠΑ! ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τηλεθέαση: Πόσοι παρακολούθησαν την παρέλαση στην ΕΡΤ;

Τι τηλεθέαση σημείωσε εκείνη την ώρα η δημόσια τηλεόραση;

Σταθερά στην πρώτη θέση τηλεθέασης παρέμεινε χθες η ΕΡΤ1 κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, με το μερίδιο τηλεθέασης να αγγίζει ακόμα και το...

ΓΓΔΕ: Έτσι «τσίμπησε» τους ξενοδόχους που φοροδιαφεύγουν

Το νέο μοντέλο ελέγχων και διασταυρώσεων στοιχείων που πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έβγαλα «λαβράκια» στην περίπτωση των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων. Τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά και καταδεικνύουν το πάρτι φοροδιαφυγής που έχει στηθεί στον τουριστικό κλάδο.

“Ασημένια” η Χατζηλιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καράτε“

Η ελληνική σημαία κυματίζει ψηλά στην Tips Arena της Λιντς στην Αυστρία, μετά την πολύ σπουδαία επιτυχία της Έλενας Χατζηλιάδου.

Καλά, τον Πολύδωρα βρήκαν; Τον Πολύδωρα;

Καταρχήν υπάρχει ένα θέμα. Πριν από την συγκρότηση του νέου ΕΣΡ θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς κάνουμε με τους Θεσμούς. Αν υπάρχει, δηλαδή, λόγος να συνεχίσει να παίζει κανείς το παιγνίδι της Δημοκρατίας με τους κανόνες που αυτή ορίζει. Διότι αν τους κανόνες τους τηρούν κάποιοι μόνο όταν τους εξυπηρετούν, τότε δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής. Το «μονά κερδίζουν και τα ζυγά χάνουμε» είναι ένα παιγνίδι που μπορούν να το παίξουν και μόνοι τους. Όσο για την πρόταση για Πολύδωρα; Μα, τον Πολύδωρα; Τον Πολύδωρα;

ΒΙΝΤΕΟ-Ήπειρος: Η πεζοπορία του Κώστα Καραμανλή στα μέρη που ασκήθηκε ο Άγιος Παϊσιος!

Ο Κώστας Καραμανλής γεμίζει τις μπαταρίες του στο Δολό της Ηπείρου. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μαζί του τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη...

ΑΛΛΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ! Γυμνή η Κατερίνα Μουτσάτσου ανακοινώνει ότι είναι έγκυος [εικόνες]

Με τον δικό της ανατρεπτικό τρόπο η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ότι περιμένει παιδί.

ΑΛΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Μποσταντζόγλου: Πήγα και ψήφισα Αλέξη Τσίπρα. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι;

Έξαλλος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, με την κυβέρνηση, αλλά και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εμφανίσηκε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ; Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν έφυγα από την Ελλάδα για φορολογικούς λόγους

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, την Χίλαρι Κλίντον, τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και το γιατί δεν ζει στην Ελλάδα μόνιμα πλέον.

Στη συνέντευξή της στο «Κ» της «Καθημερινής», η κ. Αγγελοπούλου απάντησε γιατί δεν ζει πια μόνιμα στην Ελλάδα.

Έλληνες επιστήμονες αποκαλύπτουν το σημείο ταφής του Ιησού! [vid,pics]

Έλληνες επιστήμονες του ΕΜΠ αποκαλύπτουν για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, την αυθεντική επιφάνεια αυτού που παραδοσιακά θεωρείται πως είναι ο τάφος του Ιησού Χριστού.

Βορίδη: Δεν συζητούμε για πρόσωπο, τι δεν καταλαβαίνει ο Τσίπρας;

«Υπάρχει μία απλή ερώτηση που πρέπει να απευθύνει κανείς στον κ.Παππά, αλλά και στον κ.Τσίπρα. “Τι δεν καταλαβαίνουν”. Αυτό είναι το μόνο ερώτημα, γιατί νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά», είπε ο κ.Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8, σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ.

Βίντεο: Αντί για το παιδί του ο πατέρας καταγράφει τα οπίσθια της νηπιαγωγού

Το βίντεο έχει γίνει viral στη Ρωσία

Viral έχει γίνει στη Ρωσία το βίντεο με τον άτακτο πατέρα ο οποίος αντί να κινηματογραφήσει τη γιορτή του παιδιού του, απορροφάται από το λίκνισμα των οπισθίων της νηπιαγωγού.

Ο Σταύρος Ψυχάρης γράφει τον επικήδειο του Τσίπρα

Αφήστε τον να κυβερνήσει!

Του Σταύρου Ψυχάρη

Όλες οι χώρες έχουν κατά καιρούς φωτισμένους πολιτικούς ηγέτες. Η διεθνής σκακιέρα συμπληρώνεται από αιμοσταγείς τυράννους, παρανοϊκούς δικτάτορες – όλοι προκύπτουν ως αποτέλεσμα είτε αρπαγής της εξουσίας είτε δήθεν δημοκρατικών διαδικασιών. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις αληθούς δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα όλοι έχουμε βιώσει περιόδους δημοκρατικού βίου, αν και δεν υπάρχει ορισμός αποδεκτός από όλους για τη δημοκρατία… Εν Ελλάδι τα πράγματα είναι απλά.

Πο@τανιές από Παππά-Πολύδωρα: Αυτονόητο ότι όλες οι αρμοδιότητες περνάνε στο ΕΣΡ

Αφού είναι αυτονόητο γιατί δεν καταργείτε και το νόμο να τελειώνουμε;

Ως τιμητική πρόταση, για μία θέση ευθύνης, χαρακτήρισε ο Βύρων Πολύδωρας το γεγονός ότι είναι το πρόσωπο που επέλεξε η κυβέρνηση για την προεδρία του ΕΣΡ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑΑπίστευτο: Χιμπατζής καπνίζει... ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα! [βίντεο]

Είναι η ατραξιόν του ζωολογικού κήπου της Πιον Γιάνκ στη Βόρεια Κορέα που άνοιξε πρόσφατα, μετά από δύο χρόνια εργασιών ανακαίνισης.

Η ΝΔ για τον ΧΑυγίτη Πολύδωρα: Δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί

Να θυμίσουμε ότι ο Πολύδωρας διεγράφη από τη ΝΔ επειδή ζήτησε συνεργασία με ΧΑ  τονίζοντας χαρακτηριστικά "η Δημοκρατία κινδυνεύει λιγότερο από τη ΧΑ απ' ότι απ' τα μνημονια"

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόταση του Μεγάρου Μαξίμου, να αναλάβει την προεδρία του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, δείχνει ότι βρίσκεται σε απελπισία.

Αστυνομικός της είπε να κάνει αλκοτέστ κι εκείνη αντιπρότεινε στοματικό σεξ!

Όσο απλά και καθημερινά μπορεί να ήταν αυτά για τον αστυνομικό, άλλο τόσο απλό πρέπει να ήταν στην 39χρονη, να του προτείνει, αντί για αλκοτέστ να του κάνει στοματικό σεξ

ΝΔ για καραγκιόζη Πολύδωρα και Τσίπρα: Αφήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια-Δεν ψηφίζουμε αν δεν καταργήσετε το νόμο

«Τις επόμενες ημέρες ο νόμος Παππά πρέπει να αντικατασταθεί από νόμο που θα υλοποιεί αυτά που το Σύνταγμα προβλέπει, ώστε αμέσως μετά να συσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Θεσσαλονίκη: Ποια είναι η όμορφη πιλότος που «έκλεψε» την παράσταση στην παρέλαση

Η Μαρία Ζηρίδου με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού - Aυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΕΝΕΚΟΣ! ΕΡΤ: Ο Πολύδωρας υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ! Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

[Ο γνωστός ψεκασμένος καραγκιόζης που για μια μέρα Πρόεδρος Βουλής διατηρεί για πάντα γραφείο στη Βουλή και έσπευσε να διορίσει την κόρη του υπάλληλο]
- Η κρίσιμη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι
- Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η κυβέρνηση έχει επιλέξει για υποψήφιο πρόεδρο του ΕΣΡ ένα πρόσωπο... έκπληξη, που δύσκολα θα μπορεί να απορρίψει η Νέα Δημοκρατία
- ΝΔ: Νόμος που θα υλοποιεί όσα προβλέπει το Σύνταγμα και μετά η σύσταση του ΕΣΡ
- Τη Δευτέρα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής

ΤΙ; ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ; Οι αλλαγές που θα έρθουν από το 2017 στη φορολογία ακινήτων

Σύγχυση στην ούτως ή άλλως «παγωμένη» αγορά ακινήτων προκαλούν τα σενάρια για τον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ και τις αλλαγές στους φόρους μεταβίβασης, η εκκρεμότητα για τον φόρο υπεραξίας, η αλλαγή των αντικειμενικών από τον Ιούνιο του 2017- που είναι μνημονιακή απαίτηση- αλλά και η ενεργοποίηση της «ταυτότητας» κτιρίου.

Πρόσφυγες στήνουν τις σκηνές τους στους δρόμους του Παρισιού μετά το κλείσιμο της "Ζούγκλας" του Καλαί

Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που κοιμούνται στους δρόμους του Παρισιού έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά ένα τρίτο από τις αρχές της εβδομάδας όταν ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης της παραγκούπολης της «Ζούγκλας» του Καλαί, επισήμαναν αξιωματούχοι.

Η κληρονομιά του κομμουνισμού

Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Επαναλαμβάνω ότι ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια άστοχη δήλωση. Ξέρουμε ότι σε καμία χώρα δεν συλλαμβάνονται οι κομμουνιστές, όσο κι αν είναι απαξιωμένοι όχι μόνον σε χώρες που έχουν ζήσει τη μαγεία του κομμουνισμού, αλλά και σε άλλες που πέρασε χωρίς να τις αγγίξει. Αρχές δεκαετίας του ογδόντα στη Γαλλία, το Κ.Κ. είχε φτάσει σε ποσοστά πάνω από 20% στις βουλευτικές εκλογές, αν δεν κάνω λάθος, και συμμετείχε με υπουργούς στην πρώτη κυβέρνηση Μιτεράν.

Der Spiegel: «Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ! Αλέξης Τσίπρας: Προδότης ή τραγικός ήρωας;»

Ερμηνείες για την απομυθοποίηση του Αλέξη Tσίπρα, ο οποίος πριν από σχεδόν δύο χρόνια αποτελούσε ένα είδος λαϊκού ήρωα και υποσχόταν να απαλύνει τα βάσανα των πολλών, αναζητά το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

ΕΕ: Αρνείται να στείλει στην Ελλάδα υπαλλήλους για παροχή ασύλου λόγω... φόβου

Η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας προβλέπει την ενίσχυση των ελληνικών Αρχών, αλλά οι ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται τώρα να αποστείλουν εμπειρογνώμονες διότι φοβούνται

Δέος! Τεραστίων διαστάσεων η πρόσοψη του τάφου της Αμφίπολης! Γλυπτά βρέθηκαν... στο Λούβρο!

- Η Αμφίπολη ξεκλειδώνει τα μυστικά της!
- Όσο προχωρούν οι έρευνες, τόσα περισσότερα στοιχεία συνθέτουν το συγκλονιστικό παζλ
- Κυρίαρχα τα μακεδονικά στοιχεία! Υπάρχουν απεικονίσεις με μακεδόνες στρατιώτες, σάρισες, ασπίδες, μακεδονικό κράνος, δέντρο με φίδι τυλιγμένο γύρω του
- Μάρμαρα της Αμφίπολης μεταφέρθηκαν το 19ο αιώνα σε ολόκληρο τον κόσμο! Γλυπτά εκτίθενται στο Λούβρο και άλλα μουσεία, ήδη δύο αιώνες τώρα
- Η "γαργαλιστική" λεπτομέρεια με το γκρέμισμα του βόρειου τείχους και το ερώτημα για ποιον θα γκρέμιζαν τείχη...

Τρύπα 2,8 δισ. ευρώ στους βεβαιωμένους φόρους

Υστέρηση 2,81 δις ευρώ στις εισπράξεις βεβαιωμένων φόρων, καταγράφει στο τέλος Σεπτεμβρίου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, αποδεικνύοντας άλλη μια φορά ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.