02 Νοεμβρίου 2016

«Da! Θέλω πολύ να αγοράσω τη Σουρωτή»

Στην ανακοίνωση πως ο όμιλος DIMERA συμφερόντων Σαββίδη ήδη κατέχει το 28% των μετοχών της «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» προχώρησε ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας μιλώντας από το βήμα του Πολιτιστικού Κέντρου Σουρωτής, όπου βρέθηκε προσκεκλημένος του Συλλόγου Μικρομετόχων της Σουρωτής Α.Ε. Κάλεσε σε τους κατοίκους της Σουρωτής να μην πολιτικοποιήσουν τη συζήτηση: «Δεν χρειάζομαι ψήφους αλλά μετοχές. Αφήστε τις ψήφους για τον Παπαδόπουλο» σημείωσε.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΜΑ-Όταν ο "έγκριτος" αποθέωνε την Public Issue

Η τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue που έδινε 24 μονάδες πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν άρεσε στον έγκριτο Βαξεβάνη που τη χαρακτήρισε «ψευδοδημοσκόπηση».

Ιράν: Μαστίγωσαν 135 φορές πρώην γενικό εισαγγελέα -Κατηγορείται για διαφθορά

Ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Τεχεράνης, Σαΐντ Μορταζαβί, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον ρόλο που είχε διαδραματίσει σε διώξεις αντιφρονούντων, καταδικάστηκε να μαστιγωθεί 135 φορές, για υπόθεση διαφθοράς, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύρος λάθρο έγινε π@ρνοστάρ στην Γερμανία -«Χρησιμοποιώ το σώμα μου για σ@ξ, όχι για θάνατο»

Ο Αντόνιο Σουλειμάν έφτασε στην Γερμανία ως πρόσφυγας από την Συρία στα 15 του χρόνια, λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην χώρα του.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Λαβρόφ -Ανησυχεί για τις δηλώσεις Ερντογάν ο πρόεδρος της ΝΔ

Συνάντηση με τον Σεργκέι Λαβρόφ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εκφράζει στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών την ανησυχία του για την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναβλήθηκε η δίκη του Εμίρη του Κατάρ στη Ζάκυνθο -Τι λέει η υπερασπιστική γραμμή

Αναβλήθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο Ζακύνθου, η εκδίκαση των αγωγών κατά της αγοράς έκτασης 15.000 στρεμμάτων στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, από εταιρεία που εμφανίζεται να σχετίζεται με τον εμίρη του Κατάρ.

Στο σπίτι του Παρασκευόπουλου μέλη του «Ρουβίκωνα»

Εξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου βρέθηκαν μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας, θέλοντας να «στοχοποποιήσουν τον κύριο υπεύθυνο για την προσχεδιασμένη άρνηση χορήγησής αδειών, στον αγωνιστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα».

Η Ρωσία αγοράζει γη στη Φινλανδία όπως έκανε και στην Κριμαία το 2014!

Μια έκθεση, που εκπονήθηκε πρόσφατα από τη φινλανδική κυβέρνηση, αποκάλυψε ότι η υπηρεσία πληροφοριών Supo, είχε ανησυχίες σχετικά με «ακίνητα που ανήκουν σε αλλοδαπούς» σε πολιτικά ευαίσθητες περιοχές

Γελάει ο Άδωνις με την ξεφτίλα τους-Ο Κοτσακάς, του Άκη, ανέλαβε τον Πολιτικό Σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αντώνης Κοτσακάς, το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου σε όποια υπουργεία πέρασε, ανέλαβε τον Πολιτικό Σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίασή του σήμερα, Τετάρτη, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του κόμματος προχώρησε σε καταμερισμό χρεώσεων.


ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Έδωσαν στο υπερ-Ταμείο δυναντότητα ανάθεσης συμβάσεων «κατά παρέκκλιση» των ελληνικών νόμων

Με τροπολογία Σταθάκη-Τσακαλώτου

Υπερεξουσίες "τύπου ΤΑΙΠΕΔ" για να μπορεί να συνάπτει συμβάσεις κατά παρέκκλιση της εθνικής νομοθεσίας δίνει τροπολογία Σταθάκη-Τσακαλώτου που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ​και αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της  Βουλή​ς.

Συνεχώς νέα χρέη δημιουργούν οι Τσιπροκαμμένοι

Νέα χρέη δημιουργεί σταθερά το ελληνικό Δημόσιο, την στιγμή που η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς ιδιώτες προχωρά με πολύ χαμηλό ρυθμό.

ΤΙ; ΜΠΑΜΙΕΣ; ΑΡΑΚΑ; Τι «μαγειρεύει» ο Σπηλιωτόπουλος;

Κάποιες παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται…

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό ο πρώην υπουργός της ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, έχει ξεκινήσει επαφές με την προσδοκία να είναι και πάλι ...

16 πρώην Επίτροποι της ΕΕ πληρώνονται 2 χρόνια μετά την αποχώρησή τους -Ανάμεσά τους η Δαμανάκη

Αν και έχουν φύγει από τις θέσεις τους από το 2014, 16 πρώην Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ενωσης, από την εποχή του Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, εξακολουθούν να πληρώνονται, σύμφωνα με την Die Zeit.

Ερντογάν προς μουσουλμάνους: Μην «κλειδώνετε» τις γυναίκες σας!

Την ισότητα των δύο φύλων ανακαλύπτει με το δικό του τρόπο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του συμβούλευσε τους μουσουλμάνους να μην κλειδώνουν τις γυναίκες τους!

Σκιές σατανισμού στη διπλή αυτοκτονία της Ημαθίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σκιές παγανισμού και σατανισμού φαίνεται να υπάρχουν στη διπλή αυτοκτονία εφήβων στην Ημαθία σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού που είχε πέσει στις γραμμές του τρένου.

Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις από το πολεμικό ναυτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι συνεχίζουν την τακτική προκλήσεων στο Αιγαίο με αλλεπάλληλες παραβιάσεις. Η Αθήνα απάντησε με το υποβρύχιο Παπανικολής και τη πυραυλάκατο Καβαλούδης τα οποία έπλευσαν προς το Καστελόριζο.

Λάρισα: Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Κούγια και Αναστασιάδη

Με εξώδικο που υπογράφει ο ίδιος ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας άνοιξε για τα καλά την κόντρα με τον πρώην πια προπονητή της ΑΕΛ τον οποίο κατηγορεί για ουκ ολίγα...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ-Ένα βήμα πιο πίσω ο Παππάς με νέα τροπολογία επί της… τροπολογίας

Με νομοτεχνική βελτίωση κάνει ένα βήμα πίσω ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προκειμένου να κάμψει τις αντιρρήσεις της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι αμετακίνητη στο αίτημα της κατάργησης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου στη συνέχεια να συναινέσει και για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Συνεχίζεται το κυνήγι ΣΥΡΙΖΑ-Βγαίνουν από το αρχείο οι αναφορές για δήθεν παρεμβάσεις στην υπόθεση Βγενόπουλου

Βγαίνουν από το αρχείο με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου οι δυο αναφορές που είχε υποβάλλει ο εισαγγελέας Εφετών Ι.Αγγελής καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο του, στρεφόμενος σε βάρος και της τέως εισαγγελέως Ε. Κουτζαμάνη.

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΠΣΟΦΗΣΕ-Υπέστη καρδιακό επεισόδιο περιμένοντας στην ουρά για την σύνταξη - ΦΩΤΟ

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 74χρονος ο οποίος υπέστη χθες καρδιακό επεισόδιο έξω από τραπεζικό κατάστημα στο Αγρίνιο την ώρα που περίμενε στην ουρά για τη σύνταξη, κατέληξε.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! Σαουδάραβας πρίγκιπας μαστιγώθηκε μετά από εντολή

Στο σύντομο δημοσίευμα της εφημερίδας Οκάζ δεν αποκαλύπτεται το αδίκημα για το οποίο του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη μορφή ποινικού κολασμού - Διευκρινίζεται ότι το μέλος αυτό της οικογένειας των αλ Σαούντ καταδικάστηκε επίσης να εκτίσει ποινή φυλάκισης

Βίντεο: Ο Μαδούρο χορεύει σάλσα ενώ ο λαός λιμοκτονεί

Εκατοντάδες πολιτών αναγκάζονται να περάσουν τα σύνορα με την Κολομβία για να αποκτήσουν βασικά αγαθά, δεκάδες νεογνά πεθαίνουν επειδή οι συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία είναι άθλιες, η έλλειψη στα φάρμακα αγγίζει το 85% με τους γιατρούς να χορηγούν σκευάσματα κτηνιατρικής χρήσης σε ασθενείς, αλλά ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο έχει διάθεση να χορεύει σάλσα!

Καταδίκη της «Ακρόπολης» για τις γνωστές ψεκασμένες μπούρδες «εκπαίδευσης» από το ΔΝΤ δημοσιογράφων

Δικαιώθηκαν οι δημοσιογράφοι Β.Λυριτζής και Β.Οικονόμου που είχαν κάνει αγωγή για συκοφντική δυσφήμιση - Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε ο υπεύθυνος της εφημερίδας

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ! Μπλόκαραν πλειστηριασμούς σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα – Ενταση στην Αθήνα

Για ακόμη μία Τετάρτη ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί με δυναμική παρέμβαση πολιτών, φορέων και οργανώσεων σε πόλεις της χώρας.

Αυτή την φορά σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα οι δυναμικές αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα την ματαίωση των πλειστηριασμών, ενώ ένταση σημειώθηκε και στην Αθήνα.

Έρευνα για τη μαζική μέθη μαθητών στο Μαρούσι άρχισε η Αστυνομία

Έρευνα σχετικά με το πολύκροτο περιστατικό κατανάλωσης αλκοόλ από μαθητές στο Μαρούσι άρχισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομίας.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Κεμάλ του «Καρά Σεβντά» χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας χόρεψε σε στούντιο τουρκικού καναλιού ο πρωταγωνιστής της σειράς, «Καρά Σεβντά», Μπουράκ Οζτσιβίτ.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ! Deutsche Bank: Τελειωτικό χτύπημα για τον ΣΥΡΙΖΑ η απόσυρση της Μέρκελ

Η αγορά μπορεί να υποτιμά τον κίνδυνο της απόφασης της Άνγκελα Μέρκελ να μην «κατέβει» στις εκλογές του 2017, σημειώνει η Deutsche Bank σε νέα έκθεσή της, τονίζοντας πως τόσο η Ελλάδα όσο και η Βρετανία θα περάσουν πολύ δύσκολα.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣΧΑΧΑΧΑ! Ιστορικό χαμηλό για τον τουρισμό στη Χίο

Στο ιστορικό χαμηλό των 2.226 Ευρωπαίων τουριστών με πτήσεις τσάρτερ, έκλεισε η φετινή τουριστική περίοδος για τη Χίο.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Η Εκκλησία αγαπά τους ομοφυλόφιλους, αλλά το έχουν παρακάνει

Νέες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για την ομοφυλοφιλία πυροδότησαν νέα αντιπαράθεση με την οργάνωση ΛΟΑΤΙ, που προασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Κινηματογραφική ληστεία στο Σύνταγμα -Συνέλαβαν επ'αυτοφώρω ληστή με κοσμήματα αξίας 75.000 ευρώ

Ενας 38χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, στο Σύνταγμα, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, για ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εντυπωσιακό video από την εκπαίδευση της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

Ένα εντυπωσιακό video έδωσε στη δημοσιότητα η XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, από την εκπαίδευση των δυνάμεων της.

ΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! Οι ξενοδόχοι της Χίου κλείνουν τις πόρτες στις ΜΚΟ -Δεν θα τους νοικιάζουν καταλύματα για πρόσφυγες

Η ολοένα και αυξανόμενη πρόθεση των Μ.Κ.Ο. να ενοικιάζουν καταλύματα για πρόσφυγες και μετανάστες ακόμα και σε τουριστικές περιοχές της Χίου βρίσκει πλέον αντίθετους τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων του νησιού.

Πήραν δανεικούς αναισθησιολόγους για να λειτουργήσουν και πάλι τα χειρουργεία του νοσοκομείου Λαμίας

Από τρία νοσοκομεία – Χαλκίδας, Άμφισσας, Τρικάλων- καλύφθηκαν οι ανάγκες του νοσοκομείου Λαμίας για τη διεξαγωγή τακτικών και εκτάκτων χειρουργείων αλλά και την κάλυψη του τακτικού και εφημεριακού προγράμματος έως την επιστροφή των γιατρών

Όταν ο Βασιλείου μπήκε με την αστυνομική στολή του «Θεοχάρη» στο γραφείο του Βουλγαράκη

Ο Γιώργος Βουλγαράκης, αποκάλυψε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Faceboook μια άγνωστη και τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Συνελήφθη 30χρονος για βιασμό στη Ζάκυνθο -Αποπλανούσε κορίτσια παριστάνοντας τη γυναίκα στο Facebook

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει σε όλη την Ζάκυνθο η σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού, πατέρα ενός παιδιού, με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.

Ω ΤΟΝ ΑΝΑΩΜΑΛΟ! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ! Η Σερένα Ουίλιαμς είναι ζευγάρι με τον Λιούις Χάμιλτον

Ενας νέος έρωτας απασχολεί τα διεθνή μέσα, με την Σερένα Ουίλιαμς και τον Λιουίς Χάμιλτον να φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ.

F-16 τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σούδα πριν την απογείωση

Ενα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, όταν ένα αεροσκάφος F-16 τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τι απαντά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο μπλόκο της Αθήνας για την ιρανική τράπεζα

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολιάζει, στον ΑΝΤ1, το δημοσίευμα της Wall Street Journal για το βέτο της Ελλάδας στην απόφαση της ΕΕ για κυρώσεις στην Bank Saderat

BINTEO-Στις 14 Νοεμβρίου θα δούμε την μεγαλύτερη πανσέληνο των τελευταίων 70 ετών

Η μεγαλύτερη πανσέληνος των τελευταίων 70 ετών θα κάνει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, την εμφάνισή της την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Δεν βγάζει το «μαγικό» αριθμό 19 για το ΕΣΡ η πρόσθεση για τη Διάσκεψη της Δευτέρας

Στις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας ορίστηκε η νέα Διάσκεψη των Προέδρων με αντικείμενο τη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και στόχο να λυθεί ο γόρδιος δεσμός.

Ανατροπή στην εξαφάνιση της θρυλικής πιλότου Αμέλια Έρχαρτ - Επέζησε της συντριβής;

Όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με το τραγικό τέλος της Αμέλια Έρχαρτ, της πρώτης γυναίκας που διέσχισε πετώντας τον Ατλαντικό, ανατρέπει μια νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία η θρυλική αεροπόρος δεν πέθανε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους της αλλά μετά από μεγάλο διάστημα που πέρασε ολομόναχη, υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης, σε ένα ερημονήσι.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαριάννα Ντούβλη: «Μετάνιωσα για την τσόντα»

Η Μαριάννα Ντούβλη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα ξεκόλλα» και μίλησε για την αρπαγή του παιδιού της από τον Μεξικανό πρώην σύντροφό της, αλλά και για την καριέρα της ως πορνοστάρ. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε

Ο συμπολεμιστής της Ζαν ντ’ Αρκ που βίαζε, σκότωνε και τεμάχιζε μικρά παιδιά ως θυσία στο Σατανά

Ο πιο μοχθηρός και αιμοδιψής δολοφόνος που έζησε ποτέ. Γιατί «αθωώθηκε» 500 χρόνια μετά τον απαγχονισμό του;


Ο Ζιλ Ντε Ρε υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους στρατιωτικούς ηγέτες στην ιστορία της Γαλλίας. Πολέμησε γενναία στο πλευρό της Ιωάννας της Λωραίνης, στον Εκατονταετή Πόλεμο κατά των Άγγλων. Η φήμη του ωστόσο έχει επισκιαστεί, αφού οι ιστορικοί τον χαρακτήρισαν ως «τον πιο μοχθηρό και αιμοδιψή κατά συρροή δολοφόνο που έζησε ποτέ».

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας απαντά στους ΣΥΡΙΖΑίους που επιτίθεται στο ΣτΕ.

Τα 'πες όλα Αλέξη! Δε χρειάζεται τίποτα άλλο:

Επιασαν τους γύφτους που λήστεψαν τη Βίσση - Κυκλοφορούσαν με Φεράρι

Οι Ρομά που άνοιξαν τα σπίτια της Αννας Βίσση και της δημοσιογράφου Ηρούς Καριοφύλλη συνελήφθησαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που είναι από το πρωί σε εξέλιξη
όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Φοροδιαφυγή: Άνεργη με καταθέσεις 5,6 εκατ. ευρώ, καφετζής με 3,6 εκατ. ευρώ!

Πολύτιμα συμπεράσματα για το είδος, την ευρύτητα και βεβαίως το μέγεθος της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα προσφέρουν τα στοιχεία από τις επιστημονικές ομάδες των εισαγγελέων που διώκουν την φοροαποφυγή.

Ντοκουμέντο για τη «σφαγή» στις συντάξεις: Αντί για 158, πήρε επικουρική 34 ευρώ

Μέσα σε δύο μήνες συνταξιούχος έχασε 124 ευρώ - Θα εισπράττει αυτά τα... ψίχουλα για τους επόμενους 4-5 μήνες!

Ποσά ακόμα και έως 20 ευρώ βλέπουν πιστωμένα στους λογαριασμούς τους οι 248.000 δικαιούχοι επικουρικών συντάξεων που άρχισαν να πληρώνονται από χθες το απόγευμα καθώς άρχισε η παρακράτηση των αναδρομικών.

Τι χρώμα είχε η Αγία Σοφία στο Βυζάντιο; (φωτογραφίες)

Η Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα, το οποίο αντικρύζει ο επισκέπτης, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Για χίλια και πλέον χρόνια (537-1453), αποτέλεσε το κέντρο της ορθοδοξίας και του ελληνισμού. Άραγε το σημερινό χρώμα της Αγιάς Σοφιάς είναι αυτό, που είχε στο Βυζάντιο;

MEGA: Τράπεζες ξεμπλόκαραν χρήματα για τους εργαζομένους

Ευχάριστα τα νέα για τους επί σειρά μηνών απλήρωτους εργαζομένους του MEGA καθώς ενημερώθηκαν ότι οι πιστώτριες τράπεζες δέχτηκαν την εκταμίευση 2,5 εκατομμύριων ευρώ προκειμένου να εισπράξουν μέρος των οφειλόμενων αμοιβών τους.