03 Νοεμβρίου 2016

BINTEO-Ο Άδωνις στα βήματα του Ρίγκαν και του Ρούσβελτ με "Viewpoint Commentary"

Μεταξύ 1967 και 1975 ο Ρ. Ρίγκαν ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Προς το τέλος της θητείας του σκέφτηκε να κάνει αυτό που έκανε και ο Ρούσβελτ μεταξύ 1933 και 1944 όταν σε 30 ραδιοφωνικά του μηνύματα ("Fireside Chats") εξηγούσε στους αμερικάνους διάφορα θέματα από την οικονομική κρίση μέχρι και τον 2ο ΠΠ.

Μόνο που ο Ρίγκαν αποφάσισε να κάνει τα ραδιοφωνικά διαγγέλματα...

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ρε μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι πως τα λέτε χωρίς να κοκκινίζετε;

Παππάς 3/11: Ποτέ δεν έχω πει για πορτοφόλι καναλαρχών
Παππάς 25/7:

Νεαρή νικήτρια του Λόττο ξεγυμνώθηκε για να δείξει τα... προσόντα που απέκτησε με τα κέρδη της

Η Τζέιν Παρκ κέρδισε το τζακ ποτ όταν ήταν μόλις 17 και, όπως είναι εμφανές, επένδυσε «σοφά» τα χρήματα
Ένα συνεχές πάρτι με άφθονο ποτό και κραιπάλες φαίνεται να είναι η ζωή της Βρετανίδας Τζέιν Παρκ τα τελευταία τρία χρόνια, αφότου κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στο Λόττο.

Επικός Σαββίδης: Με παραλλαγή ΠΑΟΚ και καπέλο «IVAN ΤΡΟΜΕΡΟΣ» κάτω από εικόνα του Παϊσιου

Ετοιμος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Με εμφάνιση παραλλαγής του «Δικέφαλου» και καπέλο με τη φράση «Ιβάν Τρομερός» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ποζάρει στον φακό του γιου του Γιώργου.

ΝΔ: Η κυβέρνηση δίνει νέες διαστάσεις στην έννοια του γκεμπελισμού

«Έφτασαν σήμερα στο σημείο να κυκλοφορήσουν non paper για τη δήθεν παράνομη σύνθεση του προηγούμενου Ε.Σ.Ρ., του οποίου τη θητεία έληξαν με ειδικό νόμο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΔ.

Βίντεο: Επίθεση στους οπαδούς της Φέγενορντ στην Ουκρανία

Τραυματίες μετρούν οι Ολλανδοί που βρέθηκαν στην Ουκρανία για την αναμέτρηση με την Ζόρια

Δύσκολο απόγευμα πέρασαν οι οπαδοί της Φέγενορντ που ταξίδεψαν στην Οδησσό για τον εκτός έδρας αγώνα του Europa League με την Ζόρια.

Οργιάζουν οι φήμες για αυριανό ανασχηματισμό -Εκτός κυβέρνησης ο Σκουρλέτης

Αύριο Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, σημαίνει η ώρα του ανασχηματισμού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει το νέο υπουργικό σχήμα.

Θάνος Βερέμης: «Λαϊκισμός είναι ο Βαρουφάκης»

Ο κ. Βερέμης στην ομιλία του στον Ιανό στην παρουσίαση του βιβλίου "Περί λύχνων αφάς" του Παναγιώτη Πασπαλιάρη ταυτοποίησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών με το λαϊκισμό

ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ! Εγκλωβισμένα 280 γίδια Έλληνες στο Αιβαλί - Το πλοίο με το οποίο θα επέστρεφαν κατασχέθηκε

Τουρκία θα πάμε μόνο με ΚΤΕΛ ρε μαλ@κες... όταν ξεκινήσει εσωτερικό δρομολόγιο

Είχαν μεταβεί σήμερα το πρωί στην τουρκική πόλη από τη Μυτιλήνη προκειμένου να ψωνίσουν από το παζάρι που διοργανώνεται εκεί κάθε Πέμπτη

ΚΛΑΜΑ ΤΑ 11.000 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΟΦ: Η επίσημη λίστα με τα φάρμακα που θα πωλούνται εκτός φαρμακείων

Ο Οργανισμός δημοσιοποίησε την πρόταση με τις 40 δραστικές ουσίες που θα περιλαμβάνονται στα Φάρμακα Γενικής Διεύθυνσης (ΓΕΔΙΦΑ)Την πρόταση με τις 40 δραστικές ουσίες που θα περιέχουν τα φάρμακα που θα μπορούν να πωλούνται εκτός φαρμακείων, τα λεγόμενα Φάρμακα Γενικής Διεύθυνσης (ΓΕΔΙΦΑ), δημοσιοποίησε την Πέμπτη ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Βουλή: ΜΕ ΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ πέρασαν… οι τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ – Πώς ψήφισαν τα κόμματα

Με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις του Ποταμιού, εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ. «Όχι» και στις τρεις τροπολογίες ψήφισαν Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς κορόιδεψαν τους συνταξιούχους

Το video με τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο Αρειος Πάγος έστειλε στη Βουλή τις δικογραφίες για Βαρουφάκη, Ξανθό και Πολάκη

Στην Βουλή έστειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τρεις δικογραφίες που αφορούν υπουργούς, προκειμένου να κινηθούν οι σχετικές από τον νόμο διαδικασίες.

Βουλευτής καταγγέλλει μεταφορά φορέα από τη Θεσσαλονίκη στην Κεφαλονιά!

Σχέδιο αιφνιδιαστικής απομάκρυνσης του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (Ι.Τ.Σ.Α.Κ.) από τη Θεσσαλονίκη και τη μεταφορά της έδρας του στην Κεφαλονιά επεξεργάζεται η Κυβέρνηση, όπως καταγγέλλει με ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ! Τσελίκ: Δραστηριοποιούνται γκιουλενιστές για να διαιρέσουν την τουρκική κοινότητα στη Θράκη

Ο υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ προειδοποίησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Hurriyet την ελληνική κυβέρνηση ότι υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη Δυτική Θράκη.

Λαμία: Αντιδράσεις από γονείς για τα 90 παιδιά λάθρο που θα ξεκινήσουν μαθήματα

Στα σχολεία που έχει προγραμματίσει η αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης να πάνε τα προσφυγόπουλα υπάρχει κλίμα αναστάτωσης και αντιδράσεις από τους γονείς

ΕΕ: Κονδύλι 1,75 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για κατασκευή δύο μονάδων παραγωγής ενέργειας

Οι σταθμοί άνθρακα 1100MW θα κοστίσουν περίπου 2,4 δισ. ευρώ - Η Πτολεμαΐδα 5, είναι ήδη υπό κατασκευή, με τίμημα 1,4 δισ. από κοινοπραξία, με επικεφαλής την γερμανική τράπεζα εξαγωγών, KfW-Ipex - Συμφωνία για το Μελίτη 2, είχε υπογραφεί τον Σεπτέμβριο μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και μιας κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας

Ανοίγουν τα φτερά τους τα υδροπλάνα στο Ιόνιο: Εγκρίθηκαν όλες οι προγραμματικές συμβάσεις

O περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτο ανέφερε ότι έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ενώ ήδη έχουν εξασφαλιστεί και οι δαπάνες της κατασκευής των υδροπλάνων - Άγνωστος ο χρόνος έναρξης λειτουργίας του δικτύου

Βίντεο: Άντρας τυλίχθηκε στις φλόγες όταν εξερράγη στην τσέπη του το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του κέντρου, φαίνεται ο  άντρας  να μιλάει χαλαρά με την υπόλοιπη παρέα έξω από το μαγαζί όταν ξαφνικά φαίνεται να τυλίγεται στις φλόγες

Ρώσος έφηβος αποκεφάλισε τον ερωτικό του αντίζηλο και... χάρισε το κεφάλι στην καλή του

Στα άκρα έσπρωξε έναν 16χρονο έφηβο στη Ρωσία το ερωτικό πάθος για την αγαπημένη του, αφού ο νεαρός όχι μόνο σκότωσε τον 19χρονο ερωτικό του αντίζηλο αλλά στη συνέχεια έκοψε και το κεφάλι του για να το χαρίσει στην κοπέλα του, ως άλλη (απρόθυμη) Σαλώμη.

Σταθερά πρώτη στην ανεργία με 23,2% η Ελλάδα

Στο 23,2% μειώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016, σε σχέση με τον Ιούνιο (23,4%), σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Χίος - Οι κάτοικοι παρεμπόδισαν τις εργασίες για το κέντρο κράτησης παραβατικών μεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Τις εργασίες που είναι αναγκαίες προκειμένου το ανενεργό σήμερα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Μερσινίδι της Χίου να επαναλειτουργήσει ως Κέντρο Κράτησης παραβατικών μεταναστών, παρεμπόδισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι του Βροντάδου της Χίου, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Νίκο Νύκτα.

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΛΕΜΕ! Η απάντηση της κυβέρνησης για το βέτο στις κυρώσεις στην τράπεζα του Ιράν Saderat

Την δική του απάντηση δίνει το ελληνικό ΥΠΕΞ στις αιτιάσεις σχετικά με το «βέτο» που άσκησε η χώρα στις κυρώσεις εναντίον της ιρανικής τράπεζας Saderat.

Δένδιας: Ζητούν συναίνεση για το ΕΣΡ εκείνοι που δεν ψήφισαν για ΠτΔ

Για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι παραδεκτές οι δύο τροπολογίες, καθώς η θεσμική θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι το άρθρο 15 του Συντάγματος αναθέτει στο ΕΣΡ συνολικά αυτό το θέμα και δεν επιφυλάσσει ρόλο στον υπουργό Επικρατείας, εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Δένδιας,  κατηγορώντας τον Νίκος Παππά ότι «προσπαθεί να κρατήσει αρμοδιότητες για τον εαυτό του».

Σανό στα γίδια πούλησε ο Σκουρλέτης στην Κοζάνη: Οχι στην πώληση του 17% της ΔΕΗ- Εκφράζω τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ έχει βγάλει ΦΕΚ πώλησης με την υπογραφή του φαρδιά πλατιά... δες το στο τέλος

Οχι μόνο επιμένει στη άποψη να μην ιδιωτικοποιηθεί το 17% της ΔΕΗ ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης αλλά υπενθυμίζει ότι εκφράζει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές ΗΠΑ: 32 εκατ. Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει - Δείτε τι βγάζουν

Προβάδισμα της Χίλαρι έναντι του Τραμπ δείχνουν στοιχεία από την πρόωρη ψηφοφορία στις ΗΠΑ, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Independent», επισημαίνοντας όμως πως η διαφορά των δύο πολιτικών αντιπάλων είναι μικρή.

Το τέχνασμα πράκτορα του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Φρενίτιδα επικρατεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ενόψει της σημερινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που μοιράζει το αστρονομικό ποσό των 9.300.000 ευρώ.

Ποια ομάδα φωτογραφήθηκε με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες – ΦΩΤΟ

Σε μία φωτογράφιση, της οποίας τα έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό, προχώρησε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Γ. Κουμουτσάκος: «Όχι» στις τροπολογίες Παππά, μόνο η εκ βάθρων αλλαγή του νόμου ξεκλειδώνει το ΕΣΡ

Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών για τις προθέσεις της ΝΔ η ομιλία του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή. Κατά τον ίδιο θα πρέπει ο νόμος Παππά να αποσυρθεί, «να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση για να ξεκλειδώσει η συγκρότηση του ΕΣΡ».  Όπως ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται τις δύο τροπολογίες, καθώς θεωρεί ότι η κυβέρνηση επιδιώκει  ένα ελεγχόμενο ΕΣΡ.

Ακόμα περισσότερο ξηλώνεται ο νόμος Παππά-Me τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ και η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας

Ένα ακόμα βήμα πίσω έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην προσπάθειά του να αποσπάσει τις θετικές ψήφους της αντιπολίτευσης για τη Συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Ο υπουργός έκανε δεκτή βουλευτική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία θα απαιτείται στο εξής η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ και για την τιμή εκκίνησης των αδειών που δημοπρατούνται.

Είχαν προηγηθεί επισημάνσεις της αντιπολίτευσης ότι η τροπολογία του κ. Παππά απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ μόνο για τον καθορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών και όχι για το σύνολο των ζητημάτων που προέβλεπε το κομμάτι του νόμου που κρίθηκε αντισυνταγματικό από το ΣτΕ.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για ένα ακόμα βήμα συναίνεσης και σύνθεσης απόψεων, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν τις τροπολογίες του και να προχωρήσουν όλοι μαζί στο επόμενο βήμα σύστασης του ΕΣΡ.

Υποστήριξε δε ότι όσον αφορά σε ζητήματα όπως ο εξοπλισμός των τηλεοπτικών σταθμών, το περιεχόμενο εκπομπής τους ή η βιωσιμότητά τους, τα εναπομείναντα μέλη του ΕΣΡ των οποίων η γνώμη είχε ζητηθεί είχαν δηλώσει αναρμόδια να αποφανθούν σχετικά.

Πολλοί πάντως βλέπουν πίσω από την κίνηση αυτή του Νίκου Παππά πέρα από ένδειξη καλής θέλησης και μια επικοινωνιακή προσπάθεια να δείξει ότι η ΝΔ είναι λίγο έως πολύ απομονωμένη στο μέτωπο των αδειών.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/329647/akoma-perissotero-xilonetai-o-nomos-pappa/#ixzz4OxpIcq2I
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Εισβολή άπλυτων στο φροντιστήριο του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρέμβαση στο φροντιστήριο «Ελληνική Αγωγή» που ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! Οκτώβριος: Ξεπέρασαν τα καθαρά έσοδα τον στόχο του προϋπολογισμού κατά 835 εκατ. ευρώ

Στο τέλος του μήνα μπήκαν στα κρατικά ταμεία περισσότερα από όσα αναμένονταν - Στα 2,3 δισ. η υπέρβαση εισπράξεων στο 10μηνο για τον προϋπολογισμό

Ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη οι εισπράξεις από πληρωμές φόρων και τον Οκτώβριο καθώς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, στο τέλος του μήνα μπήκαν στα κρατικά ταμεία 835 εκατ. ευρώ περισσότερα από όσα αναμένονταν.

Άλλο σεβασμός στη διαφορετικότητα κι άλλο αγελαίες συμπεριφορές!

Επειδή η υποκρισία γύρω από τα ζητήματα του σεξουαλικού προσανατολισμού σε τούτο τον τόπο περισσεύει, ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να ειπωθούν σκληρές ενδεχομένως αλήθειες από όλες τις πλευρές. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος άνοιξε το δημόσιο διάλογο και έδειξε το δρόμο για τη δημιουργία σχολείων που θα προβάλλουν τις αξίες της οικογένειας και του φυσιολογικού σεξουαλικού προσανατολισμού.

4 άδειες εσείς! 24 μονάδες διαφορά εμείς!

Του Σάκη Μουμτζή

Όση αξία και να έχει σήμερα η ακρίβεια των μετρήσεων της κοινής γνώμης, δεν παύουν να αποτελούν έναν δείκτη των διαθέσεων της. Ιδίως δε, όταν όλες αποτυπώνουν μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις των κομμάτων και στα παράπλευρα στοιχεία της δράσης τους.

Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της Γης χρησιμοποιώντας μόνο ένα κοντάρι

Στα μέσα του 20ου αιώνα οι επιστήμονες έστειλαν τους πρώτους δορυφόρους στο διάστημα, οι οποίοι μας βοήθησαν να υπολογίσουμε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του πλανήτη μας. Οπως γνωρίζουμε σήμερα, η περιφέρεια του μεσημβρινού είναι διάστασης 40.007 χιλιομέτρων.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Κατρούγκαλος επικροτούσε... την «γιούχα» που τώρα ονομάζει χουλιγκανισμό

Το 2013 δήλωνε ότι η κοινωνία πρέπει να αντιδρά ακόμα και αν είναι έξω από τα θεσμικά όρια! - Σήμερα άλλαξε γνώμη...

Μπορεί σήμερα, ως υπουργός Εργασίας ο Γιώργος Κατρούγκαλος να αποκαλεί χούλιγκαν όλους εκείνους που αντιδρούν κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως καθηγητής συνταγματικού δικαίου, όμως φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη για τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Βάλαν Χουλιαράκη να προετοιμάσει την κ@λοτούμπα αφού παίρνουν πούλο: Η απομείωση του δημόσιου χρέους δεν αποτελεί πανάκεια

Ο υπουργός υπογράμμισε πως μετά το 2018 πρέπει να υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος για να μειωθούν τα φορολογικά βάρη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και να μπει σε ενάρετο κύκλο η ελληνική οικονομία

Βίντεο: Έριξαν το «υπουργικό συμβούλιο» στη θάλασσα από την γέφυρα του Ρίου

Μια δυναμική και πρωτότυπη διαμαρτυρία στην Πάτρα - Δείτε εικόνες με το «νεκρό ασθενοφόρο», το υπαίθριο νοσοκομείο, αλλά και «ασθενείς» στο δρόμο

Με μια δυναμική κινητοποίηση που τα είχε όλα, από ένα «νεκρό ασθενοφόρο», ένα υπαίθριο νοσοκομείο, αλλά και ασθενείς στο δρόμο, στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα το Καραβάνι της Υγείας.

ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ! Ρομά ή Ρομ ή Τσιγγάνοι ή Γύφτοι: Από πού κατάγονται τελικά;

Πώς ήρθαν και πώς εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη; Από πού προέρχονται τα διάφορα ονόματά τους;Ρομά ή Ρομ ή Αθίγγανοι ή Τσιγγάνοι ή Γύφτοι… 

Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Οργή στο Μαξίμου για τους χειρισμούς Κατρούγκαλου με τους συνταξιούχους

- Δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου για τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο
- Θεωρούνται λάθος οι χειρισμοί του στο θέμα των περικοπών των συντάξεων
- Ποιοί άλλοι υπουργοί βλέπουν την έξοδο από την κυβέρνηση - Πότε τοποθετείται χρονικά ο ανασχηματισμός

Η ΝΔ δημιουργεί... Πολιτική Ακαδημία Στελεχών

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τη λειτουργία της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ, καθώς η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να προωθηθούν άμεσα πολλά νέα στελέχη

Τόσκας για τους αδίστακτους ληστές: Είχαν ανοίξει 2.000 σπίτια -Εντοπίστηκαν 1 εκατ. ευρώ, 150 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας

Νέες λεπτομέρειες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε την Τετάρτη (2/11) από την ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο Νίκος Τόσκας.

Ήττα για τη Μέι: Μόνο με σύμφωνη γνώμη του Κοινοβουλίου μπορεί να γίνει Brexit

Τριγμοί στην Ντάουνινγκ Στριτ - Οι δικαστές απέρριψαν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης, η οποία όμως θα ασκήσει έφεση - Ανοδικά η λίρα

H βρετανική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 χρησιμοποιώντας το βασιλικό προνόμιο.

ΝΔ: Τροχονόμος συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων ο αποτυχημένος υπουργός-καναλάρχης

«Όλα δείχνουν ότι κ. Παππάς, πέρα από αποτυχημένος Υπουργός - καναλάρχης είναι και τροχονόμος συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων», αναφέρει η ΝΔ με αφορμή τις σημερινές αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου.

ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ! Ο Παφίλης τα βάζει με τα σίριαλ της χλιδής - ΒΙΝΤΕΟ

Με τα τηλεοπτικά σίριαλ τα έβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

"Τι θα κάνει αλήθεια το ΕΣΡ; Θα φέρει αντικειμενική ενημέρωση; Θα υποχρεώσει τους επιχειρηματίες να κάνουν αντικειμενική ενημέρωση;

ΒΙΝΤΕΟ-Βούτσης: Οι τηλεοπτικές άδειες πρέπει να είναι τρεις, οι εξής δύο: ΣΥΡΙΖΑ TV

Μέχρι τώρα η κυβερνητική άποψη που διατύπωνε σε καθημερινή άποψη ο Νίκος Παπάς ήταν 4 άδειες. Σήμερα όμως από του βήματος της Βουλής ο αριθμός των καναλιών μειώθηκε και άλλο και μάλιστα από τον πρόεδρο της Βουλής.

Τι αυτοκίνητα αγόρασαν τον Οκτώβριο και ανά νομό οι Έλληνες;

Με οριακή άνοδο στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων έκλεισε ο μήνας Οκτώβριος συγκριτικά με το 2015. Συνολικά 5.032 καινούργια αυτοκίνητα πουλήθηκαν σε όλη την Ελλάδα σε αντίθεση με τα 4.946 τον Οκτώβριο του 2015.

Η BMW βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στις...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟ ΓΙΔΙ! Νέο εμπόδια Σκουρλέτη σε επένδυση της Ελληνικός Χρυσός

Το υπουργείο Ενέργειας απέρριψε την από 9 Σεπτεμβρίου 2016 αίτηση θεραπείας της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός, όπως αναφέρεται σε απόφαση την οποία υπογράφει ο Πάνος Σκουρλέτης.

O Πούτιν έκανε Ρώσο τον Αμερικανό ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ -Υπέγραψε διάταγμα

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα διάταγμα, με το οποίο χορηγείται η ρωσική υπηκοότητα στον αμερικανό ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές χολιγουντιανές ταινίες δράσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Παππάς εύχεται ο Θεός «να κατευοδώσει» το έργο του Μιχαλολιάκου και ρίχνει ανάθεμα στους αντιπάλους του!


Ευτυχώς που ο Θεός δεν ασχολείται με μαλ@κίες...

Δέηση «υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής» τέλεσε ιερέας ο οποίος επίσης ευχήθηκε ο Θεός να κατευοδώσει τον «θεάρεστον αγώναν» του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και διάβασε «Ανάθεμα», ουσιαστικά κατά των αντιπάλων της Χρυσής Αυγής, μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενους που ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Καθολικοί και Προτεστάντες -Ηρθαν πιο κοντά, αλλά παραμένουν εχθροί

Καθολικοί και Λουθηρανοί ήρθαν πιο κοντά, αφού από το Λουντ της Σουηδίας ο Πάπας Φραγκίσκος αναγνώρισε τις θετικές πτυχές της θρησκευτικής μεταρρύθμισης του Μαρτίνου Λούθηρου.

Η επίσκεψη του Ποντίφικα αποτελεί χειρονομία συμφιλίωσης με τους Λουθηρανούς, που εδώ και 500 χρόνια δεν έχουν σχέσεις με τη Ρώμη.