05 Νοεμβρίου 2016

Αυτή θα πάει μπροστά! Η πρώτη κίνηση της γκ@μενας που θα σας κόψει τελείως τις συντάξεις

Πρώτη κίνηση της 31χρονης υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου με το που έγινε υπουργός ήταν φυσικά να κλείσει τον λογαριασμό της στο twitter και την ιστοσελίδα της, προκειμένου να κρύψει την ξεφτίλα της.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 6-11-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)

Χαμός στο twitter για δηλώσεις που η Έφη Αχτσιόγλου θα ήθελε να εξαφανίσει

Εχει γίνει trend με πάνω από 2.100 tweets μέχρι στιγμής να κάνουν αναφορά στο όνομά της

Η πρώτη κίνηση που έκανε η 31χρονη υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου ήταν να κλείσει τον λογαριασμό της στο twitter.

Τρεις νεαρές Σουηδέζες μαγεύτηκαν από την Κρήτη και τη διαφημίζουν στο Youtube [βίντεο]

Με το δικό τους, καλύτερο, τρόπο διαφημίζουν οι επισκέπτες της Ελλάδας, τις ομορφιές της χώρας μας: Με τα βιντεάκια που ανεβάζουν στο Διαδίκτυο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που… αλλάζουν πεζοδρόμιο

Είναι πλέον φανερό ότι το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι και το ιδανικότερο.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που μετέφεραν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες όταν έγιναν μάρτυρες στην προσπάθεια του Φίλιππου Σαχινίδη και...

Αδωνις: Ανασχηματισμός για να βολέψει ο Τσίπρας τους δικούς του

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης κατέκρινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται έπειτα από πρόσκληση του πρώην βουλευτή Στέφανο Γκίκα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


ΑΠΑΠΑ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ; Miss Tourism: Απειλήθηκα για να βγω με κριτές και χορηγούς

Με τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Tourism Universe στέφθηκε μια νεαρή από την Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στον Λίβανο.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΥΡΙΟ! Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Παράλληλα, οι ενδιάμεσες
εκπτώσεις παραμένουν σε ισχύ εως και τις 10 Νοεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η περιγραφή του Μάκη Χριστοδουλόπουλου για την αυτοκτονία του γαμπρού του

Ο γνωστός ερμηνευτής συγκλονίζει με όσα δηλώνει για τις στιγμές που έζησε η οικογένειά του

Συγκίνησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την εξομολόγησή του για την αυτοκτονία του γαμπρού του λόγω χρεών.

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο μεταξύ προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της Softex

Δυο ομάδες, συνολικά 15 ατόμων, με κοντάρια στα χέρια ήρθαν σε σύγκρουση εντός της δομής για το θέμα του φαγητού

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ! Πίκρα Μάρδα-Χρυσοβελώνη για τη χαμένη καρέκλα... τι να πει κι η Θεανώ που ήταν για 2 ώρες υπουργός

Δεν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό ο Μάρδας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» «στη δυνατή και ακούραστη εκείνη ομάδα των συνεργατών του» - και μόνο - απευθύνει ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας σε μήνυμα που ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook μετά τον ανασχηματισμό.

Γαλλία: Συνελήφθη ο τελευταίος αρχηγός των Βάσκων αυτονομιστών - Είναι το τέλος του ΕΤΑ;

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια διέφευγε τη σύλληψη, παρ' ότι το όνομά του βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των πλέον επικίνδυνων τρομοκρατών στον κόσμο. Ο τελευταίος αρχηγός της βασκικής αυτονομιστικής οργάνωσης, Μικέλ Ισταρόρθα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία, ο εκπρόσωπος της οποίας έκανε λόγο για το τέλος της ΕΤΑ, μίας οργάνωσης που υποστήριζε με ένοπλο αγώνα την αυτονόμηση της περιοχής των Βάσκων σε Ισπανία και Γαλλία και ευθύνεται για δεκάδες πολύνεκρες επιθέσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Η νέα υπ. Πολιτισμού σκανάρει το σβέρκο και θεραπεύει τον πόνο

Ενα βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ απο τη στιγμή που έγινε γνωστή η τοποθέτηση της διάσημης ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου στη θέση της υπουργού Πολιτισμού.

ΠΣΟΦΟ ΓΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ! : 13 ευρώ το γραμμάριο κάνει το κρέας που περιδρόμιασε ο Κατρούγκαλος σε χλιδάτο εστιατόριο

Σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Secret των Παραπολιτικών, τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Λίγο πριν τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε σε γνωστό χλιδάτο εστιατόριο της Αθήνας και έδειξε τα ακριβά του γούστα στο φαγητό.

ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Πετράλωνα: 50χρονος Αφγανός ασέλγησε σε 10χρονο κορίτσι -Βρέθηκαν περούκες στο σπίτι του

Διατηρούσε σχέση με την 40χρονη μητέρα του κοριτσιού και εκείνος ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της

Μια υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου εξετάζει εδώ και μερικές ημέρες η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας 50χρονος Αφγανός ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

ΑΣΧΕΤΟΙ! ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΧΤΗ ΚΟΤΖΙΑ! Βιέννη: Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη σύσκεψη για το προσφυγικό και την Τουρκία

«Δεν θα επιτρέψουμε να απειλούμαστε άλλο πια» από την Άγκυρα, δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, Πέτερ Ντόσκοτσιλ

Σύσκεψη για τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία και για το προσφυγικό, δίχως την παρουσία της Ελλάδας, συγκάλεσε η κυβέρνηση της Αυστρίας, καλώντας μόνο τις χώρες της ζώνης του Βίζεγκραντ, μετά και το νέο τελεσίγραφο που απηύθυνε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΩΣΤΑ! ΧΑΣΙΣ Ή ΟΥΙΣΚΙΑ; Ζουράρις: Η Ελλάς είναι υπό κατοχή

Δημοσιογράφος: Εσείς με ποιο τρόπο θα αντισταθείτε σε αυτή την κατοχή;
Ζουράρις: Είπαμε! Δια της αντιστάσεως....

Γιατί δεν πήγε ο Ιερώνυμος στην ορκωμοσία;

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου από την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Αχτσιόγλου κρυφά απ' την τρόικα: «Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι η τρόικα-Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι»

Όλα αυτά πριν γίνει κυβέρνηση... γιατί τώρα θα συνεχίσει στα γόνατα και το κεφάλι μπρος πίσω, μπροστά στον όρθιο Κοστέλο 

Δείτε την έντονη δράση κατά το παρελθόν της νέας υπουργού Εργασίας και την ομιλία της στην απεργία των εργαζομένων της Coca Cola το 2014

Κ@λοτούμπα απο τον δραχμολάγνο Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις του περί παράλληλου νομίσματος

Αποστάσεις από τις παλαιότερες δηλώσεις του υπέρ ενός παράλληλου νομίσματος επιχείρησε να πάρει ο νέος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Το Colpo-grosso της κυβέρνησης για να αποφύγει τον «κόφτη» δαπανών... έβαλε επιπλέον φόρους

«Ξέραμε πως δεν θα κόβαμε δαπάνες και πήραμε επιπλέον μέτρα» λέει κυβερνητικός αξιωματούχος - Η «υπεραπόδοση» φόρων αποκαλύπτει… ΣΚΟΠΙΜΗ υποεκτίμηση των μέτρων και ΑΠΟΤΕΛΕΙ το «κρυφό Μνημόνιο» που μας φόρεσε ο Τσίπρας για να μπορεί να διορίζει και να σπαταλάει χρήμα

Γενικός εισαγγελέας Κύπρου: Σεβασμός για το θάνατο Βγενόπουλου, αλλά οι έρευνες θα συνεχιστούν

Ο κύπριος γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, με δήλωση του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζει μεν το σεβασμό του για το θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται θα συνεχιστούν κανονικά.

Μακάριος Λαζαρίδης για Παπαδημητρίου: «Βαρουφάκης Νο 2»

Την τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας σχολίασε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης λέγοντας ότι «η Κυβέρνηση απέκτησε τον “Βαρουφάκη νούμερο 2”».

ΟΝΝΕΔ: Ορίστηκαν αντιπρόεδρος και μέλη του ΕΓ της οργάνωσης

Ο Παύλος Μαρινάκης ορίστηκε αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης και οι αρμοδιότητες τους.

Ειδικότερα τοποθετήθηκαν:

Μπακογιάννη: Αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας «για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης» τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ωστόσο αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον «σημερινό ΣΥΡΙΖΑ», καθώς όπως λέει: «Διχάζει τον ελληνικό λαό και επειδή δεν έχει πια αφήγημα, δαιμονοποιεί τους αντιπάλους του».

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί»

Με μια κοινή δήλωση ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους  - «Έχουμε δύο παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα»

«Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας». Κάπως έτσι έκλεισε ένας κύκλος και αυτή φαίνεται πως είναι η τελευταία κοινή δήλωση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ως ζευγάρι αφού αποφάσισαν να  τραβήξουν πια χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Bild: Κυβέρνηση αμερικανικής επιρροής σχημάτισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ακριβώς λίγο πριν την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα  ο Τσίπρας προήγαγε ως υπουργό Οικονομικών τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, έναν πρωτοστάτη της ελάφρυνσης του χρέους των Ελλήνων από τους Ευρωπαίους δανειστές γράφει η Bild.

Σκουρλέτης: «Σταύρωνα δάχτυλα όταν ψήφιζα τις ιδιωτικοποιήσεις άρα δε μετράει»

Απάντηση σε όσους επισημαίνουν ανακολουθίες ανάμεσα σε αυτά που ψήφισε και σε αυτά που λέει, έδωσε ο τέως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δίνοντας στη δημοσιότητα μια εικόνα ντοκουμέντο

Βίντεο σοκ: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραπονιέστε για το σέρβις σε εστιατόρια

Τη σοκαριστική επίθεση ενός σερβιτόρου, που την περιέλουσε με μια μεγάλη λεκάνη βραστού νερού και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε άγρια, δέχτηκε η πελάτισσα ενός εστιατορίου στην Κίνα, μόνο και μόνο επειδή «τόλμησε» να παραπονεθεί για τη σούπα της.

ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ζουράρις: Δεν είχε πιει... καφέ! Κακοκεφιές και "απειλές"! [vid]

"Επεισοδιακή" ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το... χιούμορ στους δημοσιογράφους.

ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Πολάκης: Ο κόσμος από πέρυσι περνάει καλύτερα - ΒΙΝΤΕΟ

"Από πέρυσι περνάει καλύτερα" είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ερωτηθείς για το τι έχει να πει στον κόσμο που περνάει δύσκολα.

Ορκίστηκαν! Αυτοί που θα φάνε τα γιαουρτια! Στα μαύρα η Γεροβασίλη για να συμβολίσει την κηδεία τους

- Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση παρουσία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου
- Τσίπρας: Ευκαιρία για νέο ξεκίνημα - Όσοι έμειναν εκτός, δε σημαίνει ότι απέτυχαν
- Βίτσας: Μην τολμήσουν να διεκδικήσουν τίποτα δικό μας
- Γαβρόγλου φτάνοντας στο Προεδρικό για εκκλησία: «Μακριά κι αγαπημένοι!»
- Ζουράρις: Η Ελλάς είναι υπό κατοχή!
- Κατρούγκαλος: Είμαι στρατιώτης - Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται σα να είμαι εγώ
- Πολάκης: Η αγορά δεν χωράει πάνω από 2 - 3 κανάλια
- Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα διπλού νομίσματος

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΙΓΑΝΤΑ! Υποψήφιος με ΝΔ ο Διαμαντίδης;

Και επειδή κάποιοι θα πουν "πάλι με αθλητές που δεν μπορούν να πουν μια πρόταση", να πούμε ότι η κοινωνία δεν αποτελείται μόνο από άριστους ή διανοούμενους... στη Γερμανία τον Πρόεδρο τον ψηφίζει σώμα εκλεκτόρων από πολιτικούς, αθλητές, ηθοποιούς και διανοούμενους...

Η αγάπη του Δημήτρη Διαμαντίδη και η ενασχόληση του με τα κοινά είναι λίγο πολύ γνωστή στον κόσμο. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Νέα Δημοκρατία, προκειμένου...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η λογίστρια της γειτονιάς έγινε υπουργός... Κατερίνα Παπανάτσιου: Ποιά είναι η νέα υφυπουργός Οικονομικών

Οικονομολόγος δηλ. λογίστρια που φτιάχνει δηλώσεις για 30 ευρώ σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους έγινε υφυπουργός Οικονομικών με παράσημο το "μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από ιδρύσεώς του"

FT: Για να κοροϊδέψει τους δανειστές έκανε ο Τσίπρας τον ανασχηματισμό – Τι γράφουν NYT και Reuters

Το βλέμμα του ξένου Τύπου είναι στραμμένο στον χθεσινό δομικό ανασχηματισμό του Αλέξη Τσίπρα που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στις 22:00.

Επίθεση 80 ατόμων με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

Ογδόντα άτομα, περίπου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Θρίλερ με τον θάνατο αστυνομικού! Σκηνοθέτησαν τροχαίο για να καλύψουν τη δολοφονία!

Ένα απίστευτο θρίλερ ξετυλίχθηκε στο «Τούνελ», με θύμα ένα νεαρό, τολμηρό αστυνομικό. Όσα δεν ερεύνησαν οι συνάδελφοι του, τ’ ανακάλυψε η οικογένεια του. «Ξέθαψε» την υπόθεση και την έφερε απ’ το σκοτάδι στο φως. Φαίνεται πως κάποιοι έστησαν παγίδα θανάτου τα ξημερώματα της 9ης Οκτωβρίου 2009, στον οικογενειάρχη αρχιφύλακα Νίκο Καραμάνη 37 χρόνων, που υπηρετούσε στο τμήμα Αγιάς Λάρισας.

ΣτΕ: Οδηγίες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που στρέφονται κατά του ΕΝΦΙΑ

Αναβάλλονται οι εκδικάσεις υποθέσεων για να προσκομίσουν οι φορολογούμενοι τα αναγκαία έγγραφα που θεμελιώνουν το έννομο συμφέρον τους κατά του ΕΝΦΙΑ

Ανασχηματισμός: Η οργή Φίλη-Φωτίου και η κόντρα με τον Καμμένο

Ένας ανασχηματισμός που είχε προαναγγελθεί και έπρεπε να... περιμένουμε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (04.11.2016) για να μάθουμε τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Και περιμέναμε γιατί στην πορεία, τα τηλεφωνήματα από το Μαξίμου στους υπουργούς δεν είχαν (όλα) την κατάληξη που φανταζόταν ο πρωθυπουργός.

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστά με 7,5% η ΝΔ

Στην εκτίμηση ψήφου προηγείται με 26% έναντι 18,5% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco

Με 7,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται για λογαρισασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Κουμουτσάκος: Έφτιαξε υπουργεία για να βολέψει κολλητούς!

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος. Έκανε λόγο για ανακύκλωση μιας αποτυχημένης κυβέρνησης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προσπάθεια να "βολέψει τους κολλητούς του".

Αυτός θα είναι ο νέος πρωινός καφές στο Μέγαρο Μαξίμου [ονόματα]

Ο νέος πρωινός καφές στο Μέγαρο Μαξίμου όπως διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό θα είναι ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και 7 υπουργούς.

Σία Αναγνωστοπούλου: Εφυγα από την κυβέρνηση γιατί δεν μπορούσα να συνυπάρχω με τον νέο υπουργό Παιδείας

Εκτός κυβέρνησης θέλησε να παραμείνει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με την νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείο.

Αδωνις: Ο Τσίπρας έφτιαξε χειρότερη κυβέρνηση από την προηγούμενη

«Συγχαρητήρια» στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε μέσω του Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης για τον ανασχηματισμό.

Ο Χατζηνικολάου ανέλαβε να ξεπλύνει τον νέο Υπ. Οικονομίας...

Στη σελίδα του ο Χατζηνικολάου προσπαθεί να μας πείσει ότι ο νέος υπ. Οικονομίας είναι υπερ του ευρώ και εναντίον της επιστροφής στη δραχμή... φυσικά γελάει ο κόσμος αφού ο Παπαδημητρίου την άνοιξη του 2015, σε συνεντευξή του στην ΑΥΓΗ, είχε ταχθεί υπερ ενός παράλληλου συστήματος ή της επιστροφής στη δραχμή 

Δημ. Παπαδημητρίου: Ποιος είναι ο νέος υπουργός Οικονομίας - Η πρότασή του για παράλληλο νόμισμα

Η… πληρωμένη απάντηση του Φίλη στον Τσίπρα για τον ανασχηματισμό

Πολύ ενοχλημένος εμφανίζεται ο Νίκος Φίλης, λόγω της μετακίνησής του από το υπουργείο Παιδείας στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Ανασχηματισμός: Ιερώνυμος - Φίλης... 1-0! Πάρτυ στο Twitter με Φίλη αλλά και τα καινούργια φρούτα

Ο ανασχηματισμός έγινε και το Twitter δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να μείνει... στην απ' έξω! Έφη Αχτσιόγλου, Λυδία Κονιόρδου και Κώστας Ζουράρις "κλέβουν" την παράσταση.

Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος με το πιο τρανταχτό αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος δεν δέχθηκε την μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας και έτσι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

Πλέον, μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν πάνω από 71.000 ιστορικούς χάρτες

Λάτρεις της ιστορίας και της γεωγραφίας σας έχουμε ευχάριστα νέα! Πλέον μπορείτε να βλέπετε και να «κατεβάζετε» χάρτες από την βάση του David Rumsey Map Collection. Η ιστοσελίδα περιέχει πάνω από 71.000 χάρτες και εικόνες από τον 16ο έως τον 21ο αιώνα.

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ! Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Βγενόπουλος-Από την ξιφασκία, στη δικηγορία και στις Τράπεζες

Επιθυμία της οικογένειας είναι η κηδεία να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο - Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος.