06 Νοεμβρίου 2016

Και ο Κουρουμπλής έχει ΠΑΣΟΚικό πουρογκ@μενάκι στις υπηρεσίες του

Η γυναικεία σύνθεση στο επιτελείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή συνδυάζει κατάρτιση με ομορφιά.

Το έλεγαν όσοι τον γνώρισαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά το επιβεβαιώνει και η νέα είσοδος της δικηγόρου...

ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ; Ο Ομπάμα έρχεται να μας πουλήσει F – 35... με τα δανεικά των Γερμανών

Κάθε συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με Αμερικανό Πρόεδρο, στοιχίζει… μόνο μερικά δισεκατομμύρια ευρώ.

BINTEO-Καμμένος με καρέκλα και χωρίς καρέκλα

Προσέξτε το ρουθουνισμό γουρουνιού με την οποίο ξεκινά η δεύτερη δήλωση και φυσικά το υποχθόνιο μειδίαμα ευχαριστίας στους ναζί που δολοφόνησαν για να χτίσει αυτός πάνω στους νεκρούς το υπουργικό προφίλ του:

Τσίπρας Vs Τσακαλώτου: Μια «ωραία οικογένεια» είναι (κατά τα άλλα) στον ΣΥΡΙΖΑ

Η παραμονή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην κυβέρνηση ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, γιατί μαζί με τον Γ. Χουλιαράκη έχει αναλάβει το βάρος της διαπραγμάτευσης για να κλείσει η αξιολόγηση.

Ξεκατίνιασμα προδότων κομμουνιστών-Λιάκος εναντίον Ζουράρι: Γρήγορα αποπομπή πριν γίνει διεθνές θέμα!

Ο Κώστας Ζουράρις είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας. Το γεγονός αυτο όπως φαίνεται δημιουργεί τριβές στο Υπουργείο Παιδείας και σε στελέχη που καθοδηγούν το  κυβερνητικό έργο στην εκπαίδευση όπως ο Αντώνης Λιάκος ο οποίος είναι πρόεδρος της επιτροπής του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.

ΝΔ: Ο Παππάς να δώσει εξηγήσεις για το πάρε-δώσε με τον Αρτεμίου

Απάντηση στους κύκλους του Νίκου Παππά σχετικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Οι κύκλοι του κ. Παππά θα πρέπει να τον παροτρύνουν να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα πάρε-δώσε με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

ΗΠΑ: Φοιτητής κατέκρινε τη Χίλαρι και απομακρύνθηκε... κακήν κακώς από την ασφάλεια

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινωνία, λίγα 24ωρα πριν τη διεξαγωγή των κρίσιμων προεδρικών εκλογών, η βίαιη απομάκρυνση ενός πολιτικοποιημένου φοιτητή στην Αϊόβα, ο οποίος άσκησε δριμύτατη κριτική στην υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον

Εμίρης του Κατάρ: Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα

Σε ελληνο-καταριανό «πόλεμο» εξελίσσεται η προσπάθεια του κρατικού ομίλου του Κατάρ Al Rayan να επενδύσει στα νησιά του Ιονίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ το γκ@μενάκι του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί τι θα κάνει στο υπουργείο

Θα της πάρει λίγο χρόνο γιατί είναι πολλά, αλλά σα νέος άνθρωπος και με το σπρώξιμο Κατρούγκαλου από πίσω θα τα καταφέρει:

Προσωρινή άδεια σε όλα τα κανάλια (υπό όρους) σκέφτεται να δώσει το Μαξίμου

Στο Μαξίμου θεωρούν βέβαιο ότι στη διάσκεψη των προέδρων (όποτε και εάν γίνει αυτή) δεν πρόκειται να βρεθεί λύση στο επίμαχο ζήτημα της σύνθεσης του ΕΣΡ.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι μπούκωσε από τα καπνογόνα το Καραϊσκάκη

Αποπνικτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν πάλι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Brexit: Στριμώχθηκε ο Φάρατζ και παραδέχθηκε ότι το δημοψήφισμα είναι «συμβουλευτικό»

Ο Νάιτζελ Φάρατζ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το δημοψήφισμα για την έξοδο από την ΕΕ ήταν μόνο «συμβουλευτικό» αφού συγκρούστηκε ζωντανά στην τηλεόραση με την επικεφαλής ενάγοντα σχετικά με το θέμα.

Ρεντίκολο ο Παπαδημούλης! Πόσταρε κείμενο εναντίον Κυριάκου αλλά το κείμενο εξισώνει Τσίπρα με Τράμπ

O Αντώνης Πανούτσος ξετρύπωσε απίστευτη γκάφα του Παπαδημούλη που προφανώς δεν ξέρει αγγλικά... τέτοιοι καραγκιόζηδες όχι μόνο μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη αλλά θέλουν και να την αλλάξουν

Βιάστηκε ο Παπαδημούλης να ποστάρει στο Twitter ένα άρθρο που νόμιζε πως κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αν κάποιος το διαβάσει προσεκτικά θα διαπιστώσει πως εξισώνει τον Τσίπρα με τον Τραμπ!

Όλο και πιο κοντά στην ΕΡΤ ο Λάκης

Οι φήμες περί τέλους της συνεργασίας του Λάκη Λαζόπουλου με τον Alpha  πάνε κι έρχονται το τελευταίο διάστημα. Μετά από την εμφάνιση του Λάκη  στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη τα σενάρια μιλούσαν για οριστικό  τέλος της σχέσης του ηθοποιού με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Ένα σημερινό  δημοσίευμα, ωστόσο..

Είναι τελικά το "ακραίο ριζοσπαστικό" Ισλάμ μειοψηφία;

Πολλές φορές έχουμε συναντήσει διάφορους απολογητές της ισλαμικής τρομοκρατίας. Αυτοί οι απίθανοι τύποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας δεν είναι ακριβώς αυτό αλλά κάτι άλλο. Με λίγα λόγια υποστηρίζουν ότι το Ισλάμ είναι στην πραγματικότητα μια θρησκεία ανεκτική και φιλειρηνική και ότι όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες καθώς και όλες οι επιταγές της Σαρίας δεν ακολουθούνται απο την πλειοψηφία αλλά απο μια πολύ μικρή μειονότητα.

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ! Ποιοι… ξεκαρδίστηκαν στην οικογενειακή φωτογράφηση;

Η πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου υπουργικού συμβουλίου ολοκληρώθηκε με παλιούς και νέους μπροστά από την Βουλή για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: Ας ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την Τουρκία

Ο στρατηγός Χρίστος Μανωλάς διαπιστώνει αλλαγή στη συμπεριφορά της Τουρκίας και καλεί σε εγρήγορση προκειμένου να μη χαθούν η Θράκη και η Κύπρος.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ->Ο Φλαμπουράρης αρμόδιος για την καθημερινότητα των πολιτών

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης θα έχει την κυβερνητική αρμοδιότητα για την καθημερινότητα των πολιτών.

Στην σύντομη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού Συμβουλίου τα κυρίως θέματα ήταν: η Β' αξιολόγηση και ο Προϋπολογισμός του 2017.

Να και μια υπουργός που παραδέχεται ότι τη βοήθησε ο Σόιμπλε

Η νέα υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου έχει διακριθεί ερμηνεύοντας απαιτητικούς ρόλους στο θέατρο.

Οπαδοί του Σώρρα καλούν τους πολίτες να «υπογράψουν για την ελευθερία» τους

Στην πλατεία Συντάγματος
Πολίτες, που υποστηρίζουν τον άνθρωπο που έχει τάξει 600 δισ. ευρώ που θα σώσουν την Ελλάδα και είχε αποκαλέσει υβρίδια και ζώα τους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με πλακάτ και φυλλάδια ενημέρωσαν για τον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ! Παππάς: Νέος νόμος αν δεν συγκροτηθεί ΕΣΡ την Πέμπτη

«Δε θα μείνουμε σε καθεστώς παρανομίας» ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου

«Το ΣτΕ κινείται με ταχύτητες διαστημικές» σχολίασε σκωπτικά ο Νίκος Παππάς όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου, σχετικά τις τηλεοπτικές άδειες.

Καραμανλής: «Από πού κι ως που Τσίπρας-Παππάς είναι συνεχιστές μου;»

Προβληματισμένος φαίνεται πως είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις εξελίξεις στο οικονομικό επίπεδο.

Γιούνκερ: «Έχω ανοσία στις απειλές των Τούρκων ηγετών»

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέρριψε τις απειλές της Τουρκίας ότι δεν θα τηρήσει την συμφωνία του Μαρτίου για τον περιορισμό της ροής παράτυπων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη στην περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους τούρκους πολίτες στη ζώνη Σένγκεν.

ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ->Παππάς και Βασιλειάδης πήγαν γήπεδο για το ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ [εικόνες]

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε το παρών στην Νέα Σμύρνη μαζί με τον Νίκο Παππά.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑίους->Γιατί όσοι βρίζουν είναι πιο έξυπνοι και υγιείς

Είσαι άτομο που όταν του συμβεί μία αναποδιά θέλει να εκφραστεί ελεύθερα, ξεστομώντας κάποιες λίγο απρεπείς εκφράσεις, αλλά το αποφεύγεις «πνίγοντας» μέσα σου όσα θέλεις να πεις;

ΝΔ: Η αναξιόπιστη κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα

«Η αναξιόπιστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖA – ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της «ανανεωμένης» κυβέρνησης.

Μπουνιές οπαδού του Αρη με τον Τζιμπούρ

Χαμός επικράτησε στο Χαριλάου, μετά το τέλος του αγώνα του Αρη με τον Αιγινιακό και τη νέα ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Αιγινιακό για την Football League.

Αυτοί είναι οι 20 πιο διάσημοι αθλητές για το 2016- Ξεχωρίζουν για το στιλ και τον... μισθό τους

Η εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ «Euromericas Sport Marketing» έκανε γνωστή την κατάταξη με τους 20 πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο για το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου-Πόσα θα πληρώσει ο Λιάγκα στην Σπυροπούλου

Πόσα θα πρέπει να πληρώσει ο Γιώργος Λιάγκας; Αθωώθηκε η Σάσα Σταμάτη!

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή που είχε καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη για σχόλια που είχαν κάνει για την ίδια στον αέρα του Πρωινό. Η παρουσιάστρια του Σπίτι μου σπιτάκι μου διεκδικούσε αρχικά 250.000 ευρώ τόσο από τον Γιώργο όσο και από την Σάσα. Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα κατέβασε τις διεκδικήσεις της στα...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟ! Έδωσαν τα «παπούτσια» στην Χρυσοβελώνη… χωρίς να της το πουν!

Όπως για κάθε υπουργό ή βουλευτή δεν είναι ευχάριστο να τον «καθαιρούν» από την θέση του, έτσι και για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη δεν ήταν θεμιτό και δίκαιο να την καρατομήσει ο πρωθυπουργός από το υφυπουργείο Υποδομών.

Μ. Λαζαρίδης κατά ΕΡΤ για τις φωτογραφίες Παππά στη Βενεζουέλα

Κριτική στην ΕΡΤ ασκεί μέσω Διαδικτύου ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδης για το το χειρισμό τους στις νέες αποκαλύψεις σχετικά με το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα.

Υπερθέαμα στον αττικό ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο.

Παγκόσμια μέρα μητρικού θηλασμού-Μητέρες θηλάζουν δημοσίως τα μωρά τους σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Περισσότερες από χίλιες μητέρες «έσπασαν» κάθε ταμπού στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας μέρος στον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζουράρις: Θα ψηφίζω ότι πει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια

Απολαύστε τον κομμουνιστή γνήσιο απόγονο των προδοτών:

ΒΙΝΤΕΟ-Η υπ. Πολιτισμού τραγουδάει νανούρισμα που σπάει τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

Όποιος καταλάβει θα ανέβει μαζί της σε αερόστατο και θα απογειωθούνε.... Απολαύστε:

Πρετεντέρης: Λίστα ή παραγραφή

Το δίλημμα Τσίπρα περιγράφει στο άρθρο του ο Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ... Εκλογές με λίστα για να βγάλει τους εκλεκτούς του ή εκλογές μετά τον Ιούνιο για να παραγραφούν τα εγκλήματα της περήφανης διαπραγμάτευσης;

ΦΩΤΟ-"Εγώ; Ποτέ δεν ήμουν υπερ του παράλληλου νομίσματος!"

Αυτά απάντησε ο κ@λοτούμπας υπ. Ανάπτυξης Παπαδημητρίου... τις προβλέψεις του ινστιτούτου Levy που προπαγάνδιζαν το παράλληλο νόμισμα και έβγαζαν στα χαρτιά ανάπτυξη 5%, κανας άλλος θα τις έκανε και όχι ο ίδιος:

ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ! Υπουργός έκλεισε το φροντιστήριό του το 2010... και φταίνε τα μνημόνια

Και φυσικά το έκλεισε ο φροντιστήριο ο καραγκιόζης... άμα αποκαλούσε τους καθηγητές "ΕΡΓΑΤΕΣ" τι περίμενε; Να του στείλουν οι γονείς τα παιδιά τους να τους λέει για το κολχόζ;

Υπουργός της κυβέρνησης αποκάλυψε ότι και η δική του επιχείρηση έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης.

Φάπα Λαζαρίδη στον Βαρουφάκη στο twitter

Αντιπαράθεση στο twitter είχαν ο διευθυντής του γραφείου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Καρτέρι Ολυμπιακών σε ΠΑΟΚτσήδες! Σταμάτησαν το τρένο! Πετροπόλεμος και μολότοφ

-Απίστευτη συμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο Μενίδι
-Οι Θεσσαλονικείς ήταν στο τρένο του ΟΣΕ και κατέβαιναν στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο
-Ανάγκασαν τον μηχανοδηγό να σταματήσει το τρένο όταν πέταξαν σε αυτό πέτρες οπαδοί του Ολυμπιακού και ακολούθησε... πόλεμος
-Εγιναν εννέα συλλήψεις και κατασχέθηκαν κράνη, ρόπαλα, σιδηρογροθιές, μολότοφ, καπνογόνα και κροτίδες
-Δύο τραυματίστηκαν ελαφρά

ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Λάθρο στη Χίο μετακινεί λεωφορείο μόνο με τα μαλλιά του [βίντεο]

Ένας πρόσφυγας από το Χαλέπι της Συρίας που έχει εγκλωβιστεί στην Χίο χρησιμοποίησε με έναν απίστευτο τρόπο τα μαλλιά του για να μπει στο βιβλίο Guiness.

Σαν τη... Σταυρούπολη δεν έχει – Τα καρντάσια που άφησαν το στίγμα τους στο Μαϊάμι [pics]

Μετανάστευσαν στις ΗΠΑ αλλά ποτέ δεν ξεχνούν την παλιά την γειτονιά τους στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πάνος Σιναϊδης ζούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ενδυμάτων.

NBA: Φουλ του Αντετοκούνμπο στο Top-10 της Κυριακής

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Top-10 της Κυριακής (6/11), με ένα τρομερό κάρφωμα!

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ! Τσίπρας: Ούτε καθυστερήσεις - ούτε υποχωρήσεις για να κλείσει η αξιολόγηση

«Όχι στη συντριβή της εργασίας, ναι στην αύξηση της απασχόλησης και του εισοδήματος από την εργασία» οι οδηγίες του πρωθυπουργού στη νέα υπουργό Εργασίας - «Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει στο σύνολό του εκτός από τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ» σημείωσε για τις τηλεοπτικές άδειες - «Οι καρέκλες δεν έχουν  όνομα κανενός» διεμήνυσε στους υπουργούς

Αλλο Παππάς κι άλλο Πάπας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Τη χώρα δεν την κυβερνά ο Τσίπρας, αλλά ο Παππάς με τις συμβουλές του πατέρα του. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η φράση. Μου την είπε λίγο μετά το δημοψήφισμα ένας πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ήδη διαρρήξει τις σχέσεις του με τον σημερινό πρωθυπουργό.

Πιγκουίνος γυρνά στη φωλιά του, βρίσκει την γυναίκα του με άλλον και χύνεται αίμα [βίντεο]

«Γύρισε στο σπίτι του, βρήκε την γυναίκα του με άλλον και χύθηκε αίμα». Μοιάζει με τίτλο που αφορά ερωτική (ανθρώπινη) τραγωδία. Το περίεργο είναι, εν προκειμένω, ότι αφορά πιγκουίνους.

ΦΩΤΟ-ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Παππάς και Αρτεμίου μαζί στην Βενεζουέλα

ΝΔ: Ο Παππάς θα είχε παραιτηθεί σε μια κανονική κυβέρνηση 

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συναντήσεις και το αντικείμενο των επαφών που είχε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο «μυστικό» του ταξίδι στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο «Ελεύθερος Τύπος».

Η έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική ανταγωνιστικότητα -Εντοπίζει 356 φραγμούς

Συνολικά 356 ρυθμιστικούς φραγμούς για τη λειτουργία του ανταγωνισμού στη χώρα μας, μεταξύ άλλων που έχει ήδη αρχίσει να καταργεί η κυβέρνηση, εντοπίζει ο ΟΟΣΑ.

Απίστευτη γκάφα του δημάρχου Μόσχας- Αντί για γκαζόν φύτεψαν κάνναβη σε σχολείο [εικόνες]

Μία απίστευτη γκάφα έκανε ο Δήμαρχος της Μόσχας, καθώς μετά την απόφασή σου να βάλει χλοοτάπητα σε σχολείο, οι δάσκαλοι έκπληκτοι αντίκρισαν 230 φυτά κάνναβης.

Αναβάλλεται η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ- Θα γίνει την Πέμπτη

Δεν θα γίνει τελικά αύριο η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως είχε προγραμματιστεί.

Κουμουτσάκος: Πρώτο υπουργικό συμβούλιο της τελευταίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Με μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά από τον ανασχηματισμό.