07 Νοεμβρίου 2016

Σάλος στη Μόσχα με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συζύγου του υφ. Αμυνας [εικόνες]

Στη θέα μίας ημίγυμνης συζύγου μέλους της κυβέρνησης, αρκετοί Ρώσοι αντέδρασαν έντονα.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις διακοπές της συζύγου του υφυπουργού Αμυνας έχουν οδηγήσει αρκετούς να απαιτούν να της γίνει σοβαρή επίσημη επίπληξη.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Στις 15 μονάδες εκτοξεύτηκε η διαφορά αλλά οι μπάσταρδοι είναι ακόμα διψήφιοι!

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του Σκάι. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό  30%  έναντι 15%    του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη δημοσκόπηση τον περασμένο μήνα η διαφορά ήταν...

Το ίντερνετ έχει τρελαθεί με αυτή την 18χρονη μανάβισσα από το Νεπάλ [εικόνες]

Μία φωτογραφία της, την ώρα που κουβαλούσε ένα τελάρο ντομάτες στην αγορά, ήταν αρκετή για να γίνει διάσημη η Κουσούμ Σρέστα.

Η γοητευτική (?) πιλότος των Super Puma - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πολεμική Αεροπορία έχει μόλις πέντε γυναίκες πιλότους.  Η σμηναγός Χριστίνα Aγάβη-Κουσουράκη είναι μια από αυτές. Πετάει επτά χρόνια ως συγκυβερνήτης με τα Super Puma σε αποστολές έρευνας και διάσωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ! «Ο Λάκης Λαζόπουλος πάει στην ΕΡΤ για να γλείφει επίσημα την κυβέρνηση»!

Απίστευτη δήλωση δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό αέρα!

«Από τον Φλεβάρη θα πάει ο Λαζόπουλος στην ΕΡΤ για να μπορεί να γλείφει την κυβέρνηση επίσημα πια!», είπε στον αέρα ο...

Σμαράγδα Καρύδη: Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας θα δώσει όλα όσα έλεγε

Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του συνολικά αλλά και το τι έχει ψηφίσει σε βουλευτικές εκλογές αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη που παραχώρησε συνέντευξη στο aixmi.gr, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως δεν τον πίστεψε αφού δεν περίμενε να υλοποιήσει εκείνα που υποσχόταν.

Ποιοι «σκότωσαν» τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ανδρέας Βγενόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του.

Η κόρη του τον βρήκε νεκρό και η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Υγεία» ήταν μια τυπική διαδικασία.

Ανασχηματισμός και στο Μέγαρο Μαξίμου -Ποιοι αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις

Η υπουργοποίηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ως υπουργού Επικρατείας προκάλεσε μια σειρά από «καραμπόλες» και στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Εμπλοκή με τα ΔΣ Εθνικής και Πειραιώς! Το ΤΧΣ ζητά παραιτήσεις [vid]

Οι ξεφτιλισμένοι θέλουν να βάλουν ντε και καλά τον Θωμόπουλο που πλησιάζει τα 80!!! Μετά έχει άδικο το ΤΧΣ που το άκουσε και φρίκαρε;

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, για το θέμα της εκλογής του νέου προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη.

Άννα Βίσση: Έτσι την ξάφρισε η συμμορία των Ρομά! Η κατάθεση της οικιακής βοηθού

Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της οικιακής βοηθού της Άννας Βίσση για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της από τη συμμορία των Ρομά. Η γυναίκα που έχει καταγωγή από την Αλβανία, αποκάλυψε πως η τσιγγάνικη μαφία είχε πάρει πληροφορίες και στόχευε στο χρηματοκιβώτιο της Άννας Βίσση.

ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική αύξηση των εξαγωγών κατά 16,6% το Σεπτέμβριο

Σημαντική αύξηση των εξαγωγών κατά 16,6% το Σεπτέμβριο καταδεικνύουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Πεδίο μάχης το Πολυτεχνείο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο κέντρο της Αθήνας μετά τη λήξη του μαθητικού συλλαλητηρίου. Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ και έσπασαν φανάρια αλλά και στάσεις λεωφορείων στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελένη Μενεγάκη: Άσεμνη χειρονομία στον αέρα – Ζήτησε συγγνώμη

Το είδαμε σε πολύ κοντινό πλάνο...

Η χειρονομία που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής ήταν …ολίγον τι ακατάλληλη και σε κοντινό πλάνο. Η κάμερα είχε κάνει ζουμ στα δάχτυλά της για να δείξει τα δαχτυλίδια που φορούσε στα χέρια της η παρουσιάστρια. Στην προσπάθειά της να δείξει ένα συγκεκριμένο, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο και…

Βίντεο: Πανικός σε αεροπλάνο - Φίδι πέφτει από την οροφή πάνω στους επιβάτες

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε σε πτήση της AeroMexico, η οποία απογειώθηκε από το Τορεόν, στο Μέξικο Σίτι, όταν οι επιβάτες διαπίστωσαν έντρομοι ότι πάνω από τα κεφάλια τους, στην οροφή της καμπίνας του αεροσκάφους, κρεμόταν ένα μεγάλο φίδι!

Αφαίρεσαν τα όργανα της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίαντρο στους Αγίους Σαράντα -ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης από τα Ιωάννινα, η οποία έχασε τη ζωή της πριν από δύο χρόνια, μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Ο κλεπταποδόχος μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας-Πως «έσβηναν» τους κωδικούς στα κλεμμένα ρολόγια-Διάλογοι – φωτιά της σπείρας [βίντεο]

Η χλιδάτη ζωή του Αλέξανδρου Αγγλούπα με τις αλόγιστες σπατάλες και την επίδειξη πλούτου, ήταν προϊόν απάτης από πώληση κλεμμένων.

Μακάριος Λαζαρίδης κράζει στο twitter και τους δήθεν ΝΔίτες γλύφτες του ΣΥΡΙΖΑ: Η Αυγή μετακόμισε στην ΕΡΤ

Δείτε την ανάρτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ για τη νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ όπου θα συμμετέχουν και δημοσιοκάφροι που το παίζουν ΝΔ (Κοττάκης, Γαβρά)

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της ΕΡΤ, «Αίθουσα σύνταξης», έκανε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Κοντονής: Η πρώτη του πράξη ήταν να υπογράψει προσλήψεις...

Πριν καλά καλά «ζεστάνει» την καρέκλα του, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής άνοιξε 35 θέσεις για τους επιτυχόντες της προκήρυξης σε κενές οργανικές θέσεις, δικαστικών υπαλλήλων.

Η φωτογραφία με τον ιερέα πίσω από τον Νίκο Φίλη που έγινε viral [pic]

H παράδοση-παραλαβή του υπουργείο Παιδείας έγινε σε έναν ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα με τον Νίκο Φίλη εκτός από τη συγκίνηση να εξαπολύει μύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου αλλά και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Η δολοφονία της Ελληνίδας που σόκαρε τις ΗΠΑ! Βίντεο από την καταδίωξη του δράστη

- Η Μαρία Κοντονή δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της με κουζινομάχαιρο!
- Το άγριο φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους
- Τι είπε ο πατέρας της 41χρονης στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon
- Εικόνες από την καταδίωξη και σύλληψη του 44χρονου

Οι Τούρκοι "ντύνουν" την αλβανική αστυνομία

Μιλώντας κατά την τελετή παρουσίασης της στολής της αστυνομίας σήμερα στα Τίρανα ο Πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα, απηύθυνε δημόσιες ευχαριστίες στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, "για την στήριξη σε αυτό το έργο".

Μακρινοί συγγενείς Φρανσουά Ολάντ και Χίλαρι Κλίντον

Σύμφωνα με το βιβλίο του Jean-Louis Beaucarnot, «Dico des Politiques» που κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη που ασχολείται με τα γενεαλογικά δέντρα η Χίλαρι Κλίντον και ο Φρανσουά Ολάντ έχουν μακρινή συγγένεια

ΟΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Μια Κρητικιά διεκδικεί παγκόσμιο βραβείο ηρωισμού!

H Χανιώτισσα ναυαγοσώστρια Μάνια Μπικώφ με τη ναυαγοσωστική ομάδα της Lifeguard Hellas έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές στη Λέσβο

ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ! Χρυσοβελώνη: Η σχέση μου με τον Καμμένο είναι υπό αναθεώρηση -Τα σχέδια για τη ΝΔ [ηχητικό]


[Η βλαμμένη πίστεψε τον Καμμένο που 5 μέρες πριν τη σουτάρει της έλεγε "μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα"]

Νέο χτύπημα από την τέως υφυπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατά του Πάνου Καμμένου.

«Αυτή τη στιγμή η σχέση μου μαζί του βρίσκεται υπό αναθεώρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε σε σενάρια επιστροφής της στη ΝΔ.

Ληστές με χολυγουντιανή έμπνευση στον Ισθμό - ΒΙΝΤΕΟ από τη δράση τους

Μία κινηματογραφική ληστεία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κατάστημα εστίασης στον Ισθμό της Κορίνθου.

Τα περίεργα των αναχαιτίσεων: Ρώσος πιλότος έδειξε το μεσαίο δάχτυλό του σε νατοϊκό αεροσκάφος

Τον τελευταίο καιρό, ο συναγερμός στη νατοϊκή βάση του Αμάρι, στην Εσθονία, που προειδοποιεί για παραβιάσεις από ρωσικά αεροσκάφη, χτυπά διαρκώς.

Του έβγαλε κόκκινη και τον σκότωσε με… κουτουλιά!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινωνία στο Μεξικό – Σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος διαιτητής έπεσε νεκρός όταν έδειξε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή κι ο τελευταίος του έριξε… κουτουλιά

Από πρόσφυγας, διαιτητής στη Γερμανία

Πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες από τη Συρία έχουν καταφύγει στη Γερμανία τα τελευταία δύο χρόνια. Ανάμεσά τους ο διαιτητής, Χαμντί Αλ-Καντρί, του οποίου η ζωή έκανε έναν τεράστια κύκλο και τον οδήγησε ξανά εκεί που βρισκόταν πριν από δέκα χρόνια, με αντιδιαμετρικές συνθήκες διαβίωσης.

Τι είναι η απάτη Pranic healing που προωθεί η νέα Υπ. Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

Δείτε τι είναι ο καθαρισμός αύρας

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την νέα Υπουργό Πολιτισμού, κυρία Λυδία Κονιόρδου, σε ρόλο “θεραπευτή”.

WikiLeaks: Η Τσέλσι Κλίντον πλήρωσε τον γάμο της από το Ιδρυμα Κλίντον -Ζούσε με τα λεφτά του 10 χρόνια

Η Τσέλσι Κλίντον χρησιμοποίησε χρήματα του Ιδρύματος Κλίντον για να πληρώσει τον γάμο της, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που προκύπτουν από τα email που δημοσίευσαν τα WikiLeaks.

Βουλευτής πρότεινε να παίζουν το «God save the Queen» κι οι αριστεράντζες του BBC έπαιξαν τραγούδι των Sex Pistols

Βουλευτής των Τόρυς ζήτησε από το BBC να παίζει κάθε βράδυ τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας «God save the Queen» και οι... αρισρτεράντζες δημοσιογράφοι του BBC έβαλαν την επιτυχία των Sex Pistols «God save the Queen the fascist regime»!

Φθιώτιδα: Νέο «όχι» από γονείς μαθητών σε παιδιά λάθρο

Γονείς μαθητών και στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας -μετά από σχολείο της Λαμίας - αρνούνται την προοπτική να πάνε τα προσφυγόπουλα στο δημοτικό σχολείο του χωριού.

Γιούνκερ: Εξωφρενική η άρνηση των προσφύγων στην Ελλάδα να πάνε σε χώρα πλην της Γερμανίας

Οι πρόσφυγες δεν μπορούν να επιλέγουν πού θα μετεγκατασταθούν, είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε ως εξωφρενική και μη αποδεκτή την άρνηση των προσφύγων στην Ελλάδα και την Ιταλία να μπουν στο αεροπλάνο και να πάνε σε άλλο προορισμό πέρα από τη Γερμανία.

ΓΙΑΤΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙ@ΕΣ; Ο Κατρούγκαλος απαντά στο Αλβανό χαφιέ αν έχει γκ@μενα την Αχτσιόγλου

"Πίτες" εννοούμε είπαμε και μην πάει ο νους σας στο πονηρό αφού το κορίτσι δεν κάνει τέτοια

Απάντηση σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα για την προσωπική του ζωή δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Παραιτήθηκε ο γ.γ. του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας -Αδυνατεί να συνεργαστεί με την Εφη Αχτσιόγλου

Την παραίτησή του από τη θέση του γ.γ. του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας υπέβαλε ο Γιάννης Σούκος, επικαλούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αδυναμία συνεργασίας με τη νέα υπουργό Εφη Αχτσιόγλου.

ΝΔ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Η κυβέρνηση δείχνει ανοχή στη βία και την ανομία

«Τα όσα διαδραματίζονται, με πρωταγωνιστές τους “γνωστούς – αγνώστους” έξω από το Πολυτεχνείο, αποκαλύπτουν την ανοχή της κυβέρνησης στη βία και την ανομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΚΛΑΜΑ! Πάγος από Σόιμπλε και Νταϊζελμλουμ: Το 2018 και αν χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους - ΒΙΝΤΕΟ

«Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε αυτήν τη στιγμή για άλλα μέτρα σε σχέση με το ελληνικό χρέος, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη προετοιμαστεί και προ συζητηθεί. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα το ελληνικό τότε θα συζητήσουμε τα περαιτέρω» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ανασχηματισμός με σύστημα πούλμαν

Του Αντώνη Πανούτσου

Προπονητής: «Τι σύστημα θα παίξουμε με όλους αυτούς ρε Πρόεδρε;»

Πρόεδρος: «Πούλμαν»

Προπονητής: «To είχα παίξει πριν δέκα χρόνια. Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας».

Χαμός στο Twitter! Ο Stevie Wonder δεν είναι τυφλός

Είναι από τις καλύτερες θεωρίες συνωμοσίας μετά από αυτή που ήθελε τους Beatles να μην έχουν υπάρξει ποτέ!

Μπορεί να μην μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί να επέλεγε να προσποιείται, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι ο Stevie Wonder είναι τυφλός.

Πρετεντέρης: Πέταξε λευκή πετσέτα ο Τσίπρας

Ο 1ος Πρωθυπουργός που από τα μέσα της θητείας του βάζει στόχο αν δεν κερδίσει τουλάχιστον να επιζήσει:

BINTEO-Η άγνωστη βραχογραφία στον βράχο της Ακρόπολης

Η Ακρόπολη είναι βραχώδης λόφος ύψους 156 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας και 70 μ. περίπου από το επίπεδο της πόλης της Αθήνας.

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΣΟΚ! Ο Κοντονής ήταν ο εισαγγελέας που καταδίκασε τον Κλίντον

Ο Σταύρος Κοντονής είναι ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, μετά τον ανασχηματισμό.

Το 1999 που είχε έρθει ο τότε πρόεδρος της Αμερικής Μπιλ Κλίντον, είχε στηθεί στο σύνταγμα, από Έλληνες ηθοποιούς και καλλιτέχνες Λαϊκό δικαστήριο για τον δικάσει…

Ο ανασχηματισμός και η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας

Του Σάκη Μουμτζή

Φαίνεται από την σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος πως ο πρωθυπουργός έκανε την επιλογή να παραμείνει στην εξουσία, όσο διάστημα παραπάνω μπορεί, αδιαφορώντας αν στο τέλος αυτής της διαδρομής τον περιμένει ένα μονοψήφιο ποσοστό. Η εναλλακτική που -όπως υποστηρίζουν- απέρριψε, ήταν η άμεση προσφυγή στις κάλπες, ώστε να διατηρήσει μιαν ευπρεπή παρουσία και να παραμείνει αυτός και το κόμμα του πρωταγωνιστές στην κεντρική πολιτική σκηνή.

ΘΕΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ! Κούγιας για Λαζόπουλο: Ο μεγαλύτερος κρυφός γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα

Επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο με απίστευτους χαρακτηρισμούς έκανε ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλώντας τον ηθοποιό-παρουσιαστή τον «μεγαλύτερο κρυφό γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα».

Ερώτηση Δήμα (ΝΔ) για τις θέσεις του νέου υπουργού Οικονομίας για το παράλληλο νόμισμα

Το ζήτημα των θέσεων του νέου υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου, σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, θίγει με ερώτηση του ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Χρίστος Δήμας.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Δρίτσας: Η αποχώρησή μου από το υπουργείο δεν ήταν εθελούσια

Με αιχμές, αποχώρησε από το υπουργείο Ναυτιλίας ο Θεόδωρος Δρίτσας αναφέροντας ότι «η αποχώρησή μου από το υπουργείο δεν ήταν εθελούσια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι επέβαλαν την απομάκρυνσή του από τον υπουργικό θώκο.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης η Πατησίων

"Πρόβα" ενόψει της... επίσκεψης Ομπάμα και της επετείου του Πολυτεχνείου φαίνεται πως βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν οι αντιεξουσιαστές! Αφού πέταξαν μολότοφ και πέτρες κατά τη διάρκεια της μαθητικής πορείας, στη συνέχεια "μετέφεραν" τη δράση τους στον... συνήθη τόπο του "εγκλήματος": στο Πολυτεχνείο.

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙ@ΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ! Δένδιας: Με ποια λογική επελέγη η κ. Αχτσιόγλου; - ΒΙΝΤΕΟ

"Πίτες" εννοώ ρε σεις! Μην πάει το μυαλό σας στο τσουλέ! Απαπα! Το κορίτσι δεν δείχνει τέτοιο...

«Η νεότης δεν είναι προσόν αλλά και η αρχαιότης δεν είναι ελάττωμα.Με ποια λογική επελέγη η κ. Αχτσιόγλου; Αν θα ήθελε, θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο πρωθυπουργός ποιο είναι το παραγωγικό αίτιο της τοποθέτησης στο συγκεκριμένο υπουργείο;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στo Star, με αφορμή την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας.

Γερμανία: Σάλος για καλεσμένη εκπομπής με μπούρκα και «προπαγάνδα της ISIS»-ΒΙΝΤΕΟ

Η γερμανική εκπομπή μεγαλύτερης τηλεθέασης τα βράδια της Κυριακής καταπιάστηκε με τη ριζοσπαστικοποίηση νεαρών μουσουλμάνων και είχε στο πλατώ μία καλεσμένη που θα έβαζε φωτιά στο γερμανόφωνο Διαδίκτυο: Τη νεαρή Νόρα Ίλις, η οποία φορώντας μπούρκα εξηγούσε τι την έκανε να στραφεί στο «συντηρητικό» Ισλάμ και το πόσο ελεύθερη αισθάνεται να αναπτύξει την προσωπικότητά της -αποφεύγοντας επιμελώς να μιλήσει για την ISIS.

ΝΔ σε Τζανακόπουλο: Να μας πει αλήθειες για Τσίπρα-Παππά-Αρτεμίου

Απαντήσεις για τις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου ζητεί η  Νέα Δημοκρατία, αυτήν τη φορά από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Γερμανία: Κατηγορούν τον Ζούκερμπεργκ για «υποκίνηση μίσους», ξεκινά έρευνα

Η γερμανική Δικαιοσύνη ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε έρευνα, έπειτα από καταγγελία που έγινε για «υποκίνηση μίσους», εναντίον του ιδιοκτήτη του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.