12 Νοεμβρίου 2016

Αρντάν; Ταβόρ; Λεξοτανίλ; Ουίσκια; Μάλλον όλα μαζί->Καμμένος: Εγώ και ο Τράμπ τελειώσαμε τη Νέα Τάξη

Τα πιστεύει αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος; Αν δεν τα πιστεύει τότε μας κοροϊδεύει. Αν τα πιστεύει μάλλον πρέπει να τον παρακολουθήσουν ειδικοί ψυχίατροι.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 13-11-2016

Για άλλη μια Κυριακή ο Μπόμπολας που δεν εκδίδεται στην Κύπρο (όπου λάδωνα για τα σκουπίδια) και ο Νικολάκης του Μαρινάκη βαράνε τον ΣΥΡΙΖΑ... Εντολή Πρωθυπουργού για καθάρισμα της παράγκας στο ποδόσφαιρο βλέπει ο ένας και εκβιασμό της κυβέρνησης να δώσει τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια βλέπει ο άλλος... Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Η Τουρκία εξέδωσε... ταξιδιωτική οδηγία για όσους θέλουν να πάνε στις ΗΠΑ!

Η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε σήμερα τους υπηκόους της που διαμένουν ή σκοπεύουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ να βρίσκονται σε «επαγρύπνηση» εξαιτίας της «κοινωνικής έντασης» και των διαδηλώσεων που πυροδότησε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο.

ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! Emily Ratajkowski: Διαμαρτυρήθηκε για την εκλογή Τραμπ με... γυμνόστηθη φωτογραφία

Άλλοι διαδηλώνουν, η Emily... ξεγυμνώνεται

Αρκετοί Αμερικανοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαδηλώνουν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η μαύρη αφίσα που σήμανε συναγερμό στην αστυνομία

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην αστυνομία η μαύρη αφίσα με τον πάνθηρα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και υπογράφεται από την γνωστότερη των αναρχικών οργανώσεων...

Εκλογές Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος: 21 παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο 100.000 μηχανικών

Με την αγορά σε ύφεση και την ανεργία να έχει κτυπήσει κόκκινο, εικοσιένα παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο 102.725 μηχανικών για τις

Βόλος: Επεισόδια και τραυματισμοί για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας

Η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα κτιρίου, που πραγματοποιήθηκε με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη και τη νόμιμη άδεια από την Αστυνομία δεν είχε καλή κατάληξη

Τριακόσιοι πράκτορες προσγειώθηκαν στην Ελευσίνα για τον Ομπάμα

Στρατιωτική εκστρατεία θυμίζει η επιχείρηση των Αμερικανών πρακτόρων που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην ελληνική πρωτεύουσα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου στον Πειραιά που είχε καταληφθεί παρανόμως από Ρομά

Επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομα διαμενόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό έναντι του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο Πειραιά, προκειμένου να εκκενωθεί κτίριο, το οποίο είχε καταληφθεί παρανόμως και αποτελούσε απειλή για τη δημόσια υγεία.

H ανοσία στη γρίπη εξαρτάται και από το έτος γέννησης του κάθε ανθρώπου -Oρόσημο το 1968

Το πότε γεννήθηκε κανείς και άρα από ποιό διαφορετικό ιό γρίπης αρρώστησε για πρώτη φορά, επηρεάζει σημαντικά την πιθανότητα να αρρωστήσει σοβαρά ένας άνθρωπος από τα επόμενα στελέχη των ιών της γρίπης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Χ@ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Ομπάμα: Δίνουμε τεράστια σημασία στη συμμαχία με την Ελλάδα


[8 χρόνια κυβερνάς και δεν το είδαμε...]

«Οι Αμερικανοί συνεχίζουμε να δίνουμε τεράστια σημασία στη συμμαχία με την Ελλάδα», τονίζει σε συνέντευξή του ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν από την άφιξή του στην Αθήνα.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Επανεξελέγη δια βοής πρόεδρος των ψεκασμένων ο Πανάρας

Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο τρίτο συνέδριο του κόμματος και διά βοής και με ψηφοφορία.

Βρούτσης: Η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές επιλογές

Για δύο χρόνια χαμένων και άδικων θυσιών του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο στην Πάτρα.

Φοροκαταιγίδα σε τσιγάρα, καφέ, τηλέφωνα και καύσιμα

Καταιγίδα φοροεισπρακτικών μέτρων αναμένεται να ξεσπάσει με την είσοδο του νέου έτους. Από την 1η-1-2017 αυξάνονται σημαντικά οι συντελεστές φορολόγησης των εισοδημάτων από ακίνητα, επιχειρήσεις και αγροτικές δραστηριότητες, οι φόροι στα καύσιμα και τα τσιγάρα, ενώ επιβάλλονται νέοι φόροι στην κατανάλωση καφέ, στη σταθερή τηλεφωνία και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

ΞΥΔΑΚΙ ΧΟΝΤΡΕ! ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ! «Προφητεία» Μάικλ Μουρ: Ο Τραμπ δεν θα βγάλει την τετραετία!

«Θα παραβεί νόμους, επειδή σκέφτεται μονάχα το συμφέρον του» δήλωσε ο διάσημος παραγωγός ντοκιμαντέρ και ακτιβιστής - Χαρακτηρίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο άρρωστο, ναρκισσιστή, ρατσιστή και μισογύνη

Δοξιάδης: Δημοσιογράφος λέει πως ο υπ. Παππάς τον πλήρωνε για προπαγάνδα και δεν κουνιέται φύλλο!

Χωρίς να θέλω να το κουράσω, και ενώ θεωρώ ότι το θέμα του Άρη Δαβαράκη έχει τελειώσει για τον ίδιο (έκανε τη συνέντευξη, είπαμε ότι είπαμε μερικοί, ο άνθρωπος πήρε θέση, παραδέχθηκε λάθη, ζήτησε συγγνώμη), πιστεύω ότι μένει ανοιχτό, ορθάνοιχτο, το θέμα του ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε.

Ο Μίχαλος πήγε στα Τρίκαλα με ελικόπτερο-ΦΩΤΟ

Εναν διαφορετικό τρόπο βρήκε ο πρόεδρος της ΚΕΕ Κωνσταντίνος Μίχαλος για να μεταβεί στα Τρίκαλα.

Πήγε στη θεσσαλική πόλη με... ελικόπτερο, για να παρευρεθεί στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Επιβεβαιώνει τη συνάντηση ο Λαλιώτης, διαψεύδει το «προξενιό»

Τη δική του απάντηση για τη συνάντησή του με τον Χρήστο Σπίρτζη σε εστιατόριο έδωσε ο Κώστας Λαλιώτης.

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα των «Νέων», περί μυστικής συμφωνίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γιώργο Παπαχρήστο να γράφει στη στήλη του «Στίγμα» ότι «τον ''αρραβώνα'' ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι τον ''προξένεψαν'' ο Κώστας Λαλιώτης και ο Χρήστος Σπίρτζης, ένα μεσημέρι σε ένα εστιατόριο…».

Θεσσαλονίκη: Απεργία πείνας ξεκίνησαν Κύπριοι φοιτητές -Εστησαν σκηνή απέναντι από το τουρκικό προξενείο

Τριήμερη απεργία πείνας ξεκίνησαν στις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου Κύπριοι φοιτητές απέναντι από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

ΝΔ για το άρθρο Τσίπρα: Ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος

Με αφορμή το άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο οποίο σημειώνει ότι είναι «ζήτημα λίγων εβδομάδων τα καλά νέα για το χρέος», η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση.

Σταμάτης: Μνημείο πολιτικής θρασύτητας το άρθρο του Τσίπρα – ΦΩΤΟ

Για «μνημείο πολιτικής θρασύτητας» κάνει λόγο με μήνυμά του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, σχολιάζοντας το σημερινό άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Επτά άτομα έχουν τα "κλειδιά" προστασίας του ίντερνετ

Ίσως σας φανεί περίεργο, αλλά κι όμως υπάρχουν 7 κλειδιά προστασίας για το ίντερνετ. Τι εννοούμε με αυτό; Όλο το ίντερνετ προστατεύεται από επτά κλειδιά προστασίας, τα οποία βρίσκονται στα χέρια 14 ανθρώπων.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Κλείνουν ζωτικής σημασίας τμήμα συνοριοφύλαξης στα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Βάζουν λουκέτο στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης, που καλύπτει μια μεγάλη έκταση στα σύνορα με την Αλβανία και συγκεκριμένα τα χωριά Λάβδανη, Αγία Μαρίνα, Καστάνιανη, Χαραυγή, Κτίσματα

Γιώργος Μάγκας: Έχω έτοιμο σακάκι για τον Βαρουφάκη

Ένας από τους πιο γρήγορους κλαρινιστές του κόσμου, ο Γιώργος Μάγκας ανοίγει την καρδιά του στην Espresso σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Άγριο ξύλο μεταξύ Άγγλων και Σκωτσέζων στο Γουέμπλεϊ - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Ξύλο έπεσε το βράδυ της Παρασκευής στο «Γουέμπλεϊ» σε συγκεκριμένο τμήμα εξέδρας, με πιθανότερη αιτία τη συνύπαρξη Άγγλων και Σκωτσέζων.

Η ΦΩΦΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ! Λοβέρδος: Δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα δημοσιεύματα που μας θέλουν να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύουν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή, Γιώργου Παγάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαψεύδει μεν το ΠΑΣΟΚ, δεν λέει όμως λέξη για την «ταμπακιέρα»-Όλο το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει το σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», περί μυστικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς παρ’ όλα αυτά να αναφέρει λέξη για την ίδια την «ταμπακιέρα». Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ζητούν τώρα οι δανειστές

Οι πιστωτές φέρονται να επιθυμούν να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες οι επίορκοι υπάλληλοι, να απομακρύνονται από την υπηρεσία τους όσοι αξιολογούνται αρνητικά τρεις φορές και να μπει «λουκέτο» σε φορείς-«φαντάσματα» του Δημοσίου - Διαψεύδει η Γεροβασίλη

Επίθεση άπλυτων στο 16ο αστυνομικό τμήμα Πατησίων

Περίπου 20 άτομα πέταξαν πέτρες και μπογιές στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται στην οδό Αγίας Λαύρας στα Πατήσια - Δεν δημειώθηκαν τραυματισμοί, δεν υπήρξαν προσαγωγές

Λοβέρδος: «Ουρά» του Καμμένου ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα για το θέμα του χρέους», δήλωσε σήμερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται η αποβιομηχάνιση της χώρας (πινακας)

Η ραγδαία αποβιομηχάνιση της χώρας έχει οδηγήσει στο κλείσιμο περισσοτέρων από 18 παραγωγικών μονάδων την τελευταία πενταετία 2012-2016 σύμφωνα με την Καθημερινή.

΄ΒΙΝΤΕΟ-Ήμουν καθηγητής και έλεγα και καμιά μαλ@κία παραπάνω

Μέχρι που έγινε υπουργός, έκατσε σε καρέκλα και ανακάλυψε την "αλήθεια"... Όσο κυβερνάνε τέτοιοι που μας φτύνουν κατάμουτρα η Ελλάδα θα είναι σε επίπεδο Τουρκίας:

Δείτε την αποκαλυπτική κομμένη σκηνή από τον 6ο κύκλο του GoT

Δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα - Προσοχή spoiler για όσους δεν έχουν δει τον έκτο κύκλο

Margaery, Loras και Mace Tyrell σκοτώθηκαν μετά την έκρηξη που προκάλεσε η Cersei Lannister στην έκτη σεζόν της σειράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στον καιρό της ήττας

Του Γιάννη Σιδέρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη στρατηγική ήττα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Αναγκάστηκε να υποχωρήσει ολοκληρωτικά, παρά τις σπασμωδικές  κινήσεις να πείσει ότι εξακολουθεί να ισχύει ο νόμος Παππά.

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο από τις αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών F-16

Οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο είναι καθημερινό φαινόμενο. Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τις σκληρές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών F-15 πάνω από τα νησιά μας. Οι Έλληνες πιλότοι καταφέρνουν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη.

Ώστε έτσι Άρη (Δαβαράκη)… [Σπουδή πάνω στην ανύπαρκτη ντροπή]

Μισό λεπτό βρε Άρη μου, γιατί δεν έχω καταλάβει πλήρως το σκηνικό που περιέγραψες με την συνέντευξη σου στην Lifo. Πήγατε μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Χριστόφορο Βερναρδάκη σ’ ένα γραφειάκι στην Μητροπόλεως κι εκεί σου ανέθεσαν να φτιάξεις και να λειτουργείς το portal.gr που θα στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ;  Καλά το κατάλαβα ή κάνω λάθος;

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Εγώ ποτέ με αυτούς τους ΣΥΡΙΖΑίους

«Η χωρά πρέπει να βγει στις αγορές γρήγορα. Η καλή συμφωνία θα είναι καλή για όλους τους έλληνες πολίτες. Εμείς δεν είμαστε σαν και αυτούς», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Επεισόδια στην περιοχή του Πολυτεχνείου

Επεισόδια σημειώθηκαν, για ακόμη μια φορά, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, στην ευτύτερη πειοχή του Πολυτεχνείου.

Σενάρια για κρυφό deal ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Μεγάλο παρασκήνιο, κρυφά deal και έντονο άρωμα από "House of Cards" φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τα τελευταία  πολιτικά γεγονότα στη χώρα και συγκεκριμένα στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τη συμφωνία για το ΕΣΡ.      

Τελικά το γκ@μενάκι αποδεικνύεται 80χρονη-Αχτσιόγλου: Δεν θα πειράξω τα προνόμια των συνδικαλΗστών

Αυτό διαβεβαίωσε τους συνδικαλΗστές στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου στην ΕΡΤ και ένα κύμα ανακούφισης διαπέρασε όλη την Ελλάδα αφού με χαρά θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε, συνδικαλΗστικές άδειες, συντάξεις, διακοπές κ.λπ φαγοπότια:

ΕΙΔΕΣ ΑΜΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ-Οι μουσουλμάνες φοβούνται τον Τραμπ -Βγάζουν το χιτζάμπ και βάζουν σκούφο

Μετά τη νίκη Τραμπ, ανησυχίες για την ασφάλειά τους εκφράζουν πολλές γυναίκες, μαύροι, μουσουλμάνοι, λατίνοι, μέλη της κοινότητας LGBTQ.

Αυτό λόγω της ρητορικής πάνω στην οποία οικοδόμησε την προεκλογική του εκστρατεία, όπως υποστηρίζεται σε δημοσίευμα του seventeen.com.

Πνύκα Συριζανελ επαιτών

Όταν επιβλήθηκε το 3ο Μνημόνιο δεν έπιασαν από τον λαιμό τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό οικονομικών κ. Τσακαλώτο.

Η Ελλάδα αποφάσισε για την υπερφορολόγηση προκειμένου να συντηρηθεί το κράτος. Οι ξένοι είπαν ναι γνωρίζοντας ότι, θα κυλιόμαστε πάλι στην λάσπη και θα έχουμε απλωμένο το χέρι.
Ήξεραν από τότε ότι θα τρέξεις πάλι σ αυτούς. Και ωραία. Θέλεις να πληρώνεις το κομματικό σου κράτος.

Μείωση εσόδων 9,2 δισ. ευρώ παρά την υπερφορολόγηση και τις περικοπές

Μέτρα αύξησης των εσόδων, συνολικού ύψους 37 δισ. ευρώ, επιβλήθηκαν από το 2010 έως και σήμερα, με το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό, καθώς τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν δείχνουν ότι στο ίδιο διάστημα τα έσοδα του κράτους μειώθηκαν κατά 9,2 δισ. ευρώ.

Μαθητές σε σχολείο των ΗΠΑ φωνάζουν «χτίσε τοίχο» (βίντεο)

Μαθητές στο γυμνάσιο του Royal Oak του Μίτσιγκαν, μέσα στο σχολείο, την ώρα του διαλείμματος άρχισαν να φωνάζουν σύνθημα «χτίσε τον τοίχο», ένα σύνθημα που προέρχεται από την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...-Βίντεο: Ουκρανοί σαμποτέρ συλλαμβάνονται από Ρώσους στην Κριμαία

Στην παρουσίαση ενός βίντεο, στο οποίο Ρώσοι κομάντος φαίνεται να συλλαμβάνουν Ουκρανούς σαμποτέρ στην Κριμαία, προέβη την Παρασκευή (11/11) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επιλέγοντας να ανεβάσει τους τόνους εκ νέου στην περιοχή, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη σύσκεψη του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την απόφαση να επεκταθούν οι κυρώσεις εναντίον τοπικών παραγόντων.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Υπερδανεισμός... και τιμωρία! Δικαστικός "κόφτης" στο Νόμο Κατσέλη για τους... πονηρούς!

- Ανάλογη μεταχείριση ετοιμάζεται και για εκείνους που δανείστηκαν γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν είχαν τη δυνατότητα κανονικής αποπληρωμής
- Ζευγάρι πήρε 84 δανειακά... καλούδια από 9 τραπεζικούς φορείς και ζήτησε να μπει στο Νόμο Κατσέλη!

"Ποταμός" ο Γιούνκερ! "Να μάθουμε στον Τραμπ τι σημαίνει Ευρώπη"!

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ΦΩΤΟ-Ξύλο ΝΔ στον Παππά και στο Twitter

«Επιχειρούν να με βγάλουν και υπουργό James Bond», έγραψε σε tweet του ο Παππάς - Απέτυχε να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τώρα προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο, απαντά η ΝΔ

ΑΙΣΧΟΣ! Η Μπακογιάννη χαλάει το παραμύθι Τσίπρα: "Σημαντική η επίσκεψή του, αλλά ο Ομπάμα δεν πρόκειται να ρυθμίσει το χρέος"

Η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα είναι σημαντική για τη χώρα μας, αλλά δεν πρόκειται να λύσει το θέμα του χρέους, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης

Πάλεψε για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο καταλήγοντας, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος και βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής, Γιώργος Γεωργιάδης.

ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΠΑΛΙ! Απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ: Ο Σπίρτζης δεν μας δέχτηκε να μιλήσουμε

«Άκαρπες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, τις επαφές που είχε χθες και σήμερα με στελέχη των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, μαζί με εκπροσώπους του Οργανισμού.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Καμμένος: "Προσέφεραν λεφτά για να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ"-Στρούφιξε τα μούτρα της η Χρυσοβελώνη όταν την ευχαρίστησε

Άλλη μια απ' τις γνωστές του μπαρούφες έριξε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

"Να ευχαριστήσω την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που στάθηκε όρθια όχι απέναντι μόνο σε ένα συνήθη πολιτικό αγώνα, αλλά απέναντι σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα.