13 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Οι τρεις ωραιότερες ΣΥΡΙΖαίες του Twitter... έχουν καταδικαστεί για κλοπές

Κάποιος έψαξε τις φωτογραφίες που είχαν οι φιλοσυριζαίες φωτογενείς κοπέλες και ανακάλυψε πως έχουν κάτι κοινό...

Η Ελίζα Λυμπεροπούλου που καίγεται για τις εξελίξεις στην ΝΔ...

Επεισόδια πριν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος: Χτυπήθηκε Βόσνιος οπαδός στο Φάληρο [εικόνα]

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο (13/11), λίγο πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία.

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα μείνει ο Ομπάμα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - ΒΙΝΤΕΟ

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα μείνει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα κατά την 48ωρη παραμονή του στην Αθήνα.

ΦΩΤΟ-Στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Αλέξης Τσίπρας, παρακολουθεί την εθνική και τσιμπήσαμε το πρώτο

Στο 35' η Εθνική χάνει με 1-0...

Στο γήπεδο Καραΐσκάκη για τον αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

O Πάγκαλος οι «Δημοκρατικοί» και τα… γαλλικά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Το βράδυ της Τρίτης οι υποστηρικτές των Δημοκρατικών και της Χίλαρι Κλίντον είχαν κλείσει αίθουσα στο Ξενοδοχείο Caravel για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα και να γιορτάσουν τη νίκη.

Στην πρώτη του συνέντευξη ο Τραμπ απείλησε να απελάσει 3 εκατ. μετανάστες [βίντεο]

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να προχωρήσει στην απέλαση έως και 3 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών.

Δολοφονία δικηγόρου Μπάκα: Στα δικαστήρια η κόρη του για 150 ευρώ

Η Ελένη Μπάκα διεκδικεί αποζημίωση 15.000 ευρώ για τη 23χρόνη αδικαιολόγητη καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης

Όταν ο 43χρόνος Χρήστος Μπάκας την Πρωταπριλιά του 1993 δολοφονήθηκε μέσα στην αίθουσα του Στρατοδικείου στο Ρούφ η ανήλικη τότε κόρη του Ελένη ήταν 9 ετών.

Βολές Φίλη κατά Τσίπρα: Έκανε πίσω στις αξιώσεις της Εκκλησίας

Ο Ν. Φίλης εγκαλεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι με την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Παιδείας έδωσαν στίγμα υποχωρητισμού

Νέους μύδρους κατά του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου αλλά και της πορείας που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύει ο Νίκος Φίλης λίγες ημέρες μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Παιδείας.

Συμπλοκή σε δομή φιλοξενίας λάθρο -Ενας τραυματίας

Ενας άνδρας τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ύστερα από συμπλοκή η οποία σημειώθηκε νωρίτερα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της «Σόφτεξ», στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μαίνεται ο πόλεμος στη Δικαιοσύνη -Εισαγγελείς κατηγορούν τον Αρειο Πάγο για προσπάθεια διχασμού

Χωρίς τέλος μαίνεται ο πόλεμος στη Δικαιοσύνη, με αφορμή την διχαστική -όπως χαρακτηρίστηκε- προσπάθεια που δείχνει προς την πλευρά του Αρείου Πάγου και έχει ως στόχο την δημιουργία σωματείου Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστικών Λειτουργών.

Αγριο ξύλο Βενιζέλου σε Φώφη-Ολοι οι διάλογοι

Μάρτυρες μιας άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά έγιναν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ όπου συνεδρίασαν χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.


Αθώος οριστικά ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς για σκάνδαλο υπεξαίρεσης

Tην οριστική απαλλαγή του τέως δημάρχου Καλαμαριάς Χριστόδουλου Οικονομίδη αποφάσισε ο Άρειος Πάγος.

ΦΩΤΟ-Κυβέρνηση ελβετικό ρολόι

Δημ/φος: Εάν ζητήσουν οι Αμερικάνοι βάση για πόλεμο στη Συρία θα τη δώσετε;
Φλαμπουράρης: Όχι
Δημ/φος:

📺Άγριο ξύλο σε λεωφορείο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για τη μάσκα - Δείτε βίντεο

Ο διαπληκτισμός μεταξύ ηλικιωμένου και νεαρού που δεν φορούσε μάσκα κατέληξε σε άγριο ξύλο το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται ότι έχουν γίνει οι διαπληκτισμοί στα μέσα μεταφοράς μεταξύ επιβατών για τη μη χρήση μάσκας.

Αυτή τη φορά ο διαπληκτισμός μεταξύ ηλικιωμένου και νεαρού που δεν φορούσε μάσκα κατέληξε σε άγριο ξύλο, το οποίο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών, συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν oι επιβάτες, ο οδηγός του 218 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Δάφνη δεν παρενέβη στη συμπλοκή.

Δείτε το βίντεο:

«Φωτιά» στο Παλάτι: Σε καυτή ερωτική σκηνή η νέα σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι [βίντεο]

Αναστάτωση προκαλεί στο βασιλικό παλάτι ένα βίντεο το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αγγλικός Τύπος, το οποίο αποτελεί μέρος της επαγγελματικής πορείας της νέας συντρόφου του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! Βίντεο: «Έφοδος» του Μάικλ Μουρ στον Πύργο του Τραμπ

Τους χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον ουρανοξύστη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε όσα πρεσβεύει, συνάντησε σήμερα ο Μάικλ Μουρ, ο οποίος έχει «κηρύξει» πόλεμο στον Τραμπ τις τελευταίες μέρες.

Διακομματικοί γραφικοί και σούργελα αποθέωσαν Γιαννάκου

[Θέλουν να ξαναφέρουν στην πολιτική τη Γιαννάκου που καταδίκασε ο λαός και ξαπόστειλε μαζί με τη Ρεπούση της, άσχετα αν ο Καραμανλής προσπάθησε να την διασώσει διορίζοντάς την Ευρωβουλευτή... Κατάλαβες τώρα γιατί το ΑΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε το παρακάτω κατεβατό για κάποια που ο λαός έχει ξαποστείλει εδώ και χρόνια;]

Θερμή υποδοχή του Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση για την Μαριέτα Γιαννάκου-Μίλησαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο βουλευτής πρώην υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ->Χαλκίδα: Ανδρας καθόταν γυμνός στον δρόμο και έκανε... διαλογισμό

Απίστευτη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί σε γειτονιά της Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα μέτρα από την αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας, εμφανίστηκε ένας γυμνός άνδρας. Όπως αναφέρει το EviaTop, άγνωστος άνδρας καθόταν αμίλητος και ακίνητος σε στάση διαλογισμού.

ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΡΣΙ! Ο Λιβανέζος ΥΠΕΞ διόρθωσε τις αρλούμπες Κοτζιά από την ελληνική Μυθολογία

Σε πρόσφατη ομιλία που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πανεπιστήμιο της Βηρυτού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αρπαγή της Ευρώπης από την ελληνική μυθολογία.

«Περιθώριο» μέχρι και 2.129 ετών για ρύθμιση οφειλών σε δήμους

Τι προβλέπει υπουργική απόφαση

Οι Δήμοι Αμαρουσίου, Πειραιά και Φυλής μπορούν να ξεχρεώσουν τις οφειλές τους κάποια στιγμή στο... μακρινό μέλλον!

ρεσιτάλ του Αντετοκούνμπο κόντρα στο Μέμφις - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 106-96 του Μέμφις τα ξημερώματα και έφτασαν σε θετικό ρεκόρ (5-4) στο NBA.

Πέθανε ο θρυλικός δύτης Εντσο Μαγιόρκα -Ενέπνευσε την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο»

Ο θρυλικός ιταλός δύτης Έντσο Μαγιόρκα, η αντιπαλότητα του οποίου με τον Γάλλο Ζακ Μαγιόλ αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία «Το απέραντο γαλάζιο» του Λικ Μπεσόν, πέθανε σε ηλικία 85 ετών στη Σικελία, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Βίντεο σοκ: Τραγικό τέλος για μωράκι που γλίστρησε από την αγκαλιά της γιαγιάς του και έπεσε στο κενό

Έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων

Την σοκαριστική στιγμή που ένα μικροσκοπικό μωράκι γλίστρησε από τα χέρια της γιαγιάς του και έπεσε από ύψος 10 μέτρων, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε πολυκατάστημα στην Κίνα.

ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠ'ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ! Ο Ψηνάκης «έσωσε» την εκκίνηση του Μαραθωνίου (ΦΩΤΟ)

Με ένα μικρό «παρατράγουδο» έγινε η εκκίνηση του 34ου Μαραθωνίου, καθώς η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απέδειξε ότι δεν είναι… εξοικειωμένη με τα όπλα…

BINTEO-Νέα Ζηλανδία: Τσουνάμι 2 μέτρων «έξω» από τη Νότια Νήσο μετά τον σεισμό 7,5 ρίχτερ

Τσουνάμι ύψους δύο μέτρων εντοπίστηκαν, πριν από λίγο, στα ανοικτά της Νότιας Νήσου της Νέας Ζηλανδίας, στην περιφέρεια του Βόρειου Καντέρμπουρι, μετά τον σεισμό μεγέθους 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:02 (ώρας Ελλάδας), όπως μεταδίδει το πρακτορείο Independent

Πρετεντέρης: Ο Παππάς είναι δημιούργημα των Monty Python

Για δεινή ήττα ΣΥΡΙΖΑ στη σύνθεση του ΕΣΡ κάνει λόγο ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Ο γιατρός του Λαφαζάνη με τα Lacoste, που ακυρωνει πλειστηριασμού, ψάχνει ΕΣΠΑ για το ιατρείο του

Ο οφθαλμίατρος Λεωνίδας Παπαδόπουλος που πρωτοστατεί κάθε εβδομάδα στα Ειρηνοδικεία της Αττικής εναντίον των πλειστηριασμών και ήταν υποψήφιος με τη ΛΑΕ του Λαφαζάνη… ψάχνει ΕΣΠΑ για να ανοίξει ιατρείο.

Η Ελευσίνα από ψηλά

Η Ελευσίνα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Σαμαράς από την Ξάνθη: «Καμία συναίνεση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Απόλυτη στήριξη σε Μητσοτάκη»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αν είχε το θάρρος να βγει και να παραδεχθεί τα λάθη του, και - κυρίως – αν έδειχνε την τόλμη να βοηθήσει για να διορθωθούν τα λάθη αυτά, τότε μόνος του θα άλλαζε την εικόνα του», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας, στην ομιλία του στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης.

Επίσκεψη Ομπάμα: `Πόρτα` σε Περιστέρα και Μαρέβα-Μόνο από ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ ΜΜΕ καλεσμένοι-Τα «χρυσά» εισιτήρια για την ομιλία Ομπάμα

No Michelle, no party για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γενικά... κάθε σύζυγο! Τι προβλέπεται με βάση το πρωτόκολλο για την απουσία της Μισέλ Ομπάμα.

Πεντάχρονος κυνηγάει το αυτοκίνητο των απαγωγέων του πατέρα του

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη στα προάστια του Ρίο της Βραζιλίας, όπου ένοπλοι αιφνιδίασαν άνδρα την ώρα που πήγαινε να μπει στο πάρκινγκ του σπιτιού του μαζί με τον πεντάχρονο γιο του και με την απειλή όπλων τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν.

Οι ταραχές που συγκλόνισαν την Αθήνα στις αρχές του 20ού αιώνα

1901: Ευαγγελι(α)κά, 1902: Σανιδικά, 1903: Ορεστειακά

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στη σημερινή Αθήνα οι διαδηλώσεις, οι πορείες και, δυστυχώς, συχνά πυκνά, τα επεισόδια. Γίνονται κυρίως για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους. Θα θεωρούσαμε σήμερα αδιανόητο να γίνουν επεισόδια, καταστροφές, πολύ δε περισσότερο να υπάρξουν νεκροί και τραυματίες για τη μετάφραση μιας αρχαίας τραγωδίας στη δημοτική. Και όμως τα «Ορεστειακά» του 1903 έγιναν με μια τέτοια αφορμή…

Οι Απαράδεκτοι - Τα εξώδικα για την ειρωνεία του Πολυτεχνείου και γιατί έπεσαν οι τίτλοι τέλους

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η Δήμητρα Παπαδοπούλου συναντήθηκε ραδιοφωνικά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η χημεία τους έδεσε από την πρώτη στιγμή. Εκείνο το διάστημα ήταν σε συζητήσεις με το Mega για την συγγραφή ενός σήριαλ.

Άδωνις: Αυτά τα ρεμάλια διδάσκουν τα παιδά μας... ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς

Την ανακοίνωση της ΔΟΕ σχολίασε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης

Τη συμμετοχή δασκάλων και νηπιαγωγών στις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 15/11/2016 ενάντια στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΝΔ: «Παράθυρο» Βούτση για πάνω από 4 τηλεοπτικές άδειες- «Αλλά δε νοείται να ξεχειλώσει»

[Και παρεμβάσεις στο ΕΣΡ λέγοντας ότι πρέπει να κάνει "διαγωνισμό", ενώ το ΕΣΡ μπορεί να θέλει να δώσει άδειες ορίζοντας ίδιο τίμημα για όλους]

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την τελική σύνθεση του ΕΣΡ δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σημειώνοντας πως ζητούμενο είναι τάχιστα να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Θρίλερ τη νύχτα με αεροπλάνο που του έσβησε ο κινητήρας στο FIR Αθηνών

Συναγερmός σήμανε τα ξημερώματα στο FIR Αθηνών όταν αεροσκάφος των Αιθιοπικών αερογραμμών εξέπεμψε σήμα κινδύνου επειδή του έσβησε ο κινητήρας!

O Σάκης Ρουβάς σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις. Τι λέει για την Λυδία Κονιόρδου και τον Ντόναλτ Τραμπ!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που δεν μένει ποτέ αμέτοχος στις εξελίξεις. Μάλιστα, πολλές φορές μας έχει συνηθίσει να τοποθετείται ανοιχτά και σε πολιτικά θέματα και να έχει σταθερή σχέση. Έτσι και αυτή τη φορά. Στο περιοδικό People μίλησε για το ενδεχόμενο εμπλοκή τους στην πολιτική σκηνή, τον Ντόναλντ Τραμπ και την Λυδία Κονιόρδου η οποία λίγες μέρες πριν ορκίστηκε υπουργός πολιτισμού. 

Μπακογιάννη: Εφικτός ο στόχος της ΝΔ για αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές

 «Το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος, σήμερα, είναι οποιασδήποτε μορφής πολιτική αλαζονεία», δηλώνει στη συνέντευξή της, στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Βίντεο στο παιχνίδι Ρουμανια-Πολωνία: Κροτίδα σκάει μπροστά στον Λεβαντόφσκι

Για μια ακόμη φορά οι Ρουμάνοι προκάλεσαν επεισόδια σε παιχνίδι της εθνικής τους ομάδας και αυτή τη φορά λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μακάριος Λαζαρίδης: Οδηγούν τη χώρα στα βράχια - Εκλογές... χθες

«Αισθάνομαι ότι και πάλι ζούμε μια επανάληψη της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα- Βαρουφάκη» δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ

Μυτιλήνη: ΣΥΡΙΖΑίοι Αλλοδαποί έκαναν κατάληψη σε σπίτι και έκλεβαν ρεύμα

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι τρύπωσαν χωρίς τη συναίνεσή της 42χρονης ιδιοκτήτριας στο σπίτι της

Η Χίλαρι ρίχνει το φταίξιμο για την ήττα της στον διευθυντή του FBI

Τον κατηγόρησε ότι εκείνος αποφάσισε να στείλει την επιστολή στο Κογκρέσο λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές στην οποία ανακοίνωνε ότι θα άνοιγε εκ νέου τον φάκελο της υπόθεσης με την ηλεκτρονική της αλληλογραφία

Γεωργαντάς: Τόσο στοιχίζουν οι διορισμοί κομματόσκυλών τους

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ο τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατηγορώντας τη για διορισμό ημετέρων στα υπουργεία.

Μπατακλάν: «Έφαγαν πόρτα» δύο μέλη των Eagles of Death Metal

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η σημερινή επέτειος της πολύνεκρης επίθεσης των τζιχαντιστών - Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης σε διαφορετικά σημεία του Παρισιού

Συνάντηση του Τραμπ με τον Φάρατζ -Στο σπίτι του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ

Επίσκεψη στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Νάιτζελ Φάρατζ, που υπήρξε μία από τις πιο ηχηρές «φωνές» υπέρ του Brexit και πρώην ηγέτης του UKIP.

ΦΩΤΟ-Ο Αδωνις έτρεξε τα 10 χλμ. στον Μαραθώνιο Αθηνών... και έφυγε σφαίρα για μαθήματα ρητορικής

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άφησε για λίγο το κοστούμι και τη γραβάτα και φόρεσε t-shirt, σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, καθώς ήταν ένας από τους χιλιάδες που βγήκαν στους δρόμους για να τρέξουν στον Μαραθώνιο Αθηνών.