14 Νοεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΝΟΥ! Χαμός με τις ημίγυμνες φωτογραφίες 24χρονης υπουργού της Ουκρανίας [εικόνες]

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Κίεβο οι ημίγυμνες φωτογραφίες της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση.

Η φώτο της ημέρας: Ποδοσφαιρικός κάφρος

«Τι δίνει ρε ο μαλ@κας ο διαιτητής;»:
Αλέξης Τσίπρας φίλε!

"Πόλεμος" Βόσνιων στο Facebook για τον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία

Πόλεμος ανάμεσα σε Έλληνες και Βόσνιους στο Facebook και πιο συγκεκριμένα στο προφίλ του Εντίν Τζέκο με τους δεύτερους να υπόσχονται τρομερά πράγματα για το ματς του Ιουνίου, με αναφορές στα Σκόπια, στον Μέγα Αλέξανδρο, ακόμη και στην ελληνική κρίση.

Μήνυμα-προειδοποίηση από τον Βαυαρό πρωθυπουργό προς την Ελλάδα

Προειδοποίηση με σαφείς αιχμές προς την Ελλάδα ότι «αν κάποιος δεν συμφωνεί με τους κανόνες, μπορούμε να τους αλλάξουμε μαζί ή να τερματίσουμε τη συνεργασία» απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Horst Seehofer.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν παραγράφεται το «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» -Εκαιγα κι εγώ σημαίες των ΗΠΑ

Πάνε κάψτη τώρα αν είσαι μάγκας ρε καραγκιόζη!

«Ιστορικά υπάρχει το σύνθημα «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και από την παγκόσμια ιστορία δεν παραγράφεται τίποτα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσμος Μπαλαούρας, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα.

Κακαβιά: Συνέλαβαν δύο υπαλλήλους του αλβανικού ΥΠΕΞ -Είχαν χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας

Στη σύλληψη δυο υπαλλήλων του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών, προχώρησαν οι Ελληνικές αρχές στην Κακαβιά.

Τρία οχήματα μεταφοράς αίματος δώρισε η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Τρία ειδικά οχήματα (τύπου van) με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την ασφαλή μεταφορά φιαλών αίματος δώρισε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) σε μια συγκινητική τελετή κατά τη λήξη της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών.

Ρωσικό μαχητικό συνετρίβη στη Μεσόγειο

Τις πρώτες απώλειες αεροσκαφών είχε η αποστολή του ρωσικού αεροπλανοφόρου «Κουζνετσόφ» στις ακτές της Συρίας, στη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς ένα Mig-29K παρουσίασε βλάβη και συνετρίβη στη θάλασσα.

ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ! Κρήτη: Η οικογένεια της μικρής Μελίνας απέκτησε νέο μέλος και χαμογελάει ξανά

Η αδερφή του Μάνου Παρασκάκη, του πατέρα της μικρής Μελίνας, έκανε γνωστή τη γέννηση του μωρού, που είναι κοριτσάκι

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Observer: Ο άλλοτε παθιασμένος κομμουνιστής Τσίπρας βασίζεται στον Ομπάμα

Ο άλλοτε παθιασμένος κομμουνιστής Τσίπρας και η αριστερίστικη κυβέρνησή του βασίζεται στην υποστήριξη του Ομπάμα για το χρέος αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε άρθρο της με τίτλο «Κάλεσμα Μπαράκ Ομπάμα για ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους στην Ελλάδα».

130 άτομα στο δείπνο Παυλόπουλου με Ομπάμα -Δείτε όλα τα ονόματα

Το δείπνο που θα παραθέσει αύριο βράδυ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμή του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στο προεδρικό μέγαρο θα είναι πολυπληθές.

"Διασώστης" προσφύγων ο Πεπ Γκουαρντιόλα [vid]`Διασώστης` προσφύγων ο Πεπ Γκουαρντιόλα [vid]

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι ο πρωταγωνιστής μιας εκστρατείας προώθησης του έργου μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της Ισπανίας που προσφέρει βοήθεια στους πρόσφυγες, οι οποίοι διακινδυνεύουν την ζωή τους προσπαθώντας να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνο Πλεύρη - Διασωληνωμένος με σηψαιμία-Περαστικά απ' τον Κυριάκο

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στο Ιατρικό ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού.

ΔΗΛ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ! ΕΕ: Απορρίφθηκε το αίτημα της Αυστρίας για διακοπή των ενταξιακών συνομιλιών με την Τουρκία

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέκριναν τα μέτρα καταστολής που έχει λάβει η Άγκυρα εναντίον φερόμενων υποστηρικτών του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, αλλά το αίτημα της Αυστρίας για διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ένωση, δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει ευρύτερη στήριξη.

ΕΞΤΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ! Οι διεθνείς του 2004 είπαν «όχι» σε φωτο με Τσίπρα-Ο δε Ντέμης έφυγε απ'τη σουίτα μόλις μπήκε ο Τσίπρας

[Άκουσα κάποιον να λέει "δεν είναι πρέπον να το κάνεις αυτό, ο Τσίπρας κι αν διαφωνείς μαζί του είναι Πρωθυπουργός της χώρας"... Ναι αυτο λέει ο καθωσπρεπισμός... αλλά για όσους είναι "καθώς πρέπει" και όχι για όσους κοροϊδεύουν το λαό εν γνώσει τους ενώ μέχρι να κάτσουν στην καρέκλα έλεγαν "το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού"]

Η είδηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε χθες τη σουίτα των «χρυσών» διεθνών του 2004 στο «Γ. Καραϊσκάκης» βγάζει τελικά κι άλλη… είδηση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση ενός εκ των πλέον σύγχρονων εμβληματικών προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου από αυτή τη συνάντηση αλλά και η άρνηση των διεθνών να φωτογραφηθούν με τον Τσίπρα!

Πρετεντέρης: Τους αρέσει να χάνουν πανηγυρίζοντας και να πανηγυρίζουν χάνοντας.

Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Μπουνιές σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών - BINTEO

Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει χαρακτηριστεί λόγω της έντασης και του πάθους ανδρικό άθλημα, ωστόσο και οι γυναίκες υπάρχουν φορές να ξεφεύγουν.

Η συνάντηση Κικίλια με στενό συνεργάτη του Ομπάμα (ΦΩΤΟ)

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Αλέξης Γιαννούλιας, στενός συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμα, προετοιμάζοντας την επίσκεψη του απερχόμενου αμερικανού προέδρου στη χώρα μας.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! Κατρούγκαλος: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει την Ευρώπη

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα οικονομικά δεδομένα και η καθημερινότητα του μέσου πολίτη επιβαρύνονται, ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, δηλώνει σε διάλεξή του στο Λονδίνο, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να «αλλάξει την Ευρώπη».
Το έργο της Εκκλησίας την εποχή που διανύουμε είναι ουσιαστικό. Φωτεινό παράδειγμα είναι ο Πατέρας Χρήστος του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου στον Τρίλοφο όπου δεν είναι μόνο ο Ιερέας που στηρίζει τον ΠAOK παντού αλλά ο Ιερέας όπου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του σε μικρούς και μεγάλους.

ΝΔ: Τα φετινά στοιχεία για αύξηση του ΑΕΠ δεν είναι για πανηγυρισμούς

Η κυβέρνηση σκούπισε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, έκανε εσωτερική στάση πληρωμών,  έκλεισε τις τράπεζες, επέβαλε capital controls και  υπέγραψε 3ο Μνημόνιο, γι' αυτό και τα στοιχεία του ΑΕΠ είναι ανεβασμένα φέτος, ισχυρίζεται η ΝΔ

Την Τρίτη στα τέσσερα μπροστά στην τρόικα το σκληρό γκ@μενάκι του Κατρούγκανου

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Θεσμών θα έχει την Τρίτη η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.

Κύριο θέμα της συζήτησης θα είναι τα εργασιακά, ενώ την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Βαλεντίνο Ρόσι να κλωτσάει θαυμάστρια

«Ήμουν νευρικός, ζητάω συγγνώμη», λέει ο Ιταλός αναβάτης - Απειλεί με μήνυση η γυναίκα

Το τελευταίο ραντεβού με τους λάτρεις του MotoGp στη Βαλένθια ήταν αρκετά ταραχώδες, όπως αναφέρει η ιταλική Il Giornale, όταν ο Ιταλός αναβάτης Βαλεντίνο Ρόσι πρωταγωνίστησε εν αγνοία του σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Βρούτσης: Έχουμε υποστεί αχρείαστα και άδικα μέτρα 9 δισ. ευρώ

«Σήμερα στο υποσυνείδητο του κόσμου έχει αποτυπωθεί η πολιτική εξαπάτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας -άνεργος, εργαζόμενος, συνταξιούχος, επιχειρηματίας- που να μην είναι σε χειρότερη θέση από τον Δεκέμβριο του 2014» δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣ! ΕΠΟ: «Συγγνώμη Βοσνία για το φασιστικό πανό»-Έτσι απάντησαν οι Έλληνες διεθνείς στο πανό

Να καταδικάσει τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βοσνία έσπευσε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.

ΦΩΤΟ-ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ "ΠΣΟΦΟ"->Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Πλεύρη

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη χθες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή λοίμωξη.

Guardian: Ο Τσίπρας βασίζεται στον Ομπάμα, αλλά η Γερμανία κάνει κουμάντο στην ευρωζώνη

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βασίσει τις ελπίδες του για την ελάφρυνση χρέους στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, αναφέρουν Guardian και Reuters.

Ιταλία: 30.000 ευρώ ή 4 μήνες φυλακή σε μουσουλμάνα από την Αλβανία λόγω... μπούρκας

Η καταδίκη της 40χρονης γυναίκας έχει αξία, διότι είναι η πρώτη που επιβάλλεται από ιταλικό δικαστήριο για το συγκεκριμένο παράπτωμα

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΟΥ! Βερναρδάκη: Θα ζητήσουμε από την τρόικα την οικονομική ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων

Για το σχέδιο της κυβέρνησης για την οικονομική ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων μετά την υπεραπόδοση στα έσοδα, μίλησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Η συνέντευξη της «μαύρη χήρας» της Αργολίδας για τη δολοφονία του συζύγου της - ΒΙΝΤΕΟ

«Με δεσμεύει ό,τι φέρει την υπογραφή μου. Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι. Φυσικά δεν έχω ομολογήσει σε κανέναν και τίποτα», δήλωσε σε εκπομπή του «Ε» η 38χρονη, Δήμητρα Βούλγαρη, που θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 42χρονου άτυχου ναυτικού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Βίντεο: Άγριο ξύλο στη βουλή της Ουκρανίας

Ο Ολεχ Λιάσκο, ηγέτης του Ριζοσπαστικού κόμματος και ο Γιούρι Μπόικο, επικεφαλής του Μπλοκ της Αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια μετατρέποντας τη βουλή σε ρινγκ

Με ερωτικά χάδια ξάφρισαν ΜΑΛ@ΚΑ γέρο

Κολακεύτηκε από την… ερωτική επίθεση των τεσσάρων γυναικών κι ούτε που κατάλαβε πότε τα λεφτά του έκαναν φτερά

Ενώ ελληνικά μαχητικά εμπλέκονταν στο Αιγαίο, ο Κοτζιάς υπέρ Τουρκίας: Δεν είναι πάντα παραγωγική η κριτική της ΕΕ στην Αγκυρα

Τη στάση της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία επέκρινε ουσιαστικά ο Νίκος Κοτζιάς, μετά από την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.

Έχουν πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ οι διασπαστές της ΝΔ στο ΤΕΕ;

Τουλάχιστον περίεργη η συμπεριφορά του πρώην προέδρου της ΔΚΜ στη Θεσσαλονίκη Δ. Μήτρου που εντελώς 

Προϋπολογισμός: Υπεραπόδοση στα έσοδα λόγω φοροεπιδρομής και στάση πληρωμών από το Κράτος

Υπεραπόδοση στα έσοδα αλλά και στάση πληρωμών από το Κράτος είναι το συμπέρασμα από τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού από τον Γενάρη ως τον Οκτώβριο.

Μάλιστα οι πληρωμές του Δημοσίου είναι κατά 1,7 δισ. ευρώ λιγότερες από το σχεδιασμό. Στην κυβέρνηση επικρατεί αισιοδοξία από την υπέρβαση του στόχου για τα έσοδα.

Δημοσκόπος έφαγε... ακρίδες επειδή έπεσε έξω στην πρόβλεψη για τη νίκη του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Την υπόσχεσή του έκανε πράξη ένας δημοσκόπος στην Αμερική, ο οποίος έφαγε ζωντανά στην τηλεόραση ακρίδες.

Φωτογραφίες: Φουσκωτά με κομάντο έχουν ζώσει από θαλάσσης τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην ΑθήναΜέτρα εμπόλεμης ζώνης θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το ξενοδοχείο στο οποίο όπως φαίνεται θα καταλύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Η μεγαλύτερη λέξη στον κόσμο είναι ελληνική και έχει 172 γράμματα

Η ελληνική γλώσσα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει στο έργο ”Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές!

Ποιον έχει "μέσο" στον ΣΥΡΙΖΑ η υπουργός που σκανάρει το σβέρκο και θεραπεύει τον πόνο

Η υπουργοποίηση της Λυδίας Κονιόρδου είχε έντονο παρασκήνιο.

Ο συνδετικός κρίκος της διακεκριμένης ηθοποιού με τον πρωθυπουργό φαίνεται πως ήταν ο...

Πως ακούγονται τα ελληνικά στους ξένους;


Το διαδικτυακό κανάλι στο Youtube “Heritage Inmoshum», ρώτησε Καναδούς φοιτητές αν μπορούν να αναγνωρίσουν την γλώσσα, ακούγοντας ένα απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν ήταν όσο εύκολο φαντάζεστε, καθώς κανείς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει με την πρώτη προσπάθεια την γλώσσα. Η πλειοψηφία νόμιζε πως πρόκειται για...

Kοιτάζοντας τον καθρέφτη...

Του Νίκου Ρωμανού*

Απόγευμα Παρασκευής 11/11/2016

Ο Πάνος ετοιμάζεται να πάει να μιλήσει στο συνέδριο των ΑΝΕΛ. Έτοιμη η ομιλία, έτοιμο το πουκάμισο, έτοιμο το κοστούμι, έτοιμο το μαλλί. Όλα στην τρίχα. Διαλέγει την γραβάτα που θα φορέσει. Λίγο πριν ξεκινήσει, στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και δένει την γραβάτα του. Εκεί θα ήθελα να πατήσω το pause. Να παγώσω τον χρόνο σε εκείνη ακριβώς την στιγμή που ο Πάνος στέκεται μπροστά στον καθρέφτη. Να τον ρωτήσω τι σκέφτεται. Τι λέει στον εαυτό του; Πως αισθάνεται κοιτάζοντας τον καθρέφτη;

«ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ»-Πήγε ο γκαντέμης στο γήπεδο με τον βοηθό του και περίμενες να κερδίσει η Εθνική; Γελάει το Twitter μαζί του

Διαβάστε πώς σχολίασαν οι χρήστες την παρουσία του πρωθυπουργού στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής και το γκολ της ισοφάρισης που μπήκε μόλις έφυγε από τις κερκίδες

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας πάντα προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια στο «ελληνικό» Twitter, πόσο μάλλον όταν στον αγώνα αυτό εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Βίντεο: Το μαλλιοτράβηγμα έφερε «στριπτίζ»

Μια από τις πρωταγωνίστριες αποκαλύπτει επίτηδες τα στήθη της αντιπάλου της

Δεν αρκέστηκε στο μαλλιοτράβηγμα η μια από τις δύο γυναίκες που έμπλεξαν σε άγριο καβγά στη Νιγηρία.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας ούρλιαζε για την απαγόρευση συγκεντρώσεων

Τώρα απαγορεύει συγκεντρώσεις και πορείες για την επίσκεψη Ομπάμα και δεν τρέχει κάστανο:

Ρώσοι ΗΡΩΕΣ μετέτρεψαν σοβιετικό αστέρι στην κορυφή κτιρίου σε... αστερία Πάτρικ

Αν και ένα μεγάλο μέρος των μνημείων της σοβιετικής εποχής στις πρώην δημοκρατίες της Ένωσης έχουν καταστραφεί, στη Ρωσία υπάρχουν ακόμα αρκετά κτίρια που φέρουν τα εμβλήματα της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου.

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ! Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι σε μετρό-ΗΣΑΠ-τραμ

Στην απόφαση να αναστείλουν τις στάσεις εργασίας που είχαν κηρύξει για αυτή την εβδομάδα αναμένεται να καταλήξει η συνέλευση των εργαζομένων σε Μετρό-ΗΣΑΠ και τραμ.

Παροξυσμός στον πλανήτη για τη Σούπερ Σελήνη: Χιλιάδες κόσμου πάνω σε ουρανοξύστες

Χιλιάδες λάτρεις του φεγγαριού πηγαίνουν στις κορυφές ουρανοξυστών και στις παραλίες στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού για να παρατηρήσουν το βράδυ την πανσέληνο.

Αναμένεται να είναι τεράστια και να προσφέρει μοναδικό θέαμα, πρωτοφανές για τα τελευταία 70 χρόνια.

Σουηδός σεφ δέχθηκε άγρια επίθεση από μουσουλμάνους γιατί «μοιάζει με τον Τραμπ»

Ένας Σουηδός σεφ δέχθηκε, όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες, επίθεση από τρεις μουσουλμάνους, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον κλώτσησαν στο πρόσωπο και το κεφάλι και τον έστειλαν στην εντατική.

Βορίδης: Ο Τσίπρας θα οδηγηθεί στις εκλογές γιατί εξαϋλώνεται πολιτικά

«Ο κ. Τσίπρας θα οδηγηθεί στις εκλογές γιατί στην πραγματικότητα θα εξαϋλώνεται, και εξαϋλώνεται πολιτικά. Δεν πρόκειται να οδηγηθεί στις εκλογές για κάποιον άλλο λόγο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

ΝΔ: Ατυχείς οι χειρισμοί του ΥΠΕΞ στις ελληνοαλβανικές σχέσεις

Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, κατέθεσαν οι Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννης Κεφαλογιάννης, συντονίστρια εθνικής άμυνας και εξωτερικών και υπεύθυνος τομέα εξωτερικών αντίστοιχα, για την πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν για την Αλβανία.