17 Νοεμβρίου 2016

H σ@ξι ροκ Σαλονικιά που τρέλανε τους πάντες στην πρεμιέρα του «The Voice» [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης το «The Voice» με τους Κωστή Μαραβέγια, Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη στο ρόλο των προπονητών, όμως την παράσταση έκλεψε η διαγωνιζόμενη Χριστίνα Ζιώγα.

ΦΩΤΟ-Το μυαλό μας σήμερα στην αποφράδα μέρα 17 Νοέμβρη του 1973...

Οι αλήτες της χούντας επέτρεψαν μόνο τον αγώνα της Δαμανάκη, του Λαλιώτη, του Τζουμάκα, του Βούτση και Φίλη και ανέβαλαν...

ΒΙΝΤΕΟ-1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Η στιγμή που οι αντεξουσιαστές καίνε την ελληνική σημαία-ΝΔ: Η κυβέρνηση ας επιβάλει επιτέλους την τάξη

Έκαψαν την ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο.

Ομάδα νεαρών αντεξουσιαστών έξω από το Πολυτεχνείο ποδοπάτησαν και έκαψαν μία ελληνική σημαία με το στιγμιότυπο να απαθανατίζεται από τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς.

Καίνε το κέντρο της Πάτρας-Επίθεση σε δημοσιογράφους και πολίτες-Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο της Πάτρας με αντιεξουσιαστές να πετούν μολότοφ και πέτρες σε δημοσιογράφους και πολίτες.

Εισαγγελία: Μπορείτε να μπείτε στο ΕΜΠ - Τόσκας: Μπααα, θα τους αφήσουμε να τα σπάσουν όλα

Αντικρουόμενες πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες της Δικαιοσύνης και την στάση της ΕΛ.ΑΣ, την στιγμή που οι κουκουλοφόροι εξακολουθοούν να καταστρέφουν το ιστορικό κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο

ΣΚΑΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ! Ουρλιάζουν οι Δήμαρχοι: Μας κόβουν τις επικουρικές

Στην ανάκληση επικουρικών συντάξεων και του μηνιαίου βοηθήματος που δίνει σε δεκάδες πρώην δημάρχους, προχωρά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης -ΕΤΕΑ (πρώην Ταμείο Ασφάλισης Δημοτικών Κοινοτικών Υπαλλήλων -ΤΥΔΚΥ).

Νεότερα για την πορεία της υγείας του Θάνου Πλεύρη!

Για τέταρτο 24ωρο βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική ο Θανάσης Πλεύρης.

Ωστόσο, αχτίδα αισιοδοξίας για τους γιατρούς η σταθερή κατάστασή της υγείας του πρώην βουλευτή, η οποία όμως παραμένει κρίσιμη κατάσταση. Η θεράποντες ιατροί διατηρούν  αισιοδοξία χάρη στην ηλικία και τον ισχυρό οργανισμό του.

ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ! ΒΙΝΤΕΟ-Αγανακτισμένοι οι Χιώτες: «Δεν μπορούσαμε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι»

Ο φόβος και η αγωνία για κλιμάκωση των επεισοδίων έχει επισκιάσει την καθημερινότητα των πολιτών της Χίου, των οποίων τα σπίτια και οι περιουσίες γειτνιάζουν με τον καταυλισμό της Σούδας.

Βόλος: Διαδηλωτές απαίτησαν την αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ από την πορεία

Μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων κινημάτων, αλλά και απλοί πολίτες, απαίτησαν την αποκόλλησή τους από το κυρίως σώμα της πορείας για το Πολυτεχνείο

Επεισόδιο με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία θέλησαν να ακολουθήσουν την καθιερωμένη πορεία στη μνήμη των γεγονότων του Πολυτεχνείου, σημειώθηκε στον Βόλο.

ΦΩΤΟ-Βεβήλωσαν και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη οι αλήτες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή η φωτογραφία με το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που βρίσκεται μπροστά από την Παλιά Βουλή στη Σταδίου. Όπως βλέπετε άγνωστοι έγραψαν στη βάση του αγάλματος στα ελληνικά και τα αγγλικά το σύνθημα...

Βίντεο: Αστυνομικός γρονθοκοπεί γυναίκα στο πρόσωπο

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να γρονθοκοπεί μια γυναίκα, την στιγμή που την συλλαμβάνει. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Φλάγκσταφ της Αριζόνα.

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Ευθύνη για τη διολίσθηση της χώρας έχει τμήμα της γενιάς του Πολυτεχνείου

Ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή τον εορτασμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε την ακόλουθη δήλωση.

ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Ο Ομπάμα αποθεώνει τη Μέρκελ: "Θα την ψήφιζα"-Κι ο Σόιμπλε τον καρπαζώνει: Όποιος μιλά για ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα εμποδίζει τις μεταρρυθμίσεις

Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν φείδεται επαίνων για την Ανγκελα Μέρκελ την οποία αποκαλεί ηγέτιδα με μεγάλη αξιοπιστία ενώ ξέχασε να αναφερθεί στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ! Οριστικά η ΔΟΕ αφαίρεσε το μετάλλιο της Πηγής Δεβετζή!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΔΟΕ έδωσε και οριστικό τέλος στο σίριαλ με το μετάλλιο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας – Η Δεβετζή δεν θεωρείται πλέον χάλκινη Ολυμπιονίκης στον τελικό του τριπλούν του 2008 στο Πεκίνο

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ! Πολυτεχνείο τέλος για τον Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός προτίμησε μια ομιλία στην Βουλή για να τιμήσει την ιστορική επέτειο και για πρώτη φορά απέφυγε να μεταβεί στο Πολυτεχνείο, για λόγους που δεν ανακοινώθηκαν επισήμως

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια και άδεια εισαγγελέα για εισβολή ΕΛΑΣ στο Πολυτεχνείο-Κυνήγησαν Φίλη και ΣΥΡΙΖΑίους από την πορεία

Θα το δούμε κι αυτό! Σπασιμο ασύλου και εισβολή αστυνομίας στο Πολυτεχνείο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

Πριν από λίγο σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε την άδεια προκειμένου οι αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν και να "καθαρίσουν" την κατάσταση μέσα και έξω από το Πολυτεχνείο. Την ίδια ώρα εντός του Ιδρύματος βρίσκονται περίπου 150 κουκουλοφόροι.

ΒΙΝΤΕΟ-Διαδηλωτές εισέβαλαν στο αρχηγείο του Τραμπ – Διαμαρτύρονται για τον ακραίο Μπάνον

Στο αρχηγείο του Ντοναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον εισέβαλαν διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για την τοποθέτηση του Στιβ Μπάνον ως επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου.

Η σύζυγος και ο Έλληνας εραστής της πίσω από τη δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία!

Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει  από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του - Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης  το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος

Τουρκία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του «δραπέτη» Χακάν Σουκούρ που κάνει απεργία πείνας

Ο Σελμέτ Σουκούρ, πατέρας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ που τελεί υπό κράτηση από τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δικηγόροι του ζυγίζει πλέον 35 κιλά! – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή

Άκυρο το διαζύγιο της Jennifer Garner και του Ben Affleck - Έγκυος ξανά η ηθοποιός

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, ακυρώνουν το διαζύγιο τους, αφήνουν πίσω τους την ιστορία με την νταντά και συνεχίζουν τον έγγαμο βίο τους γιατί περιμένουν παιδί! Σύμφωνα με το δίκτυο Radaronline, η ηθοποιός είναι έγκυος και θα γίνει ξανά μανούλα με τη νέα χρονιά.

«Είμαστε ζευγάρι με τον αδερφό μου εδώ και έξι χρόνια και έχουμε δύο παιδιά μαζί»

Άτομα που διέπραξαν αιμομιξία εξηγούν τους λόγους που τους ώθησαν στην αγκαλιά του συγγενικού τους προσώπου

Αποτελεί ένα από τα από τα πιο σοβαρά σεξουαλικά ταμπού και αξιόποινη πράξη ανά την υφήλιο.

Forbes: Αυτοκρατορία οι Καρντάσιανς, οι πλουσιότεροι τηλεστάρ με 122,5 εκατ. δολάρια το χρόνο

Κανείς δεν πιάνει τις Καρντάσιανς. Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για το 2016 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των σταρ ριάλιτι σε κέρδη.

«Μαύρη τρύπα» 100 δισ. λιρών αντιμετωπίζει η Βρετανία

Η Βρετανία αντιμετωπίζει μια μαύρη τρύπα 100 δισ. Λιρών στα οικονομικά της, εξαιτίας του Brexit, φέρεται πως θα πει ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Φίλιπ Χάμοντ σε βουλευτές την επόμενη εβδομάδα στο Βρετανικό κοινοβούλιο.

«Σνόμπαραν» τη Ρωσική Αυτοκρατορία σε δημοπρασία του Sotheby's

O οίκος δημοπρασιών Sotheby's αποκόμισε συνολικά 136,7 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (136,39 εκατομμύρια δολάρια) το τελευταίο διήμερο πωλώντας το 87,4% των 341 πολύτιμων πετρών και κοσμημάτων που πρότεινε προς πώληση. Τέσσερα κομμάτια τού απέφεραν 10 και πλέον εκατομμύρια δολάρια έκαστο.

Πρετεντέρης: ΠΑΣΟΚ=Κακό χωριό με λίγα σπίτια


Ποιος κανονικός άνθρωπος ασχολείται σήμερα με το τι κάνει ο Παπανδρέου ή ο Ρέππας" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο που κατάφερε να γίνει το κορίτσι του James Bond στα 50 της χρόνια, ανέβασε μία αρετουσάριστη φωτογραφία της στο Instagram.

Μητσοτάκης από Άγιο Όρος: Ζητάμε την ευλογία και στήριξη της Παναγίας για την πατρίδα

Ο κ. Μητσοτάκης  αφού έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.

Απευθυνόμενος στην Ιερά Κοινότητα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

Συντροφικά σπρωξίδια στην Πάτρα κατά την κατάθεση στεφανιών για το Πολυτεχνείο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε σε Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, κατά την κατάθεση στεφάνων αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΓΡΑΦΗΜΑ! Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για μικρότερο ΑΕΠ από το 2014

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την αποκλειστική ευθύνη που η οικονομία, μετά τη μικρή ανάκαμψη του 2014, επέστρεψε στην ύφεση. Και όμως, σήμερα πανηγυρίζει για την επίδοση του 3ου τριμήνου του 2016» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Στα Τρίκαλα έκλεψαν μπαταρία λεωφορείου!

Μέχρι και μπαταρία λεωφορείου, αφαίρεσαν δύο άτομα, τα οποία δεν χάρηκαν και πολύ για την «επιτυχία τους», γιατί στη συνέχεια συνελήφθησαν ενώ οι μπαταρίες αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Απολογία Εφραίμ: Είμαι αμαρτωλός αλλά όχι απατεώνας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το Ελληνικό Δημόσιο.

Σήμερα απολογήθηκαν οι τελευταίοι δυο κατηγορούμενοι: ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος.

Τι στο καλό ήθελαν να κάνουν;

 του Άρη Ηλία

«Ποτέ δεν κατάλαβα την στρατηγική της Ελλάδας…»
Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ (σχετικά με τη Διαπραγμάτευση Τσίπρα/Βαρουφάκη, 21-08-2015)

Ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, το μεγάλο ερώτημα που παραμένει όσον αφορά στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το τί ακριβώς ήθελαν να κάνουν.

Δείτε απο τι επαγγέλματα έχουν περάσει οι πρόεδροι των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Άν σας έλεγαν οτι κάποιος Αμερικανός πρόεδρος, πολύ πριν ασχοληθεί με την πολιτική, έβγαζε τα προς το ζην... βόσκοντας πρόβατα τί θα λέγατε;

ΒΙΝΤΕΟ-Θα γελάμε χρόνια με Τσίπρα

Όταν σου λένε "toast" και καταλαβαίνεις "τοστ" και βλέπεις τους γύρω σου να σηκώνονται αλλά συνεχίζεις να κάθεσαι ατάραχος, έχεις όλα τα προσόντα να αποκαλείσαι ΣΤΟΚΟΣ!

Γελάει ο Άδωνις με τους ξεφτίλες: "Θεία Δίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ"-Το retweet ανήμερα του αριστερού πανηγυριού - ΦΩΤΟ

Για «Θεία Δίκη» και πως «όλα εδώ πληρώνονται», κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μήνυμά του στο twitter, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αναγκάζεται να ανεβάζει ευχαριστίες για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και μάλιστα 17 Νοεμβρίου»

Η «κλειστή» ομιλία Ομπάμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης – ΒΙΝΤΕΟ

Μερικές ώρες πριν ο Αμερικανός πρόεδρος μιλήσει στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Μπαράκ Ομπάμα παράθεσε μία μικρή τελετή στον Αστέρα Βουλιαγμένης προς τιμήν των εργαζομένων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Τελεσίγραφο Κομισιόν σε Ελλάδα: Εφαρμόστε τους κανόνες για τους λογιστικούς ελέγχους

Την εφαρμογή των κοινών κανόνων της ΕΕ περί λογιστικού ελέγχου εντός δύο μηνών ζητά από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Στίβεν Χόκινγκ: «Πρέπει να εγκαταλείψουμε τη Γη μέσα στα επόμενα 1.000 χρόνια»

Το πολύ 1.000 χρόνια. Τόσα χρόνια ζωής απομένουν στην ανθρωπότητα αν παραμείνει στη Γη σύμφωνα με τον διάσημο Βρετανό θεωρητικό φυσικό Στίβεν Χόκινγκ.

Κουκουλοφόροι έκλεψαν ασπίδες και κράνη αστυνομικών -Τα «στόλισαν» σε αγάλματα στην πλατεία Εξαρχείων [εικόνες]

Στολίδια στην πλατεία Εξαρχείων κατέληξαν δύο ασπίδες και κράνη που αφαίρεσαν νεαροί από βαν της αστυνομίας, νωρίτερα σήμερα, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη κοντά στο Πολυτεχνείο.

Ο Ομπάμα εκστασιασμένος μπροστά στον Παρθενώνα -Οι φωτογραφίες του Λευκού Οίκου [εικόνες]

Εξι φωτογραφίες επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος από την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.


ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ! Ο Φάρατζ ξόδεψε μισό εκατ. λίρες από χρήματα της ΕΕ για την εκστρατεία υπέρ του Brexit

Το UKIP του γνωστού ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ καταστρατήγησε τους κανόνες περί δαπανών των κομμάτων ξοδεύοντας χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων για τη δική του προεκλογική εκστρατεία σε εκλογικές περιφέρειες-κλειδιά,  αλλά και για την καμπάνια υπέρ του Brexit.

Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο

Δήλωση σχετικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στον καταυλισμό της Σούδας Χίου έκανε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; Επαναφορά της βουλευτικής σύνταξης πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος!

Την επαναφορά ενός προνομίου που προκαλεί -και είχε καταργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επί Α. Σαμαρά- ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Ο βυθός της θάλασσας υψώθηκε κατά 2 μέτρα μετά τον σεισμό στη Ν. Ζηλανδία! [εικόνες]

Τέσσερις ημέρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία, έρχονται στο φως απίστευτες φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΟΤΖΙΑ! Επ' αόριστον αναβολή της δίκης για μίζες σε γιατρούς του ΕΣΥ


[Τις μεταφράσεις τις κάνει το ΥΠΕΞ του Κοτζιά αλλά ο Χατζηνικολάου το κρύβει ;)]

Στον αέρα βρίσκεται άλλη μια δίκη, λόγω μη έγκαιρης μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος. Μετά τη Siemens, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανέβαλε επ' αόριστον τη δίκη της εταιρίας Depuy, συμφερόντων του κολοσσού στον φαρμακευτικό χώρο «Johnson & Johnson» που εμπλέκεται σε διακίνηση μαύρου χρήματος σε γιατρούς του ΕΣΥ.

Η χειρότερη βολή της ιστορίας από τον Κώστα Κουφό [βίντεο]

Ως μια αρκετά κακή στιγμή στην καριέρα του θα μείνει αυτή που έζησε ο Κώστας Κουφός στον αγώνα των Κινγκς με τους Σπερς.

Ο πατέρας βίαζε τη 13χρονη κόρη του και η μητέρα έπαιρνε βίντεο! [εικόνες]

Ο πατέρας της τη βίαζε και η μητέρα της βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη.

Πρόκειται για την ιστορία της Αμάντα, η οποία στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών εξαναγκαζόταν να κάνει σεξ με τον πατέρα της Τζιμ, την ίδια στιγμή που η μητέρα της, Τζάστιν, τράβαγε βίντεο! Και οι δύο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ο γαμπρός του Τραμπ λύνει και δένει -Εβραίος, εκατομμυριούχος, από περίεργη οικογένεια [εικόνες]

Είναι παντρεμένος με την κόρη του Ιβάνκα Τραμπ από το 2009. Ο Jared Kushner είναι σήμερα ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ! ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΤΕ! Δύο Ελληνες υποψήφιοι για καλύτεροι δήμαρχοι στον κόσμο

Υποψήφιοι, μεταξύ 15 δημάρχων από όλο τον κόσμο, για τον τίτλο «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Το μήνυμα του Μητσοτάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει ότι το νόημα του Πολυτεχνείου είναι ο διαρκής αγώνας για ελευθερία επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής δράσης των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς».