19 Νοεμβρίου 2016

BINTEO-«'Ντάξ' μωρέ δεν τρέχει και τίποτα να κάψεις ένα πανί»

Πετρόπουλος τη Αυγής για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας:

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 20-11-2016

Δείτε τα:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 14 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΧΑΧΑΧΑ! Νέος «κόφτης» σε διπλές συντάξεις

Ανατροπές φέρνει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης για όσους λαμβάνουν διπλές συντάξεις, το συνολικό ποσό των οποίων υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ μεικτά.

Στην Αθήνα η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο

Την στιγμή που οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα συνεχίζονται, η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον Ζουέλα πως θα είναι παρούσα!

Οι 3 επιθυμίες του Ομπάμα στην Αθήνα που δεν εκπληρώθηκαν -Του απαγόρευσαν να φάει πίτα με σουβλάκι στην Πλάκα

Μπορεί ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να κατάφερε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο να επισκεφθεί την Ακρόπολη, δεν κατάφερε, όμως, να πραγματοποιήσει τρεις άλλες επιθυμίες που είχε, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Στα μπλε «ντύθηκε» ο Λευκός Πύργος και οι ομπρέλες του Ζογγόπουλου

Για ακόμη μία χρονιά ο Λευκός Πύργος και οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου της νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη ντύθηκαν στα μπλε μετά τις 6 το απόγευμα.

Τα σχόλια Ελλήνων στον φωτογράφο του Ομπάμα - «Συγγνώμη για το χωριάτη Τσίπρα! Ντρεπόμαστε!»

Ο Pete Souza είναι ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου Ομπάμα και τον συνόδευε στο επίσημο ταξίδι του στην Ελλάδα. Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη του προέδρου στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμενής (μια χαρά): Μου επιτέθηκαν 30 παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ

[Πάλι καλά που δε φταίει η ΝΔ! Γιατί συνήθως φταίει η ΝΔ και μόνο γλύψιμο είχαν για την περήφανη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ]

Λίγη ώρα αφού βγήκε από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε μια δήλωση και την ανέβασε στο κανάλι του κόμματος στο YouTube.

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο Ουίλιαμ εξόργισε τους Άγγλους λέγοντας πως έχει παλέψει σκληρά για τη ζωή του

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις του κατάφερε να εξοργίσει τους Βρετανούς πολίτες. Αφορμή στάθηκε μια ομιλία του στο Βιετνάμ όπου βρίσκεται, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε ότι έχει παλέψει σκληρά για την πατρότητα!

Καταδικάζει η Ν.Δ. την επίθεση στον βουλευτή της Χ.Α.

Καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή.

Κρίσιμη η κατάσταση του Κωστή Στεφανόπουλου-Eυχές Μητσοτάκη για ανάρρωση

Ως ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Γιατί θέλει ο Τσίπρας να την «πατήσει» ο Ρέντσι;

Στο Μαξίμου, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα γίνει στην Ιταλία.

Τραμπ σε καραγκιόζηδες ηθοποιούς: Ρεμάλια ζητήστε συγγνώμη που τον γιουχάρατε!

Μια πολύ δύσκολη βραδιά πέρασε χθες ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση Hamilton στο Σικάγο.

Ο νέος προσωπάρχης του Τραμπ μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων»

Ο Ράινς Πρίμπους σε τελετή στη Νέα Υόρκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο

Φωτογραφικό υλικό από την Κρήτη δείχνει τον ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, να μεταλαμβάνει των «Αχράντων Μυστηρίων» από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Νέα μέτρα – σοκ 2,5 δισ. στον προϋπολογισμό του 2017

Χρονιά δυσβάστακτων φόρων αναμένεται αν είναι το 2017, σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο Wilbur Ross της Eurobank πιθανός υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Wilbur Ross, από τους μεγάλους μετόχους της τράπεζας Eurobank και της τράπεζας Κύπρου εμφανίζεται ως πιθανός υποψήφιος για τη θέση του υπουργού Εμπορίου στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΦΩΤΟ-Ο Ψινάκης ανεβασμένος σε καπό -Τον πάει βόλτα ο Μπουτάρης

Αλλη μια φωτογραφία, στο γνωστό του ύφος, πόσταρε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στο λογαριασμό του στο Facebook.

Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη με 8 φίλες της έκανε... έφοδο στον πατέρα της! [εικόνα]

Στο σπίτι του πέρασε το αποψινό απόγευμα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως μαρτυρά μια φωτογραφία του στο Facebook.

Θερμό επεισόδιο Ρωσίας-Ελβετίας -Ελβετικά μαχητικά παρενόχλησαν ρωσικό πολιτικό αεροσκάφος [εικόνα]

Ανεβαίνει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ρωσία και Ελβετία, μετά και το επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα στον ελβετικό εναέριο χώρο.

Έγκλημα στην Ύδρα: Βαριές ποινές για τους δολοφόνους του εστιάτορα

- Η στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Οικονόμου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2015
- Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε και τους 9 Γεωργιανούς της σπείρας
- Δύο από αυτούς καταδικάστηκαν σε δις ισόβια, άλλοι δυο σε ισόβια
- Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας θα εκτίσουν μικρότερες ποινές
- Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Ύδρα και το σατανικό σχέδιο της σπείρας

Ο άλλος ζητάει απ' τον Άδωνι 50.000€ επειδή έβαλε μια φωτο του κατά λάθος

50.000 στραγάλια ζητάει ο Σπ. Γραμμένος από τον Άδωνι επειδή σε μια ανάρτησή του για τον αλητάμπουρα @pitsirikos έβαλε κατά λάθος μια φώτο του θολοκουλτουριάρη... θα πάρει κι αυτός τα παπάρια του... Δείτε την αγωγή που έκανε στον Άδωνι:

Ετοιμο να εκπέμψει το Noor One του Μαρινάκη

Πολύ πριν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι, μετά την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, είχε διάθεση να δραστηριοποιηθεί (επιχειρηματικά) και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Υφυπουργός έχει γραφείο χωρίς τουαλέτα... αλλά θέλει να σφηνώσει μέσα ένα πιάνο

Ο ανασχηματισμός δεν επέφερε μόνο αλλαγή προσώπων αλλά και γραφείων, με κάποιες φορές να έρχονται στο φως της δημοσιότητας τραγελαφικές ιστορίες.

Ανάμεσα σε αυτές εκείνη που φέρει τον υφυπουργό...

Η Ερμού στους 25 ακριβότερους δρόμους του κόσμου! Δείτε τις τιμές

Μπορεί η  5η λεωφόρος στη Νέα Υόρκη να παραμένει η ακριβότερη εμπορική αρτηρία στον κόσμο, αλλά στην λίστα της παγκόσμια κατάταξης με τους ακριβότερους δρόμους φιγουγάρει και η Ερμού, η οποία «ανέβηκε» δύο θεσεις σε σχέση με πέρσυ.

Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη μιλά για τον γιο του: Είναι μαχητής και θα νικήσει

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του γνωστού δικηγόρου και συγγραφέα Κώστα Πλεύρη για τον γιο του Θάνο Πλεύρη ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε και από τότε βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα.

Κασιμάτης: Το μουστάκι του Γκράουτσο Μαρξ

Το κακό είναι ότι ο Ομπάμα έφυγε, το χειρότερο ότι ο Τσίπρας έμεινε πίσω· και καλό, πολύ λυπάμαι, δεν υπάρχει. Εκτός βέβαια από την υψηλού επιπέδου διαφήμιση για τον τουρισμό μας, χάρη στην επίσκεψη του Ομπάμα στην Ακρόπολη – γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι και αυτό το όφελος συναρτάται με τόσους άλλους παράγοντες ώστε να μη θεωρείται δεδομένο.

ΣΚΙΤΣΟ-Προσπαθεί ο Μουζάλας να κάνει κάτι για τη Χίο, αλλά δεν είναι και Ντελακρουά

Σκίτσο του Δ. Χατζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Πανούσης: «Ο Ρέμος μου τηλεφώνησε να μου κάνει τσαμπουκά που τον σατιρίζω»

Ο Τζίμης Πανούσης σε συνέντευξή του μίλησε για τη σάτιρα και τα όριά της.

Αποκάλυψε μάλιστα το τηλεφώνημα που του έκανε ο Αντώνης Ρέμος ενοχλημένος για τη σάτιρα που δέχτηκε.

Υπάρχει συναίνεση... στη μη εφαρμογή του νόμου για τη διαφάνεια στα κόμματα

Μια φορά και έναν καιρό, και συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ψηφίστηκε ένας νόμος. Ηταν ένας νόμος που μονοπώλησε την επικαιρότητα, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατακεραύνωνε τότε το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. ότι τα είχαν κάνει πλακάκια με τις τράπεζες κι ότι έπαιρναν πακτωλούς εκατομμυρίων ως δανεικά και αγύριστα.

ΒΙΝΤΕΟ-Φρέσκος σανός!

Αραχωβίτης: Η κυβέρνηση μειώνει τον συντελεστή φορολόγησης στους ελεύθερους επαγγελματίες στο 22% και όλα καλά:

Βρούτσης: Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ... για το ρεκόρ δεκαετίας-ΓΡΑΦΗΜΑ

"Μετά την ΕΡΓΑΝΗ και ο ΟΑΕΔ χτύπησε κόκκινο! Ο χειρότερος Οκτώβριος με 884.331 ανέργους να αναζητούν εργασία. Ρεκόρ δεκαετίας" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω γράφημα:

Μ. Λαζαρίδης: Τώρα είναι η ώρα για τη συντριβή του λαϊκισμού

"Στη χώρα μας, ώρα είναι η ώρα για τη συντριβή του λαϊκισμού" επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρασκήνιο", ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Όπως λέει "στη χώρα μας, μετά την έμπρακτη επιβεβαίωση της εξαπάτησης των πολιτών από τον κ. Τσίπρα, μετά τη συνειδητοποίηση του κόστους που συνεπάγεται ο λαϊκισμός, διαμορφώνεται ένα ισχυρό κοινωνικό ρεύμα, με αίτημα την αλήθεια, την υπευθυνότητα, την αποτελεσματικότητα".

ΜΚΟ στα νησιά με τις «ευλογίες» του Σαουδαραβικού «ιερατείου»

Ακόμη μια ύποπτη ΜΚΟ από τις δεκάδες που δρουν στην Ελλάδα η «Αλ Μούντα Τράστ» έχει φτάσει στο σημείο να στέλνει στη χώρα μας «φορτηγά βοήθειας» τα οποία ουδείς γνωρίζει τι περιέχουν μέσα και πως και που διανέμεται το περιεχόμενό τους.

Ο Τραμπ σπάει το «πρωτόκολλο» στα τηλεφωνήματα με ξένους ηγέτες -Τι κάνει διαφορετικά

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει κάνει έως τώρα με ξένους ηγέτες αποτελούν μία από τις «ανορθόδοξες» πρακτικές που ακολουθεί ο Ντόναλντ Τραμπ ως εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Βίντεο: Στα αίματα δημοσιογράφος μετά από επίθεση συζύγου κατηγορούμενου για οπλοκατοχή

Η δημοσιογράφος του Sky News δεν περίμενε αυτή την αντίδραση

Με μια βαθιά πληγή στο φρύδι κατέληξε η δημοσιογράφος του Sky News Είμι Γκρίνμπακ όταν επιχείρησε να πάρει μια δήλωση από τη σύζυγό του κατηγορούμενου για κατοχή όπλων και ναρκωτικών Ταρίκα Άσαντ έξω από δικαστήριο στην Αυστραλία.

Βίντεο: Ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στη Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο τρελάθηκε!

Την ευκαιρία να φθάσει στο γκολ στέρησε ο διαιτητής στη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, καθώς δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Βαλένσια από τον Μονρεάλ, με τον Μουρίνιο να… τρελαίνεται

«Η λύση της Αυστραλίας» -Τι θα σημαίνει για την Ελλάδα η εφαρμογή της, αν αποτύχει η συμφωνία για το λαθρομεταναστευτικό

Ο Γκέραλντ Kνάους, ο Αυστριακός αρχιτέκτονας της πολιτικής Μέρκελ για το προσφυγικό και ιδρυτής της δεξαμενής σκέψης «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας (ESI)», μίλησε στο Spiegel.

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε μοναχό που παρενοχλούσε αγοράκια

Ο 71χρονος, είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά και την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της απαγόρευσης συναναστροφής του με τα ανήλικα παιδιά, που τον κατήγγειλαν για αποπλάνηση

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Νεκρή ζώνη τα χωράφια γύρω από το hotspot -Αγανακτισμένοι οι ντόπιοι

Αγανακτισμένοι είναι οι Χιώτες αγρότες, καθώς τα χωράφια τους, γύρω από το hotspot της ΒΙ.ΑΛ. Μοιάζουν με νεκρή ζώνη, στην πιο παραγωγική περίοδο του χρόνου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΛΑΨΑ! Άπλυτοι ξυλοκόπησαν άγρια τον Γιώργο Γερμενή της ΧΑ

[Περαστικά και καταδικαστέο από μας τους υπόλοιπους αλλά δεν πιστεύω να αρχίσουν να κλαψουρίζουν οι ΧΑυγίτες... όταν δέρνανε τον Κουμουτσάκο άλλα μας λέγανε]

Σε καφετέρια στο Μαρούσι - Ο βουλευτής μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» - Μαζί του ήταν ένας αστυνομικός και μια γυναίκα

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο ταμίας του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πως πληρώνουμε το κηφηναριό τους

Ο υπεύθυνος οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται στην Επιτροπή της Βουλής πως μειώθηκαν οι υπάλληλοι και τα κόστη του κόμματος γιατί το κηφηναριό μεταφέρθηκε...

Δημοσιογράφος έδειξε την… γυμνή αλήθεια της είδησης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το στόμα ανοιχτό… και όχι μόνο έμειναν οι τηλεθεατές στη Βενεζουέλα, όταν η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων βγήκε γυμνή για να πει τις ειδήσεις. Η Karen Aguilar παρουσίασε εκτός από τα νέα και το ολόγυμνο σώμα της σε ζωντανή μετάδοση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ομογενής πρωταγωνίστρια στη Μεξικάνικη τηλεόραση

Η Σοφία Λάμα Σταματιάδη θεωρείται μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στο Μεξικό και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές – σαπουνόπερες, όπως  «Lado B», «Pecados Ajenos», «Eva Luna» και «La Casa de al Ladο» αλλά και σε ποικίλα show, καθώς συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον τηλεοπτικό όμιλο Telemundo.

ΜΑΛ@ΚΕΣ! Αφαίρεσαν τον τίτλο της Miss France μετά από topless φωτογράφιση! ΦΩΤΟ

Δείτε τις φωτογραφίες που προκάλεσαν τη μεγάλη αναστάτωση και δίχασαν την κοινή γνώμη στη ΓαλλίαΚάτι δεν πάει καλά στη Γαλλία... Ίσως να πρόκειται για κρίση ταυτότητας, ίσως κάτι άλλο...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! Φωτογραφίες: Με μελαχρινή συνοδό στη Μύκονο ο Λιάπης

Με άγνωστη αιθέρια ύπαρξη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου έκανε την επανεμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός που συνελήφθη επειδή οδηγούσε το ανασφάλιστο τζιπ του με πλαστές πινακίδες.

Βουλγαρία και Σκόπια ζητούν να στείλουν δικούς τους ιερείς σε ελληνικές εκκλησίες

Χωρίς καθόλου ιερείς ή με κάποιους υπερήλικες ξέμειναν εκατοντάδες απομακρυσμένα χωριά της χώρας μας, γεγονός που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν γειτονικές χώρες, οι οποίες μας προτείνουν να στείλουν δικούς τους παπάδες για να ανοίγουν τις εκκλησίες μας και να τελείται η Θεία Λειτουργία.

ΚΛΑΜΑ! Δείτε με τι πρωτοσέλιδο ξεκινά η φυλλάδα Καλογρίτσα-Βαξεβάνη

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και η φυλλάδα των Καλογρίτσα-Βαξεβάνη ξεκινά με επίθεση σε Άδωνι και συνέντευξη...

Βίντεο: Έλληνας τερματοφύλακας μιμήθηκε την ιστορική απόκρουση-σκορπιό του Χιγκίτα!

Τον «σκορπιό» του Κολομβιανού πέτυχε ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, Χρήστος Πουρής, με το βίντεο όσο περνούν οι ώρες να γίνεται viral
Την ιστορική απόκρουση του Ρενέ Χιγκίτα σε ένα φιλικό της Κολομβίας με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» μιμήθηκε ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, Χρήστος Πουρής.

Οι Βρετανοί καλούνται να βρουν 369 εκατ. στερλίνες για να... κάνουν λίφτινγκ στο Μπάκιγχαμ

Το Μπάκιγχαμ αποτελεί αναμφίβολα το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν της Μεγάλης Βρετανίας γι' αυτό και οι Βρετανοί το προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Όταν ο Λαλιώτης φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηματικά για το πώς και γιατί ξαναβγήκε από την πολιτική… «ναφθαλίνη» το άλλοτε «θείο βρέφος» του ΠΑΣΟΚ - Επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο, διαψεύδοντας ότι εισηγήθηκε στη Φώφη Γεννηματά τη διαγραφή του

Βίντεο: Εραστές «κόλλησαν» γιατί τους καταράστηκε(;) ο απατημένος σύζυγος

Κακή κατάληξη είχε η ερωτική συνέρευση ενός παράνομου ζευγαριού στην Κένυα, καθώς ο εραστής «κόλλησε» μέσα στην ερωμένη με τοπικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε επειδή τους καταράστηκε ο απατημένος σύζυγος με τη βοήθεια ενός... μάγου.

Αυτή είναι κριτική για το Μετρό από τον νεοέλληνα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή την κριτική για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν την έχεις ξαναδεί...Ο νεαρός Youtuber έπεσε απ' τα σύννεφα όταν συνειδητοποίησε ότι στο μετρό όλοι πληρώνουν εισιτήριο... νόμιζε ότι ήταν...

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΡΗ! «Απέπλευσε» η Ραχήλ για άλλα… λιμάνια;

Οι παλιές καλές φιλίες λένε ότι μπορεί να τελειώσουν γρήγορα. Αυτό μάλλον έχει συμβεί και μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και της αρχηγού της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωής Κωνσταντοπούλου.