20 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με Βαξεβάνη-Πολάκη: Κάποιος του 'στειλε την KΟΝΤRΑ Ιουλίου κι αυτός την έκανε DOCUMENTO

Έγραφε χθες το "έγκριτο" κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βαξεβάνης:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο  παρθενικό της φύλλο που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ! Εκλογές στο ΤΕΕ: Μονοψήφιος ο ΣΥΡΙΖΑ-Νικήτρια η παράταξη της ΝΔ

Μεγάλη νίκη της παράταξης της ΝΔ στις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ενώ η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καταπονίστηκε.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας με περίπου 125.000 μέλη.

Πρετεντέρης: Το κόλπο με το χρέος

Διαβάστε το σημερινή άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ:

Γαλλία: Μόλις το 60% ψηφοφόροι της δεξιάς απ΄όσους ψήφισαν-Δείτε ποιος προηγείται

Με την καταμέτρηση να έχει φτάσει σχεδόν το 50% των εκλογικών κέντρων ο Φρανσουά Φιγιόν φαίνεται να εξασφαλίζει την 1η θέση για τον 2ο γύρο των εκλογών στη γαλλική δεξιά.

Τι είπε ο Σαμαράς για τον Θεοχάρη

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι… ένθερμος «υποστηρικτής» της μεταγραφής του Χάρη Θεοχάρη στη ΝΔ ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ! Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα;

Γίνεται... Μπαράκ Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Και αλλά όχι μόνο όσον αφορά στον Λευκό Οίκο. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Παρόν την Κυριακή (20.11.2016).

Στη φυλακή... επίδοξος δολοφόνος των Ρονάλντο, Πέρεθ - Δείτε τον να τους έχει στο στόχαστρο!

Ο ένοχος, ονόματι Ραμίρεθ, ήθελε να δείξει ότι υπάρχει έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να καταδικαστεί σε φυλάκιση

Πρόταση ΔΟΕ: Eκτός Ολυμπιακών Αγώνων όσοι έχουν πιαστεί ντοπέ!

Μία ρηξικέλευθη πρόταση κατέθεσε ο Τονί Εστανγκέ, εκπρόσωπος της επιτροπής των αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο συνέδριο του WADA (Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ)

«Καθαρές» κουβέντες και δουλειά ζήτησε ο Κικίλιας

Δεν θα μπορούσε να μη ήταν ευχαριστημένος ο Βασίλης Κικίλιας, με την τοποθέτησή του ως εκπρόσωπος Τύπου.

Λιποθύμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα - Ανησυχία για τον 83χρονο ιεράρχη - Χοροστατούσε σε πανηγυρικό εορτασμό για τα Εισόδια της Θεοτόκου

Το απίστευτο ρεκόρ που κατέρριψε ο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μόνο κέρδισε μόνος του την Ατλέτικο με ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ στο 3-0 της Ρεάλ μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν , αλλά κατέρριψε και ένα στοιχειωμένο ρεκόρ.

Την γοητευτική Λόρα Ίνγκραμ προορίζει για εκπρόσωπό του ο Τραμπ

Προς την ξανθιά ραδιοφωνική δημοσιογράφο προσανατολίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ - Διάσημη στις ΗΠΑ για την πολιτική της παρέμβαση - Μητέρα τριών παιδιών, πρώην δικηγόρος και νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο

Η Τζούλια τα «δίνει όλα» επάνω στο τραπέζι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, να χώρισε όμως τώρα έχει επανέλθει δριμύτερη. Πλέον, ζει στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά…

ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΣΙΜΕΟΝΕ!Το… μπουκέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Κόκε [βίντεο]

Ακόμα και στην μέρα που ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής με το χατ-τρικ του στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (0-3), ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τρόπο να απασχολήσει αρνητικά με τις αντιδράσεις του εντός γηπέδου.

Τα 27α γενέθλια του Mega γιόρτασαν οι εργαζόμενοι του [βίντεο]

Τα 27α γενέθλια του Mega γιορτάσαν το δικό τους τρόπο οι εργαζόμενοι του καναλιού.

Ο Κουτσούμπας με... όπλο στο χέρι στην Κρήτη [εικόνες & βίντεο]

Σε πολιτική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Το... "φιλί" δύο ανδρών σε γήπεδο στη Νάξο έγινε viral [βίντεο]

Στο NBA το Kiss Cam είναι αναπόσπαστο κομμάτι, με την κάμερα να εστιάζει σε ζευγάρια και αυτά να φιλιούνται.

Καλός ο Ομπάμα αλλά οι Έλληνες προτιμούν… Πούτιν

Αν και οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο φιλοαμερικανοί οι περισσότεροι παραμένουν υπέρ των στενότερων σχέσεων με τη Ρωσία, ενώ παράλληλα, δεν περιμένουν και πολλά από την πρόσφατη επίσκεψη του Ομπάμα.

Χαμός με τις topless φωτογραφίες της Kylie Jenner!

Ξεχάστε τις κάρτες γενεθλίων για τα αγόρια σας. Η Kylie Jenner βρήκε τον πιο extreme τρόπο για να ευχηθεί στον σύντροφό της και τάραξε τους φίλους της στο Instagram. Με αφορμή τα γενέθλιά του πόζαρε topless στην αγκαλιά του και ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ της... προκαλώντας πανικό!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝΕ! Δημοσιονομικό κενό 600 εκατ. ευρώ «βλέπουν» για το 2018 οι θεσμοί

του Κωστή Πλάντζου

Ετοιμη για νέο γύρο υποχωρήσεων έναντι των δανειστών εμφανίζεται πλέον η κυβέρνηση και επί τη βάσει του νέου κειμένου συμφωνίας (SMoU) που  έφτασε στα χέρια της σήμερα το πρωί. Ο νέος κύκλος διαπραγμάτευσης ξεκίνησε ήδη στο Χίλτον, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.

Οι «αναρχικοί» και ο «σουρεαλιστής» υπουργός

Δεν είναι η πρώτη φορά- κατά τα φαινόμενα ούτε η τελευταία- που η ημέρα της επετείου δίνει την ευκαιρία στους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές» να έρθουν στο «τσακίρ κέφι» και να τα σπάσουν. Και προφανώς δεν είναι η τελευταία φορά που αρμόδιος υπουργός συμβάλλει με τον τρόπο του στη διοργάνωση του «πάρτι»

Έχεις νιώσει ποτέ σαν να πέφτεις στο κενό όταν κοιμάσαι; Δες τι σημαίνει - ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως ανεξάρτητα το πόσες φορές έχει συμβεί, δεν γίνεται λιγότερο απότομο. Ξέρετε, τις φορές που αρχίζεις και περιπλανιέσαι στην ονειροχώρα, αλλά καθώς μπαίνεις σε βαθύ ύπνο, ξεκινάς να πέφτεις ή κάτι σε χτυπάει και ξυπνάς ξαφνικά προσπαθώντας να καταλάβεις τι συνέβη.

Στα Μετέωρα η Όλγα Κεφαλογιάννη [pics, vid]

Στα Μετέωρα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην Yπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Α' Αθηνών της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΚΑΙ ΣΤΗ 14η ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣΧΑΧΑΧΑ!Το ΔΝΤ ζητάει μειώσεις συντάξεων από 1,8% ως 42,4%

- Οι μειώσεις που ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις κύριες συντάξεις
- Σιωπηλή συμφωνία από Ευρωπαίους δανειστές, δεν αντιδρά το υπουργείο Εργασίας
- Τι και πόσο κόβεται με τη μέθοδο του επανυπολογισμού και την προσωπική διαφορά

Αυτοκτόνησε γνωστή ηθοποιός! Βρέθηκε κρεμασμένη σε ξενοδοχείο

Νεκρή βρέθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου η ηθοποιός Lisa Lynn Masters. H 52χρονη ηθοποιός αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού της στο Peru. Η Lisa Lynn Masters είχε εμφανιστεί σε πλήθος ταινιών και σειρών όπως Οι Γυναίκες του Στέπφορντ , Νόμος και τάξη, Ugly Betty , It’s complicated, Nashville , Gossip Girl.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό

Η μούμια του Τσίπρα ζητά την αύξηση των θέσεων των δικαστικών... πρέπει να βολέψει ΣΥΡΙΖΑίους, πρώην ΠΑΣΟΚους

Με επιστολή της στον υπουργό Δικαιοσύνης, η Βασιλική Θάνου εισηγείται να αυξηθούν κατά τέσσερις οι οργανικές θέσεις των αρεοπαγιτών, κατά 34 των παρέδρων Πρωτοδικών και κατά 36 των Ειρηνοδικών

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! Έρχεται το τέλος του κόσμου το 2017; Υπάρχει μια στις 500 πιθανότητες απαντά μαθηματικός

Έρχεται το τέλος του κόσμου το 2017; Υπάρχει μια στις 500 πιθανότητες απαντά μαθηματικός
Σύμφωνα με τον Φέργκους Σίμσον για κάθε έτος του 21ου αιώνα υπάρχει αυτή η πιθανότητα

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Σπίρτζης: Με τον Κ. Λαλιώτη μας ενώνει φιλία πολλών χρόνων-Είμαι σοσιαλΗστής

[Ο Λαλιώτης είπε για τη συνάντησή τους πως αντάλλαξαν τυπικές φιλοφρονήσεις, τώρα ο Σπίρτζης μας λέει πως είναι κολλητοί... ]

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μεταφορών ξεκαθάρισε πως «Με τον Κώστα Λαλιώτη μάς ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων. Δεν αρνήθηκα ποτέ τις ιδεολογικές μου καταβολές. Είμαι σοσιαλιστής και το τι θα κάνω εγώ με τον Κώστα Λαλιώτη σάς το λέω: θα χορεύω ταγκό στο Σύνταγμα».

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Το Μαξίμου κλείνει την πόρτα στους «σουλατσαδόρους»

Η τάξη, το μέτρο και η ασφάλεια είναι σημαντικές προτεραιότητες για ένα Υπουργείο. Πόσο μάλλον όταν αφορά το Μέγαρο Μαξίμου, την επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού.

Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά σε βενζινάδικο!

Σε αυτό το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας στην Σαουδική Αραβία, που εντοπίσαμε από το κανάλι του Youtube, «mixtop.MT» θα δείτε την στιγμή που ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Τι συνέβη;

Εντυπωσιακή άμπωτη στο Ναύπλιο αποκάλυψε μια νέα παραλία

Το εντυπωσιακό για ακόμη μια φορά το φαινόμενο της άμπωτης στην πόλη του Ναυπλίου με τη θάλασσα στην παραλία του Ναυπλίου προς την Νέα Κίο να έχει τραβηχτεί προς τα μέσα αποκαλύπτοντας μια νέα παραλία.

ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ! Ο Ράμα επαναφέρει θέμα «Τσαμουριάς»: «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να παραμείνουμε σιωπηλοί»

«Οι γείτονές μας είχαν μάθει, εδώ στα Τίρανα, με υπάκουους  συνομιλητές που έκαναν πως δεν  καταλάβαιναν και για θέματα που δεν μπορεί να αγνοηθούν και για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν υπάρχουν» είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός σε συνεδρίαση της αλβανικής διασποράς στα Τίρανα

Έρνστ Τσίλερ: Ο Γερμανός αρχιτέκτονας που έγινε Έλληνας... μάγεψε τον Ομπάμα

Εκτός από το Προεδρικό Μέγαρο που θάμπωσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Τσίλερ ήταν ο δημιουργός και άλλων... 500 κτηρίων σε Αθήνα και επαρχίαΜία από τις στιγμές της πρόσφατης επίσκεψης Ομπάμα που έγινε viral ήταν η στιχομυθία του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Βέμπερ: Να διακοπούν οι συνομιλίες για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Σκληρή γραμμή απέναντι της Τουρκίας ζητά ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), διότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος ανησυχεί για την εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία.

Ομπάμα σε Τσίπρα: Κλείστε τη συμφωνία πριν αναλάβει ο Τραμπ!

- Να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές πριν αναλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ συμβούλευσε την κυβέρνηση ο Μπαράκ Ομπάμα
- Προθυμοποιήθηκε να θέσει το θέμα του χρέους στην Άνγκελα Μέρκελ
- Το βάρος των εξοπλιστικών στο θέμα του χρέους τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Αμερικανό πρόεδρο

Μπαράκ Ομπάμα: Που έμεινε, τι έφαγε και ποιος... πλήρωσε

- Πως πέρασε τις 30 ώρες του στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα
- Έμεινε σε ειδικά διαμορφωμένο bungalow στον Αστέρα
- Δεν έχασε την ευκαιρία να πάει γυμναστήριο, ούτε να χαλαρώσει στο spa
- Άκρως... ελληνικό το πρωινό του
- Τι λένε οι εργαζόμενοι που τον συνάντησαν από κοντά
- Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε φεύγοντας

Ποιοι στην Ελλάδα «ετοιμάζονται» για στρατιωτική ήττα σε Αιγαίο και Θράκη;

Το ύψος των κονδυλίων για τα εξοπλιστικά, πλην των ήδη ανειλημμένων υποχρεώσεων, που προβλέπεται για το κάθε Επιτελείο ανέρχεται στο ύψος των 14 εκατομμυρίων ευρώ για το 2017!

Νέα υποψηφιότητα για την καγκελαρία ανακοινώνει η Άνγκελα Μέρκελ

Υποψήφια για τέταρτη θητεία στην καγκελαρία της Γερμανίας θα είναι η Άνγκελα Μέρκελ στις εκλογές του επόμενου φθινοπώρου, όπως μεταδίδουν το γερμανικό πρακτορείο dpa και το BBC, επικαλούμενα διαρροές από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της.

Ντυμένη σα σε κηδεία πήγε η Αχτσιόγλου στην τρόικα-"Συνεχίζουμε" δήλωσε μόλις σηκώθηκε απ'τα τέσσερα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου με τους θεσμούς για τα εργασιακά. Η συνάντηση που διήρκεσε αρκετές ώρες φαίνεται πως δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιο επίσημο πόρισμα και έτσι η υπουργός αποχωρώντας από τη συνάντηση αρκέστηκε στο να δηλώσει λακωνικά «συνεχίζουμε». 

Ο ξεφτίλας ο Καμμένος πανηγυρίζει που τα ΗΑΕ αντί να πάρουν λάθρο, πληρώνουν για να μείνουν εδώ

Αντί τα Η.Α.Ε. να πάρουν λαθραίους μουσουλμάνους "πρόσφυγες", δίνουν λεφτά για κατασκευή καταυλισμών, ώστε να εποικίζεται η Ελλάδα...  και ο προδότης Καμμένος...

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Καυγάς Άδωνι-Αυτιά: "Δεν έλεγες τα ίδια όταν ο Καμμένος έλεγε τον Σαμαρά Γερμανοτσολιά"

Δείτε στο βίντεο (μετά το 14:20) στο τέλος τη μανία του Αυτιά να μην ασκήσει κριτική ο Άδωνις στην απαράδεκτη εμφάνιση Τσίπρα καθόλη τη διάρκεια της επισκεψης Ομπάμα 

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδώσει στην Ελλάδα στο έλεος του Ερντογάν

Προειδοποίηση πως η Ελλάδα είναι εκτεθειμένη εάν η Τουρκία αποφασίσει να αποσυρθεί από την συμφωνία με την Ε.Ε. για το προσφυγικό, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα νησιά, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μαγεία Αντετοκούνμπο κόντρα στους Γουόριορς [vids]

Οι Μιλγουόκι ηττήθηκαν στην έδρα τους από το Γκόλντεν Στέιτ με 124-121, αλλά είχαν και πάλι σε εκπληκτική βραδιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με 30 πόντους κόντεψε να κάνει την έκπληξη απέναντι στο φαβορί.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Μπαλάφας: Οι Χιώτες πρέπει να συνηθίσουν τη συμβίωση με τους λάθρο

Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους πρόσφυγες και να κλείσει, τόνισε ο Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στον καταυλισμό προσφύγων στη Χίο.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο να αδειάσει η Χίος. Πρέπει οι κάτοικοι να συνηθίσουν για να ένα διάστημα να συμβιώνουν με έναν αριθμό μεταναστών που θα μείνει στο νησί», πρόσθεσε όμως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, μιλώντας στο «Ε».

Ακόμη, δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα κατασκευαστεί ένας καταυλισμός στο νησί, στον οποίο θα μεταφερθούν οι μετανάστες. Ο κ. Μπαλάφας, που την Παρασκευή βρέθηκε στη Χίο, μετά από τα πρόσφατα γεγονότα δήλωσε ότι «τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση στο νησί», ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένος που κοιμούνται σε παραπήγματα οι πρόσφυγες.

ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ! Γιατί δεν θέλει η Περιστέρα να την λένε Πρώτη Κυρία

«Ο τίτλος Πρώτη Κυρία είναι αμερικανιά. Δεν τον υιοθετώ» δηλώνει η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.

Οκτώ μήνες με αναστολή στον πρώην Υπουργό και δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, στον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη για παράβαση καθήκοντος, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με τον Προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ημίγυμνος άντρας σώζει σκύλο από παγωμένη λίμνη και γίνεται viral [βίντεο]

To γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Ρωσία που δείχνει έναν άνδρα να σώζει ένα σκύλο με κίνδυνο της ζωής του.

Το μήνυμα των Μπακς του Αντετοκούνμπο στα ελληνικά - ΦΩΤΟ

Η επιρροή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι είναι τεράστια και αποδείχθηκε και πριν το τζάμπολ του ματς με τους Γουόριορς.

Βίντεο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία - Αυξάνονται οι νεκροί

Τουλάχιστον 91 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στη βόρεια Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δημοσκόπηση: Το 75,5% εκτιμά ότι η επίσκεψη Ομπάμα δεν θα έχει επίδραση στην αντιμετώπιση της κρίσης

Αν και οι Ελληνες τείνουν προς τον φιλοαμερικανισμό τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι παραμένουν υπέρ των στενότερων σχέσεων με τη Ρωσία. Και δεν περιμένουν κάποια λύση μετά από την επίσκεψη Ομπάμα.