21 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Αλέξη χρειαζόμαστε έναν συντονιστή... συντονιστή ψεμμάτων

Προφανώς δεν παρακολουθούσε η πιτσιρίκα το σανό που πουλάνε ο Αλέξης για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος... Δείτε τι έλεγε ο Τσίπρας και τι είπε η Αχτσιόγλου στην ΕΡΤ:

ΒΙΝΤΕΟ-Στο πόδι η Σάμος για το μεταναστευτικό -Ηχηρό «όχι» στην κυβέρνηση

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων της Σάμου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρωτεύουσα του νησιού.

Βενιζέλος: Δεν με αφορούν τα φλερτ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι χοροί Λαλιώτη-Σπίρτζη

Αιχμές για τις προσεγγίσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μέσω δημοσίων δηλώσεων άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά την είσοδο του στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Παγουλάτου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε πως ερμηνεύει τα περί φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ή άλλες προτροπές μεταξύ στελεχών και συναντήσεις.

Εξω από το υπουργείο Υγείας θα διανυκτερεύσουν διαμαρτυρόμενοι οι νοσηλευτές [εικόνες]

Ολονύχτια παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πρόκειται να πραγματοποιήσουν μέλη της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑΣΟΝΟΠ).

Μάλιστα, η κινητοποίησή τους αναμένεται να διαρκέσει ολόκληρη τη νύχτα της Δευτέρας. Στα χέρια τους κρατούν συμβολικά κεριά αναμμένα ενώ έχουν στήσει στο σημείο και σόμπες.

ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Προσκλητήριο Μητσοτάκη σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-H «θερμή» χειραψία με Βενιζέλο

Για ανάγκη συστράτευσης όλων των «μεταρρυθμιστικών δυνάμεων», οι οποίες στέκονται «απέναντι στην καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στιβ Μπάνον: Είμαι «οικονομικός εθνικιστής» -Τι απαντά το δεξί χέρι του Τραμπ στους επικριτές του

Ο Στιβ Μπάνον, ο άνθρωπος που επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ ως επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι είναι «οικονομικός εθνικιστής», αλλά απέρριψε τα ρατσιστικά και αντισημιτικά στοιχεία του κινήματος της εναλλακτικής δεξιάς.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Φωτογραφία-σοκ από τη Βενεζουέλα

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία στην οποία εικονίζονται δύο ένοπλοι άνδρες της Εθνοφρουράς της Βενεζουέλας και ανάμεσα τους ένα ανήλικο αγόρι το οποίο είχε κλέψει κολοκύθες.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Προϋπολογισμός 2017: Πρωτογενή πλεονάσματα-«μαμούθ» με «τσεκούρι» στις συντάξεις και «φοροτσουνάμι»

Νέοι φόροι ύψους 2,45 δισ. ευρώ, μείωση συντάξεων και υποσχέσεις για έσοδα από αποκρατικοποιήσεις που θα φθάσουν τα 2,6 δισ. το 2017, όταν φέτος δεν ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ

Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Πολάκης μέσω της σελίδας του Υπουργείου επιτίθεται στη ΝΔ και αναπαράγει τη λάσπη Βαξεβάνη

Τα ντοκουμέντα της πλάκας που έκλεψε ο Βαξεβάνης από την KONTRA NEWS του Ιουλίου και δημοσίευσε χθες στη φυλλάδα του υιοθετεί το επίσημο κράτος αφού σε στη σελίδα του υπ. Υγείας αναρτήθηκε δελτίο τύπου του Πολάκη το οποίο όχι μόνο αποδέχεται τη λάσπη αλλά επιτίθεται και στη ΝΔ μπροστά στον πανικό από την κατάρρευση

Κουρουμπλής: "Ο σύμβουλοι είναι άμισθοι"... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ.ΛΠ ΨΕΥΤΑΚΟ!


[Έχουν κουκουλώσει το βόλεμα κομματόσκυλων με το "αμισθί" αλλά δε μας λένε ότι "αποζημιώνονται" για όλα τα υπόλοιπα]

Εντελώς αβάσιμες χαρακτηρίζει με σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αναφορά δημοσιεύματος εφημερίδας σε «απειλές» για την οικονομική βιωσιμότητα των Οργανισμών Λιμένων από «κομματικούς διορισμούς» με πολυμελή στελέχωση των διοικητικών τους συμβουλίων.

Στο «σφυρί» η επιστολή του Λένον με μπινελίκια για τον Πολ και την Λίντα ΜακΚάρτνεϊ

Μία οργισμένη επιστολή του Τζον Λένον στον Πολ και στη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ γραμμένη λίγο μετά τη διάλυση των Beatles πουλήθηκε σε δημοπρασία για 30.000 δολάρια.

«Ξυλοφόρτωσαν» Τουρκοκύπριο ταξιτζή στη Λευκωσία

Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του, το οποίο φέρει τουρκοκυπριακές πινακίδες, στην ελεύθερη Λευκωσία, δύο μοτοσικλετιστές προσέγγισαν το όχημα τον ανάγκασαν να κατέβει από το αυτοκίνητο και όπως κατήγγειλε άρχισαν να τον χτυπούν

Στο ΣτΕ οι κυνηγοί: Ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση για χορήγηση αδειών μέσω δικηγόρων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση που παρέχει τη δυνατότητα  σε δικηγόρους να καταθέτουν τα αναγκαία δικαιολογητικά για τη λήψη των αδειών κυνηγιού.

Αεροσυνοδοί με μπικίνι και... δικτυωτές κάλτσες από βιετναμέζικη αεροπορική εταιρεία

Προκαλεί μίσος ή λατρεία. Έχει συζητηθεί πολύ κι έχει φορεθεί ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν εποχές που ενοχοποιήθηκε κι άλλες που αποθεώθηκε. Ότι κι αν νιώθετε σίγουρα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Πρόκειται για το μπικίνι, που παρότι έχει κλείσει 70 χρόνια ζωής παραμένει τόσο νέο και φρέσκο.

Ζάκυνθος: Αγανακτισμένοι πολίτες απέκλεισαν το δημαρχείο με σκουπίδια [εικόνες & βίντεο]

Ενα βουνό από σακούλες με σκουπίδια, αυτή ήταν η εικόνα του δημαρχείου της Ζακύνθου τη Δευτέρα.

Ετσι επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν πολίτες, που έχουν αγανακτήσει με την αφόρητη πλέον κατάσταση στο νησί, με τόνους σκουπίδια στους δρόμους, εξαιτίας του 20ήμερου αποκλεισμού του ΧΥΤΑ του Σκοπού, από τους κατοίκους του Καλαμακίου.

Ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Διαφθοράς κατά ΜΚΟ και ΟΕΕΚ -Για διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Διασπάθιση 1 εκατ.ευρώ «είδαν» μέσα από δύο δικογραφίες οι Εισαγγελείς διαφθοράς, ασκώντας κακουργηματικές ποινικές διώξεις και αποστέλλοντας τις υποθέσεις στους ανακριτές για περαιτέρω έρευνα.

😂😂Γενί Σαφάκ: Σε 10 χρόνια η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον τουρκικό στρατό

Η εφημερίδα-«λαγός» του Ερντογάν επικαλείται δηλώσεις απόστρατου ταξίαρχου του τουρκικού στρατού

«Η Ελλάδα δέκα χρόνια αργότερα δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον τουρκικό στρατό» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, που αναφέρεται στο εξοπλιστικό πρόγραμμα, που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με «κορωνίδα» την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών Rafale για την Πολεμική Αεροπορία.

«Μετά από την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα ανακοίνωσε ένα τεράστιο πρόγραμμα εξοπλισμών. Η κυβέρνηση της Αθήνας που ξεχώρισε ένα προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για την άμυνα, σχεδιάζει να παρατείνει τη στρατιωτική θητεία από τους 9 στους 12 μήνες. Οι ελληνικές στρατιωτικές αρχές είναι της άποψης πως αγοράζοντας από τη Γαλλία μαχητικά αεροσκάφη Rafale και εκσυγχρονίζοντας τις φρεγάτες του πολεμικού Ναυτικού, θα εξισορροπήσουν εκ νέου την ισορροπία ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι όμως πραγματικά έτσι;» διερωτάται το δημοσίευμα που ζήτησε την άποψη του ταξίαρχου ε.α. Φαχρί Ερενέλ, ο οποίος δήλωσε πως όσα εξοπλιστικά προγράμματα και εάν υλοποιήσει η Ελλαδα, σε δέκα χρόνια το ισοζύγιο θα είναι κατηγορηματικά εις βάρος της, αλλά και λόγω δημογραφικού ο πληθυσμός της θα είναι γερασμένος.

Συνεχίζει συγκεκριμένα το δημοσίευμα: «Ο απόστρατος ταξίαρχος Φαχρί Ερενέλ υπενθυμίζει πως η Τουρκία διαθέτει μεγάλα αμυντικά σχέδια στην αμυντική βιομηχανία τόσο στον αέρα όσο και για τις ναυτικές δυνάμεις και δηλώνει πως: “Η Ελλάδα μετά από 10 χρόνια δεν θα μπορεί να σταθεί απέναντι στον τουρκικό στρατό. Σήμερα το αποτολμά αυτό με εξώθηση απο την Γαλλία. Από αυτό θα ζημιωθεί ιδιαίτερα η Ελλάδα.”

Αφότου η Τουρκία και η Ελλάδα εγκατέστησαν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι δύο χώρες του ΝΑΤΟ έφτασαν στο χείλος του πολέμου. Η κυβέρνηση της Ελλάδας που κινείται με την πολιτική στήριξη χωρών όπως η Γαλλία μετά από αυτήν την ένταση ξεχώρισε ένα προϋπολογισμό 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για δαπάνες άμυνας. (…) Ο Ερενέλ είπε: “Η Τουρκία στο τέλος του έτους θα καθελκύσει το πλοίο TCG Anadolu. Προγραμματίζονται έξι φρεγάτες αεροπορικής άμυνας. Πολλές φρεγάτες, κορβέτες, υποβρύχια και οπλισμένα ΜΕΑ, είναι στη φάση της παραγωγής και παραδίδονται. Εκτός από όλα αυτά η Ελλάδα σε μια δεκαετία αργότερα θα γεράσει δημογραφικά και θα χάσει σε δύναμη. Η Ελλάδα δέκα χρόνια αργότερα δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον τουρκικό στρατό”»

Παναγιώτης Σαββίδης

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Επική απ΄ντηση Ρονάλντο όταν ο Κόκε τον είπε «Είσαι αδερφή»

Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια Κόκε και Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ.

Το Cadena COPE αποκαλύπτει το διάλογο που είχαν ο μέσος της Ατλέτικο με τον φορ της Ρεάλ.

Business Insider: 2 ελληνικές στις πιο φτηνές πόλεις της ΕΕ και 2 ελληνικά χωριά στα καλύτερα 25 της Ευρώπης

Την τρίτη και την πέμπτη θέση καταλαμβάνουν αντίστοιχα η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα κερδίζοντας τον τίτλο της «φθηνότερης πόλης της Ευρώπης» σύμφωνα με την κατάταξη που παρουσιάζει το Business Insider.

ΒΙΝΤΕΟ-Το Time ξεχώρισε τις 100 σημαντικότερες φωτογραφίες όλων των εποχών

Μία και μοναδική σταγόνα γάλα. Ένα νεογέννητο μωρό. Ο όλεθρος του πολέμου και της τρομοκρατίας. Η απείθεια όσων διαμαρτύρονται και ο φόβος εκείνων που παγιδεύονται.

Μυστηριώδη φαινόμενα στον Πανάγιο Τάφο: Φήμες για «γλυκιά οσμή» που αναδίδεται από το εσωτερικό

Δημοσιεύματα κάνουν επίσης λόγο για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα όργανα του συνεργείου αποκατάστασης

Σε διάφορες φήμες για «ανεξήγητα φαινόμενα» που άρχισαν να διαδίδονται αμέσως μετά το ιστορικής σημασίας άνοιγμα - μετά από αιώνες - της πλάκας του Πανάγιου Τάφου από Έλληνες επιστήμονες κάνει λόγο πρόσφατο δημοσίευμα του ιστότοπου aleteia.org.

ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ! Η ΝΔ ζητά σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής πολιτικής για τις ελληνο-αλβανικές

Τη σύγκλιση Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής πολιτικής με θέμα τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις ζήτησε με δήλωση του ο νέος υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την μετακίνηση προσφύγων από τα νησιά

Για την ανάγκη μετακίνησης «ικανού αριθμού μεταναστών και προσφύγων» από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, κάνει λόγο ο βουλευτής Σάμου, με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης, σε επίκαιρη ερώτησή που κατέθεσε, παρεκκλίνοντας ουσιαστικά από την κυβερνητική γραμμή.

Αυγενάκης: Φόροι, εισφορές και κόστος παραγωγής καταδικάζουν τους αγρότες

Τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης «όργωσε» το προηγούμενο διάστημα ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ειδικό κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρμόδιο για θέματα αγροτικής οικονομίας προκειμένου να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς για την «Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες και κτηνοτρόφους».

ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ! Τετραπληγική μητέρα και 4 παιδιά στο σκοτάδι για χρέος 1.500 ευρώ

Μία 35χρονη τετραπληγική γυναίκα με ποσοστό αναπηρίας 90%, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, _ ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, ένα δεκάχρονο αγόρι και δίδυμα 5 ετών _, και ο αρραβωνιαστικός της μητέρας, βρίσκονται εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα στο έλεος της απόλυτης εξαθλίωσης καθώς η ΔΕΗ όχι μόνο τους έκοψε το ηλεκτρικό αλλά αρνείται σθεναρά την επανασύνδεσή του για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους:

ΕΛΣΤΑΤ σε ΓΣΕΕ: Απαγορεύεται να μιλάτε για την «πραγματική ανεργία»... μας χαλάτε τη σούπα

Οι αναφορές για «πραγματικό» ποσοστό ανεργίας είναι δυνατόν να οδηγήσουν στη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων και θα πρέπει να αποφεύγονται, επισημαίνεται από την ΕΛΣΤΑΤ με αφορμή τα σχόλια που περιλαμβάνονται στην πρόσφατη έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! Διαρρήκτες μπήκαν σε νηπιαγωγείο στην Πέλλα και έφαγαν τις… γκοφρέτες

Άγνωστοι εισέβαλαν για δεύτερη φορά σε 15 ημέρες σε νηπιαγωγείο στην Πέλλα προκαλώντας ζημιές και αφαιρώντας αντικείμενα αξίας. Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο είναι ότι βρέθηκαν και φαγωμένες οι γκοφρέτες των μικρών παιδιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η κάρτα μέλους της ΝΔ-Ποια προνόμια δίνει

Την Κάρτα Μέλους έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η ΝΔ, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των οικονομικών του κόμματος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι «η ΝΔ βάζει τάξη στα οικονομικά της και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία» ενώ καλεί τους πολίτες «να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του Κόμματος».

Bild: Τι φωνάζουν οι άνδρες στον οργασμό… ανάλογα τη χώρα!

Η Bild σπάει τα ταμπού και δημοσιεύει έρευνα για το τι λένε οι άνδρες όταν έρχονται σε οργασμό. Σύμφωνα με την έρευνα: Άλλοι βρίζουν, άλλοι εκφράζουν ικανοποίηση για την προσπάθειά τους, άλλοι επικαλούνται τα… θεία και άλλοι τη μαμά τους.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΔΑΜΕ! Χάθηκαν έσοδα 3 δισ. από τουρισμό και ναυτιλία-«Βούλιαξαν» οι εξαγορές και συγχωνεύσεις

Μείωση κατά 3,05 δισ. ευρώ κατέγραψαν την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016 οι εισπράξεις από τον τουρισμό και τη ναυτιλία σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία για το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! O ιερέας με τη Harley έφυγε με... Porsche - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο του κήρυγμα στη νέα ενορία του έκανε ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας, που έγινε γνωστός ως ο παπάς με τη Harley.

Βίντεο: Οι δέκα υποψηφιότητες για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς

Από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ στη Ντανιούσκα Ροντρίγκεζ από τη Βενεζουέλα! Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ, της FIFA, απ' όπου θα προκύψει το κορυφαίο για το 2016

Δέκα γκολάρες, τις οποίες επέλεξε η FIFA! Ένα όμως θα αναδειχθεί το καλύτερο για το 2016. Από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ στον Μαρλόνε της Κορίνθιανς και στη Ντανιούσκα Ροντρίγκεζ.

ΦΩΤΟ-Ο Βρούτσης έχει χιούμορ...

Ακομη κ αν σβήνουν την ιστορία τους μαζί με τα tweet τους επειδή ντρέπονται δεν μπορούν να σβήσουν τη μνήμη μας! Θυμάμαι:" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε τον παρακάτω πίνακα:

Πρετεντέρης: Πως θα φύγει η κυβέρνηση που η Φώφη λέει ότι πρέπει να φύγει; Με μάγια; Με ευχέλαιο;

Την αλλοπρόσαλλη  ρητορική της Φώφης και του ΠΑΣΟΚ καυτηριάζει στο σημερινό του άρθρο στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης:

Κλόουν με τσεκούρι επιτέθηκε σε άγνωστο άντρα, αλλά τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο! (vid)

[ΟΚ μάλλον διαφήμιση της σχολής εκπαίδευσης σκύλων είναι αλλά έχει πλάκα]

Αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα επιθέσεων από τους τρομακτικούς κλόουν. Το φαινόμενο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και έχει επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Ερωμένη εμφανίζεται με νυφικό στο γάμο του καλού της -Οι αμήχανες στιγμές [βίντεο]

Σε διπλό ταμπλό έπαιζε ένας γαμπρός από την Γκάνα, ο οποίος λίγο πριν παντρευτεί την... μία εκλεκτή της καρδιάς του, είδε την παράνομη σύντροφό του να εισβάλει φορώντας και αυτή νυφικό.

Έλιωσε το Twitter με τη Μπέτυ απ' την Καρδίτσα που θεωρεί το "πρώτη κυρία" αμερικανιά

Με ρεσιτάλ ειρωνείας αντιμετώπισαν οι χρήστες του Twitter το κομμουνιστικό ευφυολόγημα της Περιστέρας Μπαζιάνα, του Αλέξη Τσίπρα, που θέλει να τη λένε...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Βίντεο: Και ηθοποιός που κραυγάζει το 28χρονο γκομενάκι που αναλαμβάνει το γραφείο του Τσίπρα

Έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Η κραυγή» -Έχει πάρει και βραβείο σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ

Και θεατρικές σπουδές, εκτός από πτυχίο στην ψυχολογία έχει η νέα υπεύθυνη του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

ΝΔ: Η κυβέρνηση του Κυριάκου θα είναι μικρότερη και με εξωκοινοβουλευτικούς

«Δεν δημιουργείται καμία δέσμευση ούτε ως προς τα πρόσωπα, ούτε ως προς το σχήμα», αναφέρουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

H σύνθεση της γαλάζιας σκιώδους κυβέρνησης που συγκρότησε την περασμένη Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποτελεί πρόκριμα για την κυβέρνηση που προτίθεται να σχηματίσει μετά τις εκλογές, υπογραμμίζουν ανώτερες πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε αν έχουμε σύντομα εκλογές; Ψηφίστε στη νέα δημοσκόπηση


Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το logiastarata.gr

Σε περίπτωση που έχουμε σύντομα εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίσετε;

Μπείτε και ψηφίστε στο 

ΤτΕ: Μικρότερο πλεόνασμα κατά 456 εκατ. ευρώ το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 9μηνο του 2016

Μικρότερο πλεόνασμα κατά 456 εκατ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 9μήνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2015 και διαμορφώθηκε στα 1,4 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ).

Καταθέτουν τον Προϋπολογισμό του 2017 στα «μουγγά» -Ενεργός ο «κόφτης»

Στα «μουγγά» κατατίθεται το απόγευμα στη Βουλή ο Προϋπολογισμός, καθώς το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε ότι δεν θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και δεν θα απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Οι αναρχικοί που χτύπησαν τον Γερμενή τρόμαξαν μόνο με το ότι ο αστυνομικός του έκανε κίνηση να πιάσει το όπλο του

Με ανακοίνωση στο indymedia η ομάδα αναρχικών που επιτέθηκε στο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή, στο Μαρούσι, δίνει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν.

ΣΟΙΜΠΛΕ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ! Η ΔΟΥ Πλοίων προσλαμβάνει Διευθύντρια… Ιστορικό Τέχνης!

Διαστάσεις σκανδάλου προσλαμβάνουν οι επιλογές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων για διευθυντικά στελέχη στη νευραλγική ΔΟΥ Πλοίων.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ! Βγήκε από την Εντατική ο Θάνος Πλεύρης

Ίσως είναι υπερβολή να γίνει λόγος για ένα μικρό ιατρικό θαύμα, όμως σίγουρα η είδηση της εξόδου του Θάνου Πλεύρη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η μεταφορά του σε απλό θάλαμο όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία του πριν από λίγες ημέρες δεν θεωρούνταν και το πιο πιθανό σενάριο.

ΠΑΣΟΚ: Το υπ. Εργασίας αναθέτει μελέτες σε ιδιώτες και όχι στους αρμόδιους οργανισμούς

Ερώτηση των βουλευτών Β. Κεγκέρογλου και Ε. Χριστοφιλοπούλου προς την υπουργό Εφη Αχτσιόγλου

Σε ιδιωτικές εταιρείες και όχι στο αρμόδιο εθνικό ινστιτούτο ανέθεσε το υπουργείο Εργασίας την εκπόνηση μελετών για τις αρρυθμίες στην αγορά εργασίας σύμφωνα με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Τζανακόπουλος: Η ΝΔ ΔΕΝ θέλει διευθέτηση του χρέους

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ κ κυβερνητικέ εκπρόσωπε... το λέει άλλωστε κι ο Άδωνις:

Το δώρο στον Πούτιν την έστειλε στα κρατητήρια! [vid]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γυναίκας από του Περού που θέλησε να δώσει ένα πουλόβερ ως δώρο στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το τερμάτισε ο Μουζάλας: 12.000 οι πρόσφυγες στα νησιά, όχι 16…

Σε πλήρη σύγχυση φαίνεται ότι βρίσκεται ξανά η κυβέρνηση για την προσφυγική κρίση στη σκιά των επεισοδίων που συμβαίνουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που ασφυκτιούν από τους εγκλωβισμένους μετανάστες και πρόσφυγες καθώς ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας έφτασε στο σημείο να διαψεύσει την ίδια την… κυβέρνηση για να προσπαθήσει να καθησυχάσει τους κατοίκους της Χίου, της Μυτιλήνης, της Σάμου και της Λέρου.

Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει μέχρι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, λένε στη ΝΔ

Ανώτερες πηγές της ΝΔ προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνδυνος ακόμη κι αν η Ελλάδα ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης -QE- της ΕΚΤ τα βήματα προς την ανάκαμψη να είναι τόσο αργά που να μην επιτρέψουν την επιστροφή στην κανονικότητα και την έξοδο στις αγορές