25 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Σύμβουλος του Κουρουμπλή πουλάει όπλο με αγγελία μέσα στο υπουργείο!

Μία ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων, αφορά αγγελία για πώληση  όπλου από σύμβουλο του υπουργού

Σε καταγγελία για εμπορία όπλων στο υπουργείο Ναυτιλίας προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΝΑ.  Όπως επισημαίνει η πρόεδρος Ζωή Πεντότη πρόκειται για ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αγγελίας για πώληση  όπλου από  σύμβουλο του υπουργού.

Βίντεο: Στα πορτοκαλί «ντύθηκε» η Βουλή για τη βία ενάντια στις γυναίκες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών

Στις αποχρώσεις του πορτοκαλί φωταγωγήθηκε απόψε η Βουλή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών.

ΚΛΑΜΑ! Οι οπαδοί της Αϊντχόβεν πέταγαν κέρματα στη ζητιάνα αφού τους λάδωσαν Ισπανοί δημοσιογράφοι

Ο Γενικός Διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τουν Χέρμπραντς, κατήγγειλε οτι οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δωροδόκησαν τους οπαδούς της PSV προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια στους δρόμους της Μαδρίτης.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Αμερικανικές εκλογές: Πώς μπορεί να έγινε νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα [βίντεο]

Σύμφωνα με πολλούς δικηγόρους και επιστήμονες, το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών πιθανόν να προέκυψε από ηλεκτρονική νοθεία.

Μητσοτάκης απαντάει σε Τουρκία-Αλβανία λόγω ανυπαρξίας κυβέρνησης: «Με την Ελλάδα μην παίζετε!»

Ανησυχία για τα εθνικά μας θέματα, αλλά και αυστηρή προειδοποίηση προς όλες τις πλευρές με την φράση, «Με την Ελλάδα μην παίζετε!», διατύπωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε στην πόλη των Ιωαννίνων.

Αερομαχία τουρκικών με ελληνικά F-16 στη Λέσβο

Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν το FIR Αθηνών - Άλλες 12 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας ανατολικά της Ρόδου

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο με συνεχείς παραβιάσεις.

Η τεράστια οικονομική ζημιά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αν κάποιος πάει να συγκρίνει τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Eπιτροπής του 2014  και του 2016  θα πέσει σε κατάθλιψη από την τεράστια οικονομική ζημιά που έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα (ο λογαριασμός είναι ακόμα ανοιχτός) η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου:

Ασύλληπτη επίθεση σε πρώην παίκτη της Superleague: Είσαι δολοφόνος, σκότωσες τους φίλους σου

Στο ποδόσφαιρο οι κόντρες ανάμεσα σε παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων συνιστούν συνηθισμένο φαινόμενο.

Πολλές φορές, βέβαια, υπάρχουν και στιγμές, όπου δύο παίκτες μπορεί να ανταλλάξουν και βαριές κουβέντες. Κάτι τέτοιο συνέβη ανάμεσα στον αμυντικό της Κόλο Κόλο, Εστεμπάν Πάβες και τον πρώην άσο της...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τραγούδησε τούρκικα στον Τσίπρα... για να δείξει πως διασκεδάζουν στην περιοχή

Το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής επισκέφθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

Ιταλίδα δημοσιογράφος σωριάστηκε στο έδαφος μιλώντας για το δημοψήφισμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ιταλίδα δημοσιογράφος εξαφανίστηκε on air από το πλάνο, την ώρα που μιλούσε για το δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου.

Η Digea αρνείται να εκπέμψει σήμα του "Noor One" κι ο χοντρός κλαψουρίζει στον Παππά

«Alter Ego»: «Εκπομπή σήματος εδώ και τώρα»

Παρέμβαση-βόμβα από την εταιρεία συμφερόντων του Bαγγέλη Mαρινάκη, που ζητά από τους αρμόδιους φορείς να επιτρέψουν την εκπομπή σήματος του νέου καναλιού, δεδομένου ότι, με την υπάρχουσα κατάσταση, οι εκπεμπόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας δεν διατηρούν κάποιο πλεονέκτημα στην εκμετάλλευση του εθνικού φάσματος έναντι ενός νέου ενδιαφερόμενου τηλεοπτικού σταθμού

«Ιανός»: Η εντυπωσιακή φωτογραφία του κυκλώνα από τον δορυφόρο Copernicus

Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Copernicus Sentinel-3 τράβηξε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», καθώς αυτός διέσχιζε χθες το Ιόνιο και πλησίαζε την Ελλάδα.

Οι μεσογειακοί κυκλώνες (medicanes) έχουν παρόμοιο σχήμα με άλλους κυκλώνες και τυφώνες, μπορούν όμως να σχηματιστούν πάνω από πιο ψυχρά νερά. Επίσης περιστρέφονται γύρω από το «μάτι» τους με κίνηση από δυσμάς προς ανατολάς, ενώ οι άλλοι κυκλώνες κινούνται από ανατολικά προς δυτικά.


Ο Sentinel-3 αποτελεί μέρος του προγράμματος επιτήρησης του περιβάλλοντος Copernicus της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων, διαθέτει οπτικό αισθητήρα που του επιτρέπει να καταγράφει τις αλλαγές στο χρώμα των γήινων επιφανειών.

Ο καιρός αύριο

Θα συνεχιστεί η σφοδρή κακοκαιρία «Ιανός» το Σάββατο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ θα υπάρξει περιορισμός τους το βράδυ. Θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων και θα πέσει η θερμοκρασία.

Πιο αναλυτικά, αύριο στο Νότιο Ιόνιο και κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα, στην Εύβοια, στις Δυτικές Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη αναμένονται τοπικά πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μετατοπίζονται νοτιότερα και το βράδυ θα περιοριστούν στη Νότια Πελοπόννησο και στη Δυτική Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 30, στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία από 16 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 26 βαθμούς (στην Κέρκυρα έως 29), ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 8 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ ενισχυόμενοι σταδιακά στα δυτικά πελάγη στα 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 9 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα παρουσιάσουν εξασθένηση στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες, ενώ το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ, και μετά το μεσημέρι βορειοανατολικοί με σταδιακή ενίσχυση στα ανατολικά στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Τσίπρας-Κυριάκος 0-1 μέσα στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Εκλογές το συντομότερο δυνατό, ζήτησε από την Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το παλμό προεκλογικής περιόδου είχε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα, σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.

ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ->Ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη!

Δεν είπαν λέξη για το Αλ Τσαντίρι! Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε θερμά τον ηθοποιό στην εκπομπή της στον Alpha.
«Έρχομαι να χαιρετήσω το team όλο. Από εσένα θα ξεκινήσω Λάκη μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος καθόταν ήδη στον καναπέ της.

Βίντεο: Δείτε τον Ολάντ να καρφιτσώνει το παράσημο στο στήθος της Μόνικα Μπελούτσι

Το απόλυτο θηλυκό του κινηματογράφου, Μόνικα Μπελούτσι, βρέθηκε στα Ιλίσια Πεδία όπου τιμήθηκε με το «Παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής» και έλαμψε στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο μεγαλοπρεπές Palais de l' Elysée.

Κύπρος: Διαφωνίες στα κατεχόμενα για την πρόταση προσάρτησης από σύμβουλο του Ερντογάν

Εκπρόσωποι τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα προσάρτησης ή εναλλακτικού σχεδίου, τη στιγμή που συνεχίζονται οι συνομιλίες

Βίντεο-σοκ: Νηπιαγωγός πετά μωρό σαν σακί και το χτυπά βάναυσα στο κεφάλι

Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μία νηπιαγωγό να πετά σαν σακί ένα μωρό μόλις 9 μηνών και ακολούθως να το κτυπά βάναυσα στο κεφάλι, ενώ τα υπόλοιπα μωρά τρομοκρατημένα έχουν ξαπλώσει μπρούμυτα, προκειμένου να «κρυφτούν» από τη μανία της γυναίκας, είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σάλο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα ύψη η δημοτικότητα της Ανγκελα Μέρκελ -Το 64% θέλει να διεκδικήσει νέα θητεία

Η Ανγκελα Μέρκελ αποφάσισε να διεκδικήσει την γερμανική καγκελαρία για τέταρτη φορά, με την πλειοψηφία των Γερμανών να βρίσκεται στο πλευρό της.

Τι αλλάζει με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ σε φάρμακα, αγρότες, εμπόριο, μεταφορές

Σημαντικές ανατροπές στην αγορά φέρνει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, οι συστάσεις του οποίου θα γίνουν νόμος του κράτος.

Αφορά σε αλλαγές για τους αγρότες, για ιδιοκτήτες φορτηγών, φαρμακοποιούς, για τις μεταφορές κ.λπ.

Βίντεο: Δείτε τον Πούτιν να παραδίδει περιχαρής στον παλαβωμένο Στίβεν Σιγκάλ το ρωσικό διαβατήριο

Αυτοπροσώπως και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου του επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να παραδώσει το νέο ρωσικό διαβατήριο στον Αμερικανό (μέχρι πρότινος) ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ, τονίζοντας μάλιστα ότι ελπίζει πως αυτή η πράξη αντανακλά την «ομαλοποίηση» των τεταμένων σχέσεων της χώρας του με την Ουάσινγκτον.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από την Κομοτηνή που ταξίδευαν για Αθήνα

Σε απίστευτη ταλαιπωρία εξελίχθηκε η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα που είχαν ξεκινήσει να κάνουν οι μαθητές ενός σχολείου της Κομοτηνής, αφού κατέληξαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Γαλλία: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε οίκο ευγηρίας μοναχών

Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα ο οποίος παλαιότερα είχε υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις

Στη σύλληψη του δράστη που επιτέθηκε χθες το βράδυ σε οίκο ευγηρίας καθολικών μοναχών κοντά στο Μονπελιέ, προχώρησαν οι γαλλικές αρχές που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία μίας εργαζόμενης γυναίκας.

ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Ο Άδωνις συμμετέχει σε "αμερικανιές": «Black Friday» και στις εκδόσεις Γεωργιάδη!

«Τα Νομίσματα των Πτολεμαίων» από 500 μόνο 50 ευρώ...

«Πανικός» επικρατεί σε όλη τη χώρα λόγω των εκπτώσεων της «Black Friday» και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα μπορούσε να μείνει «εκτός νυμφώνος».

Επικό βίντεο για το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στην Ιταλία: «Πάμε ρε, έλα, σούταρε… γκολ!»

Αγωνία, συναίσθημα, παράνοια. Δείτε το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, χάρις στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε 3-2 της Φιορεντίνα,, μέσα από την κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Η ήσυχη αγγλική κωμόπολη που έγινε άθελά της... «Μέκκα» του πορνό

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται σαν μια ήσυχη κωμόπολη στην καρδιά της κομητείας Ντέρχαμ, «φωλιασμένη» πάνω από την κοιλάδα Ντέργουεντ, με κατοίκους που απολαμβάνουν και σέβονται τις οικογενειακές αξίες της βρετανικής επαρχίας.

Καρράς: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων

Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αλλά και το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα του μίλησε ο Γιώργος Δημήτριος Καρράς.

Απαγωγή βουλευτών από... εξωγήινους στο Νέο Κόσμο [pics]

Όχι δεν τους απήγαγαν στην πραγματικότητα. Κάποιος καλλιτέχνης ή καλλιτέχνες του δρόμου όμως, κάπως έτσι το φαντάστηκαν και το απεικόνισαν σε τοίχο στο Νέο Κόσμο.

Ο ΣΚΑΪ ξεκινάει νέο ειδησεογραφικό κανάλι

Όλα είναι έτοιμα και από τις αρχές του 2017 το νέο ειδησεογραφικό κανάλι από τον ΣΚΑΪ θα είναι στον αέρα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού «Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο.

Ερώτηση ΝΔ στον Τσίπρα για το σκάνδαλο με το ακίνητο ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί δεν πλήρωσε ποτέ φόρο

Ερώτηση, προς τον πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Τσακαλώτο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Στ. Κοντονή, κατέθεσαν 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για μια σειρά από ζητήματα που εγείρονται ως προς το κτήριο, στο οποίο στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα του 4χρονου που κινδύνευσε να καεί στη Λάρισα

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε σήμερα, η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Λάρισα, το οποίο κινδύνευσε να καεί ζωντανό σε διαμέρισμα που τυλίχτηκε στις φλόγες από ένα αναμμένο κερί, καθώς το ρεύμα ήταν κομμένο στο σπίτι.

Βρετανία: Ισόβια στον serial killer που σκότωνε ομοφυλόφιλους από σάιτ γνωριμιών

Ένας κατά συρροή δολοφόνος, που χαρακτηρίστηκε από τον ντεντέκτιβ που τον συνέλαβε ως «ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που συνάντησε ποτέ» καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο τεσσάρων ομοφυλόφιλων ανδρών τους οποίους γνώρισε σε σάιτ γνωριμιών.

Φόβοι για τη ζωή της Αντζελίνα Τζολί - Έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας

«Η Αντζελίνα δεν τρώει και καπνίζει συνεχώς» είπε μια πηγή στην ιστοσελίδα Radaronline

Η Αντζελίνα Τζολί αυτοκαταστρέφεται, αναφέρει νέο δημοσίευμα του Radaronline που τονίζει ότι η διάσημη ηθοποιός έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας μετά το  διαζύγιό της.

Βίντεο-σοκ: ΖΩΑ μαθητές «λιντσάρουν» δύο αστυνομικούς στο Λονδίνο

«Ήταν σαν μία αγέλη άγριων λύκων» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην Sun

Σοκ προκαλεί η επίθεση μιας ομάδας 30 μαθητών που σχεδόν λίντσαραν δύο αστυνομικούς, η μια εκ των οποίων ήταν γυναίκα, στο νότιο Λονδίνο.

Δεν φαντάζεστε πόσα ξόδεψε η βασίλισσα Ελισάβετ για τρόφιμα μέσα σε ένα χρόνο

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ έχει πολύ ακριβά γούστα και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο καθώς προτιμά τα ακριβά κρασιά, τη σαμπάνια και τη γκουρμέ κουζίνα, σύμφωνα με τη Mirror.

ΠΕΣ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ! Να γίνει πρωτεύουσα της Ελλάδας η Θεσσαλονίκη ζητά ο Ψωμιάδης - Η επιστολή στον Τσίπρα

Τη μεταφορά της πρωτεύουσας της Ελλάδας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη ζητά με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Black Friday» και στο ΕΚΑΒ: Απολύθηκαν 50 διασώστες από τα νησιά του Αιγαίου

Είχαν προσληφθεί για την προσφυγική κρίση αλλά δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 9 διασωστών του ΕΚΑΒ Ρόδου, 10 της Λέσβου, 5 της Σάμου, 9 της Χίου, τριών της Καλύμνου και 5 της Λέρου

Βίντεο-Τορίνο: Συμπλοκές λάθρο με ντόπιους και αστυνομία-Βουλγαρία: Σοβαρά επεισόδια σε καταυλισμό λάθρο

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν ακριβώς έξω από το κέντρο μεταναστών στο Τορίνο - Μια ομάδα περίπου 300 μεταναστών μπλόκαρε τον κεντρικό δρόμο έξω από το κέντρο - Σύμφωνα με τους ντόπιους, οι μετανάστες τους έλεγαν ότι είναι «Ιταλοί ρατσιστές» - Η αστυνομία είπε ότι τα πάντα ξεκίνησαν από έναν καυγά μεταξύ οπαδών

ΒΙΝΤΕΟ-Τα πρώτα λεπτά μετά την φονική έκρηξη στη Μόρια-Λάθρο έβαλαν άλλες 10 φωτιές

Νεκροί, επεισόδια και εκτεταμένες καταστροφές ήταν ο απολογισμός της εφιαλτικής νύχτας στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο.

Πόλεμο με τους δικαστές άνοιξε η ΣΥΡΙΖΑία μούμια-Η ΔΕ και τα ιδρυτικά μέλη της νέας Δικαστικής Ένωσης-Η πρώτη ανακοίνωση

Και φυσικά επειδή πρόκειται για επαναστατική οργάνωση δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο αλλά "Διοικούσα Επιτροπή"

Σήμα το ζυγό και το σφυρί έχει η νεοσύστατη «Ένωσης  Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων», η οποία έχει έντονο το άρωμα γυναίκας καθώς από τα 40 ιδρυτικά μέλη της τα 22 είναι γυναίκες και πρώτη υπογράφει τη λίστα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου.

Φωτογραφίες: Τα ελληνικά «Καναντέρ» στη μάχη με τις φλόγες στο Ισραήλ

Συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες οι Ισραηλινοί σε συνεργασία με δυνάμεις από Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία, αλλά και με τη βοήθεια Παλαιστινίων πυροσβεστών τη στιγμή που νέες εστίες φωτιάς καταγράφονται στα βόρεια της χώρας.

Πρετεντέρης: Θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές; Μπααα...

"Θα βάλει στο δεύτερο ημίχρονο μέσα τον Πολάκη και τον Τσκαλώτο και θα βάλουν 5 γκολ" σχολιάζει ειρωνικά ο Γιάννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η στιγμή που ανοίγουν και οι 14 πόρτες φράγματος στη Διώρυγα του Παναμά -Η απίστευτη ορμή του νερού [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από το άνοιγμα των θυρών της διώρυγας του Παναμά.

Το πέρασμα του τυφώνα Οττο δημιούργησε καταστροφές και αύξησε τη στάθμη των υδάτων και προκειμένου να αποφευχθεί πλημμύρα του καναλιού και των γύρω περιοχών αποφασίστηκε να ανοίξουν όλες οι πόρτες του φράγματος της Διώρυγας του Παναμά.

Τι θα βρείτε αν ψάξετε στο Google «241543903» -Και άλλες 15 πληροφορίες που δεν ξέρατε για τον κόσμο

Ο κόσμος γύρω μας είναι πραγματικά εκπληκτικός και κάθε τόσο νέες πληροφορίες που μαθαίνουμε σχετικά με τη ζωή μας ξαφνιάζουν.

Οσα όμως πληροφορούμαστε μας κάνουν να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να χτίζουμε τη γνώση μας. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο το «όσο ζεις, μαθαίνεις».

Η γελοιότητα του ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Τραμπ τηλεφώνησε στον Αλέξη και τον αποθέωνε

Του Σάκη Μουμτζή

Διαβάζω στην «Αυγή»( 24/11) πρώτη σελίδα, ψηλά δεξιά :[ Τραμπ σε Τσίπρα :« Κάνετε καταπληκτικές προσπάθειες.» Με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου σημειώθηκε χθες η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ—Τσίπρα].

Άρθρο Άδωνι: Εικόνα γενικής παρακμής

Ο Θουκυδίδης στον διάλογο "Αθηναίων-Μηλίων" σε μία απλή και κυνική φράση, αποκαλύπτει ποιά είναι η πραγματικότητα στις Διακρατικές Σχέσεις ανά τους αιώνες: "Κατά την συζήτηση των ανθρωπίνων πραγμάτων, το επιχείρημα του Δικαίου έχει αξία, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολή αυτού, ειδάλλως αμφότεροι γνωρίζουμε ότι ο Ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η ισχύς του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του"...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! "Σκαμπίλια" Άδωνι στη Γεροβασίλη τη μέρα "Ενάντια στη βία κατά των γυναικών"

Αντιπαράθεση στη Βουλή είχαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο "αρχιερέας της διαπλοκής" κατά ΕΕ και «διάδοχων κυβερνήσεων» από το Λονδίνο

Λάβρος κατά των κυβερνήσεων που ακολούθησαν τη δική του και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κατά την ομιλία του σε ημερίδα του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics που εξετάζει το πόσο έχει προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας.

Και η ΕΡΤ κάνει σάτιρα... για να αποκαταστήσει το Σίλα

Άργησε αλλά πληρώθηκε ο Σίλας....

Μπορεί η ΕΡΤ1 και ιδιαίτερα η ΕΡΤ2 να έχει κενά στο πρόγραμμά της αλλά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν να… συνεισφέρουν στο «αχανές τοπίο» του διαδικτύου. Και μάλιστα με ένα πολύ δύσκολο είδος, τη σάτιρα, που είναι λίγο… τζιζ γιατί αν γίνεται έτσι όπως πρέπει να γίνεται προκαλεί πονοκέφαλο στα διευθυντικά στελέχη των σταθμών από τις διαμαρτυρίες των «θυμάτων».

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΤΙΝΠΛΗΚΤΟΙ! Παρά το εμπάργκο της Ρωσίας, ρεκόρ δεκαετίας στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών

Ρεκόρ δεκαετίας στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών για την ελλάδα, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής.

Θρίλερ με τη ζάπλουτη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν -Δεν τη δηλητηρίασαν, λέει ο γιος της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της αποκαλούμενης και «πριγκίπισσας του Ουζμπεκιστάν» Γκουλνάρα Καρίμοβα.

Αν και δημοσιεύματα του τοπικού Tύπου ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα ότι η 44χρονη είναι νεκρή, αφού τη δηλητηρίασαν, ο 22χρονος γιος της, που ζει στο Λονδίνο, το διαψεύδει.

Βουλή: Κατατέθηκε και το δεύτερο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα -Τι περιλαμβάνει

Υπό τον τίτλο «Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και άλλες διατάξεις», κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το πρωί το δεύτερο εκ των πολυνομοσχεδίων με προαπαιτούμενα για την β’ αξιολόγηση μέτρα, προκειμένου να ψηφιστεί άμεσα με επείγουσες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.