26 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Πόσους μετακλητούς λέτε να είχε ο Κατρούγκαλος;

Όχι πες! 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11 ;12; 13 ;14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21;

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 27-11-2016

Δείτε τα:

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! Αποκλείει την απομείωση χρέους ο Ρέγκλινγκ

Απέκλεισε μια απομείωση του χρέους ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, τονίζοντας ότι ούτε η ελληνική κυβέρνηση το ζητά.

Ένας 16χρονος από τα Σκόπια υπεύθυνος για τις ψεύτικες ειδήσεις στα social media

Βρέθηκε ο ένας από τους «ενόχους» για τον ορυμαγδό ψεύτικων ειδήσεων που έβγαιναν στην επιφάνεια μέσω του Facebook, προκαλώντας πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στους χρήστες των social media. Πρόκειται για έναν 16χρονο από τα Σκόπια, ο οποίος ονομάζεται Βίκτορ και κατοικεί στην πόλη Βέλες.

ΒΙΝΤΕΟ-Ουκρανία: Γυμνόστηθη ακτιβίστρια επιτέθηκε με βαριοπούλα στο... Τείχος του Βερολίνου!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Ουκρανία, έξω από το κτίριο της γερμανικής πρεσβείας στο Κίεβο, όταν μία γυμνόστηθη ακτιβίστρια εισέβαλε στις εγκαταστάσεις και κρατώντας μία βαριοπούλα, άρχισε να γκρεμίζει το κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο κοσμεί τον προαύλιο χώρο.

Δεν θα πιστεύετε πόσα πληρώνουμε για χαρτί υγείας και σαπούνια βουλευτών!

Δεν είπε κανείς πως δεν πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής στο κοινοβούλιο αλλά αν δείτε τα ποσά που δαπανήθηκαν για υλικά καθαριότητας θα υποστείτε ένα μίνι σοκ.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Δίβαρη στην ιστιοπλοΐα

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RS:X youth που ολοκληρώθηκε στη Λεμεσό, η Κατερίνα Δίβαρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα σκάφη U17.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ; Έκλεισαν το τηλέφωνο στην Αχτσιόγλου οι δανειστές

Σε ναυάγιο κατέληξε η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για τα εργασιακά καθώς η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου επέμεινε στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από τους εκπροσώπους των δανειστών.

Αντόνιο Κάστρο, ο γιος του Φιντέλ που απολαμβάνει τους καρπούς του κομμουνισμού: Εκατομμυριούχος, με γιοτ και χλιδάτη ζωή [εικόνες]

Διαθέτει ένα γιοτ πενήντα μέτρων και τον Μάιο του 2015 προκάλεσε σάλο με τις διακοπές του στη Μύκονο και την Αλικαρνασσό.

Θράκη: ''Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι'' - Απίθανη πρόταση γάμου σε φοιτήτρια [pics]

Viral στο διαδίκτυο η πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο υποψήφιος γαμπρός είχε ετοιμάσει τα πάντα...

MiG: Η απίστευτη ιστορία πίσω απο το ρωσικό μαχητικό - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τον θάνατο του Ιβάν Μικογιάν, του κορυφαίου σχεδιαστή αεροσκαφών MiG - 29 παραθέτουμε μια σειρά απο βίντεο για την ιστορία του μαχητικού αεροσκάφους MiG. Αν και τα βίντεο ειναι στην αγγλική γλώσσα, τα πλάνα ειναι πραγματικά εντυπωσιακά.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Καμία συμφωνία μετά την τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς -Ολα ανοιχτά για δημοσιονομικά, εργασιακά και ενέργεια

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των θεσμών πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, με τη συμμετοχή και της υπουργού Εργασίας Eφης Αχτσιόγλου.

Δεν παίρνει διαζύγιο ο Γιώργος Παπανδρέου από τη σύζυγό του, Αντα

Δεν σκοπεύει να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αντα, ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Oι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό», είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Secret, σε όσους τον ρωτούν να πληροφορηθούν εάν...

SOS! Κίνδυνος να διωχθούν 12.000 εργαζόμενοι και εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις από το Κατάρ

- Την είδηση δημοσίευσαν εφημερίδες του Ντουμπάι
- Η απειλή που αιωρείται αποδίδεται στην οργή του εμίρη Αλ Θάνι για τα εμπόδια που συναντά στη χώρα μας για το επενδυτικό του πρόγραμμα
- Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, έχει μεταβεί στη Σαουδική Αραβία σε αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης

Τραμπ: Ο θάνατος του κτηνώδους δικτάτορα Κάστρο, ένα βήμα πιο μακριά από τον τρόμο

Στα παπάρια του η υποκρισία της "πολιτικής ορθότητας"

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, σχολίασε τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο αποκάλεσε «κτηνώδη δικτάτορα»..

Φταίει ο Κυριάκος για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

​Στη Ν.Δ.  δεν ενδιαφέρονται για το πότε θα βγει ο τόπος από τη δίνη που μας έβαλαν, αλλά το πώς θα επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας. Η στάση του κ. Μητσοτάκη είναι ανεύθυνη και εθνικά επιζήμια. Είναι δείγμα της σαφούς στρατηγικής του που έχει όνομα, και αυτό είναι 4ο μνημόνιο. Γι’ αυτό εύχεται την αποτυχία μας και ζητάει εκλογές.

Μνημονιακό το… πρωθυπουργικό κέρασμα στους φορείς της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Στο… πνεύμα της εποχής κινείται μάλλον το πιάτο που προσφέρθηκε στους φορείς που συμμετείχαν στην τρίωρη σύσκεψη με την οποία εγκαινιάστηκε το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης στο Διοικητήριο.

Εντυπωσιακό το γκ@μενάκι στα εγκαίνια του πρωθυπουργικού Γραφείου! (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, το 28χρονο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που από σήμερα αναλαμβάνει επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε εντυπωσιακή στα εγκαίνια που πραγματοποιούνται από τον Αλέξη Τσίπρα αυτήν την ώρα στο Διοικητήριο.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ! Τσίπρας: Θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μία φορά στις 15 ημέρες

Την ανάγκη η Θεσσαλονίκη να ξαναβρεί τον παραγωγικό της ρυθμό και την παλιά ιστορική της ταυτότητα της πολυπολιτισμικής, εμπορικής και βιομηχανικής κυψέλης, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, κατά τα σημερινά εγκαίνια του γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Στη Μύκονο ο Κώστας Καραμανλής για την τελευταία επιθυμία της μητέρας του (φωτο)

Στη Μύκονο βρίσκεται από την Παρασκευή ο Κώστας Καραμανλής, για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, Αλίκης Καραμανλή, η οποία απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2009 και ετάφη στη Ραφήνα.

Κωνσταντίνος Βολανάκης: Πέθανε πάμφτωχος και σήμερα οι πίνακές του πωλούνται 2 εκατ.ευρώ!

Πέντε άνθρωποι συνόδεψαν τον Κωνσταντίνο Βολανάκη στην τελευταία κατοικία του το 1907 - Τα τελευταία χρόνια της ζωής του έφτιαχνε πίνακες για έτοιμες κορνίζες - Κι όμως «η αποβίβαση του Καραϊσκάκη στο Φάληρο» πουλήθηκε δύο εκατ. ευρώ!

Το τρίτο πρόσωπο που «άρπαξε» τον σύζυγο της πολιτικού

Φαίνεται πως, όπως λέει ο λαός,  αν είναι όλα να πάνε στραβά πάνε…

Όπως μαθαίνουμε μια Ελληνίδα πολιτικός όχι μόνο έχασε τη θέση της στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά κινδυνεύει να χάσει και τον σύζυγο της.

Με δώρα και… 70% έφυγε ο Μητσοτάκης από την Ήπειρο! (ΦΩΤΟ)

Κάτι παραπάνω από θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας του επισήμανε πως το 70% των Ελλήνων συμφωνούν σε όλα μαζί του!

Μυτιλήνη: Η απάντηση του δημάρχου στον Γιάννη Μουζάλα - ''Δεν σηκώνουμε κανέναν εκβιασμό''!

«Δεν θα ανεχτούμε κανέναν ψυχολογικό εκβιασμό», απαντά ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, στον απόηχο της τραγωδίας στη Μόρια. Με συνέντευξη του...

Τζορτζ Ιωαννίδης: Ο πράκτορας της CIA και οι νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του JFK

Θέμα μηνών ο αποχαρακτηρισμός 1100 άκρως απόρρητων φακέλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ που αφορούν τον Έλληνα κατάσκοπο και τον θάνατο του Κέννεντι.

Αυτό είναι το νέο γραφείο του Τσίπρα για τα κομματόσκυλα στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε και εξερεύνησε το νέο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός κάθισε στο γραφείο αλλά το σαλόνι υποδοχής που διαθέτει αυτό, ενώ φρόντισε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι και τη θέα, από το παράθυρό του.

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει τις επαφές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την περιοδεία του στην Ήπειρο, ο αρχηγός της ΝΔ θα πραγματοποιήσει το διήμερο, Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου, επίσημη επίσκεψη σε Βουλγαρία και Σερβία.

Βέμπερ: Η Τουρκία δεν θα γίνει μέλος της ΕΕ -Δεν θα εκβιαστούμε από τον Ερντογάν

«Η Τουρκία δεν θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης», τόνισε ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ στις απειλές του Ταγίπ Ερντογάν απάντησε «Δεν θα εκβιαστούμε».

"Έστησαν" το γραφείο του πρωθυπουργού έξω από το ΥΜΑΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα... θεατρικό σκηνικό έχει στηθεί έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, από μέλη της Λαϊκής Ενότητας, εν αναμονή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Χαμός με το ροζ βίντεο διάσημης ηθοποιού που διέρρευσε στο ίντερνετ!

Θύμα επιτήδειων έπεσε η διάσημη ηθοποιός, όταν ροζ βίντεο με την ίδια πρωταγωνίστρια διέρρευσε στο ίντερνετ. Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι από πολύ προσωπικές ερωτικές στιγμές της και έχει προκαλέσει σάλο.

Οι αντιδράσεις των ηγετών της ΠΟ@ΤΣΑΣ στο άκουσμα του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο

Ηγέτες χωρών, πρώην και νυν, αλλά και κυβερνήσεις, έχουν αρχίσει να στέλνουν τα πρώτα τους μηνύματα, μετά από τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο.

Περιμένοντας την ενηλικίωση

του Νίκου Ρωμανού

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα στο σχολείο ήταν οι αρχαίες ρίζες του λαού μας.

Ένα από τα τελευταία, που συζητήθηκε στο πρόσφατο διαδικτυακό debate Μητσοτάκη-Ράμφου, είναι πως αυτός ο λαός (με τις αρχαίες ρίζες) δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμα.

Αυτιάς σε Ζαχαριάδη: Και με 5% ανάπτυξη τα παπάρια μου θα πάρεις-Θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες

Πώς ο Ζαχαριάδης εκνεύρισε τον Αυτιά, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του είπε: «Το ασφαλιστικό το ξέρω πιο καλά και από τη μάνα μου. Και εγώ θα μπορούσα να γίνω πολιτικός και να λέω ότι θέλω»

Κρήτη: Απίστευτη πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια κινηματογραφικής ταινίας [vid, pics]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θεατές μέσα στον κινηματογράφο. Ο Λευτέρης έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του Χρύσα, με μια πρόταση γάμου που έγινε viral. Η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Γεροβασίλη: Η ρύθμιση του χρέους δεν έχει νέα μέτρα - BINTEO

«Η ρύθμιση του χρέους δεν έχει νέα μέτρα, πλην του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία βρίσκεται σε καλό επίπεδο» ανέφερε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ; Παλεύει με τους πλειστηριασμούς ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα χτυπήματα στον Ανδρέα Μικρούτσικο πάνε και έρχονται. Ο άλλοτε ισχυρός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης έχει υποστεί οικονομική καταστροφή, ενώ οι πλειστηριασμοί των ακινήτων του δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΪΛ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ->Κόβονται 4 φοροαπαλλαγές ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ

[Δε σας άρεσε το 1 μέιλ Χαρδούβελη, φάτε τώρα κάθε μέρα στη μάπα κι ένα μέιλ Τσακαλώτου με περικοπές]

Περικοπές τεσσάρων φοροαπαλλαγών ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ προβλέπει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, χωρίς ωστόσο να θίγονται προνοιακά επιδόματα.

Αυτός είναι ο πάμπλουτος πολιτικός αρχηγός με 38 εκατ. ευρώ στην Ελβετία

3 κουίζ του ΒΗΜΑτοδότη:

ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! «Κούρεμα» 200 εκατ. στο μπάτζετ του ΕΟΠΥΥ

Κατά 200 εκατομμύρια ευρώ μειώνει η κυβέρνηση τον προϋπολογισμό του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), οραματιζόμενη ότι θα αυξηθούν τα έσοδα του Οργανισμού και θα μειωθούν οι απλήρωτες υποχρεώσεις του.

Το παιγνίδι που παίζεται για την ονομασία των Σκοπίων: Μετά τις εκλογές οι εξελίξεις

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Κομβικές για το μέλλον της ΠΓΔΜ αλλά και για τις σχέσεις της με την Ελλάδα είναι οι εκλογές που διεξάγονται υπό την αυστηρή επιτήρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, στις 11 Δεκεμβρίου, καθώς η προσδοκία είναι ότι θα δοθεί τέλος σε μια μακρά περίοδο ακυβερνησίας της χώρας.

Κλαίνε οι ΚΚΕδες για τον εμπνευστή των στρατοπέδων συγκέντρωσης για τα "πο@σταριά"

«Η ΚΕ του ΚΚΕ, με βαθιά θλίψη, αποχαιρετά μια θρυλική μορφή του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος, τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο»... που μαζί με τον Τσε είχαν φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους

Φιντέλ Κάστρο: Όταν έλεγε στον Τσίπρα "σύντροφε Αλέξη"

Έχει περάσει λίγη ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον Ιούλιο του 2015 και ο φυσικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, στέλνει συγχαρητήρια επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ! Στην Ελβετία παιρνάνε παιδιά λάθρο από ακτίνες Χ -Για να βρουν την ηλικία τους

Οι ελβετικές αρχές υποβάλουν τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην χώρα σε αμφιλεγόμενης νομιμότητας και υγείας μεθόδους εξέτασης για τον καθορισμό της ηλικίας τους, στις περιπτώσεις που δεν φέρουν έγγραφα και δελτία ταυτότητας.

«Πόλεμος» για το πόρισμα του δυστυχήματος του Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ


«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει για το πόρισμα του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας να διαφωνεί σε τρία σημεία.

Γερμανία: Κατάσκοπος παραβίασε τον υπ' αριθμό ένα κανόνα... και απολύθηκε

Το βασικό κανόνα της δουλειάς και της ιδιότητάς του παραβίασε ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών στη Γερμανία, ο οποίος απολύθηκε διότι παραδέχθηκε πως είχε συνάψει σχέσεις με κάτοικο της περιοχής, στην οποία ενεργούσε στο πλαίσιο της αποστολής του.

BINTEO-Κουβανοί βγήκαν στους δρόμους του Μαϊάμι -Πανηγυρίζουν για τον θάνατο του Κάστρο

Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο έβγαλε στους δρόμους του Μαϊάμι τους Κουβανούς που ζουν εκεί.

Στη γειτονιά «Μικρή Αβάνα», όπου ζουν πολλοί Κουβανοί, εκατοντάδες βγήκαν στους δρόμους, με σημαίες της χώρας τους αλλά και των ΗΠΑ, πανηγυρίζοντας μετά από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη της Κούβας.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ!! Τσίπρας από την Κομοτηνή: Εσπασα ρεκόρ, 9 σερί ομιλίες σε μία μέρα

Στην αποψινή του ομιλία του από την Κομοτηνή, ο Αλέξης Τσίπρας... ομολόγησε στο κοινό που τον άκουσε ότι «έσπασε» και ένα ρεκόρ.

ΦΩΤΟ- ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ-To CNN μετέδιδε για 30' λεπτά σκληρό πορνό -Σάλος στις ΗΠΑ

Σκηνές σκληρού πορνό είδε να μεταδίδονται το βράδυ της Πέμπτης από το CNN το αμερικανικό κοινό των ψηφιακών συχνοτήτων των ανατολικών ακτών.

Το περίεργο εξώφυλλο του Spiegel για τον Τραμπ

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αποφάσισε να αφιερώσει το εξώφυλλό του, στον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά και στην οικογένεια του.

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΝΤΟΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ; Δεβετζή κατά ΣΕΓΑΣ: Γιατί τόσο μένος εναντίον μου; - Τα μετάλλιά μου ανήκουν στην Ελλάδα

Στην αντεπίθεση πέρασε η Πηγή Δεβετζή για την αφαίρεση του μεταλλίου που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο κάνοντας λόγο για μένος από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ.

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή μεταναστών με δύο τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε απόψε στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Κροκόδειλος και φίδι στη σούβλα... στη μέση του δρόμου!

Κροκόδειλος και φίδι στη σούβλα... στη μέση του δρόμου!
Αντί για... κατσικάκι και... κοκορέτσι - Απίστευτη «ψησταριά» στην Ταϊλάνδη

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ! Η selfie του βουλευτή με την λευκή ποδιά και το μπλουζάκι της Superleague – ΦΩΤΟ

Ο βουλευτής της συγκυβέρνησης ανέβασε νωρίς το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία διαφορετική φωτογραφία.