02 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ! Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν γελοίο τον Καμμένο, που τους είχε καρακτηρίσει γελοίους

Αυτά παθαίνεις όταν ένας αστείος που κυκλοφορεί με στολές παραλλαγής λόγω αποθημένων κάνει εξωτερική πολιτική... ξεφτιλίζεσαι σαν χώρα...

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος, είχε με τη σειρά του απαντήσει στις πρόσφατες επικρίσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Συνθήκης της Λωζάννης, λέγοντας: «Αν καταργηθεί Λωζάνη, μπορούμε να επιστρέψουμε στην Συνθήκη των Σεβρών». Μάλιστα ο Ελληνας υπουργός Άμυνας είχε επισημάνει σχετικά πως οι Τούρκοι κάνουν ηλίθιες δηλώσεις.

Για να μαθαίνετε γατάκια: Έφτιαξαν θέση υπουργού και δεν μπορούν να υπολογίσουν το κόστος

"Για να ξέρετε: ο @atsipras αποφάσισε τη σύσταση θέσης υπουργού Επικρατείας «χωρίς να μπορεί να υπολογίσει το κόστος»!" έγραψε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Twitter και πόσταρε το παρακάτω ΦΕΚ που έβγαλαν χωρίς ίχνος ντροπής:

ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΡΕ; Σπανάκης: Θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα για να υπερασπιστώ την τιμή μου

[Φυσικά το κομματόσκυλο δεν αναφέρει τίποτα για το πως βρέθηκε ο άλλος με την ταυτότητά του...Κυριάκο πέταξέ τους όλους απ' την παράγκα]

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βασίλης Σπανάκης υπογράμμισε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στην απόπειρα λαθροχειρία που επιχειρήθηκε στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και κατέστησε σαφές ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ! Κοτζιάς συζήτησε μόνος του αποχώρηση των Τούρκων απ' την Κύπρο

Με επίκεντρο το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γ.Γ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Χαμόγελα στο Mega: Πληρώθηκαν τον μισθό Μαΐου οι εργαζόμενοι

Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας η μισθοδοσία του μήνα Μαΐου των εργαζομένων στο Mega.

Σύμφωνα με ενημέρωση του νομικού συμβούλου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Βασίλη Δεληβοριά, γίνονται προσπάθειες να καταβληθεί από την Δευτέρα και δεύτερος από τους οφειλόμενους μισθούς, με ποσό που θα καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ! Η Τουρκία «δέσμευσε» και το Καστελόριζο για ναυτική άσκηση

Όπως ενημέρωσε η Άγκυρα, τα πλοία που θέλουν να προσεγγίσουν το νησί, θα πρέπει να ειδοποιούν

Συνέχεια στην προκλητική της στάση δίνει η τουρκική κυβέρνηση, καθώς την Παρασκευή έκανε γνωστό πως «δεσμεύει» το Καστελόριζο για ναυτική άσκηση, στην οποία θα μετέχουν και υποβρύχια.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ντίξον της ΑΕΚ - Προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Ο Αμερικανός άσος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ο οποίος νωρίς το πρωί προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και αφέθηκε ελεύθερος

ΧΟΝΤΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ-ΤΣΙΠΡΑ! Αναστασιάδης: Σημαντική εξέλιξη η επανάληψη των διαπραγματεύσεων

Σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε την Παρασκευή την επανεκκίνηση των συνομιλιών ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης σε τηλεοπτικό του διάγγελμα. «Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο, αν δεν επέλθει συνολική συμφωνία επί όλων των θεμάτων, αποκλείοντας έτσι την επιδιαιτησία», υπογράμμισε εντούτοις στο μήνυμά του, στο οποίο εξήγησε την χθεσινή συμφωνία- απόφαση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, για επανάληψη των διαπραγματεύσεων, μετά το ναυάγιο στην Ελβετία, και την σύγκληση διάσκεψης στην Γενεύη στις 12 Ιανουαρίου.

Δημοψήφισμα Ιταλία: Άγριο ξύλο στο Παλέρμο πριν φτάσει ο Ρέντσι [vid]

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της ιταλικής αστυνομίας. Όλα έγιναν στο Παλέρμο, όπου ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι βρέθηκε σήμερα ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Ο Στίβεν Χόκινγκ εισήχθη στο νοσοκομείο

Ο Βρετανός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ρώμης για εξετάσεις σήμερα επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία, όμως δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ανέφερε ένας εκπρόσωπός του.

Στα 6,32 δισ. ευρώ τα φέσια του Δημοσίου - Ανακόπηκε τον Οκτώβριο η μείωσή τους

Ανακόπηκε τον Οκτώβριο η πτωτική τάση των οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες των τελευταίων μηνών, όπως προκύπτει από στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Οι Αζέροι φεύγουν (από την Ελλάδα), ο Αλέξης έρχεται (από την Αβάνα)

Του Σάκη Μουμτζή

Αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, θα πρέπει να παραδεχθούμε πως το γεγονός της εβδομάδας ήταν η αποχώρηση των Αζέρων και των Ιταλών από την διαδικασία της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΣΦΑ.

ΚΛΑΜΑ! Υφυπουργός του «τρολάρει» τον Τσίπρα για τις μαθητικές καταλήψεις που καμαρώνει

Μόνο ως ασυνείδητο «τρολάρισμα» στον πρωθυπουργό θα μπορούσε να δει κανείς την τοποθέτηση του νέου Υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη στη Βουλή, αναφορικά με το φαινόμενο των μαθητικών καταλήψεων, αφού εμφανίστηκε στο ακριβώς αντίθετο «ρεύμα» από εκείνο που κινείται ο πρωθυπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με την Καίτη Γαρμπή στην Ελένη Μενεγάκη! Τεχνικό λάθος, playback, καυτό τσιφτετέλι και διακοπή για διαφημίσεις!

Απίστευτα προβλήματα με την είσοδο της τραγουδίστριας στο πλατό. Μεγάλος εκνευρισμός της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της.

Η Καίτη Γαρμπή επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη, αλλά πριν καν ετοιμαστεί η παρουσιάστρια έδωσε το σύνθημα και ξεκίνησε με ένα καυτό τσιφτετέλι.

Διαιτητής πέτυχε... γκολ στην Αίγυπτο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Aswan FC αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την ENPPI για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου. Όμως, τις εντυπώσεις "έκλεψε" το γκολ των φιλοξενούμενων στο 58ο λεπτό του αγώνα.

ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! Απειλούν και καλά με εκλογές επειδή το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα 4,2 δισ. ευρώ για το 2019-2020

«Υπαινιγμός» κυβερνητικού αξιωματούχου για εκλογές, αν οι δανειστές επιμείνουν για αφορολόγητο 5.000 ευρώ και περικοπές στις συντάξεις - Το Ταμείο αξιώνει τα μέτρα να νομοθετηθούν άμεσα - «Θα ήταν αντιδημοκρατικό και ανέντιμο να δεσμευτούμε από τώρα» η ελληνική απάντηση - Στόχος η συμφωνία έως τα Χριστούγεννα - «Δεν κάνουμε πίσω» για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

Τουρκία: Πώς η πολιτική κρίση έχει μετατραπεί σε οικονομικό κραχ

Από το 2013 το τουρκικό χρηματιστήριο έχει χάσει το 60% της αξίας του - Σε νέο ιστορικό χαμηλό «βυθίζεται» το τουρκικό νόμισμα - Η δήλωση Ερντογάν ότι τα επιτόκια πρέπει να πέσουν επειδή η τουρκική οικονομία δεν αντέχει ερμηνεύθηκε ως προτροπή «πουλήστε»

ΑΙΣΧΟΣ! Τ προσκυνημένα κόμματα γελάνε με την πρόταση του DELTA FORCE να συνεδριάσει η Επιτροπή Αμυνας στο Καστελόριζο

Σε ναυάγιο οδηγείται η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου για μετάβαση των μελών της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής στο Καστελόριζο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

ΚΛΑΙΜΑ! Κατσίκης για όσους τον χαρακτήρισαν ομοφοβικό: Είναι ετεροφοβικοί

Για τη χθεσινή του δήλωση από το βήμα της Βουλής που προκάλεσε πολλές  αντιδράσεις μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΔΗΜΑΡίτισσα με το λαμόγιο άντρα με το πλαστό πτυχίο, νέα γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τη θέση του Κωστή Παπαϊωάννου πρώην γενικού γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο οποίος υπέβαλε παραίτηση όταν ανέλαβε υπουργός ο Σταύρος Κοντονής ανέλαβε πριν από λίγο με απόφαση του υπουργού η κ. Μαρία Γιαννακάκη.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ! Ιστορική νίκη: Πρωτιά της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ για πρώτη φορά στα χρονικά-Αναλυτικά οι έδρες

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ"Η"ΣΤΕΣ! Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ! Η ΑΧΡΙΣΤΙΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βίντεο: Η στιγμή που επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία φωνάζει τους νεκρούς συναδέλφους του

Το μέλος του πληρώματος του, Erwin Tumiri φαίνεται στο βίντεο να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τα μέλη των σωστικών συνεργείων ενώ ο ίδιος φανερά σαστισμένος ρωτάει που βρίσκονται οι συνάδελφοί του οι οποίοι και έχασαν τη ζωή τους.

Έπιασε δουλειά το γκ@μενάκι στη Θεσσαλονίκη... έφτιαξε καφέδες για Σκουρλέτη-Μπουτάρη

[Με λένε σεξιστή οι μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι (που κατάπιαν αμάσητο το "θεραπαίνιδα" του Πολάκη για την Τσικρικά), επειδή λέω αυτή και την άλλη "γκ@μενάκια"... . αφενός είναι κομπλιμέντο αλλιώς θα λέγαμε και την Τασία ή τη Σβίγκου "γκομενάκια" και αφετέρου από τι να τις κρίνουμε πέρα από την εμφάνιση της "γκ@μενας"; Αφού δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους! Αυτή στη Θεσσαλονίκη έγινε από ψυχολόγος-ηθοποιός υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού και όπως και η άλλη δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της... και οι ΣΥΡΙΖΑίοι θέλουν να μας πείσουν ότι μπήκαν σ' αυτές τις θέσεις με άλλο κριτήριο από την εμφάνιση... γελάνε και τα τσιμέντα]

«Πρεμιέρα» στα καθήκοντά της ως διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την Παρασκευή η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία «φιλοξένησε» σύσκεψη με την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Κρίνεται η συνταγματικότητα της συμφωνίας συμβιβασμού Δημοσίου-Siemens

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έφτασε η συνταγματικότητα της συμφωνίας συμβιβασμού με την Siemens, η οποία κυρώθηκε με νόμο το 2012 μεταξύ του δημοσίου και θυγατρικών του γερμανικού κολοσσού.

Αθώος ο Λαυρεντιάδης -Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ξενοδόχου

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος κατηγορείτο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη τον Ιούνιο του 2012.

ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ! ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ! Λαμόγια ΝΔ επιχείρησαν λαθροχειρία στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ -Παραιτήθηκαν στελέχη της ΔΑΚΕ

[Το άλλο τον είχε βάλει ο Κυριάκος γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε την ταυτότητά του σε άλλον να ψηφίσει αντ' αυτού!!!]

Παραιτήσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο στελεχών που φέρονται να εμπλέκονται σε απόπειρα λαθροχειρίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως δεκτές.

Βόμβα Ρόσμπεργκ στη Formula-1

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε την απόσυρση από την ενεργό δράση, λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1.


Μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο!

- Τραγωδία σήμερα το πρωί με πρωταγωνιστή τον νεαρό γκαρντ της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον
- Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Μενίδι
- Ο μπασκετμπολίστας παραβίασε την προτεραιότητα και χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα
- Το όχημα της γυναίκας παρέσυρε και σκότωσε έναν οδοκαθαριστή του δήμου Μενιδίου που βρισκόταν στο σημείο
- Ο νεαρός αθλητής κρατείται στην Τροχαία Νέας Ιωνίας

Βρέθηκε η πύλη του Νταχάου με την επιγραφή «Arbeit macht frei» που κλάπηκε το 2014

Η αστυνομία του Μπέργκεν, έπειτα από μια ανώνυμη πληροφορία που έλαβε, βρήκε και κατάσχεσε μια πύλη από σφυρήλατο σίδερο που φέρει την επιγραφή αυτή -

ΒΙΝΤΕΟ-Είναι αυτές οι πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας;

Η 18χρονη καστανή Γιάννα Ντομπροβόλσκαγια κέρδισε το στέμμα στα καλλιστεία «Μις Ρωσία 2016» που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο. Η καλλίγραμμη Ρωσίδα από την πόλη Τιουμέν, στην παγωμένη Σιβηρία, θα εκπροσωπήσει την χώρα της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος που θα διεξαχθούν στην Ουάσιγκτον στις 18 Δεκεμβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη διαπραγμάτευση: Τελικά τα αποδέχονται όλα

Ο Πουλάκης είχε προβλέψει 2 χρόνια πριν τη διαπραγματευτική στρατηγική Τσίπρα... τελικά τα αποδέχονται όλα στα τέσσερα:

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο του Ρεθύμνου που έγινε «viral» - ΦΩΤΟ

Σε νέα ασφαλτόστρωση προχωρούν τα συνεργεία του δήμου στην οδό Επ. Μαρούλη στο Ρέθυμνο, όταν υπεύθυνοι αποφάσισαν πριν από λίγες μέρες να ασφαλτοστρώσουν το δρόμο, χωρίς όμως πρώτα να φροντίσουν να απομακρυνθούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και οι κάδοι απορριμμάτων.

Γελάει ο Χαρδούβελης: Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο με το 2014, συν 9 δισ. ευρώ σκληρών μέτρων

Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στο ίδιο σημείο με το 2014, όμως έχει κληθεί να λάβει σκληρά μέτρα ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, αντί για τα 500 εκατομμύρια σχεδιάζονταν τότε, δήλωσε σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

ΝΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΕΕ! Παρέμβαση Κομισιόν προς Τουρκία: Σεβαστείτε τα σύνορα της Ελλάδας

- "Έσπασε" την πολιτική των... ίσων αποστάσεων η Κομισιόν!
- Μήνυμα στην Άγκυρα να σεβαστεί τα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ε.Ε.
- Σταματήστε τις παραβιάσεις, διαμηνύει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Η Τουρκία πρέπει να δεσμευτεί απερίφραστα για σχέσεις καλής γειτονίας
- Να αποφεύγει κάθε είδους τριβή, απειλή ή ενέργεια που στρέφεται κατά κράτους μέλους της Ένωσης

Η Αθήνα απαντά στον Ερντογάν - Προς... Καστελόριζο η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής!

- Με... ταξίδι στο Καστελόριζο η "απάντηση" της Αθήνας στην Άγκυρα για τα Ίμια
- Με πρόταση Καμμένου μέλη της Επιτροπής Άμυνας πάνε στο Καστελόριζο την προσεχή Δευτέρα (05.12.2016)
- Ηχηρή απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στις τουρκικές ειρωνείες για τα Ίμια
- «Αποφασίστε αν το διεθνές δίκαιο είναι πάνω από τις εσωτερικές σας σκοπιμότητες»

Διαψεύδουν τις φήμες για εγκεφαλικό του Κωνσταντίνου

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, ήταν κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης στο Ζάππειο για τους ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες του Ρίο, στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και αποχώρησε από το βήμα υποβασταζόμενος από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΓΓΑ Ε; Σαουδική Αραβία: Απειλές κατά της ζωής της δέχεται γυναίκα γιατί φωτογραφήθηκε χωρίς μπούργκα

Μια νεαρή γυναίκα που «τόλμησε» να φωτογραφηθεί χωρίς μπούρκα σε δρόμο του Ριάντ αντιμετωπίζει τώρα απειλές κατά της ζωής της.

Νέα διακοπή της συζήτησης για το αίτημα έκδοσης ή μη των «8» Τούρκων στρατιωτικών

Η διαδικασία διεκόπη για τη Δευτέρα καθώς δύο εκ των εκζητουμένων δεν είχαν δικηγόρο - Ένας εκ των 8 εκζητούμενων, ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας, διότι η Τουρκία μόλις πριν από δύο ημέρες διαβίβασε τα στοιχεία που είχαν ζητήσει οι ελληνικές αρχές

ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΥΝ@ΝΑ! Πολιτικό αρχηγό… μαθητή του απειλεί να «πολτοποιήσει» ο Ζουράρις!

«Αν θέλει πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω».

ΒΙΝΤΕΟ-Θάνος Πλεύρης: Εύχομαι υγεία ακόμη και σε αυτούς που ευχήθηκαν τον θάνατό μου-Ευχές από Κικίλια - ΦΩΤΟ

Ο Β. Κικίλιας έδειξε τη διαφορά του με τον Κουμουτσάκο που γράφοντας για τον Θπάνο θυμήθηκε τις "ιδεολογικές διαφορές του"

Με κράτησε η αίσθηση του να ξαναδώ τα παιδιά μου - Η περίπτωση μου να αποτελέσει παράδειγμα για να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θανάσης Πλεύρης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει και την ίδια του τη ζωή.

Rich Kids of Greece: Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας «μοστράρουν» τη χλιδή τους στο Instagram

Ποστάρουν φωτογραφίες με σαμπάνιες, ακριβά αυτοκίνητα και κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ

Φωτογραφίες από πανάκριβα αυτοκίνητα, πισίνες χλιδάτων ξενοδοχείων, σαμπάνιες και πιάτα με εκλεκτά εδέσματα από... απλησίαστα εστιατόρια.

ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ! Η δήμαρχος Κάσου: Δεν μας φοβίζουν αυτά που λένε οι Τούρκοι - ΒΙΝΤΕΟ

«Εμάς δεν μας φοβίζουν αυτά που λένε οι Τούρκοι, μας φοβίζουν αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας», δήλωσε η δήμαρχος Κάσου Μαίρη Σορώτου σχολιάζοντας τις νέες προκλήσεις των Τούρκων.

Γιάννης Γκιόκας (βουλευτής ΚΚΕ): Ετσι γίνονταν οι υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ και τα άλλα κόμματα

Για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες περί τηλεφωνικών συνακροάσεων μίλησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, εξηγώντας τι γινόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος στον Περισσό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

Θεσσαλονίκη: Viral ο ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου - Δείτε τι έκανε όταν του απαγόρευσαν να βγάλει τραπεζάκια [pic]

Επίμαχη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου διεκδικεί... όσκαρ ευρηματικότητας...

Ο περιορισμός του εξωτερικού χώρου και τα δημοτικά τέλη έχουν κάνει τους επιχειρηματίες πιο ευρυματικούς και αυτό το βλέπουμε καθημερινά.

ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Μηλιός: Πήρε την θέση, αλλά δήθεν διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο

«Απόψεις δεν άλλαξα όπως δεν άλλαξε πολιτική η κυβέρνηση, που συνεχίζει να εφαρμόζει το μνημόνιο», σημειώνει

Την δική του απάντηση, έδωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα, ο νέος πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, Γιάννης Μηλιός σχετικά με την αποδοχή της θέσης αυτής.

Αμβρόσιος σε "ΛΕΒΕΝΤΗ" Τσίπρα: Εθνικό έγκλημα που συνέκρινες την Επανάσταση του 1821 με τον εμφύλιο στην Κούβα

Αυτά δεν τα φανταζόσουν ρε όταν τον Φεβρουάριο αποθέωνες τον Λεβέντη Τσίπρα που σε έκανε εθνικά υπερήφανο; Τώρα είναι αργά για κλάψα...

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επικήδεια ομιλία του για τον Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα, απέστειλε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ελληνοαζέρικο Επιμελητήριο: Η παρέμβαση Σκουρλέτη ματαίωσε τη συμφωνία για ΔΕΣΦΑ

Το Ελληνο Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο εκφράζει την απογοήτευση και την έντονη ανησυχία του για τη ματαίωση της συμφωνίας μεταξύ της ΔΕΣΦΑ και της Αζέρικης SOCAR.

Economist: Οι Ελληνες κουράστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και στρέφονται στη ΝΔ

Την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας αποτυπώνει δημοσίευμα του Economist με τίτλο «Κουρασμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα εναγκαλίζεται ένα συμβατικό κόμμα».

Ζέττα Μακρή: «Selfie με τον συνυποψήφιο (;) Σάκη Ρουβά» [εικόνα]

Στο Βόλο για τη φωταγώγιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου βρέθηκε, όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Ρουβάς.

Εκει όμως, βρέθηκε και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή η οποία...

«Υπάρχει η φήμη ότι η μητέρα μου είναι νεκρή, είναι όμως;», αναρωτιέται ο γιος της «πριγκίπισσας» του Ουζμπεκιστάν

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να διέψευδε ότι η μητέρα του είναι νεκρή, ωστόσο, τώρα, ο γιος της Γκουλνάρα Καρίμοβα αναρωτιέται αν ισχύουν οι φήμες.

Δημοσιεύματα από το Ουζμπεκιστάν ανέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα ότι η 44χρονη, κόρη του πρώην δικτάτορα, είναι νεκρή, αφού τη δηλητηρίασαν.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ; Ηλεία: Παιδιά φορούν μπουφάν και γάντια επειδή το σχολείο δεν έχει θέρμανση [εικόνες]

Με μπουφάν, κασκόλ, σκουφάκια και γάντια έκαναν μάθημα τις τελευταίες ημέρες οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στο Κούμανι, αφού οι δεξαμενές πετρελαίου ήταν άδειες και το καλοριφέρ δεν είχε δουλέψει ούτε μια ώρα.