03 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζει να μας προσφέρει γέλιο ο Τσίπρας... στριφογυρνώντας τη γλώσσα

Αλήθεια ρε Αλέξη πως το κάνεις ρε μπαγάσα; κρατώντας το πάνω χείλος ευθύ και καμπυλώνοντας όσο πάει το κάτω;

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 4-12-2016

Δείτε τα:

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι 145 κατηγορούμενοι του καρτέλ που είχε γεμίσει με ναρκωτικά την Αθήνα

Το εγκληματικό δίκτυο κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΛ@ΚΕΣ-ΥπΕξ Γερμανίας: Η Συνθήκη της Λωζάννης είναι αδιαμφισβήτητη

Ο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ με δηλώσεις του προσπαθεί να βάλει “φρένο” στην τουρκική προκλητικότητα, τονίζοντας ότι η Συνθήκη της Λωζάννης είναι αδιαμφισβήτητη και πως το ζήτημα είναι σαφές από πλευράς Διεθνούς Δικαίου.

Αμβρόσιος σε Ζουράρι: Ρε μαλ@κα λες εμένα γέρο και είσαι 2 χρόνια μικρότερός μου

Έξαλλος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος με τον Υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι γιατί ο τελευταίος σε δηλώσεις του τον αποκάλεσε μεταξύ άλλων “γέρο”.

Ποιο κόμμα… θυσίασε ο Μηλιός για την καρέκλα του Φεστιβάλ Αθηνών

Ο διορισμός του Γιάννη Μηλιού στη θέση του επικεφαλής του Φεστιβάλ Αθηνών παρά τα μύρια όσα έχει πει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα έχει έντονο παρασκήνιο.

ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ! ΒΙΝΤΕΟ-Μολότοφ στα γραφεία του Αρτέμη Σώρρα στη Ναύπακτο

Ομάδα αντιεξουσιαστών, επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του Αρτέμη Σώρρα στη Ναύπακτο, κατά τη διάρκεια πορείας, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Μίκης: Αλέξη είσαι ο μεγάλος μάγκας! Πουλάς επανάσταση ενώ είσαι προσκυνημένος και παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ


[Αυτός που γράφει τις "επιστολές" του Μίκη που το είδε ότι ο Σαμαράς αγόρασε αεροπλάνο το 2013; Πόσο κομπλεξικοί είστε ρε που ενώ βλέπετε την ξεφτίλα της αριστεράς μπροστά στα μάτια σας αντί να κρυφτείτε έχετε το νου σας να πετάξετε λάσπη στη "δεξιά"]

Με τη φράση «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα» κλείνει ο Μίκης Θεοδωράκης, την εκτενέστατη αλλά και οξύτατη ανοιχτή επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκέντρωση ακροδεξιών κατά μεταναστών στο Τορίνο [βίντεο]

Συγκέντρωση της ακροδεξιάς κίνησης «Forza Nuova» κατά των μεταναστών πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο με συνθήματα «Να πάρουμε ξανά στα χέρια μας την περιοχή», «Στέγη για τους Ιταλούς», «Στοπ στην εισβολή».

ΒΙΝΤΕΟ-Η Rita Ora χορεύει topless σε βίντεο περιοδικού και μας δείχνει τα προσόντα της

Η 26χρονη τραγουδίστρια από την Βρετανία, δε διστάζει στο βίντεο να μας δείξει για ακόμα μία φορά πόσο σέξι είναι

Η Rita Ora έβγαλε το σουτιέν της, έβαλε τις σέξι ζαρτιέρες της και άρχισε να χορεύει μπροστά στο φωτογραφικό φακό στο βίντεο για το ετήσιο ημερολόγιο του περιοδικού Love.

Γιατί ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση; Φυσικοί αποδεικνύουν ότι όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή

Μια ομάδα φυσικών καταλήγουν στην θεωρία πως όλα συμβαίνουν «τώρα» και πως ο χρόνος είναι απλώς ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα!

Η έννοια του χρόνου είναι απλώς μια ψευδαίσθηση που αποτελείται από ανθρώπινες αναμνήσεις, ό,τι έχει συμβεί και ό,τι πρόκειται να συμβεί, συμβαίνει αυτή την στιγμή!

Πρώην "πράσινοι" πανηγυρίζουν την απόλυση Στραματσόνι

Ο Σωτήρης Νίνης και Νάνο δεν θέλουν να θυμούνται τη συνεργασία τους με τον Αντρέα Στραματσόνι, γι' αυτό και δεν υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη στεναχώρια την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Χανιά: Δάγκωσε τον αστυνομικό, όταν πήγε να του κάνει έλεγχο!

Δράστης ένας 39χρονος Πολωνός, που έκανε διάφορα ακροβατικά και χορευτικά στα φανάρια ζητώντας χρήματα από τους οδηγούς

Στο Νοσοκομείο Χανίων, οδηγήθηκε ένας αστυνομικός της Ομάδας Δίας στα Χανιά, όταν σήμερα το πρωί, ένας τυπικός έλεγχος κατέληξε σε... δάγκωμα!

Πρώην στρατιώτης των Ναζί άφησε περιουσία ύψους £400.000 σε χωριό της Σκωτίας

Ο Χάινριχ Στάινμαγερ, ο οποίος ήταν στρατιώτης των SS κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε συλληφθεί στη Γαλλία και κρατήθηκε στο στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου Κάλτιμπραγκαν, κοντά στο χωριό Κόμρι στα Χάιλαντς της Σκωτίας όπου και άφησε τελικά την περιουσία του

Δικηγόρος έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να «φάει» κληρονομιά 1,1 εκατ. ευρώ

Ο δικηγόρος συνελήφθη μαζί με μια 48χρονη συνεργό του, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο, ηλικίας 42 ετών - Το ποσό ανήκε σε έναν ηλικιωμένο που είχε βρεθεί νεκρός στο Βύρωνα

Σαμαράς: Βρήκε (μαλ@κες) και τα κάνει!

«Εμείς ελέγχαμε τα σύνορά μας, κρατάγαμε απ’ έξω τους λαθρομετανάστες, κι όσους έρχονταν εδώ τους επαναπατρίζαμε. Κι έτσι δεν μπορούσε να μας απειλήσει κανείς .Τώρα ο κ. Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα της χώρας, κατέστησε την Ελλάδα ένα απέραντο hot spot, μας έκλεισαν...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ! ΕΔΩ ΑΠΟ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! Φιγιόν: Τα γαλλικά πανεπιστήμια είναι φωλιές μαρξιστών

O Φρανσουά Φιγιόν έπλεξε το εγκώμιο της εποχής Θάτσερ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ο Βαξεβάνης εμπλέκει Φώφη-ΓΑΠ με την λίστα Μπόργιαν κι αυτοί απαντούν με αγωγές

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς και τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Θεόδωρο Πάγκαλο εμπλέκει η κυριακάτικη εφημερίδα «Documento» με την διαβόητη λίστα φοροδιαφυγής «Μπόργιαν».

Ν.Δ.: Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τα ΑμΕΑ

Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, που αφορούν τα ΑμEΑ, διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τον εορτασμό σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

ΗΠΑ: 9 νεκροί & 25 αγνοούμενοι από φωτιά σε πάρτι (video)

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 25 αγνοούνται, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη στο Όουκλαντ, κατά τη διάρκεια πάρτι, το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καλιφόρνια.

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! Καραγκούνης: Η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί την συμφωνία

[Κώστα το θέμα δεν είναι να μπριζώσετε τα γίδια ότι θα μειώσετε τους φόρους ή θα μοιράσετε λεφτά... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ κ.λπ γιατί μόνο έτσι θα κερδίσετε την εμπιστοσυνη των δανειστών και θα χαλαρώσουν]

«Το μείγμα πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση δυστυχώς οδηγεί σε αδιέξοδα» δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τοκογλύφοι ζητούν γυμνές selfies ως εχέγγυο από δανειολήπτριες

Αν δεν πληρώσουν, τις δημοσιεύουν online - Οι «συμφωνίες» κλείνονται μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας δανεισμού peer-to-peer, που επιτρέπει στον χορηγό του δανείου να θέσει όποιον όρο θέλει

Τα παιδιά του Δημοτικού το βρίσκουν αμέσως: Πόσο κάνει 7+ 7 : 7 + 7 x 7 – 7;

Το αποτέλεσμα που έχετε βρει είναι σίγουρα λάθος (εκτός αν έχετε μικρά παιδιά στο τέλος του δημοτικου και τα διαβάζετε :) ), όπως ακριβώς έχει συμβεί σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αγωγή από την Φώφη Γεννηματά κατά της εφημερίδας «Documento»

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά της εφημερίδας «Documento» με αφορμή εναντίον της δημοσίευμα που την εμπλέκει σε λίστες και λογαριασμούς.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Υπουργοί... αρχισυντάκτες! Μουζάλας και Πολάκης κατά καναλιών

Δυο ρεπορτάζ που έπαιξαν σε τηλεοπτικά δελτία το βράδυ της Παρασκευής (02.12.2016) ενόχλησαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο πρώτος με ανακοίνωση του υπουργείου και ο δεύτερος με ανάρτηση στο Facebook φρόντισαν να κάνουν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους.

Ανδρέας Λοβέρδος... στα μπουζούκια!

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη στο “Έναστρον σημείο G” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Ο γνωστός πολιτικός, αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές κοσμικές εξόδους βρέθηκε στην πρεμιέρα του Μαζώ και διασκέδασε ως αργά το βράδυ.

Γεωργιάδης: 5.000 άνθρωποι έχασαν το ΕΚΑΣ για το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

«Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει χάσει τον μπούσουλα, χρόνος δεν υπάρχει για μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές γνωρίζουν ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο γι αυτό η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη και δεν αποκλείω να έχουμε άμεσα πολιτικές εξελίξεις».

Naked News: Οκτώ Καναδέζες παρουσιάστριες ειδήσεων αποκαλύπτουν την... ολόγυμνη αλήθεια

Oι πανέμορφες γυναίκες παρουσιάζουν τις ειδήσεις και παίρνουν συνεντεύξεις όπως τις γέννησε η μαμά τους

Μια ομάδα παρουσιαστριών ειδήσεων από τον Καναδά δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ενημέρωσης σε στυλ...full monty, σημειώνοντας (όπως θα περίμενε κανείς) τεράστια επιτυχία.

ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΣ! «Κλειστό» το κόμμα του Βαρουφάκη-Δείτε πόσοι πήγαν στην τελευταία μάζωξη

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος πως το νέο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη DiEM25.

Πιστεύεται ότι τις περισσότερες ημέρες τα γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια είναι…

Ο διάλογος της Μοιραράκη με την Βελκουλέσκου - ΒΙΝΤΕΟ

Την Ντέλια Βελκουλέσκου συναντά καθημερινά αυτές τις μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία εκθέτει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Οι γυναίκες θα αρχίσουν να οδηγούν και στη μόνη χώρα που απαγορεύεται! [vid]

Σαουδάραβας πρίγκιπας: Επιτρέψτε στις γυναίκες να οδηγούν!

Ένας προοδευτικός πρίγκιπας και μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας δήλωσε ότι πρέπει να επιτραπεί στις γυναίκες να οδηγούν.

Αγρότες απέκλεισαν με τα τρακτέρ τους το τελωνείο των Ευζώνων - ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι τις 15.00 θα κρατούν κλειστό το τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας, στο Νομό Κιλκίς, αλλά «εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο θα ανοίγουμε για την αποσυμφόρηση ενδεχόμενης κίνησης», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τους, Θωμάς Καρυπίδης.

ΒΙΝΤΕΟ- Να εδώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι ο Τσίπρας πήγε στην κηδεία του «δικτάτορα Κάστρο»

«Ο Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε επαναστάτης αλλά κατέληξε δικτάτορας», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Η φάρσα της Γκουίνεθ Πάλτροου: Εκανε... χάλια ανυποψίαστο «θύμα» με σπρέι μαυρίσματος [βίντεο]

Ορεξη για να κάνει πλάκες είχε η Γκουίνεθ Πάλτροου, που δέχθηκε να πάρει μέρος σε μία σειρά από φάρσες.

Ετσι, δούλεψε σε σπα, βάζοντας μάσκα προσώπου σε δύο πελάτες, έκανε τη σερβιτόρα και ψέκασε με σπρέι μαυρίσματος μία κοπέλα. Μόνο που έκανε... εντελώς χάλια το τελευταίο ανυποψίαστο θύμα της.

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΝΔ: Οσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος

["Η επιλογή θα γίνει μέσα από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών"... από το οποίο θα επιλεγούν αξιοκρατικά ο γιός του Μιχαλολιάκου ξερωγω, η κόρη του Γιακουμάτου, ο ανηψιός τους Μελά, ο μπατζανάκης τους τάδε και πάει λέγοντας... γελάσαμε και με σας ρε παιδιά]

Απάντηση σε δημοσιεύματα για τα πρόσωπα που θα μπουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δίνουν πηγές των γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς.

ΗΠΑ: 18χρονη αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς της λόγω διαδικτυακού bullying

Μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της μπροστά στους γονείς της, μην αντέχοντας τα αμείλικτα πειράγματα των συμμαθητών της που ανεχόταν για χρόνια

Μία 18χρονη κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, μπροστά στα έκπληκτά μάτια της οικογένειάς της, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την πίεση και τον εκφοβισμό που δεχόταν από γνωστούς της για το βάρος της.

Ποιες είναι οι 13 πιο επικίνδυνες χώρες στον πλανήτη και γιατί

Τα Άνθη του ... Κακού συμπεριλαμβάνουν αδύναμους πολιτικούς θεσμούς, διευρυμένο εμπόριο ναρκωτικών, ιδιαίτερα βίαιες αλλά αναποτελεσματικές Ειδικές Δυνάμεις καθώς και ανίσχυρη να επιβάλει την τάξη Αστυνομία

Γελάει το Twitter με τη #Syriza_airlines

Πολύ γέλιο πέφτει στο Twitter με το παραμύθι Μαξίμου ότι το ταξίδι στην Κούβα στοίχισε μόλις 23.000, με τους χρήστες να προτείνουν διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να πήγε στην κηδεία του δικτάτορα:

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Αλέξης έδινε το παράδειγμα του "λιτού βίου"

Δείτε τι έλεγε ο Τσίπρας για το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, τότε που ο "λιτός βίος" ήταν της μόδας:

Η επόμενη ημέρα για τον ΔΕΣΦΑ

Νέο "αγκάθι"στην αξιολόγηση, το ναυάγιο της αποκρατικοποίησης - Το θέμα θα συζητηθεί στο Eurogroup  της 5ης Δεκεμβρίου και θα αποσαφηνιστούν οι όροι του διαγωνισμού, που αναμένεται να προκηρυχθεί αρχές του 2017

Δανίτες - Η φυλή του Σαμψών: Απόγονοι του Ιακώβ ή Έλληνες μισθοφόροι;

Κάποιες θεωρίες συνδέουν τους Δανίτες με το μυστηριώδες βασίλειο Ντανούνα - Μια άλλη θεωρία λέει πως Δαναοί, Δανίτες, Ντενιέν και Ντανούνα ήταν ένα και το αυτό

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα φυλή ήρθε στο φως αποκαλούμενη ως η «φυλή του Δαν» φέρνοντας μαζί της σπάνιο αρχαιολογικό «θησαυρό» .

ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ; Η τέφρα του Φιντέλ Κάστρο στο Σαντιάγο ντε Κούβα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό

Στην κοιτίδα της κουβανικής επανάστασης θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη τελετή στη μνήμη του εκλιπόντος ηγέτη πριν από την κηδεία της Κυριακής

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ; Πολ Kαζαριάν: Το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα

O Aμερικανός μεγαλοεπενδυτής Πολ Kαζαριάν, ο μεγαλύτερος ιδιώτης επενδυτής στην Ελλάδα, πιστεύει ότι η χώρα μας δεν έχει πρόβλημα χρέους, διότι αυτό απλούστατα ανέρχεται όχι στο 177% αλλά στο 71% του ΑΕΠ της.

Τα Λευκά Ορη... ολόλευκα [βίντεο]

Αν και ο καιρός είναι καλύτερος σήμερα στην Κρήτη, το κύμα κακοκαιρίας των προηγούμενων 24ωρων δημιούργησε ένα άκρως χειμερινό σκηνικό στα Λευκά Ορη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΓΙΔΙΑ-Η εφορία ψαχουλεύει 1,2 εκατ. ΑΦΜ

Η Γενική Γραμματεία Εσόδων ψηφιοποίησε τα στοιχεία καταθέσεων για 1.270.047 φορολογουμένων. Διαδικασία που πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες εντοπισμού φοροφυγάδων.

Έξω από τον πύργο του Τράμπ στη Νέα Υόρκη γνωστή Ελληνίδα για το πως τρώει τούρτες στη μάπα!

Έτσι περνά στην Αμερική...

Στην Αμερική με όλη την οικογένεια βρίσκεται η διάσημη Ελληνίδα και δεν σταματά τις βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πριν λίγες μέρες γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με την κουμπάρα της Μαρία Μενούνος και τώρα κάνει τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη.

Καραγκιόζης του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο Τσίπρας έπρεπε να ταξιδέψει στην Κούβα

Για τη "συγκλονιστική συγκέντρωση, με περισσότερο από 1.000.000 πολιτών" [Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ 5 ΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟ...], στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο, στην Πλατεία της Επανάστασης, μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας και Κούβας, Νίκος Συρμαλένιος.

Οι καλύτερες ατάκες του «Λυσσασμένου Σκύλου» που θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

[Πεζοναύτης είναι, τι άλλο θα έλεγε; Για γαρδένιες και κρέμες προσώπου;]

Ο Τζέιμς Μάτις κέρδισε το μοναδικό του παρατσούκλι από την εποχή που υπηρετούσε στους πεζοναύτες

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανικό ημερολόγιο για το 2017 με θέμα την Ελλάδα της ύφεσης

Γερμανικό ημερολόγιο για το 2017 παρουσιάζει τις επιπτώσεις της πολιτικής λιτότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ! Έξτρα φόρους φέρνει το περιουσιολόγιο - Θα δηλώνονται μέχρι και τα ... άλογα

Κατοικίες, αγροτεμάχια, οικόπεδα, Ι.Χ. αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα, σκάφη αναψυχής και αεροσκάφη, μεγάλα χρηματικά ποσά που φυλάσσονται σε σπίτια, καταθέσεις σε τράπεζες, χρυσές λίρες, πλάκες χρυσού, μετοχές, ομόλογα, έντοκα γραμμάτια, συμμετοχές σε πάσης μορφής επιχειρήσεις, εταιρικά μερίδια, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, ακόμη και… άλογα ιπποδρόμου θα πρέπει να δηλώνουν οι φορολογούμενοι στο νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.

«Θυσία» και τα επιδόματα Πρόνοιας το 2018 για να κλείσει η αξιολόγηση

Επανασχεδιάζονται ή θα συγχωνευθούν μαζικά στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, λένε στην κυβέρνηση - Πάνω από 4,2 δισ. τα μέτρα για το 2019-2020 - Συμφωνία σε έκτακτο Eurogroup έως τις 22 Δεκεμβρίου το αργότερο θέλει η Αθήνα