09 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας εξηγεί γιατί χθες μοίρασε σανό

Με σκοπό αυτό:

ΒΙΝΤΕΟ- Άδωνις εξηγεί σε 5 λεπτά την απόφαση του Eurogroup της Δευτέρας

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Τραυματίστηκε ο Λιμενάρχης Ηρακλείου-Τον κρατάνε "όμηρο" οι αγρότες-Τι ζητούν

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στο λιμάνι του Ηρακλείου με τον Λιμενάρχη, Δημήτρη Σαϊτάκη να τραυματίζεται ελαφρά.

Ο «Αγών μου» του Χίτλερ ένα από τα αγαπημένα βιβλία των μαθητών στην Ιταλία

Σε διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας δέκα περιοχές «ψήφισαν» το ναζιστικό μανιφέστο ως ένα από τα καλύτερα κείμενα

Ανησυχητικά είναι τα «μηνύματα» που φτάνουν από την Ιταλία σχετικά με τα αγαπημένα βιβλία των μαθητών ολόκληρης της χώρας.

Βίντεο – ντοκουμέντο του Συριακού Στρατού! Το Χαλέπι ως πόλη “φάντασμα”

Το σκηνικό της καταστροφής στο Χαλέπι κατέγραψε drone σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ο συριακός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα μαγνητοσκοπημένο υλικό από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο οποίο καταγράφεται το τοπίο απόλυτης καταστροφής στην παλιά πόλη του Χαλεπιού, την οποία ανακατέλαβε από τους αντάρτες αυτήν την εβδομάδα.

Σπόντες Ξυδάκη για εξαγγελίες Τσίπρα και κριτική σε Κοτζιά

Αιχμές για τον πρώην πολιτικό του προϊστάμενο, υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, αλλά και τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, άφησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, για την αντιμετώπιση των θεμάτων της εξωτερικής μας πολιτικής.

Η στιγμή που η NASA "κατέρριψε" Boeing 720 - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται οτι το παρακάτω περιστατικό ειναι μια απλή συντριβή αεροσκάφους Boeing 720.

Αυτο όμως ειναι πολύ μακριά απο την αλήθεια...

Ένστολοι για κουλούρι Τσίπρα-Καμμένου: Αφήστε τα πελατάκια σας, είμαστε κι εμείς εδώ

Επειδή η αδικία δεν μπορεί να συνεχίζεται, σας καλούμε να ανταποκριθείτε έστω αυτή τη φορά στο αίτημά μας και να μας δεχθείτε στο Γραφείο σας, αναφέρουν οι ένστολοι

Δύο χρόνια φυλακή για 29χρονη δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή της σε πάρκινγκ

Το διάστημα που η φιλόλογος φλέρταρε ασύστολα με τον νεαρό, προετοιμάζοντας το έδαφος για να τον αποπλανήσει, ήταν ήδη αρραβωνιασμένη ενώ αργότερα του έστελνε καυτές selfies από τον μήνα του μέλιτος

Αστυνομικός πυροβόλησε ποδοσφαιριστή στο κεφάλι στην Αργεντινή - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Αλμάγκρο με την Ατλέτικο Παρανά για τη 2η κατηγορία της Αργεντινής με ποδοσφαιριστή να δέχεται πυροβολισμό από αστυνομικό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο Αλβανός που έριξε βιτριόλι στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη-Ισως έριξε και στην Κούνεβα

Ο 35χρονος Αλβανός, συνελήφθη την Τετάρτη απ’ την Ασφάλεια Αττικής.

Σε βάρος του εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για μία ανθρωποκτονία και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ εξετάζεται σοβαρά ότι εμπλέκεται και στην επίθεση με καυστικό οξύ σε βάρος της ευρωβουλευτού Κων/νας Κούνεβα, στις 23 Δεκεμβρίου 2008, στα Ανω Πετράλωνα.

Η συγκλονιστική ιστορία με το ωτοστόπ του Αντετοκούνμπο

Μία συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφερε στο φως ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μπρετ Κόουετ.

Αυτός είναι ο... Τρίτος πόλος της Γης - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν σκεφτόμαστε πολικές περιοχές του κόσμου, μόνο δύο έρχονται στο μυαλό μας: ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος. Ωστόσο, υπάρχει μια περιοχή ανάμεσα στο νότιο τμήμα της Κίνας και το βόρειο τμήμα της Ινδίας, που είναι γνωστή ως ο «Τρίτος Πόλος».

ΦΩΤΟ-Σε ιερά χώματα ο Αδωνις

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέστη στα εγκαίνια της ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας. Στο δρόμο προς την Αμφιλοχία πέρασε και από το Μνημείο Εθνικής Αντιστάσεως ΕΔΕΣ αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς αγωνιστές του Ζέρβα που αντιστάθηκαν στους Ναζί όταν ο Μάρκος Βαφειάδης του ΕΛΑΣ υπέγραφε συμφωνία με τους Ναζί (1η Σεπτεμβρίου 1944 στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης) να τους αφήσει να φύγουν ανενόχλητοι.

Το μνημείο υπάρχει στην περιοχή αφού η επαρχία Βάλτου στην βόρεια Αιτωλοακαρνανία θεωρείται...

ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ! Κάτοικοι Κάσου: Σε απόγνωση λόγω ΦΠΑ και ακτοπλοϊκού αποκλεισμού

Επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία εκφράζουν την οργή τους για την υπαγωγή της Κάσου στη λίστα των περιοχών που θα καταργηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ, εξέδωσαν οι κάτοικοι του νησιού, θέτοντας θέμα ερημοποίησης της περιοχής και παράδοσής της στην... Τουρκία.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Γιούρι Γκέλερ: Ο Τσίπρας με ρώτησε αν μπορώ να κάνω μαγικά και να βγάλω την Ελλάδα από την κρίση

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε στο Τελ Αβίβ τον Γιούρι Γκέλερ, με τον διάσημο «μάγο» να μιλά για τη συνάντησή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Βίντεο: Διάσημος τηλεπαρουσιαστής τις...«τρώει» on camera από Γερμανίδα dominatrix

Ο Conan O'Brien, ένας από τους πιο πετυχημένους Αμερικανούς τηλεπαρουσιαστές, λατρεύει τα ταξίδια. Έτσι, κατά καιρούς φτιάχνει βαλίτσες, προμηθεύεται χάρτες και επισκέπτεται με την κάμερα της εκπομπής του διάφορους προορισμούς, όπου φροντίζει πάντα να βιώσει τις... αυθεντικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει κάθε μέρος της Γης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Ιαπωνική Πρεσβεία στέλνει από τώρα τον Πετρούνια κι άλλους 4 για μια βδομάδα στο Τόκιο

Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο αφού γέμισε τις μπαταρίες του επέστρεψε στις προπονήσεις κι από αύριο θα συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ στο Τόκιο, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες

Δημοσκόπηση στην Αυστρία: Προβάδισμα 9 μονάδων του ακροδεξιού κόμματος

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά τον επαναληπτικό γύρο των αυστριακών προεδρικών εκλογών της περασμένης Κυριακής και την ήττα του υποψηφίου του, του Νόρμπερτ Χόφερ, το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων της αντιπολίτευσης φέρεται εκ νέου –στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές– να αναδεικνύεται πρώτη πολιτική δύναμη και να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα, σε περίπτωση που διεξάγονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία. Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι το φθινόπωρο του 2018.

Συνάντηση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου είχαν οι τομεάρχες Δικαιοσύνης της ΝΔ

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής τομεάρχης Κώστας Καραγκούνης επισκέφτηκαν σήμερα την πρόεδρο του Αρείου Πάγου   Βασιλική Θάνου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου

Θ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑία ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ! Έφεση κατά της απόφασης που είπε «όχι» στην έκδοση των δυο Τούρκων αξιωματικών

Πλέον, η υπόθεση θα κριθεί οριστικά στο Άρειο Πάγο

Έφεση κατά της απόφασης του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας με την οποία κρίθηκε, χθες, ότι ακόμη δυο Τούρκοι αξιωματικοί (από τους οκτώ συνολικά) δεν θα εκδοθούν στην Τουρκία, άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας κ. Αντώνης Λιώγας. Οι δυο Τούρκοι αξιωματικοί μαζί με ακόμη έξι συναδέλφους τους έφτασαν στην Ελλάδα, αμέσως μετά τα γεγονότα του Ιουλίου στην Τουρκία.

Αυγενάκης: «Σε απόγνωση αγρότες και εξαγωγείς ευπαθών αγροτικών προϊόντων»

Την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες, έμποροι και εξαγωγείς περιγράφει ο γραμματέας Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών και αξιωματικός της ΕΛΑΣ σε κύκλωμα αναβολικών

Προμήθευαν αθλητές body building αλλά και απλούς πολίτες - Δρούσαν τουλάχιστον για πέντε χρόνια - Εφτιαχναν και διακινούσαν τα παράνομα σκευάσματα

Συνολικά έντεκα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας αξιωματικός της αστυνομίας και γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνέλαβε η ΕΛΑΣ, που εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης αναβολικών.

Μητσοτάκης: Οι δήθεν πολέμιοι της διαφθοράς επανέφεραν την ανομία στο Δημόσιο σε δύο χρόνια-12+1 προτάσεις για την πάταξη της διαφθοράς

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία κατηγόρησε για κομματικοποίηση του κράτους, ανομία στη Δημόσια Διοίκηση και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέα αύξηση στις εξαγωγές τον Οκτώβριο- Πρωταγωνιστής το ελαιόλαδο

Συνέχεια είχε και τον Οκτώβριο η ανοδική κίνηση των εξαγωγών, διευρύνοντας το σερί θετικών διακυμάνσεων για 3 μήνες σε επίπεδο συνολικής αξίας (και 4 μήνες σε επίπεδο αξίας εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών).

ΝΔ: Πρωθυπουργός σε πανικό και αποδρομή

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις εξαγγελίες για παροχή βοηθήματος πριν τα Χριστούγεννα στους χαμηλοσυνταξιούχους και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το δικαστήριο δέσμευσε την περιουσία των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον μικρό Στάθη

«Καταπέλτης» για τους ιδιοκτήτες των σκυλιών η πρώτη δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα - Διατάχθηκε η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ

ΒΙΝΤΕΟ-Πεδίο μάχης το λιμάνι του Ηρακλείου -Αγρότες εναντίον ναυτεργατών

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το λιμάνι του Ηρακλείου με άγριες αντιπαραθέσεις ανάμεσα αγρότες - που αντιδρούν στην συνεχιζόμενη για όγδοη ημέρα απεργία της ΠΝΟ - και ναυτεργάτες.

Αμφισσα: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι την βίασε ο αδελφός της

Σοκ στην Αμφισσα από την αποκάλυψη ότι μαθήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από τον αδελφό της και την κακοποίηση από την μητέρα της.

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο

Εκκενώθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Χέρσο του Κιλκίς καθώς αποχώρησαν και οι τελευταίοι πρόσφυγες που είχαν μείνει εκεί.

Βίντεο σοκ: Καθηγητής ανάγκασε αργοπορημένους φοιτητές να... χαστουκίσουν ο ένας τον άλλον

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η συμπεριφορά ενός καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος φέρεται να εξανάγκασε φοιτητές να χαστουκίσουν ο ένας τον άλλον επειδή άργησαν στο μάθημα.

Δέκα οφθαλμαπάτες που θα σας κάνουν να τα χάσετε - ΒΙΝΤΕΟ

Οι οφθαλμαπάτες πάντα σε μπερδεύουν και σε κάνουν να αμφισβητείς την ίδια σου την όραση.

Μπορεί να περάσουν ώρες και εσύ να συνεχίζεις να απορείς... Αυτή είναι και η ουσία τους εξάλλου.

Οι εορταστικοί στολισμοί σε δύο ελληνικές πόλεις που έγιναν viral λόγω... ακατάλληλου περιεχομένου

Τα γιορτινά τους έχουν... φορέσει οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, με τα Χριστούγεννα να απέχουν πλέον μια... ανάσα.

Κόβει την ανάσα: Πιλότος στρατιωτικού ελικοπτέρου το προσνηώνει εν μέσω θαλασσοταραχής

Ενώ τα κύματα σχεδόν «καταπίνουν» το πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Δανίας

Κόβει την ανάσα το βίντεο με την προσπάθεια ενός πιλότου ελικοπτέρου να το προσνηώσει εν μέσω θαλασσοταραχής ανοιχτά των νήσων Φερόε.

ΦΩΤΟ-Η απορία του Άδωνι που δεν τολμάει να απαντήσει ο Καμμένος

Αποτέλεσμα εικόνας για άδωνις καμμενοςΠανηγυρίζει ο Πανάρας το κουλούρι Τσίπρα στους συνταξιούχους και το πάγωμα ΦΠΑ σε κάποια νησιά του ανατολικού Αιγαίου που τα γέμισαν με λάθρο, αλλά δεν έχει τι να απαντήσει στο ερώτημα που του έκανε ο Άδωνις μέσω Twitter:

Πρετεντέρης: Για τη Δευτέρα μετά τις εκλογές δε βλέπω πολλές προετοιμασίες

Την ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού της ΝΔ σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Ν. Φίλης κατά Τσίπρα: Δεν είναι δυνατόν η Εκκλησία να συγκροτεί κυβερνήσεις

Σε μια ηχηρή παρέμβαση προέβη ο πρώην Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, καθώς ουσιαστικά διαφοροποιήθηκε πλήρως από τη ρητορική της κυβέρνησης σε μια σειρά ζητημάτων: συνεργασία με την αντιπολίτευση, σχέσεις με την Εκκλησία και το πρόσφατο ταξίδι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελόριζο.

Ρέγκλινγκ: Οι χθεσινές ανακοινώσεις Τσίπρα δημιουργούν μια σειρά από ερωτήματα

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας από το Ελσίνκι, δήλωσε ότι "η χθεσινή ανακοίνωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, χωρίς διαβούλευση με τους δανειστές, δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα".

Σάλος από τα... κερατάκια διαβόλου στο κεφάλι του Τραμπ -Πώς το σχολιάζει το TIME

Προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο 45ος ένοικος του Λευκού Οίκου, είναι το πρόσωπο του 2016 για το περιοδικό Time που τον ανακήρυξε με νόημα «πρόεδρο των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής», στο εξώφυλλό του.

Πώς και σε ποιους θα καταβληθεί ο «μποναμάς» Τσίπρα: Μαζί με τη σύνταξη θα είναι 850€

Το ύψος του βοηθήματος θα είναι τόσο ώστε μαζί με την σύνταξη να φτάνει τα 850 ευρώ, αλλά δεν θα είναι μικρότερο από τα 300 ευρώ

Ο Άδωνις δείχνει τα αποτελέσματα του μποναμά Τσίπρα

"Υπέρτατος εθνικός στόχος η έξοδος στις Αγορές για να μην έχουμε ανάγκη κανεναν. Δείτε μετά τα χθεσινά τα Ομόλογα" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω γράφημα:

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς Τσακαλώτου – Οικονόμου στη Βουλή: Όταν στριμώχνεσαι κάνεις σαν κυριούλα

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ηθοποιός σε δημοσιογράφο: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη μ... του κόσμου!»

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο της εκπομπής. Όταν δέχτηκε ερώτηση σχετική με την αγάπη της για τα ζώα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Σπύρος Σιγούρος, διέκοψε την ηθοποιό και  είπε:

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΡΟΝΙ! Καμμένος: Το 2017 βγαίνουμε από την κρίση και θα αποδοθούν τα οφειλόμενα στο στράτευμα

Διαβεβαίωσε πως η πολιτεία θα κάνει το καθήκον της προκειμένου να αποκαταστήσει τις αδικίες και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τα μισθολογικά

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Η Ελλάδα γνωρίζει τι θα πει χούντα, να εκδοθούν και οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, ζητά η Άγκυρα

Έχουμε δυσκολία να κατανοήσουμε την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την έκδοση των πέντε αυτών ατόμων, ενώ αποδέχεται το αίτημά μας για την έκδοση τριών άλλων, σχολίασε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών

«Πληρώστε και τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις σας» εκτός από τη μισή 13η σύνταξη

Οι Βρυξέλλες θα υπενθυμίσουν στην Αθήνα ότι πρέπει να εξοφλήσει και τα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες - Πιο θετική η ΕΕ στο μέτρο για το ΦΠΑ στα νησιά - Δύσκολα θα συνεχίσει η Κομισιόν να είναι σύμμαχος υπέρ της μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων

Έξαλλοι Σόϊμπλε και Κομισιόν για τα κουλούρια που μοίρασε ο Τσίπρας: Δεν ξέραμε τίποτα

Οργισμένη αντίδραση Σόιμπλε στις εξαγγελίες Τσίπρα

Ούτε το γερμανικό υπουργείο των Οικονομικών, αλλά ούτε και το Eurogroup γνώριζε για τις χθεσινοβραδινές εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με τις παροχές προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά των Αιγαίου με μεγάλη προσφυγική ροή.

Μπακογιάννη: Επικοινωνιακά τρικ οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017.

Με πανελλαδικό συλλαλητήριο απαντούν οι συνταξιούχοι στις εξαγγελίες Τσίπρα -«Ψίχουλα μπροστά στις απώλειες που είχαμε»

Για «ψίχουλα και για στάχτη» στα μάτια κάνουν λόγο οι μεγαλύτερες ενώσεις των συνταξιούχων της χώρας σχετικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την παροχή μιας σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους που αφορά περίπου 1,6 εκατομμύρια άτομα σε σύνολο παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχων.

Στις φλόγες ιστιοφόρο στο Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε ιστιοφόρο στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.